Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Milletin kafasına indirilenler…


Emekçi kadınlar sizlerin saçlarınızın bir tek teli bile AKP’den çok daha değerli.

Bu ülkede; son 10 yıldır insanların kafasına hep bir şeyler indiriliyor.

Darbe düşmanıymış gibi timsah gözyaşları dökenler, şimdilerde zil takıp oynuyorlar.

12 Eylül 1980 Amerikan darbesine varlıklarını borçlu olanlar, ülkemizi karanlık çağa sürüklediler.

4+4+4 rezaleti bu işin tuzu biberi oldu.

Hemen arkasından BALYOZ indirildi millete.

Milletin kafasına indirilenler bitiyor mu? HAYIR.       

Balyoz kararları verildiği gece kol gibi zamlar geldi… 

Millet inim inim inliyor, AKP Oslo’da otel odalarında PKK ile müzakere yapıyor.

Her yazı yazdığımda 7, 8, 10 şehit haberi geliyor…

Din kisvesi altında ülke bölündü. İslam reklam aracına döndü. İnsanları dininden soğuttular. İnsanları ülke sevgisinden uzaklaştırdılar. Tam da A.B.D'nin istediği şeyler...

Çok net yazıyorum; yarın ülkede İsrail bayrağı dalgalansa ses çıkartmayacak milyonlarca insan var.

Terör neden bitmiyor?.. Bu hükümet iktidarda kaldığı sürece terör falan bitmez. Matematikten çakmayanlar parmak hesabı yapsın. 2002 yılı ile geldiğimiz noktada verdiğimiz şehit sayılarını kıyaslasın.

Buradaki yazım ilginizi çekecek…

Artık büyük çoğunluk şehitlere üzülmüyor. Zaten Sayın Tayyip şehit haberlerinin verilmesini istemiyor. Millet uyanırsa İktidar ellerinden gidecek korkusu yaşıyorlar... Ne pahasına olursa olsun halk uyumalı...

Türkiye’de bir işi olup da çalışan sigortalıların 100%82’si asgari ücrete talim ediyormuş. Açlıktan kendi derdine düşürdüler insanları.

Modern Ortaçağ diyorum ben bu sürece…

Dinimizi yaşıyoruz diyorlar. Tamamen palavra. Din camide yaşanır. Memleketin yarısını imam yaptılar ama camiler bomboş. Yandaşlar, dinlerini AVM’lerde yaşıyorlar. Bir çift gözü olan herkes görüyor.

Cem Akkılıç
26 Eylül 2012

BALYOZ İLE İLGİLİ YAZIM BURADA 

İmamlar ülkesi


Uzatmada gelen son saniye uçan kafa golü


OLAY YAZI

Selma Erdal yazdı: Türbanlı kızlara sevişme özgürlüğü burada

39 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne yazıkki akepenin politikaları federasyona yönelik politikalardır.Ülke zaten çoktan beri bölündü şimdi sıradaki işlem haritalarıda değiştirmek... bu politikaları görmemek için hakikaten kör olmak gerekir.

Adsız dedi ki...

eskiden büyük zamlar yılbaşı sonrası yapılırdı bunlar artık yılbaşına kadar bile beklemiyorlar..

Adsız dedi ki...

bu dağıttıkları bulgur nohutun içinde acaba uyku ilaçlarımı var :)

Adsız dedi ki...

İnsanların ağızlarını acmaya korktugu bir dönemde böylesi bir site kurmak ve bu siteyi cesur yazılarla donatmak herkesin harcı degil.Riyakarlık almış başını gitmiş ülkede.insanlar bir sekilde uyutulmuş.bu sitede bunları göstermesi acısından cok önemli bir eksiği glderiyor.

Adsız dedi ki...

kmbilir belki bu toplum birgün uyanacak.ama o zamanda çok geç olacak hemde çok geç... Atın alan üsküdarı geçti bile..
yoksulluğu dini durumlarla değerlendirmeyi öğrenmişler..ne gelirse hep yukardan diyerek yüzlerce yıldır aç, sefil ,yoksul yaşıyorlar.

Adsız dedi ki...

Bugün Gülhane parkını görmeniz lazımdı.. Herbankta bir türbanlı kız resmen sevgilileriyle sevişiyordu. Güvenlik görevlileride hiç bir uyarıda bulunmuyor bu kızlara. hepsi orijinal SIKMABAŞLI BONELİ türbanlıydı.... başörtülü değillerdi yani.

Adsız dedi ki...

o kadar çok imam olursa ataması yapılmaz tabi.. süpersiniz ya... insan bu sitede hem güler hemde acı acı ağlar.

Adsız dedi ki...

akepe kongresinde şehitlerimizin katili barzani'yi ayakta alkışlayan akpeleliler vatan hainidir bana göreyi.

Türkçü Devrim dedi ki...

Asıl sorun hurafeliktedir. Avrupa ve ABD hep Kuran okyarak teknolojide ilerledi.:):):) Bir biz müslmüanlar okuyamadık şu kuranı hay allah...

Kuran'da Jüpiter ve ayları ya da daha ötesi dünyanın 4 milyar yaşında olduğu da yazıyor da işte biz müslümanlar değil hristiyanlar çözmüş olayı okuyup bilimde ilerliyorlar... Nedense işe yaradığını bilmelerine rağmen onlar da müslüman olmuyor...

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızlara üzülüyorum yaz boyunca toplu taşıma araçlarında gizli gizli kafalarını kaşıdılar sıcaktan.Bunaltıcı olmalı o naylon boneli şeyin kafayı tamamen kapatması.Oksijensizlikte sağlık için son derece olumsuz etki yapıyor.

Adsız dedi ki...

Tayyip in geldiği zaman iç Borcumuz 162,5 Milyar TL idi. Şimdi 384,8 oldu. Artış oranı % 137. Bu Rakkam da muhtelemelen şirinleştirilmiştir. Gerçek iç Borç daha yüksektir ama gizleniyor. Son 10 yılda (önceki 10 yıla göre) ödediğimiz FAİZ yükü 150 den 450 Milyar Dolara yükselmiştir. Tayyip harıl harıl milleti FAİZ üzerinden soyup yoksullaştırmaktadır. Bir avuç insanı ise haksız zengin etmektedir. Bu davranış İslam dinine aykırıdır. Cezası mutlaka Allah tarafından verilecektir.

Tayyip geldi belimiz doğrulmadı. Belimiz daha da kamburlaştı. Onun döneminde İç Borcumuz 130, 9 Milyar Dolardı. Şimdi ise 323,5 Milyar Dolar oldu. Artış oranı % 147 ! tabiki Borçlar artınca faiz yükü de arttı. Belimizi büktü Son iki ayda ödenen iç Borcun %51,7 si Ana Para gerisi %48,3ü FAİZ. İşte bu bütçe açığını patlattı ve ZAM yağmuru başladı. Müslümanların miğdesini Borç para ile doldurdu. Şimdi Borçları geri ödeme vakti geldi çattı. Müslümanlar artık doymayacaktır.

Adsız dedi ki...

turkiye adim adim suriye ile savasa surukleniyor..yaziklar olsun akpye.

Oya dedi ki...

türban bütün günahları örtüyor.. türban tak müslüman ol.. ohh ne ala.

Adsız dedi ki...

Kadıköy Fenerbahçe sahili arasında çoğaldır bu aralar.. her çalılığın her ağacın altında bir türbanlı öpüşüyor.takunya libidocusu sitesi dediğim bölgeye muhabir yollamalı.ama tek muhabir yetmez.bir şekilde engel olmak gerek bunlara.çoluk çocuğun içinde yapıyorlar bide bu ahlaksızlıkları.cem beyin dediği gibi bir çift gözü olan herkes görüyor bunları daha fecisi tinerciler öpüşen türbanlı kızları dikizlemek için etraftaki çalılara gizlenip ronta yatıyorlar.dediğim bölgeyi inceleyin bana hak vereceksiniz.

Adsız dedi ki...

Suriye ile savaş çıktı.ne kadar müslüman ülke varsa Türkiyeye düşman oldu.bizdeki koyunlar hala uyusunlar.

Adsız dedi ki...

Merhaba Cem.Senin adnan hoca davası noldu bizim bikaç kişiyede acmıslar arkadaslardan tazminat davası da o yüzden merak ettim.

Adsız dedi ki...

kafa kılı günah.. koptuk... :):)

Adsız dedi ki...

Bursada Üniversite metro istasyonunda inen yolculara öncelik vermeyip yer kapmak için onları iten kakan dörbanlıyı herkesin önünde rezil eden sade vatandaş Kamil için alkış rica ediyorum :)

Adsız dedi ki...

29 Ekim Cumhuriyet bayramı tüm ulusalcılara kutlu olsun.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bugün Google bile açılış sayfasında Cumhuriyet bayramını Türk bayrakları ile kutlarken, Türk polisi meydanlarda Cumhuriyeti kutlamak isteyen vatanseverlerin üzerine biber gazı sıktı…

Adsız dedi ki...

Cumhuriyet bayramı tüm engellemelere rağmen kutlandı.canı sıkıldı yobazların....

Adsız dedi ki...

bu iş burda bitmezzzzzz admin

Emine dedi ki...

sikmabasli gorunce adeta midem bulaniyor. erkekler bunlarin neresini seksi buluyor anlamiyorum.

Adsız dedi ki...

bugun gulhane parkindaydik. hava soguk olmasina ragmen en az 20 turbanli kiz sevgilileriyle resmen sevisiyordu. kapali kizlar gercekten asmislar...

Adsız dedi ki...

Türbanla ilgili söylenebilecek herşey bu sitede var,yobazların riyakarlığı ortada ve nasıl iki yüzlü olduklarını cümle alem biliyor.türbanlı kızlar kuaförlerden çıkmıyorlar ve saçlarını erkek kuaförlerine bol bol elletiyorlar. Cem Akkılıç'ın tabiriyle hani kafa kılı günahtı!?

Adsız dedi ki...

Bir heteroseküel olarak türbanlı görünce acaip tahrik oluyorum. Hiç çıkartmasınlar o türbanı.

Adsız dedi ki...

en kısa zamanda geliyorum

Adsız dedi ki...

seks filimine baksam böyle tahrik olmuyom bunlara bakinca tahrik oluyom bu nasil kapanma?

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızlara "NANKÖR KÖPEKLER" diyen CHP'li Başkan Önay haksız değil. Bence az bile söylemiş.

Helin dedi ki...

ben bakırkoyde oturuyorum ama vıdeoyu hıc ustume alınmadım... zaten turbanlılara yonelık bır vıdeo bencede yapanın hakkı var cunku tesettur kadının ılgı cekmesını engellemek ıcıdır.. tesetturlu bı bayan asla renklı gıyınemez ve makyaj yapamaz artı basını o sekılde kabartamaz dınende ok yalnlıs hıc takmasalar bın kat daha ıyı

Adsız dedi ki...

türban siyasi simge diyenler..koministlerin yeşil parkalarına lafınız yokmu yada mhp nın nerede görsek kendilerini tanıcağımız rehis ilan etttikleri takım elbiseli sivri buruunlu ayakkabılı gençler,yada chp li olup atatürkün adını ağızlarına alıp rozetlerini takıp ama onun kurduğu devlette hiç bir ilerleme kaydetmemiş insanlar...bu simgelere nie takıllmıosnz akp yokken de asırlardan beri örtü türban vardı kendini bilmez cin fikirliler her yerde her kesimde olduğu gibi örtüyüde kendi çıkarlarına göre şekillendirdiler die herkesi o genele sokamazsnz.

Adsız dedi ki...

sıkmabaşlı kızlar parklarda sevişme özgürlüğünü nereden alıyorlar? Kuranda mı yazıyor? Yok mu 1 allahın kulu cemaatçi bunu açıklasın..

Turkuaz Denizcilik dedi ki...

Gemi personeli Konusunda uzman kadromuz ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek,Sizlerin Personel ihtiyacını 7 gün 24 saat karşılamak için
Türk ve yabancı personel ihtiyacınızı
en kısa sürede çözüme ulaştırmak için
Turkuaz Denizcilik olarak sizlere hizmet vermeye başladık.
Sizlerin Gemi Personeli ihtiyacı için bizi telefonla araması yeterli olacaktır.

Adsız dedi ki...

Bu site harika Takunya Libidocusu çok yaşa..

muratkemerbiyografi dedi ki...

Mevcut hükümet gitiğinde bu kızların hepsi başlarını açacaklar. Türbanlı kızlarda istemeye istemeye takıyorlar. Bakışlarından ile anlaşıyor.Modern hayatı içten içten özlüyorlar.

Turkuaz Denizcilik dedi ki...

Turkuaz Denizcilik gemi adamları danışmanlık adı altında CV doldurtup, gemi adamlarını dolandırmaktadır. Gemiciler Üsküdar’da faaliyet gösteren bu firmadan ve sahibi Muzaffer Doğşat isimli düzenbazdan uzak dursunlar.
Gemilere yolladığı gemi adamları maaşlarını alamamaktadır.

Kısacası Turkuaz Denizcilik isimli simsarlık firmasındanı tüm emekçiler uzak durmalıdır.

gönül k dedi ki...

cnm yha
yaz yaz bitiremedin şu türbanlıları
ne çektin <3
ama az kaldı akp yakında sana da takacak... türbanı
muck

Cem Akkılıç dedi ki...

Kız Gönül haklısın erkeklerinde türban takması gerek. Ne olur ne olmaz, sen beni yolda gördüğünde kafa kılımdan tahrik olup, üzerime atlarsın.

Adsız dedi ki...

bunlara söylenecek laf kalmadı artık.resmen İslama hakaret ediyor bu sıkmabaşlar.