Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Şeytan bu İsrail





1400 senedir aslında göbekten bağlı oldukları Yahudileri’i bir türlü yıkamadılar! 

Adama sormazlar mı acaba neden diye!.. 

Soruyoruz, neden?!

Soruyoruz ama boşuna… 250 Milyon ümmetçi Arap, alt tarafı 7 milyoncuk çük kadar İsrail’i yok edemedi, edemiyor…

Yeryüzünde ‘’üstün hizmetler’’ karşılığında Yahudilerden Davut Boynuzu denilen ödülü alan kaç Müslüman lider var desem? Hiç boşuna düşünmeyin. Tayyip dışında bu ‘’boynuz’’ ödülünü alan başka birisi henüz yok!..

Şu bizim anlı şanlı Davos Fatihi Tayyip’den söz ediyorum. İsterdik ki, Tayyip şu İsrail’i yok etsin. Şimon’a fırça kayarken, Davut Boynuzunu da kafasına geçirsin… Şimoncuk orada ölüversin...

Tıfıl Şimon’a fırça kayarak, tozu dumana katan kocasını izleyip, hüngür hüngür ağlayan Emine hanımdan beklerdik. ‘’Al kocacığım şu Boynuzu, çal şu şeytanın kafasına.’’ Ama yapamadı işte. 

O da yapmayınca, ehh dedik vardır bu işin bir hikmeti…


Belki de Davos’a giderken yanlarında götürmeyi unuttular boynuzlarını!..


Arap’dan çok Arapçı olan takunyalı şarlatanlara, Arap bezi Türbanı siyasi emellerine alet edip, İslam’ın emri gibi göstererek; Türban takmayan kadınlarımıza dinsiz ve namussuz damgası yapıştıran kara cahil zihniyetlere sesleniyorum!..

Artistlik taslayarak şeytan bu İsrail deyip martaval okumayı bırakın...

Gaz çıkartıp, kafa ütülemek yerine yok edin artık şu avuç içi kadar olan Şeytan İsrail’i…

Yok edin de görelim. Boyunuzda kürek sakalınız kadar uzun muymuş çok merak ediyoruz.


Cem Akkılıç
15 Aralık 2010

Şimdi sırada bomba videomuz var...
 

Bu videoyu yazıya sonradan ekledim. Çünkü 2014 tarihli...

Yeni belgeler buldukça bu sayfaya ekleme yapıyorum.

Mutlaka sonuna kadar izleyin. Tayyip isimli şahsın gerçek yüzünü ve İsrail ile olan ilişkilerini öğrenin. Türkiye nasıl satıldı, Kürecik kalkanı, Tayyip'in kızı ve daha bir çoğu bu belgesel niteliğindeki videoda.

Sözde İsrail düşmanlığı yapıp, meydanlarda koyunlarını kandıran Tayyip'in gerçek yüzünü görmek için PLAY tuşuna dokunun.




Siyonizme ''saygı duruşu''

''Anıt Kabir'de sap gibi dikilmenin ne anlamı var?..'' diyen R.T. Erdoğan, siyonizmin kurucusu olan Theodor Herzl'in mezarında sap gibi dikiliyor... 

Sap gibi dikilmekle yetinmeyen Büyük Orta Doğu Projesi EŞBAŞKANI Tayyip, bir de DİZ ÇÖKÜYOR!..

Arkasında sıkmabaşlı karısı var.  

Biliyorum bir çok İslamcı bu fotoğrafa MONTAJ diyecek ve kendi kendilerini tatmin edecekler...

Ama kazın ayağı hiç öyle değil... Çünkü Tayyip o pozu karısıyla birlikte verdi!..











SOMA FACİASINDA ACILI VATANDAŞA ''YAHUDİ DÖLÜ'' DEMİŞTİ TAYYİP


'' Avdetiler ile hükümetimiz,
Benzedi devlet-i Yehuda'ya,
Bab-ı fetvayı da çıfıtlık edip
Verdiler en-nihaye Musa'ya''
Şair Eşref


Yahudi hayranı AKP 

Bu videoyu çok seveceğinizi umuyoruz.  
İslam ülkelerinin emperyalizmin kölesi olduğu gerçeğini tüm çıplaklığı ile anlatan Mustafa Balbay ve Emin Çölaşan'a teşekkürler




Her ne olursa olsun hani bir Yahudi ile tokalaşmak bile günahtı?

AKP’ye ve yandaşlarına göre her şey sevapmış demek ki!..



 Konuyla yakından alâkalı diğer başlıklar.
İsrail Müslümanlarla dalga geçiyor 

Vurun İsrail'e


Tayyip'e oy verenler bu videoyu mutlaka izlesinler








Osman paşanın karşısında köşeye sıkışan Türbanlı! (video)
Türbanlı kadınlara bakınca yüzlerinde ki nefreti açıkça görebiliyoruz.


Kadın resmen saçmalıyor. Diyor ki; 30 yıl önce kadınlar başka türlü takıyorlardı. O zaman biz de soruyoruz; acaba Kuran’ın emirleri mi değişti? Kuran 30 yıl önce şöyle örtünün, şimdi kafanızı böyle örtünün mü diyor!.. Yo hayır, Kuran’ın emirleri falan değişmedi. Çünkü Kuran’da boğazınızı düğümler gibi SIKMABAŞ yapıp, içine renkli BONE takın diye emir vermiyor!..




Kuran’ı kafalarına göre değiştirenler belli. Merak edenler buradan bakabilir.
*  *  *























DERİN ÇELİŞKİ
Soldaki Türkiye için biçilen Ilımlı İslam modelinin seksi giyim tarzı,
diğeri ortaçağın hortlak kostümü.


http://cemakkilic.tumblr.com/post/117069542439/turkiye-son-13-y-lda-hic-olmad-g-kadar-tepetaklak

33 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben bu videodan şunu anladım; Hümeyninin kellesinin öcü için burdalar ve bu tehlikeli cehennem aşığı zebaniler sömürülecek ne varsa sömürüyor ve yozlaştırıyorlar.Herkes de şunu anlasın biz inancını içinde yaşayan dindarlara değil, kendi fikirleriyle kandıramadıkları insanları cehennemle tehdit eden dinci yobaz ve dürzülere karşıyız, meydan okumaktayız! Kaldıki biz kimseye ayrımcılık yapmıyoruz toplumda onlar zaten kendi kendilerini ayrıştırmışlar, piçlerinin isimlerine bile zümrenur takıyorlar...Kısacası Tebrik ederim,başarılı bir çalışma olmuş.

Naenia Virtus

Adsız dedi ki...

Bu ara su carsaf ve turban modasi 90'larda veya 01' lerde geldi arabistandan guzelim turkiyemizi karalara bogdu cikti. Diyorum acaba 1990 lara kadar bizim... dinciler acaba gavurmuydu?? Cunku ne carsaf nede turban takan vardi o zamanlarda.... Hatirliyorumda 1980 lerde bir tek carsafli veya turbanli goremezken simdi heryer kara carsaf kayniyor. Acaba 1980 lerde bunlar gavurmuyduda simdi turban takarakmi musluman oldular?

Dogruya kilic zoruyla musluman olandan baska ne beklenirdi!!! Mal'i nereye cekersen oraya gidermis koyun gibi.

Adsız dedi ki...

evet her türban takan orospu değiL ama her türban takan turbanı savunan aptaLdır , cahiLdir , yobazdir , sapıktır dinLe dini simgeLeyen objeLerLe kafayı bozmus bütün insanLar hastadır

Adsız dedi ki...

Dincilerin hjerşeyi tezatlarla dolu. Bu yazıda belgesi olmuş bu tezatlığın... Teşekkürler... Lafa gelince kürek gibi dilleri var zaten . . .:):):):):):)

Adsız dedi ki...

Tayyip bu ödülü neden geri vermiyor yahudilere? İşte bu çok enteresan... One münüt.... hahahahahaha

Adsız dedi ki...

Az kalsın umutuyordum. takunya libidocusu ismi süper yakışmış :):):):

Canan dedi ki...

İslam dinine gerçek manada KALPten inanan kişi asla haklı olsun haksız olsun acık olsun kapalı olsun kımseyı asagılamaz.Evet türban namustur fakat türbanı takmayan namussuzdur diye bir yargı ortada yoktur ve böyle bir yargı söz konusu bile olamaz da zaten.Türban bir oyun değildir. Ayrıca Örtüyü biliçsiz takan, taşımayı bılmeyen turbanlıları neden ele alıyorsunuz? Bırde ortuyu neden taktıgını bılen ve gercekten Allah ıcın onu tasıyan bir ya da bir çok türbanlıyı ele alsanıza. Emin olun sizin fikirlerinizi asıl değiştirecek olanda odur tabı yobaz değilseniz. Sizin bu siteyi hazırlamanızda ki mantığınız bir çok türbanlıyı dininden dondurmek mi? Eskiden annelerimizin kapandığı gibi kapansak örnek kurtuluş savaşındakıler gibi arkamızdan bu defada koylu yobazlar dıye bagırırsınız yanı bız ne yaparsak yapalım sızın gıbı dusunen kısılerın fıkırlerı hep aynı kalır. Şu anda baba korkusundan esarp takanla Allah'a ınandıgı ıcın esarp takan arasında buyuk fark var fakat sızler bu farkıda elestırırsınız. hanı nasreddın hocanın bır fıkrası vardır ya. esege kendı bıner yadırganır cocugu bındırır yadırganır bu defa ıkısıde bınmez yıne yadırganır snra esegı sırtına alır bu defada alaya alınır. O misal bizde ne yapsak sızın gozunuzde hep yadırganır alaya alınırız ve duygularımızın da hıç bir onemı yoktur. Ayrıca biz diyormuyuz ki başı acık tum kadınlar FAHİŞE'dir diye. Sizde bızım ıcın bu yorumu yapamazsınız bende turbanlıyım fakat bu gosterdıgın resımlerdekı gıbı bır turbanlı degılım onların o sekılde gıyınmesı bızım adımıza leke getırdıgı ıcın onlara cok karsıyım. fakat toplumun parcasıdır ve dıslayıpta kul hakkına giremeyiz. haklarında bu kadar cırkın abartılı yorumda yapamayız. Sadece karsılıklı tartısmalara gırebılırız. O türbanlılarda yenı kapandıkları ıcın oyledırler. nefis tek bı hamlede terbıye edılmez aşama aşama terbıye etmek gerekır. He yınede terbıye olmuyorlarsa sen ve senın gıbıler galip olurlar ki buda siz kazandınız anlamına gelır evlendıkten sonra acılırlar. He bir de asıl yobazlık bence mantığının aldığı bırseyı kabul etmeyıp ınanmamaktır. Bizi kim yarattı hususunda düşündüğünüzde hala bir Allah'ın olduğuna ınanmıyorsanız ve bu şekilde ağır elestırıyorsanız asıl yobazlık budur. Kimseden alkış beklemiyoruz hiçbir insanda kusursuz değildir Rabb'im bir nebze olsun bizi seviyorsa o bize yeter. benim yaşım 18 senın yasının ne oldugunu bılmıyorum eger benden buyuksen saygımdandır ki laf dalasına gırmek ıstemem.Dinime de laf söyletmem.sizin kırdıgınız gıbi kimseyıde kırmak ıstemem.islama da uygun degıldır zaten.Yorumumun yayınlanıp yayınlanmaması önemlı değildir. yorumumu sadece senin okuman için yazıyorum...

Cem Akkılıç dedi ki...

Oy verdiğin Tayyip’in Davut boynuzu hakkında ne düşünüyorsun peki?

Neden kara çarşaf giymiyorsun? Diyorsun ki, ne giysek eleştirirsiniz!. Evet eleştiririz. Ama madem sen Türbanla eleştiri alıyorsun, kara çarşafla da eleştiri almayı göze al. Çünkü kuranda kafa kılını değil, mahrem yerini kapatın diyor ve siz sadece kafalarınızın kıllarını kapatıyorsunuz. Yahudi malı bilgisayarlara çok düşkünsünüz ve Ameikan malı kot pantalonlar giyiyorsunuz.

Günah değil mi büyün bunlar?

Canan dedi ki...

Bilgisayara gelınce bır duskunlugumde yoktur yanlısınız var Allahu teala bu konuda soyle soylemıstır. Kılık kıyafet olarak ornek almayınız. fakat eger ki teknoloji olarak sizden ondeyseler bulunan her yenı ıcadı ornek almalısınız. benim kot pantolon gıydıgımıde nerden cıkarttınız? hadı dıyelım kı gıyıyorum amerıkan malı oldugunu nıye dusunuyorsunuz? ben Turk malı kullanıyorum ve pardesumun altında kullanıyorum (gozukmeyecek sekıldedir) bırde evımde erkek yoksa kullanıyorum. Pantalon gıymek tabıkı gunah bununda farkındayım. Hadislerde vardır hakkında. Ama yınede dısarda ruzgar yagmur v.s varsa pardesunun altına pantalonda gıyılmesını sakıncalı bulmuyorum mahrem bır yerın acılmasındansa gıymek daha makbuldur dıye dusunuyorum. bn fetva vermıyorum bununda gunahının olmadıgını dusunuyorum bız elımızden gelenı yaparız gerısını Rabb'im bılır. Onun şefaatınden sızınde yararlanmanız dılegımle...

Cem Akkılıç dedi ki...

Canan iyi güzel söylüyorsun da; neden Arap ülkelerinde türban yok? Onlar sizlerden daha mı az Müslüman yani?

Onlar bizden ileride diyorsun Hırıstiyanlar’ı kast ederek… Peki hiç düşündün mü neden ilerideler!. Dünyada 1.5 Milyar Müslüman var ama yıllık üretimde bir Almanya kadar katkıları yok dünyaya. Mesela İsrail'in nüfusu sadece 7 milyoncuk. Bu senin için ne ifade ediyor? Sayfada video var. İzledin mi? .Hemen biraz yukarıda. Mustafa Balbay ve Emin Çölaşan videosu... Yok bana ne Araplardan dersen, bende sana AKP’nin Araplara olan yalakalığını gösteririm.

Adsız dedi ki...

Atatürkçüler..
Arab hegomanyasında olmayandır.
Atalarımızı kılıçtan geçiren Arabların dayatmasıyla.
Müslümal olanlar aslında..
Türk olduklarını sanıyorlar.
Bunlar asimüle olmuş Arabtır..+

Arif Özdemir

Adsız dedi ki...

canan sevgili Gani Müjde nin bir yazısnı paylaşmak istiyorum sennle oku ve cvp ver SAHİ ALLAH BİZİ DAHA MI AZ SEVİYOR (GAVURLARDAN)DİĞER DİNLERE MENSUP OLANLARDAN?remove

☆ Favorite
Actions▾
Share via email
Share on Facebook
Share on Twitter


Newer
Older

photo
7.4 yetmedi mi

7.0 yetmedi mi?

Bir hafta önce türban protestoların sırasında "7,4 yetmedi mi?" pankartını açan sevgili kardeşime seslenmek istiyorum bugün... 20 bin insanın acısı ve cenazesi üzerine politika yapmaya kalkan "o güzel insana" bir çift sorum var. Ey mantosu uzun, aklı kısa kardeşim benim. 7.0 yetmedi mi?

Senin okuduğun gazeteler yazdı mı bilmiyorum ama Amerika'nın, hani o gavur ve Hıristiyan Amerika Birleşik Devletleri'nin, hani o Siyonistlerle iş birliği yaptığı için her yerde bayrağını yaktınız ABD'nin Los Angeles şehrinde 7,0 büyüklüğünde bir deprem oldu bacım... Neredeyse bizimkine yakın bir deprem. Bizde ayni şiddetteki bir deprem 20 bin kişi olup 20 bin kişi sakat kalırken, gâvur, Hıristiyan ve Siyonist dostu Amerika'da sadece 2 kişi yaralandı güzel ablam.

Şimdi türbanlı başını ellerinin arasına alıp düşünüyor musun acaba? Sakarya gibi muhafazakâr bir bölgede Allah binlerce Müslüman’ı öldürerek cezalandırıyorsa eğer, Hıristiyanlara ve Siyonist dostlarına niye kıyak geçiyor? Seks shoplarıyla, porno filmleriyle tüm dünyaya "seks", "uyuşturucu" ve "günah" ihraç eden bu ülkenin Allah katında ayrıcalığı ne olabilir ki güzel annem?

Oysa adım gibi eminim Sakarya'da, Gölcük'te hayatlarını kaybedenlerin çoğu ölmeselerdi eğer sabah ezanı ile birlikte camilerin yolunu tutacaklardı. Üç aylarda oruç tutacak, Ramazan'da devrilmeyen minarelerin ışıklarıyla birlikte senin ağzına adı bile yakışmayan Allah'ın adı ile birlikte oruçlarını açacaklardı. E nooldu şimdi? 7.0 yetmedi mi güzel ninem? Eğer her coğrafya olayını, her doğal afeti bilimin ve aklın süzgecinden geçirmeden böyle yorumlarsan bu ülkenin yarısı her deprem felaketinden sonra dinsiz olur güzel hala kızım...

Fay hattında 10 katlı binalara izin veren şapşal belediyecilik anlayışını, deniz kumundan inşaat yapan edebiyatçı müteahhitleri, depreme dayanıklı konut üretme çabalarını, hırsızları, uğursuzları bir kenara bırakıp her şey ilahi kudretin intikamı olarak açıklarsan bu deprem 10 yıl sonra gene aramızdan binlerce "dinsizi" alır gider güzel amca kızım... Beynin var mı bilmiyorum, betonların altında inleyerek can veren 20 bin insanı, kadını, çocuğu ve bebeği bir kalemde günahkâr diye silip atan kuş beynini türbanın altında görmek mümkün olamıyor çünkü ama bence bu yazıyı oku ve bütün gece uyumadan düşün.

Allah'ın kullarına böyle cezalar verebileceğini hala düşünüyorsan da git Hıristiyan ol... Çünkü senin bu mantığına göre Allah onları daha çok seviyor. "Gâvurlar" hem senden daha zengin, hem de evleri tepelerine yıkılmıyor.

Gani MÜJDE

canan dedi ki...

Bakıyorum da sözlerimin yarısı kırpılmış. İşinize gelen kısımlara cevap verıyorsunuz bunun da farkındayım ve ne zaman sızı koseye sıkıstırsam hemen partıden konu acıyorsunuz. Ben işin akp'sınde chp'sınde degılım. Ben sadece hangısı bu ulke ıcın daha faydalı ısler yapıyorsa ona oyumu verıcem ınş. ve ılk defa bu sene oy kullanıcam zaten. Bu yuzden partılerle cokta aramın olmadıgını soyledım ısrarla neden hala tayyıp tayyıp dedıgınızı anlamıyorum dogrusu. Birde bırseyı yanlıs anlamıssınız ben hrıstıyanlar bızden önde demedımkı ben şöyle soyledım bırkez daha yazıma bakarsanız goreceksınız zaten. Allah demıstır kı teknoloji olarak EĞER ki sızden ÖNDEYSELER ıste o zaman sızlerde o icadı kullanmalısınız onları sadece kılık kıyafet olarak ornek almayınız diye yazmıştım. fakat yanlıs anlasılmıs sanırım. neyse problem degıl olur boyle seyler bırde ben Söyledıklerınıze tek tek cevap yazmaya calısıyorum.Bu yuzden ılk olarak sunu soylemelıyım kı Arap ulkelerınde turban olmadıgınıda nerden cıkarttınız ben peçelılerı bılıyorum. Umre zıyaretıne bır gıdınde görun bence ne gıydıklerını ve mahrem bolgelerını nasıl kapattıklarını gormelısınız. Orada da fıkır ayrıcalıkları var tabı sen ve ben gıbı. Ama unutma Nerden bakarsan ordan gorursun. Herkes kendınden sorulur. Kımsenın dınını sorgulayamam. Bizden daha musluman olabılırler fakat bu bırseyı degıstırmez ki abi. Almanya ıngıltere ve hrıstıyanlık dını bunların hepsı muslumanlıktan cok cok once geldıgı ıcın ya da kabul edıldıgı ıcın muslumanlık hrıstıyanlığın arkasından gelmıstır. Yınede buna ragmen hrıstıyanlara yetıstıgımıze ınanıyorum. Azda olsa okuduysan muslumanların gecmısını neler cekerek ne zorluklara ragmen ne kadar ıskencelere ragmen buraya kadar geldıgını gorursun. çok kısa bır ornek vereyım abi. H.z İbrahım ve cocukları atese atıldı musluman oldukları ıcın. Yine baska bır musluman ıse bacaklarından ayrı ayrı baglanarak ıkıye ayrıldı sırf muslumanlıgı bıraksın dıye. Yınede mslumanlıgı bırakmadı hangı hrıstıyan bu kadar ıskence gordu ve bu ıskencelere gore ne kadar ılerleyebılırdı? Birde bırsey eklıyeyım ısraılın dını yahudılıktır dıye bılıyorum ve ıran ırak fılıstın v.s bunların hepsı ısraıl gıbı kucuk bır yere bırsey yapamıyor davasında sunu belırtmek ıstıyorum ısraılın arkasında da koskocaman bır abd var bu yuzden bırsey yapamıyorlar dıye dusunuyorum ustlerınde abd baskısı var buda ıddaa edıliyor.
birde tayyıp erdogana tekrar gelırsek onun dını, nerelı oldugu ya da ne yalakalıklar yaptıgı bızı ılgılendırmez ki. Turkıye ve bu mıllet ıcın yaptıgı ıslerle gundeme gelmesı bnı ılgılendırır. Herkesın dınıde serbesttır kımse kımseye ne musluman ne yahudılık nede hrıstıyanlık sectıremez.

kısacası abi hıcbır zmn ne arap ne hrıstıyan ne yahudı tutmam. ben kendı basıma bir bıreyım. Hangı dın muslumanlık kadar ıskence gorulupte bu kadar ılerleyebılır? Bunuda artık bırazcık kucucuk olsun bı dusun. Bana mantıklı bir cevap vermeni ısterım. Fakat lutfen vereceğin cevaplar agır olmasın. Çünku sana verecegım cevapları bın kere dusunupte yazıyorum. Açıkcası kırıcı olmamaya da ozen gosterıyorum. Saygılarımla...

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen tahmin ettiğimden daha cahilsin Canan. İsrail’in arkasında Amerika var diyorsun, bak yukarıda video var bir kez daha izle. Ama türbanın beynine oksijen gitmesine engel olduğu için gerçekleri göremiyorsun. Arap ülkelerinin arkasında kimler var?

Hiçbir yazın kırpılmadı iftira atma.

Müslümanlık işkence gördü diyorsun! Türklerin kılıçtan geçirilerek Müslüman olduklarını bilmiyorsun tabi ki. Ben bütün Arap ülkelerine gittim Canan. Ama senin gibi rengarenk türban takan, kot pantolon giyerek kalçalarını gösteren kafası poşetli ambalajlı kadınlara hiç denk gelmedim.

Canan dedi ki...

Zaten musluman olanların cogu Türk'tü Bu yuzden onu ekleme geregı duymadım ama yıne yanlıs anlasıldım neyse. Abi cok agır konusmusssun gercekten.basında turban var oksıjen gıtmıyor darkotlar gıyıyon kalcaların bellı falan nrden bılıosun bnı goruosun galıba ordan ve cok kırıyorsn bn kırdım mı neden boyle yapıorsun kı? Gozunuzde tek sucum esarbımı takmam yanı dını ınancım.Dın sadece başı kapamaktır bu SÖYLENEMZ.Bu sadece basla ılgılı degıl ama yapıolar oralarınıda acıolar darda gıyıyolar tahrıkte edıolar napım Allah askına bn tahrık etsem bana yan gozle bakılr bılmem kaç teklıf gelır arkamdan defalarca kez laf atılır ve belkıde tacize ble ugrarım ole deılmı neden olmuo demekkı bn dıkkat edıorum ve demekkı tahrık etmıyorum abi bn snn dusundugun tahmın ettıgın suraya kotu resımlerını koydugun o aptal kısılıksızlerden degılım ve lutfn bırdaha kalbımı kırma.Gani müjde sana da şunları soylemk ıstıyorum. BEN depremle ılgılı bısey soylemedımkı neden koskoca yazında doğal afetlerden bahsedıyorsn ayrıcada ben Allah onları yada bızı cok severde demedım kı ya. Ama ben nden yanlıs anlasıldıgımı bılıyorum su anda basımda esarbım olmasa fıkırlerıme daha saygı duyulacak dıme sızın gorusunuz bu cunku.Allah askına cem abi sende dusun ben defalarca kez soyledm bnm yasım kucucuk sen kaç yasındasın ayrıca kaç yasında acaba bunu goz onunde bulundurarak yazılması gerekıyor bana yazılan yorumların ole dimi ama? Sizin bı tecrubenız vardır yada bırılerı canınızı sıkıyordur kı bıze dusman gıbısınız.Saygı duymuyorsunuz. He belkı sızede duyulmuyor bu yuzden duymuyorsunuzdur. FAKAT sızde o duymayanların sevıyesıne dusuyorsunuz o halde. Siz o kız burda surtmus acılmıs sacılmıs v.s yapmıs (ılerı gtmk ıstemıyorum anlasıldı sanırım) falan fılan bunları ispat ettıgınızde odulmu alıyorsunuz yada abı soyle sorayım ya bunların hayatını cekıp yolladıgınızda ıcınıze su mu serpılıo yataklarınızda daha mı rahat uyuyorsunuz?Nolursunuz bakın saygısızlık yapmak ıstemıyorum ahlakım musade etmıyo.Hanı Atatürk çok anlayışlı bırıydı. Hanı hosgoruluydu ve bunu tawsıye ederdi. Sizce Atatürk hayatta olsaydı boylemı yapardı sızın gıbı agır yargılar, aşağılar ve hatta gerekıyorsa sılıp atarmıydı toplumdan?

Cem Akkılıç dedi ki...

Canan kardeşim ben onu genel anlamda yazdım. Evet türban kalçaları kapatmıyor. Türban takanlar takmayanlara fahişe gözüyle bakıyor. Bunu kimse inkar etmesin. Kaldı ki zaten bizim siteye Türban savunucusu binlerce dinci gelip, her gün en iğrenç küfürleri yazıyorlar. Şu bir gerçek; bu türban dedikleri şey dinin bir emri değildir. Çünkü sadece kafa kılını kapatır. Deseler ki; biz bunu moda için takıyoruz, tek lafımız olmayacak. Ama dinin bir emri diye millete yedirmeye kalkmasınlar. Çünkü din kara çarşaf giyinin diyor.

Ayrıca bu sitenin gerçekten inanışlı dindar kesimden çok izlendiğini ve beğenildiğini söyleyim sana. Düşünsene bir kere; biz aileleri uyarıyoruz. Bakın ortam budur, çocuklarınıza dikkat edin diyoruz aslında. Olaya bir de bu açıdan bak. Yoksa elbette tüm türbanlılar parklarda iş çevirmiyor. Ben diyorum ki; bu bez parçası dinin bir emri değil… Çünkü sadece kafayı kapatıyor.

Canan dedi ki...

Çok şükür hiç kimseye fahişe gözüyle bakmadım gerçek fahişelik yapmadığı sürece ama şunu soyliyım.1)kuran'i kerim de kara çarşaf giyinin denilmemistir azalarınız belli olmayacak şekilde örtünün deniliyor isterseniz bir (nur süresi 31. Ayeti okuyun)2)evet haklısınız Rabbim bu modayı içimize koyanları affetmesin çünkü benim hakkım ona helal değildir. Peygamberimiz s'a'u. Diyor ki sakin modaya uymayın moda dininizi yok eder (etti de).3)kimse kimseden sorumlu değildir ben bir mumin için elinden geleni yaparım gerisi Rabbime kalmış zaten en 'am süresi 104. Ayete bakarsanız onun cevabını da bulacaksınız. Ve siz bir yere tohum ekersiniz mümkün mu ki hepsinin sağlam çıkması evet doğru benim dinim benim Rabbim sadece kafayı kapatmaktan bahsetmiyor ama kimse kimsenin mezarına da girmeyecek kimse kimsenin günahını da yüklenmeyecek diye bir tabir vardır ve o kadar büyük bir Rabbim varki herşeyi gerçekten büyük bir mizaç ta yaratmış hiç bir şey tesadüf değildir her şey bir tevafuk üzerine yaratılmıştır ınanin Allaha ve Rabbimin bildiği bir şey hiç istisnasız vardır.onları eleştireceğimize anlatmamız en doğrusu bence...

Cem Akkılıç dedi ki...

Canan ne kadar anlatsak da anlamazlar bu yobazlar.. Bunların kıblesi Amerika ve Fethullah çünkü. :):)

Kazım Bükülmez dedi ki...

Başı dik devlet bırakmıştın bizlere,
Sefaletten alıp çıkarmıştın düzlere.
Bir bak eşkıyaya diz çöken yüzlere,
Dön gel Mustafa Kemal'im dön gel.

Türkçü Devrim dedi ki...

hani dinci yobazlar basi açik kizlar için ifetsiz basi kapali kizlar için ifetli der ya? Kadinlarin yari çiplak olmasini isteyenler kimlermis? bizler mi? onu diyenler gelsinde alnını karışlayalım... üstü türban altı paris bunların.

Türbansever wordpress dedi ki...

Kuranda türban kelimesi geçmiyor çok haklsınız. Şaçlarınızı sıkı sıkıya kapatın hiç yazmıyor. Ayrıca sitenizdeki anketin de doğruladığı gibi türban kadını çok daha çekici yapıyor.

Rengin Özerim dedi ki...

Arkadaşlar yeni FACEBOOK hesabımı veriyorum ekleyin beni. Ancak aramalara kapattığım için önce siz kendi hesabınızı açın ve benim linkimi kopyalayıp tarayıcınızın satırına yapıştırın. Ve EKLEYİN beni.

YOBAZLAR boş yere eklemesin beni.

Rengin Özerim.

http://www.facebook.com/rengin0501

hülagü han (cengiz basan) dedi ki...

ya şu güzelim kızlara yazık oluyor ya zavallılar allah aşkıyla yanıp tutuşuyorlar ya. :D
onlar bir melektir. zaten fethullahtan çektikleri ızdırap onlara yetmedi. türbanlıları sevip koruyacaksın çünkü dış görünüşleri açıklarınkinden daha güzel görünüyor. ben moğol asıllı kişiyim, benim ülkemde türban takan yok herkes şamanist ve budist bu ülkede moğolistanda. bu türbanlıları moğolistana götürsem moğollar resmen keser onları. orta asya bile türban bilmiyor kapanmayı bilmiyor. ama sizin türkeydekilerin açık kızdan farkları yok çıplak gezsinler daha iyi be.

Şeytan bu İsrail dedi ki...


Kesinlikle harika tespitler yapılmış yazıda. Şeytan bu İsrail demek çok doğru çünkü 1400 yıldır güdülüyor malum kesim.

Adsız dedi ki...

üç tane merdane çıkmış konuşuyorsunuz boş boş .. siz kim oluyorsunuz ki insanların giydiklerini yargılıyorsunuz isteyen kapanır isteyen çıplak gezer size mi kaldı bunları konuşmak ... çok düşünüyorsanız vatanınızı milletinizi bir yerlerde söz sahibi olunda bir şeyler yapmaya çalışın pc başında insanları eleştirmeyin gidin aynada kendinize bakın kendınızı eleştirin ...

Adsız dedi ki...

meraba cem bey, sana biraz daha yaklaştık.az zaman sonra çayını içmeye gelicez. uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz:)

Cem Akkılıç dedi ki...

Her zaman beklerim... Mümkünse kalabalık gelin... Toplu halledeyim... :)

Adsız dedi ki...

Israil uşağı cem akkılıç. Din düşmanı. Tayyip erdogana laf soylemek senin ve israil hizmetkarı emin çölasanami kaldı.

Cem Akkılıç dedi ki...

Koçum ben Tayyip gibi İsrail'den üstün hizmetler karşılığı DAVUT BOYNUZU ÖDÜLÜ almadım... Yahudi öpmeyeceği eşeğin önüne arpa koymaz.

Esin Çalışkan dedi ki...

Başbakan Erdoğan ve AKP’nin İsrail’le ilgili sözleri ve uygulamalarındaki çelişkilere dikkat çeken Muharrem İnce, AKP’li vekillere 14 soru sordu
-1) İsrail’in NATO tatbikatlarına vetosunu hangi Hükûmet kaldırdı?
İsterseniz seçenek koyayım: A) CHP Hükûmeti. B) AKP Hükûmeti.
-2) OECD üyeliğine vetoyu kim kaldırdı, hangi Hükûmet kaldırdı?
-3) “Tepkim İsrail Devlet Başkanına değil, moderatöredir.” kim dedi?
-4) Danimarka’da uçaktan indiğinde, İsrail daha özür dilemeden “Siyonizm konusunda yanlış anlaşıldım.” kim dedi?
-5) Mavi Marmara baskınında yurttaşlarımız yaşamını yitirirken, üç şartımız vardı; özür dilenecek, tazminat ödenecek ve Gazze’ye abluka kalkacaktı. Şimdi bunlardan tazminatı, ailelerle ilgili bir sıkıntı çıktı, onlar kabul etmedi. Peki, bu özür nasıl dilendi? Obama’nın yanından telefonla aranıyor, özür dileniyor. Bu ses kaydını duyan var mı? Bu özrü gören var mı? Bu nasıl bir özürdür? Dünya diplomasi tarihinde böyle bir özür var mı?
-6) “İsrail’de nükleer silah var mı?” diye yapılan oylamada çekimser hangi ülke kaldı? Çekimser kalan ülkenin Başbakanı kimdi?
-7) Amerika Birleşik Devletleri’nde Yahudi lobilerinden dünyadaki tek Müslüman, Davut Yıldızı’nı alan kim? Davut Yıldızı’nı alan dünyadaki tek Müslüman kim?
-8) 13 Şubat 2009′da Genel Başkan Yardımcınız Hüseyin Çelik imzasıyla bütün okullara -60 bin okula- bir genelge gönderildi. Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzasıyla gönderilen genelgede “İsrail mallarını boykot etmeyin.” dendi mi?
-9) Suriye sınırındaki o mayınlı arazileri -22′nci Dönemden milletvekilleri var, o dönemde milletvekilliği yapan bir arkadaşınız olarak söylüyorum- İsrailli firmalara vereceksiniz dediğimizde, bu kürsüye gelip: “Sizi gidi Yahudi düşmanları.” diye bize parmak sallayan milletvekilleri kimlerdi?
-10) Kürecik kimi koruyor? Kürecik İsrail’e hizmet ediyor mu? Bunun bilgisini verin.
-11) İsrail, Suriye uçaklarını vurmak için Türkiye hava sahasını kullandı mı?
-12) Türkiye, İsrail uçaklarına yakıt sağlayan bir ülke midir?
-13) Filistin’i destekleyen bir Suriye vardı. Orta Doğu’da dengeler böyle kuruluyordu. Suriye, Filistin’i destekleyen bir ülkeydi. Kendi derdine düşmüş bir Suriye’yi siz oluşturdunuz. Kendi derdine düşmüş bir Suriye oluşunca, tabii ki, Filistin’e destek veren bir Suriye olmadığı için sıkıntılarımızın büyük çoğunluğu da bundan kaynaklanıyor.
3 tane dost kaldı: Barzani, Bağdadi ve Katar Emiri ne yazık ki.
-14) Türkiye Cumhuriyeti’nin onuru kırıldı. İsrail’de büyükelçi oturma düzeninde aşağılanarak, koltuğu daha düşük yapılarak, bir başka diplomatik böyle bir olay hatırlıyor musunuz?
Bunları kim söyledi?
23 Mart 2013: “Nisan’da Gazze’ye gideceğim.”
14 Nisan 2013: “Tarih kesinleşti. Mayıs sonu gibi Gazze’ye gideceğim.”
21 Nisan 2013: ABD Dışişleri Bakanı Kerry “Erdoğan’a Gazze’ye gitme.” dedim.
14 Mayıs 2013: “Kerry’nin demeci hiç şık değil, Haziranda Gazze’ye gideceğim.” 18 Mayıs 2013: “Haziranda Gazze’deyim.” Aylardan temmuz.
Bu sözler kime aittir?

Esin Çalışkan dedi ki...

Başbakan Erdoğan ve AKP’nin İsrail’le ilgili sözleri ve uygulamalarındaki çelişkilere dikkat çeken Muharrem İnce, AKP’li vekillere 14 soru sordu

-1) İsrail’in NATO tatbikatlarına vetosunu hangi Hükûmet kaldırdı?
İsterseniz seçenek koyayım: A) CHP Hükûmeti. B) AKP Hükûmeti.
-2) OECD üyeliğine vetoyu kim kaldırdı, hangi Hükûmet kaldırdı?
-3) “Tepkim İsrail Devlet Başkanına değil, moderatöredir.” kim dedi?
-4) Danimarka’da uçaktan indiğinde, İsrail daha özür dilemeden “Siyonizm konusunda yanlış anlaşıldım.” kim dedi?
-5) Mavi Marmara baskınında yurttaşlarımız yaşamını yitirirken, üç şartımız vardı; özür dilenecek, tazminat ödenecek ve Gazze’ye abluka kalkacaktı. Şimdi bunlardan tazminatı, ailelerle ilgili bir sıkıntı çıktı, onlar kabul etmedi. Peki, bu özür nasıl dilendi? Obama’nın yanından telefonla aranıyor, özür dileniyor. Bu ses kaydını duyan var mı? Bu özrü gören var mı? Bu nasıl bir özürdür? Dünya diplomasi tarihinde böyle bir özür var mı?
-6) “İsrail’de nükleer silah var mı?” diye yapılan oylamada çekimser hangi ülke kaldı? Çekimser kalan ülkenin Başbakanı kimdi?
-7) Amerika Birleşik Devletleri’nde Yahudi lobilerinden dünyadaki tek Müslüman, Davut Yıldızı’nı alan kim? Davut Yıldızı’nı alan dünyadaki tek Müslüman kim?
-8) 13 Şubat 2009′da Genel Başkan Yardımcınız Hüseyin Çelik imzasıyla bütün okullara -60 bin okula- bir genelge gönderildi. Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzasıyla gönderilen genelgede “İsrail mallarını boykot etmeyin.” dendi mi?
-9) Suriye sınırındaki o mayınlı arazileri -22′nci Dönemden milletvekilleri var, o dönemde milletvekilliği yapan bir arkadaşınız olarak söylüyorum- İsrailli firmalara vereceksiniz dediğimizde, bu kürsüye gelip: “Sizi gidi Yahudi düşmanları.” diye bize parmak sallayan milletvekilleri kimlerdi?
-10) Kürecik kimi koruyor? Kürecik İsrail’e hizmet ediyor mu? Bunun bilgisini verin.
-11) İsrail, Suriye uçaklarını vurmak için Türkiye hava sahasını kullandı mı?
-12) Türkiye, İsrail uçaklarına yakıt sağlayan bir ülke midir?
-13) Filistin’i destekleyen bir Suriye vardı. Orta Doğu’da dengeler böyle kuruluyordu. Suriye, Filistin’i destekleyen bir ülkeydi. Kendi derdine düşmüş bir Suriye’yi siz oluşturdunuz. Kendi derdine düşmüş bir Suriye oluşunca, tabii ki, Filistin’e destek veren bir Suriye olmadığı için sıkıntılarımızın büyük çoğunluğu da bundan kaynaklanıyor.
3 tane dost kaldı: Barzani, Bağdadi ve Katar Emiri ne yazık ki.
-14) Türkiye Cumhuriyeti’nin onuru kırıldı. İsrail’de büyükelçi oturma düzeninde aşağılanarak, koltuğu daha düşük yapılarak, bir başka diplomatik böyle bir olay hatırlıyor musunuz?

Adsız dedi ki...

Müslümanlar Yahudilere taparlar. Bakmayın siz Yahudi düşmanı gibi gözüktüklerine. Sadece dillerinde var düşmanlık. Muhammed'in ilk dini İbrani diniydi... Müslümanlara çoğalın gavurları yok edeceğiz dedi. Tamamen palavraydı .Palavra olduğu ortaya çıktı. Müslümanlar 2 milyar oldular gavur mavur öldüremediler. Tam tersi kıçlarının altındaki petrolü Yahudilere kaptırdılar. İsrail devleti 14 Mayıs 1948 yılında kuruldu!.. Peki nerede kuruldu? Filistin topraklarında!.. Neden engel olmadı Müslümanlar?

Çünkü Müslümanlar Yahudilere taparlar.

Cem Akkılıç dedi ki...

1948 yılında dünyada 3 milyon yanlış duymadınız 3 milyon Yahudi vardı. Müslümanların sayısı 1.5 milyarı geçmişti... Çoğalın çoğalın gavurları Yahudileri öldüreceğiz diyen soytarılar alt tarafı 3 milyoncuk Yahudiye neden kutsal dedikleri toprakları peşkeş çektiler?! Çoğaldın ya istesen tükürüğünle boğarsın Yahudileri...

Çoğalın masalı Yahudilerin kirli oyunlarından birisiydi aslında. Çoğalacak, ucuz işçi olacak. Öbür dünya masalına inanacak... Tanrı beni bu dünyada sınava çekiyor, öbür dünyada rahat edeceğim... Masallara bakınız...

Fakirlik sınav ise, karşılığında öbür dünyada rahat edilecekse; Tanrı Tayyip'i neden sınava tabi tutmuyor? Dünyanın en zengin politikacılarından birisi oldu.

Eyyy sevgili Atatürkçüler bu soruyu her yerde sorun bu yobazlara.

Şimdi Türkiye var sırada. BOP yani Büyük İsrail projesi... Tayyip bu Yahudi projesinin EŞ BAŞKANI olduğunu defalarca söyledi...

Gerisini anladınız...