Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türbanlı kızların hepsini biz mi kapattık?

İnternette profil paylaşım sitelerine bir göz attık…

Sokaklarda, parklarda kısacası halka açık tüm umumi yerlerde dolaştık.

Sarayburnu-Zeytinburnu derken, Gülhane parkına uğradık…

Dedik ki; bir site kuralım ve gösterelim…

Dışarıda, herkesin içinde olup bitenleri!

Yobazlar ise ‘’o kızları siz kapatmışsınız’’ dediler!

Hepsini de biz mi KAPATTIK yani?

Ağlak kardinal Fethullah hazretlerinden daha mı organizeyiz yani?

(…)

Hangimizin bir anısı yok ki; sokaklarda sevişen Türbanlılar ile ilgili.

Hepimiz, hayatta en azından bir kere görmüşüzdür öpüşen Türbanlıyı.

Hani Türban namustu? diye soruverdik…

(…)

Yobazlar şimdi köşeye sıkıştılar ve çağdaş, medeni kızlarımızla kıyaslıyorlar Türbanlıları!

Ey ahali, arkadaşlar, bakkal Mehmet efendi, simitçi Kazım biliniz ki; Türban siyasi bir semboldür!

Daracık blue-jean, Converse ayakkabılar, incecik bir bluz…

Uyumsuz renkler…

Yüzde bir okka makyaj.

Şimdi bu SIKMABAŞ varoş çiçeklerinin ne alakaları var Kurtuluş Savaşı'nda düşmana geçit vermeyen kahraman annelerimizle?

Onların yemenisiyle, ABAJUR kafalı olmanın nasıl bir benzerliği var?

Yüce kurtarıcımız Atatürk’ün etrafında ki kadınlara iyi bakın!

Sadece bakmayın. Düşününde ayrıca…

Tarih öğretmeni Bülent bey, Ayşe hanım, çıkın anlatın artık gerçekleri!

Günümüzde ise;

Parklar, bahçeler, bostanlar…

Türbanlı kızlar manita kovalar!

Kov bostancı danayı, yemesin lahanayı...

Uyusunda büyüsün ninni...

*

İki sorum var.

Sevgili dini bütün tesettürlü kızım; dini bütün sakallı babacığın bu yıl ne kadar vergi ödedi?

(…)

Peki;

Türbanlı kızların hepsini biz mi kapattık?

Cem Akkılıç
24 Nisan 2010

Son saniye frikik golü: Dincilerin kapalı dediği bizim meşhur çarşının kapalısı değil. Üstü kapalı, altı cincon olanlardan. Gol dedikte, mevzuyu açalım hadi. Kapalı tribünün arkası bilindik üzere meşhur Maçka parkı. Dün orada 2 tane Türbo abla öpüşüp, koklaşırken görülmüş. Kuşların yalancısıyım. Numaralıdan duyulmuş hışırtıları. 
Kale arkası beş, beş… Gel taraftar sende geç… 

* * * 



TÜRBAN sadece KAFA KILLARINI kapatır.

Siyasi Semboldür. İşte kanıtları.
















TESETTÜR GİYİM SANAYİ FetoKappa®
Tesettür'ün tepesine güneş gözlüğü yerleştirmek ve daracık etek giymek.

Türkiye’de füze kalkanı istemiyoruz!
Çünkü haklı gerekçelerimiz var!
* * *

Yüce kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk ve çağdaş Türk kadınları.






İhanet tohumları!   
Şortla namaz kılınır mı? Kahkaha atan kadın, erkek cemaatin içinde saf tutar mı? Gerçi fotoğraftakilere erkek demek biz erkeklere hakaret olur!
Bu haysiyetsizler Fethullahcı olunca, hepsi olur. Ilımlı İslam'ın şarlatanı Burç Acar isimli dangalak Amerikan vatandaşı olup, o ülkeye kaçtığını gizliyor...
Fethullah’ın desteklediği Wowturkey.com sitesinin Arap devşirmesi Amerikalı sahibi Burç Acar isimli soytarı, bakın neler yapıyor!
Konunun tüm detaylarına buradan bakabilirsiniz.
WowTurkey'in soytarısı Burç Acar ve yandaşları. Bu fotoğrafı nasıl elde ettik diye aklını oynattı kerata.
***
TURKCELL 3G VINN satın almayı düşünüyorsanız videomuzu izleyin. Paranız cebinizde kalsın!
 

46 yorum:

Adsız dedi ki...

Baktıkça sokaklarda asabım bozuluyor,başlarını kaparlar ondan sonra her türlü herzeyi yerler.Deve kuşu gibi kafasını toprağa gömünce görünmediğini sanırmış bunlarda kafalarını bu şekilde örtünce yaptıklarının görünmediğini sanıyorlar.

Hasan Kadir Inanç

Adsız dedi ki...

Öncelikle türbanlı ya açık mektup yazısını çok begendim.Ancak bunların hepsini bir kefeye koymak yanlış olabilir.Belki aralarında o baş örtüsünün geregini yerine getirenler vardır gerçi 30 senedir hiç rastlamadım ama neyse.Ayrıca ben bunların giyinme tarzını anlamakta zorluk çekiyorum kapamsı gereken yerleri kapatmazlar alt kaval üst şişhane hesabı bunların dinle falan alakası yok arkadaş ayrıca başbakan türban diye tutturmuş bir pazar günü çıksın biraz dolaşsın baksın sokaklarda ne rezillikler var.Müslümanlık dini bu deyil.Ayrıca BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL`
E kimse dil uzatmasın özellikle bir kucak sakal bırakıpta başını kapayıp kıçını açan reziller,şaklabanlar.Yatsınlar, kalksınlar MUSTAFA KEMALE dua etsinler ki hala bu ülkede nefes alıyolar.Ayrıca gerçekleri göz önüne serdiginiz için teşekkürler kimse uydurma falan diye konuşmasın çıksın dışarıya baksın teşekkürler.

MPUMAKBA999 dedi ki...

Toplumda insanlığın ve adilliğin altını oyan çok yüzlü kalleş islamcı anlayışlarından Türban diş güçlerin bölücü yıkıcı oyunlarından en önemlilerindendir

Adsız dedi ki...

Sitenizi inceledim. Özellikle Kurtuluş savaşı sırasında ki kahraman kadınlarımızla, şimdi deve hörgücü sıkmabaşlar arasında ki derin farkı çok iyi yansıtmışsınız. Türbanlı kıza açık mektup isimli yazı tam bir şaheser olmuş.

Videolarda çok güzel, internette izlediğim en güzel videolar bu sitede. Fakat biraz daha fazla olmaz mı?

Cem Akkılıç dedi ki...

Yazılarla videolar arasında bir denge kurmaya çalıştık. Zaten videoların amacı sokakta olup bitenleri göstermektir.

İlginize teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Öncelikle selam şu yukarıdaki sakallı hokkabaza uyuz oldum bu sebeple yorum yapma geregi hissettim.ATATÜRK E laf söylüyo sakallı ulan sen önce bir berbere gitte traş ol biraz insana benze çıkmış oraya meydanı boş bulmuş sallıyo.ATATÜRK E laf söyliyceginize gidinde yetiştirdiginiz türbanlı namuslu kızlarınızı sokaklardan toplayın.Arkadaş Namusta namussuzlukta insanın içinde kalbindedir.Benim çevremde başını kapamayan öyle kızlar varki namus,haysiyet,merhamet,gurur konusunda o başı kapalı soytarılara on basar.Öyle başını kapamayla, bi kucak sakal bırakmayla namuslu olunmuyo millet uyanın artık dış görünüşe aldanmayın.Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

kim demiş türbanlılar kıvırtamaz..))::))

Adsız dedi ki...

Din insanları uyuşturur ve din afyondur Atamızın yakınında yıllarca bulunup hatıralarını sözlerini bizlere aktaran Falih Rıfkı Atay'ı okumuyor bunlar heralde hem FAlih Rıfkı Atay kitaplarını çıkarmadan ATAMIZ a danışmış ATAMIZ göz attıktan sonra izin vermiş ve Sayın Atay'da yayınlamıştır.

Arkadaşlara tavsiyem ATATÜRK'ü tam manasıyla anlamak istiyorlarsa ATAY'ın "ATATÜRK'ün Bana Anlattıkları", "Eski Saat" ve "Çankaya" kitaplarını okusunlar ve Nutuk'uda yanlarından ayırmasınlar iyi akşamlar...

Denizhan Kutalmış Gökberk

Adsız dedi ki...

TOKATTA OKUDUM OTOBÜSLERDE KADIN ERKEK YANYANA BİLE OTURMAZDI , ÖĞRENCİLERE FARKLI GÖZLE BAKARLARDI. ARKADAŞIN MOTORUYLA GEZERKEN KAZA GEÇİRDİK BİR HAFTA YÜRÜYEMEDİM EVİMİN BALKONUNDAN DIŞARIYI İZLEDİM ŞOK ŞOK ..MAHALLE TREN OLMUŞ..KOCASI EVDEN ÇIKAN TÜRBANLI BACIM KOMŞUSUNU EVE ALIYOR..EVDEN ÇIKAN ADAMDA MUHTEMELEN Bİ BAŞKA TÜRBANLININ YANINDA..ARKADAŞTA BAKKALI YAKALAMIŞTI KARŞI KOMSUMLA, KADIN SESİMİZİ ÇIKARMAYALIM DİYE SÜREKLİ BİZE PASTA YAPIP GETİRİRİDİ..NE GÜLERDİK YA BİGÜN O BAKKAL BİZE BİRA GÖNDERMİŞ FİNGİRDEK KOMSUMUZ ARACILIĞYLA..DÜNE KADAR RAMAZANDA SABAH EKMEK ALIYORUZ DİYE ISIRACAK İT GİBİ BAKARDI

Cem Akkılıç dedi ki...

Türbanlı kızlar çoğaldıkça sapkınlıkta çoğaldı. Özellikle sabah kadın programlarında Türbanlıların rezaletlerini görmekte halkımız.

İşin en komik tarafı, sokaklarda Abajur kafalı kabuklu fıstıkların (yüzde doksanı Amerikan Converse bez spor ayakkabı giyer) hallerini gören dinci yobazlar, hala utanmadan bu sitede olanların mizansen olduğunu söylemeleri. Kardeşim bizim gemiciğimiz yok ki bu kadar kızı para karşılığı poşetleyip gösterelim. Sağolsun Türbanlı kızlarda malzeme bol. Yani Türbanı kötüleyen, İslama leke süren bizzat POŞETLİ KIZLAR.

Zavallı dincilerin ağzında bir nakarat, sürekli aynı şey… Neymiş efendim POŞETSİZ kızlar ŞÖYLEYMİŞ, BÖYLEYMİŞ. Nasıl ama değil mi, gerçekle yüzleşmek adama çok koyar.

Neden şimdi çağdaş ve medeni kızlarla kıyaslıyorlar POŞETLİ kızları? Hani POŞET namustu? Ulan açık kızlara yıllarca demediklerini bırakmadı bu yalaka dinciler, şimdi utanmadan Kemalist, vatansever kadınlarımızı bir tutuyorlar kendi sürtükleriyle.

Gülhane parkına gitmeyen kaldı mı?

Cem Akkılıç dedi ki...

POŞET ATATÜRK TARAFINDAN YASAKLANMIŞTIR.

POŞET ile mücadele etmek vatan borcudur. Bu amaç için önümüze çıkan herkesi devirmekte kararlıyız. GÜÇLÜYÜZ.

GÜCÜMÜZÜ bizzat İslamı karalayan dincilerden alıyoruz.

Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

bazı yazılarınız ağır olmuş sonuçta herkesin kendi seçimi İslamiyet sadece baş kapamakla olmuyor veya çarşafa girmekle önemli olan imandır. Yani her kişi kendinden sorumludur.Yıllarca kapalılar açıklara kötü gözle bakarken şimdi kapalılar açıkları ikiye katladı.Lakin üniversitede de gördüğüm çoğu aile zoruyla kapanmış. sadece bi imaj yani kapanmaları inanç için değil... inancı ne olursa olsun insanların saygım sonsuzdur keşke böle yapmasalar sizden ricam eleştirilerinizde biraz daha ılımlı davranmanız.Sonuçta Atamızın kurduğu bu ülkede bu tarz konularla bölücülük yapmaya çalışan insanlara yem olmamanız.

Adsız dedi ki...

Bu Türbolara bi at organı verin eğer akşama kadar kurcalaya kurcalaya bozmazlarsa te bende burdayım

Adsız dedi ki...

allah a inancım şüphesiz ve dilerim seni dağları eriten suları kurutan acısına 1 saniye bile dayanamayan ateşinde yakar seni

Adsız dedi ki...

***bravo süper...

Adsız dedi ki...

fettuş hocam bu hareketler caizmi... amerikada okuttuğunuz kızlarda bu durumdaymış.. caizse benide amerikaya gönderin.. bir el verinde cinsel hayatımız renklensin..

Atila Atikan

Adsız dedi ki...

Böyle Sapkınlar çok ama gerçekten inandığı dini yaşamak için bu türbanı takanlarda var.
Onlarada saygı göstermek lazım. Ben bir deist olarak bütün islam alemine saygım var. Kendi dinine ve kurallarına saygısı olan müslümanlara ama.

Cem Akkılıç dedi ki...

Hala başı açık çağdaş, ilerici kızlarla, türbanlı kızları kıyaslayan embesiller mevcut.

Türban cinsel bir obje oluverdi:):):)

Hani türbanınız namusunuzdu?

Adsız dedi ki...

cem kardeşim peki bu millet nasıl kurtulur bu pislikten? şimdiye kadar hep yanlışları döktün ortaya, tamam güzelde biraz da çözüm önerisi sun be kardeşim...

Cem Akkılıç dedi ki...

Çözüm basit... Anıtkabire gidilecek Ata'dan özür dilenecek...

Adsız dedi ki...

Çok beğendigim bir halk tabrini söylemenden edemiyeceğim. BİM KIZ BİZDEN KAÇAR BAŞINI ÖRTER AMA KIÇINI AÇAR

Adsız dedi ki...

Siz hepiniz kafayımı buldunuz!?

Guelsemin Vitz

Cem Akkılıç dedi ki...

evet oturduk şarap içiyoruz, gel bekleriz kıldan köprüye...

Adsız dedi ki...

TÜM ANNE BACI BAYAN KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM
SİZCE BU KAPANMAMI VÜCUT HATLARINI TÜM DETAYIYLA
BELLİ ETMEK ÇIPLAK GEZSE İNANIN BU KADAR DİKKAT ÇEKMEZ
BURDA 2 AMAÇ VARDIR..
1... ATATÜRKKE VE CUMHURİYETE KARŞI CEPE ALMAK
...2.... CİNSEL ARZULARINI TATMİN ETMEKTİR.
BUNUN BAŞKADA İZAHI YOKTUR.

Aydıner Kılıç

Adsız dedi ki...

bu görüntülere artık yabancı değiliz. başlarını kapatıp kıclarını açanlar kenarda köşelerde değil artık aleni ortalıklarda cazibe teşhir etmek için ellerinden gelen iğrençlikleri yapmaktan çekinmiyorlar. eee ılımlı islam dedikleri bu işte. peygamberimiz (S.A.V) mizin adını kuran-kerimden cıkarmaya kadar cüret ettiler. fetuş hahamların dizleri dibinde köpekler gibi sürünüyor. allah kendi adaletiyle tecelli etsin bunları nediyeyim. paylaşım için tşkler güzel kardeşim yüreğine eline sağlık.

Selma Çiçek

Adsız dedi ki...

Merhabalar. Cemaat okullarından birinden mezun olmuş bir bireyim. Çok şükür mantıklı bir şekilde gördüklerimi yorumlayabilecek bir haldeyim. Bu sitenin misyonunu beğeniyorum ve takdir ediyorum. Dediğim gibi cemaat okullarında ziyan olan onlarca arkadaşım var. Fetullah ve yancılarının siyasi ve maddi amaçlarından her zama tiksinmiş biriyim fakat türban diye milletimizin, özellikle genç kardeşlerimizin başına sarılan bu bela gerçekten üzücü. "Türban" denilen şeyi kafasına geçirip ortalıkta dolaşan onlarca arkadaşım var. Bu insanların ortak özelliği, dersane olsun, okul olsun, ışık evleri olsun, yani bir şekilde bir eğitim kurumundan türban denilen illeti kapmış olmalarıdır. Bu eğitim kurumu demeye utandığım yerler aynı zamanda bu kardeşlerimizi düşünmekten akıldan mantıktan yoksun bir şekilde yetiştirmektedir. Kısacası türban zaten akıl karı bir iş değildir. Bu yüzden bu cahil, dünyadan haberi olmayan kardeşlerimize bu sitede bu kadar yüklenilmesini doğru bulmamaktayım. Eleştirilen "türban" olmalıdır, "türbanlılar" değil.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Bu TÜRBAN takan kızlar neden bunu taktıklarını biliyorlar mı acaba? Hiç sanmıyorum. Suratlarında bir okka makyaj yapıp sokaklara, parklara fırlıyorlar. Sitenizi çok beğendim. Emeğinize sağlık.

Facebook profili olanlar beni eklesin.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati

.

Adsız dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=pkTEJ7iT8r0 sitesine girin..

uzayabilenuzayli dedi ki...

BAŞIMI SOKTUM ÇALIYA KIÇIMI ALLAH KORUYA

Adsız dedi ki...

cem bey ilk defa sitenize girdim ben dersimliyim.aleviyim.ya allah ya muhammed ya ali.ya bu tesettür nedir böle?iğreç bişi ya.benim ninelerim atalarımdan bilirim başörtü vardı .türban ne geldi müslümanlığın simgesi oldu güya.yakında bunlar laikliğin simgeside yaparlar.üstü kapa altı aç.hava nerden alacaklar doğru yaa:))bende bayanım altımda kapalı üstümde.onlardan dahada müslümanım.allah bunları islah etsin.siteniz içinde tebrik ediyorum.çok beğendim.iyi çalışmalar.

Adsız dedi ki...

bundan yüzlerce yıl önce yazılmış bir şiirle yorumsuz bir yorum yapmak istedim...

HACI OLMAK YETMEZ

Adil davranmadıktan sonra
Hacı hoca olmuşsun kaç para
Hırka , tesbih , post , seccade güzel ama...
Tanrı kanar mı bunlara?

ÖMER HAYYAM

İmam SEYFULLAH dedi ki...

TÜRBANLI kızlar YOU TUBE'da. :):):)

İTÜ SÖZLÜK dedi ki...

saçın tahrik(!) etmesin diye örtüyorsun kıçın tahrik etsin diye daracık giyiniyorsun...

Adsız dedi ki...

siz nasıl insansınız ya bi kaç tane kendini bilmez yüzünden bütün kapalıları aynı kefeye koyuyorsunuz. gerçek kapalılar hem başını hem diğer mahrem yerlerini örtendir.
ayrıca Ben etrafımda açık birinin kapanmasını zorlayan kimse görmedim. siz neden kapalıları açmaya çalışıyorsunuz..
insanların dini düşünceleriyle dalga geçiyorsunuz. Laiklik bu mu? ATATÜRKÇÜLÜĞÜ saptırıyorsunuz...

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen ya matematikten çakmayıp, sayı saymayı bilmiyorsun ya da sokakta dolaşırken gözlerine bant çekmişsin. Ayrıca Türban kalçaları örtmez.

UZAN dedi ki...

ekteki linkte bir videoda youtube dan paylasmak istedim. Gerci simdilerde o sahsin yeni haberi cikti turbani cikarmis.. eger yayinlamaniza bir engel yoksa bu video adeta ibretlik bir ornek..

http://www.youtube.com/watch?v=yOgZWnkJh7U

Adsız dedi ki...

sizi Allah'a havale ediyorum.O her şeyin en iyisini bilir.size de hidayet nasip olur bu yaptıklarınızın vicdan azabıyla temizlenirsiniz inşallah.ayrıca baş örtüsünü bilinçsizce kullanan arkadaşlar sayfanızı görüp diğer baş örtülülerin haklarına girdiklerini anlayıp utanıp baş örtüsünün hakkını verir umarım

Adsız dedi ki...

İnsanlar rahatsız oldukları tutumları aynı uslüplarla eleştirmemeli, eleştireceyi şeylere en az karşı taraf kadar bilgi sahibi olunca girişmeli görüşü sanırım standard bir duruş.Belki bir çok yerde tekzib yazılmalı koyduğunuz şeylerle ilgili.Bu siteye mükabil biz de açıkları şöyle koyalım görüşü de uygun değil tabii.Bir topluluğa karşı tutumunuz sizi bir inanca ait meseleyi adeta düşmanlığa sevkedercesine bir tutuma çevirmemeli düşüncesindeyim.İnanca saygı dinimin bir gereği ama sizin de böyle yapmanız gerekir.Atatürkün toplumumuza miras kitabı nutuk da tesettürün boyutula ilgili yazısı olduğunu biliyoruz.Atatürke yapılan hakarete sizce onun duruşuna uygun bir uslüpla mı karşılık veriyorsunuz, doğrusu şüphedeyim.Atatürk bu şekilde savunulmaz,zira Atatürk bu şekilde yaklaşmadı net cevaplarla, net duruşla hakaretle değil. hakaret ediyorlar diye bunu yaptık diyorsanız da bu size bu hakkı gene vermez. Ancak cahiller hakarete hakretle karşılık verir.Sitenize koyduğunuz resim gibi içerikler sizi gene haklı çıkarmaz.Zira İslamın yasakladığı tutmları yapan insanları örnekler, İslam böyle iddiasını asla destekleyemez.İslamdaki tesettür tartışılmaz,çünkü bu inanç teslimiyeti içerir ve inanlar yapar.Bugün sadece başını kapatıp sitenizde belli yerlerde sizin de eleştirdiğinizi gördüğüm başı kapalı ama hareketleri, diğer giyimleri son derece alakasız insanlar tesettürli değillerdir. İslam türbanı(sizin deyiminiz) değil edeple bürünmüş,Takva elbisesiyle örtünmüş insanların tesettürünü emreder çünkü. Başına türban takıp elinde içki kadehi olan bir cahilin resmi bende de mevcut.Keşke başındaki örtüyü çıkarsa dediğimiz insanların sayıs bugün çokken siz malzeme sıkıntısı zaten çekmezsiniz.Aslında farkında olmadan bir hizmette yapıyorsunuz:)Bizim eleştirdiğimiz bu giyiniş ve bunların yüzünden inanca lekeler düşüyor dediğimiz ama dinlenilmeyen kulakardı edilen şeyler sizinle amacına daha hızlı ulaşıyor. Kısaca belli noktalarda sizi katılıyorum ama hakaretlerinizi tasvip etmiyorum. Ayrıca Kur'an kara çarşaf takın diyor diye mesnetsiz laflar ayrıca düşündürücü.Doğrusunu öğrenmek gerek.İnanmak zorunda değilsiniz.Zira Allah(cc)ın serbest kıldığını biz yasaklayamayız,inanmama hususunda.Ama inanmıyorsanız da eğer, bilmediğiniz şeylerde İslam bunu diyor diye mesnetsiz laflar sadece eleştireni komik duruma düşürür.Çünkü araştıranlar ne dediğini bilir.Kaynak isterseniz yardımcı da olabiliriz.Gayret bizden, hidayet Allah(cc)tan.

Cem Akkılıç dedi ki...

Neden bütün bu masalları gidip parklarda öpüşen türbanlı kızlara anlatmıyorsun? Bak açık adres veriyoruz. İğne ile kuyu kazmayacaksın. Bakalım kaç tanesi seni dinleyip imana gelecek?.. Bir denesene!..

Ha bir de %99'u etek giyiyor bunların. Kafa KILI günah ise diz altı bacak ETİ sevap mı?

Adsız dedi ki...

sizin gibi at gözlüğü takmış insanlar sadece parklarda öpüşen üç beş tane kendini bilmez kişileri görür.liselerdeki mini eteklilerden bahsedin biraz veya ünüversiteli kızlardan bahsedin tabi siz atatürkcü arkadaşlar mini eteklilere bakmaz sınız ama türbanlı kızların açıklarını ararsınız . allah cc yardımcınız olsun daha ne diyeyim size

Cem Akkılıç dedi ki...

Evet Atatürkçüler sizler gibi sapık olmadıkları için mini etekli kızlara bakmazlar.
Ha bir de şu iki üç tane çürük elma demeniz yok mu? Kaba etlerimizle gülüyoruz.
Siz yobazlar, Türbanlı kızların o ayet deyip de türbanın üzerine kondurdukları güneş gözlüklerini alıp kendiniz takın.

Belki kör gözleriniz gerçek sayıyı daha iyi görür.

Bu arada hatırlatayım; türban kalçaları kapatmaz.

Adsız dedi ki...

http://www.izledost.com/iste-imam-hatipli-kizlar/cus-bune-azginlik-c2-b4-c2-b4dinciler-c2-b4-c2-b4-video_4bf262751.html# Şu tarz videoları gösterki görmemzlikten gelenlerde görmemzlik edemsin...! Tebrikler blok harika.

Murat Kemer dedi ki...

Havalar serinliyor ama parklar türbanlı kaynıyor.

Adsız dedi ki...

cem akkcıl sana küfür edicem ama ozaman senden bir farkım kalmayacak allah bildigi gibi yapsın bu siteyide tesadüfen gördüm rezillik kaba veya kötü kanuşmuyorum insanların konuşarak çözemedigi sorunlar başka hiç bir şekilde çözülmez... adım sinan tekirdağ çorlu dayım

Dinci Şarlatan dedi ki...

takunya libidocusu sitesi iyiki varsın...

Melike dedi ki...

Piyasada Esra Elönü gibi tiplemeler türedi.. hiç birisi namaz kılmıyor :)