Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Afgan tazıları...

SON DAKİKA HABERİ
DEPREM
GÜLHANE Parkı'nda 7.4 şiddetinde korkunç bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesinin raporlarına göre ardçı dalgalar şok etkisi yaratmaya devam
edecek. Sarsıntının etkileri Cankurtaran, Zeytinburnu ve çevre varoşlardan da hissedildi.

 Bölgeden ilk görüntüler BURADA


* * *


Afganistan’da kadınlar günü kutlaması.

Bu fotoğrafa bakınca insan şu soruyu sormadan edemiyor; bizim Türbanlı dini bütün kızlar mı doğru kapanıyor yoksa bu Afgan tazıları mı? Bunun standardı nedir? Anlatsınlar biz de öğrenelim.
Bilen varsa cevaplasın…


Amerikan papazı ağlak Kardinal Fethullah modeli Tesettür!
14 Asırdır böyle bir kıyafet mi vardı İslam’da? Açın artık gözlerinizi! İnkarı bırakın ve erkek gibi kabul edin; bu giyiniş tarzı dinsel değil, nefret ettiğiniz Atatürk ve Cumhuriyet rejimine isyanın sembolüdür!..   




takunya libidocusu fan
 
Allah nazarlardan saklasın, kem gözlerden sakınsın... 40 defa maşallah... Tüü, tüü, tüüü...

Humeyni hastası Ilımlı İslam'ın sımsıcak türbanlı kızları, bu sayfaya bakıp nefret edeceklerine, yatıp kalkıp Atatürk’e dua etsinler!..

Etmeliler çünkü bir çukura gömüp, fena taşlarlar insanı. Ne makyaj kalır ne de çekicilik… Kafa göz dağılır, eşek cennetine gidilir...  Afgan tazısı olsalar, kaçıp kurtulamazlar. Bizden söylemesi...


* * *

YAZI BAŞLIKLARI

İslam’da türban yok dedi, bakın neler oldu!


İşler tıkırında.
 İki First Lady baş başa verince

* * *

YORUMSUZ!

 
* * *

Toplanın gidiyoruz... Eğlence var!
Fethullah bizi Discoya götür! 




* * *

Bu kadın neden işkence görüyor? Zinada yapmadı! Parklarda erkeklerle öpüşmedi! İnce body giymedi! Makyaj yapmadı! Parfüm sıkmadı!

Humeyni’ye tapan tesettürlü kızlar haydi kara çarşafa 



23 yorum:

Adsız dedi ki...

türbanlılar kullandıkları bu siyasi simge olayını şimdi evlerinde besledikleri bayan canlılar(hayvanlar)da kullanmaya başladılar mesala benim tanıdıgım tahrikatcı bir bayan dişi köpegine bile türban baglamaya başladı oda sonuçta bir bayan diye...

Yüksel Bayrak

Adsız dedi ki...

Bektaşi camiye gitmiş.

hoca konuşuyor:
-şarap içenler öbür tarafta her türlü cezay...ı görecek.
Şarap i...çmeyenler her türlü sefayı sürecek. hatta her birinin emrine 40 huri verilecek. Huriler şöyle güzel olacak, böyle güzel olacak..
Şarap içenlerin ise içtikleri her şişe şarap sırat köprüsünden geçerken boyunlarına asılacak!

Bektaşi dayanamayıp seslenmiş:
- hoca efendi, şişeler dolu mu olacak boş mu?

Hoca gürlemiş:
- bre zındık sen dolu şişelerle öbür tarafı meyhane mi sanırsın?

Bektaşi itiraz etmiş:
- Peki hoca, adam başı 40 huri ile sen öbür tarafı Kerhane mi sanırsın?
AhmeT!

Adsız dedi ki...

İSLAMİ EVLİLİK sitesi adı altındaki yerlerde çok iğrenç şeyler oluyor....17-18 yaşın daki türbanlı kızlar 2. eş olabilirim diye ilan bırakmış..(üyelik aidatı ver resim şartı hatta TC no ile çalışan bu sayfalarda ki ilanlar GERÇEK...bunu hrkes biliyor)

Hande Varol

Adsız dedi ki...

Taksimde envayi çeşidine rastlayabileceğiniz bu sıkmabaşları pardesü üstü sade bir türbanla da görebilirsiniz; kot pantolan ve daracık bir badinin üstünde rengarenk bir türbanla da görebilirsiniz ya da uzun topuk çizmeler milyarlık uzun montlar üstünde de vakko marka türbanla da görebilirsiniz.Bu kadar çok çeşit görünce insan sorgulamaya başlıyor işte: türban neyin simgesidir diye..

Sevda Akyüz

Adsız dedi ki...

ÇOK İYİ ANLATTINIZ BİRDE JİPLERDE GEZİYORLAR.

Sabiha Tözün

Adsız dedi ki...

Bunlar yakın gelecekte yurdum stadlarında, elbette haremlik bölümde tabi, islami amigo kızlar olarak ,cemal kuru ilahileri eşliğinde gösterime de çıkarlar :)

Sevda Akyüz

Cem Akkılıç dedi ki...

P O Ş E T Kutsidir!

Adsız dedi ki...

Sokaklarda modern giyinen hatta diz üstü ve mini etek giyen hanım ve genç kızlara bakan çok az insan görüyorken neden başında türbanı altında kot pantolonu ve saten bluzuyla salınan(bu sözcüğü
özellikle yazıyorum çünki öyle yürüyorlar)bu in...sanlarımıza bakan kişi sayısı çok fazla?Başınıza türban takın vücut hatlarınız belli olmayacak şekilde giyinin gibi kriterleri her fırsat bulduğunda açıklayan kendini yetkin sayan sözde ulemaların tavsiyelerini neden dikkate almazlar?
Hadi bilen birileri varsa bana açıklasın.Ama dünyadan habersiz birilerinin radikal kışkırtmalarının esiri olmuş cahillerden bilgi istemiyorum.

İlhami Gülmez

Adsız dedi ki...

onların gerçek yüzü bu..denizlide çamlık ormanı vardır belgrad ormanı gibi..oradaki türbanlıları ben bilirim cem..bi o ormanda sabah spor yaparken.çalıların arasında bi kıpırtı gördüm ben yabani hayvan sandım baktım türbanlı bi kadın çıktı türbanını düzeltti arkadan aynı yerden yaşlı 50 lili yaşlarda bi adam çıktı...şok oldum ya bu kadar aşağılık bir şey olamaz dedim

Sümra Işıklar

Cem Akkılıç dedi ki...

Hayvanlar bile artık kuytu köşe arıyor yapmak için Sümra.... Bu şerefsizlerde yüz de yok astarda... Söylediklerin çok doğru. TORBA kafaları durduramıyoruz. Condom fırlatmak lazım yüzlerine.

Adsız dedi ki...

o kesmez onları :))) hahahahha

Sümra

Adsız dedi ki...

kadın olmak,koca sahibi olmak, ona itat etmek, dayak yemek, örtünmek habire çoçuk doğurmak demek bu zavallılar için....Sen niye seni eş değil köle gören bir erkeğin yatağına giriyorsun....Aferin kızım büyüde anan gibi ol..... derlerrrr

Adsız dedi ki...

Konumuz takiyye!.. Dinde yeri varmış... Öyle olunca da kullanmak mübah!.
Kayınpederim de öyle yapardı... Bir zerrecik tuz atardı şaraba, içmeden önce, tanrı içileni sirkeden saysın diye.
Kendimiz, hazmettik; dünyaya öğretiyoruz.. Onlar da haz...medecek!..Tabii, yerseler!...

Cem Akkılıç dedi ki...

Gericiler diyor ya hani; ‘’Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni.’’ Evet hayvanlar daha medeni bunlardan. Ben Gülhane’de iş bitiren bir tek sincap göremedim çünkü bu zamana kadar. Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

Hos olmiyacak belki ama, siz hic araplarin oldugu bir otobus yolculugu yapaniniz varmi aranizada? ben yaptim.. hayatimin en igrenc yolculugu idi, butun gece yolu boyunca konustular,sanirim bir kg cerez epey bir sulu meyve yi dograyip yediler ve butun yolcular hayretle onlari izlediler onlar ise hic istiflerini bozmadilar, daha tiksindirici olanlari soylemek istemiyorum.

Enis Yücel

Cem Akkılıç dedi ki...

Siz asıl Türkiyeden kalkan ve Mısır'a uçan uçaklara binin... Türkiyede sahillede bikini giyen Arap aşifteleri Mısıra yaklaşınca birden poşetleniyorlar. Uçakta terör eylemi var sanıyorsunuz. Hem tezat hem komedi... Türkiye'de ip don giyip, denize gir, Mısır semalarında kara poşetlere gir... Olacak iş mi?

Adsız dedi ki...

ben suan avustralyada yasiyorum, burdan kalkan malezya ucagina binen araplar bir seferinde 8 adet tuvaletin 7'de lavoba'larin iclerine ayaklarini sokup abdest alip tuvaletleride kagitlarla tikadiklarindan kullanilmaz hale getirmislerdir, hosteslerde sonuncu tuvaleti kendilerine saklamislar ve ucagin icindeki koridorlarinda namaz kilmaktadirlar. simdi bu nasil adet bir bilen beri gelsin...

Enis Yücel

Adsız dedi ki...

bunlar örtünmeyi cinsellikle bagdaştırıyo akılları hep orda oldugu için akılları sıra örtünüyolar sapıklık bence örtülü kadına ben bile bakıyorum dikkat çekiyo tesettürlü mayo ile kadın denize giriyo yan tarafta bi erkek oda denize giriyo tesettürün içine su girmiyomu acaba :)))

Nureda Çetin

türbanlı lez dedi ki...

bu amına kodugumun burç acarı nerdeeee? burç acar nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

işte wowturkey denilen yobazların sitesinde ne yazsak çöp kutusuna atıyorlar ve siteden atıyolar. böyle yobazların sitelerine üye olmayın. amına kodugumun burç acardan hala ses seda yok.. ama hergün giriş yapıyor sitesine görüyorum.

Adsız dedi ki...

BUNLAR KAFADAN KIRIK VEYA ÇATLAK KİŞİLER YA.... DİŞİ KÖPEĞİNE
TÜRBAN TAKAN,ALTINA DA ÇOCUK BEZİ BAĞLIYOR MU? SADECE MERAKTAN ...

Yunus Beklergül

Adsız dedi ki...

BAŞÖRTÜSÜ:Anadolu da kenarı oyalı işlemeli desenli geleneksel bez...TÜRBAN:dinciler tarafından 1980 sonrası siyasi olarak icat edilmiş(Yukardaki fotoğrafta olduğu gibi) bir adım ötesi kara çarşaf olan Arap devletleri kıyafeti. DİNCİLER O ANADOLU İNSANLARININ BAŞÖRTÜSÜNÜ İSTİSMAR ETMEK VE ONLARI DA KAZANMAK İÇİN BUGÜN TÜRBAN SÖYLEMİNİ TERK ETMİŞ BİLİNÇLİ OLARAK BAŞÖRTÜSÜ SÖYLEMİNE SARILMIŞLARDIR.Not:Bu tespiti 1992'de ilk yapan merhum Sn.Ecevit'tir..

Hüseyin Sülün

Cumhuriyet kadını dedi ki...

Harika bir site.. Neden daha önce görmedim diye kendime kızdım... Muhteşemsiniz ve umut veriyorsunuz...

Cem Akkılıç dedi ki...

Yobazlardan hiç ses çıkmıyor, küfür etmek dışında.