Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Leopar desenli Türban ve Çörçil meselesi...

AKP işten atma tehdidiyle oy topladı mutlaka İZLEYİN



Türbanlı seksi hatunun birisi Çörcil’in uydurma bir sözünü paylaşmış twitter’da…

Çörçil meselesine gelmeden önce neden seksi türbanlı diye yazdığımı açıklamalıyım.

Başında leopar desenli bir türban, yüzünde bir okka makyaj, alınmış kaşlar vs…

Ben Kuran’ı Kerim’i belki üç yüz defa açıp okudum. Leopar desenli Türban emri göremedim.

Ama mevzu AKP’nin yeni DİNİ ılımlı İslam olunca,
Leopar desenli Türban bu yeni dinin sembolü oluyor!..

Leopar desenli Türbanlar kadınları oldukça seksi gösteriyor!..


Eğer bu yazdıklarımın hakaret olduğunu söyleyenler çıkarsa, türbanlı kızların makyaj yapmalarına mani olsunlar.

Gelelim Çörçil meselesine…


Hepinizin bildiği üzere Mr.Çörçil, Çanakkale’de Türklere saldıran İngilizlerin başındaki Bahriye Nazırıydı…  

Hayatının ilk ve son tokadını Atatürk’ten yemişti…

Vikipedi’de Çörçil hakkında yazılanlardan alıntı yapıyorum; Başarılı siyasi kariyeri 1915 Gelibolu yenilgisinden sonra düşüşe geçti. Sadece donanmayla Çanakkale Boğazı’nın geçilebileceği, ardından da rahatça İstanbul’a ulaşılabileceği konusundaki ısrarcı tavrı, Türklerin umulandan çok daha başarılı bir savunma yapması; müttefik ordusunun tarihi yenilgisine yol açtı.

Son cümleye dikkat ediniz: Türklerin umulandan çok daha başarılı bir savunma yapması…

Tarihi paçavraya çeviren, yalanlarla bezeyen AKP iktidarı Çörçil meselesinde de yalancılık yapıyor ve bunu sosyal medyada trollerine pompalatıyor.

Sözüm ona Çörçil Türkler ile değil, Allah ile savaşmış ve yenilmiş!

Atatürk’ün, Mehmetçiğin, vefakâr Türk kadınının savaşta hiçbir rolü yokmuş!..

Başta İngilizler olmak üzere birçok emperyalist ülkesi Müslüman ülkelerini yüzyıllardır sömürüyorlar… 

Hatta Çörçil, Afrika ülkelerinin haritalarını masa başında viski çekip, cetvelle çizmişti.

Müslüman toprakları olmasa İngiliz ekonomisi çöker, halkı açlıkla karşı karşıya kalırdı…

Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihten silmeye çalışan, O’nun üstün askerî dehasını görmezden gelip, yalanlarla dolu tarih yazan dinci nankörlere soruyorum:
Peki, Çanakkale’de, Gelibolu’da İngilizler Allah’a karşı savaşı kaybettiler de, binlerce yıldır neden İslam topraklarında Müslümanlar sürekli savaşları kaybediyor?..

Çok uzaklara gitmeyin; daha dün Irak’ta yüzbinlerce Mümine kadın Amerikan askerleri Coni’ler tarafından tecavüze uğrayıp, hamile kaldığında…
(……)

İş Atatürk’ü unutturmaya gelince; Gelibolu’da, Çanakkale’de savaşı Allah’a karşı kaybediyor İngilizler ama yüzyıllardır Allah ne hikmetse hiç yardım etmiyor Müslümanlara… Savaş kazandırmıyor!.. 

Sıvışmayın…

Soruma cevap verin!..


Cem Akkılıç
15 Nisan 2014

Leopar desenli Türban ve Çörçil meselesi... Türban hakkında uydurma hadis yazanlar, Çörçil'in söylemediği bir sözü söylemiş gibi gösteriyorlar.







YAZIYA EK

Davutoğlu başbakan seçildi. Leopar desenli TÜRBAN devlet katına çıktı.



25 yorum:

Adsız dedi ki...

Sinan Meydan zaten bu yalancılara gereken tarihi dersi veriyor.Atatürkü unutturamazlar.Boşuna çabalıyorlar.AKP yalanları ansiklopedi olur. Oldu zaten..

İsmail Ozyurt dedi ki...

siraya girmis seks kolelerini tarihi saptirmakta kullanan cumhuriyet dusmanlari allahi bile isin icine katabiliyorsa ve bunlardan birisi cikip tayibin allah in karakteri gibi bir yapiya sahib diyorsa artik sapik bir inanancin cikarlar icin halkin dini olmasi normaldir

Adsız dedi ki...

çörçil allah cc mi demiş. çok güldüm. yalan olduğu nasılda belli.bir ingiliz allah cc diyor ha.. :)

Adsız dedi ki...

Ne yaparlarsa yapsınlar Atatürk'ü silemeyecekler.

Adsız dedi ki...

İNSANLAR TÜRBANLI KIZLARIN SEKSİ OLMALARINI KANIKSADILAR ARTIK.ZATEN TÜRBANLILARINDA KAPANMAK GİBİ BİR DERTLERİ YOK. SAÇLARI DIŞINDA

Adsız dedi ki...

insan olması dışında dişi bir hayvan görünce bile libidoları tavan yapan kişiler türban ve müslümanlık hakkında mahrem ve örtünme konusunda konuşacak en son kişilersiniz tabiki karşı olursunuz açık bir bayan görünce ağzının suyu akan zihniyetin türbanı hoş karşılaması elbette beklenemez tabi bide atatürkün verdiği ÖZGÜR bu ülkede kapalıların haklarının kısıtlanması ne güzel bir ironi gayliği lezbiyenliğin hoş karşılayan ancak başörtüsüne laf söyleyen zihniyet dine laf söylemek için önce o dini bir öğrenin ayetleri anlamak için sadece mealine bakılmaz onun ilimleri vardır ayrıca biz başörtüsünü sizin gibi şeref yoksunu insanlardan korunmak için tanıyoruz ama görüyorum ki o maymunlardan gelme teorisine fazla kaptırmışsınız kendinizi zira hala maymunlukta kalmışsınız kadınları yalnızca cinsel obje gören insanlar işinize gelince kadına şiddete hayır işinize gelince kadınların kürtaj hakkı engellenemez vay be herkese sizin kafadan lazım tanımadığınız insanların namusları hakkında ileri geri konuşa biliyorsunuz peki bu kadına şiddet değil midir siz bu kapalı kızların fotoğraflarını paylaşırken izin istediniz mi bi dahakine bu paylaşımları yaparken rica ediyorum aynaya değil ekrana bak hidayete ermen dileğiyle

Adsız dedi ki...

Kuranı okuyan Ateist olur.

Adsız dedi ki...

bir de böyle örtülü çıplaklar utanmadan kendilerini kahraman anadolu kadınıyla, nene hatunla kıyaslamaz mı? deli oluyorum.

Adsız dedi ki...

Kafalarına değilde kıçlarına taksalar keşke o leopar desenli türbanları.Hiç değilse allah katındada karşılığı olur sevaba girerlerdi.

Adsız dedi ki...

Kafalarına değilde kıçlarına taksalar keşke o leopar desenli türbanları.Hiç değilse allah katındada karşılığı olur sevaba girerlerdi.

Adsız dedi ki...

Kafalarına değilde kıçlarına taksalar keşke o leopar desenli türbanları.Hiç değilse allah katındada karşılığı olur sevaba girerlerdi.

Sezer dedi ki...

türbanlıların neredeyse tamamı çok seksi giyiniyor Ah ulan iran da olacaktık afganistan da olacaktık ki bunarın kafaları kesip kesip atarlardı sağa sola münafık kansızları. 

May flower dedi ki...

Yeni Türkiye dedikleri budur işte.Kadınların kafalarını kuma gömüp, kıçlarını açıkta bırakmaları.

Adsız dedi ki...

bu fettullahçılar nden makyaj yapıp türban takar. altna daracık kot giyip dışarı çıkar. içine neden külot gitmezler. sebebini takunya libidocusu söylüyor videoları izledim fettullahçılrın mason olduğunu anladım

Nuri baba dedi ki...

Türban denilen ucubeyi savunanların yorumlarını (!) okuyorum ve bildiğim gerçekler yineleniyor...Biat kültürüyle yetişmiş insanların bir kaç üniversite bitirmeleri bile ne yazık ki örümcek ağlarının temizlenmesine yetmiyor...Her ne kadar tahsil cehaleti alır dense de...Öncelikle benim gibi Yüksek İlkokul mezunundan ders almak istemeyenleri zorlayacak değiliz ancak öğrenmelerinde de yarar görmekteyiz...Bunun adı "Türban"dır...Anadolu Kadınının bin yıldır kullandığı ve gelenekselleşmiş bir Başörtüsü değildir...Türbana , Başörtüsü diyenler, bizleri ahmak yerine koymaya çalışan takiyyecilerdir...Ve "Kapanma" dediğiniz ise, dekolteden uzak daha derli toplu bir giyim şeklidir ki, inandığınız Kitapda ki "Edep yerlerinizi örtünüz ve erkekleri tahrik etmekten kaçınınız" ayetleriyle uyumludur...İslamiyet bir erkek dinidir ve ve ne yazık ki Arabistan da yayılmaya başladığından özellikle pedofillere geniş özgürlük tanır...Ancak, bir pedofil bile kadın saçından tahrik olacak kadar sapık olmadığından, kadının saçlarının kapanması, İslamiyetin hiç bir yerinde anılmamaktadır...60 lı yılların sonu, 70 li yılların başında ünlü aktrist Audrey Hepburn'un bir filimde başında gördüğü örtünün bağlanış şeklinden etkilenerek Şule Yüksel Şenler'in uydurduğu bir kadın takkesine şimdilerde "Türban" diyorlar ..Ve 12 Eylül öncesi Konya'da ki "Şeriat Mitingi"nin düzenleyicisi Konya Belediye Başkanı Mehmet Keçeciler, Erbakan'a , dinimizde türbanın olmadığını ama üzerine fazla düşüldüğünü söylediğinde Erbakan "Ben de dinimizde olmadığını biliyorum ama bizi iktidara işte o türban taşıyacaktır" demiştir...Değerli din bilginleri türbanı, İslamiyetin içine sokulmuş "Truva Atı" olarak değerlendirmektedirler...Ve gelelim son sözlere....Türban denen ucubeyi BİLİNÇLİ olarak takan ve doğal olarak benim bu yazdıklarımı benden daha iyi bilenlerin tümü Mustafa Kemal ATATÜRK'e ve O'nun kurduğu Türkiye Cumhuriyetine DÜŞMANDIRLAR..

Cem Akkılıç dedi ki...

Bir kız çocuğunun 15’inde evlendirilmesinin normal olduğunu düşünen, başı açık olanın erkeklere meze olacağını düşünen, kadının iyi şartlara sahip olabilmesi için kapanması gerektiğini düşünen, başını kapattı diye cennete gireceğini düşünen insan müsveddeleri normal bir zekâya sahip olamaz!..

Adsız dedi ki...

takunya libidocusu aynen doğru söylüyorsun hep arklarda tenha yerlerde erkeklerle kucak kucağa oturan bunlar bizde hergün görüyoruz gözlerimizle. o ne biçim kapanmak öyle.. dapdaracık pantolonlar dekolte etekler yüzlerinde iki kilo boya gözlere kalem çekilmiş dudaklar rujlu..erkeklerle yiyişiyorlar. bunlarmıymış dindar bunun gibi ne kadar dindar varsa taaaaaaaa

Tolga dedi ki...

valla ancak aptallar said-i nursi nin peşinden gider ancak aptallar türban takar. türban saidi nursi bunlar hep cahil insanların işi. akıllı ve eğitimli insanların işi olmaz böyle aptallıklarla. kültürsüzler arap erkekleri de türban takar adına kefiyye denir ve sadece ergenliğe girmiş erkeklerin takmasına izin verirler. filistinde ve bazı arap ülkelerinde ergenliğe girmemiş arap çocuğunun kefiyye takması yasaktır.türban arap kültürüdür ve erkekleri de takar.çok zavallı ve cahiller.

Adsız dedi ki...

ne türbanlılar var herkesten daha çok dikkat çeken, parlak parlak kumaşlar, yüzde 1 karış boya, dar kıyafetler giymeler sonrada neymiş saçının telini gösterince günahmış. ya bi s*ktir git.

Adsız dedi ki...

Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu dünyada kimse dört dörtlük değildir. Bu yüzden kimsenin kimseyi ne elestirmeye nede irdelemeye hakkı yoktur. Herkesin kendine göre sorumlulugu vardir. Cem bey sizin ne yapmaya calistiginiz hala meçhul. Siz türbanı yanlış takanlara mi kiziyorsunuz. Yoksa Allahin emri olan ve kuranda da Açık bir sekilde anlatilan ayni zamanda hadislerlede belirtilen türbanı yada başörtüsünü aşağılamaya mi çalışıyorsunuz ? Eger yanlış takanlari elestiriyorsaniz hakli oldugunuz konusunda size birşey diyemem fakat hiç bir sekilde cinsel içerikli şeyler söylemeniz ve kişilerin resimlerini paylasmaniz hic bir sekilde insanliga yakismaz nitelikte ve büyük bir hak. Gerçekten büyük günaha giriyorsunuz. Bunu yapmayin. Kimler resimlerini paylasiyorsa paylaşsin. Sizin onlardan gizli resimleri alip paylasmaya hakkiniz yok. Benim türbanla uzaktan yakından bir alakam yok ama herkesin görüşüne saygili bir insanim. Kimseye karismam laf etmem de. Lütfen sizi biraz saygiya davet ediyorum. Gercekten yaptiklariniz hos değil. Çok tepki almaniz haksiz yere değil. Yorum yapin ama kimsenin izinsiz fotoğraflarini kullanmayin asagilayip hakaret etmeyin. Boyle olunca herkes Atatürk seven kisilerin bölücü veya buna benzer sekilde düşünceleri olduğunu düşünüyorlar. Atamiza hakaret ediyorlar. Lütfen tekrar düşünün... tesekkurler..

Adsız dedi ki...

"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).
Buda açıkça ayet.

Adsız dedi ki...

Bu kadar hoşgörüsüz olmanıza sebep olan neyse tum suclu o bu yuzden size kizamiyorum. Oyle turbanlilar boyle turbanlilar deyip durulmus burada. Yahu ben de insanim ulkeyi mahvetmek icin yasamiyorum kendim icin yasiyorum ailemicin yasiyorum cevremde birilerine yardim edebilirsem ne ala diyorum. turbani ya da basortusunu -ne diyorsaniz ne demek istiyorasaniz, cunku benim icin adi onemli degil- inandigim ve yolundan gitmeye calistigim dinim icin takiyorum evet bone takiyorum bu zamanlarda moda olan şali takiyorum hatta. 15 yasinda bacak etimi gosteren etek giyerken artik giymiyorum gecen yil dar pantalon giyerken artik giymiyorum 13 yasinda panda makyaji yaparken artik yapmiyorum ama insaniz insan acigi kapalisi herkes yanlis yapar donebilene ne ala. Ama bu is boyle anlatilmamali.
Benim inandigim dogru veya yanlisin size zarari ne. Her kapalinin veya her annesi kapalinin akp ye oy verdigine adiniz kadar emin olmaniz komik degil mi. Herkesin icini acip baktiniz mi bu kadar acimasiz elestirler yapiliyor. O sevildigini sanarken karsisindakinin ne yaptigini yillar sonra anlayacak 13 14 belki18 yasindaki icinde hicbir kotu niyet olmayan genc kizlara kizmayin bilincsiz cocuk yetistirenlere kizin -bana kalsa kimseye kizmayin annesi babasi belki yok belkii 60 yas buyuk dedesiyle babanesiyle kaliyor,siz kendi derdinize düşün-
Karanligi kizarak ofkeyle hakaretle aydinlatamazsiniz mum yakin.

Adsız dedi ki...

Kuranda mahrem yerlerinizi kapatin yazmiyor yazik bu kadar insan boyle kendinizi kandiriyorsunuz ne ugruna belli degil. Boyle cahil boyle geri kalmis insanlar oldugunu dusundukce insaninkeyfi kaciyor. Belki de tek amaciniz budur burada toplanip cahillik yapip keyif kacirmak. Gercek hayata bi atilin kendi cinsinizle ugrasin ogullarinizi egitin kadinlari seks objesi olarak gormekten vazgecsinler tecavuze hayir deyin.kadina siddete hayir deyin bu ulkede en buyuk gercek budur. Kadin cinayetleri. Kizina tecavuz eden adamlar var bu ulkede dunyada. Bununla savasin. Birakin kafasina kim ne takarsa taksin. Adam öldüren insanlar var bu dunyada.

Adsız dedi ki...

Cicekli basartusu takan herkes dini siyasete kurban mi ediyor? Gozune guzel gelmistir belki sadece. Butun aciklar ciplak dolasmadigina gore butun kapalilardan carsaf giymesini nasil beklersiniz. Herkes carsaf giyse gerici diyecek olan da yine sizlersiniz . Bir isi herkes birinci olarak bitiremez degil mi vasatlar da vardir orta dereceler de mukemmeller de ama onemli olan cabalamak denir. Ne kadar cabaladigi ne kadar umursadiginin zarari onadir sana bana degil. Akpden once de bu ulkede vakko vardi aker vardi cicekli basortu vardi. Bir de simdi olmayan ikna odalari vardi okuyamayanlar vardi puani istanbulda tip okumaya yeterken puani kesilen ve okuyamayan mimamhatipli kizlar erkekler vardi.

Adsız dedi ki...

Bu Allah neden Gazze'ye yardım etmiyor da dinsiz dedikleri Atatürke yardım edip savaş kazandırıyor? cahil gerici vatan haini yobazlara soruyorum.