Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türbanını aç, insanlık için bin fikir saç


Bir okurum sabah saatlerinde bir yazı kaleme almış ve bana yollamış. Son derece anlamlı bulduğum için yayınlama gereği duydum. Kısa mektubunda çok çarpıcı tespitler yapmasının yanında, önemli bir çağrıda da bulunmuş. Ülkemizin son yıllarda nasıl Araplaştırıldığına dair çok önemli bir belge olarak
görüyorum yazdıklarını. Sinsi bir tehlikenin eşiğinde olan Atatürk Türkiye’sinin Siyasal İslamcılar tarafından nasıl pay edilip, peşkeş çekildiğine ve devşirme bir toplum yaratılmak istendiğine özellikle dikkat çekmiş okurum. Türban konusunda ki tespitlerini de çok yerinde buldum. Bir çırpıda okuduğum ibretlik yazısı için Erol Çetiz beye bir kez daha teşekkürlerimi yolluyorum.

Türbanını aç, insanlık için bin fikir saç


Türk kültüründe türban yoktur. Başörtüsü diyerek kültürümüzde olmayan bir şeyi maskeliyorlar… Bu maskenin arkasına soktukları Türk kadınını küçümsemekte doğru değil… Ancak sindirilmiş, baskı altına alınmış, kişiliksizleştirilmiş türban takan kadınlarda, başları açık modern hemcinslerine içten içe heveslenip, onlar gibi yaşamak, onlar gibi insan haklarından faydalanmak istemelerine rağmen, sanki onlar günahkarmış gibi davranmaları da iki yüzlülükten başka bir şey değildir.


Sosyal yaşam içinde gördüğümüz türbanlı kadınların birçoğu, reddettikleri modern yaşam biçimini, kabul edenlerden daha çok yaşamaya çalıştıklarını, hatta abartarak yaşadıklarını görüyoruz. Bu davranış biçimi onların nasıl bir sosyo psikoloji içinde olduklarını net bir şekilde gösteriyor. Onlar başı açık kadınımızı dini inançsızlıkla suçlarken, kendileri suçladıkları başı açık modern kadınımızın yapmadığı, yapamayacağı, aklına dahi getirmediği türlü pespayelikleri kendilerini altına sakladıkları türbanın içinde rahat rahat yapıyorlar.


Ayrıca
Türban Türk kadınına dayatılmış bir baskı ve yok edilme aracı olmakla beraber T.Cumhuriyetine karşıda bir şeriatçı başkaldırıdır. İnanç değil siyasidir. Cumhuriyetimize karşı koyan ve değerlerine saldıran bu siyasi görüşün mimarları, bu güne kadar emperyalizmin yıkamadığı, baş eğdiremediği, emir veremediği Atatürkçülüğü yok etmek isteyenlerin maşalarıdır. Onlar bilimle, irfanla modern çağın gereklerini yerine getiren Yüce Türk halkının düşmanlarıdır. Bu düşman Çanakkale’de alt edemediğini bu gün kendi içinde bir bez parçasıyla bölmenin, parçalamanın ve dün cephede yenemediğini bu gün birbirine vurdurarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktadır..

Arkadaşlar, bu güne kadar hep ABD kültür emperyalizminden bahsettik…  Bundan sonra ARAP KÜLTÜR EMPERYALİZMİNE KARŞI KOYMALIYIZ... Çocuklarımızın adlarını ÖZ TÜRKÇE KOYMALIYIZ… Asla Hasan, Hüseyin, Ahmet, Muhammed, Ali, Hüsnü, vs.vs. adları koymamalıyız. Türkün en büyük düşmanı ARAPLARDIR. Arap kültürü her şeyimizi yok ediyor! Yüce Atatürk çağdaş batı medeniyetini hedef gösterirken, reddettiği kültür kendi kültürümüz değil tam tersine, o zaman Osmanlı İmparatorluğu tarafından kabul edilmiş, sindirilmiş ve iliklerimize kadar işlemiş Arap kültürüne karşıydı, hedef olarak gerici Arap kültürünü kast ediyordu. Bu nedenle yemeklerimizi dahi hedef alan, folklörümüzü, giyim kuşamımızı, müziğimizi, adlarımızı vs.vs. etkisi altına alan ARAP KÜLTÜRÜNE KARŞI SAVAŞALIM. Kesinlikle Araplarla hesaplaşalım. Arap kültürü ilkeldir, gerici ve çağdışıdır. Bu çağdışı, baskıcı, iki yüzlü ve modernizme karşı duran Arap milliyetçiliğini ve şovenizmini reddedip, Cumhuriyetimize karşı düşmanca tavır alan Arap ülkelerini de teşhir edelim!


Bu yazının başlığı bizlerin türbana karşı sloganı olması dileklerimle, tüm aydın, yurtsever, Atatürkçü ve çağdaşlaşmadan yana olan ülkesini ve insanlığı seven herkesi selamlıyorum.


NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE

Erol Çetiz


Kenan amcanın maaşına zam yaptılar.

Her yerde yazıldı çizildi, Kenan amcayı yargılayacakları yerde maaşına zam yaptılar. Tayyip referandum öncesi 12 Eylül 1980 darbesi sırasında idam edilen bir mahkumun mektubunu okumuş, hüngür hüngür ağlayarak ‘’ EVET’’ oyu istemişti. İstediği sonucu alan Tayyip ve takımından Kenan amcayı yargılamasını bekledik. Fakat bırakın bir dava açılmasını, Kenan amcanın 3 kuruşluk maaşına zam bile yaptılar. Darbe ve darbe korkusunu mağduriyet gıdası olarak kullanan Siyasal İslamcıların yargılama yapmayacakları, yapamayacakları, kısacası varlıklarını borçlu oldukları ihtilale karşı bir nankörlükleri dokunmayacaklarını, HAYIR diyen vatanseverler biliyordu zaten.

Araplaştırılmış ‘’öteki cahil kesim’’ ise bir paket makarnaya vatanı nasıl sattı hep birlikte görmüş olduk işte.

Tayyip ve sürüsünü yürekten kutlayalım.

Cem Akkılıç
5 Kasım 2010

*

Yazı HIRSIZI Mustafa Kartaloğlu yakayı ele verdi.


Bloglarımdan yazı araklayan yeni bir hırsız peydahlandı. Bu öyle bir hırsız ki, hem suçlu hem de güçlü derler ya, işte o model bir hırsız. DEVRİYE HABER isimli kıytırık sitede sözde köşe yazarlığı yaptığını iddia eden Mustafa Kartaloğlu isimli şaklabanın yazılarımı çaldığını tespit ettim ve afişe ettim. Yılın soytarısı Mustafa Kartaloğlu hakkında çarpıcı belgeler burada.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Helal kızlar dedikleri bu kızlar galiba,hani çağdaş değerlere karşı,mazbutlardı,demek ki namus başörtüsüyle korunmuyor,keramet saçta değil,ben üsküdar'da başörtüsü konusunda tartışırken bayana demiştim "senin o cemalin gözüktükten sonra,saçının bir tek teli gözükse ne olur."olay budur,ülkenin gelişmesini,kalkınmasını,çağdaşlaşmasını istemeyenlerin türban dayatmaları.Evet,biz halkımızı hem laik eğitimle, hem de din konularında eğitemedik,Cumhuriyet kurulalaı 87,islamiyet te 1400 yıldır gelmiş olmasına rağmen.

Leyla Karşıgil