Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Güneş gözlüklü Türban


AKP’nin meşhur bir videosu var. İzleyen sanıyor ki, ülkede her şey güllük gülistanlık. Millet çok mutlu…

Ancak sitemizin konusu türban olunca filmdeki türbanlıya takıldı gözlerimiz. Gözlüklü türbanlıya takıldık kaldık. (Video yazının sonunda mutlaka izleyin)

Gerçekleri gösterdiğimiz için köşeye sıkışan Yobazlar; bırakın herkes istediği gibi yaşasın demeye başladılar. Sitemize binlerce küfür ve tehdit yorumları yazanların yanında şimdi bu yönde bir jargon geliştiren kitlede oluştu. Tamam, sen istediğin gibi yaşa da, kafandaki çıfıtı İslam’ın emri diye kakalama millete… Saflar bunu yer ama, bizler yemeyiz. Cumhuriyet kadınları hiç yemez…

Ülkemizde kadınlar sokaklarda türbanlı yobazlar tarafından saldırıya uğruyor, şort giyen sporcu kızlarımız otobüs içinde neredeyse linç ediliyor, İstanbul’un göbeğinde eşi türbanlı olmayana kiralık ev bile vermiyorlar… İsteyen istediği gibi yaşabiliyor mu?

Türban için; başımızda ayet taşıyoruz diyorlar…

İşte tam AKP’nin saçma sapan reklam videosunu izleyince, bir kez daha türbanın nasıl bir şekilcilik ve Amerikan afyonu olduğu ortaya çıkıyor. Üstelik bu video ile AKP bence kendisini ele veriyor. Reklam videosunda Türban’ın tepesine kocaman güneş gözlüğü kondurmuş bir kadın ‘’model olarak’’ gösteriliyor.

Yahu kardeşim günah değil mi? Ayetin üzerine güneş gözlüğü kondurulur mu?

Daha önceki yazılarımda sürekli belirtmiştim. Konu açılınca kısaca bir kez daha geçeyim. İslam’da Türban yok. Kara çarşaf var. Amerika, Türkiye’de kadınları kara çarşafa sokamayacağını zaten biliyordu. Fethullah isimli kardinalin gazıyla rengarenk çıfıt bezini dinin emri diye yutturdular. Yutmayana çeşitli baskılarla kaktırdılar. Kocalarını işten atmakla, kiralık ev vermemekle tehdit ettiler. Birçok baskı uygulandı kadınlara. Hâlâ uygulanıyor.

Konu başlığına dönersek;

Güneş gözlüklü Türban? Sanki Tayyare pilotu!..

Türban’a kocaman güneş gözlüğü kondurulur mu?

Türkiye’yi bölmek ve parçalamak için BOP projesi kapsamında, Ilımlı İslam dayatılınca bal gibi kondurulur efendim.

Zaten Kurtuluş Savaş’ımızda cepheye sırtında mermi, kucağında çocuğunu taşıyan ‘’YEMENİLİ’’ kahraman kadınlarımızda, düşman tayyarelerini şaşırtmak için tepelerine güneş gözlüğü takıyorlardı!..

Bu masalı yersen tabi!..

Cem Akkılıç
18 Ağustos 2011

 
SON SANİYE UÇAN KAFA GOLÜ: AKP, Amerika’nın talimatıyla ılımlı İslam projesi kapsamında Türkiye’deki tüm camilerde, "Allah Katında Yegâne Din İslam’dır" diyen Ali İmran Suresi'nin 19. Ayetini,  YASAKLAMIŞTI. Yanlış okumadınız, AKP bu hutbeyi yasakladı. Yani ‘’İslam tek dindir’’ denilmiyor artık camilerde. 

Bazı AKP karşıtı cesur İmamlar bu yasağı delseler de Türkiye’nin hemen her bölgesinde bu yasak uygulanıyor. Sıkıysa uygulama! ‘’Türban İslam’da yoktur’’ diyen eski Diyanet İşleri başkanı Bardakçıoğlu gibi kovulursunuz.

 
Sizi gidi Amerikancılar sizi…  

 


















Bunun gibi binlercesi var!.. 

Bizlere en ağır küfürleri eden dinciler neden bu kızlara İman dersi vermiyorlar? Gerçeklerle yüzleşsinler artık bu kareler montaj falan değil. Canlı canlı sokaklarda var bu tiplemeler. 

Sözde Ayet dedikleri paçavranın üzerine güneş gözlüğü kondurmak din kitabının neresinde yazıyor?..

İslam dini 1400 yıl boyunca bu kadar hakarete uğramamıştı!..



Takunya Libidocusu© POŞET sitesi




TÜRBAN çıktı çıkalı TEKBİR GİYİM köşe oldu, milyonlar kazandı kazanmaya devam ediyor. Eğer TÜRBAN kutsal ise neden para ile satılıyor!..


ŞOK VIDEO!  
İktidara göre; biz aynı suyu içmişsiz, aynı bilmem neyi, falan filan yapmışız!  






Geçsinler bu palavraları... Biz; ne bölücü kürtlerle ne de Türbanlılarla aynı suyu içmedik, içmeyiz, içmeyeceğiz!.. Cumhuriyet yıkıcılarla aynı masaya bile oturmadık!..



O çanta ne işe yarıyor? Bizim küfürbaz dinciler hiç mi görmezler bunları sokaklarda? Görürler görmesine ama işlerine gelmez. Çünkü istenilen MODEL bu... Bizzat AKP videosunda var zaten.

















46 yorum:

Yönetici dedi ki...

2006 yılı. (Bu yazı alıntıdır)

CAMİLERİ yıkıp kiliseleri onaran AKP bunu da yaptı. AB ve ABD istedi diye hutbelere de müdahale etti. AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Kretschmerin bizzat, eski ABD Büyükelçisi Edelmanın ise mektup yazarak rahatsızlığını dile getirdiği ve her cuma camilerde okunan Ali İmran Suresinin 19. Ayeti, "Allah Katında Yegâne Din İslamdır", AKP hükümetinin gayretleriyle hutbeden çıkartılarak yerine hadis-i şerif konuldu.

YENİ düzenleme doğrultusunda artık imamlar Cuma Hutbelerinde söz konusu ayeti okumuyor. Bu ayetin yerine "Tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir" Hadis-i Şerifi okunuyor. Bütün müftülüklere gönderilen ve hutbe dualarının yeniden düzenlenmesine ilişkin kararları içeren kılavuzda da, bugüne kadar her Cuma namazından okunan Ali İmran suresinin 19. Ayeti, "Allah Katında Yegâne Din İslamdır" ayetine yer verilmiyor.

Camileri yıkıp kiliseleri onaran AKP bunu da yaptı. AB ve ABD istedi diye hutbelere de müdahale oldu. Zamanın ABD Büyükelçisi Edelman Bu ayeti okumayın diye Hükümete mektup yazdı. Ve her Cuma camilerde okunan "Allah Katında Yegâne Din İslamdır" ayeti hutbelerden çıkarıldı. Skandal düzenleme Din İşleri Yüksek Kurulunun hazırladığı yeni "Hutbe Değerlendirme Kılavuzu" ile de ortaya çıktı.

Bugüne kadar her Cuma namazında okunan Ali İmran Suresinin 19. Ayeti, "Doğrusu Allah Katında Yegâne Din İslamdır" ayetine yer verilmiyor. Kılavuza göre bu ayetin yerine artık "Tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir" Hadis-i Şerifi okunuyor.

Bütün müftülüklere gönderilen ve hutbe dualarının yeniden düzenlenmesine ilişkin kararları içeren Kılavuzda, bugüne kadar her Cuma namazından okunan Ali İmran suresinin 19. Ayeti, "Allah Katında Yegâne Din İslamdır" ayetine yer verilmiyor. Yeni düzenleme doğrultusunda artık imamlar Cuma Hutbelerinde söz konusu ayeti okumuyor.. Kılavuzda bu ayetin yerine "Tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir" Hadis-i Şerifi okunuyor. Bu uygulamaya tepki yağıyor.

AB ve ABD rahatsızdı

Cuma Hutbelerinde söz konusu ayetin okunmasından ABD ve ABli yetkililer rahatsızlık duyuyordu. Hatta eski ABD Büyükelçisi Eric Edelman geçen yıl bu konuda Diyanetden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Aydına bir mektup yazmış ve bu mektupta söz konusu ayetin Hıristiyanlara tehdit olarak algılandığını belirterek Ayet-i Kerimenin hutbeden çıkarılmasını istemişti. Aynı şekilde AB yetkilileri de "Allah katında din İslamdır" ayetinin diğer dinlere baskı olduğu ve laikliğe aykırı olduğu gerekçesiyle hutbeden çıkarılmasını istemişti. Geçen yıl AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Kretschmer bu konudaki rahatsızlığını bizzat iletmişti

Salim dedi ki...

türban dediler islama yamadılar böyle kilise manastır artıkları incili ve tevratı okumadan kuranda olmayan rahibelerin taktığı bone ve bez parçasına islamiyette ve kurana şirk koşarak adapte ettiler. Atatürk’ü yererler ama bilmezler ki Atatürk olmasaydı kuranı okuyamaz, namazı kılamaz hepsinden önemlisi anası bir tane olurdu da babası kaç tane olurdu onu bilemezlerdi. yani p*ç doğarlardı böyle yobazlar.

Şeref dedi ki...

Süper yazı ve video... teşekkürler...
ama anlamaz kerizler... kafaları var beyinleri yok çünkü.

Sevim Nur Çapan dedi ki...

Harika bir site...Arkadaşımın önerisiyle siteye ulaştım.Adeta saplanıp kaldım.Cesur ve ulusalcı duruşunuz için binlerce defa teşekkürler.

Yönetici dedi ki...

Dincilerin bir klasik jargonu da; öleceksin, ‘’nasıl hesap vereceksin çok merak ediyorum’’ oluyor. İyi de milletin günahı sevabı varsa, nasıl hesap vereceğinden sana ne? Siz kimsiniz ki burnunuzu sokuyorsunuz milletin günahına sevabına?

Adama, sen önce kendi günahına sevabına bak derler. Al eline megafon git Gülhane parkına bas bas bağır yırt kendini, etrafta aşne fişne eden binlerce Türbanlıya din dersi ver derler. Belki imana gelir bir tanesi.

Acaba bu dinciler İslam’ı ayaklar altına almaktan, sömürmekten, milleti din- iman kisvesi altında dolandırmaktan nasıl hesap verecekler?

O kadar doğal ki bunlar için Türban takıp, altına daracık kot pantolon giymek. Herifler buna İslam’ın emri diye iman etmişler. Olması gereken bu diyorlar. Çünkü bunların Kıblesi AKP, dolayısıyla Amerika.

Nazcar dedi ki...

Dünya üzerinde bir türbanlıdan daha komik hiç birşey olamaz.saç telini kapayarak dine uydugunu zanneden insanlar...

Adsız dedi ki...

BU YAZI ALINTIDIR. Yazının sonunda linkini ekleyeceğim.

* * * * * * * * *

ben dindarım ayağına yatanların büyük yalancı oldukları ortaya çıktığı için türbanı savunan yobazların tepkisini çeker genelde. turbanı desteklemeyenler için zaten bilinen bir gerçeğin fotoğraflanmasıdır.

sen türbanlı diye kızı peygamber san, sonrada orada burada sevişen, yiyişen türbanlı görünce yok efenim bunlar bir iki tane demeye devam et.

ulan tamamı sevişiyor bu türbanlıların kimisi mezarlıkta kimisi evde kimisi de parkta. sadece türbanlı diye türbanı savunanlar sevişmiyor zannediyor. e onlara göre de sevişmek namussuzluk ya hani o zaman ne diyeceklerini de bilemiyorlar.

bizzati anası babası hacca gitmiş türbanlıyı arkadaşım kendi evinde sevişti geldi. aile hacıdan gelince de arabada devam etmeye başladılar. son durumu bilmiyorum tabi, mezarlığa transfer olmuş olabilirler.

http://www.uludagsozluk.com/k/parkta-sevisen-turbanli-kizin-tepki-cekmesi/

Poşet Patlatan dedi ki...

bunların alayı kucak kuşu... Daha 2 gün önce Gülhane parkındaydım... ne kadar ağaç varsa parkta, altında bir türbanlı vardı... peki ne yapıyorlardı?

Onu yazmıyorum... siz gidin bakın...

alayı cenabet :):):):

Sinem dedi ki...

ahuhahahaha Muhteşem... Takunya Libidocusu'ndan sonra tayyare pilotu... Gerçektende pilot gibiler... Sıcaklarda bir de koku salmasalar daha iyi olacaklar... Ağustos ayında daracık gri paltoların içinde pilot gibiler gerçekten.

ahuhahahahaha... bu kadar güzel sözleri büyük usta Levent Kırca bile bulamazdı heralde...

Bu siteyi heryerde paylaşıyoruz... Harikasınız.

Sapik İmam dedi ki...

Bugün hafta içi olmasına rağmen İstanbul Emirgan parkında her ağacın altında bir TÜRBANLI erkek arkadaşlarıyla uygunsuz durumda görüldü. Yüzlerce binlerce. Alayı bildiğiniz klasik gri paltolu tesettürlüydü... Güneş gözlükleride kafalarına monte edilmişti...

İnanmayan gider bakar. :):):)

Sebebsiz sebebim dedi ki...

Bunlar mı KARA ÇARŞAF giyecekler?

aaaaa olmaz kara çarşaf giyinirlerse kim bakar o zaman? Dar dar giyinecekler, gözlerine sim siyah sürme çekecekler, rujlarını sürecekler, oynaş derdine düşecekler...

Sonrada biz KAPALIYIZ diyerek toplumdan ayrıcalık bekleyecekler...

ÜSTÜ MİNARE ALTI ŞİŞHANE BUNLARIN.... Zaten sokakta türbanlı gören erkekler azıyor iyice... Sitenizin Anketide bunu gösteriyor.

Hidayet dedi ki...

Bir CEM AKKILIÇ klasiği daha... Muhteşem bir yazı ve harikulade benzetmeler... Ancak bu derece başarılı olur...

Karadeniz Teknik Üniversitesi bu siteyi konuşuyor... Tam destek veriyoruz ve desteğimiz sürecek... Masalara bile sizin harika sloganınızı yazıyoruz. Google'da TAKUNYA LİBİDOCUSU yazın...

Teşekkürler CEM AKKILIÇ İkiyüzlü cemaatçilerin gerçek yüzü ancak bu derece ortaya dökülürdü... Daha fazlasını gene sen yaparsın zaten.

Cem Akkılıç dedi ki...

AMPULLEŞTİRİLEN kadınlar...

Bana diyorlar ki, yahu hiç mi türbanı doğru takan yok!. Evet yok. Bunlar bu türbanı din kisvesi altında takıyorlar çünkü. Moda için takıyoruz deseler sorun yok.

Çünkü TÜRBAN sadece kafa kıllarını kapatıyor.

Bayram Yılmaz dedi ki...

Türban Allahın emri olsaydı,analarından çıkarken TÜRBANLI çıkardı bu şarlatanlar.

Adsız dedi ki...

bende geçenlerde bı turbanlı gordum maşallah o kadar guzel kapanmıştıkı allahın emırlerını harfıyen uyguluyordu o kadar kıskandım ki galıba kendı kafırlıgımden ve yatacak yerinimin olmamasından adiliğimden serefsizliğimden onun kotu yanlarını bulmaya çalıştım fakat ne kadar aptalımkı kendımı yargılamadan onu yargılamaya çalışıyorum bana yazıklar olsun!!!

Banu Bal dedi ki...

islamiyet kadına en yüksek değeri verir.kocalarınız baştan sona cerehatle kaplansa ve siz o cerahati yalayarak temizleseniz genede onların hakkını ödeyemesiniz.cahiliye döneminde varmıydı bu değer arkadaş.elinizi vicdanınıza koyun bi kere...

Cem Akkılıç dedi ki...

Hala slogan atar gibi yorum yazıyorlar onay vermiyoruz. Yok açıklar donsuzmuş, yok açıklar bilmem ne yapıyormuş. Yok bir iki tane türbanlı türbanın maneviyatını taşıyamadı diye bizler bıdı bıdı yapıyormuşuz.

Ben bizim YOBAZLAR kadar aptalını bu dünyada henüz görmedim.

1: Türban sadece KAFA KILINI KAPATIR… Kalçaları değil!.. Git KARA ÇARŞAF giy, en azından samimi olduğunu anlayalım.

2: Köşeye sıkıştın açık kadınlarla kıyaslıyorsun poşet kafalıları. Açık kadınlar ne zaman öz amcalarıyla günah diye tokalaşmazken, parklarda cilveleştiler erkeklerle?

3: Gülhane parkına gitmediysen sitemizi biraz daha incele.

YOBAZLAR artık neşe kaynağı olmaya başladılar. Eskiden montaj derlerdi, TAKUNYA LİBİDOCUSU gerçekleri gösterdiğinden beri gelen yobaz yorumlarının çoğunda ‘’ bir iki türbanlı yapmış’’ diyorlar…

Sokaklar o kadar çok poşet kafalı, dar bluejean giyen makyajlı TÜRBANLI dolgu ki, artık montaj diyemiyorlar… Bir iki tane diyerek, her zaman olduğu gibi gerçekleri görmek istemiyorlar. Kendilerini avutuyorlar. Aslında seksi türbanlılara karşı değiller. Olmasını istedikleri kadın modeli bu zaten.

Bir yobazı yobaz yapan en büyük özellik hiçbir şeyi sorgulayamamasıdır zaten. Yobaz asla düşünmez, sorgulamaz… 2 kuluvallah bir Elham diyenin peşinden gider…

Kazım Bükülmez dedi ki...

Zaten sitenizde Saçları örten TÜRBAN mı kutsaldır, yoksa mahrem yerini kapatan DON mu? diye açtığınız ankette büyük çoğunluk DONU işaretlemiş. Kimin donlu donsuz olduğu buradan bile anlaşılıyor... :):):):)

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşım, ben tam olarak anlayamadım sen neyi savunuyorsun? Hangi dine yada cemaate mensupsun? Senin bu sayfanda bahsettiğin bu tarz konuları hemen her gün işliyoruz yada karşılaşıyoruz. Kaba olmaktan kaçındığını söyleyip insanların değerlerine saldırman bilmiyorum ne kadarlık bir kibarlık yada insanları aşağılayan, küçük düşüren videolar paylaşıp gururlarını incitmene hiç bir şekilde anlam veremedim. Sonuçta sen kibar bir insansın değil mi ? Sen ki Osmanlı'da Türban yok diyen, kadının İslamdaki değerini kabul etmeyen hatta İslamın binevi Fethullah Gülen tarafından tebliğ edildiğini düşünen bir karakterdesin.Bunları bırakın artık insanları yıllardır bu ve bunun gibi basit oyunlarla yıprattığınız yetmedi sanırım... Bir kaç şarlatanı TV kanallarına çıkardınız diye bir başarı kazandığınızı sanıyorsanız yanılmaktasınız... Sizinle bu konuyu daha uzun konuşa bilmek için mail adresimi bırakıyorum.


((Bu konuyu daha uzun konuşabilmek için''ayselnazmi@hotmail.com'' beni eklerseniz sevinirim.))



Ayrıca sizin bone taktığı için Rahibe benzetmesi yaptığınız İnsanların dinini'de Allah gönderdi bunu bildiğinizi düşünüyorum Hristiyanlık da Allah'ın diniydi ancak bir takım bozulmalara uğrayana kadar ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Hıristiyanlık Allahın’ın dini diye onları taklit etmeniz mi gerekiyor? Gerçekten söyleyecek bir şey bulamayınca saçmalamışsın. Sürekli açık kızlarda yapmıyorlar mı derdiniz şimdi Hıristiyanlığa mı sarılıyorsunuz?

Türban İslam dininde yok. Bu siteyi ayrıntılı incele öğrenirsin gerçekleri.

Adsız dedi ki...

Yönetici bilmiyorum kim saçmalıyor. Türban İslam'da nasıl yok bunu nasıl neye dayanarak iddia ediyorsun bilmiyorum fakat ben sana iki ayet vereyim sen anlamlarını oku da sonra bir daha konuşuruz.. ( Nur suresi 31. ayet ve Azhab suresi 59. ayetler). Ben sana ne diyorum sen ne söyleyip saçmalıyorsun anlayamadım senin beynin nasıl çalışıyor? Bir Marangoz düşün mesela yaptığı işlerin tümü birbirine benzer.Allah'da tüm dinlerinde aynı emir ve yasakları gönderdi insanlık uysun diye İslamiyetten önceki dinler bozuldukça bir yenisi geldi. Son şans olarak ise İslamiyet sadece Hristiyanlık değil ondan öncekilerde birbirine benziyor. Araştır biraz! MSn adresimi eklemenizi bekliyorum.. ''ayselnazmi@hotmail.com''

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

Senin beynin nasıl çalışıyor asıl biz anlamadık. Senin Ayet dediğin şeyler Fethullah’ın uydurduğu şeyler. Amerika, ılımlı İslam’ı yaygınlaştırıp, İsrail haritasını genişletmek için bölgede uyuşturma kampanyası başlattı. İslam ile cahilleri uyutmanın kolay olduğunu biliyordu çünkü Emperyalistler. Bu konuda bir çok yazı var bu sitede. En tepede bulunan, ŞAKİRTLER NEDEN DARACIK PARDESÜ GİYERLER başlığını tıkla ve oku.

Siz kuranı değiştirdiniz, şirk koştunuz. (Ayrıca msn’de lak lak yapmıyoruz, daha önemli işlerimiz var)

Al sana orijin AYET; iyi oku…

24- Nur Suresi 31

Kadını kendi zihniyetine göre yaşatmak isteyen zihniyetin çarpıttığı ayetlerin başında bu ayet gelir. Bu ayetteki “hımar” kelimesi geniş manalı bir kelime olup örtü manasına gelir. Eski Arap yazılarına bakılırsa hımarın yere konulan, masaya örtülen veya herhangi bir örtüyü tarif edebileceğini görürüz. Hımar, başı örterse başörtüsü olur, masaya konursa masa örtüsü olur. Allah eğer “hımar” kelimesi ile başın örtülmesini isteseydi “hımarürres” gibi bir vurgulama ile başörtüsü diyebilirdi: Böylece “res” kelimesi ile baş bölgesi vurgulanır ve örtü kelimesi olan “hımar” ile beraber başörtüsü net bir şekilde anlaşılırdı. Nitekim abdest alınmasıyla ilgili ayette başın sıvazlanması söyenirken, baş kelimesi Arapça karşılığı ‘res’ ile vurgulanır.

DEVAMI BU LİNKTE;

http://turbanmodasi.blogspot.com/2011/07/kuranda-turban-yok-iste-kantlar.html


.

İMAM SEYFULLAH dedi ki...

Yukarıda yorum yazıp msm adresi veren İslamcı cahil ağzından kaçırmış.Evet marangozun yaptığı işler hep birbirine benzer.FETONUN yarattığı kadın tiplemesine bakın bunu anlarsınız.

Kafada renkli çıfıt bezleri, alt taraflar PARİS mubarek :):):):

Ha bir de arkadaş demiş ki, insanların değerlerine saldırıyormuş bu site...

Değerleriniz böyleyse söyleyecek söz yok. :):):) Muhteşem çekiciler.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım, sizlerin sayesinde yavaş yavaş gerçeği anlıyorum. Meğerse Fethullah bizi kandırmış. düşününce sizlere hak vermeye başladım. Zaten Feto, Lailahe illalah deyip, Muhammeden resullah demiyor, detirmiyor. Bunlar kuranı değiştirtiler. Yukarıda verdiğiniz ayet kuranda yazıyor ve gerçek. RES KELİMESİ geçmiyor ayette. Bende bu zamana kadar yanılmışım. Takunya Libidocusu sitesine teşekkür ederim.

Yukarıda MSN adresimi verdim. isteyen eklesin

الاباحية الفتيات الذين يمارسون الجنس في الحدائق العامة. نحن، ونحن نراهم كل يوم. فتح الله
هرب إلى أمريكا الآن لا أفهم لماذا الشيطان. يذهب ويعيش في مكة المكرمة. نور، وكذلك 31 لم يكن لديك عمامة. كنت على حق

Cem Akkılıç dedi ki...

Bir İslamcıyı eğitebildiysek ne mutlu bize...

Zaten Ayette (nur31) RES kelimesi geçmediği gibi, güneş gözlüklerini kafanıza monte edin de demiyor. Sonuçta hepsinin el çantası var, koysunlar madem oraya. Ama olmaz, modaya aykırı. Mutlaka türbanın üzerine monte edilmeli güneşlikler.

Fethullah'a gelince; ona bir kampanya düzenledik. Mutlaka okuyun. Sağ sütunda başlıklarda var.

İmam Seyfullah dedi ki...

evet ya ben de baktım AYET 31 e... şaçınızı, kılınızı kapatın diye yazmıyor... mübarek seksi yerlerinizi kapatın diyor. kafalarınıza hiritiyanlar gibi BONE takın demiyor.

TÜRBAN AKP ' nin sembolüdür... siyasidir... bu blogda yüzlerce kez kanıtlandı bu.

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA izle dedi ki...

Fethullah Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in Başkanı olduğu YAZARLAR VAKFI+AKP+BDP+AYDINLAR+SİYASİLER+BUROKRATLAR ve CEMAAT şerefsizleri tarafından uluslararası emirlerle hazırlanan YENİ KURAN (New KORAN) bu işte. Önce Peygamber Efendimizi dinden söküp atan, Camileri kadınlı erkekli kültürel faaliyetlere açılmasını öneren, Kelime-İ Şehadette Kelime-i Tavhide(Hz.Muhammet S.A.V. Allahın Kulu ve Elçisidir) GEREK YOKTUR DİYEN Fettoş haininin yeni becerisi. ABANT Platformu denilen ABD-VATİKAN-AB projesinin hizmetkarı Fethullah'ın uşakları el altından bunu yaymaya devam ediyorlar..

Adsız dedi ki...

Türban siyasi bir semboldür çünkü bir çok günah işlenirken nedense kadınların kafaları sorun edilmekte ve türban takılmaları istenmektedir. Mesela İslamcılar bol bol faiz yerler ama kimse nedense sesini çıkartmaz.Kuranda örtünün diye yazar, başınızı örtün demez kuran. Hımar kelimesi örtü anlamındadır. Allah Başınızı örtün deseydi bunu açıca söylerdi. Sac baska erkeklerin ilgisini cekiyordur diye, mahremiyete giriyordur desek dogrumu? Soruyorum kadinin saci sizin ilginizi cekiyormu? Gözleri cekmiyormu? Anlatabiliyormuyum?

Isin can alici tarafi da burada ya. Kuran basörtüsü demiyor ama Hz. Muhammed bir arap. Isin icinde Arap Kültürü var yani. Din kültürden ayridir. Kültürü etkiler ama özünde hic bir kültür ile baglantili degildir. Basörtüsü Kuran´in degil arap kültürü´nün geregidir.
O zaman Kuran söyle buyursaydi "Erkeklerin evden cikmasi günahtir".. Mesela yani..
Kadinin cekici olmasi izafidir. Birisi ciplak kadini bile cekici bulmaz, birisi her yeri kapali kadini, sirf kadin olduguna dair bilinci ile cekici bulur.

Kuran´in sac kapama emrini var saymak, bunun sonunu getirmez. Saci cekici bulan baska seyi de cekici bulur.

Adsız dedi ki...

imam seyfullaha acıyorum...

Adsız dedi ki...

Uludağ Üniversitesine dekanlık binasına gitmiştim bir gün. Türbanlı hatunun biri o kadar erkeğin içinde (çorabını düzeltmek!) amacıyla bacak show yaptı. Çorapta ince ten çoraplarından. Siyah falan da değil. Yani mal ortada olduğu gibi. Derse de giriyo bu hatun türbanını ve vahşi cazibesini sınıfa alarak. İddia ediyorum koca üniversitede bunun gibi en az 10 hatun vardır. İnanmayan kampüs alanına gitsin gözleriyle görsün.

Adsız dedi ki...

Mükemmel bir analiz tebrik ediyorum...

Adsız dedi ki...

hahha ayet üstü güneş gözlüğü güzel olmuş.pilav üstü döner gibi :)))

Cem Akkılıç dedi ki...

Dinciler diyor ki; bu kızlara siz türban takıyorsunuz. Türbanı kötülemek için bunu yapıyorsunuz… Söyledikleri sadece bu kadar. İyi ama ya sokaklarda gördüklerimiz?

Bu sitenin amacı; türbanın kalçaları kapatmadığını söylemektir. Yani türbanı doğru takan ya da yanlış takanlar değil göstermek istediğimiz. Kısacası türban mahrem yerleri kapatmıyor.

Sevim Oltu dedi ki...

Cem bey ellerinize, yüreğinize sağlık. bir yakınım tarafından tavsiye edilen sitenize adeta saplandım kaldım. Gerçekleri bu kadar güzel ve kanıtlayıcı sunmanız ve cesaretiniz bizlere umut veriyor.


Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

İslamiyet düşmanı olduğunuzu saklamayın..İnsanları daha fazla kandırmayın..Siyasallaştıranların düşmanıymışsınız falan filan ..Geçin bunları

Nazlı dedi ki...

Çok iyi ama ya, başımızda AYET üzerine güneş gözlüğü....

Bal gibi siyasi işte...

Adsız dedi ki...

Türbanı desteklemem,nasıl kanser gibi yayıldıgınıda görüyoruz.Ama kadınlarda,genç kızlarda süslenme,güzel görünme içgüdüsel bir dürtüdür,kapalı,açık farketmez.Fiziki,psikolojik yada sosyal etkenler neticesinde kapanmış olmaları,onların kadın olmalarını engellemez.Size ben türbanımla çok mutluyum falan gibi açıklamaları sadece içerisinde bulundukları ve kurtulamadıkları durumu çaresizce savunmalarıdır,sadece masum bir eylemdir.Onlarda içerisinde bulundukları durumdan memnun değiller.Kimse insanca ihtiyaçlarından ve o ihtiyaçlarını karşılamak için küçük kaçamaklarından(giyim ve davranışlar) dolayı,sosyal hayatlarında bu kadar aşağılanıp,zor durumda bırakılacak eylemlere maruz bırakılamaz.Türkiye de insanların köylerinden nasıl bir anda şehirlere çekildiğini ve oralardan gelen insanların değer yargılarını,korkularını,üzerlerindeki ruh halini anlamaya çalışmadan saldırmak insafsızlıktır,o kızların hayatlarını,psikolojileri bozmaktan başka birşeye yaramaz. Endişe etmeyin,Atatürk devrimleri siz göremesenizde çok büyük bir hızla toplumun geneline yayılıp,sindirilmektedir.Kınadığınız o kızların analarını 30 yıl önce babaları okula günah diye göndermezlerdi,şimdiyse bizim kızımızda okusun diye yırtınmaktalar.Eğer irticayla mücadele ediyoruz diyorsanız,örtüsünü altından bir boşluk bularak kadınlığını hissetmeye çalışan gariban,masum kızcağızlarla,uğraşacağınıza,İslam ülkelerine dinle dogmatizmi pompalayan,ülke içindeki düşmanlıkları körükleyen emperyallere karşı mücadele taktikleri geliştirin, amaaa bunu yaparkende şeytana alet olmayın ;)Ve unutmayınki o resimlerini koyduğunuz,zor durumda bıraktığınız kızların %90 ı Türk kızlarıdır.Samimiyseniz tekrar düşünürsünüz.

Kemal dedi ki...

Türk kızı Türk kızıdır, Arap özentiliği yapmaz. Tamamı Atatürk düşmanı bu poşet kafalı astronotların.

Adsız dedi ki...

muhteşem site takunya libidocusu... bizim okulda yarından itibaren bu site konuşulacak... helal be... süper ötesi..

Adsız dedi ki...

Çok güzel sizin yazılarınızı okuduktan sonra daha disipline bir şekilde kapanıyorum. Önceden yarı açık yarı kapalıydım. Şimdi örtünme işine önem vermeye bunula beraber namazlarımı aksatmamaya başladım. Darısı başınıza. Sevdim sizi.

Murat Kemer dedi ki...

uçan huriler süper...

Adsız dedi ki...

ya belki bu yazıyı yayınlamayacaksınız ama ben şundan eminim ölüp mezra girdiğinizde oo zaman kurtarsın sizi atatürk
haaaaaaaa yanlış anlaşılmasın ben atatürkü çok seviyorum o olmasaydı belki biz olamazdık belkı esir olurduk ama o sadece bir devlet lideriydi ve o konudada fazlasıylada başarılıydı teşekkür ederim kendisine lakin fakat o bir din lideri deildi ben 8. sınıfa gidiyorum yarın matematikten sınavımvar belkide yarın bu yazıyı yazarken harcadığım vakit yüzünden düşük alacağım ama olsun bir kişi bile okusa benim gönlüm rahatlar o bana yeter ama ister kabullensin ister kabullenmesin geçek bu
KURAN-I KERİM DEĞİŞTİRİLEMEZ ÇÜNKÜ O KUTSAL KİTAP ONU ALLAH KORUYO HADİ DEĞİŞTİRİN DE GÖREYİM ZATEN DEĞİŞTİRİLMİŞ OLSAYDI BUNU DA SİZ YAPARDINIZ BAŞKASIND ARAMAYIN HA BAZI KAPALILAR VAR GEREKTEN AŞMILAR O KESİN AMA PEYGAMBERİM MUHAMMED MUSTAFA (sav) BUNUN İÇİNDE '' ONLAR OLE İNSANLARDIR Kİ CENNETİN KOKUSUNU BİLE ALAMAZLAR''DEMİŞTİRister inanın ister inanmayın bu böle kapanmanın baş örtmenin de usulu vardır ben şuan kapalıyım evet size göre küçüğüm fakat bunu annem veya babam istemedi benden hatta dur öyle kolay iş deil kapanmak dediler ama ben dinlemedim çünkü bir yerden sonra AKILlı olan insan kendisi ister zaten BİZİ YARATAN ALLAH TIR VE O BİZİ BİZDEN DAHA İYİBİLİR DEİLMİ mesela somut örnek fırınınız bozuldu ama neden olduğunu anlamadınız onu yapan kişi o sorunu bulabilir bunu inkar eden varrmı işte bu işte öyle
kapaanmak kolay iş deilbunu bende biliyorum gencimgüzelim neden dekolte giymeyeeyim neden saçımı düzleştirip makyaj yapıp gezmeyeyim hı neden ... ( yarın gene yazacam ama şuan çalışmam lazım ) hiç bir zaman sizin için kötü olmaya beddua etmeye değmez ALLAH SİZİ HAKKA ERENLERDEN EĞLESİN İŞALLAH ÖLMEDEN HATANIZI ANLARSINIZ

Emine dedi ki...

KIŞIN BİLE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KONDURUYORLAR TÜRBANIN TEPESİNE.ARTIK BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKMEYE BAŞLADI. SEVAP HERALDE..

Adsız dedi ki...

yaz geldi sayılır.parklar bahçeler türbanlı dolacak gene. kışın hep nargile üflediler.

Adsız dedi ki...

evet neredeyse tamamına yakını türbanın üzerine güneş gözlüğü konduruyor.çoğunun kolunda çantada var.peki ne işe yarıyor o çanta.asıl feci ve komik olan şu; yobazlar neden bunlara engel olmuyor.demekki istedikleri kadın tipi bu. şort giyen milli sporcu kız otobüste yobazların saldırısına uğramıştı..E madem türban ayet o zaman engel olsunlar gözlük olayına.

türbanlı kızlar dedi ki...

bence türbanı yanlış yerlerine takıyorlar. Kıçlarına takmaları gerek. Daha çok makbule geçer.