Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Fethullah öldüğünde nereye gömecekler?..


Bundan yaklaşık üç yıl kadar önce Fethullahçı takımına bazı sorular sormuştum. Elbette bu sorularıma cevap vereceklerini bekleyecek kadar saf değildim.

Nurcu şakirtler, adam gibi cevap vermek yerine en iyi bildikleri şeyi yapıp ‘’küfür, iftira, montaj foto’’ gibi sahtekârca yöntemlere başvurmuşlardı. -Mesela AKİT gazetesinin hakkımda yaptığı uydurma haber gibi-

Oysa sorduğum sorular herkes tarafından soruluyordu ve çok netti!..
Bugüne kadar hiç kimse o soruların cevaplarını alamadı!..

*
Fethullah Gülen neden dünyada bir sürü kutsal şehir varken, Müslüman katili Amerika’da ısrarla yaşamaya devam ediyordu?..

Bir kaç yıl önce sorulduğunda bir anlam ifade eden bu soru şimdilerde demode oldu. Çünkü Fethullah’ın Türkiye’ye dönmeye ya da herhangi bir şeriat ülkesinde yaşamaya hiç niyeti yok.

O, Müslüman kanıyla beslenen emperyalistlerin kucağında pişkince oturup, kaynağı belli olmayan milyarlarca dolara hükmederken, kullarından ses seda çıkmadı hiçbir zaman. 

Bu sıradan kullar, robot gibi programlanmış, yalanlarla beyinleri yıkanmış, beleş dağıtılan makarna ile mideleri doldurulmuş ve asıl önemlisi; büyük çoğunluğu ya işsiz ya da asgari ücrete mahkûm olduğu halde, neden biz dünyanın en zengin topraklarına sahip Türkiye’de yaşarken hâlâ sürünüyoruz, kimlerin kölesiyiz sorusunu soramayan tiplerdi. -TSK’ye her rütbeden sızanları ise başlı başına ayrı bir yazı konusudur-

*
Son zamanlarda AKP ile papaz olup didişen Fethullah öldüğünde, İngilizlerin tescilli uşağı selefi Kürt Said-i Nursi’nin cesedi gibi ortalıktan kaybolup, sırra kadem basabilir!.. Gizemli vaizin ölüsü için bu ihtimal bence hep var!..

Eğer tersi olursa; Fethullah öldüğünde nereye gömecekler?.. 

*
Benim aklıma bazı ihtimaller geliyor defin konusunda!.. 

Amerikan projesi ılımlı İslam’ın peygamberleştirilen lideri Fethullah’ın Pensilvanya’da bir anıt mezarı dikilirse, ılımlı İslam dinine mensup cemaat bülbülleri ta Amerikalara gidip hacı olurlar.
Zaten bunları Arabistan’a sokmuyorlar!..

Çamlıca tepesine yapılacak gereksiz cami için taklit projeler çizen AKP’li türbanlı mimarlar, Pensilvanya’da dikilecek anıt mezar işine balıklama atlayabilirler… Erbakan’a göstermedikleri vefayı Fethullah efendilerine göstermiş olurlar böylece. 

Bir ihtimal Papa kıyak yapıp, Vatikan kilisesinin arka bahçesinde yer gösterebilir. Ne de olsa diyalog mevzusundan dolayı ahbap-çavuşlar…

Hollywood’da eski Amerikalı artistlerin mezarlığı var mesela?..

Alternatif çok; Paris'te Père Lachaise mezarlığında yatan azılı Türk düşmanı Ahmet Kaya’nın ebedi komşusu olabilir Fethullah efendi.

Şayet ölüsü Türkiye’ye gelecekse, Sayın Tayyip’in geçmişte söylediği gibi; Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi var ya, işte o proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız ağırlayabilir, yani Diyarbakır’a gömülebilir…

Ancak ben kesinlikle Türkiye’ye gelmeyeceğini düşünüyorum. 

Diriyken gelmeyenin ölüsü gelmemiş ne var yani demeyin!..

Her şeyi yıllar öncesinden planlayan cemaat, Fethullah’ın mübarek cesedini buzdolabında saklamayacağına göre; bir kabir yeri düşünmüş olmalı.

*
Evet, yeni sorularımı soruyorum; Fethullah öldüğünde nereye gömecekler?..

Yaşarken milyarlarca dolara hükmeden Hoca efendi, açlık, yoksulluk, sefalet, kan, gözyaşları içinde kıvranan Müslüman dünyasına zırnık koklatmadı!.. Zürriyeti olmayan Fethullah’ın onca doları, serveti, mal varlığı, uçsuz bucaksız arsa ve okulları kimlere kalacak?.. 

Bakalım Fethullah öldüğünde nereye gömecekler?..  

Cem Akkılıç
28 Mayıs 2013


SON SANİYE UÇAN KAFA GOLÜ: 

Eğer Fethullah için bir türlü uygun mezar yeri bulamazlarsa ölüsünü bana versinler. 20 yıllık profesyonel denizci olarak, denizcilik geleneklerine uygun şekilde Fethullah’ın cesedini denize atabilirim. Merak etmesinler iki Kuluvallah bir Elham okumayı ihmal etmem. 

DÖN BEBEĞİM DÖN

Sayın Tayyip meydanlara çıkıp ara sıra Fethullah sömürüsü yapar. Dön artık dön diye nutuk çeker… Aslında kimselerin döneceği falan yoktur!.. 

İşte o gözyaşlarının sel olup aktığı melodram nutuklarından birini burada anlatmıştım.




AKP sonrası hırsızlık milletin genlerine işledi. ULUDAĞ SÖZLÜK yazımı çalıp, ismimi belirtmemiş.


51 yorum:

Adsız dedi ki...

İslam dini evlenmeyi şart koşar bu zat neden evlenmedi acaba?aklıma başka şeyler geliyor ama yazmayım anlayan anladı!!!!....

Adsız dedi ki...

BU YAPTIKLARININ HESABINI ÖBÜR TARAFTA VERİRSİN CEM AKKILIÇ

Adsız dedi ki...

Bence misira gömsünler, piramitlere yakisir feto..

Adsız dedi ki...

Denizi kirletmeyin lütfen! Vallahi vebali çok olur. FETHULLAH yüzme biliyormu acaba bi sormak lazım.

Korhan Korman dedi ki...

Benzer soruları bende çok düşünmüşümdür.Sen yazıda kısaca bahsetmişsin ama ben de geniş olarak şunu sormak istiyorum; Sayın Gülen çok geniş bir çevrece dini lider kabul edilmektedir.İslam dini liderlerinden olan biri neden İslam'ın en temel 5 şartından biri olan hac farizasını yerine getirmez?

Korhan Korman dedi ki...

Benzer soruları bende zaman zaman düşünürüm.Sen yazında bazılarına kısaca değinmişsin ama ben de kafamdaki bazı soruları bu vasıtayla sorayım. 1-Sayın Gülen çok geniş bir kesimce dini lider kabul edilmekte. İslam dininin liderlerinden olduğu söylenen bir kişi İslamın en temel 5 şartından biri olan Hac farizasını neden yerine getirmemektedir? 2-Sayın Gülen abd'de cia korumasında yaşıyor malum.Orada yaşamak için yani yeşil kart almak için Abd'ye bağlılık yemini etmek gerekiyor. Sayın "Hoca"mızın ayrı bir yemin kültürü yoksa bir hristiyan devlet'e bağlılık yemini mi etmiş oluyor? 3-Kıymetli Hoca'nın tüm Dünya'da ki okullarının resmi dili ingilizce iken canımız Hoca'mız "Türkçe olimpiyatları" adı altında düzenlediği organizasyona neden Türkçe öğretmediği çocukları çıkartmaktadır. 4-Okul demişken gözümüzün Nur'u biricik hocamızın bazı okulları neden bulundukları ülke'lerde "Cia ajanı yetiştiriyor" gerekçesiyle kapatılmıştır? Bunu hocamızı çekemeyen şer odakları mı düzenlemiştir?

Adsız dedi ki...

Siz kim oluyorsunuzda fethullah efendimize laf söylüyorsunuz araştırın.

Engin dedi ki...

Fethullah ölecek olsa bile cemaatin gücü giderek artıyor.Bu gerçeği görmezden gelmemek gerekli diye düşünüyorum.Ne de olsa Amerikan çıkarları herşeyin üzerinde.Dolayısıyla Amerikanın kontorolünde olan büyük bir yapılanma söz konusu.Bunu kimse inkar etmiyor zaten.Bu adamların Müslüman olmakla falan alakaları yok.Fethullah örgütü bir nevi mayfalaşmış.Fethullah Gülen Nurettin Veren ile 35 yıllık arkadaşıdır.Nurettin Veren çok önemli belgeler ile cemaat hakkında konuşmuştu.Örgütü savunanlar o açıklamalrı bulup okusun. Hatta you tube da var.

Korhan Korman dedi ki...

Son yazan adsız salak; işte bu yüzden sizler gibilerin sırtından milyonlarca dolar kazanıyorlar. Bu kadar ezik olmayıp aynen sizin gibi insan olana tapmasanız,azıcık beyninizi kullansanız koyun gibi güdülmeyeceksiniz ama nerdeee.

Adsız dedi ki...

Yıl 2013 bakarmısınız Atatürkün planladığı cumhuriyetin geldiği noktaya.kim olduğu neci olduğu bilinmeyen bir vaiz ülkeyi yönetiyor.o ne derse o nun dediği oluyor.rejim değişiyor ve emperyalistlerin uşağı oluyor Türkiye.

Adsız dedi ki...

Nur cemaatine bunlarını yazıp çizenlerin dini ne acaba,vallahi bunu merak ediyorum..

Cem Akkılıç dedi ki...

Korhan gene patlamış haklı olarak… Kızdırmayın Korhan’ı Şakirt arkadaşlar… Şunun surasın da Fethullah Gülen için mübarek bir mezarlık arıyoruz. Sevap işliyoruz…

Bu arada yaklaşık 1 saat içinde yirmiden fazla küfür yorumu gelmiş!.. Küfürlü yorum yazmayın boşuna... YAYINLAMIYORUZ!..

Kaçak Kuran kurslarında sizlere küfür mü öğretiyorlar ey Şakirtler?..

Adsız dedi ki...

BENDE BİŞİ VAR DİYE YAZININ SONUNA KADAR OKUDUM SAÇMA SAPAN Bİ YAZI OLMUS.

Adsız dedi ki...

Cem Akkılıç pişman olucaksın ama çok geç olucak

Adsız dedi ki...

işiniz gücünüz sadece çamur atmak.Fethullahın kıymetini siz anlayamazsınız.

Cem Akkılıç dedi ki...

Şakirt arkadaşlar bu saatte yazdıklarına göre muhtemelen Amerika’dan yazıyorlar. Yoksa şimdiye kadar dualarını okuyup yatmış olmaları lazımdı… TR saatiyle gecenin bilmem kaçı oldu ama hâlâ ayaktalar ve uyarılarımıza rağmen küfürlü yorumlar bırakıyorlar.

Şakirt arkadaşlar bakın sizin düşünmediğiniz bir şeye kafa yorup, Fethullah efendinize mezarlık yeri arıyoruz…

Neden bu kadar dokundu anlayamadım. :)

Adsız dedi ki...

Kürtler baya seviyo fetoyu nede olsa kürdistan hayallerini fetoya borçlular alsınlar ölüsünü tepe tepe kullansınlar..!!!

Adsız dedi ki...

bunlar hangi kafaya hizmet ediyorlar acaba hangi kitap yazıyor saç günahda her türlü hile pislik sahdakarlık sevap acaba saç günah olsaydı allah ya kel yaradırdı yada türbanlı yaradırdı yaradışda birilerinin simgesi bu çoğu inaç için değil parayla zorla kapanıyorlar önemli olan kişilikdir kendini insan taşımayı bildimi yeter

Adsız dedi ki...

ölüsüde para etmez diriside..bunu bilir bunu söylerim!!!!

Adsız dedi ki...

hainlik kanlarına işlemiş.Türkiyede ye iç büyü,geliş sonra git amerıkaya oradan millete din sat.Bu fetoya inananlarda nasıl kafa var anlamak zor?!

Serap dedi ki...

Ali Rıza Demircan gibi ''CENNETTE BEKAR KİŞİ KALMAYACAK'' diyen dinden geçinen çok din taciri var bu ülkede..

Emile Zola, dinden geçinen din tacirleri hakkında ta 1800'lü yıllarda söylemiş bu sözleri:
''YERYÜZÜNÜN EN SON KİLISESİNİN, EN SON TAŞI, DİN ADAMININ KAFASINA DÜŞMEDIKÇE, İNSANLIK ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞAMAYACAKTIR

Adsız dedi ki...

insanları canlı canlı yakarken allahu ekber diyen, namaz kılmayana kafir başı açık kıza orospu diyen, ramazanda oruç tutmayana saldıran, iftarda tek başına bi öküz yiyen, ramazan bitince kerhane kapısında kuyruk yapanlar müslümansa ben kafirim.

Adsız dedi ki...

2 gulluvallah bi elham..koptum ya....

Adsız dedi ki...

Türkiyenin asla yüzde kıryedisi akp li değildir.yüzde onu çalıntı oy yüzde onu makarna kömür ..Geriye kalan yüzde 20 side aklını kaybetmiş insanlardan meydana gelmektedir.yüzde yediside bunlar gibi gürcü mü yahudi mi belli olmayanlardır.hey o yüzde 20 o başörtüsü için meydanlara düştünüz ya ileride ülkenizi kaybettiğiniz zaman kızlarınızın bol bol ırzına geçilirken mi aklınız başınıza gelecek(irak-suriye-afganistan

Adsız dedi ki...

Hani şu ortalık yerlerde teyzelerin yapıkları kermesler var ya fakir öğrenciler için işte ben bu kermeslerden hiçbir şey almam .Ah sevgili türk kadınları gülen yurtları cemaatlerine hizmet ediyorsunuz bilerek yada bilmeyerek.Olmadı koruyamadık çocuklarımızı fakir öğrencilerimizi okutamadık.Üniversitelerde ki yetersiz yurt problemi yüzünden çocuklarımızı cemaatlerin kucağına attık.Onlar naptı önce köy enstitülerini kapattılar.Sonra o köyleri onlar gezdiler zeki köy çocuklarını alıp yetiştirdiler .Şimdi o masum köylü çocukları rejim düşmanı bunların holdinglerinde yönetici , üst düzey emniyet görevlileri ya da hukukçular oldular.Olay asla on yıllık bir süreç değildir.en azından 60 senelik bir süreçtir.Önemli olan şudur bunların hepsi amerikan sermayesi ile yapılmıştır.....

Adsız dedi ki...

gelen yorumları ve cevapları okudum ancak çoğu insanın gerçekten artık düşünme duyularını tamamen kapattıklarını gördüm. kapanma konusuna gelince. Evet nur suresin de baş örtülerinizi yakalarınıza salın diyor fakat bizim müslüman halkımız ''baş örtüsü '' kelimesini türban ve çarşaf olarak algılıyorlar. Allah ın ilk emri oku !!! Allah biz insanlara bir kafa içinede beyin vermiş düşünüp,araştırıp ve yorumlayalım diye. Çoğu insan bunları yapıp beynini geliştirmiş çoğu insansa ''-mış'' ların yani ( o öyleymişşşşş,o öyle yap-mışşşş )''-miş ve -muş'' ların arkasına sığınarak bilgili olduklarını zannedip aslında en büyük cahilliği yapanlardır. Evet türban konusuna gelince abdest uzuvlarını biliyorsunuz bunların içinde başı mesh etmek te vardır ... ozaman şöyle diyelim türban varsa neden türbanın üzerinden değilde türbanı çıkararak bunu yapıyorsunuz ? ozaman saç haramsa erkeklerde ''-baş örtülerini taksınlar...'' türbana saygı duyuyorum kimseyi küçümsemiyorum veya kınamıyorum bu tercih meselesidir diyorum. son olarak şunlarıda eklemek istiyorum '' eski bir kavmi yaradan sırf inkarları yüzünden yerle bir etmiştir '' inkardan kastım biz atalarımızdan,dedelerimizden,ninelerimizden böyle gördük sen kim oluyorsunda bana bu alışkanlığı bozmamı istiyorsun diyenler.. dini bilgiye sahip olanlar neyden bahsettiğimi anlamışlardır.. yani şunu diyorum kapanmak , örtünmek örf,adet,gelenek ve göreneklerimizden kalan birşeydir tercih meselesidir ama KURAN-I KERİM de YOKTUR. SAYGILAR ARKADAŞLAR.

Cem Akkılıç dedi ki...

Kesinlikle haklısın. Başörtüsü örf ve adetlerde var. Türban ise siyasi…

Adsız dedi ki...

Fetoya tapanlar neden bu soruları sormuyor? Beyinleri uyuşturulduğu içinmi acaba?

Adsız dedi ki...

COK KOMIKSINIZ SIZE KICIMLA INANILMAZ GULUYORUM ARTIK BUNLARDANMI MEDET UMAR HALE GELDINIZ

Adsız dedi ki...

başörtüsü takan takar size ne oluyor.

Cem Akkılıç dedi ki...

Hâlâ TÜRBAN'a başörtüsü diyen kerizler var. Gerçi maksatlı söylediklerini biliyoruz… Hey millet, TÜRBAN başörtüsü değildir. İsrail'in kadınları uyutması ve güneş ışığındaki D vitamininden mahrum kalmaları için tasarladığı bir çıfıt bezidir. Kaldı ki İsrail Türban satışlarından ciddi paralar kazanmaktadır. Birçok türban markası İsraillidir. Bu Müslümanların İsrail hurması ile iftar açmalarına benzer. Leopar desenli türbanlar çok moda mesela… Hangi din böyle bir şeyi emreder ki?..

rcingis dedi ki...

Senin Yolun yol değil Atatürk bunlara mahal vermezdi sen Atatürkten Çok Atatürkçüsün Atattürkçüden Çok atatürkçüsün sen zamallısın sen ve senin gibiler asla iktidar olamaz çünkü senin zihniyetin hezeyan Atatürkün zihniye ti bu değil Ulu önder bütün toplumu kucaklamıştır sen ise korku imapartorluğu yapanlara alet olan bir maşasın Halkına güvenmeyen bu topraklardaki senin gibi olmayanları hor gören bir zihniyet olamaz yeşeremez coğalamaz Bu siteyi esefle kınıyorum

Cem Akkılıç dedi ki...

Atatürk bütün toplumu kucaklamıştı bu doğru ama vatan haini dincileri göz yaşlarına bakmadan asmıştı.

Adsız dedi ki...

cem
başkalarını boşver.. seni hangi çukura atacaklar düşündünmü..

Adsız dedi ki...

Mübarek adam boyuna kafadan atıyorsun; Demişsin ki "İsrail'in kadınları uyutması ve güneş ışığındaki D vitamininden mahrum kalmaları için tasarladığı bir çıfıt bezidir."
İnsanların güneşten D vitamini almaları için yüz ve el ayalarından alınması yeterlidir. Kafa derisinden UV b ışınları alarak D vitamini sağlayama çalışma güneşte peynini pişirme. Sevgili Atatürk Şapka kanunu ile de sanırım o zamanlar millet güneşten mahrum olsun diye mi şapkayı zorunlu kıldı ? Hadi buna delikanlı gibi cevap ver :))

Adsız dedi ki...

bu sitenin sahibi ilgilisi kim bilmiyorum ama bu dünye kimseye kalmadı onada kalmayacak

Adsız dedi ki...

evlenmek sünnettir islam dini bunu şart koşmaz

Cem Akkılıç dedi ki...

13 Haziran 2013 01:21'de yorum yazana cevap;

Şapkaların kenarlarında küçük delikler mevcuttur… Zaten gün içerisinde şapka çok kolaylıkla çıkartılıp tekrar takılabilir. Genellikle selam anlamında şapka çıkartılır… Güneş ışığı saçlar ve saç dipleri içinde gereklidir… Tersi olsa Tanrı güneşi yaratmazdı… Ki zaten şapka kafayı tamamen paketlemez. Dolayısıyla 7/24 kapanmış kafalar gibi ekşi ekşi ve çürük yumurtaya benzeyen koku hasıl olmaz...

Ama türban öyle mi?.. Ben türbanı kadın cinsel organına benzetirim. Üst, alt kıvrımları ortasının yayvan oluşu vaginayı çağrıştırıyor bana…

Ha başörtüsü dersen anlarım… Rahibeler gibi BONE yoktur Başörtüsünde… Zaten siz dinciler de türbana başörtüsü derken masumlaştırma çabalarına giriyorsunuz.

Türban takamazlar mı kadınlar?.. Takarlar takmasına da bu dinsel değil olsa olsa cinsel bir görünüm oluşturur. Zaten you tube başta olmak üzere türban videolarının milyonlarca izlenmesinin sebebi, erkekleri cezbetmesindendir…
Düşünsene erkeklerin çoğu ayak fetişisti ve türbanlıların tamamı etek giyiyor…

Adsız dedi ki...

Herkese onun adamı bunun adamı diye etiket vuruyorsunuz siz kimin adamısiniz acaba .? Siz vatan millet değil İNSANLIK hainisiniz saygısız ve ruhsuzsunuz her sakın kızmayın bu yazdıklarıma çünkü herkese hakaret ederek bu hakkı siz veriyorsunuz .önce insan olun insan

Adsız dedi ki...

Kuran-ı Kerim de o yok bu yok diyorsunuz da açıp okudunuz mu acaba çok bilmişler

mimar ilhami dedi ki...

meyve veren ağacı taşlarlar (meşhur Türk atasözü). ben sana taş atmıyorum çünkü sen meyve vermeyen bir ağaçsın.

Adsız dedi ki...

fethullah gülen okulları dershaneleri imam hatipler abiler vs adamlar yıllardır çalışıyor bu durumun ortaya çıkması çok normal şimdi kaymağını yiyorlar cumhuriet tehlikede asıl sorumlular bunlara en başta izin verenlerdir

Adsız dedi ki...

Muhtemel 1000 sene yaşar bu herif.ılımlı İslamın peygameri çünkü.

Adsız dedi ki...

Cem Bey,

Bu kadar kin ve nefretinizin arkasında ne olduğunu merak ettiğim için yazıyorum. Emin olun ki ahiret var. Atesitte olsanız hesap vereceksiniz, müslüman da olsanız hesap vereceksiniz! Lütfen bunu düşünün. Ve hesap günü yaptığınız şey yüzünden (her neye inanıyorsanız) takdir göreceğinizi sanmıyorum. Tahminim siz insanları seviyorsunuz, sizin için önemli değerleriniz var (anne, baba, aile, kardeş vb.), önemli hasletleriniz var: iyilik yapmak, yardım etmek, dürüstlük vb. Ama bu site bunları yansıtmıyor. Sadece hakaret, aşağılama, karalama görüyorum. Siz bu değerlerinize saldırılmasını ister misiniz? Annenize, varsa kardeşlerinize, sevdiklerinize, kız çocuğunuza...Hoşunuza gider mi, ya da ağzı olanın konuştuğu bir memlekette bunlara küfür etseler? Ben sizin adınıza çok üzülürüm. Lütfen böyle üzülen insanlar olduğunu göz önünde bulundurun.Bu şekilde davranarak yüce değerlerinize hizmet ettiğinizi sanmıyorum. Atatürk (sever misiniz Atatürk'ü?) yazdıklarınızı görse "Afferin Cem sayende bu milletin muassır medeniyetler seviyesine ulaşmasına bir katkın oldu!" diyeceğini de sanmıyorum. Bu insanlar çok kötü olabilir, ahlaksız olabilir, herşey olabilir. Ama onları böyle düzeltemezsiniz (tabi düzeltmek istiyorsanız!) Lütfen kininizin, nefretinizin gözlerinizi kör etmesine izin vermeyin.Saygı bekliyorsanız, saygı gösterin...

Saygılarımla

Adsız dedi ki...

Sizlere soruyorum hanginiz beş vakit namazını kılıyor hanginiz orucunu tutuyor hanginiz hanginiz Allah ın dinini yaymaya çalışıyor siz bu konulara vakıf olabilcek değilsiniz kaç kuruşluk adamsınız ki hayatını dine adamış bir zata böyle iftiralar atıyorsunuz

Adsız dedi ki...

Kadın doğumcuların en iyi müşterisi, türbanlı kızlardır. Sürekli kürtaj ve kızlık zarı diktirme operasyonları için, birlikte oldukları erkeklerden ve tarikattaki hocalarından aldıkları parayı, kadın doğum uzmanlarına yedirirler.

Adsız dedi ki...

Bu kadar cahilce bir yorum yapmadan önce biraz okusaydiniz hayatini.

Ben dedi ki...

Cemo bukadar ne diye kafa yoruyorsun . toprağın altına gömülecek farkedermi nereye . Sanki cevaplar senin çok umrundada tırışkadan yok cevap bekliyom ,yok kimseden ses yok . Birkere sen Dine karşı , hocalara karşı , alimlere karşı ve en başta Allaha karşı düşmansın ,hangi cevap seni tatmin edebilir . sennin dünyan sadece bir pencere , At'a gözlük takılsa yeminlen senden daha çok görür .Boşver başkasının mezarını sen kendi mezarın nerde olacak onu söyle de İnsanlar şeytan taşlamaya mekkeye gideceğine senin mezarına gelirlerde onca yolu gitmeye gerek kalmaz .

Cem Akkılıç dedi ki...

Olur mu yahu, o aptallar mutlaka şeytan taşlayarak birbirlerini ezip öldürmek zorundalar. Yoksa o kadar nüfusu nasıl kontrol edeceksin. Baksana koskoca 2 milyarlık İslam alemi alt tarafı bir Almanya kadar üretim yapamıyor.

Yatın ağaç altında develerinizle birlikte.

Bakarsın Feto'yu Arap çöllerine gömerler... Develer nereye işeyecek?..

Adsız dedi ki...

sağlam blog favoriler aldım...

Adsız dedi ki...

Fehullah Gülen'in cesedi lağım çukuruna atılsın. En güzeli budur.