Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Yeni din; ılımlı İslam


Karşı devrim bütün hızıyla sonuca doğru ilerliyor…                        

Bunu görmeyen kaldı mı?

Cumhuriyet’in neredeyse bütün kaleleri ele geçirildi, kuşatıldı…

Karşı çıkanlar ileri demokrasi yöntemleri ile susturuluyor...

Hapislere atılıyor, görevden el çektiriliyor, evleri basılıyor!..

Bu arada yenidünya şekillenmeye devam ediyor.

Petrol için ulus devletlerin yok edilmesi gerekiyor.

Bunun adına da ''değişim'' deniliyor.
Din-imanla yıkanıyor beyinler…

Kula kulluk edip, devşirilen, sorgulama yetenekleri köreltilen bir nesil geliyor…

Sorma, soruşturma ve sus! (mümkünse her fırsatta Atatürk’e küfür et)

Bütün bunlar İslam dini sömürülerek, tahrip edilerek uygulanıyor.

Karşımıza yepyeni bir din çıkıyor!

Bu yeni din; ılımlı İslam!

Bu yeni dinin ruhanisi; Fethullah isimli ilkokul mezunu bir müezzin bozması.

Bu yeni dinin stratejisi; çağdaş ve laik kurumları ele geçirip, devşirmek.

Bu yeni dinin esasları; Amerikan çıkarlarını gözetmek.

Bu yeni dinin hedefi; genişletilmiş İsrail toprakları…

Bunları nereden mi biliyoruz!..

NATO'ya karşı duran general-amiral ve subayların başlarına gelenlerden biliyoruz!..

İsrail adı verilen ülke, AKP gibi Amerika’ya göbekten bağımlı siyasal partiler sayesinde kurulmuştu. Şimdi 7 milyoncuk nüfusuyla dünyaya posta koyuyor… 

Ortadoğu'daki yangınlara bakınca her şeyi görebiliyoruz.

Cem Akkılıç
18 Şubat 2012


İSLAM dini 1400 yıldır bu derece hakarete uğramamıştı
Kafa KILI günah, bacak ETİ sevap...

Türk kültüründe SIKMABAŞ Turban yok. İlginçtir ama Arap kültüründe de yok. Kılperest Şakirtler bir türlü ortasını bulamıyor. Kafayı paketlerken diğer tarafları daracık bodylerle kaplıyorlar. Kafa kılı günah anladık ama %99’u etek giyiyor… Bacak ETİ sevap mı oluyor yani?

Ya peki; başımızda AYET taşıyoruz diyerek üzerine güneş gözlüğü kondurmalarına ne demeli?..

Şarkılara bile konu olmuş, Oyy Huriyem Huriyem, dalga dalga saçların, sen tara ben öriyem...















19 ŞUBAT BEŞŞAR ESAD’A DESTEK MITINGI ANTAKYA

Bu görüntüleri asla TV’lerde göremezsiniz. Çünkü bizim medyamız AKP tarafından devşirildi, sindirildi… 

Suriye lideri Esad’ı, eli kanlı bir diktatör olarak gösteren yandaş-yalama medya göstermeyince burada göstermeye karar verdim. 

Suriye lideri inatla ülkesini Amerika’ya karşı savunuyor! Ülkesinin kaynaklarını Haçlılara peşkeş çekmiyor.

Yandaş-yalama medya bu gerçekleri görmezden gelerek Esad’ın camileri bombaladığını iddia ediyor. Oysa cami bombalama ile ilgili tek bir görüntü yok. Cami bombalama iftiralarını duyduğumda aklıma bizim BALYOZ davası geliverdi.



---------------------------------------------------------------------------------------------

SİTEMİZİN PAYLAŞIM REKORU KIRAN İLK 3 YAZI BAŞLIĞI


Güneş gözlüklü Türban

Başörtüsü değil, kıl örtüsü (Kuran okulunda seri TECAVÜZ)

--------------------------------------------------------------------------------------------

















KAMUOYUNA DUYURU
Bir takım sahtekâr kılperest şakirt sağda alttaki montaj fotoğrafı yayınlayıp, bizim tarafımızdan yayınlandığı iftirasını atıyor!
Alttaki fotoğrafı biz yayınlamadık. Sitemizin devamlı takipçileri iyi bilirler ki, o montaj bu zamana kadar Takunya Libidocusu sitesinde kullanılmadı. Kaldı ki fotoğraftaki SIKMABAŞLI kızın kot pantolonlu hali zaten çok seksi. Kuran’ın neresinde KOT giyin diye yazıyor? Ben baktım ama göremedim.

Bu zamana kadar asla MONTAJ kullanmadık çünkü yayınlamamak için 2 nedenimiz vardı!..

Birincisi; SIKMABAŞLI kızlar mini etek giymezler. Onlar, kafa KILI günahtır diyerek dizkapaklarının altını gösteren etek giyerler. Bacak eti günah değildir onlara göre. 

Biz bu tip ucuz işlere girmeyiz.

İkincisi; bu sitede tek bir montaj fotoğraf yok. Var diyenin anlını karışlarız. Aslında var! SIKMABAŞLI kızların gözlerine SİYAH BANT çekiyoruz. İşte yaptığımız tek montaj bu. O güzelim göz makyajlarını gösteremiyoruz. Kuran'da makyaj yapın diyor mu? Ben baktım ama göremedim.

Gerçekler kabak gibi dururken böyle basit montajlara girişmeyiz. Sokaklar, parklar canlı şahidimizdir. Turbancılar o sokakları, caddeleri, park köşelerini iyi bilirler.

İşte bu vesile ile hem Şakirtlerin gerçek yüzlerini göstermiş olduk hem de ilk MONTAJ fotoğrafı yayınlamış olduk :)













27 yorum:

Adnan dedi ki...

Harika tespitler müthiş bir yazı. elinize sağlık. fakat şu var; amerika, elleriyle beslediği kukla liderlerin son kullanma tarihi geçince maymun gibi kafeste yargılıyor. Mısır gibi. :)

Nuray dedi ki...

Atgözlüğü takmış olanlar bu gerçekleri ne zaman görecekler? Hiç bir zaman göremeyecekler.çünkü onların gerçekleri görmek gibi vasıfları hiç bir zaman olmadı..sitenizi uzun süredir takip ediyorum. ellerinize, yüreğinize sağlık Cem bey.

Meliha Şen dedi ki...

sıradan bir tokalaşmayı bile haram- günah sayan, kadını ikinci sınıf yapan ve hatta kadını o renkli parlak ne idüğü belirsiz bezlerle sarıp sarmalayan zihniyetin gerçek yüzü başka ne olabilirdi ki?

Helal olsun Cem bey.

Nuran dedi ki...

bunlar kafalarına türban taksın da gerisi hiç önemli değil. İsrail Malatya'ya füze rampası kurmuş,Irak'da yüzbinlerce mümineye Amerikan askerleri tecavüz etmiş, falan filan... hiç önemi yok bu cahiller için. yeterki o kafalarını, kıllarını gizlesinler. hatta bunlar evlerinin önüne yahudi bayrağı asıldığında bile hayatlarından memnun olurlar.

Turan dedi ki...

o minietekli montaj türbanlıyı kesin dinciler yapmıştır. işte bakın takunya libidocusu neler yapıyor diye iftira atmak için yayınladıklarına göre akla başka şey gelmiyor. iyi ama bunlar hakikaten ya aptallar ya da kot giyen seksi türbanlı kıza tepkili değiller. çünkü iki resimde de kotlu türbanlı çok seksi. aptallık kalıtsal olmalı bunlarda.

K0BRASKY dedi ki...

bu dunyaya ve insanlara dinsizlerden zarar gelmez , her ne kotuluk oluyorsa dincilerden oluyor. ben bunu bilir bunu soylerim.

Adsız dedi ki...

Dincilerin American sevdalarına şaşırmıyorum artık.Libya dünyanın tek borçsuz ülkesiydi.Kaddafi kendi petrolünü emperyalistlere kaptırmamıştı.Halk refah içinde yaşıyordu.Birden çakal gibi bekleyen Amerika çıktı ortaya, size şeriat vereceğiz, demokrasi getireceğiz diyerek bir kısım çevreleri kışkırttı. Ellerinde tuttukları basın ile de, tüm dünyaya Kaddafi’nin insanlara işkence yaptığı yalanını attılar. Sonuç;Libya’nın kaynakları Amerikalılara geçti.

Adsız dedi ki...

Hangi erkek saçtan tahrik olur ? hepsinin vucut hatları meydanda :)

Ebru Özlem Özen dedi ki...

İsrail’in huzuru bulması için İran’daki rejimin yıkılması ve yerine kuklaların gelmesi gereklidir. ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Gazeteci Emin Çölaşan'ın bugün yayınlanan yazısı;

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini, Atatürkçü düşüncenin, yönetenler tarafından yok edilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

Çölaşan, kenetlenme zamanı olduğunu belirterek, "Vurdular ama bumerang gibi geri döndü. Şu anda Türkiye’de bu geri dönüşü yaşıyoruz. Vatandaş ’Ne oluyor kardeşim’ deme ihtiyacını hissetti. Yan yana gelebilme potansiyeli oluştu" dedi.

Denizli’de Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ADD 2’nci Ege Bölge Toplantısı’na Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, Uşak ve Muğla şube başkanları ile yöneticileri katıldı, divan başkanlığını Bekir Kılıç yaptı. ’Bayramıma dokunma’ konulu sinevizyon gösterisinin ardından konuşan ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, gösterilenlerin Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu çok iyi anlattığını belirtti. Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini, Atatürkçü düşüncenin, ideolojisinin yönetenler tarafından yok edilmeye çalışıldığını ileri süren Çölaşan şunları söyledi:

"ADD de hedef. Biz siyasi bir parti değiliz ama siyasi nedenlerimiz var. Cumhuriyet’in kurucu felsefesini amaç edinmiş bir derneğiz. O nedenle alınacak kararlar ve uygulamalar bizi de ilgilendiriyor. Cumhuriyet’in kurucu felsefesinin özü tam bağımsızlıktır. Tam bağımsızlığı ilke edinmezsen içeride halkın açlıkla, işsizlikle boğuşurken, etnik ve dini ayrışmaya uğrarken, vatanın bölünürken, dışarıda birilerinin taşeronu olursun. Bugün bunu görüyoruz. Atatürk ilkelerini ve devrimleri yaşatmak istemeyenler, siyasetçiler. Türkiye Cumhuriyeti’nin, siyasetinin gündeminde Atatürk var."

İktidarın, Atatürkçü düşünceyi, Atatürk ilkelerini reddetme ve yok etme düşüncesinde olduğunu, ancak duvara vurduğunu öne süren Çölayan, "Şimdi kenetlenme zamanı" dedi. Çölaşan, "Vurdular ama bumerang gibi geri döndü. Şu anda Türkiye’de bu geri dönüşü yaşıyoruz. Vatandaş ’Ne oluyor kardeşim’ deme ihtiyacını hissetti. Bu nedenle yan yana gelebilme potansiyeli oluştu" diye konuştu.

Adsız dedi ki...

Bu site harika.. neden mi? çünkü siyasal islamcıların tezatlarını bir bir ortaya döküyor. örnek mi? AKP kadınlara bir şekilde baskı yaptırıyor, saçlarınızı kapatın cennet garanti dedirtiyor. bunu hepimizi biliyoruz. mahalle baskısının ne boyutta olduğunu yaşayanlar bilir. özellikle Anadolu'da. peki o kadar baskı yapan AKP de neden partili bayanların tümünün saçları gözüküyor. AKP gitsin tamamı açacak başlarını. saç kılı ile din olmaz çünkü.

Ersin dedi ki...

Cyber cart curtcuları bende gördüm Cem. yıkıldım gülmekten.bir programcık mı ne yapmışlar zil çalıp oynuyorlar.daha çok kasmaları lazım çok...4 milyona yaklaştı bu sitenin ziyaretçisi.

not. bir ara birbirleriyle kavga etmiş salaklar.panik kötü bir şey. :)

Adsız dedi ki...

Astronot gibi bunlar. oksijen almayan kafa doğru çalışmaz.güneş ışığında C vitamini vardır. ömür boyu bunlardan mahrum kalan kafa geri kafadır.

Adsız dedi ki...

Dinciler severler Emperyalistlerin kölesi olmayı. 1400 senedir değişmedi bu. Amerika işi biliyor kuranla uyutuyor bunları.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ulusal kanal sokakta herkese soruyor AND’ımız kaldırılsın mı diye; 2 TÜRBANLI kız suratlarını ekşitip cevap vermeden kaçıyor. Her şey ortada…

Kobrasky dedi ki...

bu türbanlıların aglaşıp durması neden hiç bitmiyor

artık tayyibin bu ise kalıcı bir çözüm bulması lazım.

herbirine 3er tane afrikali zenci arrap verseler acaba yinede ağlaşırlar mı dersiniz?

Adsız dedi ki...

Asker'deyken nobet tutuyordum karakolda başı kapalı 10 kızdan 9'u nun gözünün biri karakolda'oldugunu fark ettim ozamn bunların ne ayak olduğunu anlamıştım zaten =)))

Adsız dedi ki...

çevrenize soyle bi bakın, bir de 1970-80 leri bi düşünün boyleleri varmiydi, yoktu;, kapali kadinlara hurmet vardi, çunki hurmeti eddirecek tarzda idiler, o zaman türban yoktu yemeni takılırdı... çocuklar ozenirdi buyuyunce oyle olalim diye, simdikilere bakinca manukyanin kerhanesi aklima geliyor, inanin aciklar daha sade ve mutevazi, çogunluk boyle

Adsız dedi ki...

elimde değil, türbanli görünce azıyorum diyen o kadar çok erkek var ki :):):):)

Adsız dedi ki...

bizim medyamız satılmış olabilir yalan haber yapıyo olabilir ama bana suriyelileri savunmasın kimse. sırf türk olduğum için suriyeli bi adamdan yemediğim hakaret kalmadı hiç birşey yokken bir sürü tehdit ve hakaretler yağdırdı. suriyelilerin kahraman olduğunu ve hepimizi geberteceklerini söyledi. Beşar Esadı savunan bi adam bu.

Adsız dedi ki...

İslamcıların yalanlarını tokat gibi vurmuşsun abi. biraz daha türbanlı biraz daha... lütfen :):):

Adsız dedi ki...

Antidemokratik bir süreçten geçtiğimizi düşünürsek Takunya Libidocusu sitesinin cesur yayınlarını alkışlamalıyız.

Adsız dedi ki...

örümcek kafalılar siz olayı görmek iztediğiniz gibi görüyorsunuz

Adsız dedi ki...

bu kadar yazıyazıyorsunuz emegınıze saygı duyuyorum bunca arastırma yapmısınız neyı savundugunuz da benım ıcın onemlı degıl ama hıc dını kaynaklardan arastırdınız mı basortusunun dını hukmu nedır cem bey bılıyormusunuz hayır.
sankı acık bı yer bulmusunuz bı kac resımle gurur duyuyorsunuz sen hıc sacı acık bayanların fotograflarını sosyal yasamdakı hal ve tavırlarını arastırdın mı hayır eskı bı soz vardır cuvaldızı kendıne ıgneyı baskasına batırmak dıye bunu bır dusunun ve bırde karsılastırma yapın derdınız turbanlı bayan acık bayan olmasın.mademkı ulkenızı sevıyorsunuz derdınız bu topraklardakı butun bayanların ıyılıgını dusunmek olsun sızınle bu konuları ayrıca gorusmek ısterım eger ıdeolojiniz ve kafanız buna musaadeedecekse...

Adsız dedi ki...

Yazılmadık gerçek bırakmamış Takunya Libidocusu daha ne istiyorlar. Burada yazılanların tümü gerçek hayatta zaten var.

LEBBEYK dedi ki...

ALLAH kafirler için cehennemi yaratmıştır, ve orası varılacak ne kötü bir yerdir .

Takunya Libidocusu Yazar kafe dedi ki...

Türbanlı kız resimlerinin montaj yapılması kadar aptalca bir şey yoktur. Biz buna karşıyız. Onlar zaten doğal halleriyle ve başlarına geçirdikleri siyasi sembol ile zaten çok fazla çekiciler.