Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Gülhane mi, kárhane mi?

Sokakta, parkta, ağaç altlarında tavşanlar gibi sevişirsen bu ÖZEL HAYAT olmaz. Ne olur peki? Haber olur haber!..

Özel hayat dört duvar arasındadır, kamuya açık alanda değil!..

İşte şok videolar;

4 dakikalık görüntülere 4 ayrı mekanda 4 Türbanlı düşmüş. Gidin Gülhane parkına, Sarayburnu-Zeytinburnu sahil şeridine binlercesini kendi gözlerinizle göreceksiniz.  

Not:
Kış aylarında Gülhane parkında her ağacın altına düşen Türbanlı sayısında haliyle bir miktar azalma görülüyor. Bunlar genellikle Nargile kafalere doluşuyorlar. Baharın gelişiyle birlikte parklar, bahçeler, bostanlar SIKMABAŞLI kızlarla doluyor.

İzlemek için PLAY tuşuna tıklayın.





Sahilde manitasıyla öpüşen türbanlı...
Camiler boş... Hiç camiye giden türbanlı görmüyoruz!..




Kendilerinden geçtiler. Caddeden geçen milleti iplemediler. Namus dedikleri bu olsa gerek!? Sürüsüne bereket…

Bir yobaz dinci aşağıdaki eseri izleyip, sarmaş dolaş öpüşen tesettürlü kızlar için ‘’Onlar evli olamazlar mı, ne var ki bunda’’ diye özel mesaj yollamış.

Bir defa bu ve benzeri binlerce TÜRBANLI kızın evli olmadıkları çok açık. Kaldı ki, nikahlı olsalar bile bu görüntüleri insanların arasında umuma açık yerlerde sergilemeleri doğru bir davranış mı? Diyelim ki evliler; bunların evleri, yatak odaları yok mu? 


 

Tinercinin biri gelip, omzuna dokunarak; ‘’kalk bakayım biraz nöbeti bana devret, biraz da ben yiyeceğim’’ derse ne olacak?.. Umuma açık yerlerde, çoluk çocuğun piknik yaptığı yeşilliklerde olacak iş midir? O kadar çok ki bu görüntüler. Utanma falan kalmadı…
Hani bir karışlık bez parçası namus etiketiydi? 




Türbanlı kıza buradan bakın




Evli olup da, cadde kenarında, ağaç altlarında alenen bu görüntüleri sergiliyorlarsa bunun nasıl bir açıklaması olabilir? Fantezi mi diyeceğiz? Adını ne koyacağız bunun? Pansiyonlar ne güne duruyor?

Pişkin pişkin etrafı kesip, tekrar sevgilisinin dudaklarına yapışıyor. ''Günah'' ve ''ayıp'' kavramı kayboluyor. Caddenin kenarında ağaç altına tünemiş, yoldan geçenleri umursamadan, dakikalarca ‘’işlerine’’ devam ediyorlar. Takunya sevdası bu olmalı sanırım.

Buyurunuz; pes dedirten görüntüler… 

G


Bunlarda ne Allah korkusu var, ne de din-kitap korkusu. Utanmadan ara sıra etrafı kesiyorlar kendilerini izleyen var mı diye. Kaldırım ile uzaklıkları taş çatlasın 10 metre. Ve tekrar işlerine dönüyorlar. Önceki yazılarımda belirttiğim gibi bu sadece bir örnek, gidin Gülhane parkına, Sarayburnu sahiline binlercesini göreceksiniz…

Vah zavallı Türkiye’m, ne hallere kaldık… 


Cem Akkılıç 2009
 
* * *  
TÜRBANLI KIZLARIN MEKANI PARKLAR

Tahmini 40 metre uzaktalar ve ufacık kamerayı fark etmiyorlar. Etrafa bakıyorlar. Kamera yönüne bakıyorlar. O kadar uzaklıktan cep telefonu kadar küçücük kamerayı elbette fark edemiyorlar. Teknoloji 400 metreyi bile 4 metreye getiriyor çünkü. Zaten dikkat edin, boşluğa bakar gibi bakıyorlar.
g1

g3

Kamera onları zoom yaptığı için poz veriyorlarmış gibi gözüküyor. 


Bunları neden söylüyorum; çünkü dinciler bu rezaleti savunurken utanmadan, bu görüntülerde ki çirkinliklerin bizler tarafından maksatlı yapılmış bir mizansen olduğunu söylüyorlar. Zaten başka argümanları da yok. Bir tanesi de çıkıp ‘’evet bu iş çığırından çıktı’’ deyip, özeleştiri yapmak istemiyor. Çünkü bir karışlık bez parçasına toz kondurmak istemiyorlar.

Kafamızı nereye çevirsek orada bir türbanlının erkek arkadaşıyla aşne fişne yaptığına şahit oluyoruz!


Vatandaşın birisi cep telefonuyla konuşuyor, ‘’bizimkiler’’ kimseyi sallamayıp, aşk yapmaya devam ediyorlar. Haydi Allah korkunuz yok, utanma duygunuzda mı köreldi?

Gülhane parkı’nda eskiden HAYVANAT bahçesi vardı. AKP belediyesinin düzenlemeleriyle park yeniden dizayn edildi ve TÜRBANAT bahçesi oldu. 

İstanbul halkının içinde kimseyi umursamıyorlar. Hatta biz oradayken yoldan geçen arabalar bunlara korna bile çaldılar. Asıl yuvalandıkları bölge ise Gülhane. Orası ''merkez üsleri'' olmuş. Bir iki tane değil ki, o kadar çoklar ki, turistler bile şaşkın bakışlarla bunları izliyor. Halk ile adeta bütünleşmişler.  
*
*
                                                                                                                  



YOBAZLARA UYARI! İMANA GELİN

Biliyorum, bu sayfamızı gören Yobazlar hemen aptalca bir savunmaya geçip, ‘’Açık kızlarda yapıyor’’ diyerek aptallıklarını duble kanıtlamış olacaklar.

Yahu kardeşim, sen kafasına poşet geçirmemiş medeni kızlarla neden karıştırıyorsun, neden kıyaslıyorsun SIKMABAŞLI gericilerini?

Siz TÜRBAN’ı bu millete ''namustur'' diye kakalamadınız mı? Eee ne oldu şimdi? Köşeye sıkışınca açık kızlarla mı kıyas yapıyorsunuz?

Alın elinize irice bir megafon, gidin Gülhane parkına, etrafta göreceğiniz binlerce tesettürlü kızı imana davet edin. Yaptıklarının hem günah, hem suç olduğunu bağırın.  Avazınız çıktığı kadar bağırın... Bakalım kaç tesettürlü kız sizi dinleyip imana koşacak?


KARATAHTA


Gericiler diyor ya hani; ‘’Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni.’’ Evet hayvanlar daha medeni bunlardan. Ben Gülhane’de iş bitiren bir tek sincap göremedim çünkü bu zamana kadar.
Cem Akkılıç   

ŞOK KANIT, ŞOK BELGE
İSLAM dinine hakaret ediyorlar. Bu hakaretleri İslam'ı kullanarak yapıyorlar.
Bu ŞOK BELGEYİ buradan okuyun.

Selma Erdal yazdı. TÜRBANLI KIZLARA SEVİŞME ÖZGÜRLÜĞÜ...
Bu muhteşem yazıya buradan ulaşabilirsiniz.
*
ŞOK*
*
*
*
*  
*
*
*
*
*
* yazıyı okumak için lütfen üzerini tıklayın. The POŞET     
 *
*
*
ü


 



254985_108008625956917_100002433414788_77038_4030597_n

Hiç şaşırmadım
Google Türkiye 2011 istatistiklerine göre, internette en çok aranan kelimeler içinde TÜRBANLI PORNOSU ilk 10’daymış.  
 .
Kurtuluş savaşı ve TÜRBAN


İNANMAYANLAR VAR MI?
Şimdi hâlâ bu yazdıklarımıza burun çevirip, inanmayanlar varsa Gulhane parkına gitsin ya da bu belge niteliğindeki yazıyı okusun.

195 yorum:

ahmet dedi ki...

videoyu izledim araya koyduğunuz yazılarıda okudum..şimdi ilk önce bi düşünün biz bu hale nasıl geldikk.iki tane başörtüsünü süs diye başına takan cahil beyinliyi alıp kendinize malzeme çıkarmış hem benim dini ahlakımı hemde başörtümü vurgulayarak kötülemeye çalışmışsın ne yazık değilmi..biz istanbulu bunun içinmi fet ettik..taksimde her sokak başında başı açık olanların sevişmeleri nerde florya beşiktaş etilerdeki gece alemlerinin görüntüleri nerde neden onlardan bahsetmiyosun..peki biz bu hale nasıl geldik sordunumuzmu kendinize medyada şaşalı magazin programlarını yayınlarken sizlerin seslerini duyamadık duymuyoruz.bu özenti bize nerden geldii havadan değil heralde değilmii..benim bacım senin kardeşin nerden bu özentiyi nerden kazandık bunları yazın..çıkıp burda 4 tane beyinsizi anlatmayın laik türkiye cumhuriye buyrun isdeğiniz olduu..

Cem Akkılıç dedi ki...

1: Türbanı kötüleyen bizzat Abajur kafalılar. Yani bizler değiliz.

2:Açık kızlardan neden söz edelim ki, siz zaten bu oyuna başlarken toplumu ikiye bölüp ‘’açıklar or….dur, kapanmak namustur’’ demediniz mi?

3: 4 dakikalık videoya 4 Abajur düşmüş. 40 dakika olsaydı emin ol 40 Abajur düşerdi.

4: Sende bu gerçeği biliyorsun aslında ama bir türlü yüzleşemiyorsun. Yukarda ki yazıyı bir daha oku. Sonra Gülhane parkına git. Sarayburnu- Zeytinburnu sahillerine git. Gittikten sonra gel burada gördüklerini anlat bize.

Adsız dedi ki...

Katılıyorum Cem Akkılıç beye. Niçin başı açıklarla kıyas ediyorlar?. Bu mukayese neden? işlerine gelmiyor çünkü. Gerçekler kabak gibi ortada. Yozlaşmış bir Türban olgusu var ülkemizde.

Metehan

Adsız dedi ki...

kuranda örtünmek nasıl olur açık bir şekilde yazıyormu vede kapanmak derkende türban kelimesi özel olarak kullanılmışmı yoksa önemli olan avret yerlerinimi örtmektir mi diyor...kafana on çeşit bez geçirceksin adına türban diyceksin sonra üzerine dar pantolonlar body ler giyceksin bütün vücut hatlarını ortaya çıkarcaksın sonra ben senin dindar olduğunu amacının din olduğunu yiycem öylemi kimse kusura bakmasın bu bende hazımsızlık yapar mideme oturur...dedem ninem beş vakit namazını kılar ama hiç birisi bunlar gibi değil...

Kenan

Cem Akkılıç dedi ki...

Bize küfür edenlere sesleniyorum; ellerine Megafon alsınlar ve Gülhane parkına, Zeytinburnu-Sarayburnu sahillerine gitsinler ve etraftaki sevişen binlerce Türbanlı kıza bağırarak seslensinler;’’ Eyy Türbanlı kızlar başınıza Naylon poşet geçirip parklarda, bahçalerde, bostanlarda sevişmeyin, çok günahtır’’ Sonra gelip açık kızlarla kıyaslamasınlar Türbanlıları.

Adsız dedi ki...

otoyol kenarlarındaki çimenliklerde öpüşen yada yiyişen çeşitleri de vardır.bazen yola arkalarını dönerler. arabadakilerin görmeyeceği zihniyetine sahip olabilirler

Adsız dedi ki...

Gülhane parkı başta olmak üzere İstanbulu'un belli başlı büyük parklarında nasıl seviştiklerini göreceksiniz. Şimdi POŞETİ savunan gericiler biz bu pislikleri gösteriyoruz diye çağdaş kızlarımızla kıyas ediyorlar bu POŞETLİ tavşanları. Peki hani POŞET namustu. DALGA DALGA TÜRBANLI parklarda bostanlarda vapurlarda patlıcan poşetliyor İstanbul halkı hayretler içinde izliyor.

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızların bazıları öyle giyiniyorki aslında açık kızlardan çok daha fazla seksi oluyor.İnsanın doğasında gizli ve saklı olana karşı merak her zaman olmuştur.Özellikle bazı türbanlı tazelerin yüksek topuklu, açık ve dekolte ayakkabıları müslümanı bile yoldan çıkarır değil dinsizi..

Adsız dedi ki...

aslinda soylenecek pek soz yok olay ortada. Bazilari turbani kapap ve ailelerine kapak olarak kulaniyorlar,asil allah inanci icimizdedir..........umut ederim ki en kisa zamanda oyunu birakip da ya olduklari gibi gorunurler ya da gorudukleri gibi olurlar.

Adsız dedi ki...

HİÇ ŞAŞIRMAYIN BUNLAR GAYET NORMAL. ZİRA BUNLAR 21. YÜZYIL MÜSLÜMANLARI ( ILIMLI İSLAM CILAR ). DAHA ÇOK ŞEYLER GÖRECEĞİZ.

Adsız dedi ki...

Ne cikarsa zaten bu sözde dinci yobazlardan cikiyor..Sofu sogan yemezmis ama buluncada kabugunu bile birakmazmis..Bütün sapikliklar bu dinciyiz diye gecinen yobazlarda..Onlar gibi dinli olmaktansa ben dinsiz kalmaya raziyim..

Adsız dedi ki...

Kaşarlık duygularını başlarına bağladıkları kamuflajla örterek topluma karşı gözboyama taktikleriyle kendilerine teknik geliştiren GELİŞMEMİŞLERE bunlar AZ BİLE.gerçek manada dinini yaşayanlara birşey demiyorum.FAKAT kafasına türban takıpta kıçına dasdar eteği giyinerek o kucak bu kucak demeden kucakkolik olan ve tek savunduğu şeyin.BEN KAPALIYIM NE YAPSAM HAKTIR bana kuramını savunan greyfurt beyinlilerin yaşamadığı bir dünya diliyorum.HÜMEYNİSEVERİM ATATÜRKÜ SEVMEM diyen ucuz kahpelerin,ÇANAKKALEDEKİ ŞEHİTLERİMİZİN çabaları,canları,herşeyleriyle kurduğu bu vatanda aldıkları her nefeste boğulmalarını istiyorum.

Cem Akkılıç dedi ki...

Benim erkek kardeşim genetik mühendisidir. Öyle kıytırık laboratuarlarda kurbağa bacağı üzerinde ihtisas yapmadı. Amerika’da Houston’da muazzam bir genetik araştırma merkezinde çalışıyor ve bütün dünyayı dolaşıyor. Irklar üzerine yapmış olduğu bir çok çalışmasını makale halinde yayınlamıştı. Onun ağzından çok defa duymuştum Arapların aptal olduğunu. Düşünsenize 200 milyon Arap 7 milyonluk İsrail’e bir türlü kafa tutamıyor! O İsrail her gece bunların kıçında misket bombası patlatıyor. Düşünün bunun nedenini. Genetik uzmanı olmanıza gerek yok.

Adsız dedi ki...

Kimse yüce din İslâma, şahsi sapıklıklarını ulu orta yapan pisliklere siper etmesin. İslâm bu türbanlı şahsiyetsizlerle mi vardı, 20 sene önce İslam müslümanlar...vs yoktu meselâ öyle mi? Yani bütün sülaleniz gavur olarak öldüler bu mantalitenize göre.

Adsız dedi ki...

bu sahneyi acik bayanlar hergün yapiyor birazda onlari elestirin bence

Adsız dedi ki...

bize din dersi veren sözde dinci namuslu kızlar......bir zamanlar erkekler şunu derdi"neden örtülü kadınlara laf atıp sataşmıyoruz.bu açıklar hakediyor kuyruk sallıyor"aslında sebebini şimdi anlıyorum.açıkların bir namus anlayışı ahlak anlayışı var.adamların kapalılara zorla sataşmasına gerek yok.zaten ağaç altına tezgahı kurmuşlar gelene gidene allah versin...bunlardan konyada çok gördüm ben.öğrenciyken günah olmasın diye erkek arkadaşlarıyla imam nikahı yapıp okul bitene kadar birlikte yaşıyorlardı.örtüyü kamuflaj için kullanıyorlar.bir açsalar neler dökülecek altından.ellerine sağlık cem arkadaş.saygın olan atatürk kızlarımı yoksa bu sıkmabaş namussuzlarımı görsün herkes.

Adsız dedi ki...

Altınvuruş! Madde bağımlılığında yeni bir dönem açıldı... Yeni malın adına Gülhane Fıstığı deniyor. Poşet poşet ve beleş... Tinercilerin favorisi Kullanım şekli... Hak yoluna sokuyorsun imanı çesme gibi akıtıyorsun... Etki süresi pek yok o yüzden bulduğun poşetliyi kullanıyorsun. İmanlı müslüman poşetliler varoştan sosyeteye her yerde yetiştiğinden mal bulamama derdi yok, haliyle yoksunluk krizi de yaşanmıyor.

Muslim outdoor sex.

Adsız dedi ki...

müslumanlıkdan bahesiyorlar bide bu kaçıncısı böyle, hepde turbanlı kadınlar... gitdikce virüs gibi coğalıyorlar. Bu resimleri medyayada vermek lazım kirli camaşılrarını ortaya çıkartmak lazım.

Adsız dedi ki...

nedense işinize gelen mesajları yayınlıyosunuz kendiniz den bu kadar eminseniz neden herkezin gönderdiği mesajları yayınlamıyorsunuz sizin çevrenizde yada annenizde annanenizde babannenizde harhangi bir tanıdınızda saçı kapalı olan yokmu onlarıdamı aynı kefeye kayuyosunuz beş parmağın beşide bir deyil unutmayın lütfen

Adsız dedi ki...

Tabi ki kıçını da ve başını da açana karşıyım. Doğru düzgün giyinmek varken usulünce, bu sonradan gelme şeyleri İSLAM diye iteleyen piç erbakan ve talebeleri olan AKPlilerdir eleştirilenler. Hangi türbanlı gidipte CHPye oy verir ki? Önce erkek arkadaşıyla vuruşur, sonra gider AKPye EVET diye basar, çünkü onun türbanı şeriatın ve kaşarlığının göstergesidir.

Adsız dedi ki...

Türk Melek
Çözemediğim her kapalıyı neden acaba direk namus sanarız :)) yada din sanarız :))
bu namuslu dindar kadınlar ben ve benim gibileri açık diye yaşadığım yer KONYA da tuuu namussuzzz diye aşağılayan böceklerdir.Gördüğüm bizzat tanık olduğum öyle çok şey var ki.Yaşadığım yer Türkiye'nin yobaz diye bilinen bir şehri. mahalle baskısı diye moda bir deyim çıktı bu sıçtığım deyim neyse bir türlü anlamını çözemedim.baskı baskı benim bildiğim yasaklar herzaman talep getirir.işte bu baskı burada yaşadığım yerde bol mevcut ve her nedensede her bok burada yeniyor :)))) ama bu boku yiyenlerde hep en namuslu hep en dindar :)))Göbeğinde sakalı başında takkesi sakalını sıvazlaya sıvazlaya kızı yaşındakilere ağzının salyalarını akıta akıta yanaşanlarıda biliyorum.Yada geliniyleee genç çocuk için o benim diye kavga eden kaynanaları gördüm bennn geçin bu işleriiiii .........lafa gelincede namusu dini kimseye bırakmazlar a.kkk....

Buranın zaten belli mekanları vardır.Nenehatun parkı Kozağaç parkı.Evim Kozağaça yakın olduğu için oraya hafta sonları birkaç kez gittim bu çok namusluuuu !!!! kapalıları gördük çimlerde tombala çekerken :))ama ben ve benim gibi başık açıkları gördükleri zamanda başka zaman tuuu namussuzlar demeyide iyi bilirler.Onların o çok ahlaklı dindar gözlerinde biz potansiyel orospuyuzdur çünki.Sonuna kadar karşı çıkıyorum yobazlığa sonuna kadar.

Cem Akkılıç dedi ki...

Mesajlar küfür içermezse her görüşü yayınlıyoruz. Bir de mesaj yazmadan önce mesaj kutusunun üzerinde bir uyarı var. Dikkate alınmayan mesajlar yayınlanmayacak diye yazdık. TÜRBAN ile Oyalı yemeniyi karıştırmayalım. Nedense Yobazlar Türbana hiç Türban demiyorlar. Benim sülalemde hiç kimse Türban takmadı. Büyüklerim sadece namaz kılarken yemeni kullanırlardı.

Adsız dedi ki...

bunları var ya bağırta bağırta ...... :))) sorsan Allah korkusundan başlarını örtmüşler ! Allah korkusundan başını örten kız elin oğlu namahremle yanyana dudak dudağa :)) başı açık kızlara orospu gözüyle bakanlar bu kapalılara ne diyecekler orospunun ağababası mı :) saç telini günah diye elin adamından gizleyen kaşar oturmus namahrem adamla yan yana ,cocugun bir yerlerini kaldırmış :))) dışarıda bunları yapmaya cesareti olan kız kapalı bir mekanda o erkeğin canını okur valla :))) sonrada gider gelir diktitir :)))) gider gelir diktirir ama o türbanı çıkarmaz :) günah cünkü :)))

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gerçekten sizin düşüncelerinizin hedefini gayesini anlayamadım türbanlıların hepsini aynı kefeye neden katıyosunuzki siz türbanamı türban takanamı karşısınız etrafınıza bakarsanız başı kapalı ayağında uzun etek ama içinde afedersiniz iç çamaşırı olmayan fikri niyeti bozuk türbanı kullanan kişilerde var burada niyet önemli nasıl sizin büyükleriniz namaz kılarken başını bağlıyosa niyetleri allahın emrini sadece namazdada olsa yerine getirmekse niyeti ve fikri bozuk başı kapalı türbanlı kişilerle herkezi bir tutmamak gerek asıl olan ALLAHın rızası için kapanmaktır ve buda yobazlık deyildir tşk :)

Adsız dedi ki...

bunu nereden çıkarttın ki? biz burada binlerce sokakta sevişen türbanlıları tartışıyoruz. aileler de görsün bence bu siteyi. Faydası olur kesin.

Unknown dedi ki...

http://img19.imageshack.us/img19/6499/trbanl.gif

Cem Akkılıç dedi ki...

Emre yolladığın GIF çalışması için teşekkürler. Süper olmuş.

Bir kez de ben yayınlıyorum Emre kardeşin linkini;

http://img19.imageshack.us/img19/6499/trbanl.gif

Adsız dedi ki...

Bunlar (yani orospu denilen türbanlılar) abd/fettos/siyonizmn'in masasıdırlar..
Fettosun uşağı 2. peygamber Teyyibin paspasıdırlar.
Amaç Mustafa Kemal'in önderliğinde can verip, kan akıtıp vatan kurtaranlara ihanet ve Türkiye Cumhuriyetini yıkmaktır !
Bunlardan nasil sözedilmesini isterdiniz?... Sizce bunlar hangi sıfat ile anılmaya layıklar?

Benim anamin, ninemin geleneksel bas örtüsü değil burada söz konusu olan !
Fettos/Vatikan/Siyonizm icadı bir sıkma bas!
(velev ki siyasi semboldür demiştir Tayyeep bunun için)

Adsız dedi ki...

Bütün SIKMABAŞLI kızlar bakire kalıp İmam kocalarına varmak için Anal sex bağımlısıdırlar. Dikkat edin yan yan otururlar. :):):)

Adsız dedi ki...

iyiki füfür içeren mesajları yayınlamıyorsunuz biri bağırta bağırta bağırta yazmış diyeri ...... denilen türbanlılar demiş. taktire gerek bir site süper

Adsız dedi ki...

. yayınlanan o görüntüler yaklaşık 2 yıllık buda önemli deyil açık veya kapalı bu ayrımı yapmak nekadar doğru tabiki baş örtüsü namusu temsil etmez ama birde gerçek var bu ülkede verdiyimiz vergilerle yapılan devlet kurumlarına askeri hastanelerine üniversitelere kapalı diye o insanları almazken müslüman bir ülkede bir iki kişinin çıkarları yüzünden dindersinin mecburiyetten kaldırılması nekadar doğru hepimizin ortak iki yönü var 1 insanız 2 kara toprak peki ozaman bazı insan ların çıkar kavgaları yüzünden birbirimizi kırmak niye ... savas inancu

Cem Akkılıç dedi ki...

Hayır yanılıyorsun. O görüntüler 2 yıllık değil. Temmuz 2009 da çekildi. Hem bunun ne önemi var? O bölgelerde resmen çiftleşiyor Türbanlı kızlar. 1 tane ya da 10 tane değil. Binlercesi aynı vaziyette. İNANMAYAN GİDER BAKAR.

Adsız dedi ki...

valla ülkenin haline gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum...ben bunları yıllardır söylüyorum.. her kötülüğün başı cehalet..
HEY İNSAN KENDİNİ BİL!!

adsız dedi ki...

slm arkadaşlar bir çoğunuzun yorumlarını okudum
ben gaziantep te ikamet ediyorum ve istanbul a 1 kez gitmişliğim bulunmakta ki onda da maalesef o parkları gezdirecek kimsem yoktu
konuya gelecek olursak
1 türban namus tur dini bağlılıktır diyemeyiz
2 baş örtüsü olmayan insanlar namussuzdur diyemeyiz


ayrıca tamam ülkemizin büyük bir çoğunluğu müslümandır ve müslümanlık içtendir
gösteriş için yapılmaz insanın ibadeti de kabahati de gizli olmalıdır
yüce allah dini yaşanması gerektiği gibi kullarına kuran-ı kerim ile bildiröiştir
ancak
allah kuran-ı kerimde hiç bir kuluna
türban takınca namuslusundur
sakal uzatınca namaz kılınca dürüstsündür dememiştir

namus dürüstlük hoş görü yardım severlik ahlak
şeref sözüne erlik edebilme insanın kişiliğini oluşturan temellerdir

lütfen birbirimizi kandırmayalım yaa
bu ülkede dini arkasına alıp kimler neler yapmadı ki

bağzı kızlarımız bir baş örtüsü taktı diye
her önüne gelen le fink attı

erkeklerimiz iki çift allah razı olsun, allaha şükür dediler diye herkesi kandırdı

ticaretçilerimiz bir sakal uzatmayla eline aldıkları bir 99lu tesbihle insanlarımızı dolandırdı

politikacılarımız türbanı serbest ettik
yok kaldırmaya çalışıyorlar diye
dinine gerçekten bağlı olan insanlarımızın
iyi niyetini suistimal edip oylarını çaldı

bu ülkede maalesef bunların hepsini hepimiz gördük yaşadık
söyleyecek asıl şey bence şudur

dinine bağlı isen allah korkun var ise
dinini istediğin gibi yaşa çünki
önemli olan senin içtenlikle dinini yaşama isteğindir


ancak dinini bilmiyor tanımıyor
her türlü melaneti bünyende barındırıyorsan
o zaman kendini aileni ve çevreni oluşturan toplumu kandırmaktan vazgeç

çünki ancak seni görenleri sadece seni gördükleri ana inandırabilirsin

peki ya ALLAH ı nasıl kandıracaksın

herkese saygılarımla

Adsız dedi ki...

lan savaş olucak şerefsiz bir iki kişinin çıkarı için din dersi kalırılcakmış he o bir iki dediğin milyonlarca alevi ve çağdaş insanlardır.sen kimsin laf yapıosun burda laikliğe atatürk ilke ve inkılaplarına ters gelen bişi yok aksine kuvvetele savunucusudur.sizinki türbnala milletin mecilisine üniversitesine gremezsin laik ülke burası akıllı olun

Adsız dedi ki...

Mesajlarınız gayet açık ve net ancak malesef kutuplaşmaları kızıştıracak cinsten bunlara ne bu millet izin verir Ne de Allah. kapalılık farklı algılansada ülkemiz bir müslüman ülkesidir ve öyle kalacaktır.Türbanı Allahtan gerçekten korkup takanlar var ben ise bir bayanda türbanı estetik görünüm olarak daha çok seviyorum.istediğim Öyle bir ülke ki özel bir bankaya gittiğimde Türbanlı bir gişe görevlisi ve yanında askılı bady giymiş bir hanım kız.işte manevi değerlere ve kişilerin hak ve Hürriyetlerine saygı duyulduğunu ben o zman anlarım.Bence böyle şeyleri devam ettirmeyin çünkü her iki görüş içinde çok üzüldüm.kimi siyasi amaçla kimi aileden gelen bir gelenekle kimi kalben huzurlu olduğunu düşünerek takabilir ama hepsi yukarıda bahsettiğiniz mekanlara layık değil

(0536) 603 60 65 dedi ki...

namuslarına çok düşkünler
hiç kirlenmiyor kızlıkları
kız-oğlankız evleniyorlar
biraz motor olmaları gözardı edilmelidir.

Adsız dedi ki...

Hakikaten şu dinciler cahil oluyorlar. Dallamalar konu yazısını okumadan sırf itlik olsun diye gelip butaya yorum yazıyorlar. Bu sevişenler evli olmazlar mı diye bu orospu Türbanlıları savunuyorlar. Halbuki yazı içinde bu konuya değinilmiş. Yuh be.

Adsız dedi ki...

hani türban saç kapatan bir bezdi namustu saçı göründümü insan cehenneme giderdi bunlar ne peki bunlar ne bunlar bir numara kaşarlar çunku ıclerınde devamlı olmak üzere bastılımış duygular tasıyorlar bunlardan yanlız gülhanede falan değil heryerlerde tonla varlar ki.....
bunlar lafa geldimi seriat isteyenler o şeriat geldıgı anda bır daha geri gitmez ve o şekilde davranışlarda bulunmak bir yana kot pantolon deri çizme makyaj yapıp dolasmak bır daha hayal olur alın size iranda yasananlar bu videodaki gibi davranan bir kadının cezası o cok beğendıgınız yonetım şeklinde basının taşla ezılıp oldurulmesıdır lanet olsun size lanet olsun bu cehalete yerın dıbıne gırın turbanınınızla pislik sıkmabaşlar............

Adsız dedi ki...

BAŞIM AÇIK DİYE KİMSE NAMUSSUZ DİYEMEZ.BAŞI KAPALI BASKA HERYERİ ACIKLARA BAKMAK GEREK.BİZLERE VURULAN DAMGAYI ASLA KABUL ETMİYORUZ

Adsız dedi ki...

Mersin Taşucunu bilen vardır mutlaka. Sahilde sevişen binlerce Türbanlı kızı herkes bilir. Üşenmedik takip ettik. Bir çoğu İmam Hatip okulundan çıktı ve sahilde resmen uzun uzun seviştiler. Toplum bunları görüyor artık. Yobazlarda biliyor bu durumu. İnsanın midesi bulanıyor. İstanbul'a bir kere gitmiştim. Gülhane parkına gitmiştik. Görüntüler hem komik hem korkynç boyuttaydı. Hem Namus diyorlar Türban için hem her haltı yiyorlar.

Cem Akkılıç seni tebrik ediyorum bu siteyi hazırladığın için. Bütün arkadaşlarıma, çevreme tavsiye ettim TAKUNYA LİBİDOCUSU siteni.

Adsız dedi ki...

"Gülhane parkında aşk bir başkadır." video ya seçilen müzik çuk oturmuş..;)) o parçağı duyunca aklıma 80 li yıllarda beyoğlu alkazar sinemasında izlediğim figen han, zerrin, arzu okay filmleri geldi .. bazılarını tenzih ederek üstü tekke altı kerhane bunların ..

Adsız dedi ki...

harbi yaa türbanlı kızlar çok değişik oluyor . benim arkadaşlarım oldu bidönem. kafalarında sımsıkı türban vardı .ama nedense iççamaşırı giymezlerdi.yan yana yürüdüğümüzde abazalar hp onlara laf atıyorlardı.çünkü çok sexsi giyiniyorlardı. başında türban daracık grson gömlek dizlere kadar uzun etek bide topuklu ayakkabı .hatta biri bana dediki erkek arkadaşı ençok ayaklarına bayılıyormuş.en sexi yeri ayaklarıymış ööle söylemişti:)bu arada gerçek türban takıp dinine bağlı arkadaşları asla rencide etmek istemem . yanlış anlaşılmaktan korkarım .byy

Adsız dedi ki...

TAKUNYA LİBİDOCUSU ve ABAJUR KAFALI KABUKLU FISTIKLAR. Cem Akkılıç hiç birşey yapmasaydın bile sırf şu iki muhteşem deyimi bulup Türkçemize kazandırdığın için bile teşekkür ederim.

Türbanlılara gelince; hey millet parklara gidin ve gerçekleri görün. Gören zaten görüyor. Bu kadar kudurganlık Avrupada olmuyor. Sevişmek yasaktır mesela İngilterede sokaklarda. Yurt dışında akrabası olan sorup öğrenebilir. Bu Türbanlılar acaba Arabistan da bunları yapabilirler mi?

3 kere YUH YUH YUH diyorum.

1000 kere teşekkür ediyorum sana Cem bey bu gerçeği gösterdiğin için.

Adsız dedi ki...

Selam başıı Örtenlerin müslümanlıkla alakasi yok çünkü onlar allahın kulu değil Akepe kulları.zaten bilgilerle değil simgelerle geldile.bunlar değişkendir.Dinimizi baltalıyorlar.

Adsız dedi ki...

zaten başı açıklarla kapalıları kıyaslamıyoruz ki...türbanlıları savunuyorsunuz türban namustur diyorsunuz...sonra gelip başı açıklara laf atıyorsunuz(her kez üstüne alınmasın tabi) önce Müslümanlığın bize dediği şeyleri iyi algılamak gerek... bir kişi ne türbanla düzgün Müslüman olur ne de türbansız...Buna kararı biz veremeyiz...ve buna da karışamayız...burda söylenmek istenen türban namustur ,türbanlılar 4 4lüktür diyen arkadaşlara bir örnek sunmak bence...ben ne insanlar tanıdım başı açık yada kapalı olsun 5 vakit namazını kılan duasını eden...bunun yanı sıra da başı kapalı olsun açık olsun öyle insanlar varki adeta insanlıktan çıkan...bir de "Laiklik amaç değil, araçtır" "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyen Sn.Başbakanımız var ve hala Atatürkçüyüz diye konuşma yapabiliyor...

Adsız dedi ki...

Havalar ısınıyor... İlk cemre düşmeden bir çok Türbanlı kız Gülhane parkına düşecek. Baharın geişiyle birlikte binlerce Poşetli orada çiftleşecek. BİNLERCESİ...

Ben o parkı seviyorum ama ya...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben nişanlıyım ve nişanlımla dokuz yıldır beraberiz.sıkma baş türbanlı falan değilim ve böyle bir ilişki içinde de olmadım!saçımdan zevk alabilecek erkeklerin var olma ihtimali için kılımı kapatmayı da düşünmüyorum.bu gülhanedeki arkadaşlar erkekler zevk almasın diye saçlarını kapatıyor ama başka yerler elleniyor.nasıl bi mantık bu.bırakın da herkes ben ve benim gibiler kadar başı açık namuslu olabilsin!kıldan tüyden zevk alabilecek insanlarla dinin nasıl bir bağlantısı olabiliyor anlayamıyorum.sıkma başlık bir siyasi semboldür kabullenin artık bunu

Cem Akkılıç dedi ki...

Bazı asalak dinciler hala videoları izlemeden ya da yazımı okumadan sırf buraya içini dökmek için yorum yazıyorlar. Küfür edenleri da aslında yayınlamak lazım. Aynen Facebook sitesinde Türbanı savunan dinciler gibi onlarında ağzı küfürden başka bir şeye çalışmıyor. Göstermek lazım küfürbaz dincileri. Hani İslam’da küfür yoktu? Ayrıca dikkat edin Facebook sitesinde POŞETİ savunan tüm dinciler Porno gruplara üye olmuşlar. Bu konuda detaylı istatistik bile tuttum. Ekran görüntüleri aldım.

Buraya yorum yazan ve yayınlamadığım dincilerin, cahil oldukları bozuk Türkçelerinden hemen anlaşılıyor zaten. Bozuk plak gibi aynı nakaratı tekrarlamayın boşuna, yayınlamayacağım yazılarınızı. O parklarda açık kızlarda varmış efendim onları neden yazmıyormuşum.

Arkadaş her şeyi bir tarafa bırakın, şu yeryüzünün en aptal mahlukatları Araplardır yahu. Bana bir tane Arap göstersenize insanlığın yararına bir buluş gerçekleştirmiş olsun… Haydi göstersenize bana bir Arap?

Daha 4 ay önce Yemen’deydim. Başkent havaalanında tuvaletlerde sabun yok. Araba soruyorsun; hani Müslümanlık temizliği emrederdi diye. Malak gibi suratınıza bakıyor. Şimdi bazı dinciler diyecek ki üç, beş kişiyle bir tutma. Ne üç beşi, dünya görüyor kimin ne olduğunu…

Ha bu arada üç beş resim video bulup buraya koymadık. Binlercesi iş çeviriyor parklarda, bostanlarda sizin o çok namuslu Türbanlı kızlarınız. Hangi birisini bu siteye sığdıracağız ki?
Ahmaklar sizi. Siz de her şeyin farkındasınız. Boşuna çabalamayın. Elinizde patladı o pislik bez parçası işte. Bir tane dinci de çıkıp demedi aylardır, öz eleştiri yapmadı; ‘’Bu kızlar hatalı, biz nerede hata yaptık’’ diyemedi.

Sürekli orospuluğu savundular. Şu videoları savundular. Yazıklar olsun.

Not: Ailemde 7 ceddim POŞET takmadı. Büyükannelerim namaz kılarken eşarplarını bağlarlardı. Dedem Saadettin Karabudak’ın Atatürk’ün başgarsonu olduğunu daha önce ki yazılarımda yazmıştım.

Cem Akkılıç
TAKUNYA LİBİDOCUSU Yönetim kurulu başkanı.

adsız dedi ki...

mrb arkadaşlar, gerçekten sevap kazanmak istiyorsanız sizde bir tane bulun, ben yazın ayarladım bir tane acayip hayır duası aldım :)) boşuna dememişler kıyamet hacı hocadan dolayı kopacak diye.. gerçekten TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADINA bunlar potansiyel tehlike.. birde yukardaki yazılarda dikkatimi çeken yorumların doğruluk payı çok büyük, gerçekten anal sex ten felaket zevk alıyor bunlar.. benim beraber olduğum bayan türbanlı ve evli bir bayandı..sizlere soruyorum şimdi benim bu yaptığım günahmı sevabmı :))

Hüseyin dedi ki...

Arkadaşlar böyle ucuz şeylerle uğraşmayın. Birincisi birşeyi açıklamak istiyorum. Türban dediğiniz şey artık başörtüsüdür. Siyasi bi simge değildir. Çünkü genç insanlar başına oyalı yemeniyi takıp gezmiyor artık. İkincisi türbanı hedef alarak insanların inançlarıyla uğraşmayın ve insanların bakış açılarını değiştirmeyin. Her kesimde bölümde mezhepte grupta vs. çürükler hep vardır. Başörtüsü namus değildir, Allah ile kadının arasındaki vicdan meselesidir. Takmayan cehennemlikte değildir. Ama burdaki olaylarda tabiki kınanması gereken olay. Onu takıyosanda ağırlıgını taşımak gerekir. Ben kimsenin savunucusu değilim. Ama bunlardan daha güzel şeyler yapmalıyız. Bırakın türbanı Atatürkü dini kitabı siyasetide bilimle uğraşın. Dünya elden gidecek doğa yok oluyor. Hiç bişey umrunuzda değil. Kardeşim genetik mühendisi diye hava atmakla olmuyor cem bey. Kardeşin genetik mühendisi senin uğraştıgın işlere bak.

Cem Akkılıç dedi ki...

Yorumuna yorum yapmayacağım ama hava atmak konusuna çok güldüm. O kadar değişik iş dallarında mühendis dostum, arkadaşım tanıdığım var ki; demek bunları söylemek hava atmak oluyor senin gibi akılsız bir Akp’li için.

Yıllardır yazı yazarım. Milyonlarca kişiye ulaştı yazılarım. Bir keresinde dedemin Atatürk’ün başgarsonu olduğunu, diğer dedemle birlikte Kurtuluş savaşı gazisi olduğunu da yazmıştım. Eeee ne yapacaktım. Sizin gibi Arap kanı taşıyan zavallı Türk düşmanı dincilerin, devamlı; mason, ermeni, rum bozması demelerine karşı bırak da bir kez olsun ailem konusunda açıklama yapayım. Senin gibi dinciler ailemde Türban takanlar olduğunu bile iddia ettiler. TAKSİCİ TERÖRÜ başlıklı yazımın alt başlığında ailemden fotoğraflarda yayınlamıştım Cemology Onuncu köy sitemde bulabilirsin.

Bana dünya üzerinde insanlığın yararına bir şey keşfetmiş bir Arap gösterebilir misin? Bu konu hakkında da PUSULADAN KİBRİTE başlıklı yazım var. Okumanı tavsiye ederim.

Benim kardeşim hayatını okumaya verdi ve başarılı bir genetikçi oldu. Gurur duyuyorum. Amerika’da Houstan’da Türkleri temsil ediyor. Türkiye’nin gururu bir insan olarak çalışıyor.
Bunun hava atmayla ne ilgisi olabilir? Amerika’da Fethullah’ın kucağına oturup Cumhuriyetin altını oymadığı için kardeşimle ne kadar gurur duysam azdır zaten.

Uzman bir ağızdan özellikle kardeşimden, sizin gibi kanı karışık Arapların aptal olduğunu duymak beni çok şaşırtmadı ki zaten.

Deve hörgücü gibi o içi boş kafalı kadınları kapatan zihniyetle uğraşmama gelince? Benim işim bu oğlum…

Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy

Cem Akkılıç dedi ki...

ARAPLAR Hakkında bir yazın;

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2009/02/pusuladan-kibrite.html

Adsız dedi ki...

Denilecek hiç bir şey yok. Bunlar 50 yıl öncede oruspu ç... idi, şimdide katmerli orospu ç.... Yobazlar, türbanlılar, ne anlarlar mediyetten ve insanlıktan. Dinleri Kitabı hainlik, para, şerefsizlik vs.vs... Başı açık insanlara şu zamanda laf söyleyenlerin a.s..Kerhanede çalışan kadınlar bile bunlardan daha dürüstlerdir. Daha yazılacak çok şeyler var ama, kime ne yazacaksın, kim ne anlayacak ki... Herkesin allahı, dini, kitabı para ve vatan hainliği olmuş. Üç Kuruşa bu vatanı satan hainlerinde son kapıdadır. İnşallah ABD nin Türkiye üzerindeki işleri bitmeden(bitirmeden), iş işten geçmeden millet uyanırda vatan hainlerin a.koy..lar.(Am..Ko.Pez.)

Adsız dedi ki...

Gecekondularda bir torba kömüre, birkaç torba kuru bakliyata muhtaç bırakılmış çile çekerek ömür tüketen kandırılmış zavallı “türbanlı çulsuzlar.”, Son model arabalarda, tatlı hayat yaşayan “türbanlı cipliler…” “TÜRBANLI CİPLİLER” VE “TÜRBANLI ÇULSUZLAR”
Bu ülkede, sıradan vatandaşlar olarak yıllar yılı acılar, sıkıntılar, uğranılan haksızlıklar içerinde, yaşama tutunma ve ayakta kalabilme mücadelesi veriyoruz…
Bir türlü gülemiyor ve “yaşama sevincine” kavuşamıyoruz…
Kimimiz işçi, memur, emekli…
Kimimiz işadamı, küçük esnaf, doktor, mühendis, avukat, din adamı, gazeteci vs…
Az da olsa “Mutlu muyuz?”
İnanıyoruz ki ülkede büyük çoğunluk olarak, yaşamımızdan ötürü zerre kadar mutlu değiliz…
Geleceğe umutla bakamıyoruz…

Adsız dedi ki...

Sevgili Cem Akkılıç ne kadar anlamlı ve güzel bir site hazırlamışsın. Bütün çevreme siteni tanıttım. Gerçekler elbette bir gün su yüzüne çıkacaktı. Bunu bizlere gösterme cesaretinde bulunduğun için sana binlerce kez teşekkür ediyorum.

Toplum olarak AKP ve Fethullah ın yarattığı siyasi sıkmabaşlardan bıktık artık. Ahlaksızlıkları diz boyu oldu. Bu sitede gösterilenler inanın milyonda birisi...

TEŞEKKÜRLER.

Adsız dedi ki...

Bu Arap düzmecelerini anlamak mümkün değil ki ;yaptıkları caminin duvarına işerler sonrada ALLAHın evi der tapınırlar .Banyo yapsalarda yine leş gibi kokarlar cinsi-et leri bozuk olsa gerek.Dünyanın en pis insanları ünvanını elinde bulunduran vede bırakmayı asla düşünemeyen kara görüntülerinin içinde elbetteki tapındıkları gizli aşkları olan ŞEYTAN var.Bununla birlikte Libidocu poşet kafalı mendebur ırkınıda yaratmış oldular .Anlıyamadığım bir şey var ;bu libidocu Arap düzmecelerinin vücutları güneş görmediği halde nasıl kapkara oluyor ? BAK SEN ŞU ALLAH'IN İŞİNE ..

Adsız dedi ki...

Bunlar zavallı görüntüler..Eğer bir insan, dindar görünüp de yoğunlaştımı, bilki sorun vardır...Hastadır..Önce bu hastalıktan kurtulması gerekir..Kılıktan kılığa girmesine gerek yok..Herşey de din değildir..Böyle insanlar, her zaman ters mıknatıslanma gösterebilir..Çünkü bir tarafla fazla ilgililer..Geniş olmak, bazı şeyleri sorgulamak gerekir..

Tüm Dinler kusursuz değildir. Din eleştirilmelidir. Mesela bir dinciye kurandan örnek veriyorsunuz, size diyor ki; ''eee ne yapalım o olaylar 1400 sene önce gerçekleşmiş.''

Günümüze uyanı güncellenip neden insanlığa indirilmiyor peki. Tanrı kuranı güncellesin yeniden yollasın. Ayrıca ezan Türkçe okunmalı... Kahinatın yaratıcısı Türkçe bilmiyor olamaz değil mi?

Sevinç Güner Sezeroğlu

Adsız dedi ki...

DİNİ TEKELİNE ALMIŞ YOBAZ DİN ADAMLARI,buna şiddetle karşı çıkıyorlar,kitabımız TÜRKÇE OKUTULURSA bütün rezillikleri ortaya çıkacak,o pis arapçaları,yazık olacak,para kazanamıyacaklar,kuran söylüyor bunları zaten özellikle din adamlarının menfaatleri gereğince ayetleri çarpıtarak yorumladıklarını..ağızlarını,eğip,bükerler diyor resmen.türkçe okunsa ,,,DİN,,yaptıkları ,uydurma hadislerin şeytani olduğu da bütün çıplaklığıyla ortaya çıkıcaktır,hep bunlardan korkuyorlar,o zaman da saf,cahil halkımızı güdemiyecekler.

Şennur

:) dedi ki...

Bazı Arkadaşlar demişki ;

" Bu görüntülerin aynısı yapan Açık Bayanlarda var "

Anlamıyorum'ki acaba "türban namustur" yok el ele değmez erkeklerle bile yan yana oturuken arasına 20 artık kaç cm koyuyorsanız belirli bir mesafe koyar gibisinden konuşurken aklınız nerdeydi... Hani bakıyorumda geçende bir parkta üst üste çıkmış mükemmel freekickler veriyorlardı. tamam bu görüntüler açık bayanlarımızdada olabilir fakat açık olan bayanların, böyle başı açık olan namustur el ele değmez yok erkekle bu kadar aramıza mesafe koyarız dediklerini hiç duymadım. ha açık olanın namuslusu olur namusuzu olur normal derim ... ama başörtülü (Türbanlı) birisini bu şekilde görecek olursam ben buna Anormal derim Kusura bakmayın "Sözünüzün Arkasında DURAMADINIZ" Şimdi kirli çamaşırlarınız dökülmüş ortaya bunu kalkıp bize savunmayın Lütfen ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Mükemmel bir yorum yapmış okuyucumuz. Teşekkür ediyorum.

Zaten bende TÜRBAN ve TESETTÜR MODASI 2010 başlıklı videomda bunu anlatmak istemiştim.

İşte video linki; (sayfayı açın ve altta olan videoyu izleyin lütfen)


http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2010/02/cemalettin-kaplan-serefsiz-imam.html


.

:) dedi ki...

Ben teşekür ederim Cem Bey, Böyle güzel bir siteyi açıp bize bu şarlatanların ne halt yediklerini gösterdiğiniz için. yazık bu millete insanların dini duygularıyla oynuyorlar illaki açık saçık mini etek giymek zorunda değillerki mütavazi giyinseler bile bu çağdaşlığımızı gösterir ... sizin videonuza baktım da o tarzı oluştururken bile evet biz örümcek kafalıyız simgemizi koymak zorundayız dercesine o kıyafetlerin üzerine baş örtüsünü eklemişler çok tuhaf yakında baş örtülü bikini modasınıda çıkartırlarsa hiç Şaşırmam normal karşılarım ...

Adsız dedi ki...

Ben Almanyada büyümüs bir Türküm türkcem onun icin pek iyi diyildir.Benim annem ve babam hacidir biz cocuklar kapali diyiliz ben askili da giyerim bikinide giyerim bu konuda bana hic karismadilar.Ayrica namusumla evlendim.Bu yobazlar namusu iki bacak arasinda ararlar birde simgeleri olan türbanda.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ey YOBAZLAR


Siz en güzeli İSTANBUL'un park ve bahçelerinde biraz turlayın. Hem havalarda ısındı sayılır. Türbanlılar kabak çiçekleri gibi bakın nasıl açılıyorlar gözlerinizle görün.

Ondan sonra gelin buraya yorum yapın okuyalım.

Adsız dedi ki...

bu yobazlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor herşey ortada olduğu halde daha neyi savunuyor bunlar ?? belki bir çıkarları vardır bu türbandan

Adsız dedi ki...

öncelikle kafa yapıma uyan bir site bulduğum için çok memnunum ki ben bu konularda din öğretmenimle bile (tabii ki seviyeli bir şekilde) tartışmış bir kişiyim. Edirne'de yaşıyorum ve Edirne'de tabiri caiz ise siyasi anlamdaki "türban"ın olduğunu düşünmüyorum. Buradaki bayanlar eğer saçlarını kapatıyor, vücudunu bileklerine kadar örtüyor ise bunu dini görüşüne uyduğu için yapıyor. Bundan eminim çünkü tanıştığım, konuştuğum hiç kimse bana bunun aksini hissettirmedi. Lise öğrencisiyim ve okulumda da pek çok kapalı arkadaşım var. Bunları belirtmek istedim.

Ama gerçeğe gelecek olursak... Saçı açık kimseler dinlerini yerine getirmiyor mu? Kapalılar cennetlik mi? (kapalılar, "türbanlılar" değil) Bu bence bir muammadır. Muamma olmayan tek şey ise yukarıda belgelenmiştir. Bu işe siyaseti karıştırıp beynimizi yıkamaya çalışanlar bizi yöneten insanlar! Başarılı da oluyorlar hani... Tek çare bilinçli gençlik... Ben bunu bilir bunu söylerim.

Görüşünü bildiğim öğretmenime açık açık, çekinmeden sordum: NEDEN? Bana sorarsanız kendi bile neden o resmin altına EVET'i koyduğunu bilmiyor. Onun tek düşüncesi, AHLAKLI bir Türkiye... Sanırım o AHLAKLI TÜRKİYE'yi de yukarıdaki gerçeklerle kurmak istiyor.

Bu site için ve bu gerçekler için teşekkürler. A isen A'yım de, B isen B'yim... Ama asla A iken B'ymiş gibi davranma!

Adsız dedi ki...

yazılanların bir kısmını okudum, çok uzundu. aslında bu olayı türbanlı türbansız diye ayırmaya gerek yok. edepli edepsiz dense daha dogru olur. türbanlı demek edep sahibi demek değil. açık demek de edepsiz demek değildir. herşeyin iyi ve kötü örneğinin olması çok normal.

Cem Akkılıç dedi ki...

Yorumlar küfür ve tehdit içermediği sürece yayınlıyoruz. Elbette zamanla birikiyor ve çoğalıyor. Siz yazımızı okuyun yeterli aslında.

Adsız dedi ki...

bizzat benim birlikte olduğum kapalı sayısı 8 dir.bu ayrımcılığı yapan örümcek beyinlilerdir.kapalıda olsa açıkta olsa kadın kadındır.ama onlar belden aşağı vurdular.bende olaya devam ediyorum.biriyle oluyorum peşine bir arkadaşını o getiriyor bana...birbirilerinin eşleriyle olup bunu anlatanları bizzat ben biliyorum.

Adsız dedi ki...

Siz ki bizi arap ülkelerine döndüren,fese peçeye saran sonra türban namustur politikası yapan ağ kafalılar,bilin ki bunları başta savunanlar hazinede bir kuruş para bırakmayanlardır..

Adsız dedi ki...

evet bır metrelık bez parcasımı namus bekcısı degıldır. kesınlıkle hayır. zaten burada gorunenler ozgurlesmek adına basortusu takıp sokaklara ccıkan aıle baskısı veya degısık faktorler sonucu basına bır bez parcası baglayanlardır. bu tur bayanların 10 yıl oncesı yoktur. cunku o zaman gercekten bılıncınde olanlar vardı. sımdı bası acık olupta aynı haltı yıyen kızlardan farkı emın olun sadec baslarındakı bır metrelık bez parcası.hamıs...?? basortusu dıye takıp cayır cımen sefalarında gonul eylendırenler bırer sadece magduredır onlara acıyın aksıne.

Adsız dedi ki...

türban türkiyeye nur camiasının gri etektip bayan elbisesi ile girmiştir. adını tayyip ve özal sayesinde öğrendik.. zoraki türbanı kadınlarımızın başına geçirmek için dinimizi delikdeşik ettiler.. türban ı daha evvelki çağlarda zevk kadınlarının taktıkları bilinmekle beraber benim türk müslüman kadınlarımın eşarbını yok edip eşarpve yağlığı yoketmeye çalışıyorlar... bu sapkın kafalı türbanlılara PARA VER SANA HER ŞEYİNİ VERİR.. türbanı destekleyen kadın veya erkek farketmez.. PARA VER YETER, GERİSİNİ DE HALLETTİRİR..

Adsız dedi ki...

en çok sinir bozanda bu zaten.bizler çağdaş kıyafetlerle dolaşıyoruz diye ahlaksız ilan edilirken bunlar türbanı takıp istediklerini yapıyorlar.sonrada ahlaklı ahlaklı dolaşıyorlar.ahlak insanın kafasındadır.başını türbanlamakta değil.

muammer çoban dedi ki...

başı açık bi okadarda türbanlı kız arkadaşım vardı başı açık olanlardan daha imansız daha kalleş daha yosmalardı vardı ama türbanlı kız kadar azgın ve iyi sevişen nadirdir

Cem Akkılıç dedi ki...

Yobazın birisi demin ağza alınmayacak bir küfür etmiş. İslamcıya bakın hele. Demiş ki; madem çağdaşsınız yayınlayın mesajımı. Sen İslamcı olacaksın, akla mantığa gelmeyen küfürler yazacaksın, sonrada biz o mesajları yayınlayacağız öyle mi?

Efendim sonrada demiş ki bu gerici dinci; Şütçü İmamları, nene hatunları ne çabuk unutmuşuz. Yobazlara laf anlatmak mümkün değil. Hala Kurtuluş savaşında ki yemeni takan kahraman annelerimizle kıyaslıyorlar kendi bacılarını.

Yahu nene hatun Converse giyip, daracık pardesü kot giyip kıçını mı açıyordu lan sokaklarda?

Bütün Türkiye görüyor artık Deve hörgücü sıkmabaşların yediği naneleri.

Abajur Kafalı kabuklu fıstıklar….
Hahahaha.

Cem Akkılıç dedi ki...

Arkadaşlar hergün sokaklarda, parklarda, bostanlarda sevişen Türbanlı Deve hörgücü Sıkmabaşlı şerefsizleri görüyoruz. Türk halkı görüyor.

Sizden bir ricam var. Gördüğünüz yerde condom atın üstlerine. Merak etmeyin sizi polise falan şikayet edemezler. Belki biraz utanırlar ve çoğalmalarının önüne bir nebze geçebiliriz.

Cem Akkılıç

Cem Akkılıç dedi ki...

Bazı dinci hayvanlar var hala buraya gelip, bu gençler evli olmazlar mı diye yorum gönderiyorlar. Bundan şu çıkar; bu dinci hayvanlar konuyla ilgili yazıyı ya okumuyorlar ya da sırf küfür etmek olsunda ne olursa olsun tarzında yaklaşıyorlar. Bizde bu dinci hayvanların mesajlarını yayınlamıyoruz.

Hala Kurtuluş savaşında ki ''YEMENİ'' takan annelerimizle, SIKMABAŞLI dar blue jean giyip, parklarda erkeklerle sevişen Abajur kafalı kabuklu fıstık kızlarla kıyaslıyorlar.

Arkadaşlar YOBAZLAR aptaldır. Arap neslinden geldikleri için onlara laf anlatamazsınız. Biz en iyisi göstermeye devam edelim gerçekleri.

Parklar, bahçeler gene sevişen TÜRBOlarla doldu...

Adsız dedi ki...

Cem Akkılıç söylediklerin doğru ama bunlar gerçekten örtünenlere de leke sürüyor ..
İnan bende bu geri zekalıları öldüresim geliyo ama bir türlü önüne geçemiyoruz ..

aKA(H)PE denen bi parti ve fetoş denen bi itin yüzünden bu hallerdeyiz etrafına bakarsan bu tip insanlar tayyoşçu ve fetoşçudur alayıyla Ahiret günü hesaplaşıcaz ..

Cem Akkılıç dedi ki...

Artık sokakta yürürken yanımda poşet taşımaya karar verdim. Ülkemin sokaklarını Arap kılıklı kadınlar sardı ve kafalarına geçirdikleri poşetlerle midemi bulandırıyorlar. Etrafı kirletmemek adına; kusacağım zaman yanımdaki poşeti kullanacağım. En üzücü olan ise; ‘’C.H.P taraftarıyım’’ diyerek, poşetlenmiş kadınları savunan zavallılar ile aynı havayı soluyor olmam.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bence her kadın türban takmalı

Adsız dedi ki...

Din insanları uyuşturur ve din afyondur Atamızın yakınında yıllarca bulunup hatıralarını sözlerini bizlere aktaran Falih Rıfkı Atay'ı okumuyor bunlar heralde hem FAlih Rıfkı Atay kitaplarını çıkarmadan ATAMIZ a danışmış ATAMIZ göz attıktan sonra izin vermiş ve Sayın Atay'da yayınlamıştır.

Arkadaşlara tavsiyem ATATÜRK'ü tam manasıyla anlamak istiyorlarsa ATAY'ın "ATATÜRK'ün Bana Anlattıkları", "Eski Saat" ve "Çankaya" kitaplarını okusunlar ve Nutuk'uda yanlarından ayırmasınlar iyi akşamlar...

Denizhan Kutalmış Gökberk

Adsız dedi ki...

herkese merhaba bende bu türbanlılardan biriyle 3 sene çıktım.park kafe falan derken 2. buluşmamızda yiyişmeye başladık.daha sonraki buluşmalarımız hayal gibiydi inanın.güya kapalıydı üzerindeki hırka yı çıkarınca altta direk gögüslere talim ediyordum.namuslu olduğu için otele pansiyona atamadım hep kaçamak sağda solda oldu.ama zevki güzel oluyor caddede giderken elimden tutma bana yakın durma babam görür falan.bir süre sonra kendimi ajan gibi hissetmeye başladım.s....e kadar neler çektim birbilseniz o iş hariç herşey sevap yapıyorsunuz sorun yok tabiii azıyorsunuz son adıma geçemiyorsunuz günah diyor.ama tadı hala damağımda hala

Adsız dedi ki...

başı türbanlı ama etek altı açık olanlar namuslumu oluyor ? böyle namusun ben taaaa...
neyse anlayan anladı

Adsız dedi ki...

ben ılk başta kızmıştım sana ama sonra bı baktımkı haklıymıssın bu cekımlerde tebrik ediyorum demekki imanlı olmak türbanla olmuyo bu cok güzel ve ibret verici göruntulere bakın utanın benımde ailem kapalı ama asla dışarde boyle seylere izin vermez yazık acıyorum bu türbanlı kaltaklara

Adsız dedi ki...

arklar gercekten guzel ızlenım emegı gecenlere ıcten tesekkur ederız ...

zarkan dedi ki...

daha peygamberliğin yenı olduğu zamanlarda eşlerinden bırı gece tuvalet(o zamanlar dışarda idi)ihtiyacı için evden çıktı geceydi fakat hz.ömer tesdüfen gördü ve tanıdı ve etresi gün peygambere hanımını kapat şayet kapalı olsa tanınmaz dedi.peygambrde allah ın emrı gelmeden olmaz dedi.kapatmadı hanımını ve sonra emır geldı nur süresi derkı ey hanımlar cilbaplarınızı sıkıca giyininiz eşarbınızı bağlayınız ve sağ ve sol omuzunuzdan sarkıtınız olakı korunursunuz buyurdu.cilbap ıkı parçadan oluşan çarşaftır hiçbir hat belli etmez. bunların gıydıklerı tesetturdür ve dinde yerı yoktur hatta açık gezenden daha çok azap göreceklerdir. bir hadis şöyle der ahir zamanda ümmetımın kadınları kapalıdır fakat çıplak gıbıdırler başları deve hörgücü gibidir bunlar azap olunacaklardır.

ozgursuer dedi ki...

yazık yaaa onunda canı istiyodur :) bu kadar üstüne gitmeyin istediğine verir :) hem ne kadar masum, arkasını dönünce görünmeiyceğini zannediyor.

İmam kızı ve nişanlı olup ahlaktan nasibini almamış, zina yapan "namuslu" türbanlıların ülkesi burası. O namuslu ama türban takmayıp bunun bu b..u yediği parkın yanından bile geçmeyen bayanlarımız namussuz bu ülkede. Hiç çığırtkanlık yapmayın, bizler istedik bunu. Biz izin verdik bu olanlara. Sanmıyorum ki şu duruma tepki yorumu yazan kişilerin arasında akpli olmasın. Eller masaya vurulmadığı sürece onlar namuslu, bizim bacılarımız, kız arkadaşlarımız, o..pu. BİZ İSTEDİK BUNU!!!

Cem Akkılıç dedi ki...

Kesinlikle sana katılıyorum Özgür. Ne yazık ki haklısın.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar
buradaki türbanlıların yaptıkları doğrumu sizce?
tabiki hayır ancak bunu genele yaymak ne derece doğrudur sizce?
Hepsi böyledir filan vs.
ozaman başlarıda çıka türkiyedeki fahişelerin %100 ünün başı açık der ve oda genelleme yapar.
peki doğrumudur buda?
Şimdi soruyorum her iki tarafada bu ülkede namusuna düşkü başı kapalı bayan yokmudur?
bu ülkede namusuna düşkün başıaçık bayan yokmudur?

Cem Akkılıç dedi ki...

İyi ama çok büyük bir TÜRBANLI KESİM var,parklarda, bostanlarda kısacası halkın arasında erkeklerle iş bitiren. Sokaklarda bu hareketlerin hem günah hem suç olduğunu biliyoruz ama nedense TÜRBO kızlar kafalarını POŞETLEYİNCE bir nevi dokunulmazlık elde ediyorlar.

ÇOK BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUK var dedik değil mi?


Dilimizde tüy bitti ama Fetoşçu Yobazları bir türlü Gülhane parkına yollayıp olan biteni gelip bu sitede yorum olarak yazmalarını sağlayamadık.


Gerçi herkes herşeyin farkında...

Not: Üniversiteyi unutsun TÜRBANLILAR :):):):)

Adsız dedi ki...

Öncelikle bu site için çok teşekkür ediyorum. Çok haklısınız ya madem türban takıyon hakkını ver demi ? Bilmiyorum hepimiz müslümanız , türban nedir ya ? Sadece türbanda deil o upuzun sakkallar , dinimizde allah emretmemişmi ? Temizlik diye .Madem bu kadar dincisin dini dusunuyosun neden okadar sakalı bırakıyosun ? temizlikmi allah aşkına ? Başkalarını rahtsız etmek gunah deyilmidir ? yada şu türban takan gençlerin kaçı istiyerek takıyor ki onu kafasına ? bunun cevabını verın bana .

Adsız dedi ki...

Seni candan tebrik ederim. Sayfani sanki ben kendim yazmis gibi benimsiyorum. Senin gibi gencler oldugu müddet, ATAmizin cumhuriyeti ve degerleri yasatabilicegiz. Din tüccarlari aslinda dinimizi kirlettiklerin farkinda degiller. Insallah (!) bunlarin Türkiye'den tekrar süpürüldüklerini yasayabilecegiz.

Unknown dedi ki...

videoları seyrettim yazıları okudum.görünüşte türbanlıları karalama kampanyası gibi görünsede
aslında gerçekleri yansıtıyor.türbanlı kesim(dindar kesim demiyorum,ikisi ayrı seyler,türbanlı kesim dini alet eden ve dinle ilgisi olmayan tamamen siyasi amaçlı bir kesim)giyimleriyle dini yansıtmıyor kullandıkları kıyafet ve renkleri bugün benim diyen açık olan insanların bile kolay kolay giyemeyeceği şeyler.din örtüyü kendini korumak dikkat çekmemek amaçlı kullanmıştır.buda sadece başörtüsü anlamına gelmez başörtüsü o tarihten bu yana gelen alışkanlıkların bir ürünüdür.Ama günümüzde malesef bunu siyasallaştırıp başka yöne çektiler ve insanları kutuplaştırdılar.Bazı arkadaşlar türbanlıları görüyorsunuzda açıkların yaptıklarını neden görmüyorsunuz diye sitem ediyor.olaya düzmantıkla bakmak gibi bir hataya düşüyorlar.görüntüler açıklar içinde kapalılar için de çirkin bir görüntü.burada kapalıları tüh kaka göstermek değil amaç.Bir hakim sıradan bir kıyafet giydiği zaman yaptıkları ve söyledikleri bizi bağlamaz ama hakim cübbesini giydiği zaman yaptıkları ve söyledikleri bizi bağlar mesela bir ortamda bir kişi küfür eder terbiyesiz der geçeriz ama o kişi bunu hakim cübbesi giyipte söylediği zaman hakim de bunu yaparmı diye tepkimiz sert olur.bu örnekleri çoğaltabiliriz.söylemek istediğim şu ki;kişinin üzerindeki kıyafet onu bağlar bir yere mensup kılar mensup kıldığı yerinde bir takım kuralları vardır o kıyafeti giydiği zaman o kurallar çerçevesinde hareket etme zorunluluğu vardır.şimdiki söylemlerde türbanı dini simge olarak gösteriyorlar din bize neyi emreder kendimizi korumayı allahtan korkmayı,insanlara iyilik yapmayı namaz kılmayı oruç tutmayı kuran okumayı...namaz ve oruç nefsimizi terbiye etmek içindir günde beş vakit allah huzuruna çıktığımız için allahı ve emirlerini unutmayız,oruç tutarken birine kötülük yapmaktan oruçluyum diyerek kendimizi tutabiliyorsak işte o oruçtur.kuran allahın emirlerini yerine getirdiğimiz yada getirmediğimiz taktirde sonuçlarının ne olacağını bize gösteren kitaptır bunu okuduğumuz takdirde bir çok şeyi yapmaktan kendimizi alıkoyarız.şimdi söylemem odurki türban dinin simgesi ise türbanlı bir kişinin ona göre davranması gerekir çünkü bağlayıcıdır gerçi türbanlı yada açık her müslümanın böyle davranması gerekir ama belirleyici bir giyim tarzını benimsemiş olan ve bunu kuran emrediyor!!diyen bir kişinin hareketlerinde daha dikkatli olması gerekiyor.Ama malesef onlar türbanı başka amaçlarla kullanıp bunu da din adına yapıyoruz diyerek dinimizi kötülüyorlar....

Cem Akkılıç dedi ki...

Teşekkür ederim Gülseren hanım...

Adsız dedi ki...

buraSI türkiye türkiyenin mehsepde baya bi geniş olduğu için bunlar gayet normal ama benim zoruma gidip sağda solda kendilerini orospu edip bana dini savunanlar varya işte bunlar benim zoruma gidiyo açık yada kapalı hiç fark etmez bu daha çok namusdan kaynaklanıyo

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızlarımıza çok da fazla yüklenmemek gerek çünkü onlar prof ünvanlı bazı yobazların
anlatımlarına uyuyorlar, bunun yerine yüce dinimiz İslâmın anayasası KUR'AN da baş örtüsü
anlamına gelen hiç ve herhengi bir kelime yok
Arapçada baş örtüsü anlamına gelen kelimeler (Hımar-ür res, Mikna, Nasıyf,İcar, Ucr)dir. Buna rağmen Baş örtüsü Tanrı emridir demek ona hakarettir, ortek koşmaktır, işte bunu anlatalım saygılar. Halil DEMİR BOLU
halildemirsmmm@msn.com

Adsız dedi ki...

Türban namus değildir.Bunu kafalarına koysunlar.Türban Fransız rahibelerinin baş örtüsüdür.Siyasi çıkarları için dinci takımı bunu sembol yaptı.Bazı kızlarımız hakikaten başlarını örttükleri zaman dinin gereğini yaptıklarını sanıyorlar.Bunlara bir diyeceğimiz yok çünkü onlara öyle öğretilmiş.Fakat sen hem müslümanım diyebaşını ört sonra da her haltı ye olmaz böyle şey.

Adsız dedi ki...

Slm arkadaslar ben bu sitede yazan çoğu lişi gibi kemalist yada ne bilim başka sol kesim bir görüşe sahip değilim.Muhafazakar biriyim aynı zamanda üniversite öğrencisiyim.Türbanı destekleyen bir düşünce biçimine mensubum.Ancak sahillerde,parklarda ve cafelerde fingirdeşen ,orasına burasına ellettiren ve bir fhişeden farklı giyinmeyen türbanlıları gördükce öldüresim geliyor.O an onların gerçektende bu yasakları hak ettiğini ve baskı görmesi gerektiğini düşünür hale geliyorum.Gerçekten bunu yanlızca dindar yaşayabilmek için takan insan sayısı artık yüzde 20-30 larda diye düşünüyorum.Millet açık kızları görünce kapalıları gördüğü kadar sapıtmıyor artık.Aslında bunları birinin açığa çıkarıp yayınlaması gerekir diye düşünüyordum hep.Fikirlerim seninle zıt kutupta olsada yaptığın işi desteklediğimi bilmeni istiyorum cem bey.İnan bana bu kapalı kızlarla sevişenlerin çoğu da fikir akımı olarak bu kapalıların aynısıdır.Allah topunun belasını versin.Benim gibi düşünen yüzlerce dindar insan oldugunu ancak ses cıkarmadığını düşünüyorum.Kapalı bir bayanla evlenirim diye içimden geçirdim hep şu ana kadar.Ama açıkların daha karakterli olduguna şüphem kalmadı.Kendi isteğiyle kapanan insanlara lafım yok onlar gerçekten hakkını veriyorlar.

omerkoltas dedi ki...

türbanlının canı çekmezmi sanıyorsunuz
ömer

Gizem Aksut dedi ki...

Sitenizi çok beğendiğimi söyleyerek sadece kısa ve öz konuşmak istiyorum:
Başlarını kapatıp başka yerlerini açan kızdan bozma türbanlılar,o çok inandıkları "ahiretlerinde" ne halt edecekler acaba...

Adsız dedi ki...

o resimdeki size göre kapalı ama Allah nazarında açık gezenden hiçbir farkı yok belki de daha aşağı konumda. neden; Allah kapanı derken saçını kapat altına daracık giyin parklarda seviş demiyor.gerçek bir müslüman için de bunlar rezil ve yüzkarası mahlukatlar.ama sizde bir grup haysiyetsiz çakma müslümanın yaptığını 1,5 milyarlık islam alemine mal edemzsiniz.... yani küçük bir grubun yaptığı aşağılıkları tüm topluma yayamazsınız... bu videoyu bir şeriat yanlısı siteye koy o kişilere belki sizden daha aşalık hakaretler ve laflar eder hatta tekfire kadar vardırırlar işi.sonuç:BİR AVUÇ KÖPEK YÜZÜNDEN 1,5 MİLYAR İNSANI AŞAĞILAMAYIN HKARET ETMEYİN...

Adsız dedi ki...

hersey ortada ama bende kapalı bir bayanım bunlar qibi ne qiyinirim ne de onlar qibi dawranırım aslında acık bayanlardan da bunlara dikkat ederler war burda söz konusu acık weya kapalılık deil aslında ele alınması qereken konu 'zina'dır.lütfen insanların acık weya kapalı olmasına dil uzatmayın bu serefsizliqi yapanlara seslenin eqer türbanı din emri olmaktan cıkarıp yaptıkları ayıbı kapatmak için kullanan namussuzlar warsa onları ele alıp onlara dil uzatın ama kesinlikle bunu yapan serefsizlerin arasında benim de türbanıma söz ediliyorsa qelin birde benim hakkımda konusun benim ayıbımı da ortaya cıkarın eqer yoksa türbana yaptıqım bir hata ya da sayqısızlık ben de bu karaktersiz insanlardan farkım olduqunu anlayayım her insan bir deildir malesef herkesin bir noksan tarafı wardır ne yazık ki fotoqrafta ki bayanların da noksanlıqı karakter yetersizliqine baqlıyorum... sayın cem beye de tesekkürler böle serefsizlere az bile ama herkes bir deildir lütfen türbanlılar diye adlandırmayın ben we benim qibi binlerce qenc kız türbana layık olmaya calısanlardanız bu eylemde yine de yalnız deilsiniz bölelerini yayınlamaya dewam edin lütfen sayqılar...
Hawa YükseL

Cem Akkılıç dedi ki...

Teşekkür ederim Gizem hanım. Harika özetlemişsiniz. Lady Lady başbaşa verince başlıklı yazımda bir türbanlı kızın yorumları var. Okumanızı öneririm.

Cem Akkılıç dedi ki...

Çok saçma bir yorum yazmışsın :) Bir kere 1.5 milyar müslüman kadın değil zaten. En az yarısı erkek :)

İkincisi aşağılamıyoruz müslümanları, eleştiriyoruz. Çünkü 1.5 miyar müslüman dinyada yıllık üretimde bir Almaya kadar katkı sağlayamıyorlar.

İşte bunu eleştiriyoruz. Anladın mı arada olan farkı.

Ayrıca küçük bir azınlık değil bu işleri yapan türbanlılar. Artık müslümanlarda işin gerçeğini kabul ettiler. Bir çok sitede çağrılar yapılıyor türbanlı kızlara, bırakın bu kevaşeliyi diye... Sakın umutma bunu, bu milletin aklı dumura uğradı ama hala bir çift gözleri var.

Adsız dedi ki...

Kendiniz çalıyosunzu kendinzi oynuyosunuz madem tarafsızsınız tüm yorumları yayınlasanıza ama olmaz dimi genel yapıya uymaz birileri birilerine oros.. muamelesi yamazsa rant nerden elde ediceksiniz veya siz vatanınıza daha çok sevmelisinziki digerleri yobaz olsun bide şunu merak ediyorum hemşire, rahibe vs. tarzı fantezileriniz varmı ? sex deniyo buna herkesin yaptığı birşey bunu kişilere belli bir meslek grubuna bi ara hostes çok revaştaydı siz daha iyi bilrisinzi gerçi veya türbana yıkmak insanlardaki sapkınlıkdan ibaret yoksa yanılıyormuyum Gerçi niye yazıyorum ki nede olsa diger yazılan mesajalr gibi bunuda yayınlamıcaksınız acaba bende küfür etsem o kıza, yayınlarmısınız veya türbanlı birine kaymakla ilgil ibi fantazi anlatsam bi şansım olurmu zira yukarda bir kaç kişi bu yolla sahne almayı başarmış.

yayınlanırsa bunu silersin sana zahmet.

Son olarakda şunu söylemek istiyorum okudugunuzu varsayarak o gözlükler ne ya kromusun sen millet yüzünü tam seçmesin diyemi yaptın i

Cem Akkılıç dedi ki...

Turgut beyin gözlüksüz videolarıda var. You Tube da arat bulursun :):):)

Ayrıca, LADY LADY BAŞ BAŞA VERİNCE başlıklı yazımın altında bir türbanlı kızın yorumları mevcut. Okumanı öneriyorum.

bakış açısı dedi ki...

Ben şunu anlamıyorum:
Bir veya yüz tane başı kapalı kız gayri ahlaki davranışlarda bulunuyorsa milletin içinde öpüşüp koklaşıyorsa bu yanlış davranışı bütün kapalı bayanlara maletmek ve bakın kapalılar böyle demek haksızlık ve cahillik değil midir? Hayat kadınları içinde hiç başı kapalı görmedim hepsinin de başı açık.Şimdi bizler kalkıp tercihini başını açmaktan yana kullanan birçok kardeşimize annemize "bakın hayat kadınlarının başları açık onlar ahlaksızlık yapıyor demek ki başı açık olanlar hep böyleymiş" mi diyelim. Bu zihniyet başı açıklara da başı kapalılara da zulüm değil midir? Belki yorumum yayınlanmayacak ama bence bu bakış açısı bir daha gözden geçirilmeli.

Cem Akkılıç dedi ki...

Israrla yazıyorum ya işinize gelmiyor ya kafanız almıyor! Biz kimseyi aynı kefeye koymuyoruz. Diyoruz ki; TÜRBAN siyasi bir semboldür. Çok müslümansa bunlar BURKA giysinler. Ayrıca siz sokakta kaç tane doğru giyinen ve erkekleri tahrik etmeyen genç TÜRBANLI görüyorsunuz?

10 taneden kaç tanesi? Cinsel bir obje oldu bu paçavra bezi uyuma sen.

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
ben bayanım.öncelikle tanıştığıma baya baya memnun oldum böyle düşünen insanların olduğu yani en azından ses çıkaran biri olduğu için..
ve şimdi sizinle paylaşmak istediğim bazı şeyler var ilginizi kesinlikle çekeceğini düşünüyorum..gecenin bu vakti bunları yazacağımı gerçekten düşünmezdim..ilk olarak aslında tamamiyle alakasız birşey için pc başındaydım..tamamiyle internetin tiksinç olaylarından biriyle rast geldim..böyle zırt pırt çıkan reklamlar varya..onlardan birinde bay akıllı varlık çok azgın biriyim türbanlı bayan arıyorum ekleyin tarzında bir başlık atmış..kendimden utandım..ve en nefret ettiğim olaydır bu hatta acaba genlerimizde sapıklık mı var diye arkadaşıma espri maksatlı mesaj attım..sonra gene internetin cilvesiyle yukarıda göstermiş olduğunuz fotografların birine rast geldim..açıkçası şaşırmadım ve güldüm alışıktım çünkü..18 yaşında bir genç kızım 3 buçuk seneyi geçen düzgün bir birlikteliğim var tabi aile çerçevesinde..gerçi kimene burda kimin ne düşündüğü ben kendimi biliyorum o ayrı..daha ilişkimin başlarında gezmek maksatlı eminönüne yolumuz düştü beraber..bende yeni yeni geziyorum tozuyorum istanbulu görüyorum daha çok o beni gezdiriyordu..ben en son ilkokulda bir kere topkapı sarayını gezme maksatlı okulla gittiğimde gülhaneyi görme fırsatı bulmuştum zaten ozaman da pek birşeylerin farkıda değildim..bu gidişimiz tamamiyle benim bilmeden ısrarımla oluştu hani yoruldum oturmak istiyorum beleşe bir yerde muhabbetinden:) gittik herşey normal işte bank arıyoruz vs.oturduk en sonunda birine..etrafı izlemeye başladım..gördüklerim o videonun yüzlercesiydi...şaşkınlık içindeydim..yok artık daha neler filan..sadece türbanlı demiyorum tabi herkes sanki bilakis oraya bunun için gelmiş gibilerdi..hani utançtan yerin dibine gireyim dersiniz ya işte o hesap..sonuçta yanımda oturan sevgilim ben o adamın yüzüne nasıl bakıcam acaba onunda mı böyle bi beklentisi var diye geçirmiyor değildim...bir süre sonra duruma alıştım ve konuşmaya başladık..oda dedi hiç şaşırma burası hep böyle küçükken babam getirirdi ozaman da böyleydi şimdide böyle tek farkı daha fazla olması..köşe başı ağaç altı..helede üst taraflar..yada çardak gibi olan kısımlar..zaten aynı sizin dediğiniz gibi bizde karhane parkı diyorduk..

iki parça halinde atıyorum..

Adsız dedi ki...

ikinci parça
tabi sonra espriler havalarda uçuştu halada öyle deriz anlatırkende insanlara..ama çok değişik şeyler var mesela bir sistem oturtmuşlar ki şaka gibi..her bank arasına bir bank boş bırakıyorlar genelde:D tabi tıkış tıkışlık yoksa..sebebinide anladık banklar biraz birbirine yakın diye diğer insanlarla içli dışlı olmamak için..kuytu köşelere bu anlamda çok tutuyorlar..hani bi anlamda utanılıyor fakat aman herkes yapıyor burda beni kimse yargılayamaz düşüncesindeler..en çok güldüğümüz..bazen kasıtlı yapardık değişik bi çiftiz böyle şeylere takılmayı pek severiz..önlerinden geçerken artık kız yada erkek gördüğünde 3saniyelik bir ayrılma yaşanıyor..sınırı yani önlerini geçtiğiniz an tekrar başlıyor..yaa yüzlerine baka baka kahkahalar attık güldük banamısın demediler..en çok güvenlik görevlilerine üzülüyoruz adamlar turistlere rezil olmayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar..arkadaşlar lütfen bile diyip uyarıyorlar hee tamam abi diyorlar gidip 5metre uzaklıktaki banka yapışıyorlar..güvenlik görevlileri zor dakikalar yaşıyor önlerinden geçiyorlar bazen ayrılmayanlar çıkıyor adam höh diyor artık..birde şunlar komik bir dedeye rast gelmiştik adam onlardan birini saatlerde öylecene izledi..sonra çekti gitti..sonra mesela sadece öpmekle kalmıyorlar..hele erkekler ohoo elini veren o tiplere kolunuda büyük ihtimal kaptırır tatmin mi olmuyorlar ne anlamadım gitti..gerçi kızda hayır demedikten sonra neye yarar..çok afedersiniz ama bunu söylemeden edemeyeceğim elini türbanının altından daldıran bile gördüm gerçekten utanç verici..hee mesela hep gençler değil 40-45 yaşlarındakileride görüyoruz onlar zaten ayrı bir olay hani git büyüksün bi eve meve yada otele hadi olmadı pansiyona ama yok..onlarda baya düşürücü..bakın ama ben kesinlikle her açık böyle yada her türbanlı böyle demiyorum değil çünkü biz nasıl değilsek onlarda değil..çok yakın çok iyi gerçekten gereğince kapalı çok arkadaşım var ama bir o kadarda olmayan var hatta gün geçtikçe artıyor ben dershanedeki arkadaşlarımı biliyorum ilkten gerçekten kapalılar sanmıştım değilmiş aile baskısıymış kızların okul etekleri benimkinden kısaydı..yada okul dışı eve gidene kadar açık gidiyorlardı..ama bazı arkadaşım vardı gerekirse şalını dolardı ama gene kapalı olurdu herşeyiyle dar giymezdi bol ama şık giyinirdi kendine has..mesela birde o diğer arkadaşlarım işte kızım hadi ikindi okundu gelmiyormusun mescide derdi off üşeniyorum yaaa eve gidince kılarım..ya da ertesi gün aman dün yatsıyı kılmadım off napiim derdi..hani iyileri varsa yanlış olanlarıda var..bunu demeye getiriyorum..haa birde son olarak belki birilerine laflarım batmıştır senin madem sevgilin var işte sen hiç öpmedinmi diyebilirler..evet öptüm ama ne öyle ulu orta nede sınırımı bilmeden hem ayrıcana bunun kimseyi ilgilendirmediğinide biliyorum o benim sorunum...ve en azından ben yolda yürürken bir bakan bir daha dönüp bakmıyor..gerek duymuyor..güzel olup olmamamdan değil..göze bakmadığım ve gayet sıradan bir genç kız olduğum için...

bana bunları aktarma şansı verdiğiniz için teşekkür ederim..umarım yayınlarsınız...

Adsız dedi ki...

herhalde ilk onay geldikten sonra devamını atabileceğim

siima dedi ki...

Kişileri türbanlı/ açık diye kategorize etmeden, yalnızca GENELLEMENİN ne denli yanlış olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim öncelikle. Özellikle laik,çağdaş vb. seçkin sıfatlar arkasına gizlenmeye çalışan ve aslında alakası bile olmayan sığ görüşlü insanlara!! Başı açık olup namuslu olan da vardır, başı kapalı olup namusluluk kavramına uymayan da... Ki bu durum kişinin gerçekten inanarak kapanmadığını gösterir. Çeşitli baskılar vb sebeplerle olabilir. Ama bunun yanında; inancı gereği başını örten, özgürce, başkalarına saygı duyarak ve kendine de saygı duyulmasını bekleyerek yaşayan insanlar da var. Lütfen artık insanca tepkiler vermeyi öğrenelim, nitekim bunu eğitim kazandırmaz bir kişiye.. Üniversite mezunu bile olsan geniş düşünemiyorsan, önyargılarını yıkamıyorsan en önemlisi de saygı beklerken saygı duymuyorsan aslında bir HİÇSİN!

Cem Akkılıç dedi ki...

Hep merak ediyorum poşetli kızlar neden Amerikan malı Converse giyerler?

Gavur malı kullanmak günah değil mi yoksa. Acaba converse de mi kuranda yazıyordu keşfedilecek diye?

Adsız dedi ki...

Ben bu filimleriçok gördüm...4-5 yıldır İzmit'in tenha parklarında defalaca çimenlerde yuvarlanırlarken...Hep dedim birileri görüntülese ve cesurca yayınlasa..Kutluyorum sizi..Benim 17 yaşında kızım var açık asla bunları yapamaz..Yapanları görünce eleştiriyor..Ayıplıyor..
Öyle imaj oldu ki bende bir gün şu çıktı ağzımdan..'' Aa o kız kapalı ama çok terbiyeli...'' Demek kapalılar beynimize kaşarlıkları ile yerleşmiş...

Adsız dedi ki...

Kafalarında türban altlarında concerse ayakkabılar.... TÜRBANLI EMOLAR... Bakınca gülmekten ölüyoruz.

Adsız dedi ki...

ben daha parkta çiftleeşen kedi dahi görmedim..
bunların maşallahı var kafasına bezi geçiren kendini görünmez sanıyor herhalde!!
çok ilginç.

Betül İşbir

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Ben Almanya'da yaşıyorum. Sıkıysa burada parklarda sevişsinler bakalım Türbanlılar. Mümkün mü, asla değil.

Bunları görünce bile midem bulanıyor.

Eklemek isteyen olursa eklesin beni. Facebook profil linkim arkadaşlar.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati


.

Cem Akkılıç dedi ki...

Türbanlılara bir sorun bakalım neden KARA ÇARŞAF giymiyorlarmış? Çünkü türban sadece kafa kılını kapatır. Sorun bakalım ne cevap verecekler.

Rengin hanım yorumlarınızla sitemize renk kattınız :)

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Yobazlara karşı sizi her zaman destekleyeceğim Cem bey harika yazılarınız var. Türbanı deşifre etmek her babayiğitin hakkı değil çünkü. Helal olsun size.

Facebook profilimin linkini veriyorum. Eklemek isteyen vatansever arkadaşlar beni eklesinler.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati


.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Ben bu dincileri bir türlü anlamıyorum. Köşeye sıkışınca hemen; ahiretten söz ediyorlar. Yahu kardeşim sen gittinde biliyor musun ahireti? Bak belirsiz işte. Kesinliği yok. Sen bu ülkede önce temiz ol. Kendi dinini yaşa, kimseye baskı yapma, dini kullanarak oy toplama. İslam'ı kullanma. Bunlar dini sömürerek dine karşı suç işliyorlar.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Orgazım olmuş türbanlıları yakalayabilirsen ilahi yönden büyük sevap kazanırsın :)

Adsız dedi ki...

bakın arkadaşlar ben dinci biri değilim ancak size şu konuda hakveriyorum kafasına başörtüsü takıp fingirdiyen insanlar yok değil var ancak bunların nekdr müslüman olduğu tarşılır:D sizede şu konuda kızıyorum bu tür olayları bizlerin değilde cenabı hakkın yargılamasına izin verin...birde Atatürk başörtüsü düşmanı değildi sadece ülkede ''çarçaf''diye tabir ettiğimiz siyah örtüye karşıydı bunun nedeni ise eski zamanlarda bir grup kötüyola düşmüş kadın her haltı yiyip yüzleri görünmesin diye çarçaf giymişler ancak bugün çarçaf giyen insanları suçlayamassınız ki dinimizde gözler hariç kadının heryerini örtmesi gerekir teşekkür ediyorum...

Adsız dedi ki...

TÜRBANLILAR KAPALILAR ÇARŞAFLILAR V.B Kİ EĞER DİNDEN İMANDAN BAHSEDİYORLARSA, AKLINIZA GELEBİLECEK HİÇ BİR ŞEYİ HAKETMİYORLARDIR.NE GİYİNMEYİ NE BİLGİSAYARI NE İNTERNETİ NE TELEVİZYONU, EĞLENCEYİ, LÜKSÜ...ONLARIN VASAT SIRADAN BİR YAŞAMLARI OLMASI LAZIMDIR.ÇÜNKÜ TESETTÜRE (NE HALTSA) GİREREK,BU YAŞAMI SEÇMİŞLERDİR.KONUŞMAYA, ÇALIŞMAYA (İŞ KADINI)OLMAYA HAKLARI HUKUKLARI YOKTUR!!!İBADET EDEREK ÖLÜMÜ BEKLEMELİDİRLER.AMA NE YAZIK Kİ HASTANEDE ONLAR, DİŞÇİDE ONLAR, ASKERİ HASTANEDE MEMUR (İNANMAYIN BİR GÜN ÇIKAR KARŞINIZA) ONLAR, NETTE AHKAM KESEN ONLAR.NE YARDAN VAZGEÇERLER, NE SERDEN...SAÇINI GÖSTERMEKTEN UTANIP, GEÇİM KAYNAĞININ KILINI TÜYÜNÜ KESMEYEN YİNE ONLAR....

Adsız dedi ki...

bütün yorumları gözden geçirdim diyebilirim......tam olarak duruma uygun konuşan kimseyi göremedim...belki benim yazdıklarımı da yayınlamazsınız ama doğrusu çok üzüldüm.......türbanlı diye bir şey yok tesettür ve başörtüsü vardır.............türbanı laikliği savunan sizin gibiler başörtüye alternatif diye bu ülkeye getirdi......sonra iş zorlaşınca siyasi anlam kazanınca bu sefer vazgeçti.....birkaç video birkaç resimle karaladığınız insanlara hitap şekliniz çok mu doğru..siz küfürlü konuşmuyor musunuz.......o resimlerdeki kişiler bilinçsiz olabilir...cahil olabilir ama onlara doğru yolu göstermenin yolu küfretmek değildir........artı siz türbanlılar namus deyip bunu yapıyor diyorsunuz ki haklısınız ama açık kapalı herkes müslümanın diyor bu ülkede hemen hemen.........bende bir sürü açık kız görüyorum sokak ortasında öpüşen onlar zina yapmıyor mu yani..........kısacası arkadaşım açık kapalı değil sorun ...sorun dini bilmemek......ve yobaz kelimesinin anlamını öğrenince hak vereceksiniz ki onları karalayanlar da onlardan farklı değil

Cem Akkılıç dedi ki...

İsimsiz arkadaş gerçekten tam komedisin sen... TÜRBAN kelimesini bizzat Kadayıfçı Erbakan sokmuştur Türkçemize. Başörtüsünde saçlar gözükebilir. Ama senin sıkmabaşın öyle mi? İstersen sitemizi biraz incele... İkisinin arasında ki farkı gösterdik.

Diyorsunuz ki; bir kaç kendini bilmez Türbanlı... İyi de kardeşim bu siteye binlerce Türbanlının resmini koyamayız ki?

Çık sokaklara rezalete bak. Gerçi sende farkındasın olayın :):):)

Bak kardeş. Türban ya da baş örtüsü her neyse, sadece KAFA KILLARINI kapatır. Ya KARA ÇARŞAF takıp tam kapan, ya da kendini millete güldürme... Zira abajur gibi astronot kafalarla İslam'a hakaret ediyorsunuz.

Ya da bu dediklerimi yapamıyorsan Gülhane parkına git. Eline büyükçe bir megafon al etrafta sevişen BİNLERCE BAŞÖRTÜLÜ kıza din dersi ver. Belki aralarından biri seni dinleyip İmana falan gelir. Bizi boş ver sen…Önce Müslüman’ım diyerek İslam’a hakaret eden TÜRBANLI SOYTARILARI İMANA getir.

Biliyorum bu dediklerimi yapmayacaksın. Ama ben gene de yazayım dedim.

Adsız dedi ki...

ARAPIN ISLAMININ CANI CEHENNEME. TURKUN ARAPIN ISLAMINA IHTIYACI YOKTUR. TURK ISLAMSIZ YANI DINSIZ DE YUCEDIR. ARAPIN ISLAMINA TAPAN TURK DEGIDLRI ARAPTIR, KENDINI TURK DIYE KANDIRMASIN SAKIN.

TURK ISEN MUSLUMAN DEGILSIN MUSLUMAN ISEN TURK DEGILSIN.

Adsız dedi ki...

Bir tek saçlarını görmüyoruz, ancak onların dar ve gösterişli giysileri, sürmeli gözleri, boyalı bal dudakları yeter. fileli çoraplısını bile gördüm, özellikle metro, otobüs gibi toplu taşımalarda dikkatleri üzerlerine çekmeye çalışıyorlar.

Dinamit dedi ki...

Valla heryerde bu sıkma baslı genc kardeslerımızı goruyoruz parkta yolda durakta otobuste her yerde bunlarda kendı ıclerınde 2 ye ayrılır 1. si kendilerini aşmış olanlar onlar için yer mekan farketmıyor heryerde yapabilirler 2. si ise görmemişlikten kaynaklanıyor evde baskı okulda baskı sokakta baskı bır gun bırden aklı basına gelıyor basını acsa en buyuk ezıyetı evde gorecek acmasa zaten yıne aynı careyı baska seylerde aramaya baslıyorlar ve buluyorlarda dırek karsı cınsı bu sekılde etkılemek unutmamak lazım gızlı saklı olan sey her zaman cekıcıdır akıllarda merak uyandırır ve bunuda cok ıyı kullanıyorlar emın olunkı o ortu cıksa yuzlerını spatula ıle kazıyıp temızleseler afedersınız bır boka benzemezler dıkkat edın hep makyaz olayında gozler genelde sıya koyuluk hakımdır sıyah yanı karanlık nevar orda hıssı uyandırır ve ceker kırmızı mesela dıkkat edeın muhakkak kırmızı bı aksesuar vardır ustlerınde oda aynı etkıyı yaratır ama kırmızı egzotık bır cekıcılık etkısı verır tamamen planlı uyumlu ve etkıleme cekme prensıbıne dayalıdır yaptıkları kısacası nıyetlerı bellı daha fazla rezıl etmenın bır anlamı yok zaten yeterınce rezıller agzımıza bunları dusurmesek daha ıyı pırım yaptımıyalım dıcem ama konusmadanda ıcımız rahatlamıyor anlık seriat uygulucan buldummu recm madem onlar musluman kapalılarya acıklara ellememek lazım onlara gore onların dınlerı baska cezası yok ama onların var. Sayfa 10 uzerınden 10 not almalı bence sevgılı CEM bey tebrık edıyorum......

Yönetici dedi ki...

Türban kadını artık daha fazla çekici yapıyor. Bunu zaten Yobazlarda biliyor. Acaba sitemizde bir anket yapsak mı diye düşünüyorum bu konuda.

Teşekkürler yorum için Dinamit.

Dinamit dedi ki...

Asıl ben teşekkür ederim.Anket konusunda düşünecek olursak hiç kimse oy vermese bile eminimki çok iyi biliyorlardır sonucun ne olacağını artık bir statü olucak türban oda nasıl bir statü zamana yayacak olursak sene 2011 den 2020 ye kadar olan bır sureyı dusunelım emınım kı nasıl şim nette türban yazıp aradıgınızda neler cıkıyor bunu sadece nette degılde sokaklarda veya cesıtlı ısım adı alında kurulan illegal firmalarda seceneklerı arasına sokacaklardır kı bu secenek su anda mevcut ama yaygın degıl ahlaki olarak halen daha sakıncalı denıyor ama alttan işler devam ediyor 2020 de ıse bu alalen olacaktır. anket yapıcak olursak emın olunkı adım ve soyadımla anketın basında yer almak ısterım. Not: Önceden google ye türban kelimesi girildiğinde ceşitli yazılar cıkardı ama bugunun tarıhiyle türban yazmaya basladıgınızda sonuc bile alamıyorsunuz illa ara demenız gerekiyor......

Adsız dedi ki...

Sitenizi inceledim elimden geldiğince okumaya çalıştım yorumları ve blogları ancak şunu gördüm lütfen yanlış anlamayın türbanı savunanlara bölücüsünüz diorsunuz açıklar kapalılar die böldünüz diorsunuz ancak şu anda sizin yaptığınızda aynı kapıya çıkıyor. Dejenere olan türbanlılar değil toplum sokak ortasında öpüşen insan görünce onları yaptığı eğer bize göre (burdaki biz ayıp kabul edenler) ayıp ise onlara dik dik bakıp yada gözetlemekte bizim ayıbımızdır. İnsanlar kafalarına popolarına taktıkları şeyden kendileri sorumludur. Siz bu insanların giyim tarzları sebebiyle yaptıklarını hoş bulmuyor olabilirsiniz bu sizin görüşünüz ve saygı duyuyorum ve şunu söylemek istiyorum Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği bu vatan için böyle insanları afişe etmek yerine vatanımıza milletimize faydalı insanları buradan yücelterek daha faydalı olacağınıza inanıyorum. Elbette ki bu da benim kendi görüşüm yaptığınızın doğru olup olmadığını sorgulamıyorum ama daha güzel paylaşımlar olsa okuyucularınız için takipçileriniz için faydalı bilgilerin bulunması bana göre daha iyi olur. Yaptığınız işlerde muvaffak olmanız dileğiyle...

İyiki müslüman değilim dedi ki...

kalın kafalı yobazlarda ilerleme var. eskiden montaj derlerdi şimdi bir iki çift diyorlar.... hahahaha yahu bir iki çiftin iş tutması değil ki olay. Türban sadece kafa kılını kapatır. olay bu.... kamplumbağa gibi ilerler zaten yobazlar... olsun buda bir gelişme :):):)

Ha bir de hala açık kadınlarla kıyaslıyorlar kendi türboşlarını. zavallı yobazcıklar :):):)

hani ken TÜRBAN nanustu.

zorttttt :)

Rengin Kasımpatı dedi ki...

kedi köpek gibi parklarda, sokaklarda, gece okul şenliklerinde ulu orta sevişirsen, o sokak köpeklerinden bi farkın kalmaz.. hatta yoldan geçen bi adam bigün çevirir, birader kalk biraz da nöbeti ben devralıyım der, dünyada örnegi cok bu tarz tecavüz olaylarının haberlerde gördük..bu yüzden insansan, sevistigin kişiyi de "domuz kadar" bile olsa kıskanıyosan, özelini özel yerde yaşıcaksın..böyle degil..

Adsız dedi ki...

sayet siyasal simge olarak takmıyorsa ve güya dini vecibeleri yerine getiriyorsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denilerek tepki verme durumudur. velev ki siyasal simgeyse o zaman resmi kurumlara girmemesi gerekmektedir. tepki o kızcağızın giyimi ile yaptığı hareketin uymamasınadır. bikinili rahibe olmayacağı gibi madem inanıyorsun o haltı o şekilde yemeyeceksin. o zaman en büyük günahlardan birini yapmış olursun. ha yarım saatliğine imam nikahı kıyılıp sonra da boşanıldıysa o onlara kalmış bir durumdur karışamayız!

Adsız dedi ki...

AMAÇ APAÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE BELLİ !

PARÇALANIYORUZ ! BİZİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİLERKİ GEÇİM DERDİ VERGİ DERDİ BOR HARÇ DERDİ GELECEK DERDİ BUNLARLA BİZİM GÖZÜMÜZE PERDE ÇEKTİLER. YÜCE RABBIMIZ KUTSAL KİTABINDA "EĞER BİR KARDEŞİNİZ YARDIN İSTİYORSA ONA YARDIM EDİNİZ !" DİYE YAZIYOR BIRAKIN TÜRBANI IRAKTA ÇEÇENİSTANDA BİR SÜRÜ MÜSLÜMAN ÖLDÜ VE BİZ SADECE SEYRETTİK. İNSANLIĞIMIZI VE ONURUMUZU OZAMAN KAYBETTİK ! BİZİ ORTALAMA %80 ILIMLI İSLAM İMAJINA SOKMAYI BAŞARDILAR ! 10 YIL SONRA BU %100 OLACAK.

NİYETLERİ BİZİ OYALAMAK VE UYUMAMIZI SAĞLAMAK. MALESEF BUNU BİZİM DİNİ AÇILARIMIZDAN YARATIYORLAR TÜRBAN BUNLARDAN SADECE BİRİ.

TÜM BUNLARLA NE ALAKASI VAR DİYE SORARSANIZ. SİZE BİR ÖRNEK VEREYİM.

ORTALAMA %15 SAVAŞLAR HAKKINDA TARTIŞMALAR
ORTALAMA %50 TÜRBAN HAKKINDA TARTIŞMALAR
ORTALAMA %35 DİN VE MEZHEP TARTIŞMALARI

FARKI GÖREBİLİYORMUSUNUZ ? YÜCE ALLAH TÜRKÜ SAVAŞÇI BİR IRK OLARAK YARATMIŞTIR ! DÜNYA VE TARİH BUNU SAYISIZ BİR ÖRNEK İLE KANITLAMAKTADIR !

ASLANI KURBAN EDECEKLER UYAN TÜRKİYE ! AMAÇLARI BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK İÇİN FARKLI FARKLI ALANLARDA TARTIŞMA KONULARI AÇIYORLAR. DAHA NEREYE KADAR UYUYACAĞIZ ? KURTULUŞ SAVAŞINDA DEDLERİMİZ ANADOLUDAKİ TÜRK HALKI AYAKLANDI SEFRBELİK ETTİ YOLLARA ÇIKTI "YA İSTİKLAL YA ÖLÜM" DEDİ..........

YOK ŞAYET BU OYUNLARA İNANMAYA DEVAM EDERSEK. EMİN OLUN DEDELERİMİZ SURATIMIZA TÜKÜRECEKLER TABİ BİR SURATIMIZ OLURSA !

Adsız dedi ki...

bu dunyada hıc kımse musluman olarak yaşamıyo türban takanlarla takmayalar her ikisi aynı şeylerı yabıyor allah korkusu kalmamiş cegennem ateşinden kormayan ack kapalı ne hal ederlerse etsınler yarın allahın huzurunda yaptıkları film gıbı cıkıcak ozaman ne yapacaklar merak konusu dogrusu o ınsanlara sadece cok yazk dıyorum ve cok kücük ınsanlar onlar vucütlarını serkılıyolar erkeklerde aynı bır cıplak gorunce hemen koşarlar zavallılar vay hallerıne dıyorum

guner dedi ki...

Ya oldugun gibi görün ya göründüğün gibi ol lafı doğrulugunu bir kez daha kanıtlıyor.Başörtüsünün amacını saptırmış bu ahlaksızları Allah'a havale ediyorum.Ne insanlar var başı açık, içi Allah sevgisi ile dolu.Ne insanlar var başı kapalı ama daima çıplak görünen.

Adsız dedi ki...

dün belediye otobüsüyle bir yere gitmem gerekiyordu.son durağa doğru otobüs iyice boşaldı.Önümdeki sırada türbanlı bir kadınla adam açık açık öpüqşüp koklaşıyordu çk rahatsız oldum.Aklıma hemen aylar önce başı açık bir kızla erkeği burası koklaşma yeri mi d iye otobüsten atan şöför aklıma geldi.türbanlılarda daha büyük bi cesaret var sanki heryerde ama her yerde bunu çekinmeden ortaya koyuyorlar.yazık tamamen cehalet.teşhircilik de bir çeşit sapkınlıksa bunların ki de daha büyük bi sapkınlık.çünkü büyük çelişki taqşıyor.hani türban namustu..vatanın milletin anaların bacıların namusu..peki bu yeni türeyen ve rengareng bezlerle parklarda yollarda şıkır şıkır dolaşıp çok garip davranışlar sergileyen tür neyin nesi?

Adsız dedi ki...

bu ülkede bu güne kadar kapalı kadınlara ya da başörtülülere namussuz ahlaksız ya da o...gibi yakıştırmalar yapılmış mıdır? tam tersine başı açık kadınlara hep ahlaksız dinsiz etiketi yapıştırılmış kolay kadın vs vs gözüyle bakılmıştır.hep bu kesim tarafından ama,yani kapalılığı savunan insanlar tarafından.Şimdi bu sitede yazılanların özü bu.Deniliyor ki "siz başı açık kadınları hep bir gözle gördünüz,peki sizin bu saçı örtülü kızlarınızın kadınlarınızın hali ne?) yani burda ayrımcılık bölücülük yobazlık yapılmıyor,gerici bölücü yobaz düşüncelere bu şekilde sesleniliyor,BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU? SAÇI KAPATIP RUHLARI FİNGİR FİNGİR GEZEN BU TİPLERİN DİNLE KURANLA ALLAHLA İLGİSİ NE? diye soruluyor.tebrikler..

Adsız dedi ki...

Dini siyasalaştıran beyinsizlerden herşey beklenir bunlar sözde namuslu sözde müslüman...

İNSAN dedi ki...

S.A arkadaşlar türdan ikiye ayrılır: 1;güzelleştirdiği için,
2;imanı için,
ğüzelleşştirdiği için takınan kızlara diyecek birşeyimiz yok çümkü onlarda nefis ve arzularının peşine düşmüş insanlardır.fakat o yapılan vidiyolar tüm kapalı insanlara mal edilirse sizi şidetle kınarım.çümkü imanı içim kapanan hanımlar böyle densizliklere izin vermez .tabiki bunları ayırt etmek çok zor ama insanlarında böyle olayları sırf turbanı kötülemek içim araştırmaları cok kötü bir olgudur.unutmamak lazım ki muhakkak ailemizde böyle innaçlı ve kapalı insanlar vardır.böyle şeyleri takip eden insanlar ya geçmişini bilmiyor yada müslümanlıkla alakası olmayan ve dine darbe vurmak isteyen siyonistlerle iş birliği yapan dinsizlerdir.her insan kendini düzeltmeye gayrat ederse toplumun düzeleceğinden eminim.mesela bu fotoları yayınlayan arkadaşımız sen yaptığın bir kusurunu söyleye bilirmisin yada kusursuzum diye bilirmisin.onun için arkadaşlar başkalarının ne yaptığını değil kendi kusurlarımızı görüp düzeltelim daha sonra diğer insanları düzeltmeye çalışalım.fakat böyle ayıpları dişarı vurarak değil.mesela arkadaşımız fataları yayınlamış.yayınlamasaydıda gidip güzellikle sohbet etseydi daha iyi olmazmıydı.böyle yapması değişik şekillerde yorumlana bilir mesela islam kırşıtı.'BİZ KENDİMİZİ DÜZELTELİM ONDANSONRA TOPLUM İÇİN YORUM YAPALIM 'Allah bizleri islah etsin AMİN.

Cem Akkılıç dedi ki...

İyi güzel söylüyorsun da, türban sadece kafa kıllarını kapatıyor! Yani doğru takan yanlış takan diye bir kavramdan önce önemli olan bu. Kısacası türban kalçaları kapatmıyor :)

Adsız dedi ki...

yorumlarınız çok yanlı biraz geniş düşünün türban takanların tamamı mı öyle sadece belli bi kesim bazılarınca bilinçli yapılan bi hareket amac türbanı hor gördürüp takılmasını önlemek hhrıstiyanlaştırma politikası islamdan uzaklaştırma temel amaç lütfen yorum yaparken genele yaymayın

Cem Akkılıç dedi ki...

Ne yazık ki sen anlayamamışsın. Biz türban takanları değil, bizzat türbanı eleştiriyoruz. Sonuçta hepsi bone takıyor. Bu ise hrtistiyan inançlarında var...

Anadolu kadının yemenisinde bone yok... Elma ile armutu karıştırmışsın.....

Biz bu sitede TÜRBAN'ı eleştiriyoruz... İyi incele siteyi.

Zeynep Demir dedi ki...

bu siteyi bir forumda duymuştum. sonra arkadaş gruplarında çok favori olduğunu gördüm. türban konusunda aşmışsınız. teşekkürler

Adsız dedi ki...

akp'nin baskı politikasının bir sonucudur.

her sene çıkıp ''kendi istekleri kimse karışamaz'' diye ötenler halen bunun kendi istekleriyle olmadığını baskılar sonucu türban takmaya zorlandıklarını anlamadılar. adam 3-4 senelik sevgilisiyle evleneceği sırada ya da evlendikten sonra türban baskısı yapıyor. pez***gin çocuğu türbanlı istediğini 3 sene sonra mı anladın?

türban takmayanlara vebalı muamelesi yapılıyor. siyasi rant vaad ediliyor. erkekler bu konuda saf tutmuş durumdalar.

keşke kendi hür istekleriyle olsa biz de sevinsek. ancak değil. olmadığı için de bu tehlikeli gidişe son vermek gerekiyor.

Atatürk'e diktatör diyen rezillere türban baskısı yapıldığında anlarlar ne demek istediğimi.

Adsız dedi ki...

laf ebeliği yapmanım bi anlamı yok içinde Allah korkusu olmayanın neresi açık neresi kapalı fark etmez ona bunu saldırmayın yoksa Allah korkusu yapar kimse bunu savunamaz ama kimsede bunu ha açık kadın yaptı kapalı kadın yaptı diye ikisinede yükleyemez Allah korkusu olsa zaten onu erkekde yapmaz kadın orda tekbaşına bişey yapmıyor.

Adsız dedi ki...

sitenizi inceledim ve bazı kişilerin açık kapalı diye ayrım yaptığından bahsediyosunuz ama asıl kendiniz bunu yapıyorsunuz.bütün kapalılar aynı veya bütün açıklar aynı diye birşey yok ''NE KAPALILAR VAR AÇIKLARDAN AÇIK NE AÇIKLAR VAR KAPALIDAN KAPALI''herkez bir değildir.ve bu zamanda eşarbı müslümanlık adına örten kişiler çok az ne yazıkki o bahsettiğiniz kapalılar ya anne baba zoruyla kapanıyolar ya da moda diye bir kavram yapmışlar onun adı altında kapanıyorlar orda burda öpüşen veya olumsuz davranış yapan kapalılara ben asla kapalı gözüyle bakmıyorum çünkü onlar günah olmasın diye örtmüyorlar başlarını..bütün kapalılara da aynı gözle bakamazsınız.Kapanmak sadece başını örtmek değil mahem yerlerini örtmek,vücudunun hatlarının belli olmamasıda gerekir ama dap dar kotlar dap dar badiler üstünde eşarp bunlar zatn KAPALI değiller öle üstüne yakışıyor diye veya zorla örtüyolar.o yüzden BÜTÜN KAPALILAR AYNI DİYE BİR ŞEY YOK...Sanırım bunlarda kıyamet alameti insan NERDEN GELDİĞİNİ VE NEREYE GİDECEĞİNİ UNUTMASIN!!!öldükten sonra nereye gitceğinizi zannediyorsunuz mezarda yatmıycaksınız kıyamet kopcak her yer yerle bir olcak ve iyi kötü belli olcak ve bitmeyen bir hayat başlıycak YA CENNET YA CEHENNEM!!!!

Adsız dedi ki...

Türban dinen zorunlu değildir! Bu güne kadar çok uğraştılar ama dinde ve KURAN'da bu emre rastlayamadılar.
Hala bir şekilde uydurmaya uğraşıyorlar ama unutmayınki kuran ALLAH tarafından mühürlüdür! Yani biraz zor. Ama Cahil çok maalesef Onları kandırmak kolay oluyor işte.
Türban İslami değil aksine hristiyan inancına mensup bir örtüdür, Özellikle Fransa'da kullanılır. Çünkü orada rahiplerin eşleri saçlarını gösteremez zinhar günahtır, Hatta türban takmalarının asıl sebebi bu günah yüzünden saçlarını kazıttıkları için kel kalan kafalarını gizlemektir.
Baş örtüsü ise arap tarihini iyi okuyun, baş örtmek bir arap geleneğidir ve sadece asil kadınlara mahsustur. Namaz kılarken takılan takke ise yahudi geleneğidir hiç bir yahudiyi takkesi olmadan ibadet ederken göremezsiniz. İnanmayan araştırabilir ve gerçeklerle yüzleşebilir. İşte bu yüzden bu gavur adetlerini bize dini zorunluluk diye dayatmaya kalkan ve ALLAH'ın emrini inkardan bahsedenler ALLAH'a ortak koşanlardır. Şeytan evliyasından olanlardır. Onlar müslüman değillerdir, Başka dine de mensup değillerdir. Şeytanın uşaklarıdır. Şeytana uymayın. Bilmiyorsanız araştırın ve öğrenin. İşte bu yüzden KURAN'ın ilk emri namaz, oruç veya türban değil OKU'dur.

Adsız dedi ki...

(18 Ocak 2012 03:56) bence çok güzel yazmış, kutluyorum kendisini. Dediği gibi bizim millet cahil bırakılmak isteniyor, bizimkiler de bunlara uyum halinde, mâlesef. Acaba kaç kişi KURAN'ı okudu bilmek isterim. %10u geçerse şaşırırım. MİLLET UYAN... zamanında başkalarına TUVALET ne olduğunu göstermişiz, şimdi ise onların peşinden koşmakla yetiniyoruz. Atatürk ne demişti: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Adsız dedi ki...

(18 ocak 2012 3:56)burda kardeşimiz demiş ki Kur'an da örtünme yok diye kardeşim diyor ki Allah teala Müslüman kadınlara söyle görünen yerleri hariç (elleri bileklere , ayakları bileklere, ve yüzü olacak şekilde) her tarafını kapatsınlar örtünsünler diyor nerede hani örtünmeyle ilgili ayet yoktu? hatta yerinide söylüyüm sana Nur suresi 31. Ayettedir. bakın arkadaşlar tamam dışarda yeni bir nesil var herşeyi bir anda yaşayıp öğrenmek isteyen bir nesil. biz bunları engellemez isek her gün bunlar artışta olur. diyeceksiniz ki anası mıyız babası mıyız haklısıız anasının babasının vermesi gereken terbiyeyi gerekirse biz vereceğiz çekeceğiz karşımıza konuşacağız. aralarından edepsizleri çıkacaktır elbet sanane diyebilecek derecede edepsizler hemde fakat siz burada onların yapmış olduğu ayıbı ortaya atarsanız ilerde sizinde bir ayıbınızı ortaya çıkartırlar. Peygamber efendimiz(s.a.v) diyor ki kim bir müslüman kardeşinin ayıbını örter ise ahirette de Allah onu ayıbını örter demiştir bunu unutmayalım. şimdi diyeceksiiz bunun neresi ayıp günah işliyorlar diyeceksiniz fakat biz bu cahil yeni nesli yönlendiremezsek bunlar daha da artacaktır.

Yönetici dedi ki...

Kuran'da BAŞÖRTÜSÜ yok. Aynı şeyleri yazdırmayın bizlere.

Başörtüsü olmadığına dair kanıtlar bu linkte aç oku.

http://turbanmodasi.blogspot.com/2011/07/kuranda-turban-yok-iste-kantlar.html

.

YÖNETİM dedi ki...

Cem Akkılıç'ın 13 Şubat 2012 tarihli HELAL USTA başlıklı yazısını bu linkten takip edebilirsiniz.

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2012/02/helal-usta.html


.

Rengin Kasımpatı Özerim dedi ki...

TÜRBANCILAR sayfamı ziyaret etsinler.
Profil fotoğrafımı tıklayın.

Adsız dedi ki...

benımde annem kız kardesım kapalı fakat bu akp kusatmasındakı kapalılık cok farklı bırsey sımdı de yenı moda atkı gıbı sal gıbı bısey sarıyolar ustler gayet ılgı cekıcı asıl bunlar dını somuruyor kımse farkında degıl ama esege altın vursanda... tum acıkları o... dıye goren gosstern zıhnıyet bunlar bunların yedıklerı haltları saysak bıtmez kanser olmus ıns geberır yalandan ınandıgı hallahın hıkkımetı

Cem Akkılıç dedi ki...

Osmanlı kâfirmiş bence. Kadınlar SIKMABAŞ Türban takmıyorlarmış. Kafa kılları gözüküyormuş yani.

TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ kapatsaydı, kapatıyor diye yazardık.

Zannediyorlar ki biz sadece parklarda öpüşen binlerce TÜRBANLIYI eleştiriyoruz!.. Hayır biz TÜRBAN’ın ta kendisini eleştiriyoruz.

Tayyip bile velev ki siyasidir diyerek bu Çıfıt bezinin AKP bayrağı olduğunu kabul etmiştir.

AKP gitsin bu kızlar kafalarını zambak çiçekleri gibi açacaklar. O zaman soracağız; eee ne oldu dinsiz mi oldun da başını açtın? Bize diyecek ki; dünya görüşüm değişti.

Bunların her şeyi palavra.

Adsız dedi ki...

AYIPTIR AYIP MİLLETİN ÖZELİNE GİRİP ONLARIN BURDA FOTOĞRAFLARINI ALTINA HAKARET İÇEREN YAZILARLA YAYINLAMAK BU NASIL Bİ AHLAKSIZLIKDIR SEN KALKIP TÜRBANLILAR DİYE HERKESİ AYNI KESEYE NASIL KOYARSIN KİM OLUYOSUN SEN TERBİYERSİZ ADAM HERKESİN GÜNAHI SEVABI KENDİNE BU ŞEKİLDE İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIP BÖLÜCÜLÜK YAPMAYIN HE O TÜRBANLI KIZLAR AHLAKSIZLIK YAPIYOLARDA TÜRBANSIZ OLMAYAN YAPMIYOMU YAPIYOSADA KENDİNE YAPMIYOSADA KENDİNE AKILLI OLUN AKILLI

Cem Akkılıç dedi ki...

Parklarda tavşanlar gibi fingirdeşmek ne zamandan beri KİŞİNİN ÖZELİ oldu?

Hani siz günahsız birer melektiniz? Hani cilveleşmezdiniz? Neden Gülhane parkına gidip kızlarınıza iman dersi vermiyorsunuz çakallar.

Ayrıca TÜRBANI doğru takan ya da yanlış takan diye bir kavram yok. Çünkü türban siyasal bir semboldür, kalçaları kapatmaz.

Adsız dedi ki...

Kur'an başörtüsü olmadığını söyleyen şahsiyet acaba Kur'an'ı kaç kere okudu? Ya da hiç bu işin ehillerine sordu mu? Koskoca bir yalanın içerisinde bocalanmayın bir gün boğulursunuz.

Rengin Kasımpatı Özerim dedi ki...

Kuranda örtünme ile ilgili ayette BAL kelimesi geçmiyor. Kalçalarınızı, vaginalarınızı örtün deniliyor.

ABDEST alma ile ilgili ayette BAŞ kelimesi geçerken, örtünme ayetinde bu yok. Neden? TANRI unutmuş mu yoksa?..

Profil fotoma tıkla da sana kanıtlayım bunları.

Adsız dedi ki...

3 ay önce bi yorum yaptım ..işinize gelen şeyleri yayınlaıdıgnz çok belli..madem her şey acık ve net .. er meydanı gıbı dkmussunuz herseyı ortaya.ozmn her yrumuda yayınlarsn .Atatürkün görmk istemyceği bu sitenin içinde...!

mehmet dedi ki...

NAMUS İKİ BACAK ARASINDA DEĞİL İKİ KULAK ARASINDADIR. İSTEYEN TÜRBAN TAKSIN İSTEYEN ÇARŞAFA BÜRÜNSÜN DEMOKRASİ VAR ÜLKEDE (YADA ÖYLE SÖYLENİYOR) ANCAK BENİM MECLİSİMDE BENİM OKULLARIMDA BENİM DEVLET DAİRELERİMDE TÜRBAN SERBEST OLURSA OZAMAN LAİK DÜZEN BOZULUR ŞERİATE ADIM ATILIR HERKEZİN NAMUSU KENDİNDEN SORULUR ALLAH İLE KUL ARASINA GİRİLMEZ BOŞA GÜNAH ALINMAZ VEBALİ BÜYÜKTÜR SAYGILAR...

BADEM-CİK dedi ki...

BADEM-CİK blog yayın hayatına başladı.

Çok seveceksiniz.

http://bademciktwitt.blogspot.com/

.

Adsız dedi ki...

meraba ben zehra bi derdi olan arasın ben ağının payını veriyim burdan yazmakla olmuyo annem açarsa beni isteyin (318) 357

Adsız dedi ki...

türbanlıların canı yokmu..türbanlı diye sevişmicekmi..yapsınlar..dünyada neler oluyor asıl ne sorunlar var bunlara bakılmıyorda parkta bahçede sevişen türbanlı kızları görüntülüyorlar..alan razı satan razı.bence mahsuru yok ...kapalısıda açıgı da yapsın kardeşim sonderece normal bir durum..üçüncü kişiye neden batar anlamam..NAMUS BACAK ARASINDA DEĞİL BEYİNDEDİR..bunu böyle düşünmeyen nice örümcek adamlara duyurulur..sayenizde doktorlar köşe olduu..

Adsız dedi ki...

seni anlamaya çalışıyorum cem sen türbana mı karşısın yoksa türbanı takıp onun maneviyatıyla hareket etmeyenleremi karşısın.

Adsız dedi ki...

Cem bey siteniz harika.dün gulhane parkına gitmiştik.anlatıklarınız az bile.her ağacın altında bir türbanli...

Adsız dedi ki...

Kuranda türban yok. Hatta BAŞÖRTÜSÜ bile yok. Birileri para kazanmak ve safları kandırmak için uydurdu.Türbanı yem diye attılar bunların önlerine.Dünyada tek bir İslam ülkesi yok bağımsız. Tamamı bağımsız.Araplar pislik içinde yaşıyorlar. Bunu bilmeyen yok. Cem Akkılıç'a takunya libidocusu için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

AKP zinayı serbest bıraktı. Sokaklarda sevişmek serbest.

İşte Haber linki

http://www.sondakika.com/haber-agac-diplerinde-yatak-odasindaymis-gibi-3567693/


.

Rengin Kasımpatı Özerim dedi ki...

sen parklarda bahçelerde öpüşüp sevişeceksin, sonrada başında türban var diye ben müslümanım diyeceksin. hadi oradan...

Adsız dedi ki...

çok abarttılar türbanlı kızlar

Rüzgar dedi ki...

hayatımda istanbul a bir kes gittim. bu gülhane parkından gecmem icap ettim arkadaş o ne öylee yaa ben erkek halimle utandım ama millet aşmış kendilerine görünmez duvarlar örmüşler.. sözün bittiği yer orası

Adsız dedi ki...

türbanlı kızlar diye çoğul konusmayın hak hukuk davası yapıyosunuz cogunuz ve tüm kapalıların hakkına giriyosunuz bu sekilde bırakın isteyen istedigini yapsın bu kısıtlama niye kendini bilmez 2 tane aptal çıkmış ortaya ben kapalıym diye afedersinz acmıs baska yerlerini sonra tamam ne oldu kapalılar ahlaksız varmı böyle bisey ya her bi kapalı yapıyo diye digerleride yapmak zorundamı kapalıları kötülemek adına kendini kapalym diye ortaya atan çok. acıkların da ne halt yedikkleri ortada o zaman bütün açıkları bir tutalm hepsi aynı haltları yiyo demek dogrumu.saçmalık yapmayın ve daha fazla ınsanların hakkına girmeyin !

Cem Akkılıç dedi ki...

İmam Hatipli olduğun nasıl da belli oluyor… Matematiğin SIFIR. Ben geçen gün sırf Gülhane Parkı’nda 1 saat dolaştım yüzlerce öpüşen türbo gördüm…
Bırakın artık şu bir iki tane lafını TÜRBAN KALÇALARI kapatmaz… Buna gelin buna…
Ha bir de durmadan başı açıklarla kıyaslamayın POŞETLİ bacılarınızı. Başı açıklar biz muhafazakarız demediler…

Siz millete namus sembolü olarak tanıttınız türbanı ama SEKS SEMBOLÜ oldu…

Unknown dedi ki...

merhabalar

öncelikle şunu belirtmek istiyorum.
ben kapalı bir bayanım üstelik 23 yaşındayım marmara ünüverstesi ilahiyat fakültesi ögrencisiyim.
ümmeti müslümanın bu şekilde 2 ayrılması dogru degil.halk arasındaki başörtü takanlar laik düşünceye sahip olmayan idealist kavramları gelişmemiş atatürkçü düşünce besleyemicek insanlar olarak görülüyorlar lakin bu çok yalnış.benim ailemde dini vecibelerini yerine getirmeye çalışan bir aile ama benim babam bize allahımızın hikmetlerini bahşederken.atamız ulu önderimizide anlattı idealist atatürkçü insanlar olmamızı sagladı.burdaki görüntüler de hoş olmayan şeyler elbetteki var .lakin bunları genelleme yaparak izah etmeyelim.kapalı açık ne fark eder.insanın zikri hidayetidir önemli olan.

bizim ülkemiz böyle degildi.iktadarımız degişmezse bu şekilde devam edicez.sapıtılmış hristyan dinleri gibi yahova,bediha kaddire gibi mesheplere bölünücez.hem dini hem tarihi degerlerimize sahip çıkalım.

hadisi şeriflerimizi okuyunuz.huhuculara fetvacılara kanmayınız.kitabı mukaddesimizi ögreniniz.sıkma başlardan din tüccarlarından liboşlardan dinimizi ögrenmeyiniz.

atamıza laf etmeyiniz ettirmeyiniz.nasılki allhu teala olmasaydı var olamıcaktır.atamız olmasaydı esir olup bertaraf olucaktık.

atamız demişki dinsiz bir toplum olamayacagı gibi din egitimi vermeyen bir okulda düşünülemez.
atamız dini degerleri yüksek allah korkusu olan bir insandı.oda savaşlarda allah nagraları attı

hayırlı günlerr

Adsız dedi ki...

bir gün hepimiz öleceğiz o zaman görürüz hakikatin ne olduğunu...ne mutlu ölmeden görenlere ...insanların inançlarına bu kadar saldırıda ne demek. libido da ne demek daha seviyeli bir isminiz olabilirdi. bu kadar da ayaklar altındasınız işte seviyesiz şeyler

Unknown dedi ki...

türbanı mahfetmişler ama her türbanlıyı böle yargılayamassınız ki bende türbanlıyım ama türbanı bu kadar mahvetmeyin ya lütfen ayıp ya vallaha ayıp

Adsız dedi ki...

ya ben gercekten şok geçiriyorum şu an.. hayatım boyunca Rabbimin emri diye taktığım türbanın bi çok takanlar yüzünden bu kadar karalanması yazık!!
şimdiye kadar açık kapalı ayrımı asla yapmadım ve yapanları da hep kınadım. ama ne kadar safmışım ki herkesi kendim gibi sanmışım. türbanlıların bu denli şeyler yapacağı aklımın ucundan geçmezdi. onlara hakkımı helal etmiyorum çünkü bizim de adımız kötüleniyor onlar yüzünden. Allah ıslah etsin!!

fitne fesat olmayın her gördügünü de sakallı sanma dedi ki...

parklarda bası acık olanlarda var aynısı nı yapıyorlar onlar musluman degıl mı dını ıslam degıl mı onlar RABBİM ALLAH demıyorlar mı böyle işler gıyımle alakası yok bası kapalı boyle yapıyor yok bası acık boyle yapıyor kapalısıda aynı bası acık olanda aynı her koyun kendı bacagndan asılır bası kapalı bası acık farketmez bası kapalıları bunu ıcın kötülenıyor ise hadi buyrun bası acıklarıda kötüleyin bir kişinin yaptıgını digerleride suclarsan sen dını kötülüyorsun müslüman degilsin kımseyı ilgilendirmez bunu yayınlayan şahıs cem akkılıc kımse tanımamda bası acıkların yaptıgını her bası acık yapıyor ıse sen evlıysen karının da bası acık ise aynısını yapıyordur kız cocugun var ıse onunda bası acık ıse kızın da aynısını yapıyor bir kişinin yaptıgını öbürlerine yıkamazsın

MUHAKKAK KI HER CANLI ÖLÜMÜ TATACAKTIR HER YAPILAN GÜNAHLARIN ve SEVAPLARIN AHİRETTE KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR

Cem Akkılıç dedi ki...

sen Muhafazakarsın Maykıl parklarda öpüşüp, yiyişemezsin.

Camiye gidin camiye... Bak hiç bir türbanlı camiye gitmiyor. Sizin dininiz ne?

Dur ben söyleyim; Amerikan İslam'ı...

Eee tabi İslam Amerikan olunca camiye değil, Parklara, AVM'lere gidilir...

Adsız dedi ki...

"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).

“Ümmetimin son dönemlerinde bir takım adamlar olacaktır. Erkekler gibi eğerlerin (bineklerin) üzerine binip cami kapılarına ineceklerdir. Hanımları ise giyinik uryandır, (giyinik çıplaktır), başları üzerinde arık deve hörgücü gibisi vardır. Onalara lanet edin. Zira onlar lanet olunmuşlardır.” (Ahmet b.Hambel - müsned nr.6786, Ibn-i Hibban sahih nr:5655-7347)

Adsız dedi ki...

Tam bi chp zihniyeti... halkımız akıllandı çok şükür. boşa zavallı zavallı işlerle uğraşıpta küçülmeyin. burada sıkıntı olan özgürlüğün kısıtlanması bırakın örtmek isteyen örtsün kurunun yanında yaşı yakıyosunuz. gözü oynaşta olanı dört duvar arasına koysanız zina yapar zaten ama genelleyipte islamı insanlara kötü olarak aşılamaya hakkınız yok. zaten bu siteyi kuranın misyonu göz önünde. benim yorumum bu işallah hani eşitlikten bahsediyonuz düşünce özgürlüğünden bahsediyonuz ya benim düşüncemide yayınlarsınız işallah.

Çapulcu Mert dedi ki...

Takunya Libidocusu sitesi gerçekleri yazıyor. Cem Akkılıç'ın bir sloganı var ve çok haklı. TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ.

Çapulcu Mert dedi ki...

Ne yani türbanlı kızlar türban yasak diye mi parklarda sevişiyor?

Yukarda yorum yazan embesil tam bir AKP zihniyeti...

Ulan kamuda türban serbest oldu hala magdur edebiyatı yapıyorsunuz.

Ahhh siz Emeviler... Ahhh

Unknown dedi ki...

İnsanları sınıflandıranların ayıbını konuşur dururuz, peki ya buna katkı sağlayanların ve bunu devam ettirenlerin ayıbını hiç dile getirirmiyiz? hani meseleyi açık ve kapalı olarak ayırıyorsunuzya ve buna cemde ortak oluyor ya, yıllarca her açık saçlının oruspu olmayacağını savunduğumuz gibi her kapalınında namuslu olmayacağını savunduk, kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor syn cem akkılıç, kimin namuslu kimin namussus olduğunu bilemessin parkta öpüşen açık saçlıya oruspu yaftasını yapıştıran oruspu çocuğuda, öpüşen kapalıya oruspu yaftasını yapıştırıp üstüne genelleme ile kapalı olan herkesi de bu iğrenç yakıştırmaya dahil edene ne demeli...

Adsız dedi ki...

muhafazakarız diyorlar sadece saçlarını muhafaza ediyorlar. ulan bugün her türbanlının yahudi malı facede profili var ve çarşaf çarşaf kendi fotolarını sergiliyorlar.demekki istenilen imanlı kadın modeli buymuş.hahahah yesinler bunların muhafazakarlığını.

Unknown dedi ki...

Sokakta ciftlesen hayvanlar bile kendilerine bir siper seçerler. İnsanlar ise yatak odalarında ve yorganinin altında beraber olurlar, emir böyle iken hayvandan daha alenice si...n ister örtülü ister açık olsun inşa olabilmiş mi ona bakın öyle yorum yapın bırakın siyasi tezvirat yapmayı.

Adsız dedi ki...

Ne var biliyor musunuz?
Siz böyle yaptıkça , öfkeden kudurdukça, bir yerlerinizi yırttıkça kazanan yine bizler oluyoruz.
Sizce de çok komik değil mi ? ahahahahahahahahhahahah :)

Adsız dedi ki...

İnsanların sadece giyinişleri onların karakterini belli etmez.Zaten zarif ve ılımlı kişiler davranışlarıyla da bunu sergilerler.Abuk sabuk hareketler yapıpta türban takan kişiler ne yazıkki bazı kişilere İslam ve başörtü hakkında kötü fikirlere sahip olmasını temel
hazırlayabiliyor.Ancak birkaç başörtü taktığı halde asıl İslam'ın gerektirdiği şekilde davranmayan kişiler yüzünden bütün türbanlılara da kötü bir yaklaşım sergilememelisiniz.Unutmamalısınız ki her ne kadar açık giyinmekte tercih meselesiyse aynı şey baş örtüsü içinde geçerli.Ne yazıkki böyle uygunsuz insanlar yüzünden dinimize de laf geliyor.Keşke herkes dininin gerektirdiği şekilde hareket etse diyorum.

Adsız dedi ki...

şu Sahilde manitasıyla öpüşen türbanlı hayatında hiç camiye gitmiş midir acaba? hiç sanmam.

Adem Şahin dedi ki...

her ikisininde işleri zor.. hem müslüman olacaksın hem laik olunmaz diyenler var bu ülkede hem türban takacaksın siyasi bir simge kullanacaksın, sonrada ben inancım geregi türban takıyorum diyeceksin... hem de çayır çimende sevişeceksin burada dogru gitmeyen bir şeyler var.

Adsız dedi ki...

Uzun zamandır yolunda gitmeyen bir şeyler var . Eskiden başörtüsü insanların gözüne bu kadar batmazdı . Ya da başörtüsü takanlar onu layıkıyle taşırlardı, belkide ondan . O üniversite önlerinde içeri alınmayan kızların giyimiyle şimdikiler arasında dağlar kadar fark var . Çoğaldılar fakat içleri boşaldı . Ben başörtülü ve tesettürlü olmanın hakkını vermeye çalışan biri olarak neden size kızamıyorum ? Çünkü haklısınız ! Ben Atatürkü sevdiğim ve onun emperyalizmle olan mücadelesine bugün halâ destek verdiğim için dışlanırım, ama ben, Allahın dinine de destek veririm ki bu onların çoğu için kabul edilemez bir şeydir . Takmışlardır Atatürke ... Ama diğer taraftan dinini yaşamak isteyenlerede takanlar vardır ... Ki kanımca yasaklar bu gevşek tabanı oluşturmuştur . Zaten olan hep benim gibi hem Atatürkçü Vatansever, hem de samimi bir Müslüman olmaya ve Allahın rızasını kazanmaya çalışanlara ollur :(
Örnek verdiğiniz giyim tarzının İslâmi örtünmeyle hiç bir alâkası yoktur . Tam tersi hakarettir ! Başörtüsünü takanlar mı , başörtüsüne tapanlar mı ? Bilemedim ... Ben etrafımdakilere diyorum ki böyle giyinenleri ve sözde başörtüsüne bürünüpte gayri ahlâki davranışlar serğiliyenleri rezil edin ! " başındaki örtüden utan ! " deyin .... Yapın bunu ! Ben ters ters bakmaktan başka bir şey yapamıyorum zira :) Ama lütfen benim gibi gerçek Vatansever Atatürkçü ve samimi Müslüman ablalarınız kardeşleriniz, böyle kabul etmeseniz bile vatandaşlarınız olduğunu unutmayın lütfen ! bu hallere inanın en çok biz üzülüyoruz . ve son olarak lütfen kötü örnekler sizleri İslam gibi; insan fıtratına ters hiç bir argüman taşımayan yaşam tarzından soğutmasın olur mu ?

Adsız dedi ki...

ur Suresi’nin 31. ayeti. Bu ayette “başörtülerini omuzlarına vursunlar, göğüs yırtmaçlarını örtsünler” ifadesi vardır. Başlarını saçlarının tek bir teli bile görünmeksizin sıkı sıkı örtmeleri ya da simge haline getirmeleri emredilmemektedir.birde ziyenetlerinin gözükmmesinden bahsedilirki buda maddeci olduğunuz için aklını8za hemen küpegerdanlık bilmem ne gelir şunu iyi bilin geri zekalı namus abidesi olarak gecinen salaklar kuranda gecen ziynetleriniz ne biliyonuzmu gögüsleriniz aptla şeyler onların gözükmemesi ve belli olmamasıdır kim ne yapsın senin sacının tek telni k. bakma da acık sacdan tahrik olup sana sulanann her kimse onun sapık bir ruhu vardır sen sımsıkıda bağlasan oaranı buranı onun bakışı zaten değişmez haa bununla namuslu oldum oh ne güzel oldum diyorsan kendini kandırmaktan başak bir halt etmiyorsun hadislerede gelincede peygamber efendimiz peygamberliğini yaptı sahabeleride sahabeliğini sen ne halt ediyorsun bir onu söyle erkekleriniz kendini onlarala bir tutuyor siz dişilerde kendinizi hz. aişe fatıma zannedip dolaşıyorsunuz allah sizin belanızı versin diyorum ve veriyorda zaten sizler münafıktan başka birşey değil sizler ingiliz kocanız ermeni babanız olmasın diye bir ülke ayağa kalktı ve önderlik yapan m. kemal atatürke bile hakaret hakaret din düşmanı sıfatları yakıştırdınız k. bakmayın onlar olmasaydı şimdi değil siz başınızı örtmek götünüze giyecek kilotunuz bileolmayacaktı açık büfe hesabı gelen vuracaktı giden vuracaktı müslüman ben mustafa kemal atatürke derim hayatda en hakiki mürşit ilimdir ve kuarndada ilk nedir evladım oku dur oku oku oku yemeyin artık bunca b.o.k.u iğreniyorum artık sizleri gördükçe midem bulanıyor namus ucuz olamsa gerek bir örtüyle bitecek kadar çağdaşlık ve aydınlıkta kolay olmasa gerek atatürkün arkasına sığınıp her türlü ibnelik yapacak kadar DEVEYE DEMİŞLERKİ BOYNUN NEDEN EĞRİ ODA NEREM DÜZGÜNKİ DEMİŞ şimdi kalpler fitnelik fesatlık doluyken şuursuz bir ülkenin şuursuz milleti olarak yaşatılıp hırsızların cetelerin padişah onurlu şerefli insanların mal diye nitelendirildiği bir ülkede sen okumadan anlmadan ata dinini yaşasan ne yaşamasan ne herkesin ana babasından değil kendinin okuyup kabul edeceği islamiyetin yaşanmasını isterim bu ülkede ozman ne bu tür abuk subuk hatalr olurdu nede bu hataları görüp örtmeyen bir müslüman olurdu gün hınç günü değil gün birlik günü gün örenme öğretme günü oku ve düşün kabul eder etmezsin ayrı birşey ama okumadan okudum gibi yapıp üç beş soytarının uydurması gibi giyinme yaşama ve sendne sonraki kuşaklarada yaşatma


Unknown dedi ki...

rengin sen islama göre türban takmayan birine hadi oradan diyosan bende sana heralde kafanda türban hiç olmadığı için hadi oradan deme hakkına sahibim

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban takıyorlar ama hepsi etek giyiyor bacak etleri görünüyor. Kafa KILI erkekleri tahrik eder diyorlar... Ama kaşları ve kirpikleri görünüyor. Onlarda KIL

Şimdi bir Kemalist bu türbanlı kızların suratlarındaki KILDAN tahrik olup, şey ederse ne yapacaklar?