Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türbanny Show


Merhaba sevgili okuyucular. Koordinatları veriyorum…  Her yaz tekrarlanan Türbanny Show gene Pendik-Kartal arası, Yunus Kumcular iskelesinin hemen yanında… Saatler hep aynı; 14:00-19:00 arası… Ayıp yahu! İnin bari kayalıklarda yapın!..

Zeytinburnu- Sarayburnu arası şeritte Türbanny Show tüm hızıyla devam ediyor… 

Kayalıklara yuvalanan en az 128 Türbanlı öpüşüp koklaşırken görüldü. Bu rakamı akşamüstü olunca rahatlıkla 5’e çarpabilirsiniz. Ayıp yahu! İnin bari kayalıklarda yapın dedik diye, öyle bir abarttılar ki, kayalıklarda fare arayan sokak kedileri bile afallayıp kaçıştı!

Gülhane Parkı’nda aşne-fişne eden -dini bütün- tesettürlü güruh, Takunya Libidocusu sitesinin yazılarından sonra toplu şekilde Yıldız parkı civarına taşındı. Banklarda öpüşmeyin, ayıp yahu! dediğimiz için çalılıkların arasına kaçışan türbanlılardan birisi, küçük çocuğunu işeten bir kadının çantasını kafasına yedi. Türbanny Show, türban’ın biraz ıslanmasıyla bir ceviz ağacının dibinde son buldu. Abdest mabdest hepsi birden kaçıverdi.

Bu satırları yazarken, koordinatları taksit taksit vermek yerine, acaba bütün İstanbul’un haritasını mı açsak önünüze diye düşünmeden edemiyorum.

Sarıyer- Bebek arası kaldırım kenarlarında manitalarıyla aşk yaşayan…

Kadıköy-Moda parkını tesettür cennetine çeviren…

Sütlüce-Eyüp mezarlığı, kuş konmaz türbanlı…

Yıldız’ı, Gülhane’yi, Tophane’yi tesettürhaneye döndüren muhafazakâr gençliği sürekli eleştirsek de; biz burada boşuna tırmalıyoruz kardeşim… Millete öyle bir alıştırdılar ki bu tabloyu, eskiden zenci görünce dönüp uzun uzun bakan ahali, artık sokakta öpüşüp koklaşan türbanlı gördüğünde oralı bile olmuyor.

Birileri bu işten oldukça iyi besleniyor!.. Amerika mı desem, İsrail mi desem…

En sonunda biz de; Takunya Libidocusu markalı türban üretip, bu sektöre gireceğiz gibi gözüküyor…

Hasan Eser uzaktan bağırıyor…

Hoooppp abi, dur biraz… Asıl Türbanny Show Alaeddin Tepesi’nde.

Hele Konya’ya gel de, gör biraz…

Cem Akkılıç
10 Temmuz 2011


Yılın uçan kafa golü: Bugün itibariyle 1.200.000 ziyaretçi sayısını devirmiş bulunuyoruz. Diğer wordpress blogun skorunu birleştirirsek bu sayı 2 Milyona yaklaşıyor. Kısacası işler fena değil. Hamdolsun kriz bizim siteyi teyet geçti. Sitemizin en alt kısmında Google sayacından, her an kontur gibi atan rakamları canlı olarak gösteriyoruz.

Başları açık, alınları dik, erkeklerin kölesi olmayan modern kadınların, Cumhuriyetimize yakışır şekilde yaşamaları en büyük dileğimizdir. 


Takunya Libidocusu'nda yayınlanan tüm başlıklara kolayca ulaşmak için; sağ sütunda bulunan SİTEMİZE ABONE OLUN ‘’Kayıtlar’’  penceresini açarak, ATOM’u tıklayın lütfen.

Ters köşe gol

Torinolu Şaban Hakan Şükür’ün Galatasaray’a transfer olmadan önceki sezonda oynanan Bursaspor-Galatasaray maçlarını arşivden çıkartıp izleyiniz. Futboldan hiç anlamayan teyzelere bile izletiniz o müsabakaları. Hakan Şükür’ün Bursaspor formasıyla nasıl oyunlar sergilediğini ağzınız açık, hayretle izleyeceksiniz. Futbolda ŞİKE olayları patlayınca aklıma o maçlar geliverdi birden.



Türbanny Show | Tikkiy 2012 Sokak Modası: Cem Akkılıç'ı Canı Gönülden Destekliyoruz...













İslamcılar Yunanlı ve İngilizlerle birlik olmuşlardı... İşte TARİHİ BELGEYİ sunuyorum...
Buradan bakınız...

78 yorum:

Doğukan dedi ki...

Usta döktürmüşsün gene.. :):):) çocuğunu işeten kadın ve ıslanan türban....

Çok fane çok :):):):)

Leyla Erdem Yiğit dedi ki...

Bu yazım TÜRBANLI KIZLARA; Türbanlanmak zifiri karanlığın bayraktarlığıdır ve insanlığın yüzkarasıdır..! Özgürlüğün akıl ve zeka ile bağını koparan bu duvarı sorgulayınız.... Başınızdaki saçlarınızı ve beyin ile gövdenin bağım yolu olan boynunu gizlemek özgürüğe en büyük darbe değilde nedir ? Bedeninden utanmak ve onu belirli biçimde kullanmak özgürlük olur mu ? Dinler bu kadar vahşi olmamalıdır. Tanrı doğal olmayan bir örtüyü emredecek kadar zayıf olamaz. Sizi kendi siyasi emelleri için kullanıyorlar... Yarın bu gerçeği anladığınızda hayat sizin içinde çekilmez ve karanlık olacak. Çocuklarınız size şükran duymayacak..!

Nihat dedi ki...

Biz peygamberimizi örnek alarak, ümmete yakışır şekilde uyaralımda, hidayeti verecek olan bizi yaratandır.
ve ALLAH ın rahmetinden nasibi olanlar içindir.
zira Görmek istemeyenden daha kör kim olabilir?

Emir Ünsal dedi ki...

Yazıya katılmamak elde değil. O kadar çoğaldılar ki hangi taşın altını kaldırsan çıkıyorlar....
En kötüsü; bunlar kafalarına türbanı takınca, toplumdan ayrıcalık bekliyorlar... Sanki türban onlara ekstra bir vasıf kazandırıyormuş gibi...

Rengin Kasımpatı dedi ki...

İslam’da Türban diye bir şey yok. Bunların tümü AKP’ile birlikte çoğaldılar. Çoğu türbalı kıza bakıyorum boş boş bakınıyorlar etrafa. Dini bir bez parçasına indirgediler. Başı açık Atatürkçü kadınlara hakaret ediyorlar. Ama güneş balçıkla sıvanmıyor işte. Türbanlı kızların rezilliklerini sokakta herkes görüyor. Ben Almanya’da yaşıyorum. Aynı rezillik burada da yaşanıyor. Ama her yere girip çıkamıyorlar. Almanlar hemen kovuyor bu türbanlı kızları.

Face profili olanlar eklesin.
https://www.facebook.com/rengin.kasimpati


.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Tanrının kılla, tüyle uğraşmadığı çok açık. TÜRBAN tamamen emperyalist oyunudur. Bu çağda kafa poşetlenir mi? Çölde mi yaşıyoruz. Rengarenk türban takıp, daracık etek giyiyorlar. İnsan utanır biraz. Müslümanlıkta türban yok.

FACEBOOK profili olanlar eklesin, tartışalım. Ama yobazlar eklemesin lütfen.

https://www.facebook.com/#/rengin.kasimpati


.

Yönetici dedi ki...

Ne desen haklısın Rengin...

Bu arada yobazlar durmadan küfürlü yorum yazıyorlar. Lüfür ancak Ilımlı İslamcılara yakışır zaten.

Zavallı yobazcıklar hala ''açık kızlarda yapmıyor mu'' diye çemkiriyorlar. Köşeye sıkışmaları, ve sıkışınca açık kızları örnek göstermeleri son derece komik...

Zavallı yobazcıklar. :)

Mustafa Kerimoğlu dedi ki...

Türbanlı kızlar Gülhaneden falan kaçmadılar. Bak bu yazıyı şu an Gülhane parkından yazıyorum... Etraf manitasıyla öpüşen türbanlı kaynıyor... Canlı canlı bildiriyorum size :):):)

Yobazlar hadi gidin imana getirin kızlarınızı... Binlercesi akın akın parklarda aşkı memnun dizisi çeviriyor... Hepsi orijin türbanlı...

Zeki Bektaş dedi ki...

Yirmi yıl namaz kıldım,AKP ve yandaşlarının müslümanlık adına yaptıkları zulümü,şarlatanlıkları,haksızlıkları,tıskırıncaya kadar yedikleri ve soyduklarına tahamül mümkün değil,Ermeni dedikleri bunu yapmaz,bunların yaptıklarına tarihte isim bulmak bile mümkün değil.Ben islam değilim artık ,ve alçakça cennet tapularını sexs karşılığında satanlardan da olmak
istemiyorum,Böyle yobaz toplumdan da utanıyorum.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

TÜRBANLI kızlar neden hiç camiden çıkarken görülmüyorlar? Dikkat ettiniz değil mi, hiç camiden çıkarken görülmüyorlar… Ne kadar enteresan. Ama zaten o halleriyle camide insanların abdestinide kaçırır bunlar. Saç kılı günah ama daracık etek giymek, bacakları göstermek sevap… Yesinler onların Müslümanlığını…

Arif Özdemir dedi ki...

Kesinlikle haklısın Rengin... Sana tüm kalbimle katılıyorum... Bende hiç camiye giden türbanlı görmedim.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Arif abi ben Almanya’da yaşıyorum. Burada görsen bunların rezilliklerini ahh bir görsen… Kadınları kapkara çarşafa sokup, 2 metre arkadan yürütüyorlar. Ama yakındır yasaklanması. İngiltere, Fransa ve Hollanda başta olmak üzere bunlara yasak getirdiler. Almanyada da yasaklanacakmış bu kara çarşaf.

15 gün önce yıllık izin için Türkiye’ye geldim. Gülhane parkına bir gideyim dedim. Rezilliğin bu kadarı olmaz. Her ağacın altında bir TÜRBANLI erkek arkadaşlarıyla oynaşıyordu. İslamda rengarenk Türban diye bir şey zaten yok. Bunların ki tamamen maskaralık. Cem Akkılıç'ın dediği gibi, bunlar çok inançlı olsalardı etek giymezlerdi… Kara çarşaf giyerlerdi.

Saç kılı günahsa kot pantolon giymek günah değil mi? Madem kendilerini dine adadılar evden dışarı çıkmayıp sabah akşam dua okusunlar hatim indirsinler.

Türban zaten siyasi bir şey. Tayyip bile kabul etti bunu geçmişte. Velev ki siyasi ne olmuş yani dedi.

TÜRBAN takanlara söylüyorum. Çok samimi müslümansanız KARA ÇARŞAF giyinin.

Arif abi ekle beni yeniden… Bu yeni FACEBOOK profil linkim. Önceki kapanmıştı.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati

.

Ayhan Özseyhan dedi ki...

ÜSTÜ ŞİŞHANE..ALTI MEMİŞHANE.!TÜRBAN İLKENLİĞİNİ VE ÇAĞDIŞI GÖRÜNTÜYÜ LANETLİYORUM..BU ÇİRKİNLİK ÖZGÜRLÜK OLAMAZ.OLSA OLSA KARŞI DEVRİMCİLERİN ÇİRKİNLİĞİ OLUR..!

Adsız dedi ki...

İSTEDİĞİNİZ KADAR KUFREDİN İNKAR EDİN SİZ AZALIRKEN MUHAMMEDE İNANLAR ÇOĞALIYOR.

Yönetici dedi ki...

İsimsiz tosun kim küfür ediyor, haydi göster. Sen yeter ki Muhammed'e inan ağlak Kardinal çakma papaz Fethullah'a değil.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Üstte yorum yazan İsimsiz Tosuna hitaben; Cehalet her zaman için cahillerden destek bulmuştur..
Cahiller de her devir akıllılardan çoktur.. Muhammed'e inananlar milyarlar diyorsun.. Bir şeyi çoğunluk doğru gördü diye o şey doğru olsaydı Türkiye'de Ermeni Soykırımına çoğunluk doğru deyince doğru mu olacaktı..??!!
Çoğunluk sana vatan evladı dese sen vatan evladı mı olacaksın..? Hayır onun bunun çocuğunun tekisin işte bu gerçeği
hiç bir şey saklayamaz..!!

Cem Akkılıç dedi ki...

Gün gelince şu AKP baştan inince siz seyredin Türbanlıyım diyenleri… Hepsi hepsi zambak çiçekleri gibi kafalarını açacaklar.

> Soracaklar niye açtın başını, Hani Din, Kitap, EMİR?..

> O da diyecek, sıkıldım. Dünya görüşümü değiştirdim. Falan filan…

> O Türbanlıları Hepsini AKP aylığa bağlamış.

> Para alan, mevkiyi alan kapanıyor. Kapatıyor.

muko dedi ki...

SEN ve yandaşların bir kafesin içinde bağırıa bağıra öleceksiniz.takmışsın bir türbana senin başka işin gücün yok mu? türban türban türban.bu ne ya.ben hayret ediyorum size ;başka bir şeylerle neden uğraşmıyorsunuz bir örtünün ucuna dikişlenmişsiniz rüzgar savurdukça sizde uçuyorsunuz.LANET olsun ki haklısın cem O şerefsizlerin yaptığı müslümanlığa yakışmıyor.onlar da müslüman değil zaten.ben sana söyleyim ben anadoluda yaşıyorum LANET OLSUN BUNLARA türban takıp kısa etek giyiyorlar ve pantolon giyiyorlar. bunlar SAPKIN BİR KAVİMDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.AMA siz sapıklığında alasını yapıyorsunuz. DÜNYA DA BİR EŞİ DAHA OLMAYAN "GÜZEL İSLAMA" SALDIRIYORSUNUZ MÜSLÜMANLIKLA İSLAMLA NE ALAKASI VAR TÜRBANIN.ONLAR SADECE KENDİSİNE ŞEKİL VEREN SÜRÜNGENDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.SEN HADDİNİ ÇOK AŞIYORSUN ALLAH İLE KURAN İLE PEYGAMBERİMİZ İLE DALGA GEÇİP VE YANDAŞLARIYIN DALGA GEÇMESİNE DE SEBEP OLUYORSUN.ÇOOOK YANLIŞ YOLDASIN.SANA UYARILIRIM DEVAM EDECEK.GEL YOL YAKINKEN VAZGEÇ ,TAKILMA. BENDE SENİN KADAR HATTA SENDEN ÇOOK ÇOOK DAHA FAZLA O TÜRBANI TAKIP ,O TARAFINI-BU TARAFINI AÇANLARDAN NEFRET EDİYORUM.AMA İSLAM BUNU EMRETMİYOR LÜTFEN DAHA FAZLA İSLAM HAKKINDA VE MÜSLÜMANLIK HAKKINDA YORUMLAR YAZMA VE YAZDIRMA.BİR SÜRÜ KURAN AYETLERİYLE DALGA GEÇİLMİŞ VE BİR SÜRÜ DİNE VE MÜSLÜMANLIĞA KÜFÜRÜN ALTINDA HEP SENİN ADIN VAR.BUNLARI GERÇEKTEN SENMİ YAPIYORSUN.DAHA DOĞRUSU BU SENMİSİN.BİR GÜN BİR KÖŞEYE ÇEKİL VE DÜŞÜN NEDEN DÜNYADAYIZ VE GAYEMİZ NE LÜTFEN BUNU ÖMRÜNDE BİR KERE YAP.SONRA NE BULURSAN BUL O SENİN DOĞRUN OLSUN.

Yönetici dedi ki...

Önce şunu yazayım sana, rezalet bir eğitim almışsın. Türk olduğun bile şüpheli. Bir Türk Türkçeyi bu kadar kötü kullanamaz. Türkiye’de 3 ay kalan bir yabancı bile senden daha iyi yazar.

LANET olsun ki haklısın Cem demişsin… Evet haklıyım. İslam’da rengarenk POŞET yok. Bu TÜRBAN illeti, Fethullah’ın Türkiye Cumhuriyeti Rejimine karşı açtığı bir bayrak. Milleti Amerikan modeli İslam ile afyonlayıp, ülkeyi bölmek istiyorlar.

İyi ama bu sitenin neresinde İslam’a hakaret var? Sen yobazlardan bile daha cahil bir şarlatansın.

Bağıra bağıra öleceğimizi nereden çıkarttın. Yoksa sen kendini Tanrı falan mı sanıyorsun… Ya da müneccim misin? :):):)

Rengin Kasimpati dedi ki...

Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında :) Bunlar yine kıyıda köşede parkta yapıyor. Her gün evlilik programlarında başka bakşa erkeklerle el ele kol kola çıkan, yemekler yiyip ne haltlar karıştırdığı belli olmayan. Sonra da benden namuslusu yok diyen türbanlılara ne demeli ?

Adsız dedi ki...

Süslenip püslenip renkli rekli çiçekli böcekli türbanlar takıştırıp dar elbiseli parlak çoraplı renkli topuklu ayakkabıları çekip bütün tahrikleri üstüne toplayan kahpelere cehennem azabı hak Allah ın laneti de helal olsun .

Optimus dedi ki...

Burdan Türbani simge haline getirip kulanan,Fetulahci sihniyetin uşaklarina sesleniyorum.Yaptiğiniz propogandalar la bir yere varamasiniz ne siz nede sizin gibi guruplar bu milleti bölemedi, bölemezde.Ancak yüzünüze gözünüze bulaştirirsiniz.
Din; Guruplara yada insanlara tekil gönderilmiş Bir arac değildir, Evrenseldir,şühpesiz herşeyin yaratici olan Allahin buyruklarini ve mesajlarini icerir. kuran demezki gidin politaka yapin,politik düşünüp bu mesajlari kötü yonde kulanan insanlar sapkindir.
46-el-AHKAF
1. Ha. Mîm.
2. Bu Kitap aziz ve hakîm olan Allah tarafından indirilmiştir.
3. Gökleri, yeri ve ikisi arasında bulunanları biz, şüphesiz yerli yerince ve belli bir süre için yarattık. İnkâr edenler, uyarıldıkları şeylerden yüz çevirmektedirler.
4. De ki: Söylesenize! Allah'ı bırakıp taptığınız şeyler yeryüzünde ne yaratmışlar; göstersenize bana! Yoksa onların göklere ortaklıkları mı vardır? Eğer doğru söyleyenlerden iseniz, bundan evvel (size indirilmiş) bir kitap yahut bir bilgi kalıntısı varsa onu bana getirin.
5. Allah'ı bırakıp da kıyamet gününe kadar kendisine cevap veremeyecek şeylere tapandan daha sapık kim olabilir? (Oysa) onlar, bunların tapmalarından habersizdirler.

Adsız dedi ki...

Son zamanlarda başında türban kıçında dar pantolnve kolları açık bayanlar gördükçe nefret etmeye başladım.Bunlra sormak lazım siz tesettürden misiniz yoksa modadan mı diye.Bunlar gerçek türbanlı kızlaımızın yüzkarasıdır.Akıllarısıra "biz tesettürlüyüz" zannediyorlar.Bunlar ancak kendilerini kandırmış oluyorlar.

Emrullah dedi ki...

Öncelikle elimden geldigi kadar birşeyler vurgulamaya çalıştım.Kimse de kişiliğime karşı bir yorum yapmasın.

Söylediklerinize bende katılıyorum.Bu dediklerini kıyıda köşede uygulayan birçok ahlaksız,edepsiz ve kafasını kapatınca dine mensup bir vatandaş olarak kendini gören,orada burada sevgilisiyle öpüşüp,orasını burasını elleten.Ya bu zevk-i sefan için başını aç ve diğer başı kapalı insanları da bu konu içine dahil ettirme..Yada evinde otur namazını kıl,duanı et. Burada ki tek sorun İNANÇ kavramı.Onlar dinin sadece türbanla olacagına inanıyorlar, bende çok şahit oldum camiden çıkan türbanlı gördügüm cok nadirdir ama köşede,çam dibinde,parkta öpüşen koklaşan gördügüm daha fazladır .. Neyse Bunlar ince ayrıntılar fazla konuşmaya gerek yok.. teşekkür ederim.

esLem dedi ki...

türban takıp her hattını belli edenleri,kafasını deve hörgücü gibi yapanları (hatta başını deve hörgücü gibi bağlayanları Efendimiz a.s lanetlemiştir,böyle bir hadis vardır.) , parkta orda burda öpüşen koklaşan örtülüleri gördükçe inanın ağlayasım geliyor.

bir de üstüne erkekler de böyle kızları beğenince dünyaya aldanıp seytana uyuyorlar.edep zamanla azalıyo namusunu da koruyamaz hale gelebiliyorlar.başlarındaki örtü hala yerinde evet ama bi anlamı yok.bari başını aç da yap değil mi

Cem Akkılıç dedi ki...

Demek erkeklerin BÖYLE KIZLARI beğendiğini sen de kabul ettin :)

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA izle dedi ki...

Fethullah Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in Başkanı olduğu YAZARLAR VAKFI+AKP+BDP+AYDINLAR+SİYASİLER+BUROKRATLAR ve CEMAAT şerefsizleri tarafından uluslararası emirlerle hazırlanan YENİ KURAN (New KORAN) bu işte. Önce Hz. Muhammed'i dinden söküp atan, Camileri kadınlı erkekli kültürel faaliyetlere açılmasını öneren, Kelime-İ Şehadette Kelime-i Tavhide(Hz.Muhammet S.A.V. Allahın Kulu ve Elçisidir) GEREK YOKTUR DİYEN Fettoş haininin yeni becerisi. ABANT Platformu denilen ABD-VATİKAN-AB projesinin hizmetkarı Fethullah'ın uşakları el altından bunu yaymaya devam ediyorlar..

Adsız dedi ki...

Erkeklerin yeni gözdesi KAPALI KIZLAR. Kapalı zarf mı merak uyandırır yoksa açık mı? diye sorsak.

İşin ilginç tarafı sitenizde yaptığınız ANKET sonuçlarıda bunu gösteriyor...

YOU TUBE da bikini videolarını 1000 kişi tıklamazken TÜRBANLI KIZLAR videolarını milyonlarca tıklıyorlar. Herşey ortada.

DİGİTAL ÇAĞ herşeyi kanıtlıyor. Kaçış yok malesef.

KAPALI KIZLAR daha ... bilen bilir.

yorumcu dedi ki...

Türbanlılar kötü yolda haberleri yok, kıyamet gelmeden dönseler iyi olur. Arabistan çöl modelini almışlar din yapmışlar utanın bee, bundan utanın dininizi açıp okumadığınız için utanın, yok türban yok, çarşaf yok, sadece yüzünüz açıkta kalacak şekilde örtünün yok, nerenizden uyduruyorsunuz, abla teyze istediğin gibi giyin türban giyip seksi olmak zorunda değilsin normal saç sevgi ve mutluluğu çağrıştırıyor, şapkada öyle ama türban direk cinsel ilişkiyi, dinde ise yasaklanan giyim tarzı budur, oda sokakta ulu orta çıplak dolaşılmasını yasaklamıştır, mayo bile o zamanın çıplak arabının giyinik halidir. Bu söylenilenler kötü değil , yalan değil, kötülüğünüzü düşünmüyoruz, sizi savunuyoruz dinin ahakikatini.. daha napalır ki, bu siteye göz attımda burasıda işte bu gibilerle dalgasını geçiyor..

Adsız dedi ki...

anlayamadığım şey şu; yobazlar açık kızlarla kıyaslıyorlar poşetlileri. Hangi başı açık medeni kız ben öz amcamla bile günah diye tokalaşmam demiş? hiçbirisi. bu yobazlar saçları açık olan medeni kadınları çıplak olarak görüyorlar.çünkü saçtan tahrik oluyorlar.

İşte bu siteyi 2 milyona yakın kişi ziyaret etmiş. neden yobazlar şort giyen sporcu medini kızlara saldıracaklarına parklara gidip türbanlılara ahlak dersi vermiyor?

ben hiç bir yobazın bir parkta öpüşen türbanlıyı kenara çekip, bak kızım İslam'ı kötülüyorsun, kendine gel dediğini görmedim. Demekki yobazlar bunlardan memnunlar. başka türlü olsa memleket ayağa kalkar.

Mükemmel bir site hazırlamışsınız... Okuduğum okulda herkes bu siteyi takip ediyor.

Türkçü Devrim dedi ki...

BİZİM KİTABA, KÜTÜPHANEYE, SANATA, TİYATROYA, RESİME, HEYKELE, SPORA, SPOR TESİSLERİNE, BİLİME, TEKNOLOJİYE, TIBBA, KEŞFE, MERAKA İHTİYACIMIZ YOK, BİZİM ONU NASIL DOLANDIRIRIM, ŞUNU NASIL BECERİRİM DİYE DÜŞÜNECEK KADAR FINDIK BİR BEYNE VE PARAYA İHTİYACIMIZ VAR.

ANLAYAN ANLADI.

Serdar dedi ki...

bugun memlekette müslamanım diye gezenlerin bir çoğunu malesef farkında olmadan sionızme en büyük hizmet edenlerdir. (herkesin inancına saygımız var ama neye inandığını kiminlerin peşinden gittini bilsin yeter....)

Adsız dedi ki...

bu da benden... izleyin mutlaka.

http://www.youtube.com/watch?v=9rXUj74TtDY

.

Cem Akkılıç dedi ki...

Yobaz’ın birisi aklınca bizi tehdit etmiş. ELİMİZ UZUNDUR ŞİKAYET EDECEĞİM demiş. Birincisi; her vatandaş hukuka başvurup şikayetçi olabilir. Bu en temel haktır. İkincisi; bu siteyi ilk defa şikayet eden kişi o olmayacak. Bu site yüzlerce defa mahkemeye verildi. Çoğu takipsizlikle sonuçlandığı için haberimiz bile olmadı. Hatta birisi iftira attı, Cem Akkılıç türbanlı karımın resmini çalmış, yayınlamış dedi. Sonradan baktık ki o resim başka bir sitede yayınlanıyor. Zaten benim başkalarının bilgisayarlarına sızmak gibi bir yeteneğim yok. Ben blog yazarıyım. Geçen yıl Ukrayna’dayken polis aradı. Seninkiler uzlaşmak istiyormuş dedi. Ona nedenle kimse ELLERİM UZUN AYAKLARI yapmasın. Kimse kimseyi tehdit etmesin. Bizim tehditlere pabuç bırakacak bir halimiz var mı? :)

Diyeceğim şu ki; bizim ne gizlimiz var ne saklımız. Tam tersi İslamcı yobazlar Almanya’dan hakkımızda küfürlü sayfalar açıyorlar. İsimlerini bile belli edemiyor korkaklar. Verilmeyecek hesabımız yok. Bu site dolaylı olarak İslam’a hizmet ediyor aslında.

Üçüncüsü; kafalarına renkli poşetler takıp, erkeklerin dikkatini 1000 kat daha fazla çekeceklerine, kara çarşaf giysinler de, mübarek yerleri de kapansın.

Cem Akkılıç

NOT: Bu linki açıp iyi okusunlar;

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2011/09/islamclarn-yeni-ayeti-ozgurluk.html

esLem dedi ki...

cem akkılıç o kadar yazdığım şeyden sadece "elim uzun" lafına mı kafa yordun yazık sana.hadi bakalım el mi yaman bey mi???ayrıca kapalı bir kız tesettürlü giyindikten sonra istediği renk başörtüsü takar takar sanane!!dikkatini mi çekti?baktın mı?bakınca ne görcen orası önemli!eger tesettürlü giyinmişse sorun yoktur.haa eğer bacaklarını,dekoltesini açan modernnnn(!) kızlar değil de renkli başörtüsü seni cinsel yönden uyarıyorsa orasını bilemem tabi.o zmn bir doktora görünmen gerekir.bazen düşünüyorum da Rabbim sizin gibilere nasıl nimet veriyo,ama burası imtihan dünyası ve O çok sabırlı hem de çok..

Cem Akkılıç dedi ki...

Konu burada benim kişisel cinsel tercihlerim değil. Ayrıca biz Kemalistler saç telinden tahrik olmuyoruz. Ellerin çok uzun olmasın. Ahtapotsan o ayrı tabi. Bir gerçek var ki; TÜRBAN cinselliği çağrıştıran bir sembol oldu. Bunu ben söylemiyorum. Sitemizde ki ANKET sonuçları söylüyor. YOU TUBE da bikini videolarını 1000 kişi izlemezken TÜRBAN videolarını milyonlar tıklıyor. Bu halkın seçimi… Erkeklerin seçimi.

Bana sorarsan bir türbanlı beni hiç çekmiyor. Oksijen almayan kafalar ekşi ekşi çürük yumurta gibi kokuyor çünkü. Bak hakaret etmiyorum. Koku geliyor burnuma diyorum.

SAÇ TELİNDEN TAHRİK OLANLARIN KESİN TEDAVİ GÖRMESİ GEREK DİYORUM. Sen şimdi bir de Converse falan giyiniyorsundur. TÜRBAN taktın peki Yahudi malı internette ne işin var? 24 saat Tanrı’ya tapınman gerekmez mi?


NOT: Evet burası imtihan dünyası ama bakıyorum sen internet dünyasındasın :)

Adsız dedi ki...

evet bir türbanlının bir erkeği çekmemesi gerekir zaten. bir kimya mühendisi olarak söyleyebilirim ki oksijenin ulaşmadığı saç derisindeki kıl kökleriyle etkileşimi sonucu hafif kötü bir koku cıkarır.

yüzbinlerce kişinin girdiği bu sitedeki anketlerde gerçeği gösteriyor zaten.

Cem Akkılıç dedi ki...

.
.
.
13 yaşında kız çocuklarına İmam Nikahı adı altında TECAVÜZ edip, TECAVÜZ ettiği kızların kafalarını poşetlemeyi HELAL sayan şerefsizlere yazıklar olsun.

Gavur bile yapmaz bunu.

.

Adsız dedi ki...

%100 fıkırlerını destekledıgım nadır ınsanlardan bırısın cem bey bu gerıcı yobaz aslında en onemlısı tum bunlerı menfaat ıcın yapan altında koyun ıq suna sahıp ınsanlar arzulayan bu ınsanların maskelerını dusurdugun ıcın tesekkur edıyorum sana emeklerın bosa gıtmıyor yenı nesıl senın aklına bıle gelmeyecek yer ve zamanlarda yazılarını okuyor bılınclenıyor nerde yer almaları gerektıgını anlıyorlar...

Adsız dedi ki...

Türbanlı ve türbansız diye ayrılmamalıdır kimse. Herkes özgürdür, ister türbanlı olur ister olmaz.Tabi sadece türbanlı olarak tam kapanılmış olunmaz.Çünkü insanın yani bayanların mahrem bölgelerini isteyerek ALLAH'tan korkarak kapatması uygundur.Örneğin; Sizin kayıt ettiğiniz video da ki bayan tam kapanmamıştır. Fiziksel olarak kapalıdır ancak manevi olarak bayan kapalı değildir.İsteyerek ve ALLAH'tan korkarak kapnsaydı sokak ortasında veya herhan gibi bir yerde böyle bir şey yapmazdı.Sadece türbanla kapalı olunmaz...

Adsız dedi ki...

bu çağda bu zihniyet nedir? bir kere bu kızların başındaki türban düpedüz kadını aşağılayan, cinsiyet ayrımı yapan şeriatçı bir simgedir, karılarını kızlarını yazın sıcağında bile türbana, çarşafa sokanlar kendileri kısa kollu tişörtleri giyerler...güya kadınları böyle kapadımı çok namuslu olurlar...kadın erkek herkes elbet edebiyle giyinmeli ama bu görüntüler irana benzeme, dönüştüme provalarıdır, BU ÜLKEDE ŞERİATÇI TAKUNYALILARI İSTEMİYORUZ, O KADAR...

Adsız dedi ki...

HOCAM BU SİTE AŞMIŞ OLAYI...

Milyar defa tebrikler...

Adsız dedi ki...

Neredeyse sitenin tamamını takip ettim. 10 numara site olmuş. helal olsun.

Adsız dedi ki...

Türban tayyibinde kabul ettiği gibi siyasi bir simgedir.Erkeğim ve bu rengarenk poşet takanlar poşetsizlerden kesinlikle daha seksi ama o poşetin içinde beyin değil başka bir şey var:koşulsuz biat

Adsız dedi ki...

oncelikle iyi gunler ve selamlar.. size bir kac bisey soracaktım cem bey. ilk olarak bende yazılarınızın coguna katılıyorum su turban takıp basnada altında dar pantolon falan .. fakat sunuda sormadan gecemedım turbanlı olan herkese mı tepkılıyız? mesela 45 50 yaslarında turbanlı fakat gayet usturuplu gıyınmıs gercektende mukkemmel dıyebılecegımız ıcı dısı bır ve temız ınsanlar yokmu ? annannelerımız mesela yada bagzılarımızın annelerıde olabılır? saygılar selamlar...

Cem Akkılıç dedi ki...

Önce Başörtüsü ile TÜRBAN'ı birbirinden ayıralım. Zaten o zaman türban'ın siyasi bir çıfıt bezi olduğu ortaya çıkacaktır. Türban patrişyaların taktığı bir bez parçasıdır. Hıristiyan ürünüdür.

Peygamberin karılarından hangisi rengarenk BONE takıyordu?

Bu site türban takıp alt kısımlarını açık bırakanlar dahil, TÜRBAN'ın kendisini eleştirmektedir. Sitemizde biraz daha vakit geçirin bence.

Adsız dedi ki...

evet sımdı daha ıyı anladım tesekkurler..

Adsız dedi ki...

Sen eğer islam düşmanı değilde İslamı siyasallaştıranların düşmanı olsaydın Peygamberin eşlerine ''Karıları'' demezdin bilgiden yoksun adam..!!
Onlar müslümanların anneleri dir.. Tabi müslüman değilde 'Kafir' Olduğun için bunu anlaman çok üç..**

Nazlı Dağdeviren dedi ki...

Kafakılı günahsa kalçalar sevap mı? Bu site süper.

Adsız dedi ki...

amacım insanlığa faydalı olup insanlarımıza islamı anlatmak...yazıların bi kısmını okudum, hep merak etmiştim acaba bu rezillikleri internete taşıyıp yaygara yaparlar mı diye! ne yazıkki yapmışsınız.. inanın çoook üzüldüm!! Rabbimm onlarada hakikati anlatıp yaşamalrına vesile olabilmeyi lütfeylesin bizlere... hepimiz nefis taşıyoruz bir sürü günahlar işleyebiliyoruz. önemli olan pişman olup tövbe edip bir daha yapmamak...işimiz zor yaa bu insanlara o hakiki olan Rabbimin ayetlerini gösterip bu tür saçmalıklardan uzaklaştırmak çok zor... ahir zamanda yaşıyoruz... Rabbim yardımcımız ola......

oğuz dedi ki...

peygamberin neden bukadar eşinin oldugunu şu şekilde biliyorum o zamanda dul kalmıs kadınların baskaları tarafından rahatsız edılmemesı ıcın .. ve evsız barksız fakır olanlar var onlarlada nıkah kıyıp guclenıncede bosanmıs bılıdıgım bu benım

Adsız dedi ki...

Korumak, bakmak için evlenmek şart mı?

Adsız dedi ki...

Peygamberimiz bayanların sadece elleri ve ayak topukları dışında heryerini kapamasını istemiştir.
Ayrıca kurandada yeri vardır acıp araştırana.

Bi konuya daha deginmek gerekırse
peygamberin eşi bone takarmıydı denmiş Peygamberim yazaydında senınde müslümanlıgını göreydik.Evet peygamber efendimizin eşi eşleri belki bone takmazdı ama bone yerıne sacını içten korucagı birşey mutlaka takardı.O zamanlar şimdinin çarşafı diyebilcegmiz elbiseler vardı.Siz kimsinizde gecmişinizi inkar edıyorsunuz çarşaf giyen suclu başörtü takan sclu bune arkdşım sizemi kalmış kimse 4 4lük müslüman degildir olamazda herkesin vardır kusurları..

Son olarak bu siteye tepki vermıyorum hatta seviniyorum bir türbanlı olarak..Nedenine gelince benim başörtüm bana degilde size iyi batmış bunu kanıtladınız siz bunları dıyorsunz die kimse dininden ödün vermicektir inadına daha sıkı sarılıcaktır.

Beni yaradan ALLAH
ÖNDERİM HZ MUHAMMET
Bundan gayrısına söz düşmez herkes haddini bilcek...

Cem Akkılıç dedi ki...

Şu Türbanlı kızların konuşmalarına bayılıyorum. yapMICAK, ol MICAK, et MİCEK tarzı konuşup yazıyorlar ya…
İmam Hatip’lerde nasıl bir eğitim aldıkları konusunda artık hiç şüphe yok.
O zamanlar şimdinin çarşafı diyebileceğimiz elbiseler vardı, dedikten sonra bizim geçmişimizi inkar ettiğimizi yazmış. Eee peki kızım sen kafanı rengarenk poşetle paketleyip, altına daracık kot, ayaklarına Converse giyince geçmişini inkar etmemiş mi olursun?

CEVAP YOK değil mi avanak!.

oğuz dedi ki...

adsız bey, ozamanın koşullarında şarttı evet .

Cem Akkılıç dedi ki...

Sevgili Oğuz, o adsız kişi bey değil. Türbanlıyım demiş.

maximillian dedi ki...

Kafasını örtmesi kafasının içindeki insanoğlunun yaradılış itibariyle sahip olduğu kimisi kontrol altına alınabilen kimisi isteğimiz dışında gelişen hislerimizi kısaca vücut kimyasını değiştiriyor demek olmuyor. Yani onlar da normal insanlar gibi cinsellik düşünüyorlar. Birçoğu sadece ailesinden ve çevresinden doğduğu andan itibaren böyle gördüğü için kapanırken, bir kısmı da geçmişte yaptıklarından arınıp gören adam sansın evde kalmayayım hesabı kapanıyor, bir kısmı da tamamen bir takım gizli örgüt, dernek vd cemaatlerden maddi manevi destek almak, bazen bir işyerinde kariyerli bir koltuk, bazen çekilişle kooperatiften yarı fiyatına bir ev vb 100lerce menfaat içeren olaydan ötürü kapanıyorlar. Giyim şekillerine gelince. Altına tayt giyip, topuklu terlikler, seksi babetler giyip üstü kapatırsan bende cinsellik çağrıştırır açık söyliyeyim. Türbanlılara karşı cinsel isteğin artmasının sebebi de dar dar giyinmeleri, ellerine oje, yüzlerine makyaj yapmaları(namaz arasında bile makyaj yapıyorlar) giydikleri Vakko, beymen vs 1000lerce liralık kıyafetlere yine 1000lerce liralık Burberry bas örtüleri ve lüks çantalar, sivri burun topuklu ayakkabılar, ince ince alınmış kalkık kaşlar? Takma kirpikler eşlik ediyor? Bunlar ne oluyor biliyor musunuz? Bunlar aslında olmak istedikleri ama olamadıkları görüntünün sadece bir kısmı, buzdağı gibi.... İstanbul'un en meşhur AVM'lerinden birinde bulunan dünyaca ünlü fantezi türde lüks bayan iç çamaşırları satan bir mağazanın sahibi arkadaşımdan edindiğim bilgiyi size aktarmak istiyorum. Mağazanın bulunduğu AVM Bakırköy ilçemizdedir bunu da semtin dindar kesim oranını kafanızda canlandırın diye belirttim.(CHP belediyesinin yönetiminde olan ve aydın insanların oturduğu bir ilçedir Bakırköy her ne kadar Floryadaki sonradan görme dinciler artsada son yıllarda) Neyse uzatmadan sadete geleyim, mağazanın cirosunun %60ını kapalı bayanların alışverişlerinin oluşturduğunu söyledi. Bu ne demek şimdi? Dışarlarda uslu numarası? Evlerde otellerde kapalı yerlerde striptiz showlar amatör pornolarmı çekiliyor? Bu bayanların yarısı evli yarısı değil? Hadi siz bana söyleyin. Türbanı taktı diye beynindeki düşüncelerden sonsuza dek arınabiliyor mu? Yada gerçekten arınmak istiyor mu asıl soru bu olacak? Türbandaki yol ayrımı budur bence. Niyet tamamen. Burda değindiğim bu kesim ekonomik durumu belli bir seviyede olan yeni nesil türbanlılardır.Niyetleri provakasyondur,iş adamı olan dinci babalarının çevresine mahçup olmamak için başlarını kapatan, sahte müslümanlardır bunlar.Çok fazlasıyla dialogum olduğundan gönül rahatlığıyla yazıyorum bunu. Altlarında 150binlik arabalarıyla, gözlerinde güneş gözlükleri kollarında 2000-3000tllik çantalarıyla o AVM senin bu cadde benim topuklu ayakkabılarını vura vura gezip, eşek gibi çalışan kocalarının yada babalarının parasını hayasızca savurup ondan sonra islamdan bahseden, paylaşmaktan bahseden fakat ruhları taşlaşmış, insanlara bakmadan ateş atan sert ifadelerle ortalıkta dolaşan bu şaşırmış insanlar belkide kafasındaki bez parçasına ve bu zorunluluğa sinirlenip tüm hırsını alışverişten çıkarıyordur bellimi olur?
Bugün ulaştım bu siteye.Umarım biraz birilerinde bir tebessüm oluşturur bu yazım.
Temennim herkesin birbirine saygılı olarak özgürlükleri kısıtlamadan hür bir şekilde yaşaması ve düşüncelerini beyan edebilmesidir. Ne din düşmanıyım ne ırkçıyım nede bir siyasi parti yandaşıyım. Düşüncelerimi her zaman açıkça paylaşırım seviyeli olanlarla da tartışırım
Saygılar

Adsız dedi ki...

Yaz geliyor gene etrafta bir sürü sıkmabaşlı üzeri güneş gözlüklü göreceğiz..

Adsız dedi ki...

yoruma ne hacet...

Dinler Yalan mı? dedi ki...

Öncelikle, insanların bilinçlenmelerini sağlama amaçlı yapılmış olan bu siteden dolayı, Cem Akkılıç'ı tebrik ederim.

Din konusuna gelince, uzun araştırmalarım sonucunda dinlerin bir tür menfaat zinciri sonucunda ortaya çıktığını, tamamiyle insan ürünü olduklarını düşünmekteyim.

Din hakkında farklı bir yaklaşım için rumuzuma tıklayabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

bu türbanlı kızlara dikattedin ve şu ayrıma da dikkat edin düzgün baş örtülü bol kıyafet giyimiş kızlar ve bacılarımız hariç....! yemeni ve baş örtüsü çok farklı bu sadece rahibeler gibi örtünenler TÜRBANLILAR için geçerli... tabi hepsi için geçerli değil ama çoğu böyle olabilir dememek elde değil çünkü türban takınca ''yahuu bu kız türbanlı yapmaz'' imajı yaratıp çok rahat her haltı yiyorlar ve türbanı fuhuş özgürlüğü yapıyorlar özellikle dar pantolan dar buluz giyip gezenler her yarde çok yırtık ve rahat hareket ediyorlar tam bir kaşar gibiler ben evde üniversitede arkadaşımı yakaladım türbanlı kaşarı eve çağırmış baş başa duş almışlar ben eve geldiğimde ikisininde saçları ıslaktı türbanlı olan arkadaşımı geçtim benden de hiç çekinmeyip açık ıslak saçla gezdi evde sonra türbanı taktı namuslu olup evden beraber çıktılar.

Adsız dedi ki...

Yaz günleri sona erdi artık türbanlı kızlar nargile salonlarına doluşacaklar.

Adsız dedi ki...

Öyle medeniyetten uzak, bağnaz ve yobazsınızki siz Cem bey ve yalakaları! Sözde Atatürkçükler! Hangi çağda yaşıyorsunuz siz yahu! İnsanların kılık kıyafetleriyle değerlendirildiği çağ ortaçağ idi biliyorum ben, siz kalkmış başına türban takan insanları aşağılamaya arada da islama çakmaya çalışıyorsunuz, islamda bu yok diyorsunuz, hani dinime söven müslüman olsa, sanki namaz kılıyorsun ya da islamın şartlarını biliyorsun da islamda bu yok diyorsun, hangi hapları içip de yazıyorsunuz bu yazıları bilmem ama tedaviye ihtiyacınız var ve oldukça çok da medeniyete!

site hayranı dedi ki...

böyle bir sayfa hazırladığınız için teşekkür etmek lazım çünkü kapalı kızlarımızın kendine çeki düzen vermesini belki istemeden de olsa sağlıyorsunuz. Umarım daha çok kapalı arkadaşımız okur ve ne için kapandıklarının farkına varırlar. muhtemelen inat sonucu olsa da kendilerine az da olsa çeki düzen verecekleri kesin. :) dinimize verdiğiniz destekten dolayı tekrardan sizi kutlar desteğinizin sürekli olmasını temenni ederim. :)

Adsız dedi ki...

diyecek pek fazla söz kalmıyor allah ıslah etsin sizi,atatürk tkiyeye medeniyet kazandırmadı sadece ahlak değerlerini azalttı türkiyeyi bir avrupa oyuncağu yaptı size gelirsek cem bey yarın bir gün sizinde değer verdiğiniz bir kişinin fotoğrafları sağda solda yayınlanırsa tavrınızı görmek isterim,çünkü benim burda değer verdiğim bir insanın fotosunu gördüm ve tesettürlü ve bu fotoda yalnış bir şeyde göremiyorum sizin gibi rahat batmış dinden çıkmış kişiler yüzünden ne ahlak kaldı de edep,önce bir gidin allahın emirlerini okuyun...

Cem Akkılıç dedi ki...

Ülkeyi Amerika'ya peşkeş çeken Tayyip'in siyasi çizgisini iyice araştır ve Atatürk'e hakaret etme.

Sizin sapık İslamcılar benim kişisel resimlerimi alıp porno montaj yaptılar... Bak biz de montaj yok :)

Adsız dedi ki...

Sen alevimisin ? sadece bunu soruyorum.

Adsız dedi ki...

Anladığım kadarıyla normal bir şekilde başını örten bayanlara karşı değil de başını örtüp gerisini ne denk geldiyse giyenleri eleştiriyorsunuz. O tarz bayanları biz de tasvip etmeyiz zaten. Çünkü bazı aşırı uçlar "bunların hepsi böyle" diye tm kapalı bayaları bir sınıflandırmaya sokuyorlar. Bu konuda ben de size katılıyorum. Fakat eleştiri dozunuzu aşmış buldum. Hakarete dayalı bir eleştiri oluyor sizin söylemleriniz. Sıkma baş, saç kılı, yobaz gibi kelimeler aşağılayıcı kelimelerdir. Onun yerine normal bir şekilde eleştirseniz daha iyi olmaz mı? Bu şekilde insanların arkasından hakaret etmemiş, haklarını yememiş olursunuz. Ama bu şekilde de site rağbet görmez galiba.

Adsız dedi ki...

ya bırakın sevişsin türbanlı kızlar. onlarında canı çekiyor ama tabi sokakta yapmasalar keşke.

Adsız dedi ki...

yukarda yorum yazan dinci SAÇ KILI kelimesinin neresi hakarettir? Vagina değil o saç kılı.
Ama sizler saç kılından tahrik olduğunuz için size hakaret olarak gözükebilir o kelime. İşte bu nedenle size yobaz diyorlar.

Adsız KAHRAMAN dedi ki...

Al-i Imran Suresi 23 - "Kendilerine Kitaptan bir pay verilenleri görmedin mi? Aralarında Allah'ın Kitabı hükmetsin diye çağrılıyorlar da onlardan bir bölümü yüz çeviriyor. Onlar işte böyle arka dönenlerdir."
**********
Zikrettiğimiz bu Ayet-i kerimelerden ve Hadis-i şeriflerden de anlaşılacağı gibi, Kuran'da yer alan kanunlar ile hükmedilmesi Allah-u Teala tarafından emredilmiştir. Mevzu bu denli açık ortadayken buna karşı çıkmak bir müslümanın yapacağı iş değildir. Bunu yapanlar ya sahtekardır, ya da gafildir.
Maide Suresi'nin 44'üncü Ayetinde, Allah'ın (celle celaluhu) indirdikleri ile hükmetmeyenlerin durumu şöyle bildiriliyor:
"(...) İnsanlardan korkmayın, benden korkun, âyetlerimi az bir paraya satmayın. Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir."
Allah'ın (azze ve celle) emirlerine uyduğumuzdan dolayı hiç kimsenin bizi suçlamaya hakkı yoktur.
Bir takım insanlar ise; "ama o bizi kurtardı, bu yüzden seviyoruz" diyorlar. Kimi sevip kimi sevmeyeceğimiz de Kuran'da bildirilmiştir: Mümtehine Suresi 1 - "Ey inananlar! Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olan kimseleri dost edinmeyin. Onlar size gelen gerçeği inkar ettikleri, Rabbiniz Allah'a inandığınızdan dolayı Resulü ve sizi (yurdunuzdan sürüp) çıkardıkları halde siz onlara sevgi ulaştırıyorsunuz. Eğer benim yolumda savaşmak ve benim rızamı kazanmak için çıktınızsa içinizde onlara sevgi mi gizliyorsunuz? Oysa ben sizin gizlediğiniz ve açığa vurduğunuz her şeyi bilirim. Sizden kim bunu yaparsa doğru yoldan sapmış olur."
**
Mücadele Suresi 22 - "Allah'a ve ahiret gününe inanan bir milletin, babaları, oğulları, kardeşleri, yahut akrabaları da olsa Allah'a ve Resulüne düşman olanlarla dostluk ettiğini görmezsiniz. Onlar o kimselerdir ki Allah kalblerine iman yazmış ve onları kendinden bir ruh ile desteklemiştir. Onları, altlarından ırmaklar akan cennetlere sokacak, orada ebedî kalacaklardır. Allah onlardan razı olmuş, onlar da O'ndan razı olmuşlardır. İşte onlar Allah'ın hizbi (dininin yardımcıları)dir. İyi bil ki, kurtuluşa ulaşacak olanlar, Allah'ın hizbidir."
**********
Kaldı ki, bizi ne M. Kemal kurtarmıştır ve ne de kurtarılmış birşey var. Aksine, birçok şeyi kaybetmişiz.
Örneğin Islam'ın öngördüğü Hilafet makamını, Rabbimizin emrettiği Şeriat'ı, yazımızı, kültürümüzü, tarihimizi, bize ait olan ve Lozan'da düşmanlarımıza bırakılan eski topraklarımızı, Ezan'ı (ki Adnan Menderes yine okunmasını sağlamıştır) vs.
Türkiye'de çoğunluğun mezhep Imamı olan, Imam-ı Azam Ebu Hanife (radıyallahu anh) Şeriat hakkında şöyle der:
Bir kimse: "Gel beraber gidip Şeriat'a danışalım" derse öteki kişi de “Gitmem,” derse kâfir olur. Çünkü Şeriat'ı reddetmiş oluyor.
Yine bir kimse: "Şeriat ve benzeri müesseselerin bana bir faydası yoktur, bana şeriatın hükmü geçmez," derse kâfir olur.
"El-Muhît" adlı kitapta yazıldığına göre, bir kimsenin yanında Şeriat'tan bahsedilse ve bilerek bu söze karşı gelirse, yahut hakaret için çirkin bir ses çıkarsa, yahut bu Şeriat kötüdür, derse kâfir olur."

Adsız KAHRAMAN dedi ki...

Bazı küfürbaz kemalistler, "ülkeyi kaosa sürüklemek ve Türkiye'yi yıkmak istiyorsunuz" diyorlar... Sanki Rusya'da komünizm bitince Devlet yıkıldı. Tam aksine, süper güç oldular.
Devlet; halkın siyaset aynasındaki görüntüsüdür. Halkın inancına, adetine, an'anesine, kitabına aykırı bir devlet, halkın devleti değildir...
Peki nedir?
Halktan olmayan ancak halkın inancına aykırı kanunlar dayatan bir çetedir. Yani, bizim amacımız devleti yıkmak değil, halkın aynasındaki görüntü olması gereken devleti; zorla, cebren, zulüm ile kendi ilkelerine zincirlele bağlayan çeteyi yıkmaktır.

Adsız KAHRAMAN dedi ki...

Şimdilik bu kadar. Ama daha bitmedi. Sizin dünyanızı başınıza yıkacağım. Bunları hazmedin daha sayfalar dolusu gelecek. Burada yazı yazan ve yorum yapanların hepsinden çok daha delilleriyle birlikte bilgiler göndereceğim. Birazcık ciğeriniz varsa yayınlarsınız tarihi bilgi ve belgeleri...

Cem Akkılıç dedi ki...

Eyyy cahil AKP'nin Fethullah ile birlik olup Türkiye'de cuma hutbelerinde ALİ İMRAN SURESİNİ yasaklattığını bilmiyor musun yoksa işine mi gelmiyor?

Al sana BELGE

http://blog.milliyet.com.tr/ayeti-kim-yasakladi-/Blog/?BlogNo=218190


.

Adsız dedi ki...

Bazı konularda cidden haklısın ama sen neden hep kötü şeyleri buluyorsun ki bir kerede kapalıların yaptığı güzel şeylere baksan. Hem bir insanı bu kapalı bu yapıyor çok ayıp diyerek hangi yılda yaşadığımızı ben sana soruyorum insan insandır. kapalı diyerek insanlıktan çıkmaz.sen insanların kafa kıllarıyla ilgileneceğine keşke insanlığını incelesen hem yapıyorlarsa sanane onlar kendi hatalarını kendi ayıplarını yapıyorlar sen niye ortak oluyorsun. Hemde bu da yetmezmiş gibi diğer kapalılara da laf getiriyorsun. Hem Kuran da süs eşyası takabileceğiniz her yeri kapatmalısınız yazıyor yanlış hatırlamıyorsam. Ama lütfen sen bunlarla ilgileneceğine kendinle ilgilensen de bunların ayıplarına ortak olmasan.

Adsız dedi ki...

Güzel bacaklı türbanlı kızlarımıza yapılan bu hakareti kınıyorum. Tabi ki mini etek ve topuklu ayakkabı giyecekler, makyaj yapıp münasip adaylarla ilişkiye girecekler. bu onların yıllardan beri mücadelesini verdikleri "din" ve "namus" anlayışıdır.Türkiye'de muhafazakar kesimin hemen hemen hepsi bu şekilde davranmaktadır ve hallerinden çok memnunlar, siz ateistler bunu anlayamazsınız... lütfen türbanlı kızlarımıza sahip çıkalım, arkalarında durup destek verelim..

Adem Kokoç dedi ki...

Bende türbanlı görünce azanlardanım.bunların sadece başları kapalı.Türban erkekleri tahrik edici bir bez parçası.Sanırım bütün erkekler benimle aynı fikirdeler.Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Adem Kokoç.
Bu da benden kapak olsun.

Unknown dedi ki...

Helal kardesim gordukce nefretimiz artiyor dini yanlos empoze ediyorlar islam.katili bunlar samimiyey yok ihlas yok bos beyinleri bos... yolda gorsem bogadim gelio artik..