Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Mekik...


Uzaya Mekik gönderdiniz de, başörtüsüne mi takıldı diye soran şarapçı Necip Fazıl’ın bu ünlü sözünü ne zaman duysam hangi organımla güleceğimi şaşırırım.

Haydi, gelin biraz geçmişe gidelim. Kemalizm düşmanlarına tarihten dersler verelim.

Kadın kılığında kara çarşaf ile saraydan kaçıp, İngiliz Zırhlısında şarapları deviren son padişah, İslam’ın halifesi Vahdettin efendi Kurtuluş Savaşı’nı başlatan Mustafa Kemal’in yaptıklarını; anlamsız ve boş işler olarak görüyordu…

İçtiği şarapların faturası kabarmaya başlayınca İngilizler aralarında kavgaya tutuşmuş, İslam’ın son halifesi Vahdettin’i başlarından sağmaya çalışmışlardı.
 
Zaten bu haysiyetsiz korkak Halife oradan oraya sürüklenerek yaşamını sonlandıracaktı…

Bu arada Mustafa Kemal hem emperyalistlerle savaşıyor hem de ganimetler karşılığı Yunanlılarla bir olan İslamcı-şeriatçı hainlerle boğuşuyordu.

Almanların ünlü erkek pilotu ‘’RED BARON’’ parmak ile gösterilirken, bir Türk kadını çıktı; dünyanın ilk kadın savaş pilotu oldu… Sabiha Gökçen… Türbansızdı… 

Kullandığı ‘’Mekik’’ değildi ama o zamana kadar bir kadının değil savaş uçağı kullanmak, direksiyon salladığı bile görülmemişti.

Evet, doğru; Kemalistler 1933 yılında hâlâ Mekik yapamamışlardı…

Ama Cumhuriyetin 10. Yıl kutlamalarında Kayseri’de üretilen 2 Türk Savaş uçağı gösteri uçuşu yaparken yer yerinden oynuyordu!..

Amerika’nın ilk Türk uşağı Menderes başbakan oluncaya kadar geçen sürede; bağımsız Türkiye savaş uçağını bile çoktan üretmişti yani…

Onurlu subaylar sayesinde 27 Mayıs Devrimi gerçekleşmeseydi, İslamcı Mendo, şimdi geldiğimiz noktaya çoktan getirmiş olacaktı memleketi… 

O günlerde Amerikan çıkarları Kore’de savaşmayı gerektiriyordu, bugün Suriye üzerine sürülmek isteniyoruz…

Aslında değişen tek şey coğrafya…            

Buraya kadar anlattıklarımı kaçak kuran kurslarında beyinleri yıkanan İslamcı-Amerikancı ümmet-i cahil gençlik ya bilmez ya da bilseler de burun kıvırırlar…

Türkiye ne zaman bu dincilerin eline geçse, dümeni mollalar alsa; sürekli tepetaklak oldu zaten…

2007 yılında Ulusal Askeri Güç adına çok önemli projelerde çalışırken öldürülen ASELSAN’lı mühendislerimiz belki MEKİK üretmeyeceklerdi ama Türkiye’nin dışa bağımlılığını azaltmak için ciddi ve somut işler ortaya çıkartmışlardı.

Yıllarca AKP tarafından frenlenen MİLGEM projesi kapsamında; ilk Türk Savaş gemisi Heybeliada’yı yapan kahraman Türk subayları ve işçileri gibi, ASELSAN’ın öldürülen mühendisleri de cemaatin ışık okullarından değil, Kemalist felsefenin geçerli olduğu eğitimden geçmişlerdi.

Şimdi hâlâ bekliyoruz, 10 yıl oldu mollalar iktidardalar…

Bekleyin, öz amcalarıyla bile günahtır diye tokalaşmayan sıkmabaşlı avratlar parklarda sevgilileriyle mekik dokumayı bırakıp, Mekik yapacaklar tez vakitte…

İlk ben bineceğim haberiniz olsun.

Cem Akkılıç

20 Ocak 2013

Bu video izlenme REKORLARI kırıyor. İzlemek için TIKLAYIN




















Yılın muhteşem videosu







90 yorum:

Adsız dedi ki...

Gülmekten kırıldım.Necip Fazılın karısı türbansızmış demek.bunlar kime iman edeceklerinide şaşırdılar.bekliyoruz cem bey yapsınlar şu mekiki..

Adsız dedi ki...

bunlar zaten uçuyorlar mekik yapmalarına gerek yok.fetoş baş pilot olsun evreni dolaşım!.!.

Murat dedi ki...

Birkaç ay önceki tren tartışmalarını hatırlatıyor yazı.Tayyip o zaman Atatürk dönemine atıfda bulunup kendisini Atatürk ile kıyaslamıştı.Gerçek ortaya çıkıncada susmuştu.Bunların Atatürk düşmanlığı artık iyice belli oldu.

Adsız dedi ki...

Enteresan olan şu, İslamcılar Abd ile kol kola girip Müslüman öldürüyorlar..allahsız komünist dedikleri insanlar ise gavur denilen amerikaya karşı çıkıyorlar.gerçekten insanın midesini bulandırıyor akp ve yandaşları

Aynur Bozoğlu dedi ki...

Atatürk Cumhuriyeti kurarken kadına değer verdi ve verdiği bir sürü hakla onu çağdaş insan sınıfına koydu. 80 yıl sonra bazı kadınlar sıkma başlarla ve giydiği kiyafetlerle çağdaş olmaktan vazgeçti tekrar köle olmayı yeğledi.Bu kiyafetlerin ne dinle nede çağdaşlıkla ilgisi var.Siyasete yalakalık yapacağız ve rant elde edeceğiz diye hepsi sirk soytarısına benzedi.

Adsız dedi ki...

yıllardır takip ediyorum bu blogu.zaman zaman eleştirdiğimde oldu ama bu yazı tabiri yerindeyse cuk diye oturmuş.

Sevda dedi ki...

Cem bey bunlar yazın sizinde söylediğiniz gibi türbanın üzerine güneş gözlüğü takarlar, kışın daracık pantalonların altına uzun topuklu çizme giyerler.Böyle bir giyim şekli sadece göreni güldürür.Bunlarmı mekik yapacaklar?!?!..

L. Çelik dedi ki...

Saç kutsal olsaydı ! dışkıların yanında bitmezdi .!

saçların gözleri yoktur. Aklınıza sahip olamıyorsanız ! gözlerinizi bağlayın . beyin örtülemiyeceğine ğöre saçların ne günahı vardır.

Türlü türlü renk renk dalgalı lülle lülle veya düz kırmızı mor siyak kara beyaz sarı kumral filizi yeşir BunlarAllah'ın kök boyasıdır görülmeye değer. Kuranda saçalrınızı örtün demiyor. göğüslerinizin yırtmaçına akdar örtünün diyor..

Adsız dedi ki...

bunlar mekik yapacak ha.... rüyamda görsem inanırım.:):):)): yazıyı paylaştım.

Ertunç dedi ki...

bu çaput meselesi sapkınlık ve sapıklıktan bir adım öteye gitmez.

en kadın olsam saçlarım dan dolayı kusur işlesem ve allahu tala sorgu sualde bunu bana sorsa madem günahtı beni kel yaratsaydın derdim.
bu baş bağlama şeklini bu güzel kardeşlerimiz neden araştırmadan başlarını bu bez parçasınıyla bağlarlar anlamış değilim arkadaşlar araştırın 1800 lerin sonları fransa ve italyya başta olmak üzere abd ve bir kaç hırıstiyan ülkelerde fahişe kadınları diğer kadınlardan ayırmak için buldukları bir çözümdü ve bu bağlama şeklinden rahibeler zamanla rahatsızlık duydular artan şikayetler yüzünden bu kaldırıldı maalesef şimdi akp tarafından bizim kadınlarımızın başına geçirildi

Adsız dedi ki...

Sibel Üresin gibi karın olsun. ne yapacaksın parayı pulu, ibadet varken ey Allah kulu ,Budur ibadetin yeni yolu

Cem Akkılıç dedi ki...

Türkiye'deki bütün TÜRBANLI kızlar günah işliyor.

Emine Erdoğan bir taktığı türbanı inanış gereği ertesi gün takmıyor... Bunu medya aracılığı ile zaten biliyoruz. Bu şu demek oluyor; bir türban ertesi gün takılmazmış!.. Bu anlam çıkıyor...

Eeee onca türbanlı kız her gün yeni türban takacak parayı nereden bulacak?

Adsız dedi ki...

bir metre bez paracsını neden kutsal sayıyorlar? saç günah olsadı allah ya kel yaratırdı yada baş örtülü yaratırdı bunlarınki inançdan dolayı örtünme değil...

bizim annelerimizde başını bağlıyor ama yılan başı gibi sıkdırmıyorlar akp nin oyuncağı birde amriaknın parayla örtürdüğü insanlar bunlar inanmıyorum kuranda örtünme sdece anmaz kılarken döşün görünmeyecek şekilde baş örtüsü bağlarsın peygamberlerin karıları bile öyle bağlıyordu şimdiki gibi sıkma baş değil.

bir metre çaput parcasına sahip çıktıkları gibi vatanınıza çıksalardı ülke şimdi bu hale gelmezdi satılmadık özeleşmedik yer kalmadı üzerinde yaşadığın vatan toprağı olmazsa ölün nere gömülecek çok merak ediyorum vatan stılmış 10 yıl içinde bölünmüş parcalanmış kürtü türk alevi sünni dası çıkmış yoksa 10 bu ülke müslüman önce değilmiyidi gözünüzü acın at gözlüğüyle bakmayın dünyaya.

bizim evlatlarımızın neyi eksik amerikalarda dursun normal okularda kotamaz olduk gemicikler şirketler işlyerleri dursun boğazını doyuramaz durmuma düşdük kişi başına milli gelir artı diyorlarya doğru hemde acık ara artı kendileri için milet için değil karıları kızları mion dolarlık pırlantalar takınırken bizler akşama ne pişirelim hesabını yapıyoruz bizde allah kulyuz çalışalak olsaydı inan dört elle çalışıyoruz amayine iki başını bir aray getiremiyoruz zengin olmanın başka yolu var demekki ya hırsız olcaksın yada namussuz olcaksın çalışmakla olsaydı inan eşim ben oğlum dört elle çalışıyoruz ve yine acız .

Hayrullah Karabaş dedi ki...

bana göre bu örtü,yoksulluğu ve onu sömüren para babalarının ayıbını örtüyor.

Leyla Çelik dedi ki...

Turbana kutsal diyorlar ,ama eskiyince sokağa çöpe atılıyor onun için mezar açılmıyor tören yapılmıyor dua edilmiyor.

Adsız dedi ki...

bu sıkmabaşlıları görmek istemiyorum midem kaldırmıyor....!!..

Cem Akkılıç dedi ki...

Benim merak ettiğim şey şu; AKP'nin nihai hedefi ülkede yaşayan her kadının kafasını poşetlemek...

Sanırım bu hedefin olmadığını kimse söyleyemez.

Peki, bayan futbol takımlarında maç yapan türbanlı kızların mÜsabaka esnasında türbanı açılıp saçı gözükürse ne olacak? Rakip futbolcu forma çeker gibi Allah korusun türbana asılırsa ne olacak? Saç teli günah ya hani, bu yüzden merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

Maun Süresi riyakar Müslümanları tokatlar. Kurandaki dini gerçek manada uygulayan çok az kişi var maalesef bu yüzden İslamın adı karalanıyor bunlara pirim vermemek gerekir ve bunlara verilecek en iyi ders yine o okumadıkları, meali varken, bilmedikleri halde Arapça haliyle okuyan zavallılardır.

Adsız dedi ki...

düşünsenize 30 yıllar nere 2013 nere... Atatürk onca başarıyı o yıllarda sağlamıştı..

Adsız dedi ki...

BU YORUMUMU DİKKATLİ OKUYUN ÇOK ÖNEMLİ, İSTER MÜSLÜMAN İSTER ATEİST OLUN, EĞER TÜRK ANNE BABADAN DOĞDUYSANIZ VEYA TÜRKLERE EN SADIK MÜSLÜMAN ÇOĞUNLUK OLAN ROMAN,POMAK VEYA ÇERKEZ ANNE BABADAN OLDUYSANIZ BÜYÜK İHTİMALLE DEDELERİNİZ KURTULUŞ SAVAŞINDA ŞEHİT VEYA GAZİ OLMUŞ, AİLESİNDEN BİRÇOK KİŞİYİ KAYBETMİŞ DEMEKTİR VEYA BALKANLARIN BİLMEMNERESİNDEN YUNANİSTANDAN BULGARİSTAN KAPIDIŞARI EDİLİP AŞAĞILANMIŞSINIZ DEMEKTİR. LAFIM SİZE, ŞU AN İNTERNETTE YÜZBİNLER İZLENEN VE AÇIKÇA HÜKÜMETİ DESTEKLEDİĞİNİ SÖYLEYEN, BAŞI AÇIK KADINLAR CEZALANDIRILSIN DİYEN BİR ADAM HİÇ YÜZÜ KIZARMADAN KURTULUŞ SAVAŞI OLMADI, BATILI GÜÇLER BİZE SALDIRMADI SADECE RUM(YUNAN)LARIN SALDIRISINA UĞRADIK ONLAR BİLE MUSTAFA KEMALDEN İNSAFLIYDI SAVAŞI BİTİRDİLER DİYOR UTANMADAN AÇIK AÇIK YUNANLILARI SAVUNUYOR. ATATÜRKÜN ANNESİNİ FAHİŞELİKLE SUÇLAYIP BUNU TÜRKLERDEN VE ÖZELLİKLE ATATÜRKTEN NEFRET EDEN YUNANLILARIN HAZIRLADIĞI BELGELERLE DESTEKLİYOR. EVET, YENİLGİYE UĞRAYIP ANADOLUDAN ATILDIKLARI İÇİN TÜRKLERE KARŞI ULUSLARARASI PROPAGANDALAR YAPAN YUNANLILARIN HAZIRLADIĞI BELGELERİ KAMERALARA SALLAYIP BAKIN MUSTAFA KEMAL BİLMEMNE ÇOCUĞUYDU DİYOR. CAHİL HALK DA BİSMİLLAH DEYİP KADINA KIZA SÖVEN SAVAŞLARDA ÖLEN DEDELERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATAN BU ADAMA ADETA TAPIYOR ATATÜRKÇÜLERİ DİN DÜŞMANI OLARAK GÖRÜYOR. SIRF O ADAM BAŞINDA FES TAŞIYOR DİYE SIRF TÜRBANI SAVUNUYOR DİYE ONA TAPIYORLAR. ATATÜRK YAHUDİYDİ ADI KAMALDİ KAMAL İBRANİCEDE PUT DEMEKTİR TÜRKİYEYE PUTPERESTLİĞİ GETİRDİ DİYOR. KAMAL KELİMESİNİN İBRANİCEDE DEVE DEMEK OLDUĞUNU BİLMEYEN HALK, HİÇ ARAŞTIRMA OKUMA İNCELEME GEREĞİ DUYMADAN SIRF FES TAKTIĞI TÜRBANCI OLDUĞU İÇİN BİR KADINI FAHİŞELİKLE SUÇLAYAN O ADAMA TAPIYOR NE DESE İNANIYOR ONA ÜSTADIM DİYOR SONRA ATATÜRKE KÜFREDİYOR. BİLİYORUM CEM AKKILIÇ YORUMUMU GÖRÜRSE BANA KIZACAK AMA SIRF BU HALKIN CAHİLLİĞİ YÜZÜNDEN TÜRKLÜĞÜMDEN UTANIYORUM BEN O ADAMA İNANANLARIN ETTİĞİ HAKARETLERİ GÖRDÜKÇE ELLERİM TİTRİYOR. DAHA YAZAMADIĞIM BİRÇOK ŞEY VAR HEPSİNİ YAZMAK SAATLER SÜRER. BU ADAMIN ADI KADİR MISIROĞLU. FES VE TÜRBANI KULLANIP CAHİL HALKI KEKLİYOR. ARTIK KIZAMIYORUM BİLE KİME HİZMET ETTİĞİ BELLİ OLAN BU ADAM BÖYLE CAHİL BİR HALK BULMUŞKEN ZEHRİNİ YAYIYORSA BU ONA İNANANLARIN SUÇU, TARİHİNİ, DİNİNİ BİLMEYENLERİN, OKUMAYI, ARAŞTIRMAYI SEVMEYENLERİN VEYA SADECE TEK TARAFLI OKUYUP EVRİM GEÇİREN CANAVARA DÖNÜŞENLERİN SUÇU. BEN OSMANLI DÜŞMANI DEĞİLİM, OSMANOĞULLARI DA TÜRKTÜ ONLARIN DA İYİSİ KÖTÜSÜ VARDI NASIL DÜŞMAN OLURUM? ARALARINDAN HALKINI SEVEN, ONLARIN HAKLARINI KORUYAN GERÇEK KAHRAMANLAR DA ÇIKTI. AMA İMPARATORLUĞUN SON ZAMANLARINDA GAYRİMÜSLİM AZINLIĞA İMTİYAZ YANİ AYRILCALIKLAR TANIYIP AZITTILAR BU İMTİYAZLARIN BELGELERİ DE VAR HEM DE O ADAMIN SAVUNDUĞU YUNANLILAR TARAFINDAN DEĞİL BİZZAR MÜSLÜMAN OSMANLI KATİPLERİ TARAFINDAN YAZILMIŞ BELGELER. SIRF BU YÜZDEN OSMANLILARI BIRAKIN EVLİYA OLARAK GÖRMEYİ, ADETA ALLAH GİBİ GÖREN ASIL PUTPERESTLER, ŞU ANDA HALKIN ONLARI YÜKSELTTİĞİ YERDEN AİT OLDUKLARI YERE İNMELİDİRLER DİYORUM. VE HERKESİ CEHALETLE SAVAŞMAYA DAVET EDİYORUM. KİMBİLİR BELKİ FAZLADAN OKUNAN BİR KİTAP, BİR VATAN KURTARIR

Adsız dedi ki...

tubanli kizlar mekiki yaparlarsa sirada bende varim. bende binecegim zevkle...

Adsız dedi ki...

Peki bisey sorabilirmiyim, madem Islam bilime engel, Osmanli Devleti zamaninda neden ustun guctu hadi bi acikla kocum. Niye butun dunya suan Amerikaya oldugu gibi Osmanlinin agzina bakiyodu. Olay Islamdan felan ibaret degil. Olay suanki yasam kosullari. Suan dunyanin ustun gucu kim Amerika dini ne Hristiyanlik ve herkes onlardan bi pay alabilmek icin onlara ozenmek zorunda, onlara ozenmeyip kendi kulturlerini yasayan insanlar geride. Osmanli zamanindada ayni durum Islam icin gecerliydi. Ronesansla birlikte kendilerine imkan sagladilar ama bizim Turk toplumunda bu cesaret nerde ? Nerde kendi kulturlerini yasayip Islam devleti olusturmakta. Sorun bu kafanizi yormaya gerek yok. Biz ne zaman baska ulkelerin etkisinden kurtulup 2. Ronesansi baslatirsak iste bizim kurtulusumuz o zaman olur.

Unknown dedi ki...

Merhaba, sen fikirkerini çok güzel yayiyorsun, basarilisin fakat sunu unutuyorsun islam dininde yol 1 dir ve farkli bir sey yapan gunah isler, insanlarin hata yapmasi gubahi ne azaltir ne de cogaltir yani kisiler kurumlara mal olamaz bizim ornegimiz tektir degismez... Biliyorum anlamayacaksin ama olsun... Sana birsey demesem yanmandan korkarim...Sen de insansin...

Unknown dedi ki...

Sen yine de mutlu ol dilerim kardeş herşeye rağmen sizin de olmaniz gercekten islamin neden bu kadar katı kuralli olduğunu anliyorum... Cok sağolun... imanima kat kat deger katiyorsun...

Sabahat dedi ki...

türbanlı kızların parklarda erkeklerle adeta sevişiyor olması cemaati kızdırmıyor. demek ki istedikleri şey bu...

insanın midesini bulandırıyor bu dinciler.

Alp dedi ki...

Bugüne kadar başörtülülüğü savunmuş, inançlı olmaya çalışan bir Müslüman olarak yazıyorum bunları Cem arkadaş. Politik olarak fikirlerimiz uyuşmasa da, bu yeni nesil türban modeliyle ilgili çok dikkate aldığım eleştirilerin var. 3-5 çürük elmayı kalkmış bir de genelleme yapıp tüm türbanlıları lekeliyor diye önyargılarım vardı sana karşı daha önce. Fakat internetten ve sosyal hayattan bugüne kadar edindiğim tecrübeler işin ne kadar vahim olduğunu göz önüne serdi, bunu farkettim.

3-4 aydır facebooktan konuştuğum evli bir başörtülü kız var. Ailesi tamamen açık olmasına rağmen kendi isteğiyle kapanmış. Ailesi biraz direnmiş sonra demiş ki madem başörtüsü takıyorsun altına dar pantolon giyme, bol bişeyler giy. Ama o dinlememiş böyle giyineceğim diyor ve resimlerini gördükçe "ERKEK" olarak tahrik olmuyor değilim. Ama tahrik olduğum için bir gram bu dine hakaret ettiğimi düşünmüyorum çünkü Allah'ın istediği bu değil!

Birçok kadın türbana fiziki kusurlarını örtbas edip tahrik etmek için giriyor ve ben bunu öğrendikçe lanet ediyorum bunlara. Koskoca evli kadın sokakta yakışıklı erkek görünce laf attığını söylüyor bana yanından geçerken. Şu konuda kesin bir kanıya vardım artık, Türban Allah'ın emri değil. Allah'ın bir emri varsa o da bir erkeği tahrik edecek şekilde giyinmemektir. Demin yine connected2'de bi kız gördüm ve ona birkaç birşey yazdım ve yine lanet okudum. Ya bunlar cezalandırılmalı hakikaten devlet eliyle karakola götürülüp ya zorla saçları açılmalı ya da adam gibi tahrik etmeyecek giysiler giydirilmeli çok zoruma gidiyor çok.... Dine hakaret resmen..

http://c1302.hizliresim.com/16/n/k9z1l.png

Cem Akkılıç dedi ki...

Takunya Libidocusu sitesinin amacı bu gerçekleri göstermektir. Türban fetişizmi oluştu millette. Hakikaten kadını seksi gösteriyor. Saç örtmekle erkeklerden gizlenmiş olmaz bir kadın. Karşı devrimci İslamcıların kadınlara dayattıkları bir üniformadır bu türban. Perde arkasında, İslam alemini uyutmak konusunda başarılı olan Amerika ve İsrail var.
Türban’a başörtüsü demeleri ise tamamen masum göstermek içindir. Çünkü başörtüsünde saçlar gözükür. Bone yoktur.

Adsız dedi ki...

örtünecek yere tersten başlıyor bunlar. Önce kıç örtülür kıç...

Adsız dedi ki...

psy konserinde gangnam style yapan türbanlı kızların fotolarını da koyun lütfen :D

Adsız dedi ki...

Yav arkadas bizi yarat sonra hergun sana namaz kilmamizi iste onu yeme bunu yapma de kadinimin basini orttur , oruç gunah cok evlilik kadinlara hayvan muamelesi yaptir. Niye yarttinki beni ozaman ? Ben boyle bir mantiga hizmet etmem.kendi dinime inanicam.

Burhan dedi ki...

Bu siteyi daha önceleri çok duymuştum ama incelemek fırsatım olmamıştı.dincilerin cıyak cıyak bağıtdıkları gibi başörtülü hanım insanların resimleri yok burada. büyük çoğunluk olan seksi türbanlılar var bu sitede.Bunlar yüzünden millet dininden soğudu. yok türbanlı bacılarımız yok özgürlük diye diye milleti islamdan soğuttular.AKEPE sayesinde yüzde 1 olan Ateist sayısı yüzde 10 ları bile geçmiş.Türkiye Ateist sayısında dünya 4.sü olmuş.3üncü Norveç miş...

hande oettermann dedi ki...

şu hani en marka kıyafetler,sıkma başlar,marka gözlükler,son model jeeplere kurulup geziyorlar ya hah işte O BİLE ATATÜRK SAYESİNDE.

Mete Siperoğlu dedi ki...

bu türbanlılar gibi inançlı gözüküp fırsatını buldumu orasını burasını dağıtanlar en büyük münafıklardır. türbanlılar ile yanlarındaki apaçi hanzoların sevişmesi yüzünden çocuklarımızı parklara götüremez olduk.

Sefa. dedi ki...

Site admini arkadaş, toplumda birbirimizi anlayamamız sonucu hep kutuplaşmalar oldu bunun en büyük sorumluları da dinci veya Atatürkçü geçinenlerin bize o kişileri yanlış anlatmalarından dolayıdır. Y.Nuri hocanın dediği gibi bana anlattıkları Atatürk'ü benim sevmemin imkanı yok o yüzden kendim araştırdım ve öyle sevdim. Aynı şekilde İslamiyet'in de böyle olduğunu düşünüyorum ben. Lütfen bu dini anlamak için kendinize Kuran'dan başka bir yol aramayın. Maksadım reklam falan değil ama şu sitede İslamı gerçek manada anlamak için önemli bölümler bulunuyor. Kutuplaşma olmasın bizim her zamankinden daha fazla kenetlenmemiz lazım..

http://www.kurandakidin.com/

Adsız dedi ki...

perdeleri kapalı ev ya kumarhanedir ya kerhane :)

Rıfat Uslan dedi ki...

Allahla arama girme nedensiz, sen kimsinki imanı sorgularsın, madem gözün yok neden kapanmasını istersin şerefsiz

Kadriye Kurnaz dedi ki...

bu türbanlı kızlar bu halleriyle erkekleri azdırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. peki neden dinciler bunları engellemiyor acaba? İşte bu çok önemli. demekki alan razı veren razı...

Nur dedi ki...

Bizim sikmabaslar itilp kakilmaktan hoslandiklailri ici din adina cennete lgideceklerine inandirildiklarindan seriat istiyorlar beter olsunlar .hic acimiyorum.ozguzluk bol geliyor tasiyamiyorlar.

Adsız dedi ki...

Takunya Libidocusu ismi cuk diye oturmuş bunlara...Helal olsun... Başka söze gerek yok.

Adsız dedi ki...

anlamadığım şey bundan size ne. aynı şeyi başı açık bir bayan yapsaydı normal sayılırdı ama başı kapalı bir bayan yapınca neden anormal sayılıyor? işiniz günücünüz karalama...

Adsız dedi ki...

yorumumuz bide onaylanacakmış.
umarım ne kadar adaletli biri olduğunuzu gösterip bu mesajlarımı onaylarsınız. tabii tek işiniz karalamak değilse...

Şortla NAMAZ kılıyor tıkla izle dedi ki...

Çünkü başı açık kadınlar biz muhafazakarız demediler. Başı kapalı kadınlar biz muhafazakarız dediler. Türban İslam'ın sembolüdür dediler. Siz dinciler artık daha fazla İslam'a hakaret etmeyin.

Sibel Durusöz dedi ki...

geçen hafta ankarada bulundum. Her taraf türbanlı kız dolmuş.hepsi seksi kıyafetler içinde geziyorlar.bunlar kafalarını neden kapatıyorlar kendileride bilmiyor.

Ünal dedi ki...

İşte en azından başı açık medeni kızlar hiç birşeyin iddaasında bulunmuyorlar.

kapalı kıza niye takıyosun diye sorduğunda inancım gereği takıyorum diyor değil mi!..

iyi ama inancın mı sana parklarda, nargilecilerde oynaş ona buna ellet kendini yiyiş diyor?. inancın mı sana dar kot pantalon giy 1 kilo makyajını yap topukluyla gez diyor bre soytarılar...

ondan sonra dinden haberleri varmış gibi hepsi dinin temsilcisiymiş gibi ortalıkta abuk sabuk konuşuyolar ama biboktan haberleri yok.

Hıristiyan kadınlarıda başlarını kapatıyor ama o başını kapatan kadınlar kendilerini tamamen dine veriyorlar,erkeklerle oynaşmıyorlar.

Ünal dedi ki...

ben kafe işletiyorum. kafeye gelen kızların içinde en kaşarları türbanlılar. Diğer kızlar erkek arkadaşıyla masum masum oturuyor, görünür yerlerden masa istiyolar. türbanlılar dip köşe masaları istiyor hep. Her seferindede öpüşüp yiyişirken yakalıyorum türbanlı kızları.

bazen kimseye bişey söylemiyelim diye fedakarlık yapanlarda oluyor :) ama bi boka benzemiyolar. yokluktan bazen vuruyoruz bizde :)

Adsız dedi ki...

az kaldı türbanlıların burnu sürtecek haberlerde ilkokulları imam hatip yapmaktan söz etmeye başladılar sonraki adım herkesi çarşafa sokmak olucak o zaman görelim bakalım daracık taytla çıkabiliyolar mı hepsi isyan edecek

Adsız dedi ki...

az kaldı türbanlıların burnu sürtecek haberlerde ilkokulları imam hatip yapmaktan söz etmeye başladılar sonraki adım herkesi çarşafa sokmak olucak o zaman görelim bakalım daracık taytla çıkabiliyolar mı hepsi isyan edecek

Cem Akkılıç dedi ki...

AKP'ye oy vermeyen tüm medeni, cesur ve ulusalcı kadınların 8 Mart'ı kutlu olsun.

Şeriat gelirse TÜRBANLI kızlar ayvayı yedi. Parklarda sevişemeyip, makyaj yapamayacaklar. Tayt giyemeyecekler kara çarşafa girecekler. Onlar için gerçekten kabus olmalı Şeriat

Hatice dedi ki...

Hz Meryem anamız öyle bir giyinirmiş kimse hiç bir erkeğin bakası gelmezmiş. e şimdiki kapalı bayanlar özellıkle siyasi liderlerin eşi hangisi Hz Meryem gibi giyinor ki? bu site güzel şeylere değiniyor bence.

Adsız dedi ki...

bunlar kapalıyız kafamızda ayet taşıyoruz diyerek açık kadınları hedef gösteriyorlar ama asıl azgın kendileri. hava kararınca parklar, kayalıklar türbanlılar ve yanlarındaki hanzolarla dolup taşıyor.

Adsız dedi ki...

Elbetteki her kapalı namuslu değildir ama böyle siteler de başı açık kadınlara yapılan çirkin yakıştırmalara tepki olarak ortaya çıkıyor. önce iğrenç iftiralarından sıyrılsınlar sonra konuşun pis gericiler.

! dedi ki...

saygideger medeni insanlar soruyorum madem medenisiniz ben acigim bu benim görüsüm o kapali onun görüsü demekten aciz kaliyor ve icnizzdeki egoya dur demiyorsunuz? siz medenisiniz pe ki öyleyse neden birilerinden bahsederken lakap kullaniyor hakaret ediyorsunuz.mmedeniyet bu mu? medeniyet dediginiz sey nee?

Türban hastası dedi ki...

Hakaret görmek istiyorsan You Tube daki TÜRBANLI KIZLAR videolarının altındaki yorumlara bak... Milyarlarca küfür var. Hepsi İslamcılar tarafından yazılıyor.

Adsız dedi ki...

Cem bey sitenizi yeni gördüm benimde söyleyecek sözlerim var diye yazıyorum.Bu kızlar toplumun ahlakını bozdular.Hepsi makyaj yapıpı dar pantalon ya da etek giyiyorlar.Ben İslama inanan Allaha inanan bir insanım.Böyle bir kıyafet türünün tamamen siyasi olduğunu artık biliyorum.İnanın bu kızlara özenene o kadar çok kız varki artık evlenecek kız bulamıyoruz. Siteniz için teşekkürler.

Nejat Yaşar dedi ki...

Bunlar bu türbanla kafalarını degıl beyınlerını ortuyorlar.300 bin dolarlık ciplere binsinler milyon dolarlık havuzlu villalarda otursunlar sonra da dini ön plana çıkarsınlar ne güzel hayat haa!!!

Adsız dedi ki...

başakşehir sazlıdere barajına gelin arkadaşlar.istisnasız günde en az 20 türbanlı sevişiyor.Açık adres verdim.İnanmayan gelsin. Resmen İslama hakarettir bu yaptıkları.peki dinciler neden engel olmuyorlar?

Murat Salman dedi ki...

Eski Tahran Büyükelçisi Korkmaz Haktanır'ın eşi Handan Haktanır'dan uyarı var:

"İran'da örtü okula sinsice girdi; 3 yılda herkes örtündü"


Önceki gece NTV'de akademisyenlerle türbanı tartışıyorduk, ki internet adresimize bir mektup düştü!

Tahran'da yaşamış, "adının açıklanmasını istemeyen" bir diplomat eşi, İran'daki örtünme konusundaki deneyimini aktarıyor, Türk kadınlarını uyanık olmaya çağırıyordu. İsmi kontrol ettik; doğruydu.

Mektup, 1991-94 yılları arasında Türkiye'nin Tahran Büyükelçiliği'ni yapan Korkmaz Haktanır'ın eşi Handan Haktanır'dan geliyordu.Yayında isim vermeden, mektuptan bölümler okudum.

Yayından sonra da kendisine ulaşıp mektubun tamamına bu köşede yer vermek için iznini istedim.
İşte Handan Haktanır'ın "türban uyarısı":

"Ruj süreni sopaladılar"
"Tahran'da görev yapmış bir diplomatın eşi olarak, türban konusunda düşündüklerimi bir iki cümleyle ifade etmek isterim:
Tayin yerimiz olan Tahran'a uçağımız inerken 'hicab'ımı başıma geçirdiğimde kendimi şöyle teselli ediyordum:
'Nasıl olsa burası benim ülkem değil. Birkaç yıl dişimi sıkar katlanırım. Çok şükür ki biz Atatürk kızlarıyız ve böyle şeyler bizim başımıza gelmez.'

Tahran'daki görev süremiz boyunca (gayrimüslimler de dahil olmak üzere) 'hicab'sız dolaşan tek bir kadın görmedim. Bir yabancı diplomatın eşi, şapka takarak bu yasağı delmeyi denedi, ancak devrim polisleri kendisini derhal ikaz ettiler.

Bir başkasının eşi ruj sürdüğü için karakola alındı ve ellerine sopalarla vuruldu. Bu hanım bir keresinde 'Eğer Müslümanlık buysa, Hıristiyan olduğum için çok şanslıyım' demişti.

"Süreç 3 yılda tamamlandı"
"Tayinimizin ilk günlerinde İranlı hanım dostlarım bana sürekli olarak Türk kadınlarının dikkatli olmalarını ve erkeklerin bilinçaltındaki güvensizlik duygularından ve endişelerden kaynaklanan bu uygulamanın, sinsice ve adım adım geldiğini söylüyorlardı.

Bir gün okullarına gittiklerinde kapıda 'Bundan böyle hicabsız derslere giremeyeceklerine' dair bir kâğıt bulmuşlardı.
Dedikleri kadarıyla, sürecin tamamlanması üç yıl almıştı. Ondan sonra ise çok geç olmuştu.
İtiraz edenlerin sayısı giderek azalmış, sonuçta yıllar sonra bu ortam içine doğan kızlar için 'hicab'lı olmak son derece doğal ve yerine getirilmesi gereken bir şart olarak algılanmaya başlanmıştı.


Bu uyarıları ben o zaman masal dinler gibi dinlemiştim. Evet, ben de onlar gibi giyiniyordum, ama bu benim değil onların sorunuydu. Bizim ülkemizde böyle şeyler olmazdı.

"Rüyamda korkuyordum"
Ancak, bir süre sonra vestiyerden 'hicab'ımı alıp taktığımı, ancak sokağa çıktıktan sonra fark ettiğimin ayırdına vardım. 'Hicab', benim için de artık bir refleks haline gelmişti.
Öyle ki, bazen rüyalarımda bile kendimi başı açık olarak gördüğümde korkuyla uyanıyor 'Devrim polisleri geliyor, ben ise hicabımı takmamışım' diye paniğe kapılıyordum. İşte o zaman, 'hicab'ın aslında buzdağının görünen parçası olduğunu; asıl amacın, kadının ezilmesi, kontrol altına alınması ve korku altında yaşayan, ikinci sınıf insanlar olduklarına inandırılması olduğunu anladım.

O nedenle Türk kadınlarının çok dikkatli olması ve son derece masumane bir şekilde, özgürlük adı altında gelen bazı uygulamaların, ileride çok daha baskıcı bir rejimin ayak sesleri olabileceğini asla akıllarından çıkarmamaları gerekmektedir.
En içten saygılarımla..."

Adsız dedi ki...

Hayatım boyunca bir blogu okurken bu kadar çok rahatsız olduğumu hatırlamıyorum. Benim annem de başını örter, anneannem de. İkisi de seçimlerde CHP'ye oy verir, eğer kriteriniz buysa - ki bu gibi görünüyor-. Eğer sadece gerçekten mensup olduğu dine aykırı davranan kadınların fotoğrafları olsaydı hiçbir sorun olmazdı. Fakat izin almadan, ve sadece ufak bir kesim tarafından ''anormal'' olarak görülen fotoğraflar burada yayımlanmamalı. Bu sizi haksız duruma düşürmekten başka bir işe yaramıyor. Bu ülkede - çok çok az da olsa - düşünme özgürlüğü var, ve ben sizin düşüncelerinizden kendi adıma utandım.

Adsız dedi ki...

islamda Türban diye birşey yoktur. Avred yerlerinin örtünmesi emri vardır.. Renkli , çiçekli böcekli göz alıcı türbanı kafana tak, altına da mor ve pembe bir bonei suratına da yarım kilo makyajı vur, altına da dar bir pantalon, ayaklarına da ince parlak bir çorap, altına da pembe topuklu bir ayakkabı geçir,üstüne sık ağır tahrik edici parfümleri sokaklara çık müslümanlık naraları at !Çanakkale şehitlerinin anaları, karıları böyle türbanlı değildi ! Türban şarlatanların icat ettiği bir tekstil paçavrasıdır

Murat dedi ki...

Tanrı kılla, tüyle uğraşmaz.Bunlar kafalarına geçirdikleri paçavralar ile birilerini zengin ederken,islama hakaret etmiş oluyorlar.umarım Tanrı bunları affeder ama cehennem diye bir şey var ve türbanlılar ve o kızlara o türbanı taktıranlar cehennemin müdavimi olacaklar.Böyle bir giyiniş tarzı ile hem seksi oluyorlar hem de itici.Tuhaf olan bu zaten.Okuduğum en cesur ve gerçekçi blog için teşekkürler.

Gülkanat Ziya dedi ki...

IRANLI HATUNLAR TÜRKIYEYE BILHASSA ANTALYAYA TURISTIK GEZIYE GELIYORLAR,HUDUDU GECINCEYE KADAR CARSAFIN ICINDELER,BIR YERLERINI GÖREMEZSIN,HUDUDU GECINCE TÜRKIYE TARAFININ KONTROLÜNDE YAVAS YAVAS ACILIYORLAR,KONTROLDEN GECINCEDE BIR YERDE MOLA VERIYOR,GIYDIKLERI CARSAFLAR FORA YERINE SON MODEL GIYIMLI MODEREN BAYANLAR OLUYORLAR,SORDUGUMUZDA TÜRKIYEDEKI KADINLARDA AKIL OLSA KENDI HÜRRIYETLERINI BU YOBAZLARA TESLIM ETMEZLER,EGER KOLAYSA BIRDE ERKEKLERI SOKALIM BU GIYIMIN ICINE , ACABA KENDILERI MEMNUN OLACAKLAR MI....!!

Adsız dedi ki...

şeriat geldi gelecek hanımlar benden uyarması ilerde kız çocuk sahibi olmayın 8 yaşındaki kız evladınız islami evlilik adı altında 50 yaşında azgın bir adamın tecavüzüne uğramak zorunda kalabilir , günlerce ağlayıp acısından intihar edebilir,para ve toprak karşılığı öz babası tarafından pazarlanabilir, Allah korusun birine aşık olur da kaçarsa taşlanarak öldürülebilir veya sevmediği biriyle evlendirilene kadar hapse mahkum edilebilir, tecavüze uğrayıp kızlığı bozulduğu için öz babası tarafından kafası kesilebilir, tecavüzcüsüyle evlenip onun çocuğunu doğurmak zorunda kalabilir veya adamın birine "vermediği" için fahişelikle suçlanıp öldürülebilir. Bunlar şaka değil korkutmak için söylenmiş sözler değil bunlar bizzat Afganistanda iranda şeriat ülkelerinde yaşanmış olaylar. Onlar da bir zamanlar özgürdü başları açıktı okula gidip bilim sanat öğrenip ülkelerini kalkındırmaya çalışıyorlardı. Şimdi alınıp satılan bir eşyadan farksızlar. Sorayayı taşlamak filmini izleyin iranda gerçek yaşanmış bir olay o filmi yapan iranlı adam canını zor kurtarmış mollalardan. Hana Makhmalbaf'ın utanç filmini izleyin küçük afgan kızının okula gidebilmek için çektiği o acıyı bir defter alabilmek için evdeki yumurtaları çarşı pazar gezip nasıl satmaya çalıştığını bir görün. Bunlar belki de insan olarak geçirdiğiniz son seneler kıymetini bilin, okuyun öğrenin vaktiniz varken meslek sahibi olun. yarın çok geç olacak

Adsız dedi ki...

SACLARINI KAPATIYOR AMA ABD VATANDASLIGINA GECIYORLAR....TURKIYEDE TURBAN TAKAN KADINLARIN YUZDE 80 5 VAKIT NAMAZ KILMIYOR.....HANGISI FARZ ACABA...

Adsız dedi ki...

yobazizme göre,,

omuz açık kıyafet giyen bayan, dinsiz kafir orospudur..

çarşafa sarılmış--türban takmış ise,

seks--iftira--dedikodu ve benzeri faaliyetler.. caizdir.

Müslüm İlbeyli dedi ki...

Akdeniz üniversitesinde görevdeydim 3 arkadaş kapıda turbanlı öğrencileri durdurup lütfen herkes gibi içeri girln cıktıktan sonra türbanlarınızı giyersiniz diyordum talimat öyleydi ben kurallara uyuyordum diyer iki arkadaşım kurallara uymuyor kızları yolluyorlardı arkadaşlarla tartıştım neden verilen emri yapmıyorsunuz diye tartıştım. Onlar bana bizim eşlerimizde türbanlı diye bana laf vuruyorlardı biri Ankara kızılcahamam'dan gelmiş diyeri Erzincan'ın köyünden yeni evlenmişlerdi ben onlara şunu dedim siz Antalya'yı bilmiyorsunuz yaz geldiğinde karılarınızı sabdedemezsiniz dedim. Aradan zaman gecti bir arkadaşın oğlunun sünnet düğününe gittim arkadaşlarda ordaydı selamlaşırken Erzincan'lı arkadaşın yanında mini etekli aşırı makyajlı biri duruyordu slm verdim hanımın nerde dedim burda ya dedi senin hanım türbanlı değilmiydi dedim müslüm sen haklıymışsın dedi ve diyer arkadaşın yanına gittim ve onunda hanımı öyle durumdaydı her birinin yeni cocukları olmuştu aradan zaman gecti dag görevi cıktı 5 gün dagda 5 gün evdeydik bizim muhasebeci arkadaşların karılarını alıp denize götürüp yüzmeyi ögretiyormuş ve zaman gecti karılarımız ikinci cocuga hamile diye baklava getirdiler cocuklar doğdu ve aynı muhasebeci şıp demiş ucundan düşmüş. Ne bok oldukları belli.

Musa Şahin dedi ki...

kimse bana altına bone üstüne türban takmanın kuranda geçtiğini uydurmasın. bunlar hastalıklı beyinlerin simgesel dini siyasete bulaştırma oyunları. başortüdüdür kapatmak isteyene dipte 1 santim saçının gözükmesinden tahrik olunucağını düşünen beyin zaten çoktan zehirlenmiştir.

Muzo dedi ki...

Farz Bahane Tarz şahane ! Bunların hiç ama hiçbiri ALLAH için kapananlar değiller ! işte bunlar gibi fahişeleri islamı ateistlere dalga malzemesine çevirdikleri için canlı canlı recm etmek gerek !

Güven Nergiz dedi ki...

Türbanlılar cidden cennete gitmeli bence. Bu havada o kıyafetle zaten yeryüzünde cehennemi yaşıyorlar. hihihihi...

Adsız dedi ki...

köylü milletimizden örnek alıcaklarına,avrupadan,israilden örnek alıyolar türban şeklini... anadolu kadını yemeni takardı saçlar görünürdü... türban ile özellikle İsrail firmaları büyük paralar kazanıyor zaten markaların hepsi İbrainice... türban markalarından söz ediyorum.

Adsız dedi ki...

HERKES DEVE HÖRGÜCÜ İSMİNDEKİ HADİS-İ ŞERİFİ OKUSUN ...

Adsız dedi ki...

AKP'li türbanlı kızlar iyice yüzsüzleştiler. bugün en az 20 tane sevişen türbanlı gördüm Üskidar sahilinde. hemde gündüz. Bu devir değişip AKP gidince ne yapacak bu soytarılar, ben asıl bunu merak ediyorum.

Adsız dedi ki...



Tamamen konjonkturel bir durum. Yillar once yani AKP iktidarindan once disko yahut bar gibi mekânlara on kapidan turbanli girip, ilgili mekânin lavabosundan mini etekle cikip, pistte yer isgal edenleri de gorduk.

Her sey siyasi iklimle ilgili. Suyu kaynamaya baslayan AKP iktidarindan sonra etrafta arz-i endam eden bu turbanlilari goremeyeceginizden supheniz olmasin.

Hırçın Türk dedi ki...

Türban siyasi bir araçtır ve gereksizdir. Türban takan birinin amacını anlamış değilim. Kuran-ı Kerim'de bile türban terimi yokken yeni icat çıkarıyorlar. Genç kızlar Türban takıyor ama memeler ve kalçaları nasıl saklamayı düşünüyorlar? O kıvrımları. Namus ve dindarlık saçı kapatmak mı bu yobazlara göre?

Murat dedi ki...

bizim buradaki markette çalışan bir kız var türbanlı ,dar eteği pantolu geçtim kız tayt giyiyor...

Yönetici dedi ki...

Bize diyorlar ki neden hiç karşıt görüş yorumları yayınlamıyorsunuz… Aslında yayınlıyoruz. Dikkatli takipçilerimiz görüyorlar…
O kadar çok küfür geliyor ki İslamcılardan hepsini saklıyoruz…

Mesela adam uzun uzun yazıyor okuyoruz bir bakıyoruz altında ana avrad küfür. Halbuki o küfürü yazmasa yorumu yayınlanacak şeref yoksunu İslamcının.

Tayyip’in dindar gençliği işte…

Adsız dedi ki...

“Mümin kadınlara da söyle, bakışlarını sakınsınlar, ırzlarını ve namuslarını korusunlar. Görünmesi zarurî olan yerler dışında cinsel cazibelerini sergilemek için açılıp saçılmasınlar. Başörtülerini yakalarının üzerine salsınlar.” (Nur; 24/31)

Cem Akkılıç dedi ki...

Arapçasında BAŞ kelimesi geçmiyor. Fethullah araya BAŞ ve ÖRTÜ kelimesini sıkıştırmış olmalı.

Ayrıca çok mantıksız; Allah böyle bir emri verirken kadınlar başörtülü müydüler ki, baş örtülerini göğüslerinin üzerine örtsünler demiş?

Baş örtüsü ile memeler örtülür mü? Maazallah meltem esse ikizler meydanda.

Meryem Deniz dedi ki...

çok sağlam bir site bu takunya libidocusu gerçekten. kuranda ORİJİNAL NUR 31 Ayette SAÇ,BAŞ,KIL lafları geçmiyor ve yazmıyor..Yahudiler para kazanmak ve kadınların güneş enerjisindeki D vitaminini almalarını engellemek için NUR 31 Ayetinin Türkçesine SAÇBAŞ,KIL kelimelerini eklediler.Yani ayet Türkçeleşince içine SAÇ,BAŞ,KIL kelimeleri sokuşturuldu. Halbuki Arapça orijinalinde sadece mahrem olan memelerinizi örtün diye yazıyor. çünkü kuran öncesi kadınların memeleri açıktaydı.

Adsız dedi ki...

Yazik ya allahinizdan bulun ne kadar geri kafali oldugunuz bu bos konusmalarinizdan belli allah ortunun demis inanci olup ortinenlere ne karisiyonuz

Unknown dedi ki...

ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN İNŞ EN YAKIN AKRABALARINIZ DA AÇIKSA KAPANIR İNŞ

Adsız dedi ki...

türbanlı kızların hepsi cennete gidecek... Dermişim... :)

Bu huriler cennetlik.

Adsız dedi ki...

Osmanlı dünya gücüydü, buna ne diyeceksin Cem Akkılıç?

Cem Akkılıç dedi ki...

Osmanlı neden üstün güçtü diye sormuşsun. Kısaca anlatayım. Osmanlı Devleti 17.yüzyılın başına kadar güçlüydü. Hıristiyanlar laikliği bulup, bir de üstüne dinde reformlara gidince, icatlar geldi, buluşlar insanlığın hizmetine sunuldu. Hıristiyanlar sofuluğu terk ettiler. Onlarda vahşice kızıl saçlı kadınları yakıyorlardı… Bu böyle gidemezdi. Avrupa Laikliğe geçmiş, Osmanlı ise hâlâ din ile yönetiliyordu ve yıkılması kaçınılmazdı. Kılıç-kalkan savaşı bitmiş oldu. Ateşli silahlara geçildi. Osmanlı denizlerden korktu. Donanması Haliç’te çürütüldü. Abdulhamid tam bir belaydı çünkü.
Dikkat edin sanayi devrimi sonrasında Avrupa adeta uçtu. Osmanlı inişe geçti… Besmeleyle savaşlar kazanılamazdı. Toprak kaybı kaçınılmazdı ve yıkım süreci hızlandı.

Şimdi bir soru soralım İslamcılara; kullandığınız klavyeyi kim icat etti?..

Başörtüsü dedikleri şey aslında türban... Artık serbest olduğuna göre Mekik yapsınlar, neyi bekliyorlar?..

Adsız dedi ki...

sizi çok zeki buldum kardeşim.öyle ki zekanız sizi kibre götürmüş insanları neden türbanlı ayrımına götürüyorsunuz?neden bu kadar yaralısınız? neden insanların samimiyetini ölçebilecek kabiliyette görüyorsunuz kendinizi?neden türbanlıları melek makamına sokup insani hatalarda hakarete uğratmak için fırsat kolluyorsunuz?siz hayatında erik tatmadığı halde eriği eleştiren bir kimse gibisiniz halihazırda.bu hissiyat işidir,mantıksa yetersiz ve sınırlıdır.inancınıza saygı duyuyorum,lütfen türban siyasidir yaftası ile iftira atmayın.ben de tüm türban karşıtlarını esasında sapık,kibirli,avrupa özntili ve maalesef saygısız olarak algılayacağım.selametle

Tamer dedi ki...

türbanlıları kollamaya gerek yok ki :) onlar zaten kafalarındaki rengarenk çaput bezi ile biz buradayız diyorlar. çıplak gezseler kimse dönüp bakmaz.

Adsız dedi ki...

Cem Akkılıç başta seni yandaşlarını(sana görselleri gönderen ve türban takıp türbanı kötüleyen bayanlarınızı)
Türbanı bilerek veya bilmeyerek kötü gösteren bayanları da ALLAH ıslah etsin( bu bir duadır. anlamını öğrenmek isteyen google amcaya yazzsın) Islahı mümkün olmayanlar telef olurlar kurt surusu gibi... goo yaz ne dediğimi anlarsınız.. sadece acıyorum sizler ve bu görüntülere...

Cem Akkılıç dedi ki...

Bana görsel gönderen mi… Yahu siz dincilerde neden zerre kadar zeka yok!..

Bak sana ne diyeceğim… İstanbul’da mı yaşıyorsun bilmiyorum. Ama ben kendi şehrimden örnek vereyim sana…
Yeşildirek’i bilir misin?

Bilmiyorsan google’dan öğren yerini. Bir ara git oraya. Orası seksi iç çamaşırları satan mağazalarla doludur…

İçeride çıplak kadın resimleri vardır… Hem de bolca…
Satıcı kızların tamamı türbanlıdır.
Onları da mı biz türbanladık aptal?!

Yani senin anlayacağın görsele falan ihtiyacım yok. Sokaklar kum gibi seksi türbanlı kız kaynıyor.

T.C. xSIRx dedi ki...


Sabiha Gökcen Türk Kadinin Gücünü Aklini becerisini sergilerken,bu Ampül kafalinin ucmasi en yakinda düsmesi demektir.
yan yana konulmasi bile Sabiha Gökcene Saygisizliktir,O ki Dünyanin ilk Bayan Savas Pilotuyken, digeri ise Kerhaneden cikmis ,Kadinin en rezil halini sergiliyor, Basindaki yapma Louis Vuittonun donunu takan havalanmaya bile laikligi yoktur....

Adsız dedi ki...

kaçak kuran kurslarında mekik yapıp uçuyorlar zaten sürekli.mekik dışında kim bilir neler yapıyorlar.devlet eğer devlet olsa o terörist yuvalarını kapatır ama nerede..

Kerem Mert dedi ki...

Bir tarihçi olarak söylüyorum hiç kusura bakmayın Cem Bey bu yazıda tarihle ilgili yazdığınız her şey yalan.Burada dürüstlük adına ahkam kesip tarihi hiç bir bilgiye dayanmayan yalan yanlış şeyler yazıyorsun.Ben tarihçiyim ve tarihe tamamen tarafsız bakarım sakın bana doğru deme bir tane belge göster .Yalan yaşan yalan