Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Ilımlı İslamcılardan ayeti kerimeler…



Bu yazıda AKP isimli Amerikan partisine oy veren İSLAMCI kitlenin mesajlarını okuyacaksınız.Gerçi her gün internette Ata’mıza yapılan hakaretlerle mutlaka karşılaşıyorsunuzdur. Ancak ben; BELGE olması için bir kısmının ekran görüntülerini yayınlamaya karar verdim. 

Mesajlar, katı dışkılarını malum yerlerinden değil, ağızlarından boşaltan ve Ilımlı İslam denilen zehirle uyuşturulmuş kitlelerin gerçek yüzünün kanıtıdır... 

Aşağıda ekran görüntülerini verdiğim mesajlardan milyarlarca var internette.

Hiçbir mesajı karartarak montajlamadan göstermeye karar verdim. Böylece bu Türk düşmanı İslamcı hainlerin gerçek yüzünü daha fazla insan görebilecek.











Ilımlı İslamcılardan ayeti kerimeler…

Vahşi kabilelerde görülen türden bir linç kampanyası!..

Ağızlarından dışkısını boşaltan, duyguları körelmiş cehalet sürüleri…

Dindar nesil…

Küfürcülük, pornoculuk, montajcılık…

Ne arasan pisliğe dair hepsi var!..

Kindar nesil…

Ilımlı İslam zehrinin beyinlerini çürüttüğü zavallı kalabalıklar…

Aç, işsiz, sersefil olmuş bir kayıp gençlik!

Utanıyorum bu yaratıklarla her gün aynı havayı solumaya.

Hastalıklı beyinler…

İslam dininin içine ettikleri yetmediği gibi, bir sanatçıya saldırıyorlar…

Rezillik baştan kokuyor, yandaş-yalaka medyanın baronlarından Tayyare Şamil dinamitin fitilini ateşliyor… Son dönem AKP milletvekili oldu.

Geçen yıl fuhuş operasyonunda basılan Nihat Doğan alıyor o dinamiti fırlatıyor…

Ortalık küfür, hakaret denizi…

Dünyanın hangi medeni ülkesinde, dinsiz olduğunu açıkladı diye bir sanat insanına kitleler halinde hareket kampanyası başlatılıp, saldırı yapılır?..

‘’Ben ateistim’’ diyor o sanatçı.

Eee ne var bunda?..

Sanki ateist olmak suçmuş gibi davranılıyor.

Sayısız şehitler verirken, zam üstüne zam yerken susan cahiller…

Yahudi’nin füze rampası memleketime kurulurken, görmezden gelen şerefsizler…

Irakta yüz binlerce Müslüman kadının ırzına geçilirken, kılını kıpırdatmayan zibidiler…

Ateist olduğunu söyleyen sanatçıya saldırıyorlar!..

Hangi hakla ve neye dayanarak onca küfür?..

Bütün bu linç kampanyasının üzerine, ateist olduğunu açıkladığı için Fazıl Say’a soruşturma açılıyor…

Seçimlerden sonra balkona çıkıp, ‘’ben herkesin başbakanıyım, bütün Türkiye’yi kucaklayacağım’’ diyen başbakanın sözlerini hatırlıyorum. Zaten herkes gibi ben de gülüp geçmiştim o laflara.

Hadi şimdi buyurun Ilımlı İslamcılardan ayeti kerimeler…

Cem Akkılıç
13 Nisan 2012 







































TURBAN NE İŞE YARAR TARTIŞMASI


Levh- i Mahfuz
Müthiş bir kitap... Herkesin okunması gereken bir baş yapıt... 


Atatürk'e hakaret ediyorlar. Sonra çıkıp neden bizi eleştiriyorsunuz, neden toplumu bölüyorsunuz diyorlar. Bu hainler bizim değerlerimize açıkca saldırıyorlar. Elbette tepki vereceğiz.

Kudret Kurnaz isimli vatan haini türbanlı Yüce Kurtarıcımız Atatürk'e p*zevenk diyerek hakaret ediyor. İşte Türbanlı kızların gerçek yüzü bir defa daha ortaya çıkıyor. Kudret Kurnaz İlahiyat Fakültesi'nde okuyormuş. Bu vatan haini gericilere öğrettikleri şey din ve ya din kültürü değil Atatürk ve ülke düşmanlığı olmalı.

İşte Kudret Kurnaz isimli sıkmabaşlı kızın Facebook profili.













Ekran görüntüsünün üzerini tıkladığınızda mesajları okuyabilirsiniz.
http://cemakkilic.tumblr.com/post/125091074924/türban-üreticisi-yahudi-tekstilcilere-rakip-olmaya

38 yorum:

Adsız dedi ki...

Sağlam arşiv olmuş.Küfürler kopyala yapıştır resmen.Bunlar ezelden beri böyle değillerimi zaten?.

Adsız dedi ki...

Cem bey siz montaj yapmışsınız gene.Bizim ılımlılar böyle küfür hakaret edip dışkılarını ağızlarından boşaltmazlar.İftira atmayın ılımlı gençliğe. Onlar ilim irfan dolu zeki pırıl pırıl bir gençliktir. :):):):

Adsız dedi ki...

Fazıl Say dünyanın tanıdığı bir kaç Türk insanından birisdir. Ayrıca Say'a "halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten" dava açan savcılar AKİT'e neden dava açmıyor? nefret söyleminin hası AKİT'de çünkü.

Adsız dedi ki...

Fazıl Say dünyanın tanıdığı bir kaç Türk'den birisidir.Hem Say'a"halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten" dava açan savcılar AKİT'e neden dava açmıyor? nefret söyleminin hası akit'de.

Cem Akkılıç dedi ki...

Dönem gereği açılamıyor olmalı. Açıldığı günleri de göreceğiz mutlaka. O zaman çok ağlayacaklar.


NOT: Son 2 saatte 20 den fazla küfürlü yorum geldi. Twitter bitti sanırım şimdi buraya kusuyorlar pisliklerini. Aynen geri iade ediyorum sahiplerine.

Nergis dedi ki...

Küfür etmek dincilerin doğal refleksidir.Şaşılacak bir şey yok. Bide Fazıl Saya saldıran güruh duble salak. Fazılın tiwittlediği şiiri Fazılın sandılar çünkü.O şiir İslam dünyasının en büyük şairlerinden Hayyama aitti çünkü.

Adsız dedi ki...

Aslında bütün bunların kökeninde ''DİN ELEŞTİRİLEMEZ'' mevzusu var.Mesela Tayyip, biz pkk ile görüşmedik, görüştüğümüzü kanıtlayamayanlar şerefsizdir dedikten sonra, kanıtlanınca, ben istersem görüşürüm dediğinde bile bir Akpli çıkıp ne oluyor yahu demedi.
Bu yüzden değil yüzde 20, zamlar yüzde 100 olsa bu cahil toplum gene sesisini çıkartmaz.Ondan sonra sağa sola saldırırlar.

Yobaz karşıtı Ülkücü dedi ki...

hayatlarında bir kere Kuran okumamış kendini dinli sanan dinsizler, kimi şerefsiz saçlarını kapatır, kimi koca kıçını dalgalandırır, acaba kaç kuruşluk değerleri var Tanrı katında..

Şerefsizler genelde korkusundan kapalılıktan vaaz veriyorlar, kapatalımda karımız kızımız olmasın diye heralde, namusun varsa göz dikmezsiniz kimseye imansızlar. Orta Asya dan kalanımızda gelir Timur gibi oynatırız sizi.. yobaz soyları adam olun, eşek değil, iki arapçaylada müslüman olunmuyo dinsiz hödükler ..

Esin Serap Çolakoglu dedi ki...

Ilımlı değil de kızışmış demek daha doğru olur bence :)

O küfürleri edenleri çekin kenara sorun, gögüslerini gere gere ''biz İmam hatipliyiz'' diyeceklerdir...

Hayrunisa dedi ki...

Nihat Doğan zaten büyük bir yetekenek.Allah kimsenin başından eksik etmesin onu :):):

Adsız dedi ki...

Sanata düşman olan dincilerin bu kadar küfürbaz olmaları şaşırtıcı değil.Fazıl Say hiç bir eleştiri yapmamış olsaydı bile bu hakaretleri yerdi zaten.Ağızlarından pislik akıyor...

can dedi ki...

1)kuranda örtünme vardır ama bacakları gösterme göğüsler meydanda sekilde kapanma biz muslumanız diyip dininsöylediğini yapmamaktır 2)cem akkılıç dincilere sor dunyadaki butun kuranları toplasınlar sunni mezhep alevi şii diye bişey yazıyorsa ben butunsöylediklerimi yutacagım sunnnilik yoktur mezhepler peygamberden sonra uyduruulmuştur size allahsız diyenler aslında kendileri de dinden cıkmıştır cunku kuranderki kuranda olmayanı kurana eklemek en buyuk allahsızlıktır 3) butun kuranları toplayın hepsi biribinden farklıdır örnek vereyim kimi kurana göre isa tekrar geleçek kimisinde muamma kimisinde gelmeyecek yazar bu nasıl iş? kuranın isa geleçek sözünü kendilerine yediremeyip siliyolar :) 5)kuranda olmayanı hadisten uyduruyolar kuran derki hersey kuranda vardır eeeeeee hersey kuranda varken nedenhadis kitaplarını yani peygamber öldükten sonra yazdıkları uydurmaları bu millete 1500 yıldır yutturyolar???? örnekvereyim bir hadis kitabuında hzayse 9 yaşındayken hz muhammedle evlendi diyor gerdeğe girdi diyor sapıklığa yalana bakarmısın ama bu kitaplar sunnilerin başuçukitabı butun bu serefsizlikleri yapanlar sözüm ona dinemezhebi uydurup allahın dininizi bölmeyin müşriklerden olamayın derken bölenler musluman oluyoda cem akkılıçdinsizmi oluyor ??? hadilan ordan söylediğim konuları arastır göreceksin ne buyuk sahtekarlıklarvar sunnilik uydurma alevilik uydurma kuran değiştirilmiş piyasadakilerin biri birini tutmuyor ...

Adsız dedi ki...

bunlar hani yaratılanı yaratandan ötürü seviyorlardı yaratanı sevmiyorlarki yaratılanı sevsinler yaratanı sömürüyorlar malum insan nusetteleri

Adsız dedi ki...

yaratılanın yaradana hakaret ettiği durumlarda geçerli değil o.

(cem akkılıç korkağı bunu bile yayınlayamıosan harbi korkaksın)

Cem Akkılıç dedi ki...

Korkak olan sensin. Çünkü sen benim ismimi biliyorsun ama ben senin ismini bilmiyorum.

Ateist olduğunu söyleyen bir insan Tanrı'ya hakaret mi etmiş oluyor şaşkın gerici?

Farklı düşünce dedi ki...

Hakikaten yukarda mesaj yazan arkadaşa katılıyorum.Cem bey mpntaj yapmış.Bizim dinciler efendi çocuklardır böyle küfürler savurmazlar.Ah Cem bey ah siteniz baştan sona montaj.. Ayrıca sloganınız hatalı TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ diyorsunuz. Bak gibi kapatır bal gibi. :):):):):)

Yashar Pashaoglu dedi ki...

Eşek alim olmaz su taşımakla tekkeye, insan adam olmaz gitmek ile mekkeye.

Murat Aydıner dedi ki...

Atatürk bu tehlikeyi ta en başında görmüştü.. Bunu sık sık dile getirmiş Cumhuriyeti Laiklik doneleriyle örgülemişti.

Altta bir video linki vereceğim.Bu videoyu izlemeyen kalmadı ama belki izlemeyenler vardır diye linkini veriyorum.

Not: Cem Akkılıç'a korkak diyenin anlını karışlarım.Korkak diyen üstteki yorumcu önce ismini cismini yazsın.Tabi bir ismi varsa.

ATATÜRK'ün muhteşem videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=xi04uFpdfPw

Adsız dedi ki...

Hz Muhammed kız çocuklarını diri diri gömülmekten kurtarmıştı. Onun vefatının hemen ardından kadınları yaşayan ölülere çevirdiler. AKPye oy verenlerin kıblesi Amerika olmuş...Türban falan palavra onlarda biliyor bunu.

cehaletin simgesi türbandır diyen kişi dedi ki...

Geleneğin dinselleşmesidir örtülü ibadet, salaklar fantazilerini sokağa taşımasalar iyi olacak evinde fetiş giyin ama dışarda düzgün insan gibi giyin, çuvalla, poşetle, çarşafla, dilenci gibi, köylü gibi, çağ dışı kalmış gibi, ezik gibi, aşağılık gibi dolaşma..

Bunları söyleyenler Kuranı okuyanlar örtü ve arapça diyenlerse okumayanlardan çıkıyor, siz düşünün artık kimin müslüman kimin imansız olduğunu.

O zamanın adetlerine göre birçok şey önerilmiş öğüt verilmiş bunlar örneklerdir, peygamberin ailesine hitaben sokağa çıkarken günümüz diliyle: üstünüzü giyin çıplak dolaşmayın diye öğütleniyor, ama bunu çevirirken illa örtü diye çevirip kendi yobazlıklarına Allah ın sözünü alet ediyorlar, sonrada ömründe Kuran okumamış cahilde sen ne diyorsun diyebiliyor, din böyle diyor, kitap böyle diyor, Peygamberin ailesine bir öğüt, onlara Ayetlerde yazdığı kadarıyla ve dini kaynaklara göre normal kadınlardan çok daha zorlu ve güç bir duruma katlanmaları beklenirmiş, hatta ayetlerde şöyle der -eğer siz peygamberin eşleri olarak iffetsizlik yaparsanız diğer müslüman kadınlarından daha fazla günahı boynunuza asarsınız gibi şeyler söylenir. Yani bu örtünmede sağ duyulu güçlü dindarlar çıkıp bişeyler söylemediği doğru mantığı insanlara anlatmadığı için ülke olarak kötü bir imaja katlanıyoruz.

Hurafelerini, şunun bunun katıklı imanını katmasalar, katmayıp okusalar o zaman Kuran okumuş olacaklar, çok az kişi Peygamberimizden beri Kuran okudu, nasıl mı: Eğer sen suyun içine kahve damlatırda ömrün boyunca onu su niyetine içersen ömrün boyunca saf suyun tadını hiçbir zaman bilemezsin. Her yemeğine içeceğinede o kahve aromalı suyu karıştırdığını düşün, sen suyu hiçbir zaman bilmeden öleceksin çünkü aromaya tapındın gerçeğe duyularını kapattın, onun cezasını elbette çekeceksin öbür dünyada, katkılı tekdüze imanları fayda vermeyecek. onlar kafasına başörtü takmış deccalin peşinde gidecek kurtulacağız.

Cem Akkılıç dedi ki...

Tanrı bunlara başlarınızı örtün dememiş. Peki, ne demiş; mahrem yerlerinizi örtün demiş. Tanrı abdest almayla ilişkin ayette BAŞ kelimesini yazarken, örtünmeyle ilgili ayette neden BAŞ kelimesi yazmamış! Tanrı unutmuş olabilir mi?

TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ ve SİYASİDİR!

Adsız dedi ki...

akepeli içişleribakanı İdris Şahin fatiha suresini biliyor mu acaba?

Bi sorsunlar bakalım biliyormuymuş? :):):)

Adsız dedi ki...

turbanli yarim olsun on milyon borcim olsun.
tayyip yahudilerden aldiği davut boynuzu odulunu geri versin.

Genco dedi ki...

bunlar dayatılana uymak zorunda olan zavallı insanlar. hayatı sorgulamak yerine geleneklere uymak zorundalar. sevgisi küçük, nefreti büyük olur bunların. ömrü billah gözünün yaşı da dinmez bu gariplerin.. ey fanatizmin ve aptallığın kölesi olmuş gerici dinciler...

Adsız dedi ki...

Bu küfür edenlerin hangisi kutsal kitabı açtı okudu acaba?bunlar sanattan ne anlar eski ahitin kopyası birbirinin kopyası dinler ile yıllardır kör cahil olarak kaldılar. Hata yapınca Allahım affet,beceremeyince kısmet değilmş,dayak atınca cennetten çıkmadır diyip her şeye kılıf uydurdular.Yobaz toplumun beyinsiz askerleri. Yazı çok yazık… Bu ülkenin %51i aptal. Bilim bakalım hangi dilimden bu aptallar.

Cem Akkılıç dedi ki...

İsimsiz, korkak KOLPATÖR Yobazcıklar sürekli buraya küfür, hakaret yazıyorlar.

Yahu sizin neden isimleriniz yok?

Buraya gelip kolpa yazılar yazmayın, Gülhane Parkı'na gidin... Etrafı biraz izleyin ve sonra Takunya Libidocusu sitesine gelip anılarınızı yazın.

Suna dedi ki...

Boyle kapalilar istanbulda fatihte cok var arkadaslar ben 2hafta once istanbuldaydim fatihte simitsarayinda oturuyorduk ilgimi cekti iceri giren kapalilar sadece basini kapatiyorlar gerisi hersey meydanda cok dar giyolar orosbulardan da cok sexy oluyorlar birde bi arkadasla unkapani na balik yemeye gittik iceri bir cift geldi ya evliler yada arkadaslar. adam kapali karisiylan raki iciyorlar ben birden sasirdim nasil olur diye kapali biri raki iciyordu.bu goruntuler o kadar cogaldiki kayniyor adeta.

Adsız dedi ki...

görüyorum ki gizli güçler bizleri bölmeye devam ediyor ve halkım da bölünmeye. yıllardır aynı oyunlar; sağcı, solcu, Türk, Kürt, gerici, ilerici(ki bu en saçması), ülker çikolatalı gofret sevenler, sevmeyenler vs. vs. vs. güzel ülkemin her yanında ayrı bir kavga oluyor ve buradan çıkarıyorumki güzel ülkemin her yanında karanlık işler dönüyor. neye inanırsa inansın, neyi savunursa savunsun. Allah bu şekilde aramıza girenleri hidayete erdirsin, aramızı bozmaya çalışanlara da akıl fikir versin. saygı ve sevgiyle...

Seçil dedi ki...

Ama sorsaniz Muslumanligi kimselere birakmaz bunlar fakat ne acidirki Muslumanlari yakip yikmak icin isbirligi yapmaktan geri kalmazlar.

Ramazan dedi ki...

Bu Takunya Libidocusu sitesini gördükten sonra neler oluyor diye sırf meraktan Gülhane'ye gittim. Zaten bildiğim gördüğüm manzaralardı.Fakat o park bunların resmen çiftleşme merkezi olmuş. her bankta bir türbanlı kız sevgilisiyle öpüşüyordu.şöyle bir durdum düşümdüm türban baya yakışıyor kadını alımlı gösteriyor. gerçi kafalarına kaçak kat çıkmış gibiler ama rengarek parklak bezin çekiciliğine kaptırdım kendimi.

Adsız dedi ki...

Bugün hafta sonu olduğu için Yıldız parkına gittik. Etrafı görmeliydiniz. Her bankta her ağacaın altında bir türbanlı vardı.İnanmayanlara açık adres veriyorum. Gidip bakabilirler.

Adsız dedi ki...

Ali Emre Bukağılı isimli şahıs Fazıl Say'ı hakaretten mahkemeye vermiş. Bu yazıyı okur mutlaka.

Anamıda alır giderim dedi ki...

Başbakanın tarihte hiç varolmamış camiyi CHP üzerinden, Atatürk'ün yıktırdığı fantezileriyle yaşıyor bu hainler... Bu kadar küfürbaz olmalarına şaşırmayın.

Adsız dedi ki...

evet basörtusu istemiyoruz herkez sacini basini açsin insanlarin eskali kimligi ortaya çiksin...

Adsız dedi ki...

onlar fotograf cektirirken gördügün gibi giyiniyorlar isleri bitince havuzda bikinilerini giyiniyorlar yasamlarina devam ediyorlar örtülü giyinmek müslümanligi temsil etmez insanlarimizi geri zekali yapmak kadinlarimizin sosyal özgür yasamini engellemek üklenin ileri gitmesini engellemek avrupalilar sizlere hem gülüyor hemde türbani kafaniza takmak icin ugrasiyorlar bazi insanlarimizda bu duruma sessiz kaliyor hatta destekliyor esas amac evini yikmaktir seni köle durumuna düsürmektir

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Bu sapıklar kıldan tahrik olup 7 yaşındaki kız çocuklarını bile poşete sokuyorlar.

Adsız dedi ki...

ZATEN GETİRDİKLERİ DİNCİ EĞİTİM SİSTEMİNİN AMACIDA O HER KADINI POŞETLEMEK...

BAŞARAMAYACAKLAR..

Adnan dedi ki...

Türbanlı kızlar neden camiye gitmezler diye soran bir siteyi ilk kez görüyorum.Takunya Libidocusu sitesinin sahibine bin defa tebrikler.gerçekler hiç bu kadar cesurca gösterilmemişti.