Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Hepimiz Sinem Gülcan’ız…


Bir Türk kızı çıkıyor; Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi'ni okuyor!

Bağıra bağıra en yüksek perdeden haykırıyor…

Taş atmıyor…

Kaldırım taşlarını sökmüyor...

Cam çerçeve indirmiyor...

Ata mirasına sahip çıkıyor!

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi'ni yasaklayan mandacılara karşı demokratik bir tepki veriyor.

Ne büyük suç!..

Amerikan taşeronları harekete geçip kızı susturuyorlar…

Terörist, darbeci, Allahsız, cuntacı muntacı damgasını yapıştırıyorlar…

Kaldığı Yurt’tan kovuluyor… 

Topla pılını pırtını yaylan bakalım buradan diyorlar!
Diğer arkadaşları gibi zindana atılmadığı için ‘’şanslı’’ demeyin onun için!

Muhtemelen eğitim yaşamı sekteye uğrayacak diğerleri gibi!..

Ne çabuk unutuldu değil mi?..

Oysa olay daha çok yeni!..

Gazi Üniversitesi öğrencisi Sinem Gülcan’dır o kızın adı…

Atatürk’ün milyonlarca fidanından birisi…

Bu ülkede Türk’üm demeyi suç haline getirenlere, Atatürk’ün mirasına sahip çıkan gençlere terörist damgası yapıştıranlara lanet olsun!..

İşte bu nedenle hepimiz Sinem Gülcan’ız…

Hatırımız kalmasın; lütfen hepimizi zindanlara atın!..

(En ileri demokrasinin uygulandığı Türkiye’de Yandaş-Yalama basından bu konuda neden haber çıkmadı acaba?..)

Bu tip olaylar unutuluyor sanmasın kimse. Not alıyoruz bir kenara!..

Sinem Gülcan terör suçu işledi




ULUDAĞ SÖZLÜK BÜLBÜLLERİ FENA TIRSTI
 
Dün Belgin Kaya isimli Türbanlı hanıma bir hatırlatma yazısı yazmış, kişisel fotoğrafının Uludağ Sözlük sitesinde montaj yapılarak yıllardır yayınlandığını söylemiştim. Ayrıca; yayınladıkları fotoğrafınızı korkudan silseler bile şahıslar hakkında dava açıp, hakkınızı alabilirsiniz diye not düşmüştüm. Google silinen her şeyin kopyasını 24 ay saklayıp, gerektiğinde ve talep edildiğinde mahkemelere verir uyarısında bulunmuştum. 

Önceki yazımda montajın linkini verdim. Silinmiş olması bir şeyi değiştirmez.  Sahte profil isimleri arkasına saklanmış zibidileri bulmak mahkeme için çocuk oyuncağı.  Belgin Kaya o link ile derhal mahkemeye başvurmalıdır.

Yazım o kadar etkili olmuş ki, cümle âlem bir araya gelse onca şerefsizi bir arada toplayamayacağı Uludağ Sitesinin bülbülleri korkudan tırsmışlar. Anında uçurmuşlar Belgin hanımın fotoğrafını.

Beni haksız yere mahkemeye veren Belgin hanıma bir defa daha yazıyorum. Uludağ Sözlük isimli sapık ve küfürbazlar çetesini verin mahkemeye. Yüzde yüz kazanacaksınız!

Cem Akkılıç
27 Haziran 2012

Beni mahkemeye verdirten Adnan Oktar’ı kimler tehdit ediyor! Adnan’a ayağını denk al diyenler kim?..


Yazıyı okumak için lütfen linki tıklayın.


20 yorum:

Mustafa dedi ki...

Atatürk'ün evlatlarına, Sinem Gülcan gibi nicelerine yapılanlar unutulmamalıdır. Gün gelir devran döner Türkiye burası...

Adsız dedi ki...

Gene döktürmüşsünüz.Teşekkür ederim.Ama şu türbanlı bayan olayı komedi resmen.Kadın sizi mahkemeye veriyor siz gerçek suçluları ortaya çıkartıp, kadının fotosunu sildiriyorsunuz sanal alemden.Levent Kırca duymalı bu olayı.

Adsız dedi ki...

Atatürkcülügü bu ülkeden kimse silemedi yazıda anlatılan taşeronlarda silemeyecek. Bunu en iyi onlar biliyor aslında.

Adsız dedi ki...

Benim bildiğim Adnan hoca o hakaret ve tehditleri sallayan yobazı parça pinçik eder.Adnan 2-0 alır maçı Cem ustam.

Adsız dedi ki...

Atatürkçü Sinem Gülcan'ın yaşadığı o kötü olay bir rastlantı ya da münferit olay değildir.Zaten harika bir yazı ile olayı anlatmışsınız Cem bey.Btün bu yapılanların arkasında kimlerin olduğunu bütün dünya artık öğrendi.Bunları yapanlar hesap verecekler ve biz göreceğiz o hesap gününü.

Göksel Akçay dedi ki...

Bu sanal ortam içinde bu tür müşrik, münafıklarla mücadele etmekteyim, bu kelimelere büyük ihtimalle aşinadırlar...İslamı kesinlikle yaşadıklarını sandıklarını düşünmeyi bırakın tamamen kendilerine göre yorumladıklarını düşünmekteyim, onlara birileri bu şekilde giyin demiş onlarda bu şekilde giyiniyorlar yani bir çeşit emir-komuta zinciri...Allahın verdiği cüz-i iradede beyni serbest bırakarak gerçeği kendisinin bulmasını sağlamıştır.Şimdi bu koyun sürüsü ne yapıyor şüphe duymuyor, araştırmıyor, kendilerine ne dersen sorgulamadan sormadan kabul ediyor...Bunlar samimiyetten uzak müslüman olduğunu sanan münafık ve müşriklerden öteye geçemez...İslamın en büyük düşmanı iki devlet israil ve amerikanın oyunlarını bile bilmeyen...filistinlilerin senelerdir siyonistlerin elinde nasıl zulüm gördüğünü görmezler, ırakta uydurulmuş bir bahane ile girip binlerce müslüman kadına tecavüz edilirken, arabistanlıların amerika ile nasıl çalıştığın bilmeden sadece onlara söylenileni yapması gereken bir KUKLA danda öteye geçemezler...Bu yüzden bunların biz kapalıyız ve inançlıyız yalanlarına inanmıyorum...ben 7 senedir bunları inceliyorum...Herşeyleri bir masaldan ibaret ve zorda kalsalar yan çizip hristiyan bile olurlar...İçlerinde çok az samimi müslüman olduğunuda belirtmek isterim...onlarda okumuş sorgulayan ve herşeye şüphe ile bakan insanlar...

Cem Akkılıç dedi ki...

Kafalarındaki paçavra için yıllarca mektep önlerinde salya sümük kimler ağladı! Türbanlı kızlar!

Gericiliğin ve Atatürk düşmanlığının bayrağını kafalarına takmış olan kandırılmış kızlar.

İlim yuvalarını tekkeye çevirmek isteyenlerin oyunlarıyla kandırılanlar.

Peki, bunca zamandır bir Atatürkçünün ağladığını gören var mı? Dik duruş sergilemeyen bir vatansever gören oldu mu?

5 yıldır tezgahlanan o komedi mahkemelerinde –ki şimdi özel yetkili mahkemeleri kapatma kararı aldılar- bir Atatürkçünün herhangi bir suçlamayı kabul ettiğini ya da çözüldüğünü gördünüz mü? Duydunuz mu?

Çok açık ve net ifade ediyorum. Bu davranış biçimlerindeki farklılık Türkler ile Araplara özenenlerin arasındaki en net ve belirgin farktır.

Türk onurludur!..

Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

Bunlarınki islam falan değil ya düpedüz soytarılık bunlarınki...

Bu siteyi daha önce görmediğim için üzüldüm aslında. Twitterda gördüm siteyi. harbi helal olsun emek verenlere.

Adsız dedi ki...

Şu an Sinem Gülcan ın durumunu bilen var mı acaba?

Adsız dedi ki...

O yobaz kafalarına soksunlar ki bu ülkede milyonlarca Sinem Gülcan var..

Adsız dedi ki...

Dindarları görüyoruz her türlü bok var tamamında. Bir tane temiz, hoşgörülü, bilgili, sanata bilime önem veren yok içlerinde..Biz ne yazıki hergün bu sözünü ettiğim insanımsılarla yaşıyoruz ve bir çift gözümüz var.görüyoruz olup bitenleri.

Adsız dedi ki...

merhaba benim babam alman annem ise türk. ben din hususunda her zaman annemle babamın çatışması arasında kaldım ve de en son olarak kendime daha kolay olan dini seçtim. bu türban hususunda da geniş çaplı araştırmalar yaptım zamanında aslına bakarsanız türban hakkında türk toplumunun yanlışları var bu gerçekten de bi cahilliktir hatta iki farklı kültürün (yani batı ve doğunun birleşmesi sonucu oluşan türban anlayışı) arasında kalmışlığın resmidir. bu yapılan programlar internete verilen videolar konu hakkındaki söyleşilerde benim kendi görüşüme göre türk halkının cahiliyetini gidermek doğrultusunda çaba sarf etme şemsiyesi altında bu ve bundan önceki kuşakların inandığı değerleri tabiri caizse yağmalama işlemi yapılmaktadır. yani bu bilgin olarak kabul ettiğimiz insanlar halkın değerlerini zaten önemsemedikleri bu kadar aşağılayıcı bi şekilde konuşmalarından belli olmaktadır. bana kalırsa sitedeki videonun altındaki tepkiler kısmında bile Allah' a havale et kelimelerinde bile alttan alta bişeylere cımbız sokma amacı bulunmaktadır. ayrıca videoda bu insanlar zaten bilmiyo hemen kandırılıyo gibi bişeyde söylendi zaten 3 etkileyici tepkisinin alınmasından da bu özellik belli oluyo. aslında bu mesajın yayınlanmayacağından nerdeyse eminim ama bunları yazmamdaki amaç bu konuyla ilgili ileride bi tartışma olduğunda doğru bildiğimi savunabileceğimi kendime kanıtlamak istediğimdendir o kadar. (bu da cem akkılıca kişisel önerim olsun bu kadar önemli konular hakkında çok keskin ifadelerde daha doğrusu halkı galyana getirecek şekllde ifadelerde bulunma benimsediğin düşünceyi en fazla arkadaşlarına yayabilirsin ama kim bilebilirki belkide halkı galyana getirip sizin dinci diye tabir ettiğiniz topluluğu kötü göstermektir amaç ) umarım türkçeyi doğru kullanmışımdır

Adsız dedi ki...

bunların taktığı başörtüsü değil ki cem akkılıç'ın dediği gibi boneli poşet.

Adsız dedi ki...

10 numara site hazırlamışsınız resmen hatim ediyorum şu an.

Adsız dedi ki...

akp döneminde hizbullahcılar salınırken, Atatürkçülere karşı bir cadı avı başlatıldı.Sinem Gülcan bu saldırıların hedefi olan binlerce vatanseverden birisidir. Yazı için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Sinem Gülcan gibiler bu vatanın kurtuluş savaşçılarıdır...

Adsız dedi ki...

2023...Hedefleri belli oldu...!! Bu ülkeye Yeni bir sag Parti Lazim...CHP maximumunu %32 ile buldu..Bunden Sonra sag güclü Yeni bur Parti Lazim..bunlari ancak secimle VEya Türk bahariyla asariz...

Sevgi Dönmez dedi ki...

unutmasınlar sinem gülcen gibi milyonlarca aydın atatürkçü var türkiyede...

Tufan dedi ki...

Sinem Gülcan bütün haklarını çatır çatır kazandı. Mahkeme sonuçları lehine bitti. Kaybettiği her hakkını elde etmeyi başardı... SÖZCÜ gazetesi duyurdu daha 3 gün önce...Yobazlara karşı iyi bir tokat oldu!...!!!

Nihat dedi ki...

AKP'nin karşısında kim dursa ya dinsiz oluyor ya terörist.Helal sana Sinem Gülcan zaferini doya doya kutla kardeşim.