Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türbanist yaklaşımlar…



Kadını toplumdan silmek için ilk önce TÜRBANLAYIN. Din-iman şivesiyle gerisi zaten gelir.

Manzara şöyle ki;

Koskoca Osmanlı’da SIKMABAŞLI kadın yoktu!.. Kafa KILLARI gözüküyordu kadınların. Desenize Osmanlı kâfirmiş. Tühhhh üzüldüm ha!..

*

Diyelim ki, dedikleri gibi ‘’KIL’’ çok günah ve bütün kadınları POŞETLEMEYİ becerdiler. Bayan sporcuların durumu ne olacak?.. Voleybol, futbol, eskrim, judo, filan… Uzun atlamacı kızın, ola ki,
havada parende atarken saç teli gözükürse günaha mı girmiş sayılacak?..


*

Din tüccarlarına bakınca hep çelişki görürsün. Kafa kılı günah diye kadınları poşetlediler ama diz altı etek giymelerine ses etmediler.

TÜRBANCILAR, ayak fetişizmi diye bir kavram olduğunu unutuyorlar mı? Araştırmalara göre 10 erkekten 7’si ayakçıymış mesela. Sakın bu fetişizm’i, en korktukları şey; Kemalizm ile karıştırmasınlar!..
*

Bunu duyunca dut yemiş bülbüle dönüyorlar.

‘’Peygamberin karılarından hangisi kafasına rengarenk BONELİ TÜRBAN takıyordu?..’’

(.....)

*

Avrupa’da kadınlar oy bile kullanamazken, Atatürk’ün kızı TAYYARE PİLOTU Sabiha Gökçen çıktı, gökyüzünde tam 32 defa savaşarak dünyanın ilk kadın savaş pilotu oldu. Aynı zamanda çağdaş yazardı cumhuriyetin kızı. Şimdikiler ise farklı… Türban'ın üzerine kocaman güneş gözlüğü konduruyorsun, anında cennete uçuyorsun. Bu kadar kolay yani… Dünyanın ilk uçan Hurileri de bize kısmet oldu.

Türbanlı olmak demek; başımızda AYET (Türban) taşıyoruz, üzerine kocaman güneş gözlükleri konduruyoruz. Biz Türbanlıyız, özgürüz, Converse giymeden gezip tozmayız demektir esasen…

*

Tiyatro, heykel, resim, bale günah… Mozart, piyano, Hasan Mutlucan mekruh!..

Ama bacak bacak üzerine atıp, suratta bir okka makyaj ve alınmış kaşlarla Facebook’da çarçaf çarşaf fotoğraf paylaşmak, Gülhane Parkı’nda öpüşüp koklaşmak duble sevap.

*

4+4+4 eğitim kurnazlığıyla 4 yıl uyutup, küçük yaştaki kız çocuklarını pedofili kart mollaların koynuna atacaklar, üzerine imam nikâhı yaptıracaklar. Zaten yıllarca ‘’üniversite hakkı istiyoruz’’ diye bas bas yırtınıp, salya sümük ağlamadılar. MONTAJDI o görüntüler.

4+4 deyince 4x4 jeepler geldi aklıma, siz anladınız aslında…

*

Günahın cinsiyeti olmaz, kılperest erkeklerde kafa kıllarını boneleyip, tez elden türbanlasınlar.

*

Evet, var mı hâlâ itirazı olan genelleme yapıyoruz; çünkü ne yaparsan yap, TÜRBAN mahremi kapatmaz…

Kapatıyor diyen varsa, göstersin…

*

Ve bizim kadınlarımız; analarımız, ablalarımız, kız kardeşlerimiz, sırdaşlarımız, zevcelerimiz, namuslarımız…

Ne Arap kadınları gibi aşağılanmayı hak ediyorlar ne de ‘’çıplak’’ diye hakarete uğramayı!..

Yaşasın fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür Cumhuriyet kadınlarımız!

Cem Akkılıç
8 Mart 2012


                                                                                    


 


Son saniye uçan kafa golü:

Bir takım malum gerici vitesler, ısrarla Atatürk’ün annesi çarşaflıyken birlikte çektirdikleri fotoğrafı örnek gösteriyor bana. Bu Kemalist kılığına girmiş düzenbazların koskoca Kılık ve Kıyafet Devrimi’nden haberleri yok. Büyük Atatürk emperyalistlerin elinde kukla olan Osmanlı İmparatorluğu’nun gerici kalıntılarını bir çırpıda silmeye girişmedi. Kaldı ki o fotoğraf, Kılık ve Kıyafet Kanunu’ndan önce çekilmiştir sonrasında değil!

Bir de şu çelişkileri var Kemalist kılığına girmiş Yobazların;

Yahu madem çarşafı örnek gösteriyorsun; karına, bacına neden renkli boneli türban takıp, daracık etek giydiriyorsun?.. 

Keriz Feneri patlayınca benzerleri türedi!..

Geçenlerde bir TV’de izledim. Almanca-Türkçe karışık konuşan SIKMABAŞLI kızlar yardım ayaklarına para dileniyorlar.

Keriz Feneri benzeri yeni bir dernek kurulmuş, tabela değiştirmiş de olabilir tokatçılar. İsim vermiyorum reklamları olmasın.

DİN-İMAN-ALLAH-KİTAP sloganı kullanıp, para tokatlayan İslami
yardım kuruluşlarına ve cüppeli bir takım kürek sakallı mollalara paralarınızı bağışlamayın. SALAK DAMGASI yemeyin. Gidin fakire-fukaraya elden verin, reklam da yapmayın. C.A


Tayyip Erdoğan yanılıyor, Atatürk'ün karısı türbanlı değildi





Fethullahçı din baronları Müslümanlara açıkça hakaret ediyor. Haydi buyurun ve hakaret nasıl oluyormuş buradan okuyun.

Atatürk’ün kadına bakışı



----------------------------------

31 yorum:

Adsız dedi ki...

zaten amaçladıkları bu değil miydi.. cumhuriyet kadının yok etmek.. toplumun gerisine itmek.. bunuda başardılar sayılır.. Yine muhteşem bir yazı Cem beyden.. tesekkürler.

Sebahat dedi ki...

siteyi ilk defa gördüm bir arkadaşım önerdi. teşekkürler Cem bey, cesur korkusuz aydınlık Türkiyenin kalemi.. sağ ol kardeşim varol..

Adsız dedi ki...

yani utanmasalar Atatürke türbancı bile diyecek bu şaşkınlar.yine on numara tespitler ve harika bir yazı.. direkt paylaşıyorum profillerimde.

Adsız dedi ki...

Türban takmak özgürlükmüş.palavralara bakın..birçogu baskı ile takıyor.genel kıyafetlerinden zaten belli oluyor.Koskoca anadoluda ramazanda yemek yiyecek lokanta bulamazsınız.yemek yemek isteyen insanların özgürlügü yok mu. Malesef yok. Bir kadın kafasına turban gecirdimi hersey tamam ama...

Cem Akkılıç dedi ki...

Özgürlük zaten bunların kafalarındaki renkli torbalar için sadece… Yeter ki kafalarını torbalasınlar.

Parasız eğitim istiyoruz diyen çağdaş gençler hapislere tıkıldı. Muhalefet yapan gazeteciler yıllardır zindanlarda ve haklarında hiçbir iddia kanıtlanmadı.

Ama iş türban olunca hemen cıyaklarlar özgürlük diye. Daha nasıl özgür olacaklar anlamadım ki, binlercesi parklarda erkeklerle öpüşüyor. Bugün mahalle baskısı diye bir şey olmasa yüzde 90’ı açacak kafasını. Onlarda biliyor renkli poşetin son derece sakil ve komik olduğunu. Çoğunun yüzündeki ifadeye bakın; eziklik duygusu içindeler. Çünkü yıllardır oy malzemesi olarak kullanıldılar. AKP gittiği gün çoğu açacak kafasını. Bu yazımı hatırlarsınız.

Adsız dedi ki...

Baştan sona tüm yazılanlara katılıyorum. Cem Akkılıç 1 numarasın.

Murat Kantar dedi ki...

bu siteye girince kendimi buluyorum adeta. Cumhuriyetin aydınlık yüzü Cem kardeşime selamlar.sende bu yürek ve bu keskin zekaya dayalı üslup varken Türk düşmanlarının işi zor.

Adsız dedi ki...

Hergun gectigim yolumun uzerinde tam 3 tane cami var.hic turbanli goremiyorum girip cıkan.ne is anlamadım.gerci o renki balon kafalarıyla camiye girmemelerini anlayabiyorumda zaten cami falan umurlarında degil bunlarınturban tak parklara git kafi.

Adsız dedi ki...

Bunların hepsi etek giyiyor ha. ne iş anlamadım. :)

Nuray dedi ki...

Neden eğitimi 4 yıla indiriyorlar.çünkü dinci iktidarlar okumuş, eğitimli insanlar istemezler. Eğitimli demek sorgulayıcı demektir . Sadece kız çocukları değil bu 4 yıl eğitimle erkek çocuklarıda ucuz çırak olarak çalıştırılacaklar. Bu kabak gibi meydanda.

Nihat dedi ki...

sen kafandaki tek tel sacı bile sıkı sıkı paketlersen,tek tel saçı günah sayarsan,senin o etek giydiğinde görülen bacak etin laf olur.laf olmasından öteye erkekleri azdırır.10 numara site yapmışsınız.

Niyazi dedi ki...

şu kıyafetlere bak rezillikten başka şey değil.müslümanlığa hakarettir. evet hepsi etek giyiyor.. bacak etleri gözüküyor. tek bir tel kıl günahmış..

AKP neden kaçak kuran kurslarına kesilmesi gereken cezaları kaldırdı? oralarda resmen Atatürk düşmanlığı aşılanıyor küçük beyinlere.Biz Türk milleti bu hainlikleri Kurtuluş savaşında görmedikmi. evet gördük. Bu türbanlı kızları yollayacaksın kardeşim 1 hafta İran'a bak bakalım Atatürkü nasıl arıyorlar, nasıl tapıyorlar göreceksin.

Turgay Derman dedi ki...

Bu site gerçekten güzel konulara değiniyor.bakın bu 4+4+4 sistemi kabul edilirse ki Akp ısrarla bastırıyor, kız çocuğu tecavüzlerinde patlama yaşanacak.ve bu ağır suçlarıda imam nikahı ile perdeleyecekler.işin en hazin tarafı budur.erkek çocuklar içinde benzer tehlike var. 12 yaşına gelen çocuk ucuz çırak olarak çalıştırılıcak.zaten bu İslam ülkelerinin değişmez yapısında vardır.

Karşı karşıya olduğumuz tehlike düşünüldüğünden daha büyüktür.sonuçta 12 yaşında kız çocuklarını hiç utanmadan eş diye alıp tecavüz eden bir mantalite var.türbanlı kızların tümü etek giyiyor ve bacakları gözüküyor. Çocuk tecavüzlerinin yanında çok masum kalıyor bence.Bu çok mu yani.

Adsız dedi ki...

eleştirililerinizi türban üzerinden yapmanızı aslında anlayabiliyorum.güzelde bir üslup çıkıyor ortaya. biz türbanı reddeden Cumhuriyet kadınları olarak yıllarca kafir damgası yedik.

Az bile yazıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

bu sitede bir çok kanıt var.bu site olayı aşmış resmen.peki biz sokaklarda da görüyoruz ve hepsinin bacak etleri gözüküyor.genelleme ise evet genelleme.. somut çünkü hepsi etek giyiyor. neden bu yobazlar bu türbanlıları yola getirmiyor? hakikaten bunu merak ediyorum parklarda fingirdeşen türbanlıları görmüyorlar mı? sonrada kalkıp utanmadan açıklar yapmıyormu diyorlar.çelişkiye bakın..

Cem Akkılıç dedi ki...

İsimsiz bir Şakirt her yazsının başlığına Takunya Libidocusu koyup söz de reyting alma peşinde. İyi de şu türbanın kalçaları bir türlü kapatmadığı konularına bir değinse keşke. Mesela türban üzeri güneş gözlüğü kondurma modası hakkında birkaç kelam ediverse.

Neyse bu gerçekleri ya görmezden geliyorlar ya da tepki vermedikleri için istedikleri KADIN MODELİ BU…

Fakat ben sitelerime hiç yazı yazmasam, sadece Takunya Libidocusu başlığı atsam bile bunları hoplatmaya yetiyor.

Nasılda Takunya Libidocusu yazdırıyoruz ama geri vitesçilere 

Adsız dedi ki...

foto çektirmek hem de böyle şuh fotolar günah değilmi? yahudi sitesi facede yayınlamak günah değilmi. bende baktım facebookta binlerce türbanlı resmi var.

ama yok yok günah değil. foto makinasınıda facebooku da Araplar icat ettiler. :)

Adsız dedi ki...

Bence sakincasi yok turbanli kizlar etek giysinler surekli. :)

HACI CAV CAV dedi ki...

dikkat ettinizmi hepsi sol ayağını atmış yukarıya.bu günah sayılmazmı. sağ ayak atılmalıydı dermişim.. XDD

Wizard of Oz dedi ki...

Bu sitede yapılan şey siyasi görüşü eleştirmek değil, dinin nasıl siyasileştirildiğini eleştirmektir.Ayrıca, başlarına poşet geçirip her şeyi yapan kızları birilerinin eleştirmesi, birilerinin bu insanları uyarması gerekiyordu.Cem Akkılıç, bence bunu çok iyi şekilde yaptı fakat hala diretiyor türbancılar, özgürlükten herkesin istediği gibi giyinebileceğinden bahsediyorlar bu poşetliler.Madem öyle neden başı açık kadınlara saldırıyorlar? Neden başları açık kadınları eleştiriyorlar? Eğer gerçekten inanarak kapanmış olsalardı, kapanış şekilleri böyle olmazdı ki Kur'an da kapanma yok hangi kapanmadan bahsediyorsunuz?
YanıtlaSil

Adsız dedi ki...

memlekette o çok istedikleri ŞERİAT olsaydı ne olurdu acaba?..

bu türbanlıları çukurlara gömüp taşlarlardı şeriat mahkemeleri... memlekette taş kazlmadı, taş ithal etmek zorunda kalırdık.

Yatıp kalkıp ATATÜRK'e dua etsinler.

Adsız dedi ki...

Kur'ana baksanız saçın örtülmesi hakkında geniş bilgi var.Haa yok amaç o değil siyaset üstünden dini inancı sarsmak derseniz başarılar dilerim.Nasıl olsa ölünce de akpnin kadını silme girişimi dersiniz.

Adsız dedi ki...

haha cem akkılıç senı bıraz bilgili bırı bılırdım yazık osmanlıda demek kadınlar acıkmıs öylemı çok güldüm buna bbıraz kıtap acıp oku ahh ahh abıcım hangı zamanda yasıyorsun sen yaaa gülhane parkı da ne gülhane parkıymıs hee suyunu cıkardınız bır sepette ıkı üç elma çurukse alın atın yoksa sız curutuyorsunuz o zaman bende sıze cevap olarak hayat kadınlarını veya meyhane kadınlarını ornek gosterebılırım ahh kafa ahhh acıyorum sıze :))

Cem Akkılıç dedi ki...

Şapşal Şakirt üstteki yazıda ben nerede yazmışım Osmanlı'da kadınlar çıplaktı diye.

Şapşal Şakirt yazıyı iyi oku. Osmanlı'da kadınların kafa kılları gözüküyor diye yazmışım değil mi?

Ama sende haklısın Şapşal Şakirt, kafa kılı gözüken kadınlar sizlere göre çıplak.

Adsız dedi ki...

bende sana dıyorum kı osmanlı zamanında kadınlar örtülüydü cem akklıç siz nasıl tesettüre türban dıyorsunuz yanı sıyası sımge bende sımge olarak onu kullandım sadece farkı gostermek ıcın haa tabı bu acık arkadaslarımı yargılamak maksadında degıldı cunku hersey kalpte bıter acıgında kasarı oldugu gıbı kapalınanda var demekkı kısılık sahıbı ınsanlar degıller sırf bu ınsanlar böyle dıye sen kuranda böyle bırsy yok yada örtunmek yanlıstır dıyemezdın

Cem Akkılıç dedi ki...

O zaman kadınlara özellikle Anadolu’da baskı yapmayın. Başı açıklara orospu diyen adi zihniyetin sahipleri belli.

Osmanlı’da kadınların kafa kılları gözüküyordu. Mesela Diyanet İşleri’nden Ayşe Sucu sırf saçları gözüküyor diye kovuldu. Şimdi Sözcü gazetesinde köşe yazıyor diye İslamcı yandaş yalaka Haber Vaktim gazetesinin tasmalı yazarları tarafından kafir ilan edildi.

Çok mu samimisiniz? O zaman çıkartın o boneleri. Başınız örtülü olsun ama saçlar gözüksün. O zaman başörtüsü denir işte.

Ama yok, siz Fethullah isimli Amerikan papazının medeniyetler ittifakı çerçevesinde Yahudilere benzemeye devam edin.

Biz yer miyiz? Yemeyiz.

İşte böyle afişe eder, milleti uyandırırız.

Levent Mercan dedi ki...

peygamberin karılarının bone takmıyor oluşunu iyi yakalamışsın Cem bey. Türbanın siyasi bir meta olduğu gerçeği bu şekilde ortaya çıkmış oldu. Bu cesareti ve gerçekleri bu kadar doğru ve apaçık gösterecek başka kişi görmedim.

Levent Mercan

Murat Kemer dedi ki...

müslümanlar gene birbirlerini öldürerek dünyaya kendilerini güldürmeye devam ediyorlar :):):)

Bakınız Suriye.

Şortla Namaz Kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

O âyette başörtüsü diye bir kelime geçmiyor. Câhil halkı kandırın ama uyanıklar yemez :=)) Hiç bir salak kafa kılının kapanmasının tâhrik unsurlarını örttüğünü ispât edemez bana. Yüz daha mâhremdir nedense onu kapatma diyor ama kılı kapat diyor. Hadi ordan ! Hamr kelimesi geçmiyor. Orada başörtüsünden bahseden âyet yok. Pislikler !

1- Kur'an atalarını eleştirmeyen toplulukları lânetler.
2-Hâdisler bizzat Hz.Muhammed tarafından yazımı yasaklandığı Kütüb-ü Sitte'de bile geçiyor. Yâni anlıyacağın hâdisleri yazanlar hâdislerin yazımının aslında peygamberimiz tarafından yasaklandığını kitaplarında belirtiyorlar. Baştan çelişkili bir olay. Zâten bir sürü birbiriyle tutmayan hâdisler var. Ve Buhari'nin hâdisleri bile peygamberin ölümünden 200 yıl sonra yazılmaya başlanmıştır.
3-Bunu söyleyenler hep asılıp kesildi..

Cem Akkılıç dedi ki...

Türbanlı kızların bile bir çoğu neden türban taktığını bilmiyor. Bir çoğu boş boş bakınıyor etrafa. AKP defolup gitsin hepsi saçlarını açacak. Saçtan tahrik olanlar zaten doktora görünmelidir.
Cem Akkılıç Takunya Libidocusu

Adsız dedi ki...

bokingg ! suriyede muslumanlari katledenler musluman degil, cahilliginizle guldurmeyin kendinize.birazcik aydinlanmak isteyenlere ; bkz. FATIH TEZCAN