Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Özgürlük dedikleri şey…


Kolay değil hiç kolay olmamalı… Sizinkisi bir cesaretin başarıyla perçinleşmiş öyküsü. Amerikan destekli Ilımlı İslam çağını yaşadığımız, vatanseverlerin sahte ve bir merkezden üretilmiş belgelerle Silivri başta olmak üzere çeşitli zindanlarda çürütüldüğü bir zamanda; Takunya Libidocusu gibi bir siteyi marka yapıp milyonlara ulaştırmanız… Evet, hiç kolay değil… Kolay olmamalı düzenin adamlarına tek başınıza diklenmek…

Bu satırları yazan bir bayan okuyucumuz… Takunya Libidocusu’nun 2010/2012 yılları arasında 5 milyondan fazla ziyaretçiye ulaşmasını kutlayan okuyucumuzdan birisi…
1156
Karşı Devrim’in ilk ve en belirgin sembolü olan ve kadınlara çeşitli baskılarla dayatılan, ismine türban dediğimiz bez parçasının İslam’ın değil AKP isimli Amerikan partisinin emri olduğunu defalarca çeşitli yazılar ve belgelerle kanıtladım. 

Tersi olsaydı ve saçların gözükmesi gerçekten yasak olsaydı, mesela; kışın kafalarına ‘’bere’’ takarlardı…

Ve bu topraklarda şu an; sadece saçları açık olduğu için İslamcılar tarafından çıplak muamelesi görüp, hakarete uğrayan milyonlarca medeni kadın var.

Baş kapatmanın özgürlük olduğunu söylüyorlar. Özgürlük hep karşı devrimci İslamcılar için mi var?!..

Lağım tezgâhlarında üretilen sahte cdler ile yüzlerce vatanseveri zindanlara koymadılar mı?

Öyleyse; sıradan bir simitçi bile neden telefonda konuşmaya korkuyor?.. 

Ramazan aylarında ağzı oynayanlar neden tehdit edilip, dayak yemek zorunda kalıyor?..

Bu ülkenin insanları bu kadar mı hoşgörüsüz oldular?..

Ulusal bayramları yasaklayan zihniyet neyin peşinde?..

Daha geçen gün Odtü’lü öğrencilerin evlerini basıp, ağızlarını kapatmaya kalkışmadılar mı?

Uygar, özgür ve bağımsız bir ülke istemişlerdi o gençler

Tüm yapılanlar; 21. asrın Türkiye’sinde özgürlüklerin var olduğunu gösterecek mi?.. 

Şehirlerimizin neredeyse her tarafını Amerikan füzeleriyle doldurup, Eğe’de denize döktüklerimizin torunlarını ülkeye buyur edenlere karşı başımızı öne mi eğmeliyiz?..


Peki ya; paşaların bile paşaları ucuz et gibi sattığı bu karanlık günlerde Cumhuriyetimize karşı yapılan gerici devrimin ayak seslerini duymazlıktan mı gelmeliyiz?..

Hangisi?..

Yoksa düzenin adamları tarafından önüne bir parça ithal saman dökülen koyun sürülerine uyup, susmalı mıyız?..
İster beğenin ister beğenmeyin Takunya Libidocusu korkmadan ve asla yılmadan bugünlere geldi…

İslamcılar tarafından aldığım binlerce tehdit ve hakarete rağmen bir gün olsun inandığım yoldan dönmeyi aklımın ucuna getirmedim…

Takunya Libidocusu başını öne eğmek istemeyen kalabalıkların sesini duyurmak ve gerçekleri en net haliyle anlatmak için yaratıldı… 

Gerçeklerle yüzleşmek kimileri için zordur ve hatta imkânsızdır… 

Atatürk düşmanı olduğunu her fırsatta dile getirenlerin tekerine bir parça çomak soktuysam ne mutlu bana…

Cem Akkılıç

25 Aralık 2012
DİN TÜCCARLARI SINIR TANIMAZLAR

Kuran-ı Kerim’i bile değiştirmeye utanmadılar

Bir iki laf ebeliği ve kurnazca uyduruk ifadelerle millete kaktırılan ve adına NUR 31 Ayeti denilen Ayet’in ‘’TÜRBAN SATICILARI’’ tarafından nasıl değiştirilip çarpıtıldığını öğrenmek için buraya bakmanız yeterli.






40 yorum:

Neslihan dedi ki...

Bunlar için özgürlük sadece türban takmak.Başka özgürlük yok. teşekkürler.yazıyı profilimde paylaştım.

Adsız dedi ki...

şu tayyip'in pkk eylemlerinde türk bayrağı yırtan molotof kokteyli atan teröristlere karşı tek bir tepkisi oldumu acaba bu zamana kadar.oldu da bizmi duymadık görmedik acaba.

Adsız dedi ki...

AKP iktidardan gittiği gün hepsi kafasını açacak :):):)

Adsız dedi ki...

Hepsi çelişki içindeler.bazısı kuranda başörtüsünün olmadığını kabul ediyor.Bunu çok azı özümsemiş.ama onlarda hadislerde yazdığını söylüyor.buda palavara çünkü hadisleri kimin yazdığı belli değil.bende yarın bir hadis yazıp mini etek giymek gerek desem ne olacak? hadislerde yazsaydı peygamerimizin eşleri türban takardı...

Adsız dedi ki...

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ GİYMELİYMİŞ.. YOK YA!!! İYİ O ZAMAN BENDE CAMİYE ŞORTLA GİREYİMMİ?!..?

Rasim dedi ki...

5 milyon ziyaretçi iyi rakam bizimde katkımız olduysa ne mutlu. MHP bile son seçimlerde 5 milyon y almadı :)

Adsız dedi ki...

üstte yorum yazan kişi, hangi mantık ve beyinle Mhp ile bu blogu ziyaret edenlerin sayısını kıyasladın çok hakikaten çok merak ettim.

Cem Akkılıç dedi ki...

Yaklaşık 10 günden fazladır Taylan Bangkok şehrindeyim. Yukarıdaki videoyu hangi Taylandlı izlediyse ilk tepkileri şu oldu; wow very sexy... :)

Metin dedi ki...

RTE ,ODTÜ olayları için: ' Öğrencilere bunları mı öğretiyorlar ' demiş.İmam hatiplerde insanları katledip üstüne beton dökmeyi mi öğrettiler acaba?

Az bile yazıyorsunuz bu dinciler hakkında... devam kardeşim..

Emine dedi ki...

Allah bildiği yapsın bu türbanlı kızları.maskaralıktan başka şey değil görüntüleri..!..

Adsız dedi ki...

saçları görümüo ya problem yok ahahahahahah

Adsız dedi ki...

ODTÜ'lü öğrenciler PKK'lı olamaz.. Olsalardı hemen Ergenekon'da İlker Başbuğ'a karşı tanık yaparlardı.. Başka yalan bulsun cemaat ve yalakaları..

Din sevmem dedi ki...

Asgari ücret rakamı açıklandı.İşsiz veya 774 lira asgari ücret alan adamdan en az 3 çocuk isteyen biri bu ülkeyi yönetiyor. Şaka gibi bu adam ya...

Adsız dedi ki...

açık kızlar mini etek falan giymiş ama totolarını öyle kıvırmıyolar ama dinci yobazlara sorsan onlara laf ederler

Adsız dedi ki...

700 LİRA asgari ücrete boyun eğerek çalışan koyun sürüleri bu yorumum sizler için.Sizin soluduğunuz havayı, yaşama sebebinizi kısacası olmayan aklınızı öpeyim emi.. Koyun sürüsü avanaklar dünyanın en zengin topraklarında yaşarken bu fakirliği çekmenizinin sebebini Tanrı'ya bağlıyorsunuz değil mi? Bak o zaman Tanrı bile sizden nefret ediyor :)

Onur dedi ki...

Cem Akkılıç Twitter'da rastladım sitene.türbanlı kızlar bu siteye girince ne düşünüyorlar acaba.. hahahaha süper burası.

Adsız dedi ki...

1- öyle resimler neden çektiriyolar ve barındırıyolar
2- resimleri facebook ta neden herkese görünür yapıyolar her paylaşım sitesinde ayarı vardır onların. insanlar kendi fotolarına sahip çıkmayı öğrensin. Çok meraklılar kendilerini göstermeye çok...

Nesrin dedi ki...

AKEPE isimli parti gelsin cumhuriyet kadınlarının başına o pis yahudi ürünü türbanı taktırsında görelim. SIKAR BİRAZ.

İsmet Aksan dedi ki...

Başlarına ÇUVAL geçirince kendilerini müslüman sanan bu kızlar, dünya'nın 55 İslam ülkesinde oldum olası hep savaş olduğunu ve Din kardeşi olan bu ülkelerin halkı arasında sürekli katliamların devam ettiğini ve bu günde dahada şiddetlenerek sürdüğünü biliyorlar sanırım.

Cem Akkılıç dedi ki...

TÜRBANLI KIZLAR KARA ÇARŞAF giysinler diye şakasına bir WEB SİTESİ açalım... İddia ediyorum binlerce TÜRBANLI KIZ isyan eder bu duruma... Hatta Taksim'i işgal ederler :) GİYMEYİZ GİYMEYİZ GİYMEYİZ diye naralar atarlar...

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızlar çok çekiciler ama ben genede türbanlı görmek istemiyorum. Göz zevkimi bozuyorlar.

Adsız dedi ki...

İslam dininde arabaya uçağa binmek de yok deveye binin, bilgisayar ve telefon kullanmayın güvercin besleyin! YILBAŞI

Adsız dedi ki...

Neden camiye gitsinler ki, amerikan islamında cami yok AVM'ler var.... Büyük alış veriş merkezlerine gitmeleri istenir bunlardan..

Adsız dedi ki...

Konya'da Alaaddin tepesi vardır. Çok bilinen bir yerdir. Hergün yüzlerece türbanlı resmen manitasıyla sevişir.Bakın açık ve net adres verdim.Bu sitedeki yazılanlar az bile.Hatta damla bile değil.Bir değil iki değil yüzlerce türbanlı yapıyor.Bir Allah kuluda çıkıp hey siz ne yapıyorsunuz, İslam'a hakarettir bu demiyor.Demekki türban siyasi sembolmüş.Hatta bana göre siyasi sembolü bile geçti.erkekleri cezbeden bir örtü haline geldi. you tube da türbanlı kız videolarının izlenme saısına bakınca herşey ortada zaten.

Cem Akkılıç dedi ki...

Tüm Takunya Libidocusu severlerin 2013 yılı kutlu olsun.


Bende bir adres vermek istiyorum ayrıca benim vereceğim adrese herkes ulaşabiliyor. Ama önce yorum yazayım.

Bir toplum düşünün, bu toplum dönüştürülerek ve İslam sosuyla kandırılarak muhafazakâr yapılmaya çalışıldı. Toplumun yarısı inandı AKP’li siyasetçilere... Şimdi kendilerine biz muhafazakâr diyorlar. Muhafazakâr ne demektir? Kendini muhafaza etmek anlamındadır. İyi ama başta Facebook ve Twitter olmak üzere her gün neden binlerce türbanlı kızı görüyor Türkiye?..


Muhafazakârız diyerek milleti uyutanlar neden kendilerini teşhir ediyorlar…

İşte verdiğim adres Sosyal Medya’dır…

Hala bilmeyen kaldıysa verdiğim adres açık. Yüzlerce değil binlerce türbanlı neden kendilerini teşhir ediyor? Neden çarşaf çarşaf hem de şuh bakışlı fotoğraflarını yayınlıyor?..


Ha bir de şu var, şort giyen kızlara orospu diyen haysiyetsiz İslamcılardan hiç tık çıkmıyor. Demek ki Sosyal Medya’dan ve parklarda öpüşen binlerce türbanlıdan memnunlar Tersi olsa dünyayı ayağa kaldırırlardı.

Sürünün son hamsisi dedi ki...

Ulkeyi bir cizgifilm karakterinin eline birakirsan olup olacagi ancak budur..

Adsız dedi ki...

Din konularinda mangalda kul birakmayanlar,Kuran yirtan RTEnin dostlari Abd lilere tepki vermekten bile korkuyor. Hay ben bunların dindarligina!

Adsız dedi ki...

mükemmel dans ediyorlar :)

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban oksijen alımını durdurur. Beyin fonksiyonları yavaşlar. Kafa çürük yumurta gibi kokmaya başlar.

Adsız dedi ki...

ne kadar komik oldugunu ve senin adina ne kadar uzuldugumu keske bilsen. Mantik hatasi olmayan tek bir cumlen yok. En basiti turban islamin emri olsaydi bu sekilde kalca sallayabilirlermiydi. 2 kisinin gunahi, dogru olmayan hareketleriyle bir dinin emrini nasil bagdastirdin aklim almiyo. Onlarin bu rezilligi islamdan, basortusu emrinden rabbimin buyuklugunden hicbirsey eksiltmez. Cok buyuk bir gaflet ve yanilma icindesin. Yazdiklarin asilsiz ve bilgi noksanligin ortada. Ama elbet bir gun rabbim gozundeki perdeyi kaldirdigi gun ben ne yapmisim diyeceksin.

Cem Akkılıç dedi ki...

İyi ama bu yazdıkların TÜRBANIN KALÇALARI KAPATMADIĞI gerçeğini değiştirmiyor ki!..

Mesela peygamberin karılarından hangisi kafasına RENKLİ BONE takıyordu?..

Yahudilerin yolundan gitmeyin hiç değilse.

Adsız dedi ki...

Cem bey bu sorum yobazlara... Türbanı dinin emri sanan zavallılara...

Bu gösteriş ve moda uğruna kendini kapatıp islam'ı lekeleyenleri sorgulamak cehenneme gitmekse, bu fahişeler cennetlik mi oluyor? Cevap verin?

Adsız dedi ki...

cem akkılıç a küfür edenler islamı kötülüyor diye bu adama kızıyorsunuz peki bu resimleri böyle boy boy resim çektirenlerin suçu yok yayınlayanların suçu var öylemi?.. islam örtün diyorsa böyle türbanın şeçlini kafanda am dudakları şekli ver demiyor... illa örtünecekse tülbent bağla, yazma bağla, böyle vaginaya benzetirsen baş bağlamayı herkez yayınlar kusura bakmıcaksınız

Adsız dedi ki...

peki cem kardeşim onu yazma bunu yazma diyorsun bende sana ve cehennemlik arkadaşların için sadece tek şey istiyorum allah (c.c.)tan inşaallah islamı seçer gerçek bi mümin olarak gidersiniz bu dünyadan

Adsız dedi ki...

kafayı paketleyerek nasıl özgürlük oluyor anlamak imkansız..

dikkat dedi ki...

Bak kardesim turban bas ortusu bunlar bizim kafamizi karistrmasin bizim dinimizde sadece gozler gozukecek baska biyer gozukmicek denilmiyo yada sacin kapali olsin avrret yerlerin kapali olsun yeter gibi seyler degil anlin kaslar gozler burun yanaklar ceneye kadar kapali ellerde bileklere kadar ayaklarda ayak bilaeklerine kadar simdi sen ister turban kullan ister bas ortusu vucut olarak da hatlarin belli olmasin bu yeterli( cogu sacini kapatr bacaklari acik cogu bacaklarini vucut hatlarini kapatr saci acik aslinda kalbinizden gecen dogrular var ve malesef su ucgunluk dunyada nefsine yenilip buna inanmak istemiyorlar oyle yada boyle tamm turbanlilarda zina yapan var dinini guzel yasaynda var aciklarda zina yapan var dinini guzel yasaynada var zina alkol kul hakki vs bunlar gunah dimi ama yapiyoruz peki bunlarin gunah olduguna neden inaniyoruz cunku bunlara inanmak kolay herzaman yapmadgimiz seyler ben bikere zina yaptim daha yapmam gunah iciyodum ama icikiyi biraktim gunah ama kapanmya gelince kapanamayacagina inananlar kapanmayi inkar ederler kapanmak guzeldir gercekten yasayarak kapanin ve guzelligi icinizdeki rahatligi fark edin

Murat Kemer Kim dedi ki...

Barzani Tayyip kanka oldular. Kürdistan kuruluyor.Akepeyi destekleyenler ne düşünüyor acaba bu konuda?..

Ömer Karabacak dedi ki...

Meraklısına yepyeni türbanlı kız blogu...
Buyurun... Ömer Karabacak ve türbanlı kızlar

http://omerkarabacak.blogspot.com.tr/


.

Takunya Libidocusu dedi ki...

Türkiye'de özgürlük yok!..

Adsız dedi ki...

Yazdigin hersey dogru cem akkilic inan az bile yaziyorsun bu salaklara.