Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Atatürk’ün annesi türbanlı değildi…

Hayatta her şeyin bir öncesi ve sonrası vardır. Atamızın annesinin TÜRBANLI olduğunu söylüyorlar!.. (SIKMABAŞLI değildi)

Madem öyle; tarihsel gerçeklere göre konuyu anlatalım.

*
Osmanlı emperyalistlerin ellerinde oyuncak olmuş, İslam'ın son halifesi Vahdettin İngiliz savaş gemisine binip tüymüştü... Gavur dedikleri Hristiyanlara sığıntı olmuş, onlardan medet ummuştu... Bunu yapan kişi halifeydi...

KILIK ve KIYAFET DEVRİMİ yapılmamıştı henüz... O muazzam dönüşümü
sağlayan devrim gerçekleştikten sonra Atamızın etrafında başı KAPALI kadın kalmadı... Kadınların saçlarına özgürlük geldi.

Kılık ve Kıyafet Devrimi 1934 yılında gerçekleşti ve Türk kadınları modern görünüm kazandılar. Kimse çıplak falan gezmiyordu… Bütün kadınlarımız son derece şık ve adaplıydı…

O yıllarda yaşayan başı açık kadınların fotoğraflarını alın, şimdi sokakta gördüğünüz türbanlılarla yan yana koyun… Kimin adaplı olduğunu görürsünüz…

*
Büyük Devrim sonrası özgürlük sadece saçlarla sınırlı değildi…  Kadınlara Avrupalı kadınları bile imrendirecek bir çok haklar sağlandı... Oy verme, araba ehliyeti alma, mirastan eşit paylaşım vs...

Burada ısrarla belirtmek lazım; biz, kadınların saçlarının görünmesi gerektiğini söylediğimiz zaman malum yobaz çevreler; ‘’kadınlar çıplak gezsin, bunu mu istiyorsunuz?..’’ diyorlar... Çünkü beyinlerini feci şekilde deforme ettiler. Saç telini mahrem olarak görüyorlar... Örneğin benim sürekli kullandığım ‘’kafa kılı’’ tabirini ağır hakaret olarak yorumluyorlar... 

Biliyorum gülünç ama kadın saçının telleri, onlar için kadının genital bölgesi gibi…

*
Asıl konumuza ve tarihsel gerçeklere dönelim:

Annemiz Zübeyde hanım 14 Ocak 1923 tarihinde 66 yaşında hayata gözlerini yumdu… Tarihlere lütfen dikkat ediniz… Kılık ve Kıyafet Devrimi’nden tam 11 yıl önce vefat ediyor.

Doğal olarak Devrim henüz gerçekleşmemişti… Hatta cumhuriyet bile kurulmamıştı…

Yıkılan, darmaduman olan, halifesi İngilizlere sığınan, cesedi kokmuş imparatorluğun kalıntılarından yepyeni ‘’bağımsız’’ bir ulus doğuyordu…

Ama piyasada, sağda solda türbanı sömüren yobazlara bakarsanız; Atatürk’ün annesi türbanlıydı!..

*
Dedim ya; bir şeyin öncesi vardır sonrası vardır... Ama din pazarlayan İslamcılar bu tarihsel gerçeği bilerek görmezden gelirler... Çünkü ideolojilerinin devam etmesi için TÜRBAN adeta bir can simididir onlar için... Sürekli limon gibi sıkarlar türbanı... Bildiğimiz limon nasıl C Vitamini deposuysa, türbanda oy deposudur...

Mesela İslam dininin peygamberi Hz.Muhammed İslam'ı yaymadan önce İbrani dinine mensuptu, şimdi buna bakarak; Muhammed Yahudidir diyebilir misiniz?

Cem Akkılıç
11 Ekim 2014

Türban değil başörtüsü

Atatürk’ün annesi türbanlı değildi… Çünkü türban içinde BONE olan ve Rahibelerden örnek alınmış tuhaf bir modeldir... Başörtüsü değildir!..

Zübeyde hanım Kılık ve Kıyafet Devrimi'nden önce yaşadığı için başı örtülüydü… Burada bile farkı görmezden geliyorlar… Türban başka bir şeydir, başörtüsü başka bir şey… 







Sıkmabaşlı memure yazım

20 yorum:

Adsız dedi ki...

son 10 yılda kaç tane çakma tarihçi çıktı.Atatürk ve arkadaşlarına atmadık çamur bırakmadı şerefsizler.Herşeyi çarpıtıyorlar.Ama güneş balçıkla sıvanmaz,bunu unutuyorlar..dinciler yardakçılarıyla ülkeyi bölme peşindeler ve maalesef başardılar.bu halkın uykusu çok ağır oldu bu sefer bakalım ne zaman gerçeği farkedecekler.

Sevda dedi ki...

Ne farkeder turbanliydi yada değil ...Medeni dünya görüşünde demokratikbir iinsandi ve Atatürk gibi bir Dünya Liderini. Yetistirdi. Yillardir bu masum örtüyu rant kapisi yaparak siyasi basari elde ettiler. Ve halen daha devam ediyorlar. Şimdiye kadar kamusal alanda serbest değil yaygarasi kopardilar en sonunda serbesti getirdiler yasa cikardilar yetmedi ilkokul öğrencilerine serbest ettiler amaç ne geri kalmis toplum yaratmak.

Çapulcu kraliçe dedi ki...

Bu türbanlı kızlara muhaazakar diyorlar dimi.nasıl muhafazakar bunlar.instigram ve facebok siteleri binlerce türbanlı kaynıyor.hepsi çok alımlı,şuh pozlar veriyorlar.bunlar neyi muhafaza ediyor..benge genital bölgelerini muhafaza etmeleri gerek.

Adsız dedi ki...

kadını toplumdan çekmek demek o toplumu yok etmek demektir.İslam dini yok olan toplumlardan sorumludur.Toplum katili bir dindir.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bangkok'ta bir Türk var. AKP'li ve cahilin önde gideni.
Türkiye'de ekonomi çok iyi diyor. Sonra dönüp bir soru soruyorum; Avrupa'da doğalgaz 100%22 ucuzlarken Tayyip doğalgaza 100%9 zam giydirdi, ne düşünüyorsun diyorum, ekonomi böyle diyor. Bunların ne dedikleri belli değil...

Yani sözün özü bunlar hem kara cahil hem Türk düşmanıdır.

Türban taktılar ya her şey tamam bu soytarılar için.

Sedat Suluk dedi ki...

Cem bey Bangkoku bilemem ama her yıl Ramazan ay'ında Suudi Kraliyet ailesinden yüzlerce kişi İngiltere'ye geçicı olarak (İçmek için karı,kız hatta o.lan s.kmek için) göç ediyorlar.

Muhittin kızıltaş dedi ki...

Güzel makyaj yapar bunlar bi boka yaramaz sadece çocuk makinası ve seks köleleri bunları bu hale sokturan şerefsiz kenan evren ve hükümetler karış karış ülkeyi teslim ettiler dinci kinci militanlara ..

Adsız dedi ki...

İslam'ı Yahudiler kendi çıkarları için icat ettiler. Neymiş efendim Müslümanlar ÖBÜR DÜNYADA rahat edeceklermiş. İyi Yahudi gelsin beni düdüklesin, ben ÖBÜR DÜNYADA rahat edeyim... Var mı len böyle bir masal? :)

Dünyada 7 milyoncuk Yahudi var 2 milyar Müslüman!.. Peki kim kimin kölesi?

Yahudilerin 2 icadı vardır. Birincisi ÖBÜR DÜNYA masalı, ikincisi ŞÜKÜR ettirmek...

Yahudi işçi çölün ortasında 4000 dolar maaş alsın Müslüman 800 lira asgari ücrete ŞÜKÜR etsin...

Yahudi nasıl alıyor o 4000 dolar maaşı? Müslüman'ı sömürerek alıyor. Türkiye gibi doğal kaynakları zengin ülke İsrail'e peşkeş çekiliyor. Bunu anlamamak için ya salak olmak gerek ya da AKP'li.

Nihat dedi ki...

akape gitsin hepsi başını açıp kıçlarını örtecekler.bu yazımı saklayın.

Cem Akkılıç dedi ki...

Büyük çoğunluğu TÜRBANI mecburiyetten takıyor. Böyle saçma, rengarenk, boneli bir paçavranın İslam'ın emri olmadığını kendileri biliyor aslında. Baskı, tehdit, şantaj... Yahudiler çeşitli yöntemlerle İslam'ı sömürerek bir nevi zorla türban taktırıyor kızlara...

Olacak iş değil... Böyle bir örtünme sadece Malezya ve bizde var.

Yahudiler bunları hem uyutuyor, hem türbandan milyonlarca dolar para kazanıyorlar...

Bilge Kaan dedi ki...

İnsanlık tarihi milyonlarca yıla dayanıyor. En eski DİN 4000 yıllık Tanrı neden milyonlarca yıl kendisini belli etmedi.
Kuran kafa karıştırır. Nereye çeksen oraya uzar.Yahudiler kendi çıkarları için yazdılar Kuranı.Çünkü çakal Yahudiler dünya nimetlerini paylaşmak istemediler. Hiç dikkat ettiniz mi müslümanlar neden ha babam çoğalır? Sözde amaç gavurları yok etmek içindir. İşte o masalı Yahudiler uydurdu. Çünkü Yahudiler gerçeği gördüler. Bunlar çoğlalırsa ucuz işçi olurlar. Sömürmeye açık hale gelirler. Dünyada 2 milyar müslüman var ama hepsi sömürge... Demek ki çoğalmak işe yaramamış. Bunu bile göremiyorlar.

Tuba dedi ki...

AKPden kurtulmanın tek çaresi sağ sol demeyip gerçek dindar insanları da kapsayan milli bir partinin acilen kurulmasıdır.Atatürk gençliği tüm mücadelesini bunun için vermelidir.Ülkemiz ellerimizden kayıp gidiyor ve cahilleştirilen nesiller yaratılıyor.

Cem Akkılıç dedi ki...

Ben türbana karşı değilim. Başörtüsüne hiç karşı değilim... Ayrıca ikisi farklıdır...

TÜRBAN yani sıkmabaşa, Kamu'da ve eğitim kurumlarında karşıyım...

Çünkü TÜRBAN sadece TÜRBAN değildir. TÜRBAN takanlar gerici sistemi uygularlar...

Yoksa sokakta isteyen istediği yerine taksın türbanı...

Benim büyük annem başörtüsü takardı, saçları görünürdü... Sofradan besmele çekmeden tuzluğu bile almazdı...Şimdi bu AKP'li şarlatanlar saçı görünen kadınlara kafir, or*spu diyorlar...

Evet, evet aynen öyle diyorlar.

Oysa kendi TÜRBANLI kızları İslam hariç ne varsa onu uyguluyorlar...

Kör değiliz, her şeyi görebiliyoruz!..

Selma dedi ki...

Benim bildiğim türban takan insanların kendilerini tamamen dine vermeleri gerekir. Cem bey siz sürekli bunların avm lerde gezip tozduğunu yazıyorsunuz.Onların istediğide zaten bu.Türbanı milletin gözüne sokmak.Maksat din için olsaydı kendilerini dine verirlerdi.

Adsız dedi ki...

Müslümanların en komiğime giden yanları şu: putlara tapmak haram diyorslar, sonrada kıbleye dönüp kabe denen siyah küp idole tapınıyorlar. Sanırım akıllarından zorları var!

Phos Phoros dedi ki...

Türbanlılara "neden bunu takıyorsun" yada "neden böyle giyiniyorsun" diye sormamak lazım! Bunları doğrudan kendi silahlarına maaruz bırakmak gerek.

Çakma Türbanlılara "Dinimize uygun giyin, kendini avrupai kefaşelere benzetme lütfen" veya "Peygamber efendimiz seni bu halde görse, bunun onun hoşuna gideceğine eminmisin?" veya "Şu halinle müslümandan başka herşeye benziyorsun, allah sana akıl fikir versin" tarzında ithamlar kullanarak onları kendilerine karşı rezil etmek, kanımca en etkili yoldur!

Kendilerine karşı durmak onları davalarına dahada sarar ve buna bağlı olarak hepten saçmalamaya başlarlar. Bırakın taliban gibi kapansınlar.... Eninde sonunda çiçek gibi açılacaklar.

Adsız dedi ki...

ÇARŞAF GERİ KALMIŞ ÜLKELERDE ERKEK KISKANÇLIĞININ CAHİL KADINLAR ÜZERİNDEKİ ÖRTÜSÜDÜR.TÜRBAN DA AZ KISKANÇLARIN

Hüsnügül Köse dedi ki...

Ben bu gençliğin nasıl bu hale geldiğine hala anlam veremiyorum? Kadınların bu kadar aşağılandığı ve hor görüldüğü bir ortamda; kafanı o çaputlara saracaksın,üzerine markalı gözlüğünü takıp,soytarı gibi dolaşacaksın!...Sözün bittiği yerdeyim.

Adsız dedi ki...

Haklısınız bu lafları size soyletenlerden bisi olmaz zaten.

cokiremikbirdurum dedi ki...

Şüphesiz Allah katında din islâm'dır.Kitap verilmiş olanlar,kendilerine ilim geldikten sonra sırf,aralarındaki ihtiras ve aşırılık yüzünden ayrılığa düştüler.Kim Allah'ın âyetlerini inkâr ederse,bilsin ki Allah hesâbı çok çabuk görendir.
ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ 19.