Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

İslamcıların yeni ayeti; özgürlük

Türban adı verilen bezin İslam’da yeri olmadığını, AKP ve benzeri siyasal partilerin İslam’ı köküne kadar sömürüp, dini siyasete alet edenlerin üniforması olduğunu çeşitli örneklerle ve belgelere dayanan yazılarla kanıtlamış durumdayız!.. Burada konu dışı bir parantez açmak istiyorum. İslam’ı referans alan AKP, İran’a karşı İsrail’i korumak için Türkiye’ye kurulmak istenilen AMERİKAN FÜZE KALKANI projesini dün resmen kabul etti. Parti sözcüsü; toplumu uyutmak ve göz boyamak için, ‘’İsrail ile ilişkileri askıya aldık’’ dedi. Bakalım Yobazlar bu konuda neler yumurtlayacaklar, merakla bekliyorum. Parantezi kapatıyorum.
 
Kadınların kafalarını rengarenk naylon torbalarla kapatmayı İslam’ın emri sayan Şakirt gericilerin ve internette yuvalanan ışık okullu İslamcı bülbüllerin yeni ayeti; özgürlük!..

Yanlış duymadınız, İslamcıların yeni ayeti; özgürlük!

Yobazlara göre herkes özgür yaşamalıymış.

Peki nedir bu özgürlük dedikleri şey?..

Türban diye adlandırılan naylon torbanın İslam’da yerinin olmadığını kanıtladıktan ve libidoyu tetikleyip, tavan yaptıran cinsel bir obje haline dönüştürüldüğünü gösterdikten sonra köşeye sıkıştırdığımız türbancı yobazlar, işi özgürlüğe vurmaya başladılar.
 
Türban’ın Tanrı’nın emri olduğunu kanıtlayamayan gerici, libidocu zihniyet, şimdi sözde özgürlük naraları atıyor. İsteyen istediğini giymeliymiş, kimse kimseye karışmamalıymış… –Tayyip türban için; velev ki siyasi semboldür demişti-

Türban’ın dini bir kıyafetin tamamlayıcısı olduğunu söyleyenler, ilim irfan yuvası üniversitelere sözde dini kıyafetle girmek için salya-sümük ağlayıp, bas bas yırtınıp kaba etlerini paralarken, birileri de çıkıp; ‘’ben camiye şortla gireceğim çünkü futbolcuyum’’ derse ne yapacaklar?.. 

Yine özgürlükten söz edecekler mi? 

Gerçi İslam baronu, din bezirgancısı  Burç Acar isimli bir şarlatanın camiye şortla girdiğini de gördük biz!.. (Konuya buradan bakabilirsiniz)

Ramazan aylarında İstanbul’un bir çok semtinde lokantalara girmeye kalkışanların başlarına geleni de özgürlüklerin içerisinde mi sayacağız?.. Anadolu’da olup bitenleri yazmıyorum bile… Orada olup bitenler için cilt cilt kitaplar yazılır çünkü.

Ya da; şort giyen sporcu kızın halk otobüsünde linç girişimine tabi tutulmasını sineye mi çekeceğiz?..

İstanbul Kadıköy’de bu siteye de konu olan, biri çarşaflı biri Türbanlı 2 gerici dincinin saldırısına uğrayıp, tehditle darp edilen medeni kadınların durumunu neye bağlayacağız?

Bu yeni özgürlük anlayışına mı?..

Yani kadınların kafasını naylon torbayla poşetleyip, bunu İslam’ın emridir palavrasıyla yutturacaklar ve herkes istediğini giysin ne var bunda diyecekler, sonrada İslam hoşgörü dinidir nakaratıyla hem İslam’ı karalayacak hem de oruç tutmayanı, donu kafasına takmayanları kafir diye fırsatını bulunca linç etmeye kalkışacaklar!..

Yesinler bunların özgürlüğünü…

Cem Akkılıç
3 Eylül 2011


Uzatmada atılan ters köşe röveşata golü

Yobazlarda büyük ilerleme var. Eskiden her şeye montaj derlerdi şimdilerde Takunya Libidocusu sitemiz sayesinde ‘’bir iki çürük elma’’ diyorlar Türbanlı kızlar için. Büyük ilerleme diyorum, çünkü bu gericiler için gerçekten ilerlemedir. 

Fakat boş kafaları şunu bir türlü basmıyor; biz türbanı yanlış takanlarla uğraşmıyoruz sadece. Türban’ın zaten kendisi başlı başına bir yanlıştır diyoruz. 

Soruyorum; henüz tüm vücut hatlarını kapatan bir TÜRBAN üretilip, bunu giyen bir gerici kadın oldu da, biz mi yazmadık?..


SIKMABAŞ TANRI’NIN EMRİ OLSA ARAPLAR TAKARDI 

Sıkmabaş Tanrı’nın emri olsaydı ilk önce İslam’ın orijini Araplar takarlardı, evet ama eklemek gerekirse; Osmanlı zamanında kadınlarda takardı.
 
N’olamaz!.. 
Yoksa koskoca Osmanlı kafir miydi?..  


Türban'dan kimler besleniyor?










Maddi gelir beklentisi içinde olmadığımız için sitemiz reklam içermez! Kırmızı ve altı çizgili kelimeler konuyla ilgili yazı, doküman ya da video içerir. 


Biliyorum; Şakirtler şimdi gene; bu kızları siz kapatmışsınız diyecekler. 

Diyelim ki biz kapattık!.. (Gerçi bunların sadece kafaları kapalı)

İyi ama ''bütün klasik türbanlılar'' böyle değil mi? Hepsi dar etek giymiyorlar mı? KAFA KILI günahsa, diz ve diz altı görülen ETLER sevap mı? Makyaj Kur-an’da mı yazıyor? Converse ne malı?

İslamcılar her gün artan bu libido katalizörü poşetli kadınlara neden ahlak dersi vermiyorlar?

Çünkü istenilen model, yani başörtüsü dedikleri şey bu!.. 

* * *

 ‘’Başımızda ayet taşıyoruz’’ diyorlar!.. Güneş gözlükleri ne zamandan beri ayet oldu?.. %99’u bunu yapıyor.
Yoksa bu dini bütün makyajlı barbi bebekleri TAYYARE PİLOTU mu? Bizleri mi işletiyorlar imanlıyız diyerek!...                                                                              

249387_112015745562630_100002626149726_75861_4217885_n


Gözlüksüz çıkmam abi! Kafa kılı çok günah!..

260089_106846302741582_100002486390568_62682_174717_n

Bu sitenin sloganlarından birisi ‘’TÜRK KADINI ÇAĞIN GERİSİNE ATILAMAZ’’dır.
Bu mealde TURBAN ile BAŞÖRTÜSÜ arasındaki farkı ortaya koyduk. 

Merak edenler buradan bakabilirler.



Dünyayı dolaştım, limanı olup da gitmediğim ülke kalmadı sayılır. Hiçbir rahibeyi daracık kot giyip, Converse ayakkabılarla ultra lüks alış veriş merkezlerinde, park köşelerinde, ağaç diplerinde MART KEDİLERİ gibi erkeklerle koklaşırken görmedim.


Tamam kadının çuvala sokulması, saçtan tahrik olunması hem gericiliktir hem de sapkınlığa delalettir. Ancak hiç değilse Hıristiyan kapandı mı hakkını veriyor!.. Hıristiyan günah işlese bile, bunu umuma açık yerde yapmayıp, toplumun ahlakını bozmuyor. Hıristiyan, dinini siyasete alet edip, kimseye; ''POŞETLENECEKSİN'' diye baskı da kurmuyor.

51 yorum:

Adsız dedi ki...

Gecen Kutahyaya gittigimde cok farklı bırını gördum vazonun oralarda dolasırken altında dız ustu etek uzerınde uzun kollu bı body ve basında da turban vardı. kendımı sorgulamadım da degıl acaba moda mı yoksa tanımlayamadıgım bır ıcat mı anlam vermiş değilim. Bana kalırsa sonradan kapanacam deyıpte kapanan kızlar taktıkları turbanın daha ne oldugunu ve ne anlama geldigini bile bilmiyor. bana kalırsa bunlar kendilerini kandıran ve cevresındekı ınsanlarıda bu sekılde kandırmaya calısan sarlatanlardan baska bısey degıller. bunlardan ne köy olur ne kasaba :)) şimdi aklıma geldi benden sonra yorum yapacak arkadas bızım soyledıklerımıze karsı ıse sunu soylıcek ::))) [ bızden ne koy olur ne de kasaba; OLSA OLSA BİZDEN MEMLEKET OLUR ] Diyebilir boyle bır yoruma karsılık olarak kendımı sonradan yormamak ıcın Şunu Söyluyorum ;

Sizden Olan memlekete Değilde O memlekette yaşamını surdurecek olan yeni nesile acırım.

Şimdilik Hoşca ve Dostca kalın.

Neco dedi ki...

Üstat döktürüyorsun resmen ben New York ta bile gördüm bunlardan.fakat libido katalizörü lafına bayıldım. helal olsun sana. helal olsun senin cesur yüreğine sağlam karakterine. amerikadan sevgilerle ulusalcı kardeşim.

Adsız dedi ki...

hadi artık söylesinler bu bir modadır, Akpnin sembolüdür desinler.

yiğitliğe kaka sürdüremiyorlar tabi…
naıl olsa saflar yiyor . din dedinmi milletin nutku tutuluyor. Din dediklerinde herkesi korkutabiliyorlar.

lanet olsun şu görüntülere bak… Midem bulanıyor ya...

Milyar defa helal olsun sana Cem Akkılıç…

Cem Akkılıç dedi ki...

Teşekkür ederim.

Anlamadığım ve anlayamayacağım şey şu, şort giyen sporcu kıza saldıran dinci gericiler neden parklarda, bahçelerde, bostanlarda, vapur kenarlarında mart kedileri gibi koklaşan türbanlıları hizaya çekmiyorlar?

O kız türban takıp her haltı yeseydi, sorun olmazdı bu haysiyetsizlere karşı.

Sertaç dedi ki...

Mükemmel bir site ve mülemmel bir tespit. Evet yobazlar neden bu türbanlıları hizaya çekmiyor?normal deortalığı ayağa kaldırmaları gerek.bu kızlar hergeçen gün artıyor.çevirsinler yolda, hey kızım bu nasıl giyinmek böyle desinler!..
neden susuyorlar yobazlar...

istenilen model bu çünkü derken yerden göğe haklısın cem akkılıç.

gökberk dedi ki...

Gene Harika Bir Çalışma CEM Abi, Bu Türbanlıları EŞEK gibi ANIRTIYORSUN

Adsız dedi ki...

geçenlerde bu sitede okumustum.dörbanlılar neden camiye gitmiyor diye, giderlerse cemaatin abdesti kaçar diyordunuz.hakikaten neden bunlar hic camiye gitmiyorlar,hep lüks alis veris merkezlerindeler. hic gormuyoruz bunlari camilere girip cikarken. ne is anlamadım harbiden. :):

Takunya Libidocusu Gönüllüleri dedi ki...

Gülhane parkı raporumu veriyorum.
Dün cumartesi olması itibariyle parkımızda neredeyse iğne atsanız yere düşmüyordu.

Korkunç yoğunluktan dolayı rakamlar bir aşağı bir yukarı olabilir.

Yaklaşık 114 Ceviz ağacı dibinde, 178 bank üzerinde ve sayısını tutamadığımız kadar çok türbanlı kız erkek arkadaşlarıyla çimenlerin üzerinde görüldü. Bazı uyanık çiftler çalıların arasındaydı. Bunların büyük kısmı güneş gözlüklerini türbanlarının üzerine monte etmişlerdi. Yine büyük bir kısmı erkeklerle toplum ahlakını rencide edici şekiller arz ettiler. Hatta bir çifte özellikle gözlerimizi dikip, yahu siz ne yapıyorsunuz der gibi baktık. Bizi umursamadan koklaşmaya devam ettiler.

Bütün bunlar kamuya açık İstanbul’un en büyük parkında yaşandı.

Cem Akkılıç’ın deyimiyle İNANMAYAN GİTSİN KENDİSİ SAYSIN. Gülhane parkı İstanbul’un göbeğinde bir park ve herkese açık.

Not: Takunya Libidocusu Gönüllüleri olarak ekiplerimiz yetersiz kalmaktadır. Yeni gönüllüler alınacaktır.

Adsız dedi ki...

şu an Yıldız parkından yazıyorum.etraf yüzlerce türbanlı kaynıyor.otobüste şort giyen suçsuz günahsız sporcu kıza saldıran KARANLIK KAFALI GERİCİLER bu yazımı okuyorlarsa Yıldız parkına gelsinler.

Türbanlı kızların erkeklerle hallerini bir görsünler.bir değil iki değil yüzlerce ve bu hergün tekrarlanıyor belli ki.görmemek elde değil. gözümüzün önündeler. saklanma gereği bile duymuyorlar. resmen coşmuş bunlar...

eve gidince amentü billah, parklarda aman Allah.

Ben Cahilim dedi ki...

Dinciyim, bir sürü küfür ettim. interneti küfür etmek için kullanırım. neden küfürlü yorumlarımı yayınlamadınız.

yorumu ister yayınlayın ister yayınlamayın eger zerre kadar kurana dine inanmış olsaydınız iyi dinlerdiniz bir ayette bir bayanın bir tel saçı görünürse o bayan cehennemde 100 sene yanar diyorr vee siz laiklik diyerek saçlarını açmalarını istiyosunuz

Nejat Kumbasar dedi ki...

Yakında AKP erkek memurlar takkeyle bayan memurlar türbanla devlet dairelerine girebilirler diye yasal değişiklik yaparlarsa hiç şaşırmayın...!!! Başı açık ve takkesiz gelenler hakkında soruşturmalar ve atılmalar başlayabilir.....Bunlara hazırlıklı olun... Sessiz kalan ve TV'da uyutulan benim saf vatandaşlarım...Çünkü ortam gittikçe buraya doğru ilerliyor...Vatandaşlardan sonra çalışmayan Muhalefet partileride bu gidişata ivme kazandırıyor gibime geliyor...Velhasılın toplum uyuyor...

Adsız dedi ki...

Türban ya da başörtüsü tartışmaları başladığından çok farklı bir yerde artık. Türbanlılar olumsuz örnekleriyle de göz önündeler. Özellikle genç türbanlı kızların erkek arkadaşlarıyla yaşadıkları özel anları diğer kızlar gibi uluorta yaşamaya başlamaları toplumu rahatsız etmeye başladı.

Yobazların önyargılarını bu site bile kıramadıysa büyükşehirlerdeki herhangi bir parkta bunları bizzat kendileri de gözlemleyebilir.
Ancak sorun bununla bitmiyor,çünkü türban üstte mesaj yazan Nejat beyinde söylediği gibi Laikliği tehdit eder hale getirildi.

Ninja dedi ki...

islamiyet örtmekse bedeni! ninjalar bunlardan islami!

Adsız dedi ki...

İsteyen istediğini giyer diyen yobazlardan yine yobazlara özgü bir ikiyüzlülük ve bu ikiyüzlülüğü harika üslubuyla ortaya döküp, tokat gibi yüzlerine vuran Cem Akkılıç.

Tek kelimeyle helal olsun sana Cem kardeşim.

Eda Timur dedi ki...

başını ört ama dar kot giy afedersin kıçını aç demiyor...türban takmış bi ton makyaj kaşlar kalem gibi çizilmiş altında 10 cm topuklu ayakkabı streç kot dar ceket bu ne yaaaa şakamııııı.....onlar müslüman ben değilmiyim...her pislikte onlar var çooooooookkk gördük okul yıllarında.....

CAPKİN İMAM dedi ki...

Soruyorum; kapali zarf mi merak uyandirir yoksa açık zarf mi?

Zaten sitedeki anket sonuçlarida kapali zarflari isaret ediyor.

Tanri kadinlarin çarşafli olmalarini isteseydi onlari yatak olarak yaratirdi.

Işıl Erol dedi ki...

Arkadaşlar bu iki konuyu lütfen yanyana koymayalım...Nihayetinde kadınlar üzerinden bu konu çok da didiklenmemelidir. Daha kötüsünü söyleyeyim ben, ülkemizi parçalamaya çalışan erkekleri nasıl ayırt edeceğiz. Bence asıl sorulması ve de üzerinde durulması gereken konu budur. Hadi hadınları örtü, etek felan diye ayırdık, peki ya örümcek kafalı erkekleri nasıl ayıracağız...Biri bana bunu açıklasın!

Türkçü Devrim dedi ki...

Isil Erol, Kurtulus Savasinda savasan kadinlarin baslarini örttügünü, basi açik kadinlarin ise savasmadigini iddia eden dinci yobazlar oldugu için bu yorumu yazma geregi duydum. Türbanlilarin çogu Atatürk, Cumhuriyet ve Türklük düsmani arapçi, kürtçülerdir. Basi açik olup da hainlik yapanlar da var. Buradaki amaç hainleri ayirt etmek degil. Türban'in hainler tarafindan Türk kadinlarina dayatildigini ispat etmektir. Hainler zaten savas esnasinda kendilerini belli ediyorlar.

Türkçü Devrim dedi ki...

Dinci yobazlar basi açik kizlarin iffetsiz, basi kapali kizlarin iffetli oldugunu savunduklari için biz de basi kapali or*spulari desifre ediyoruz. Soyunmak dediginiz basi açik olmak ise, birçok basi açik kiz birçok basi kapali kizlardan daha düzgün giyiniyor. Soyunmak Avrupa'dan geliyorsa, sapik erkeklerin saç telinden tahrik olmamasi için saçlarini bir bez parcasi ile gizlemek de Araplardan geliyor.

İmam SEYFULLAH dedi ki...

Çok teşekkür ederim, Gülhane parkına çıplak bir tübanlı heykeli yapmak gerekiyor artık, nede olsa orası, poşet kafaların açık hava kerhanesi oldu :)

Türk Kağan dedi ki...

dinine bağlı olan bir kız kaşarlık yapmamalı. Dinine bağlı olduğunu söyleyip de namuz rölüne bürünüp öz amcasıyla bile günahtır diyerek el sıkışmayan, erkeklerle yan yana oturmayan türbanlıların kaşarlık yapması tuhaftır. Demek ki türban takmakla namuslu olunmuyor, demek ki türban siyasi bir simge.

Adsız dedi ki...

Bahsi geçen türban sorunu, sanıldığından çok daha ciddi bir sorundur. Bu sorunu sadece 'özgürlük', 'kadının giyim tarzı' şeklinde yorumlarsak hata ederiz. Bu bir giyim tarzı değildir. Bu bir siyasi kopyalanmadır. Namusu, ayeti ele geçirip, buna şekil vererek sosyal dokunulmazlık ve çoğaldıkları vakit baskıcı yapılanma gücünü elde etme çabasıdır.

SupersonikMuslo

türbanlı kız dedi ki...

Bizde türbanlıyız. bizimde sex yapma hakkımız yokmu??????????????????????????????????

ÜNAL dedi ki...

BENİM ADIM ÜNAL TÜRBAN FEDAİSİYİM BİN CANIM OLSA FEDA OLSUN TÜRBAN İÇİN
O BENİM HERŞEYİM

ŞİMDİ SİZE SÖYLÜYORUM KORKAK TAVUKLAR SİZİ YAKALADIGIM YERDE KESECEM SENİ Bİ YAKALAYIM CEM ŞEREFSİZİ KİM OLURSA OLSUN YAKALADIGIMI KESECEM

SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN KİM VARSA KESİCEM

Cem Akkılıç dedi ki...

Ünal evladım sen kaç yaşındasın? 6 aydır gelip kafa kesiyorsun. Dikkat çekmeye çalışıyorsun. Hadi bu sefer izin verdim yorumuna.

Çok korkuyoruz biz senden Ünal... Bildiğin gibi değil. Ama You Tube a girip çok fazla kafa kesen İslamcı videoları izleme, onları Yahudiler düdüklüyor Ünal... Senin başınada gelir sonra Taksim'de gaylik yaparsın. Yazık olur gençliğine...

reyhan dedi ki...

sizler tamamen islam dusmanlarisiniz ki müslümanda oldugunuza inanmiyorum bir kadinin en guzel süsü örtüsüdür oyle havadan sudan örtünenler göz boyamak icin örtünürler carsafa asla bende karsiyim aslada onalamyiorum gercekten hiristiyanliktan geldigine inaniyorum rahibelerin kiyafetleri gibi,ve ayrica kuranda adi gecen ayette namehram yerler yazar kadininda namehram OLMAYAN yerleri yuzu elleri ve ayaklaridir bundan anlayin bir insan ne yaparsa nasil yasarsa SADECE ALLAH icin yasayacak en moda ne siyaset nede baska sey ama sizi ve bu siteyi esefle kiniyorum bu kadar islam dusmanligi ve turban demiyorum o yeni moda örtülüleri bukadar vahset gibi gosterdiniz yaziklar olsun allahim sizleri silah etsin nasilsa bu yazdigimi yayinlamayacaksiniz ama CEM BEY mutlaka okuyacak CEM BEYkimsenin günahina girmeyin kimsenin hakkini almayan bu dunya fani deyil ettigin yanina kalmaz hakkini aldiklarin senden hak ister allahim hidayete erdirsin sizi ve sizin gibi dusunenler ALLAHA EMANET OLUN

Cem Akkılıç dedi ki...

Tanrı bizi neden SİLAH ediyor onu anlamadım? Sanırım İSLAH etsin diyecektin...
Peki bu sitenin neresinde herhangibir hakaret var?

Türbanı ve türban takanları eleştirmek hakaret mi oluyor?

Amerika'nın İslam'ına karşıyız bunu da zaten sürekli yazıyoruz.

Mesela sokaklarda binlerce daracık etek giyen türbanlılar var!.. Tanrı'nın onları islah etmesini neden istemezsiniz bir türlü anlayamam!...

Ha bu arada Cuma hutbeleri için camiye gidiyorsan İmama bir sor, neden ALİ İMRAN suresini okumuyormuş...

Yoksa bu sureyi Amerika'nın emriyle AKP' mi YASAKLAMIŞ...

Hadi önümüzdeki cuma camiye git sor...

Lanet olsun Amerika'yada Amerikan modeli İslam'a da...

NOT: Fethullah'a sor bakalım Muhammed'i neden yok sayıyormuş...

Sizi gidi dinciler sizi.

Adsız dedi ki...

bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir din düşmanlığıdr şaşıorm doğrusu...allahu teala nın emrittiği örtümüz hakkında nasıl yorumlar yapıorsunz böyle... yarın hesap günü geldiğinde rabbimn karşısına hangi yüzle çıkıcaksınız.allahn bir ayetini inkar edenler hepsini inkar etmş olur ve siz bu ayeti inkar etmekle kalmıyor alay konusu ediyorsunz.okurken tüylerimi ürpertn yazılarınızı okuyunca sizn içn üzüldüm doğrusu.resimlerini çektiğinz türbanlıları gördüm evet onlara tam tesettürlüler diyemeyiz ama bu örneklere bakarak bütün türbanlıları aynı kefeye koymak doğru mudur?nur suresini yorum olarak yazanların yorumları yayınlanmıcak demenize bakılırsa bu ayeti biliyorsunz demektir.bu resmi olan şahıslarn nur suresindeki ayete uygun bir şekilde örtünmedikleri de apaçk ortada.haydi diyelm ki onlar örtünmeleri gerektiği gibi örtünmediklerinden türbanlılar hakkında olumsuz ve hatta hakaret boyutunu içeren yorumlar yapıorsunz o zaman gerçk tesettüre riayet eden kardeşlerimz içn neden hakaret içeren yorumlarınızı yapmaya devam ediyorsunz merak ediorum doğrusu.bizm dinimzde görünüşn önemi yoktr önemli olan kalteki samimi ihlastır yani buna göre ne kapalının açıktan ne de açığın kapalıdan bir üstünlüğü yoktur...dinimizi biliyor olsaydınz bunu da bilirdinz...

Cem Akkılıç dedi ki...

Şort giyen kızlara kafir diyorsunuz da TÜrban takıp her haltı yapanlara neden iman dersi vermiyorsunuz?

Allahın ayetiyle dalga geçiyor muşuz öyle mi? Vah vah. Allah ne zaman sana kafana bone tak dedi Şakirt kılıklı? Ne zaman söyledi Allah?

Allah sana ne zaman türbanın üzerine güneş gözlüğü kondur dedi? Şakirt kılıklı cahil. İslam ile bu kadar dalga geçtiğiniz yetti artık Siyasal İslam’ın kuklaları.

Adsız dedi ki...

Öncelikle bir sorunu tespit ettiğin için teşekkür ederiz. Ancak sorunu anlatırken kullandığın ifadeler maalesef yanlış. Mesela, mahrem kafa kılı değil, daha aşağıdadır diye bir ifade var. Mahremin, haramın günahın ne olduğunu siz-biz belirleyemeyiz. Bu yüzden Rabbimiz bira (alkollü içecekler) haramdır diyorsa haramdır böbrek taşını dökme gibi bir faydası olsa bile. Bu bayanları böyle giyinmeye sevk eden nedir? AKP mi, Refah Partisi mi, dıştan birileri mi içerden birileri mi? Birilerinden etkilendikleri belirgin. Ama suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz. Suçlu kişinin kendisidir. Kimseye zorla böyle giyin denilmiyor. Daha ekleyecek sözlerim var. Yazımın yayınlanma durumuna göre ekleyeceğim.

Cem Akkılıç dedi ki...

20 sene önce Türban diye bir şey yoktu bu ülkede başörtüsü vardı. Başörtüsünde saçlar gözükür. Hristiyan Patrişyalar gibi kafa paketlenmezdi. Bu tip giyinme yani kafayı rengarenk bez ile paketleme işi AKP ile yükselişe geçti. Bu ülkede mahalle baskısı var, karılarınızı paketleyin yoksa işten atılırsınız diye patronlar tarafından tehdit edilen insanlar var. Çünkü patronlarda AKP baskısı altındalar. Anadolu’da gidin bir lokantada bira isteyin bakalım ne olacak!..

Edep yerine gelince; bence saç kılından daha önemli alt kısımlarım kapalı olması.

Küfürsüz tüm yazıları yayınlıyorum. NUR 31 de çeşitli zamanlarda yayınlandığı için tekrarına izin vermiyorum.

Rengin Kasimpati dedi ki...

Bunlar Almanya'da bile çoğaldılar. Almanlar görünce gülümseyerek bakıyorlar...

YÖNETİM dedi ki...

TÜRBANLI KIZLARA küfür eden bir okuyucunun yorumu onaylanmamıştır.

KÜFÜR yok arkadaşlar. Eleştirin sadece.

Adsız dedi ki...

Bu ulkede kimse sort giyen kizlara siddet uygulamadi, belliki sen ugur dundari cok izlemissin ilerleyen gunlerde o haberin asli nasil yasandigi ortaya cikti. Bu sitenin yonetici cem akkilic isimli ileri goruslu cagdas ve bir okadarda cahil her duydugunu gercek sanan ama gercekle yakindan uzaktan alakasi olmayan ugur dundar haberlerini yayinlayan vatandas sana iki cift lafim var gerci sen gercekleri gordugun halde gormemezlikten gelen bir sahissin,bu sitede ruhunu oksayan sana yalakalik yapan kisilerin butun yazilarini yayinliyorsun bu yaziyi senin okuman yeterli yayinlayip yayinlamaman cokda onemli degil. iki cift lafim su: sokaklarda gordugun siktirmeli kot giyip basini kapatanlarla namusuyla kuralina uygun bas ortusunu baglayan insanlari ayni keseye koyma, oradaki ince cizgiyi gormezden gelme yayinlarini haberlerini ona gore yap. Turban diye birsey yok bas ortusu diye birsey var, bunuda suradan anlaya bilirsin, bir bas ortulu parduseli vucutu belli olmayan uzerinde bas ortusunde civil civil al benili renkler olmayan birisi bas ortusunu hakkiyla takandir, digeri kisa etek incecik corapli badili sizin deyiminzle turbanli al benili olandir bu tur giyinmek islamiyette yoktur.mini etekliden basi acik gezen cahillerdende farki yoktur hatta dahada cok gunahkardir. NOT: BİR GUN GELECEK İYİYLE KOTUYU AYİRT EDEMEYENLER (bunlardan biride site yoneticisi) COK PİSMAN OLACAK AMA OGUN COK GEC OLACAK CUNKU O GUN NİZAM KURULACAK HESAP SORULACAK SİZİN TANRİ DEDİGİNİZDE SİZİ KURTARAMAYACAK.

Adsız dedi ki...

Yuh be biz diyoruz ki "İSLAM'da ve KURAN'da türban yok, bu arap ve fransız geleneği ve bu gelenek ve görerenekleri millete DİN diye yutturmayın." Siz hala "inancı doğrultusunda örten insanlar" diyor sunuz.Bunu söyleyebilmeniz için Bunun DİN deki yerini ispat edip ortaya koymalısınız. Şayet bunu yaparsanız o zaman siz kuranı değiştirmiş olursunuz ki bu da ALLAH'a ortak koşmaktır. Yani olmaz ama inadım inat deyip hala cehalette israr ediyorsunuz. Çok ilginç şaç teline şiddetle karşısınız ama peygamber efendimizin sakal telinin etrafında da Kabe'deki gibi tavaf ediyorsunuz. Bir İslam alimi sizin dininizi tespit etmişti "Kılperest".

Unutmayın kılda hikmet olsaydı İnsanın g...nde çıkmazdı. Benden size bir beddua: Ömür boyu rüyanızda ATATÜRK'ü görün.

Adsız dedi ki...

Yukarda mesaj yazan turbanciya şunu diyorum, sen git Anadolu'da şort giy bakalım ne olacak. ha bi de, ramazan ayında sokakta ağzını oynat...

Cem Akkılıç dedi ki...

Bu sitenin neresinde sevgili Uğur Dündar ile ilgili bir haber var?

Şort giyen kızın otobüs de saldırıya uğraması mahkeme kayıtlarına geçti. Yani bu gerçek.

Kuran’da TÜRBAN YOK. Baş örtüsü hiç yok. NUR 31’de Arapça baş anlamına gelen ‘’RES’’ kelimesi bile yok.

Mesela abdest alma ayetinde BAŞ yani RES kelimesi geçerken, NUR31’de yok.

Siz ancak cahilleri kandırırsınız.

Amerika'dan aldığınız talimatlarla Kuran’ı tahrip etmeyin… Günahtır, günah!..

Adsız dedi ki...

kütahya zaten bunun merkezi gibidir.Nereye kafanızı çevirirseniz mutlaka ve mutlaka inanılmaz manzaralar görürsünüz.Daha az önce şu moda olan transparan streçli uzun topuklulardan birini gördüm.Bunların külot bile giymediğine bahse girerim.Hava sıcaklığıda -1,-3 arası tahminim.Birkaç gün önce de leş gibi kokan "belediye otobüsü" dedikleri köy minibüsünde aşırı makyajlı ve gene transparan streçli bir tip'in daha,erkek arkadaşına duyulabilecek sesle tekmeyi basıp "kimle istersem onla olurum" dediğine şahit oldum.Esnafının çoğu da Atatürk düşmanı gericilerden oluşur.Birbirlerinden nefret eder,birbirlerine yapmadıkları adiliği bırakmayıp yanyana geldiklerinde hiçbirşey yokmuş gibi davranırlar.sonra,daha yanlarından kalkar kalkmaz biri,bir diğerinin arkasından konuşmaya,inanılmaz iftiralar atmaya başlar..
Hiçbirinin de yaptıkları adilikler yanlarına kalmaz..Hepsinin parasızlıktan ağzı kokar.Buna rağmen hiç uslanmazlar,durmazlar,yollarına devam ederler.
Bir muhabbette,"yasak elma" konusuna değinildi ve elmanın yasak olması mevzusunun,sindirim sistemini çalıştırması sonucu cenneti bok götürmesi tümevarımıyla sonuçlandığına bizzat şahit oldum.Bunu bilmediğim için ağızları bir karış açık bana baka kaldılar çünkü,müritleri oldukları 150 tane falan tarikatların hiçbirinin sohbetlerine hiç bir zaman katılamadım,bir arkadaşa bile bakıp çıkamadım.O iç açıcı sohbetlerden mahrum kaldım.Zaten "sohbet" olayı da çok ilginçtir.toplantıyı polis veya asker basması tehdidine karşı kılıf olarak 80 lerde oluştuğunu düşünüyorum..Nitekim "ne var kardeşim ?iki arkadaş gibi sohbet ediyoruz" falan diyebilirsin mesela.. öylemidir ki? e madem tümevarım..
Neyse ki iklim ne kadar soğuk olursa olsun,hava her zaman "ılımlı" dır bu şehirde."sızıntı" larla damlara sızılır,"zaman" larla bir toplumunun yapısı zamanla ve itinayla bozulur, "sohbet" lerle,hiçbirşey yokmuşcasına; sanki iki kişi karşılıklı iyi zaman geçiriyormuş gibi yapılıp beyinler yıkanır..Bütün iller içerisinde en fazla göz yoran ampul bu şehirdir.Serbest gözlem yapmak isteyenler buyursun gelsin..Pişman olmayacağınıza söz veriyorum.

Adsız dedi ki...

Bu arada,türban olayının cahillikten veya bilmemezlikten kaynaklandığını düşünmüyorum.Çünkü bu nesil hiçbirşeyi umursamıyor.din,Atatürk,siyaset umurlarında falan değil..Kafalarını ağrıtacak her türlü konudan alabildiğince kaçıp,ailelerinin ve ait oldukları toplumun gözünü türbanla boyayıp,dikkatleri kendilerine çekmeden örtüleri altından özgürleşiyorlar.artık "bayan eleman aranıyor" ülkesinin ekonomik özgürlüklerini elde etmiş mini çakalları onlar..

Cem Akkılıç dedi ki...

Harika yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımal.

Adsız dedi ki...

MERhaba;
konuyu siyasal/iktidari meseleden daha önce ilmi anlamda analize tutulması gerektiğini düşünüyorum bu noktada çeşitli kaynaklardaki farklı görüşler arasındaki analoji'nin kurulması gerekiyor.Bir MIT mezunu olarak (diller arasindaki gecislerin ve dillerin yaşayan bir yapi olması nedei ile aynı anlamdaşlarının çoğalmasını göz önünde bulundurmak gerekiyor) Klasik olarak o ayet de yazılanın anlaşılması ve uygulanması doğrultusunda ilk elden internette görülebilecek kaynaklara herkesin baktığını düşünüyorum. sanıyorum ki "http://www.kuranmeali.org/24/nur_suresi/31.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx" buradaki anlamları değerlendirmişsinizdir.Ama ne yazık ki her kaynak ne türkçeye ne de ingilizceye çevrilmiş durumda işin sosyokültürel değerlendirmesi içinde tarihdeki evrimine bakmamız gerekecek.Kaynak açısından daha derin bakıldığında Kur'an ayetlerindeki anlam ve anlamdaş kelimeleri birebir sözlük bağlamında değerlendirmek zaten olayın ruhuna aykırı olacak ve farklı noktalara taşıyacaktır konuyu.Bu noktada bu kaynağı da göz önünde bulundurmamız gerekyor "Ragıb el-İsfehani Müfredat-ül-Elfaz-il-Kur’ân".Hadis kaynaklarında da kullanılan ortak bağlam metodu ile konu ile ilgili hadislerdeki ve diğer uygulamalarını görmek mümkündür.İnternet kaynak olarak yeterli olsa da bilgilerdeki inceliklere sahip olmak ve kaynaklara ulaşmak amazon.com dan kitap almak kadar kolay olmuyor.

Cem Akkılıç dedi ki...

Örtünmeyle ilgili Ayet.

Ve kul lil mu’minâti yagdudne min ebsârihinne ve yahfazne furûcehunne, ve lâ yubdîne zînetehunneillâ mâ zahera minhâ, vel yadribne bi humurihinne alâ cuyûbihinne, ve lâ yubdîne zînetehunne illâ li buûletihinne ev âbâihinne ev âbâi buûletihinne ev ebnâihinne ev ebnâi buûletihinne ev ıhvânihinne ev benî ıhvânihinne ev benî ehavâtihinne ev nisâihinne ev mâ meleket eymânuhunne evit tâbiîne gayri ulîl irbeti miner ricâli evit tıflillezîne lem yazharû alâ avrâtin nisâi, ve lâ yadribne bi erculihinne li yu’leme mâ yuhfîne min zînetihinn(zînetihinne), ve tûbû ilâllâhi cemîan eyyuhel mu’minûne leallekum tuflihûn(tuflihûne

Şimdi bu Ayet'in neresinde BAŞ kelimesi geçiyor? Hiç bir yerinde geçmiyor!..

Arapçada RES baş anlamına gelir. Abdest alma ile ilgili ayette RES kelimesi geçiyor çünkü.

TÜRBAN AKP'nin bayrağıdır.

Adsız dedi ki...

kac kere buraya yazı yazdım ve sen cem akkılıç hıç bırını yayınlamadın cunku ısıne gelmedı takmıssın res kelımesı bılmem ne kelımesı ezberden atıp tutuyorsun acıp kurana bakmayıp sallıyorsun ve sayfadakı yandaslarında aynı zaten kuranda bas örtusu diye gecmıyor tesettür diye geciyor kılını ört demıyor öyle olsa erkekler daha kapalı gezmelıydı sız kendını zekı sanan bir kaç cahılden ıbaretsınız sadece ama gun gelecek o buyuk gun gelecek ve kendı yalanlarınız ıcınde bogulacaksınız yukardakı arkadasımın da dedıgı gıbı türban ayrı tesettür ayrı daha bunu kafanıza sokamamıssınız artık ne dıyelım o engin zekanıza bır arkadas da demıski ömür boyu atatürkü rüyanızda görun sankı bız atatürk düsmanıyız seref olurdu onu her gece görmek ama sız kıt beyınlıler kendı aklınızca kendı beynınızde atatürk düsmanları saydınız bizi o zaman bas örtülüler atatürk düsmanıysa atatürkün annesi de oğluna düsmanmıydı heygidi heyyy allah size akıl fıkır versın :)) göt acmakla adam olunuyorsa acın gezın engel olan yok ama kapanana da bır zaet engel olmayın onlarada engel olmaya hakkınız yok bızım bır acık kıza seks sembolu deme hakkımız olmadıgı gıbı sızın de bızlere bunu demeye hakkınız yok ıyı günler

Cem Akkılıç dedi ki...

Atatürk'ün annesi SIKMABAŞ değildi. Hıristiyanlar gibi BONE takmıyordu. Sana Atatürk düşmanısın diyen oldu mu? İsmin bile yok. Ama genelde düşmansınız. Bunu uzaylılar bile biliyor.

Bugün AKP bir SIKMABAŞLI kadın model yarattı. Erkekler çok seksi buluyor bu tip kadını. Bunların İslam ile alakaları yok. Evet kuran'da BAŞÖRTÜN kelimesi geçmiyor.

Sözde BAŞÖRTÜLERNİZLE GÖĞÜSLERİNİZİ kapatın diye ayet varmış. Papağan gibi aynı yalanı atıyorsunuz her yerde. İyi de BAŞÖRTÜSÜ ile memeler örtülür mü aptallar?

Sırf BAŞÖRTÜSÜNÜ dinin emri gibi göstermek için bu yalanı sallıyorsunuz.

Memeler gömlek ile falan örtülür.

Ha bu arada küfür barındırmayan her yorum yayınlanır. Sitemizi iyi incele.

NOT: Neden parklarda öpüşen binlerce türbanlı kıza iman dersi vermiyorsunuz? Bak İslam'a hakaret ediyor onlar.

Sizi gidi ikiyüzlüler sizi.

Adsız dedi ki...

öncelıkle sunu söyliyım bone yı hırıstıyanlıga benzetmenız tamamen sacmalık cunku sonucta acıkgımızda bırsey gorunmuyor hırıstıyanlıgı bırılerı ornek alıyorsa oda sızlersınız neyse ou gecelım ıkıncısı bende kımlıgımı verıyım de sucsuz kızların resımlerı yayınlandıgı gıbı benımkıde yayınlansın degılmı ha mını etek dar gıyım ona bende karsıyım ama sen tüm kapalıları ele alıyorsun ve yargılıyorsun sonra akp mselesıne gelınce partılerle ısım yok ve erkekler zaten herseyı seksı buluyor sankı acık gıyınen kız onların gözunde seksı degıl haa bu arada kuranda renklı gıyınme yasagını göremedım su göğüs kapatma meselesıne gelınce evet tabıkı kıyafet örter ama esarbını uzerıne örtmek sadece sünnettır cem beyy ve farkındaysan ben onu tekrarlamadım bas örtüsü değil tesettür dinimizin emrıdır okı oyle emır degıl neden namazda kadınlar örtünüyor ?? ve son olarak ben ıstanbulda yasamıyorum gülhane parkını fılan da bılmem ama eger orada yasıyor olsaydım suskun kalacagıma onlara haddını bıldırırdım laflarımı yada söyleyeceklerımı ıcıme atıp sırf bır kac dallama yüzünden kuranımızı hıce atmazdım anladınız mı cem bey

Cem Akkılıç dedi ki...

Şu ‘’ KAPALILAR’’ lafınıza bitiyorum gerçekten. Yahu kafasına torba geçirene kapalı diyorsunuz. Bunların sadece kafası kapalı. Alt taraf aynı diğerleri gibi. Hatta daha seksi. Kuran’da tesettür varsa AKP’li yüz binlerce TÜRBANLI senin de dediğin gibi günah işliyor.

Kuran’da tesettür varsa baş örtmek var mı? Yok.

Peki, kim çıkartmış bunu? Ceplerini zengin etmek isteyen Yahudiler…

AKP gibi milleti bölmek isteyen siyasal partiler.

İşte türbanlı kadın Müslüman’dır açıklar kafirdir diyen din bezirganları.

Çıkarın o torbaları başlarınızdan. İslam’a daha fazla hakaret etmeyin. Milleti kendinize güldürmeyin o KAÇAK KATLI başlarınızla.

Peygamberin karılarından hangisi kafasına BONE takıyordu.

Göstersene?

Adsız dedi ki...

cem aklılıc ıspatladıgım sureyı paylasmadın ve yalandan atıp tutup gösterıs yapıyorsun yazık gördugun gercege yalan dıyorsun sen kendı cemberınde oynamaya devam et güzelim :)

Cem Akkılıç dedi ki...

Senin gibi muhafazakâra yakışıyor mu böyle güzelim müzelim lafları?

Kuran’da tesettür var, kadının memelerini tesettürle kapatırız diyorsunuz sonra da uydurma ayetler icat ederek, BAŞÖRTÜSÜNÜ GÖĞÜSLERİNİN üzerine doğru örtsünler diyorsunuz.

Şimdi burada duralım, kadının göğüslerini tesettürle mi örteceğiz yoksa başörtüsü denilen paçavra ile mi?

İşte burada yalanınız ortaya çıkıyor. Aslında yalandan öte Çıfıt bezini Kuran’ın emri gibi gösterme çabası içindesiniz.

Bir daha yazalım; Kuran’da başörtün diye bir emir yok.

Memeler kazakla falan örtülüyor zaten.

Adsız dedi ki...

Ne kadar zavallisiniz islam dinine dusmanliginizi neden diger dinlerede gosteremiyorsunuz kimin usagisiniz belli siyonistlerin ayakkabi keçeleri ateistletede saygim var ama siz nesiniz anlamadim

Serdar Ateş dedi ki...

TÜRKİYEDE NE ZAMAN AMERİKAN KARŞITI GÖSTERİLER BAŞLASA iSLAMCILAR O GÖSTERİLERİ YAPANLARA SALDIRDILAR.AMERİKANIN 6.FİLOSUNU KOVMAK iÇİN EYLEM YAPAN SOSYALİSTLEREDE İSLAMCILAR SALDIRMIŞTI.DİNCİLERİN AMERİKAN AŞKINI BİRİSİ AÇIKLASIN ARTIK... AMERİKASIZ YAPAMAZ BU İSLAMCI TAYFA.

boşver gitsin dedi ki...

İnsanları eleştireceğine, önce bir kendine bak insanlarda eksiklik olabilir ama din tas tamamdır. Dinin kaideleri bellidir bu yüzden birisi bir eksiklik veya yanlış yaptımı onu uyarırız, Tavsiyem herkesin ilmihal,fıkıh,tefsir gibi kitaplar okumasıdır, velhasıl insanların inançlarına zarar veremiceksin senin ancak borun burada öter.