Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Cemaatçilere bu son çağrımdır…


Arap kırması, Amerikan kuklası, kürek sakallı cemaatçilere bir çağrıda bulunmuştum.

Bulundum ama, havaya bakıp elleri ceplerinde, ıslık çalıp durdu keratalar.

Demiştim ki; madem bu kadar İslam kurallarına düşkünsünüz ve Allah'ın emri saydığınız Türbanı savunuyorsunuz, neden parklara, bahçelere, bostanlara gidip, o kafalarını devekuşu yumurtasına çevirdiğiniz  din kardeşleriniz olan kızlara engel olmuyorsunuz, sizi tutan şey nedir?

İpinize kör düğüm mü attılar yoksa?..

Ya da kesin bildiğim gibi, onların, halkın arasında erkeklerle uygunsuz
durumlarda aşne fişne etmelerinden hoşlanıyor musunuz? Bu siteye gelip, günde 5 vakit 5 posta her türlü küfürlü yorumları yazacağınıza, gavur icadı bilgisayarın başından poponuzu kaldırıp da, neden teklif ettiğim gibi elinize megafon alıp, o kapalı kızlarınıza yaptıklarının hem suç hem günah olduğunu avazınız çıktığı kadar bağırıp, anlatmıyorsunuz?

Seslerinizi kısan mı var?..

Vatandaşın çoluk-çocuk piknik yaptığı alanlarda resmen çiftleşmek dinen günah, hukuken suç, ahlaken ayıp olmalı çünkü.

*

Yoksa Anayasa paketi’nde çaktırmadan değişiklik yapıldı da biz mi kaçırdık acaba. ‘’Bundan böyle türbanlı kızlar istedikleri gibi dışarıda iş çevirebilirler’’ gibi bir madde mi eklendi diye düşünmeden edemedim hani… Paket’i hazırlayanlar, ‘’türbanla üniversiteye giriş işini henüz kıvıramadık, bari bunu aradan çıkartalım’’ diye mi düşündüler?.. Burası AKP Türkiye’si, olur mu, olur!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun türban konusundaki acıklı durumuna gelince; kendiside yelkenleri çabuk suya indirmiş vaziyette. Türbanın Türk kültüründe yeri olmadığını anlatacağı yerde, üç, beş oy uğruna AKP’nin dümen suyuna girdi. Aynısını Deniz Baykal yapmış, kara çarşaflı gacılara rozet takmış, ağzının payını almıştı.  Dincilerin, cumhuriyeti yıkmak için ‘’karşı devrim’’ yaptıklarını bildiği halde nasıl böyle davranıyor Kılıçdaroğlu anlamak zor tabi. Ancak ağır şekilde hüsrana uğrayacağını şimdiden buraya yazayım. Çünkü çakal yobazlar kendisine oy moy vermeyecekler… M.H.P ise sapır sapır dökülüp, sınıfta kaldı bu konuda. Seçmeninin büyük kısmı din ekseninde olunca, ‘’Türbana dur’’ diyemediler, demek istemediler. ‘’Cumhuriyeti biz koruyacağız’’ dedikten sonra Tayyip ile yoldaş olup, üniversiteyi medrese yapmaya kalkıştılar. Neyse ki C.H.P bunlara ‘’hoooop durun bakalım, olmaz’’ deyivermişti. Gerçi şimdi ilim-irfan peşinde koşturan (!) türbanlı kızlarımız kapıdan sıvışarak dersliklere giriyorlarmış. Allah bol zihin açıklığı versin kendilerine!

*

Eyy cümbür cemaatçiler!..

İşinize gelmiyor değil mi Gülhane parkına gitmek? Şimdi havalar soğudu tabi, parkların reytingi düştü hafiften, hadi gene iyisiniz ama, bu seferde nargile salonları dolup taştı poşetli avratlarınızla… Bacak bacak üzerine atıp, fosur fosur tüttürüyorlar...

Rezil olmakta var tabi bu işin içinde!..

Bir tane türbanlının bile sizi iplemeyeceğini adınız gibi biliyorsunuz, hem de elinizdeki megafona rağmen…

İyi bilirsiniz siz, kuş gözünü açıp da kanat çırpıp havaya dikildi mi, dini-imanı olmazmış meretin…

Ne de olsa biz ‘’kapatıyoruz’’ binlerce poşetliyi, türbanı kötülemek için değil mi?

Sizde zaten bir parça Allah korkusu olsaydı, Amerikan şeyiyle oynaşmazdınız, muşmula suratlı zevatlar…

*

Cemaatçilere bu son çağrımdır diyorsam da,

Sevimsiz suratlarında bir okka makyaj ve dapdaracık Amerikan malı blue-jeanlerle, kafalarını poşetledikleri ve kutsal saydıkları türban’la binlercesi, sokaklarda mucuk mucuk oynaşırken, Müslümanlığı kendi tekellerinde zanneden ve namus konusunda mangalda kül bırakmayan şalvarlı dinciler, bu trajikomik rezilliklere engel olmayacaklar, olamayacaklar…

Takunya modeli ahlaksızlık ve çürüme kol kola yürümeye aynen devam edecek…

Üniversite kapılarında ‘’özgürlük istiyoruz’’ diye salya-sümük zırlaşıp, kıçını yırtan, mahallesinde abdest kaçar diye öz amcasıyla bile tokalaşmayan converse ayakkabılı varoş gülü teslimiyetçi cüceler, evden uzakta çimenlere sere serpe serilip günah işlemenin zevkine varmaya devam edecekler. Tabi ki yine bizlerin gözleri önünde ve toplumun zaten aşınmış olan ahlaki değerlerini hepten tepetaklak ederek…

Tüh tüh… vah vah…

Yıkılın karşımdan, hadi yallah…

Cem Akkılıç
6 Ekim 2010 

Son dakika uzatma golü: Gavur icadı bilgisayardan popolarını kaldırıp parklara falan gitsinler demişken şimdi aklıma geliverdi. Bizim dinciler sürekli küfür-tehdit yorumları yazıyorlar ya, dikkatimi çekti. Nedense hiç ‘’P.ORNO MERAKLISI DİNCİLER’’ başlıklı yazımıza yorum gelmiyor. 


Enteresan frikik… Düüüüüüüt…

yuh


Not: Okuyucular da haliyle soruyorlar, bunlar sadece Gülhane parkındalar mı ki diye, her yerdeler ama orası sembol olduğu için 
yazıyoruz.  Varoş akın akın parklara inerken, sosyete olanları manda kasa lüküs 4x4 lerden inmiyorlar. 

İmam Hatip manzarası

Duvardaki Atatürk portresi mükemmel. Biz Yüce Atatürk’e kurban olalım. O’nun kurduğu Cumhuriyetin gölgesinde yaşıyoruz, yoksa vay halimize. Bu kızı taşlarlardı…

''Hem Atatürk'ü sevmiyorum Humeyniye tapınıyorum'' diyeceksin hem de Atatürk'ün kurduğu Laik Cumhuriyet rejiminde böyle özgürce yaşayacaksın. Yesinler bunların Müslümanlığını.


Sözde erkekleri uzaklaştırmak için kafalarını torbaya sokuyorlar. %90’ı ince siyah çorap meraklısı oluyor. Ne var bu ince siyah çorapta anlayamadık doğrusu. Parmak işaretini hiç anlayamadık. :) Bastırılmış bir şeyleri yansıtıyor olabilir mi?

TÜRBANLI HARİKALAR (466)

11 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

Bu "açık kız" "türbanlı kız" kıyaslaması her daim yapılıyor ama benim anlamadığım başını kapatmayan kadın bu kesim tarafından hep aynı cümlelerle "götününü başını açmış" diye tarif edilirken neden biz çok basit bir şeyi yani o bezi takmalarının -kendi deyimleriyle- gereğini sorduğumuzda özgürlük düşmanı oluyoruz? Aile baskısı ile kapanan kıza hiç bir şey diyemem ama inancım gereği diye kapanıyorsanız ona göre davranın. Çok basit iki artı iki.Bunu anlamamak için anlamak istememek gerekiyor galiba.Bazen çeşitli bloglarda türbanlı kızlarla tartışıyoruz.Kendilerinden başkasını müslüman olarak kabul etmeyen ve bu toprakların yüzyıllardır müslüman olduğunu -işine gelmediği için- kabul etmeyen bu kızlarımızın daimi cümlesi "özgürlük".E bacım sen kendini kapatarak,senin saçından bile tahrik olabilen sapık zihniyetin içinde bulunarak,seçme seçilme hakkını sadece seni kapalı kapılar ardına kapatmak isteyenler için kullanarak kendi elinle kendi özgürlüğünü hapsederken hangi özgürlükten bahsediyorsun?

Adsız dedi ki...

Şimdi türban sorununu 12eylül/Kenan Evren doğurdu.I2 Eylül Trük devriminde kırılma noktasıdır.Zira kızlar 12 Eylül hkümetinin aldığı kararla İmam hatip okullarına gittiler.Onlar Üniversite kapısına dayanınca sorun başladı.Olayın özgürlükle-...insan haklarıyla bir ilintisi yok.Olay kasıtlı/bilnçli yaratılmıştır ve Atatrük devrimlerine karşı bir kalkışmadır.1925'teki giysi devrimine aykırıdır.devrim yasaalrına aykırıdır.Şimdi Kılıçtaroğlu'nun da şeriat terkisine binmesi bir başka konu,yalnız durum gittikçe felakete dönüyor.Bunlar şimdi ÖĞRENİM HAKI(!) DİYOR GELECEKTE çALIŞMA HAKKKKIM DİYECEKELR.BURADA KALSALAR BİR ŞEY DEĞİL.Türkiye Tunus/suriye/Endenozya gibi olacak.Yani her türlü baskıyla örtünmeyene kalmayacak.Şimdi gri istedikleri.En karaya kadar duracakları yok.


Secaatin Elikçi

Adsız dedi ki...

Başını kapat, kıçını oranı buranı aç ohhhh ne ala. Kurban olsunlar dinimize. Türbanin arkasına sığın sonra istediğini yap oh ne ala..

Hülya

Adsız dedi ki...

Hülya Hanım, açma sorunu başka, açıklık başka, estetik giyim; giyimi yakıştırma, bedenle uyulu kılma başka sorun.Şimdi öbür dünya ile, ruhani durumla ilgili bir şeye tanrısal içerik kazandırmak, kitleleri daha çocuk yaşta, buluğu çağına gelmeden , ''cehennem ataşinde yanacaksınız'' diyerek aldatma olayı var ortada. Sonra tarikatların yoğun baskısı, baba baskısı, mahalle baskısı falan kızlarımızda özgürlük bırakmıyor ki.Onlar da bir ölçüde ileti kurmak istiyorlar.Başındaki giysi kardeş-ebeveyn-tarikat giysisi, öbürü de kendi istemi.Özgür değiller, kızmi özgürlüklerini öyle kullanıyorlar.Erkek yobazlar olmasa kadınımız-kızımız yobaz olmaz ki.İşte kölelik sorunu burada.Erkek 40 derece sıcakta kısa kollu, köle karısı ise manto içinde. sorun burada çözülmeli bence.

Secaatin Elikçi

Adsız dedi ki...

Biz Turk'uz arab degiliz. Su arab illetinden, dininden ne zaman kurtulacagiz cok merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

Gerçekten Cem Akkılıç beye teşekkürürler. Tüm gerçekleri göstermiş. İnanın siteye saplandık kaldık. Tüm çevreme önerdim bu sayfaları. Ellerinize sağlık diyorum.
Takunya libidocu ismi ise muhteşem olmuş.

Aysel Demirtaş

Metehan DURUKAN dedi ki...

İstanbul'dayken yolda ablama laf atan adamı ertesi gün AKP'nin mitingi gibi bir yerde görmek ne kadar hoşuma gitti anlatamam. Benim anlamadığım tek sorun, gerçekten haramda gözleri yoksa neden türban soruyorlar? Benim annem, babam 5 vakit namaz kılan insanlardır fakat en nefret ettikleri şey türbandır. Türbanlılar şimdi "Özgürlük" adı altında mücadele verdiklerini sanıyorlar. Burası özgür bir ülke olabilir ama özgür olduğu kadarda LAİKtir!

Mustafa dedi ki...

Gülhane parkı yaz kış Türbanlı kaynıyor... Mart Kedileri kuytu köşede çiftleşirken bunlar her bankı her ağacın altını işgal etmişler. acilen bir önlem alınmalı... polis mi zabıtamı ben bilmem ama birileri artık bunlara engel olmalı... iyice azıttı türbanlı kızlar...

Adsız dedi ki...

ahh Atam ah kalk yerinden de bak geride bıraktığın ülkenin haline bak.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Levent Mercan dedi ki...

Körfez Haber isimli uyduruk şeyi bıraktım. Zaten günde 30 kişi uğramıyordu. Artık Takunya Libidocusu gönüllüsüyüm. Türban denilen paçavranın kuranda yeri olmadığını biliyorum.

Levent Mercan

Burası number one bir site.

Adsız dedi ki...

Kuranı Kerim de bayanların başı nasıl örtülmesi gerektiği yazıyor. Bende başörtülüyüm inanın bu fotoğrafları görünce çok üzülüyorum. Gerçekten böyle insanlar var rengarenk başörtüler daracık kotlar gerçekten imanın kimde olacağı hiç belli değil.Allah için kapanmak bu olamaz. Allah doğru yoldan ayırmasın. Siz çok acımasız eleştiriyorsunuz fakat fotoğrafları gördükten sonra kızamadım...