Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Atatürk düşmanlığı ve Kürdistan telaffuzu…


İslami-Amerikan F tipi örgütünün bülbülleri Sosyal Medya’yı çok sık kullanırlar. İki yıl önce yazdığım bir yazımda Facebook sitesini kullanan dincilerin tamamına yakınının porno meraklısı olduğunu somut belgelerle kanıtlamıştım.


Bu yazıda ise Twitter’da Atatürk’e hakaret edip Kürdistan telaffuzu edenleri konu edeceğim. Şimdi birileri çıkıp diyecek ki; verdiğin örnekler münferittir, herkesi bağlamaz.

Problemin kaynağı herkesi bağlayıp bağlamayacağı değil, bu bir. İkincisi; ben daha Atatürk’ü seven bir dinci görmedim. Zaten sevseler dinci olmazlardı. 

Bu yazıyı okuyan gericiler; sen hâlâ Atatürk’e hakaret edenleri mi gösteriyorsun, bu sıradan bir durum, bırak bu işleri diyecekler, adım gibi eminim... 

 

Ben bunların Atatürk’ü sevmelerini falan zaten beklemiyorum. Hakaret etmelerini de artık normal karşılıyorum. Çünkü Işık Evleri'nde ve kaçak kuran kurslarında Atatürk düşmanlığı bunların beyinlerine kazınıyor. 

 

Biz bu ülkede öyle sıkmabaşlı kızlar gördük ki, Atatürk’ü değil Humeyni’yi seviyorum dedikten sonra bakireliklerini Kanadalı sünnetsizlere sundular. Nankörlük abidesi sıkmabaşlı Nuray Bezirgan’ı kim unutur?..

 

Malumunuz üzere her gün şehit veriyoruz!..

 

Geçen yıl Ramazan ayında asrın padişahı Sayın Tayyip’in; ‘’Ramazan’da kan dökmek günahtır, bu nedenle PKK operasyonlarını bayramdan sonraya erteliyoruz!..’’ dediğini balık hafızalı olmayanlar hatırlayacaklardır.

 

Sayın Tayyip gene benzer şeyleri tekrarlamış. Bu yılda operasyonlar bayramdan sonraya ertelenmiş.(!)

 

Bir süredir dincilerde gözlemlediğim şey oldukça vahim ve endişe verici. 

 

Ülkemizin doğu bölgesi için; KÜRDİSTAN lafını telaffuz ediyorlar.

 

Acaba yukarılardan bu konuda aldıkları bir ‘’tiyo’’ mu var!.. 

 

PKK’nin şehir yapılanması olan KCK’sını MİT’in kurduğunu, MİT’inde bizzat Sayın Tayyip’in emriyle hareket ettiğini anlatmama gerek var mı?..

 

AKP’nin Oslo dolaplarına girmiyorum bile!.. 

 

İşte burada bence Sosyal Medya’nın psikolojik etki gücü kullanılarak, Türkiye’nin Doğusu’nun KÜRDİSTAN olarak hafızlara yer edilmesi durumu ortaya çıkıyor.

 

İş Atatürk’e hakaret etmek ile başladı, beyinlere KÜRDİSTAN’ı kazımakla devam ediyor…

 

Hainlerin el üstünde tutulduğu AKP döneminde Türkiye'nin nereye gittiğini sorarsanız; ömrünü PKK terörüne adamış en seçkin komutanlarının uydurma delillerle içeri tıkıldığı ve kumpas yapılıp emekli edildiği, Ordusu’nun savaşma gücünün yarı yarıya kırıldığı bu ortamda; etnik ve bölgesel bölünmeye doğru hızla gittiğini söylerim.

 

Sosyal Medya'da da bunun provaları yapılıyor!.. 

 

Cem Akkılıç
6 Ağustos 2012













BÜYÜK RESMİN KÜÇÜK FİGÜRLERİ

Atatürk düşmanlığı ve Kürdistan telaffuzu... 

Bayan ''AKPARTİ Melike Uşakzade'' isimli Twitter kullanıcısı, dünkü Şırnak derpemi ile ilgili bir haberi paylaşmış. İyi ama bu konuda bir sürü haber sitesi varken, neden PKK'ya bağlı bir yayın organının Twitini kullanmış acaba?.. 



Kürdistan diye bir ülke mi var?.. Ya da bizim bilmediğimiz bir Kürdistan varsa Şırnak o Kürdistan’a mı ait?.. AKPARTİ Melike keşke bunu açıklasaymış!


Atatürk'e o kadar çok hakaret ediyorlar ki; okuduklarımızın tümünü ekran görüntüsü yapıp, yayınlamak istesek ne bu bloga sığar ne de başka bir yere!..









Acaba birisi çıkıp, Atatürk sizlere tecavüz etmedi ama istersen O’nun yapmadığı işi ben sahilde üstlenebilirim derse ne olacak!..

BELGE NİTELİĞİNDE VIDEO

PKK siteleri hakkında hiç bir işlem yapmayan AKP hükümeti, Türk subayları terörist suçlamasıyla hapislere tıkıldığında sürekli sessiz kaldı. Hatta Sayın Tayyip ben ‘’davaların savcısıyım’’ demişti.

AKP internetteki PKK sitelerine karşı soruşturma başlatmıyor?.. Bu alenen PKK terör örgütüne destek olmaktır.
 

Gerçekleri özetleyen bu muhteşem videoyu izleyin.



İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA TIKLAYIN


71 yorum:

Sezgin dedi ki...

Ustanın ustalık dönemi işte aynen yazıda anlatıldığı gibi geçiyor. PKK kurulduğu günden beri hiç bu derece güçlenmemiş ve Türk ordusu hiç bu kadar zayıflatılmamıştı. Allah ülkemizin sonunu hayır etsin diyorum. Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Bunlar özel tutulmuş etki ajanları tarafından yönlendiriyorlar.Korkunç tuzak kabak gibi meydanda aslında ama gözlerini ılımlı islam ile bağladılar. Türklük suç oldu.Ülkenin sonu ne olacak hiç belli değil. Kaosa doğru koşuyoruz.

Adsız dedi ki...

Hakikaten çüş artık. Kasten yapılmış bir şey o kürdistan haberini paylaşmak. Bunun lamı cimi yok. Kürdistan kelimeleri geçen bir haberi, pkk'ya bağlı bir siteyi duyurmak bile başlıbaşına teröre destek olmak değilde nedir?

Şule Hekimoğlu dedi ki...

Kimse masum değil ülke olarak geçmişte bir sürü hatalar yapıldı zaten hep derim Atatürk ten sonra altın çağımız devam etti sonraki hükümetler inişe geçirdi ülkemizi maalesef ..zaten bugünlerin hassasiyetini Atamız Ey Türk Gençliği hitabesi
n de o kadar güzel anlatmış ki şimdi daha iyi anlıyorum okudukça ..her şey bir oyun ülkemiz üzerinde dünyanın gözü üstümüz de ...müthiş bir birlik ve beraberlik bilinci içinde olmamız lazım ....Atamız olsydı yaşasaydı nasıl bir zeka le bu sorunları çözme yoluna girerdi hep düşünürüm bunu ..

Adsız dedi ki...

Nankör şerefsizler...

Adsız dedi ki...

Her şehit haberinden sonra o bildik artık sıradanlaşan açıklamaları yapıyorlar.Tayyip'in sesiniduymamak için artık sadece Ulusal Kanalı izliyorum.

Adsız dedi ki...

Operasyon bayramdan sonra demişsin Cem safmısın? Şemdinli de kaç bin tane asker var şimdi haberin var mı? Çarpıtmadan dürüstçe yaz bazı şeyleri lütfen.

Sabri Çağlar dedi ki...

Merhaba cem bey yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum fakat bir haber sitesinde Hakkari'de 7 bölgeye 2 ay giriş yasağı şeklinde bir haber duydum. Olağanüstü hal kalktı diyor başbakan ama galiba geniş caplı bir operasyon yapılıyor orada yeniden.

Adsız dedi ki...

Cem Bey fırat haber ajansıyla işbirliği yapan Redhack hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cem Akkılıç dedi ki...

Şemdinli’de zaten sürekli asker var. Ayrıca bunlar olması gereken rutin T.S.K saldırıları.

Operasyondan kastım Kandil’e yapılması gereken operasyon. Bakalım Amerika Sayın Tayyip’e izin verecek mi?

Şu an sivrisineklerle uğraşıyor askerlerimiz. A.B.D izin verirse bataklığa saldıracağız.

O da bayramdan sonra olursa olacak.

Özellikle son 3 yıldır Ramazan aylarında terör ve kayıplarımız artıyor. Sayın Tayyip dünkü açıklamasından sonra geri adım atmış olmalı. Aslında atmazdı da, toplum artık iyice gerildi. Millet moralmen çöktü allak bullak oldu bu İktidarın beceriksizlikleri yüzünden.

Yahu 2002’de can çekişen bir PKK bugün ne hale geldi? Ufacık bir bölgede at oynatıyorlar.

Neden?..

Eee kardeşim teröriste dokunan yanıyor. Hakkında uyduruk cdlerle, düzmece delillerle soruşturma başlatılıyor. Bir sabah ansızın tutuklanıyor komutanlar.

Moral mi kaldı Ordu’da?..

Cem Akkılıç dedi ki...

Redhack hakkında medyadan duyduklarım kadarını biliyorum. Ancak Komünist sembolleri bana itici geliyor. Zaten semboller hep itici gelmiştir bana. Başbakanlık sitesini HECK etmişler. Açıkçası hoşuma gitti. Hatta Genel Kurmayın sitesini de bir ara hecklemişlerdi. Bu saldırılar devlete ait sitelerin savunmasız olduğunu gösterdi... Ders çıkartmak lazım.

Red Heck aynı performansı hatta bin katı fazlasını PKK sitelerine de göstermeli. Henüz PKK'ye ait siteleri heckelediler mi, böyle bir şey yaptılar mı bilmiyorum. Yapmadılarsa palavracı oldukları ortaya çıkar.

Hayatta 3 suçu affetmem; terör, uyuşturucu ve vatan hainliği.

Osman dedi ki...

İslami mantık bu işte... Neden 1400 yıldır başarılı olamadıkları ve neden hep emperyalistlerin kölesi oldukları ortaya çıkıyor. Ohhhh ne güzel herhangi bir ülke Ramazan ayında ülkemize saldırsın biz günah diye cevap vermeyelim. Eee bunu bilenler ramazanı kollar.

Adsız dedi ki...

Basbakanin bugune kadar soyledigi hersey yalan cikti. Kac kere 'bana bunu diyen namussuz serefsizdir' dedi ve yuttu! BOP esbaskanı degilim kanitlasinlar dedi.

Defalarca kanitlandi BOP esbaskani oldugu hemde kendi agzindan.

Adsız dedi ki...

Matematik diye birşey var.2002 yılında terör sıfırdı.Bugün kaç oldu?Körler sağırlar bile bu tabloyu görebilir.Ama akepeciler göremiyor.bunların gözlerine perde inmiş resmen.

Daha dün Esad ile kardeşim diyen,karıları kızları damatları ile Suriye'ye giden başbakan, bugün Amerika'nın isteği ile Suriye düşmanı oldu.

Suriye sınırına Türk ordusunu yığdılar.İş PKK'ya gelince kan dökmek günah oluyor ama..

Adsız dedi ki...

Amerikaya şirin gözükmek için Suriye düşman ülke haline getirildi.Tayyip kafayı Esad’a taktı. Kimse çıkıp sanane Esad’dan demiyor.Sen önce Kandil’e gir.

Adsız dedi ki...

Bunların yaptığı resmen terör örgütü propagandasıdır.Türkiye’de vatansever insanlar sahte belgelerle yıllardır hapislerde yatarken, dincilerin yaptıkları suç sayılmıyor! Bu yazı ve belgeler birer kanıttır ve artık birilerinin uyanması gerekmektedir. Kürdistan demek vatan hainliği ile eşdeğerdedir. Kürdistan dediklerine göre Türkiye’nin bölündüğünü kabul ediyorlar demektir. Bu suçların elbet bir gün cezasız kalmayacağı günlerde gelecektir.Türk milleti bu yapılanları görmezden gelemez artık.

Adsız dedi ki...

Türkiye'de komik şeylerde oluyor. Suriye savaşı için Türk Ordusu alar durumuna giçiriliyor birlikler sınıra dayanıyor ve bir albaya seferberlik emri çıkartılıyor.İşe bakın o albay ergenekon tutuklusu. Yuh diyoruz artık yuh.

Okan dedi ki...

Oruçluyuz bahanesiyle yaralı askerimize kan vermedi bunlar.

İZMİR ayağa kalktı, hastaneler yaralı askerimize KAN vermek için doldu taştı.

Tayyip ve yandaşları gavur İzmir dediler...

Yahu kabak gibi ortada herşey.

Teşekkürler Cem Akkılıç heryerde paylaşacağım yazını.

Adsız dedi ki...

Merak etmeyin eğer bir Türk askerine değil de Suriyeli sığınmacı teröristlere kan lazım olsa koşa koşa gider verirlerdi. Bu kadar mı vatan haini olunur ya..

Bu arada bugün o Suriyeli sığınmacı teröristler bir polisimizi şehit ettiler. Halkımız açlıktan, yoksulluktan kırılırken biz Türkiye olarak o sığınmacılara milyonlarca liralık yardım yapıyoruz.Ne günlere kaldık...

Kazım dedi ki...

Almanya Münih'den tüm vatansever ve ne mutlu Türküm diyenlere sevgiler!..

Osman Pamukoğlu paşamız Tayyip isimli kişiye bakın neler söyledi;
Tutuştun mu ? Foyan ortaya döküldü mü ? Beceriksizliğin bohça gibi açıldı mı ?
Korkma evladım ! Hadi topla olmayan cesaretini ;

Devamı linkte;
http://haber.gazetevatan.com/basbakana-cok-sert-yanit/472860/1/Gundem

Cem Akkılıç dedi ki...

Sayın Tayyip Osman Pamukoğlu paşamızın karşısına çakabilir mi?

Osman paşa ile tartışmak bilgi, yürek ve cesaret ister.

Bence Osman Pamukoğlu siyaseti bırakmalı. Bir Ordu kurmalı. Daha 1. günde kadın erkek 1 milyon kişi o Ordu’nun gönüllü askeri olur.

Cem Akkılıç

Kazım dedi ki...

Cem bey keşke tayyip paşamızın karşısına çıkasa.ama imkansız...

Tayyip, paşamıza sen kimsin demiş, tabi uzaktan. Ehh tayyip sen taliban'ın ayak ucundayken o adam gecede 400 terörist kellesi alıyordu.

Sabri Erdemir dedi ki...

Cem bey siz ulusalcımısınız? Ben ulusalcı olmam çünkü midem kaldırmaz.

Takip ettiğiniz Ulusal kanal, Öcalan'la el ele yürüyen, yemek yiyen Doğu Perinçek'in kanalı.

En çok tanınmış ulusalcılardan Yalçın Küçük "Selam Kürdistan dağlarındaki kardeşlerime..." diyor.

Eskilerden SHP'yi bilirsiniz, bugün BDP'li milletvekillerinin çoğu o partiden gelme.

Kaldı ki BDP'de sol görüşlü parti.

Bir yandan ulusal kimliğinizi açıkca ifade edip bir yandan da bu kadar milliyetçi durusta olmanız bana kalırsa çelişkili bir durum.

Cem Akkılıç dedi ki...

Benim ulusalcı oluşumu kimse yargılayamaz. Senin takip ettiğin satılmış yandaş yalaka basına bir bakalım önce; mesela Mehmet Ali Birand kaç defa Apo ile buluştu? Bunlardan haberin var mı?

Saman gazetesi başta olmak üzere 5 yıldır insanlara iftira atan Yahudi kırması İslami basının yaptıklarını anlatmaya kalksak bu blogda yer kalmaz.

ŞEHİTLERE KELLE diyen kimdi?

Oslo’da PKK ile pazarlık yapan kimdi? Teröristle pazarlık yapılır mı?

Bir de ne demişti sayın Tayyip; kanıtlayın kanıtlayamazsanız şerefsizsiniz demişti değil mi?

Eee kanıtlandı ya teröristle pazarlık yaptığı!..

Suikast mağduru Bülent Arınç Kürtlere istedikleri her şeyi vereceğiz demişti!.. Daha çok zaman geçmedi bu lafları edeli.

5 yıldır Ergenekon, Balyoz gibi tiyatrolarda hiç çözülüp, biz bu suçları işledik diyen birisi çıktı mı? Ya da o tiyatrolarda bir tane bile cezası kesilen vatansever var mı?

Tam aksine BALYOZ davasına bakan hâkimler davadan çekildi. Biz bu davaya bakamıyoruz dediler!..

Neden bunu yaptılar hiç düşündün mü?..

Sen ULUSALCI olma MANDACI olmaya devam et… Amerikan kölesi ol… Siz bayılırsınız Conilere.

Hatta öyle çok bayılırsınız ki; Irak’ta yüzbinlerce Müslüman kadına tecavüz edip hamile bırakan Amerikan askerlerine duacı oldunuz.

Sakın bunların iftira olduğu söyleme hepsinin belgesi YOU TUBE’da mevcut.

Zaten bu nedenle internete sansür getirdi AKP… Ödünüz kopuyor internetten.

İzlemeyeceğini bildiğim halde sana DOĞU PERİNÇEK’in savunma videosunun linkini veriyorum. 1 saat 49 dakika sürüyor.

İzle de uyan…

http://www.youtube.com/watch?v=1PsPHvgcHl0



.

Şorta NAMAZ kılan MANDACI Tıkla izle dedi ki...

Klasik mandacı yaklaşımı!.. Üstte yorum yazan MANDACI yorumcumuz yazının altındaki videoyu izlememiş.

Bu MANDACILAR hep uyurlar ve slogan atar gibi yorum yazarlar.

Eğer yukarıdaki BELGE NİTELİĞİNDE VIDEO başlıklı videoyu izleseydi ULUSAL KANAL olmadığını, BENGÜ TÜRK KANALI olduğunu ve Erdal Sarızeybek’in AKP hakkında söylediği tüm gerçekleri öğrenirdi.

Mandacı dedik ya izlemez tabi… İşine gelmez Mandacıların gerçeklerle yüzleşmek. Yüzleşmiş olsalardı zaten Mandacı olmazlardı.

Uyuyun Mandacılar uyuyun. Milleti kandıramayacaksınız artık.

Sabri Erdemir dedi ki...

Dediklerinizi izledim hemde sonuna kadar.Bende size birkaç video önereceğim ama yayınlarmısınız orasını bilmem. Maksat sözlü ifadelerse buyrun o zaman.

http://www.youtube.com/watch?v=2hrjZEEDqHk

http://www.youtube.com/watch?v=tZLKPmLAo-c

Ha son olarak şunu da izlerseniz Atatürk'ün İslamiyet'e olan derin duyarlılığını görmüş olursunuz:

http://www.youtube.com/watch?v=eCy5omDOfAY&feature=fvwrel

Ben mecliste ne chp ne de mhp safhasından bdp'ye ak parti kadar kan kusan milletvekili görmedim. Varsa lütfen beni aydınlatın.

Cem Akkılıç dedi ki...

Mecliste AKP’nin Kürtler ile yaptığı kayıkçı kavgalarından birisi o görüntüler.

2002’de terör can çekişiyordu. Bugün ne oldu?

Habur rezaletini kimler yaşattı bu ülkeye?

İmralı maymunu Apo resmen örgütünü yönetiyor. Yattığı koğuştan çıkıp, Amerikalıların ultra lüks yatlarına biniyor.

Teröristle gizli pazarlık yapılır mı? diye sormuştum. CEVAP YOK.
Hem teröristle gizli pazarlık yap hem de bunu halktan gizle.
Ortaya çıkartanlara ŞEREFSİZ de?

Bunlara cevap veremedin!..

Binlerce insanımızın katili el bebek gül bebek sözde cezasını çekiyor. Ama mesela Mustafa Balbay gibi milletin oylarıyla milletvekili seçilmiş bir kahraman 3 metrekarelik bir izbehanede ömür tüketiyor. Günde birkaç saat sıcak su veriliyor.

Eğer AKP’li bir milletvekili hapiste olsa bas bas bağırır mazluma yatardınız. Milletin seçtiği birisi hapislerde sürünüyor diye ajitasyon yapardınız.

Apo’nun etrafı doktor ile doluyken, PKK teröristlerinin baş belası olmuş vatansever askerlerimize haftada bir saat doktor tesis ediliyor cezaevlerinde.

Hakkâri’de teröristler halka kimlik kontrolü yapıyor. Dinciler ve Türbanlı kızlar Şemdinli için KÜRDİSTAN demeye başladılar.

Bütün bu yazdıklarım ve daha yazmadığımız bir çok şey hangi hükümet baştayken oldu?

Al sana Habur rezaleti videosu

http://www.youtube.com/watch?v=juiKnz0Ar7I


.

NOT: Tayyip isimli şahsın nasıl bir Atatürk düşmanı olduğunu görmen için link vermiyorum. YOU TUBE’da TAYYİP videolarını arat izleyiver.

Cem Akkılıç dedi ki...

DOĞU PERİNÇEK’in Ergenekon Mahkemesi’nde yaptığı muhteşem savunmamın 1 saat 49 dakikalık videosunun altına bir MHP’li yorum yazmış.

O yorumu buraya ekleme ihtiyacı hissediyorum.

‘’mhp kokenli bir insanim ..Hayatim Isci Partili Perincekten nefret ederek gecti....Bu ifadeleri dinledikten sonra kendisinden ozur dileyip anlindan opmek istiyorum...’’

bambinoboyz1 4 months ago

-----------------------------------------------------------------------------------

Ben İşçi partili değilim. C.H.P’li ya da M.H.P’li hiç değilim. Son seçimlerde HEPAR’ı desteklemiştim.
Cem Akkılıç

Şimdi Kahraman DOĞU PERİNÇEK’in muhteşem savunmasını izleyelim.

http://www.youtube.com/watch?v=1PsPHvgcHl0

Not: Videoyu izlemek için; linki fare ile seçin, Ctrl+C tuş kombinasyonu ile alıp, tarayıcınızın adres satırına yapıştırın.

Burçin Çelikler dedi ki...

Amerika ile 2 sayfa 9 maddelik gizli bir sözleşme imzaladığını itiraf eden sahış Cumhurbaşkanı olabilir mi?

Doğu Perinçek

Bu sözlerin altına imzamı atarım.

ULUSAL KANAL RESMİ You Tube sayfası

http://www.youtube.com/user/UlusalKanal1

Adsız dedi ki...

AKP'li belediye başkanları kaçırılınca bakın pkk Bizi sevmiyor deyip CHP'li kaçırılanca PKK'lıdır diyen alçak ve haysiyetsizdir.

Adsız dedi ki...

Pkk 3-5 Mehmed'i şehit etti diye, Meclis olağanüstü toplanamaz. Hüseyin Çelik söylüyor bunu. Lânetliyorum bu zihniyeti...

bigmaster dedi ki...

Dünya tarihinde,ilk ve son olarak emperyalistlere diz çöktüren tek bir lider vardır;Mustafa Kemal Atatürk.
Ama anlıyorum ki hata etmiş;keşke Samsun'a kırık dökük bir bandırma vapuru ile çıkıp oradan yaydığı ateşle vatanı kurtaracağına,şeriatçıların çok sevdiği Vahidettin gibi yapıp,kolay olanı seçip,İngilizlere ait bir gemiyle kaçsaymış;çünkü bizlere emanet ettiği ülke onun kurduğu düzene,inkilaplarına,cumhuriyetine ve bağımsızlığına ihanet etti,hainleri vatansever,vatanseverleride hain ilan etti;Vahidettin'in bile vatansever ilan edildiği bir ülkede;keşke sende ihanet etseydin atam,daha senin yazdığın Nutuğu okumadan hariçden gazel okuyanlar var;değmezmiş atam,değmezmiş!!!

Adsız dedi ki...

Eskiden vatan için ölen şehitti, kutsaldı. Biraz büyüdük, kelle oldu. Ve şimdi de birkaç Mehmet. Yakında memoş falan olursa şaşırmayın.

İşte AKP işte Türkiye..

Adsız dedi ki...

- Mustafa Kemal Atatürk 1 subayını öldürdükleri Menemen için : '' O Menemen'i yakın ! ''
- Hüseyin Çelik : '' Birkaç Mehmet şehit oldu diye meclisi toplamayız '' YORUMSUZ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Rakamlar da rakamların sergilediği vahim manzara da ortada.
1990 ile 2010 arasında, 20 yılda PKK’nin kaçırdığı insan sayısı 154 iken; bu sayı son bir yılda, CHP Tunceli
Milletvekili Hüseyin Aygün’le 146’ya çıktı.

AKP iktidarı döneminde PKK’nin azgınlaştığını kanıtlıyor bu rakam: On yılda 154, son bir yılda 146!

Son 20 yılla 2012 yılı arasında fark sadece 10!

Hükümet rekora koşuyor!

PKK Tunceli, Hakkâri gibi illerde, dağlar da kentler de bizim der gibi elini kolunu sallayarak şehirlerarası yollarda araçların önünü kesiyor milletvekili kaçırıyor.

Kaymakamı kaldırmak isterse kente iniyor. Subayı, öğretmeni, kimi kaçırmayı planladı ise geliyor, alıp götürüyor.

Bu gerçekleri yazanı da söz edeni de RTE, PKK yardakçısı, destekleyicisi veya örgütün propagandasını yapmakla suçluyor.

Bu kafa ile nereye?

Bu yazı ve tam 12'den vuran tespitler yılların gazetecisi Cüneyt Arcayürek'e ait.

Yazının tamamı linkte;

http://www.ilk-kursun.com/haber/114779


.

Adsız dedi ki...

TÜRBANLI kızlar Kadir gecesini ısrarla Yahudi malı Twitter'da geçiriyorlar. Allah ıslah etsin hepsini.

Adsız dedi ki...

Cem Akkılıç, ULUSALCI Hüseyin Aygün'ün PKK'nın nasıl propagandasını yaptığını da yazacakmısınız??

Cem Akkılıç dedi ki...

Al AKP’yi vur C.H.P’ye desem seni keser mi?

Yeterli mi? Yetmez ve beni kesmez bu kadarı diyorsan buradan buyur;

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/

.

Adsız dedi ki...

Türk ordusu pkk ile savaşıyor değil mi? 2002de terör hangi noktadaydı şimdi hangi noktada? Matematik diye birşey var.

Ordu aynı ordu mu sizce?.. Bizce değil. Çünkü ulusalcı subaylar apar topar tutuklandılar.

Ergenkon davası ilk başladığında TRT'de yayınlansın dedik, yayınlanmadı. neden? yoksa savcılar hazırladıkları iddianameye güvenmiyor mu?

Fatma dedi ki...

Deniz Baykal’ın başında bulunduğu CHP’nin Anti Amerikancı ve ulusalcı bir duruş sergilemeye başladığı tespit edilerek, oynan bir oyunla, bir kaset operasyonuyla (Wikilesks Belgelerinde okuduk) Genel Başkanın başkanlıktan düşürülmesi sağlanmış, yerine Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan seçilmiş idi.

Yeni Genel Başkan, on’a yakın Kürtçü milletvekili adayını kendi bölgelerinden ziyade CHP seçmeninin çok olduğu yerlerden aday göstermiş ve seçilmelerini sağlamıştır. Yani ulusalcı oylarla Kürtçü milletvekilleri meclise sokulmuşlardır. Hüseyin Aygün bunlardan biridir.

Bu olayla AKP kitlelere bir mesaj vermiştir; “bakın bu mesele, çözülmezse milletvekili bile kaçırılacak kadar ciddidir. Bu meselenin tartışılmasını keselim bir an evvel çözelim” denmiştir. AKP, hem Yeni anayasanın yapılmasını hızlandırmak, hem de CHP ve MHP’yi masada tutmak istemektedir. Kürt devletinin kurulması süreci, Habur da tıkanınca yeni Anayasa yapımına hız verilmiş ama süreç istediği gibi yürümemektedir. Bu olaylar Anayasa sürecinin hızlandırılması amaçlıdır.

Mehmet Pınar

ADD GYK Üyesi

Adsız dedi ki...

Almanyadan gelen son bilirkisi raporuna gorede BALYOZ CDlerinin sahteligi ispatlandi!! Bunu soyleyen TOPLAM RAPOR sayisi:23

Balyoz ve Ergenekon ellerinde patladı...

Adsız dedi ki...

OSLO sürecini perdelemek için çırpınan Ak Parti, DERSİM sürecini fırsat bilip Chp'ye hücum ediyor... İki eğri var,BEN DOĞRUYUM diye feryad ediyor:)

Adsız dedi ki...

Ramazanın bitişine en çok dinciler sevindi. Artık gündüzleri de porno izleyip 31 çekebilecek, türbanlı kızlar parkta öpüşebilecekler.

Adsız dedi ki...

Eğer allah gibi bir tanrının hatırı için böyle kapanıyorlarsa, zeus gibi bir tanrının hatırı için nasıl kapanırdı bu türbanlılar çok merak ediyorum doğrusu.

Gönül dedi ki...

teröristlerin ayağına kadar hakim savcı gönderen, HABUR rezaletini yaşatıp, Oslo'da teröristle pazarlık yapanlarda CHP'liler değildi. Son 10 yıla bakınca terör olaylarının nasıl tırmandığı belli.. Kendisine AK PARTİ diyen bir partinin ürünüdür bugün yaşadıklarımız.

Adsız dedi ki...

Teröristlerle mücadele yerine müzakere yaparak terörü bitirmek hiçbir ülkede mümkün olmamıştır bu zamana kadar. Her müzakere teroru azdiran bir tavizdir.

Adsız dedi ki...

ULUSAL KANAL M.Kemal Atatürk'ün bağımsızlık ve anti emperyalist çizgisinden sapmayan doğru haber yapan tek kanaldır!İşte bir kez daha gördük Gaziantep'de terör örgütünün bombaları patladı çok sayıda ölü ve yaralı var. Ulusal kanal dışında haber yapan yok.

Adsız dedi ki...

YORMAYIN KAFANIZI ARKADAŞLAR YARIN BAŞBAKAN ÇIKAR OLAYIN ÇAPINI ALIR GRAMINI TARTAR, ESADA SÖVER,CHPYE YÜKLENİR KONUYU HALLEDER NASILOLSA.. TERÖR FALAN YOK ÜLKEDE. HERŞEY SÜPER..

Cem Akkılıç dedi ki...

BU HABERİ HER YERE ULAŞSIN OZELİKLE AKP Lİ YANDAŞCILARA!!!


KCK soruşturması kapsamında MİT'e yöneltilen suçlamalar insanın kanını donduran türden


MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile eski MİT Müsteşarı Emre Taner ve Yardımcısı Afet Güneş'in KCK soruşturması kapsamında ifadeye çağırılmasına neden olan belgeler dehşete düşürdü.

Buna göre KCK, MİT gözetiminde kuruldu. Bazı eylem talimatları MİT tarafından teröristlere ulaştırıldı. Hedef önce Kürdistan sonra Öcalan’a özgürlük.

Bugün gazetesi şoke eden iddiaları manşetine taşıdı. Bu soruşturmanın kendisi ve yankıları uzun süre konuşulacak gibi. İşte o belgelerle ortaya atılan çok ağır iddialar:

"KCK'NIN KURULUŞU MİT GÖZETİMİNDE TAMAMLANDI"
Terör örgütüyle görüşen MİT heyeti, istihbarat toplama ve bilgi edinme görevinin dışında örgütün yönetilmesine aracılık etti. Silahlı faaliyet yürütmesi en baştan beri öngörülen KCK yapılanması, MİT heyetinin gözetiminde tamamlandı

ÖCALAN'IN SİLAHLI EYLEM TALİMATLARI ULAŞTIRILDI"
MİT'in bazı mensupları, doğrudan temaslar ve ajanları aracılığıyla elde ettikleri saldırı talimatlarının önlenmesi için harekete geçmedi. Hatta eylem talimatlarını yerine getirecek olan Kandil ve kırsal kadrolara iletilmesine aracı oldu.

"ÖNCE KÜRDİSTAN SONRA ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK"
İstihbarat toplama vazifesi aşılarak devletin bütünlüğü ve Anayasal düzene karşı anlaşma noktasında varıldı. Yeni Anayasa da özerk Kürdistan'a imkan tanınması, Öcalan'ın önce ev hapsine ardından özgürlüğüne kavuşması konusunda mutabakata varıldı.

"PKK POLİS OLACAK, NATO VE BM BÖLGEYE ÇEKİLECEK
PKK'nın özerk Kürdistan'da polis gücü olarak kullanılması, Birleşmiş Milletler veya NATO'nun bölgeye müdahalesini de içeren mutabakat metinlerine ulaşıldı. Tutuklu KCK sanıklarının serbest bırakılacağı teminatı da verildi

Cem Akkılıç dedi ki...

'İMRALI İLE İLETİŞİMİ TEŞKİLAT SAĞLIYORDU'
KCK operasyonlarında ele geçirilen özel Yetkili Savcılığın elinde bulunan bilgi ve belgeler, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile örgüt üst yönetimi arasında mektuplaşma trafiğini MİT mensuplarının sağladığını ortaya koydu. İddialara göre Öcalan tarafından 6 Temmuz 2011 günü yazılan "KCK Yürütme Konseyi Başkanlığına" başlıklı el yazısı mektup da MİT heyeti tarafından örgütün Avrupa kadrolarına ulaştırıldı. Bu bilgiler Diyarbakır'daki KCK operasyonları sırasında ele geçirildi. Öcalan görüşme notlarında birçok defa heyetle görüştüğünü, mektup trafiği yaşandığını söyledi.

HUKUKSUZLUĞU BİLİYORLARDI
Basına "PKK-MİT Oslo Görüşmeleri" olarak yansıyan ses kaydında da MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'in, Öcalan ile Avrupa'daki örgüt yöneticileri arasında mektup iletişimini yürüteceğine dair sözleri yer almıştı.

Ses kayıtlarında Güneş, "Notun (5) sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmasını, İmralı'ya gittiklerinde ilk olarak örgüt tarafından hazırlanan notu Öcalan'a verdiklerini, hiç ses çıkarmadan okumasını beklediklerini, Öcalan'ın notu 1,1.5 saat boyunca okuduğunu, Öcalan'ın cevabını mektubun arkasına yazdığı, bunun da 45 dakika civarında sürdüğü, ona 'kısa yaz' diye yalvardıklarını, İmralı ile böyle bir kanal kurulmasının büyük bir fırsat olduğunu" söylüyordu. Ses kayıtlarında Afet Güneş "Öcalan ile örgüt üst yönetimi arasında devam eden karşılıklı mektup trafiğine izin verilerek hukuka uygun olmayan bir iş yapıldığını, devletin bu durumun daha nereye kadar gideceğini sorgulayacağım, bu sebeple bu mektuplardan sonuç alınmasının önemli olduğunu" kaydediyordu

KCK'LILARA TAHLİYE SÖZÜ
MİT heyeti ile örgüt arasında yapılan ve Diyarbakır'da ele geçirilen mutabakat metinlerinde KCK tutuklularının serbest bırakılması için MİT heyetinin taahhütte bulunduğu anlaşıldı. Mutabakat metninde "Kürt halkının siyasi ve legal temsilcileri, basın yayın organları ve çalışanlarına yönelik uygulanan baskı, tutuklama ve çalışmalarım engelleme vb. yönelimlere son verilmesi ve KCK adı altında gerçekleşen siyasi operasyonlarda tutuklananların serbest bırakılması sürecin yumuşatılması ve çözüm yönünde ilerlemesi için önemli bir adım olacaktır. Bu çerçevede Türk tarafı ilk adım olarak Newroz ve sonrasında tutuklanan Kürt siyasetçileri bırakmayı taahhüt eder" ifadeleri yer aldı. Abdullah Öcalan'm 23 Mart 2011 tarihinde avukatları ile yaptığı görüşmelerde, MİT heyetinin hükümeti Öcalan'a şikayet ettiği ve kendisine verilen sınırın dışında bir rol yürüttüğü anlaşıldı. Öcalan avukatlara MİT heyeti hakkında şunlan söyledi: "AKPnin uyguladığı bu yeni konseptin yani siyasi tasfiye ve taviz politikasının sorunu çözme konusunda yanlış ve yetersiz olduğunu düşünüyorlar. Tam emin değilim ama edindiğim izlenim bu."

Cem Akkılıç dedi ki...

TERÖR ÖRGÜTÜNE TARAF STATÜSÜ KAZANDIRILDI
MİT heyeti "Oslo Görüşmeleri" adı altında Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı PKK/KCK'nın liderlerinden Zübeyr Aydar, Mustafa Karasu ve Sabri Ok'un da bulunduğu üst düzey örgüt mensupları ile görüşmeye devam etti. Böylece terör örgütünün devlet düzeyinde taraf olarak görülmesine olanak doğdu. Ele geçirilen "Mutabakat Metni" belgesinde "Üç paragraflık giriş ve 9 maddeden oluşan iş bu mutabakat metni, taraflar arasında arabuluculuk yapan (Hakem Devlet) HD temsilcileri tarafından, taraflar adına imza altına alınmış ve aslı (Hakem Devlet) HD merkezinde arşive alınmıştır" ifadelerinin yer aldığı belirlendi.


MİT heyetinin. Öcalan'ın BM Müdahalesi planını örgüte ilettiği ve en baştan beri Devlet Yapılanması olarak tasarlandığı bilinmesine rağmen KCK yapılanmasının tamamlanmasına da göz yumduğu ortaya çıktı. Öcalan 17 Haziran 201O'da avukatları ile yaptığı görüşmede "Eğer Hükümet bir temsilcisini gönderirse, gelip görüşürlerse, bu konuda parlamentodan bir karar çıkartıp önümü açarlarsa ben iki günde tüm silahlı güçleri bir alanda toplayabilirim. Buna gücüm de var iddiam da var. kendime güveniyorum. Silahlı güçler BM'nin ya da NATO'nun denetimi altında bir bölgeye de çekebiliriz" şeklinde beyanda bulunmuştu.

Öcalan'ın bu talimatı Cengiz Kapmaz tarafından MİT'e de iletildi.

'PKK POLİS GÜCÜ OLACAK'
Ele geçen belgelerde ayrıca PKK'nın özerk kürdistanda polis gücü olarak kullanılması. Birleşmiş Milletler veya NATO'nun bölgeye müdahalesini de içeren mutabakat metinlerine ulaşıldı... Bazı MİT mensupları, Öcalan ile terör örgütünün Avrupa ve Kırsal kadrolarıyla iletişrminde kuryelik yaptı.

SİLAHLI FAALİYETE GÖZ YUMULDU
MİT heyetinin örgüt ile yaptığı görüşmelerde KCK yapılanmasının tamamlanması için Devlet birimlerinin oyalanması konusunda taahhütte bulunduğu anlaşıldı. Ses kaydında da Afet Güneş "Örgütün metropolleri patlayıcı maddelerle doldurduğunu bildiğini" belirtiyordu. Öcalan bir taraftan heyetle görüşürken bir taraftan da avukatları aracılığıyla örgüte talimatlar verdiği, MİT heyetinin de avukatlar içindeki ajanı Asrın Hukuk Bürosu aracılığıyla tüm bu gelişmelere izleyerek eylem talimatlarından haberdar olmasına rağmen seyirci kaldığı anlaşıldı.

Cem Akkılıç dedi ki...

HABUR'U ORGANİZE EDENLER
MİT heyetinin, bir taraftan hükümet adına bu görüşmeleri sürdürürken öte yandan hükümeti zor durumda bırakacak provokasyonların ortaya çıkmasını sağladığı belirlendi. Bu durum Gizli Tanık Bahar'ın ifadesinde "Habur olayını organize edenlerle Öcalan'la görüşenler aynı kişilerdir ve Habur hükümete karşı bir operasyon gibi planlanmıştır" sözleriyle ortaya konuldu


SAVAŞ NOTUNU GÖTÜRDÜLER
MİT heyeti tarafından KCK Yürütme Konseyine ulaştırılan Öcalan'a ait el yazması mektupta KCK'nın alternatif devlet kurma girişimi olduğu belirtiliyor. MİT heyetinin ulaştırdığı bu mektubu talimat olarak kabul eden örgütün, KCK'nın yapılanması için seferber olduğu anlaşıldı. O mektupta KCK Öcalan tarafından şöyle tanımlanıyor: "KCK'nın her düzeyde kendini yaşatmak için eğitmesi, lojistiklendirmesi, irtibatlandırması, örgütlendirmesi, demokratik ulus çözümünü pratikleştirmesi için kaçınılmazıdır." MİT heyeti tarafından örgüte ulaştırılan mektup üzerine 14 Temmuz 2011'de DTK tarafından demokratik özerklik ilan edildiği anlaşıldı. MİT heyetinin özerklik ilanından haberdar olduğu hatta bu talimata aracılık ettiği halde bunu ilgili kurumlarla paylaşmadığı belirlendi. MİT'in ilettiği o mektupta Öcalan'ın halk savaşı talimatı da şu şekilde yer aldı: "Dolayısıyla süreç hem anlamlı Demokratik Çözüm ve Barış konusunda olduğu kadar 'halk savaşı' konusunda da olağanca ağırlığını sürdürmektedir."

Abdullah Barlus dedi ki...

Fidan'ı kim koruma altına aldı. Kanun çıkarıldı kim imzaladı. Türkiye de irtica suç olmaktan çıktı, Habur kapısına özel mahkemeler kurup, PKK militanlarını serbest bıraktıran kimdi. Atatürk ilke ve inkılaplarını çıkaran kimdi. İlk başta al
t kimlik üst kimlikle başlanıp bunları yapan AKP Hükumeti değil mi. BOB üyesi olarak Diyarbakır önemli şehir olacağını Başbakan söylemedi mi.. Bunları yapan Vatan Haini sayılmaz mı. Orduyu halkın gözünden düşüren, ortalığı boş bulup, yargıyı ele geçiren AKP nin oyunları bunlar

Adsız dedi ki...

DİNLERİN EGEMEN OLMADIĞI TOPLUMLARDA KATLİAMLAR HİÇ OLMAMIŞTIR. DİNLERİN EGEMEN OLDUĞU TOPLUMLARDA KAN GÖZYAŞI HİÇ EKSİK OLMAMIŞTIR,

Adsız dedi ki...

GENEL SEÇİMLER ÖNCESİ PKK ateşkes kararı verince: “Biz de durduk yerde onlara operasyon yapmayız”TAYYİP ERDOĞAN aynen bunları söylemişti.

Adsız dedi ki...

Amerikan posetleri ... tam bir rezalet...Avrupada yasiyorum...bu tür posetlenen bacilarimizdan burdada cok var...her gördügümde utaniyorum, cünkü yabancilar soruyor neden bir tek kafalari posetli diye

Cem Akkılıç dedi ki...

Geçtiğimiz 2 ay içinde tam tamına 497 PKK’li 3.Yargı Paket’i kapsamında salıverilmiş.

Biz yanlış düşünmüşüz; ne diyorduk aylar önce; bir af çıkartacaklar ve PKK’lılarla birlikte bir nevi takas gibi Ergenekon ve Balyoz sanıklarını da salıverecekler!.. Hayır, öyle bile olmadı. 3.Yargı Paketi’nden sadece PKK’lılar yararlandı.

Durun daha bitmedi. Salıverilen PKK’lılar Kandile’e geri dönmüşler. Ve oradaki eğitimlerine devam ederek tekrar Türkiye’ye yollanacaklarmış. Tatil yapmaya değil, terör eylemleri gerçekleştirmek için…

Artık sözün bittiği yerde değiliz, orayı çoktan geçtik…

Bu 3. Yargı Paketi’ni kim çıkarttı?.. AKP çıkarttı…

Alkışlayın AKP’yi…

Cem Akkılıç

Hoca Huci Vuci dedi ki...

İSLAM SADECE MÜSLÜMAN OLMAYANLARI CEZALANDIRIR DİNİN ÖZÜ ÖYLE DEĞİL İYİ DEYİP NASIL OLSA müslümanlıktan çıkanlar cezalandırılıyor deyip İSLAMIN NE ADALETSİZ NE YASAKÇI NE VAHŞİ NE KATİL OLDUĞU GERÇEĞİNİ GİZLEMEK İSTEYENLER İSLAMI SAVUNANLAR İSLAMIN KÖTÜ VE SORUNLU OLDUĞUNU ANLAMAK İSTEMEYENLER AŞAĞIDAKİ GERÇEKLERİ ANLAMALIDIR!
İbadet edemeyenlerde İslamı yaşamayanlarda=sade müslümanlarda kuran daki fıkıhtaki hadislerdeki ilmihallerdeki emirlerle İSLAMIN GERÇEK KURALLARIYLA cezalandırıyorlar katlediliyorlar.Cezalandıranlar müslüman veye gayri müslüman kim olursa olsun Bütün bu kötülükler haksızlıklar(İslamın gerçek kurallarının)İslam ın sebep olduklarıdır.Bunca müslüman şeriat recm islami düzeninde olan müslüman ülkesinde bunca müslüman kişiler hunharca vahşetlice cezlandırılıyor.Hepside mi dinden çıkmış asla değil! %99 u müslüman olan kişilere kıyan İslam acımasızlığı ve hoşgörüsüzlüğü ile sade müslümanlarıda hedef alan infazcı kıyımcı sürgüncü katliamcı dindir! Hazreti Muhammed den beri İslam zekatını veren yandaş olan zenginlere asla kıymaz.Yandaş zengin kanemici patron tüccar çeteci mafyacı sanayici herkesin çıkarlarını korur.
Daima fakir gariban aç işsiz haksızlığa uğramış çaresizli hapsedilmiş kişilere uygulanarak onlara yaşam şansı tanımaz! İslam budur bu! Aksini gösteren yaşanmış islam örneği asla yoktur!

Adsız dedi ki...

İbretlik haber : Lunaparkta eğlenen balerine binen türbanlı salak kızımızın türbanı uçtu ve saçı açıldı allah ıslah etsin.

Adsız dedi ki...

AKP kongresinde Barzani'yi ayakta alkışladı bunlar ya daha ötesi ne olacak acaba? Ülkeyi bölecekler.

Adsız dedi ki...

Alper Terzioğlu gibi şerefsizleri deşifre ettiğlniz için teşekkür ederim. Bu site çok çok iyi.

Adsız dedi ki...

Apo ile pazarlıklar tam gaz gidiyor.hadi bakalım yakında salacaklar şerefsizi.o zaman AKP'ye oy verenleri göreceğiz ne yapacaklar acaba.

Adsız dedi ki...

esselamu aleykum ve rahmetullah. siz din düşmanlarına selam vermek yakışmaz ama yine de allahın bir kulusunuz. müslümana yakışan budur. Biz selamımızı veririz almayandır edepsiz. Kuranı kerimin ayetini nasıl olur da yalanlarsınız? o başörtülü resimler koymuşsunuz. ne belli kendi adamlarınıza başartüyü farklı şekilde takıp medyaya vermediğiniz. dini kötülemek için adamlarınızı kullanmadığınız ne belli! kuranı inkar edenin, ALLAH tan korkanın sözüne güvenilir mi? biz ALLAH tan korkan insanlarız.. o yüzden sizi sadece ALLAH A havale ediyoruz. KENDİNİZE GELİN DİNSİZLER ! YARADANA KULLUK EDİN, YARADANIN YARATTIĞINA DEĞİL ! EY İNSAN ! NEFSİNE DEĞİL, RABBİNE EĞİL !

Adsız dedi ki...

Apo müslüman olmuş akp sayesinde. ama bir gerçek daha var akp ve türbanlı kızlar sayesinde çok insan ateist oldu. işin bu kısmı hoşuma gidiyor

Cem Akkılıç dedi ki...

Gericiler diyor ya hani; ‘’Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni.’’ Evet hayvanlar daha medeni bunlardan. Ben Gülhane’de iş bitiren bir tek sincap göremedim çünkü bu zamana kadar. Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

şerefini gördük

Adsız dedi ki...

daha MEHMET AKİF in sözünü doğru yazamamışsın askeriyenin sincap bekçisi

Cem Akkılıç dedi ki...

O nasıl bir hakaret yahu :) Kaçak kuran kurslarında size sadece Atatürk düşmanlığı değil başka şeyler de öğrettikleri belli... Aç kafanı oksijen ve güneş ışığı alsın. Güneş ışığı D vitamini içerir. Eksikliği kel yapar.

Aciz Bir Kul dedi ki...

Bu ülkede dinci değilde dindarlara en büyük kötülüğü atatürk yaptığı için sevmiyorlar.Müslümanların hilafetini kaldırdı , Kur'an alfabesini kaldırdı , ezanını Türkçe okuttu , Allah diyenin kellesini uçurdu daha neler neler...Nedense hep ateistler, laikler vb. atatürk savunuyor bunu da anlamış değilim...

Elmalı pie dedi ki...

Bu blog doğruları yazıyor.Cesaretinize ve kaleminize hayran kalmamak elde değil.Yaptıklarınız ortada çünkü. İyi ki varsın Takunya Libidocusu ders alsınlar.

Adsız dedi ki...

Tayyip'in ağzından en sonunda Kürdistan kelimesi çıktı.Terörist Şivan Perver kahraman gibi ağırlandı.Tayyip PKK'ye AF sözü verdi.akpye oy verenler utanın.