Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Yüzde 50 oy aldık, defolun gidin bu ülkeden

 
2 Türbanlı kadın İstanbul’un göbeği Kadıköy’de başı açık laik kadınlara saldırdı.

Sokak ortasında önce omuz atıp sonra yüzlerini darp ettiler. Türbanlı kadınlar; ‘’yüzde 50 oy aldık, defolun gidin bu ülkeden’’ diyerek tehditler savurup, sille tokat laik kadınlara daldı. Bu olayı önceki gün Sözcü gazetesi manşetten duyurmuştu.

Bu tip olayları münferit diyerek geçiştirmemek gerekiyor. Çünkü ufacık kıvılcımların büyük yangınlara sebebiyet verdiği tarih sahnesinde çok görülmüştür. AKP, toplumu tam ortasından ikiye biçmeyi başardı. Hatta bana göre, isyancı Kürtleri de katarsak, üçe ayırmış durumda.

Yobazlar, başı açık kadınlara her türlü
iftirayı atmaktan hiç geri durmuyorlardı. Aldıkları bu gazla artık daha çok saldırganlaşacaklar. Asıl tehlike Anadolu’da yaşanacak. İşverenlerden, yani irili ufaklı işletmelerin patronlarından tehdit yoluyla, işçilerinden karılarının ve kız çocuklarının başlarını kapattırmaları istenecek. Kafasına türban geçirmeyenlerin eşleri işten kovulma riskiyle karşı karşıya kalacak. Düşünsenize sabah fabrikada mesaiye başlıyorsunuz ve tehdit altındaki patron size; ailendeki tüm kadınları ‘’kapat’’, yoksa seni kovmak zorunda kalacağım diyor. Zaten açlık sınırının altında yaşayan garibanlar işsiz kalma korkusuyla eşlerini ve kız çocuklarını lahana sarar gibi ‘’türbanlamak’’ zorunda bırakılacaklar. Bunları görenler ‘’İslam adına kapanmış’’ zannedecek. Tabloyu düşünmek bile tüyler ürpertici. Sonuç olarak; Mahalle baskısı’nın tirajı artarak yükselecek ve özellikle hedefte olan fakir ve muhtaç kesimin katmanlarında çığ gibi büyüyecek.

Çelişkiler ülkesi Türkiye’de bu trajedi yaşanırken, beri yanda, son model 4X4 çeker jeeplerde fiyaka basan renk cümbüşü dini bütün(!) avam türbanlıları görmeye devam edeceğiz. Zaten bu kodaman yeşil sermayenin -faiz ürünü- rüküş tiplemeleri, başlarına geçirdikleri bez sayesinde toplumda ayrıcalıklı duruma çoktan getirildiler bile. Yüzlerindeki sahte mağduriyet maskesini ise hiç bir Allah’ın kulu yemiyor artık.

*

Hurafe rejimin en büyük güdümlü silahı mafyalaşmış karanlık tarikatlar, babalarının öz malıymış gibi 2B arazilerine çöreklenip, kaçak villa ve kaçak kuran kursları açma yarışına hız verecekler. Laikliği şeytan icadı gibi göstermeye devam ederek; Cumhuriyet kurulduğundan beri, sanki bu ülkede beş vakit ezan okunmuyormuş, isteyen dinini istediği gibi özgürce yaşayamıyormuş, orucunu tutanlar falakadan geçiriliyormuş ve hatta din elden gidiyormuş gibi küçük beyinlere şeriatı daha fazla pompalayacaklar. Pompayı üflemeyene ‘’Yüzde 50 oy aldık, defolun gidin bu ülkeden’’ diyecekler.

*

Üniversitelerde ise durum çok daha vahim çünkü artık diledikleri gibi eğitim kurumlarında fink atıyorlar. Üniversite işlemi ‘’tamamlanmış’’ gibi gözüküyor. Türkiye geriye doğru çağ atlayarak, türban denilen rengarenk Amerikan beziyle muasır medeniyetlere(!) ulaşma yolunda bir zafer daha kazanmış oldu!

Bundan sonra laik kesimden, ortaçağın bataklığında üniversitelere elveda diyerek, gericiliğin kümesi medreselere alışması beklenecek. Alışmayana ’Yüzde 50 oy aldık, defolun gidin bu ülkeden’’ diye şımarıkça çemkirecekler.

*

Haydi, bu acıklı ve oldukça sıkıcı konuyu küçük bir espri ile kapatalım. Bütün kadınları poşetleyip, sözde imana getirdiler diyelim!.. Peki bayan Milli voleybol, basketbol vs. takımlarında mücadele veren, ekmeğini bu işten kazanan kızların durumu ne olacak?.. Ringe çıkan boksör kızların tesettürlü ve pardesülü komik halini hayal edin… Ya şampuan reklamlarında saçlarını rüzgara savuran kızın durumu?..

Türban’a itiraz edildiğinde ‘’Yüzde 50 oy aldık, defolun gidin bu ülkeden’’ diyerek, medeni kadınlara tekme tokat girişecekler mi?

Espridendir diyerek, güleriz ağlanacak halimize…

Cem Akkılıç
21 Haziran 2011


Aydınlanma savaşçısı İlhan Selçuk
Bugün ustaların ustası, Cumhuriyet’in aydınlık ve yıkılmayan bekçisi, kalemiyle ve yüreğiyle gönüllerde yaşayan İlhan ağabeyimizin aramızdan ayrılışının birinci yıldönümü. Yıllar önce İstanbul Kitap fuarı açılışında onunla tanışma fırsatına erişmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu daha fazla hissediyorum. 
* * *














* * *


Kamyon büyüklüğünde lüks jeepler! Allah birkaç tane daha versin gözümüz yok da, şu makyajı bir türlü anlayamıyoruz! Zira saçlar gözükseydi günah olurdu!..

















Bak sen şu bizim İslamcılara!

Hey maşallah… Nazlı çalıyor, oğlu soyuyordu










Birileri artık bu kadını TÜRBANLASIN!..  vallahi, billahi, tellahi çarpılıverecek.

Makyaj desen o biçim… Botoks hak getire…  Nazlı Ilıcak hanım, Takunya Libidocusu sitesi olarak Türban takmanı öneriyoruz. Hatta bunu şiddetle tavsiye ediyoruz. Artık nazlanma ve takıver gitsin.

Şeytana uyma, saçların gözüküyor yanarsın yoksa cehennemde… Bizden hatırlatması!..

  










.......................................................................................................................................................................................
Yılın ters köşe frikik golü:
Dinci soytarılar; Atatürk’ün resimlerini montaj yapıp, sözde karaladığınızı sanarak bloglar açacağınıza, bizim gibi montajsız siteler yapında görelim boyunuzun ölçüsünü!.. 

...

ÖNEMLİ UYARI! WARRIOR FORUMLARI ''VİRÜS'' YAYIYOR!

DİKKAT! İnternette İMAMIN ORDUSU boş durmuyor. Özellikle kurdukları sitelere TÜRK bayrağı koyarak kullanıcıları kandırmaya çalışıyorlar. Örnek olarak; WARRIOR kelimesi geçen FORUM sitelerinden kesinlikle uzak durun! Foruma üye olurken yolladığınız e-posta adresinize bir çeşit TRUVA ATI virüsü yolluyorlar. Hesabınızı aktif etme bahanesiyle yolladıkları linke tıklamanızı isteyip, bilgisayarınızı ele geçiriyorlar.
.


Türbanlı kızlar Gülhane parkı'nda 

30 yorum:

Hatice Atilla Gedik dedi ki...

Bundan 15 yıl önce böyle karikatürlerin yapılsaydı güler geçerdik, şimdi ki gülüşümüz yıllar öncesinin boş vermişliği ile gerçeklere acı gülüş…

Semra Yılmaz dedi ki...

tespitler çok doğru, teşekkür ederim:=) kafalarına göre o günah bu günah diye diye sapkın bir toplum oluşturdular kendi aralarında..

1 örnek vereyim; benim mantığıma göre, saçların görünmesi günah olsaydı herkesin renk renk, dalga dalga, kıvırcık veya düz saçları olmazdı..o zaman uzaylı yaratıklar gibi tek tip olması daha mantıklı değilmi..madem ki kapanacak Allah neden çeşit çeşit yaratsın..

Semra Yılmaz dedi ki...

özellikle dini yönetimli ülkelere, topluluklara baktığımızda en çok sapıklarından onlardan çıktığını görüyoruz..özelliklede erkekler, çoluk çocuk demeden tecavüzler, tacizler. kız, erkek farketmiyor onlar için..birde eşek kadar adamların torunu yaşındaki çocuklarla evlenmeleri hangi akla mantığa uyuyor..üstelik çok eşliliğide kendilerine hak görüyorlar...bunların alayı sapık yaaa..

Nurdan Karaağaç dedi ki...

SEMRA HANIM ARAP ÜLKELERİNDE EŞCİNSELLİK TAVAN YAPMIŞ DURUMDA ZATEN.EE KADINI UMACI GİBİ KAPATIRSAN KENDİ CİNSİYLE İLK CİNSEL DENEYİME MAHKUM EDERSEN OLACAĞI BU. NEDEN OKADAR ÇOK EŞ ALIYORLAR SANIYORSUNUZ EŞCİNSELLİKLERİ BELLİ OLMASIN DİYE :):)

Aylin Çelik dedi ki...

benim başım açık yüreğim ve aklım Allahıma şükürler olsun ki çok fazla açık. saçım normal bir renk. kırmızı, mavi, mor değil... erkeğin dikkatini üzerlerinden uzaklaştırmak değil amaçları ki normal bayanlardan daha dikkat çekiciler gerek baş örtüleri gerekse giyim tarzları (!)

Nurdan Karaağaç dedi ki...

AYRICA KIRMIZI MAVİ YADA MORDA OLABİLİR BİR SAKINCASI YOK...

Aylin Çelik dedi ki...

‎:) yok ben almayayın saçlarımla mutluyum. demek istediğim nokta da bu zaten uydurma bir din anlayışı ile kendi aralarında bir moda yaratmışlar. ama Yüce Yaradan nın ne emrittiğinden bir haberler... bastırılmış kişiliklerini dışa yansıtma tavırlarına dini alet ediyor olmaları da ayrı bir hastalık durumu onlar için

Yönetici dedi ki...

TÜRBAN sadece KAFA KILINI kapatır. AMERİKAN BEZİDİR.

Ümran dedi ki...

bu kara çarşaflıları Amerika almıyor ki...bi komşumun gelini gidiyordu tüm işlemleri tamamdı. çarşaflı diye geri çevrdiler...

Yönetici dedi ki...

Gereksiz şeyi sokar mı ülkesine kahpe Coni? Sokmaz ama buradakilerin eline verir oyalanın diye...

Rengin Kasımpatı dedi ki...

şu hallere bakın erzurumda tanık olduğum şu hallere,samsunda bile var,otobüs kaldırıp,yarı yolda kabak çiçeği gişbi açılanlar,döndükten sonrada ehli namus kesilenler.istanbulda eğlence yerlerine yakın otobüs çektirenler.biz bu kafayla gidersek askere,biraz zor alırız teskere... yazıklar olsun İslam'ı ayaklar altına alıyor bu SIKMA BAŞLILAR. Bu türbanlıları görmemek için Almanya'da yaşıyorum.

Murat TEMİZKAN dedi ki...

Softanın biri Bektaşinin önüne geçti:

-Ey Erenler; iyisin, hoşsun, ilim irfan sahibisin; bir de oruç tutup, namaz kılsan, bizim nazarımızda da itibarın olur o zaman, dedi.

Bektaşi gülümseyerek:

-Sizin nazarınızda itibar kazanmak için, tanrı önündeki itibarımı zedeleyemem, dedi.

Şule Taşöz dedi ki...

Aslında bizimle uğraşan, sataşan ve bel altı vurarak savunmak zorunda bırakan, bizzat akıl yoksunu oksijensiz beyinler ve onların çobanlarıdır. Bizler güdülmüyoruz, eşlerimizle hayatı paylaşıyoruz. Karşılıklı güven sorunu yaşamadığımızdan dünyalarımızı karartıp kısıtlamıyoruz. Onların rahibeleri benden çok renkli ve seksiler ama ezik kocaları dışarıda salyasız gezmiyorlar. Aşırı yırtık ve terbiyesizler. Başı kapatıp başka yerleri açmak, nerden geldiği belli olmayan parayla lüks içinde yaşamakla Müslüman olunmuyor. Yaşamlar çok sırıtıyor zaten. Bu kaldırımda biten otun, yan villanın bahçesindeki güle özenmesi ama gen yapılarının bozuk oluşu gibi bir şey. Madem din bu yaşanması gerekiyor, Tayyip’ten önce aklınız nerede idi? Madem dini Tayyip emretti o zaman evine kapan, oranı buranı kapa, gözünü kapa, ruhunu kapa kuranını oku. Yok, ama öyle değil, o baştaki kılda ne var ise tek suçlu o. Allah ile aldatmak bu olsa gerek...

Şule Taşöz dedi ki...

Eskiden sesleri çıkmaz, ortalıkta görünmezdiler bile. Yaşadıkları semtler belli, gezdikleri pazarlar hep aynıydı. Şimdi çağ atladılar. Hırsızlık ve arsızlıkta sınır tanımıyorlar, palazlandılar tabi. Cehaletin verdiği cesaretle yaşayamadıklarının, ezikliklerinin, adam yerine konulmamanın acısını, sürdükleri yeni saltanatta saldırarak çıkarmaya çalışacaklar. Yılların vermiş olduğu pasifliğin bir tür dışa vurumu. Sindirilmemiş hayatlar var ucunda...

Betül dedi ki...

BİRDE BÖYLE RENGARENK SİRK MAYMUNU GİBİ GİYİNMELERİ YOKMU!!!
HANİ MÜTEVAAZİLİK NERDE İNSAN GÖZÜNÜ ALAMIYOR BU EMBESİL GEYŞALARDAN HERYERDEN BİR RENK FIŞKIRIYOR :):):)

Yobaz Sevmez dedi ki...

Betül kardeş bunlar Kesin montajdır mONTAJ... :):):)... Zaten sokaklarda, parklarda, bostan ve vapur kenarlarında gördüğümüz türbanlıların da hepsi montaj... Göz yanılması...

Ümit Erol dedi ki...

delikanlı kızlar kara çarşaf kullanır.....türban sadece bir sembol fantazi sembolü bence...

Evren Çelik dedi ki...

Türban denen paçavra, amerikanca denyoların icadı. Dinle ne alakası var? Türbanı tak, genel kadınlar gibi sokak ortasında çiftleş .))) ne güzel İstanbul yahu.

POŞET SEVMEM dedi ki...

modern, boyalı, imajlı, çekici ve evlere şenlik türbanlılara sesleniyorum. "Deve hörgücü" hadis-i şerifi sizin gibi dini mezhebi sünneti lekeleyenler için asırlar önce söylenmiş açın okuyun da sonunuzun ne olduğunu iyice görün!

IGOR dedi ki...

TÜRBANLILAR KAPALILAR ÇARŞAFLILAR V.B Kİ EĞER DİNDEN İMANDAN BAHSEDİYORLARSA, AKLINIZA GELEBİLECEK HİÇ BİR ŞEYİ HAKETMİYORLARDIR.NE GİYİNMEYİ NE BİLGİSAYARI NE İNTERNETİ NE TELEVİZYONU, EĞLENCEYİ, LÜKSÜ...ONLARIN VASAT SIRADAN BİR YAŞAMLARI OLMASI LAZIMDIR.ÇÜNKÜ TESETTÜRE (NE HALTSA) GİREREK,BU YAŞAMI SEÇMİŞLERDİR.KONUŞMAYA, ÇALIŞMAYA (İŞ KADINI)OLMAYA HAKLARI HUKUKLARI YOKTUR!!!İBADET EDEREK ÖLÜMÜ BEKLEMELİDİRLER.AMA NE YAZIK Kİ HASTANEDE ONLAR, DİŞÇİDE ONLAR, ASKERİ HASTANEDE MEMUR (İNANMAYIN BİR GÜN ÇIKAR KARŞINIZA) ONLAR, NETTE AHKAM KESEN ONLAR.NE YARDAN VAZGEÇERLER, NE SERDEN...SAÇINI GÖSTERMEKTEN UTANIP, GEÇİM KAYNAĞININ KILINI TÜYÜNÜ KESMEYEN YİNE ONLAR....

Mehmet Sarıkamış dedi ki...

Aslinda her sey gelenksel olarak kapattigi örtüden utanip bu örtüyü türban seklinde örtmeye baslamalariyla basladi. Örtünün gereklerinden bi- haberler ama takmak zorunda kalinca da ortaya bu manzaralar çıktı.
Eskiden de hatırlarsanız dizde etegiyle saçının ön tarafı açık giyinen bir sürü hanım vardı ve hic kimse onlara birseycik demezdi. Onlar simdi esarptan utanıp öndeki sacları kapatmaya ve eski düzen giyime devam etmeye başladılar. Tabi üstü baska altı baska bir görüntü çıktı ortaya. deve hörgücü dedikleri şey yani.

Adsız dedi ki...

Yüce Allah erkeklere şu emri vermiştir:

"Mümin erkeklere söyle: Gözlerini harama bakmaktan çeksinler ve ırzlarını korusunlar. Bu, kendileri için daha temizdir." (Nûr 24/30)

Yüce Allah kadınlara da şöyle emretmiştir:

"Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar. Irzlarını korusunlar. Görülmesi tabii olan yerler hariç ziynet yerlerini açmasınlar. Baş örtülerini yakalarının üzerine kadar salsınlar. Ziynet yerlerini izin verilenler dışında kimseye göstermesinler. Bir de ayak bileklerine taktıkları gizli süsler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler, (önceki kusurlarınızdan dolayı) hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin, umduğunuza nâil olursunuz." Nûr 24/31

Elmalılı Hamdi Yazır (rah) meşhur tefsirinde der ki:

Bu âyette emredilen şudur: Kadınlar başlarını, saçlarını, kulaklarını, boyunlarını, gerdanlarını ve göğüslerini açık tutmayıp anlatıldığı gibi güzelce örtünsünler. Bunun için onu temin edecek baş örtüsü kullansınlar. Cahiliye (İslâm öncesi) kadınları da hiç baş örtüsü kullanmaz değillerdi. Fakat yalnız enselerini bağlar veya arkalarına bırakırlar, yakaları önden açılır, gerdanları ve gerdanlıkları açık olurdu, ziynetleri görünürdü.

İslâm önce açıklığı yasaklamıştır. Sonra, kadınların başlarını örtüp başörtülerini yanları ve göğüsleri üzerine sarkıtmasını emretmiştir. Böylece sadece tesettürün farz oluşu değil, aynı zamanda onun ne şekilde olacağı da gösterilmiştir. Kadın edep ve nezaketinin en güzel ifadesi bundadır.

Kadınlara örtüyü emreden ikinci âyet şudur:

"Ey peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, evlerinin dışına çıkarken cilbâblarını (dış elbiselerini) üzerlerine alsınlar. Bu, onların tanınması ve incitilmemesi için en uygunudur. Allah çok affedici ve çok esirgeyicidir." Ahzâb 33/59

Yönetici dedi ki...

24- Nur Suresi 31

Kadını kendi zihniyetine göre yaşatmak isteyen zihniyetin çarpıttığı ayetlerin başında bu ayet gelir. Bu ayetteki “hımar” kelimesi geniş manalı bir kelime olup örtü manasına gelir. Eski Arap yazılarına bakılırsa hımarın yere konulan, masaya örtülen veya herhangi bir örtüyü tarif edebileceğini görürüz. Hımar, başı örterse başörtüsü olur, masaya konursa masa örtüsü olur. Allah eğer “hımar” kelimesi ile başın örtülmesini isteseydi “hımarürres” gibi bir vurgulama ile başörtüsü diyebilirdi: Böylece “res” kelimesi ile baş bölgesi vurgulanır ve örtü kelimesi olan “hımar” ile beraber başörtüsü net bir şekilde anlaşılırdı. Nitekim abdest alınmasıyla ilgili ayette başın sıvazlanması söyenirken, baş kelimesi Arapça karşılığı ‘res’ ile vurgulanır.

Devamı için;
http://turbanmodasi.blogspot.com/2011/07/kuranda-turban-yok-iste-kantlar.html


.

Abdullah Ada dedi ki...

kafa kapatılınca müslümanmı olunuyor,kapatmayan müslüman degilmi?Benim memleketimde parayla imanın kimde oldugu bilinmez diye söylenir.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Zaten islamda örtünmenin bir standardı yok. bu şapşallar Fethullahın emriyle TÜRBANIicat ettiler. hiç bir islam ülkesinde türbanlı sıkmabaşlı göremezsiniz. sopytarı bunlar... ve çok rüküşler...

PiExsEs dedi ki...

yaklaşımınız hoş değil o olay burdayazıldığı gibi asla değil mesele başka bir tartışmadan kaynaklandı ama millet sorunu buraya çekti ayrıcahakaret eden açık olan bayanlardır ki öle bile olsa ne açığı ne kapalısı bu ülkede herkezin özgür bi yaşama hakkı varken kimse kimseye kılık kıyafeti yüzünden ahlaksız yaklaşımlarda bulunmaması gerekir

Yönetici dedi ki...

Eee nasıl kaynaklandığını anlatsaydınız keşke. Olay Savcılığa ve gazetelere yansıdığı gibi gelişmiştir… Yani yazımızda ki gibi olmuştur.

Adsız dedi ki...

ya acıkcası bende namaz kılan bir insanım. baş örtülü değilim gerek duymuyorum cunku. ve bu akp li insanların yönetimi sardıgı bir şirkette çalısıorum. namaz vakti geldimi. birbilerine yüksek sesle hadi "namaza gidelim" , "namaza gitmiyor muyuz?" diye söyleyişleri beni çıldırtıyo. özellikle böyle dindar gözüküpte başörtü altından kırk fındık kıran kadınlardan nefret ediyorum. akp li erkeklerin çoğu pornocunun önde gideni sadece dinle kendilerini iyi ve saygıdeger göstermeye calısıyorlar. ama bide kırdıkları fındıklar olmasına ragmen insanın suratına bir gram utanma olmadan bakabiliyorlar. ayrıca hak yemenn en iyisini yapıyorlar. nefret ediorum akp cilerdennn.... bende bi ara kapandımm sırf su bası örtük ama alttan camasır giymeyen sıkma baslar yüzünden hemen actım sacımı anladmki kafa örtmeyle deil kafanın içinde olmalı bişeyşer bunları kafası bi tek sexe basar.... GÜLÇEHRE.

Adsız dedi ki...

Yukarda yorum yazan şule taşöz haklı. Bizimle ve milliyetçi değerlerimizle kimse oynamaya kalkışmasın...

Sevil Çakırel dedi ki...

Şeref namus yok bu dincilerde. Ankarayı mahvettiler.Parsel parsel satan bir belediye başkanı var yıllardır.Haramzade takımına halkın tokatı inmelidir artık.Din kisvesi altında malı götürdüler.