Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türban mı yoksa burka mı?

Türban, Türkiye Cumhuriyetine karşı açılmış bir çıfıt bezidir.  Masonik teşkilatın, Türkiye’yi bölmek için planlamış olduğu ‘’ILIMLI İSLAM MODELİ’’ denilen planın bir parçasıdır.  Cinselliği çağrıştıran bir obje halini almıştır.
İslami giyinme ile uzaktan yakından alakası yoktur. Hiçbir tesettürlüye kara çarşaf burka giydiremezsiniz. Mümkün değil giymezler.  Eğer samimilerse kara çarşaf giysinler. Cumhuriyetin vermiş olduğu özgürlükleri sonuna kadar kullanıp, o rejime düşmandırlar. Zaten açık açık söylemiyorlar mı ‘’Biz Humeyni’yi seviyoruz’’ diye.

Türkiye’de türban sorununu kökten çözecek tek bir çare var aslında. Bunların hepsini yollayacaksın bir günlüğüne Arapların eline, bakalım sorun falan kalıyor mu ortada.

Arap ülkelerinde, Türkiye’de giyindikleri gibi yaşasınlar, hepimiz görelim neler oluyor! Manzarayı tahmin ediyorsunuzdur mutlaka…

 Türkiye'ye ''özgürlük'' diye dayatılan Tesettür modası... Hayatın içinden İki kare... Her ikisi de Türkiye'den. 

Hakikaten oldukça özgür ve çekiciler... Bu kıyafet tarzı o kadar yaygınlaştı ki, her taraf bunlarla doldu. 


 


Birisi Ilımlı İslam'ın diğeri ortaçağın bayrağı.

İnsanlık tarihinin utanç verici görüntüleri ve Araplara özgü gericiliğin sembolü Burka.
Türk kadınını bu şekle sokmak istiyorlar.

Giyinik çıplaklar.

Talimatla başını örtenlerin, kıçları böyle açılıyor işte.
Cemaatçilerden tık çıkmıyor!


Türban savunucusu dincilere bir çağrı yapmıştım. İşlerine gelmediği için duymuyorlar, duymazlıktan geliyorlar... Ama sitemizin yorum bölümlerine gelip,  hayatımda duymadığım tarzda küfürleri savuruyorlar. Hem de bunu İslam dinini savunduklarını söyleyerek yapıyorlar! 

Ellerinde hiçbir argüman kalmadı Türbanı savunmak için. Çünkü insanlar sokaklarda olup bitenleri görüyor yeterince. Bu işin dini bir boyutu bulunmadığı gibi (yukarda verdiğimiz fotoğraftan anlaşıldığı üzere) kişisel özgürlük olmadığı da iyice anlaşılmış durumda. Dün üniversitelere girememekten yakınanlar, şimdi ilkokullara el attılar. Yarın ‘’biz üniversitede okuduk, kamuya da girmek istiyoruz’’ diye feryat figan bir taraflarını yırtarak  ağlaşıp, mağduriyet maskelerini takınacaklar… Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü Siyasal İslam'ın eli uzundur ve mağduriyetten beslenir.

 Cemaatçilere yaptığım çağrı yazısı  bu linkteÇevirip çevirip bir kez daha okumalarını tavsiye ediyorum.




* * *

Asker kaçağı Burç Acar ve tayfası.
Orası halı saha değil!


Allah’ın evi camiye utanmadan şortla giriyorlar, kadın erkek yan yana sözde namaz kılıyorlar. Bir de üzerine kahkaha atıyorlar. Akşam olunca sitelerinden Atatürk’e küfür ediyorlar. Yobazın Müslümanlığı bu kadar oluyor zaten. İşte belge, işte kanıt...

Amerika’ya kaçan asker kaçağı yobaz Burç Acar ve işbirlikçileri!


Bu yobazların sitesinde eğer Atatürk’ü savunursanız, fotoğraflarınızı çalıp, sanki sizin kaleminizden yazılmış gibi yazı yazarlar. Bunların ciğeri beş para etmez çünkü.
İşte belgesi.


* * *
Popo ceplerinde Amerikan hüviyeti, Fethullah’ın kucağına oturmuşlar sallıyorlar!

Burç Acar bize asker kaçağı olmadığını kanıtlasın. WowTurkey’in o meşhur özlenen buluşmalarını yeniden düzenlesin (katılım olmaz ama neyse) O buluşmada boy göstersin. Amerika'dan sallamak, pc başında Atatürk'e, Cumhuriyete, Savcıya hakaret etmek kolay elbette. Daha bir kaç gün önce Dogukan isimli top sakallı şarlatan, ''Kemalistler karı gibiler'' demişti. Eyy Dogukan, gel bunu Türkiye'de söyle istersen. Fethullah'ın kucağına oturmuş, sallıyorsun. 
 
Bu yaptığı hakaretin kabul edilemez olduğunu kendisine nazikçe ifade eden üyeyi apar topar kovdular. Çünkü işlerine gelmedi. Mesajların ekran görüntülerini alıyoruz.  Birçok kişi, Cumhuriyeti savunduğu için siteden uzaklaştırılıyor. Cevap verme hakları gasp edilen bu kişilerden sonra yobazlar gelip istedikleri mesajları yazıyorlar. Bakanlarda diyor ki; ‘’evet Cumhuriyetçi üyelerin vereceği cevap yok’’. Halbuki kazın ayağı öyle değil. Anında mesajlar siliniyor. O üyeler kovuldukları için cevap veremiyorlar. Tam bir tuzak ve Yobaz şarlatanlığı... Kısacası kendileri çalıp, kendileri söylüyorlar. Zaten site tepetaklak aşağıya yuvarlamaya başladı bile. Alexa reytingleri yerlerde sürünüyor. Bir ara insanlardan para dilendiler ama o düzenbazlık da işe yaramadı. 2 yıl önce yazdığım bir ''uyarı makalesi'' sayesinde insanlar siteye girmemeye başladılar ve fotoğraf göndermiyorlar. Çünkü o fotoğraflar sitenin malı oluyor ve Burç Acar isimli Arapçı Amerika'lı tarafından babasının malı gibi kullanılıyor. Telif hakkını cebine indiriyor. Bu nedenle site artık ciddi fotoğraf çekenlerin uğramadığı bir yer haline geldi. Kısacası uyarılarım sonuç verdi...

Bunların ödleri kopar Cem Akkılıç dediğiniz zaman. Çünkü arkalarında neler olduğunu, ne işler çevirdiklerini bir bir kanıtladım.
 
WowTurkey sitesinin sahibi olacak Arapçı Burç, göstersin bakalım millete Türkiye’de olduğunu.  Gösteremez... Ayrıca tespit ettiğimiz binlerce hakaret mesajları arasında, halen görevde olan bir Başsavcıya niçin; ''KAFAYI YEMİŞ BU SAVCI, RUH HASTASI'' diyerek hakaret ettiğini açıklasın. Kaldı ki birçok hakaret unsuru taşıyan mesajlar gibi o yazıda sitede durmaktadır.

Bu yazı; Arap hayranı, Amerikan pasaportlu site sahibi  Burç Acar için.  Okumak için buradan buyurunuz .

Son saniye ters köşe uçan kafa golü: Arapçının yalakaları sitelerinde dedikodumu yapıyorlarmış. Rahatsız oldular tabi. Telaşlandılar çünkü. Sözde sahipleri olacak Arapçı, asker kaçağı değilmiş… WowTurkey sitesinde kimsenin yazıları silinmezmiş. Külahıma anlatsınlar. Birisi çıkıp bana, ''sen Japon vatandaşısın'' demiş olsa, ben çıkar dünya aleme Türk olduğumu kanıtlarım. Ama bizim kovboydan çıt çıkmıyor nedense… Kendisini bekliyoruz Türkiye’ye… Turist olarak değil ama...  askerlik yaptırmaya...




11 yorum:

Adsız dedi ki...

Karamsar olmayalım deniliyor ama gidgide yükselen AKP oyları gösteryor ki; karanlığa gidiyoruz. Bütün kaleler zabdedildi. Demokrasi denilen yöentim şekli çoğunluğun azınlığa hükmü ise, bu oluyor işte. Çünkü onlar çoğunlukta. Çok doğurdular ve o çocuklar büyüdü. Fetullah zeki olanları yetiştirdi kilit yerleri aldılar. Satılmış solcu denilen aydınlar demojrasiyi mi savunuyor yoksa iktidartın desteğiyle köşeleri kapıp gündemde kalmayı mı terci ediyorlar. Türbanda simgedir nerelere girerse buraıda teslim aldık diyorlar.

Adsız dedi ki...

yazılarını tekrar gözden geçirdim de, bu türbanlılara karşı öfken çok büyük... tiksinti derecesinde...
bizim aramızda bu beyinciklere sahip olanlar bulunduğu gibi, onların arasındada bizim beyinlere sahip olanlar vardır diye düşünmüyor musun?

Cem Akkılıç dedi ki...

Bizim beynimizde olanlar zaten türban takmazlar... Yeni slogan şu; madem müslümansın Burka giy!!!!

Onlara vurduğum en büyük darbe bu slogan işte...

Cem Akkılıç dedi ki...

Şimdi buraya gelip cıbıldak hatun resimleri koysak kimse dönüp yüzüne bile bakmaz, ama TÜRBANLI AŞİFTELERİ yayınlayınca her resim ortalama 120 yorum alıyor! Peki neden? Çünkü TÜRBAN, Cumhuriyet karşıtlarının bayrağı olmakla birlikte, cinsel bir obje haline gelmiştir. Çok Müslümanlarsa TÜRBANI don yapsınlar Burka giysinler.

Adsız dedi ki...

bunlar din kisvesi altında kapanan ve kapanmanın verdiği "ben nasıl olsa kapalıyım hakkımda kötü düşünmezler " mezarlıklarda limanlarda ve hatta yeri geldiği zaman namahrem dedikleri başkalarının yatak odalarında sex yapan "emo" dediğimiz aslında belli bir amaçları olmayan suratında bir evin duvarından daha fazla badana barındıran, çok afedersiniz ama fetullah gülen'e saxo çeken ve ondan yararlanan ama bir sübhanekeyi bile okumaktan aciz inanın sırf kapalı oldukları için ramazanda teravilere gitmedi demesinler diyerek zorla giden bir dünya gerizekalı satılık zavallıdırlar...

Türbanlı kızlar dedi ki...

Türbanın aslında iddia edildiği şey olmadığını ben de düşünüyorum.

Bu güzel site site için teşekkürler. İktidar gitsin hepsi kafalarını açacak bunların...

Semihimes dedi ki...

Aynen katılıyorum. Akp gitsin bunların hepsi zambak çiçekleri gibi açılacaklar.

Burası Güzel ve gerçekleri gösteren bir site... hazırlayana helal olsun.

umuda yolculuk dedi ki...

siz kim oluyorda durup böyle terbiyesiz, edepsiz şeyler rahatlıkla yazabiliyorsunuz. kimsiniz??? insanların tercihlerini sorgulama hakkını kimden alıyorsunuz? hak, adalet derken insanlara hakaret münasebetini kim veriyor size??? soruyorum...... elbetteki her topluluğun içinde olduğu gibi tesettür içinde olan bayanlarında içinde yanlış yollara bazen sapmış insanlar olabilir.. velev ki, tesettür kesinlikle günah işlememiş olmanın bir kıstası değildir. fakat siz fırsatını buldunuz ya hemen yaftalayın insanları. ayrıca siz onlar yanlış şeyler yaptı diye onların tesettürünü sorgulayamazsınız. aslında sizsiniz zavallı olan. biz ki açık olsun, kapalı başlı olsun herkesi bir görüp, herkesle diyolog içinde olan kişileriz. asıl siz zavallılarsınız ki, neyin ne oldugunu bilmeden, daha ömründe doğru düzgün bu tip insanların ortamlarına girmeden atıp tutuyorsunuz... ben kapalı bir bayanım.istanbulda çok iyi okullarda okudum. seneye mühendis olacağım. ve inşallah bu ülkenin aydın sınıfı tekelini sizin elinizden alacağız. inanıyorum ki böyle üç beş resim bulup bunun üzerinden belli bir zümreye hitap ederek pirim yapmaya çalışanları eriteceğiz. ayrıca şunuda söylemek isterim; açık bir kıza biraz para verip bu fotoğrafları çektirmekte öyle zor bir iş değil fikrimce... bir de cem bey size şunu söylemek isterim; siz nasıl ki sokaklarda, köşe başlarında öpüşüp koklaşırken, anadan doğma gezerken, biz nasıl önünüzden geçip gidiyorsak, buna birşey demiyorsak sizde aynısını yapmak zorundasınız...
aslında kendi içinizde de çelişiyorsunuz. hem özgürlük diyor, hemde bize burka giymeyi dayatıyorsunuz... biz istediğimizi giyeriz. herkesin müslümanlığı kendine... rica ederim, pirimleri başka meselelerden toplayın... son birşey; eğer ki müslümansanız ve inandığınızı düşünüyorsanız konuştuğunuz şey hakkında biraz okumayı deneyin, bilhassa kuranı kerimden...

Cem Akkılıç dedi ki...

Çok sağlam sallıyorsun, çok sağlam sıkıyorsun. Sen bu sitenin gerçek niyetini anlamamışsın. Biz sokaklarda öpüşen türbanlıları eleştirmiyoruz sadece, biz türbanın ta kendisini eleştiriyoruz. NUR 31 de RES kelimesi geçmiyor. Siz Fetho tayfası kuranı tahrip ettiniz. Artık şu bir iki tane laflarını bırakın. Daha bugün çarşıya çıktım yarım saatte 250 tane seksi türbanlı gördüm. Converse ayakkabı üstüne dar bodyler daracık kot pantolonlar giymek kuranın neresinde yazıyor. Hepiniz ılımlı İslam’ın kurbanlarısınız. AKP gitsin hepiniz o kafalarınızı paketlediğiniz rengarenk poşetleri fırlatıp atacak, zambak çiçeği gibi açılacaksınız.

Özgürlükmüş. Hadi oradan be… Ankara’da bira satan Tekel büfeci linç ediliyordu. Anadolu’da etek giyen kadınların bacaklarına kezzap atılıyor.

Slogan atar gibi yorum yazmayın bu siteye. Seninkini ibret olsun diye yayınladım. Okuyun cahiller okuyun bu site sizin gerçek yüzlerinizi ortaya döküyor.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ha unutmadan şunu söyleyim, sana kim para verdi kafanı paketlemen için?..

Hiç bir medeni kadın kafasını paketleyip sokaklarda fahişelik yapmaz. :)

Gülhane parkına git... Bakalım bir iki tane mi?

:)

Murat Kavlak dedi ki...

Yukarıda yorum yazan kafası torbalı kadına yazıyorum. Sen tavada sana yağ mı eritiyorsun?

Mühendis olmuş, aydın sınıfı ele geçirecekmiş. Kız siz daha karşı cinsle tokalaşmıyorsunuz bile. Siz mi aydınsınız.

Cem bu poşetli senin sloganını okumamış olmalı; TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ. :)

Aha bu linki tıklasın da baksın bakalım bir iki tane mi? :)

http://www.youtube.com/results?search_query=t%C3%BCrbanl%C4%B1+k%C4%B1zlar


.