Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Analar ağlamayacak, kıkır kıkır gülecek…


Yıllardır TV izlemiyorum. Hatta evimde TV kutusu asla barındırmam. Fanatiği olduğum ULUSAL KANAL’I internetten fırsat bulunca kaçırmadan izliyorum. Böylece TV olmadan da sevdiğim kanalı izlemiş oluyorum. 

Analar ağlamayacak, kıkır kıkır gülecek diye başlık atıp neden bunları anlatıyorsun kardeşim, bize ne bundan diyenler olacaktır mutlaka.

Dün Twitter’da sörf yaparken ilginç twitlere rastladım.

Birisi enteresan twittler yazmış; ‘’CNN'de "Akil Kadın" Bengisu Karaca var. Dudak rujlu, göz kaş boyalı ama kafa türbanlı…’’ 

Devamında gelen twitt daha eğlenceliydi; ’kadınların iyiliği için, erkeklerin kadim sırrını açıklıyorum: biz aslında saçtan etkilenmiyoruz. Örtmenize de, kuaföre de gerek yok.’’

Yıllardır anlatmaya çalıştığımız bir gerçeği iki twitte sığdırmış bu arkadaş…

Gerçekten bravo!..

AKİL kadın makyajlı Karaca topluma örnek olsun diye seçildiğine göre, buradan şu anlamı çıkartmak çok normal; demek ki bu başı örtülü makyajlı-boyalı kadın tiplemesi, muhafazakâr kadınların örnek alması gereken bir model… 

Değişen Türkiye’nin dindar, sözü dinlenmesi gereken AKİL türbanlısı!..

CNN’deki parodide AKİL türbanlı Bengisu Karaca neler anlattı, neler yumurtladı doğal olarak izleyemedim.

Acaba şunları mı söyledi makyajlı Karaca; ‘’bakın çok sevgili duyarlı vatandaşlarım, artık analar ağlamayacak, kıkır kıkır gülecek… Diyarbakır Meydanı’nda kardeşliğimizi kutsadık… PKK’li kardeşlerimize memleketin yarısını hibe edeceğiz, çok mu?.. Nasıl olsa teröristleri paketleyip Silivri’ye tıktık. Evelallah bundan sonra ömür boyu darbe marbe yapamayacaklar… Sayın Apo barış elçisidir,  vallahi billahi kuzu gibi adamdır… Hem PKK’li kardeşlerimiz ellerini kollarını sallaya sallaya geri çekilirken TSK bu kardeşlerimize trene bakar gibi bakacak, kan dökülmeyecek, daha ne istiyorsunuz?..’’

Eee birader; türbanlıya bu, ne dese doğrudur...

Üzerine bir de AKİL’i koydun mu; yemede yanında dur!..


Cem Akkılıç
24 Nisan 2013

Son saniye uçan kafa golü: 

Neden işçi grevlerine din adamları destek vermez diyerek başlayan ve ben işçi hakları yürüyüşlerinde hiç sarıklı görmedim. Ama sermayenin yanında, maşallah, beşi birden namaz kılıyorlar?.. diye soran ünlü söze ekleme yapmak istiyorum.

Amerikan askerlerine sembolik olarak çuval geçiren TGB’li kahraman gençlere, neden ‘’dindar gençlik(!)’’ destek vermez?.. Kaçak Kuran Kurslarında hikâyeden İsrail’e rüzgâr yapmanın ne manası var?.. 



1 Alman günde 5 saat, Yahudi 8 saat, Müslümanlar ise ömür boyu uyur. CEM AKKILIÇ


PAYLAŞIM REKORU kıran Kürdistan(!) burada...

İşte AKİLLER kadrosu.







35 yorum:

Mert dedi ki...

Türk milleti son virajda bence.artık bu akiller denilen oyunada kanarsa iş bitmiş demektir.

Adsız dedi ki...

Bunlar sözde çaktırmadan aponun meziyetlerini anlatacaklar millete.bu barış masallarını bu millet yemeyecektir.zaten gittikleri her yerde kovalanıyorlar.İktidara oy verenlerinde uyandığını görüyorum ben.uyku iyi gelmez çünkü!!!!....

Adsız dedi ki...

ehehehe büyük masal devam ediyor,yüzlerindeki maskeyi bile gizleyemiyorlar artık.konuşmaları bile tedirgin bunların.o kadar yalanı atmak zor olmalı.bi de bu sitenin neden çok okunduğunu şimdi daha iyi anladım,süper yazılar süper....

Truts of trut dedi ki...

Kindar nesil yetiştireceğiz diyen birisinin barış narası atması hiç inandırıcı gelmiyor!!.

Adsız dedi ki...

Siz ulusalcılarda hiç sabır yokmuş:(:(:(:(:(

Adsız dedi ki...

Herşeyi din kisvesi altında çok güzel pazarlıyorlar.Gene herşeyin başına sonuna allah ve allah rızası için demgojisini yapıştırıp insanları resmen dolandırıyorlar.ama bu defa kendi zenginlikleri degil söz konusu olan. VATAN.

Adsız dedi ki...

resmen 10 senedir hükümdarlıkla yönetiliyor ülke.bunlar karşıt olan herkesi terörist görüyorlar ama 30 bin kişinin katili apo kankaları oldu..emperyalizmin maşalığı böyle bir şey!!!!!

Adsız dedi ki...

26 yaşındayım yani 9490 gündür yaşıyorum. şimdi 26 yıl hesaplarıma göre 13665600 dakika yapıyor. bunca dakikadır sen kafan açık dolaş üwff cehennem ateşi çok sıcak mıdır?

Adsız dedi ki...

akpenin büyük başarısı Apo müslüman olmuş..en çok buna güldük.Taraf gazetesinin çakma solcularıda geçmişte Apo gibi Marksist-Leninist geçinirlerdi.Aferim İktidara herkesi müslüman yaptı:):):)

Zeki dedi ki...

Cem bey yazınızı bende kıkır kıkır gülerek okudum. Üşenmedim kıkır kıkır gülmek deyimini araştırdım netten.Şöyle sonuçlara ulaştım.

İzninle paylaşmak istiyorum.

İnsan, hoşuna veya tuhafına giden olaylar, durumlar karşısında, genellikle sesli bir biçimde duygusunu açığa vurmak
Örnek: O ne söylese sinirli sinirli ve tabii olmayan gülüşü ile gülüyordu. H. E. Adıvar

Biriyle alay etmek
Örnek: Gülme komşuna, gelir başına. Atasözü

Şimdi hükümet analar ağlamayacak diyor!..Bunu niçin söylüyor? Halkın iyiliği için mi?Hayır.Peki analar ne karşılığı ağlamayacakmış!!!Güneydoğda TSK çekilip, Türk bayrakları indirilince analar ağlamayacakmış..Kürdistan kurulunca analar ağlamayacakmış.
Sen kalkıp teröristle pazarlık yapıp ülkeyi göz göre ikiye bölersen teröristin istediğini yapmış olursun.Terörist zaten bunu istiyor.Ay pardon Apoya terörist dedim hatalı oldu. Sayın apo deniliyor artık.
Ne günlere kaldık.Analar ağlamayacakmış..

Adsız dedi ki...

ppk teröristlerine aktivist diyorlar artık değişen türkiyede.

Adsız dedi ki...

din faktörü herşeyi çözüyor işte.açılmayan kapıları bile açıyor.bu nedenle akp sayesinde çok kişi dinden soğudu.

Adsız dedi ki...

şehit yakınları sessiz kalmamalı bence.neden susuyorlar anlamak zor.yoksa onlardamı uyuyor?ülke fiili olarak bölünüyor resmen adına barış diyorlar!?!.

Cem Akkılıç dedi ki...

Tayyip aktör, Pkk'liler aktivist, bizler ise terörist olduk...

Selim dedi ki...

hizbullah gibi insanlari domuz bagi ile bogazlayip,evlerin bodurumlarina gomen canileri affeden t.c karsiti hukumetin bariş sozleri etmesi gercekden ironik ve hic inandırici degil!Bir olayin icinde en ufak bir kusku bile varsa o isten hayir gelmez.tezgah oldugu cok belli.

Erol Akdağ dedi ki...

PKK 8 MAYIS'DAN İTİBAREN ÇEKİLMEYE BAŞLAYACAKMIŞ !
YANİ ?..
YANİSİ ŞU !
8 MAYIS'DAN İTİBAREN PKK'YA DOLAYLI AF BAŞLIYOR...

Adsız dedi ki...

Allah keşke düşmanın mertini verseydi.Bunlar mert değiller.

Adsız dedi ki...

tayyip apo yu musluman yapmis hahahaha super bunlar.birlikde namaz kilarlar artik.

Nuri Bilginer dedi ki...

Kadinlarinizi omuzlarindan itibaren kapatiniz diye araf suresi ayet 38de var ayrica hazreti meryem ve rahibelerde kapalidir yani kurani kerimden once kapali olmak vardi baska bisey demiyorum ayrica yahidinin oyunlarida var enbuyuk esarp markasi vakko dur sahibi vitali hakko bilmemem yobazmi oldum

Unknown dedi ki...

cem sen de sureci baltamaya calısan lar provaktorlerden bırısın. boşa kurek sallıyorsun vatan ıcın en ıyısı bu. atı alan uskudarı gectı

Adsız dedi ki...

bi kadın turban takınca ne oluyor ??? daracık acık secik gıyınmis bır tek kafasını ortmüs. kadınlardan zaten dindar olmaz dindar olan adam da zaten sapık olur.bu bir gercektir

Adsız dedi ki...

Türban takıp da orda burda onunla bununla neler yapanlar da görüyoruz. Başı açık ama ne kadar da namusuna düşkün olanları da görüyoruz.

mesele başını örtmek veya örtmemek değil. iman kişiye özel ve içinde var olan birşeydir.

buna da kimse karışmıyor zaten

ayrıca bu millet müslüman ve başörtüsü geneli takar.

peki türbanı hristiyanların rahiplerine benzemek için mi?

yoksa ecnebi oyunlarıyla toplumumuza bunlar sokulma çalışmaları başarılı olduğu için olmasın?

Allah bu fukaralara iman versin. amin

Suzan Şen dedi ki...

Reyhanlı katliamı artık şunu net olarak gösterdi akp savaş istiyor.Ve analar ağlamayacak diyor.ikileme bakın.

Nilgün dedi ki...

İktidarın amacı kabak gibi belli tek tip kadın yaratmak.Kendi ideolojilerine bir üniforma yaratmak.Bu türban denilen zıkkım budur başka bir şey değil.Yazın parklardalar kışın nargile salonlarında. İslam bu değil.

Adsız dedi ki...

bizim Anadolu kadınlarımız böyle rengarenk mi giyiniyordu? ayrıca dar pantolonlar dar etekler mi giyiyordu ? bonibon gibi giyiniyolar sonra inşallah maşallah... Bunlar müslümansa ben değilim ! islam dinini yok edecekler...

Adsız dedi ki...

nigun hanım baskaların ınandıgı deger verdıgı şeylere zıkkım demeye hakkınız yok. sizi kınıyorum

Adsız dedi ki...

BEYFENDİ YAPTİGİNİZ YAZDİGİNİZ HERSEY SİZLAYAN VİCDANİNİZİN URUNUDUR..MUSLUMANLİGİ VE GEREKLERİNİ BİLDİGİNİZ HALDE YAPAMAMNİZ SİZİ BOYLE OFKE SACAR HALE GETİRMİS.DUSUNCELERİMDİR SADECE SOYLEDİKLERİM SİZİ KİRMAK KARALAMAK DEGİL.NİYETİM BUNA İZNİM YOKTUR DİNİMDE..
ZİRA UNUTMAYİNİZKİ HİCBİR MEYVE SEBZE HAYVAN DAHİ CİPLAK DEGİLDİR ORTU
DOGADAN BASLAR İNSANLA DEVAM EDER..
ALLAH DAİMA SİZİNLE..İMTİHANİNİZDA BASARİLAR

Schweinemannbaer dedi ki...

bu bas örtülü karilar fotograflarini kendileri koymadimi internete?
O zaman hic sikayet etmesinler birisi indirip youtube videosu yaparsa!

Adsız dedi ki...

atatürkü sömür solcusun dini sömür sağcısın ama her ikisinde de adam değilsin türk milleti.

Rasim dedi ki...

Benzer bir konu açıldığı için paylaştığım düşüncelerimi yinelemek istiyorum;

RTE zamanında “psikolojik operasyonlarla halkın ikna edileceğini söylemişti.Akil adamlar bu yüzden var. Akil adamları ne istiyor o da belli.Bu adamaları neden biz Silivri'de, Cumhuriyet mitinglerinde ve bir çok yerde göremedik.
Bu insanlar neye göre seçiliyor, bizler bile bir işe girerken onlarca sınava giriyoruz, ya bu adamlar?Bakın görün neye göre seçilmişler;

"AKİL İNSANLARININ AKIL DIŞI SÖZLERİ

KADİR İNANIR - "Kürt başka PKK başka şeklinde bir ayrım söz konusu değildir, PKK'lılar neden kardeşimiz olmasın. PKK bir Kürt partisidir"

YILMAZ ERDOĞAN - " Ölen Pkk'lılar şehittir "

HÜLYA AVŞAR - "Kürtler de şehit verdi her şey karşılıklı"

PROF. DR. MURAT BELGE - "Devletten ordudan yana değil de dağdaki Kürtle birlikte yaşamak isterim"

PROF. DR. DOĞU ERGİL- "Pkk'lı da asker de bu ülkenin evladı. Bir şehit tutturdular gidiyorlar. Ne şehidi Allah aşkına"

Kürtle PKK'yı aynı kefeye koyan, dağdakileri destekleyen, ölen PKK'lı ise ona şehit diyebilen birileri akil adam yapılıyor; bayrağımızın adını değiştirmek gerektiğini, laikliğe karşı olduğunu, Türk ve Atatürk düşmanı ve ırkçı olduğunu bu adamlar zaten açıkça söylüyor.Şimdi siz hala bunlara akil adamı der misiniz? Gerçi deriz biz; çünkü bizim kelimelerin anlamı sürekli değişiyor.Bu arada biz bu akil adamlarla uğraşırken Bebek Katili'nin yanına 4.heyet de gitti.Bunların uyguladığı uyutma politikası başka bir şey değil, fakat boşuna bunlar, Atatürk'ün ve atalarımızın kurduğu devleti ortadan kaldıramayacaklar, bu toprakları bölemeyecekler.

Adsız dedi ki...

Ben bu Takunya Libidocusu kadar cesur blog görmedim.harbi sağlam cesaret örneği sizinkisi.durmayın sakın.

Adsız dedi ki...

rüzgar nasıl da döndü ama memlekette..ne oldu bu akiller? iplikleri pazara çıktı kayboldular.

Adsız dedi ki...

Bir avuc ateist tpplanmis gene zorunuza gidiyor deyilmi turbanlilar seve seve olmazsa s..s... olacak heryerde goreceksiniz turbanlilar i şimdi oturunda aglayin dertlesin biraz ismet inonu veye Kemâl le soyleyin de yasaklasin hahaha

Adsız dedi ki...

türbanın kıvrımları aynen kadın vaginasına benziyor. alt ve üst kıvrımlara iyi bak. ortası yayvan ve delik var. kim diyorki türban yasaklansın diye beyinsiz. türban avradı daha seksi yapıyor. you tube da türban videolarını milyonlarca kişi izliyor. ahahahahaah

Adsız dedi ki...

birileri hala Kur'an da başörtüsü vardır teranesi içerisinde..İslam alimleri, profesörler bile bu konuda hemfikir değilken, ilgili ayetin aslında kadınların göğüslerini ve ziynetlerini kapatmasını istediği açık iken (sonradan yapılan tercümelere giren başörtüsü sizi kandırmasın) yav bu nedir..erkek olarak bir kadının saçından tahrik olabilecek kişi ancak bir sapıktır..tersine, türban takıp, daracık elbiseler giyen bir dişi daha fazla tahrik unsurudur..