Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türbancılara 10 soru...

Türkiye’de ortalık toz duman… 

Türk bayrakları indiriliyor, teröristlerin heykelleri dikiliyor… 

Balyoz gibi KUMPAS davalarla çökertilen Deniz Kuvvetlerimiz Eğe denizinde varlık gösteremez olunca, Yunanlılar adaları işgal ediyor, silah yığınağı yapıyorlar. Doğu Akdeniz’de karşısında caydırıcı bir Türk deniz gücü olmayınca İsrail petrol ve doğal gaz çıkartarak Türkiye’nin haklarını gasp ediyor.

Eğitim sisteminden adalete, mahvolan ekonomiden dış siyasetteki başarısızlıklara, işçi katliamlarından kadın cinayetlerine, çocuk gelin sayısındaki
patlamalarla ve daha çok fazlasıyla yokuş aşağı giden bir Türkiye var karşımızda.

Dünya tarihinde görülmemiş boyutlarda peşkeş ve hırsızlık ‘’telefon ses kayıtları’’ ile belgelense bile, ülkenin neredeyse yarısı umursamıyor…

Güney Doğu illerinde Kürtçe Kuran, Kürtçe ezanlar okunuyor ama Türkçe okunmasını ''kafirlik'' olarak görenler ses etmiyor...

Yahudi’nin AVM’lerini dikip, ‘’geliştik’’ diyen bir zihniyet var… O Yahudi’ki AVM’lerini dikip 890 lira asgari ücretli eleman çalıştırıp, kaymağını ülkesine götürüyor…

Bir Türk olarak bütün bunlar kanımıza dokunuyor…

Bütün siyasi gelişmelerin dışında bu yazımın devamında Türban konusunu tekrar ele almaya karar verdim.

Türbancılara 10 soru soracağım.

Umarım basma kalıp cevaplar gelmez…

‘’Allah seni islah etsin, yakalarsak kafanı kör testere ile keseceğiz, şöyle yapacağız böyle yapacağız, bilişime başvuracağız...’’ gibi rüzgârların bana sökmediğini anlamış olmalarını umarak Türbancılara 10 sorumu soruyorum.

1: Türban’a ısrarla başörtüsü diyorsunuz. Başörtüsünde BONE olmaz. Rahibelerden esinlenilen BONE takılmazsa dinden çıkacağınıza mı inanıyorsunuz?

2: Türbanlı kızların 100%99’u etek giyiyor ve haliyle bacaklarının bir kısmı görünüyor. Saç telinin görünmesi yasak ve günah ise, bacak etinin bir kısmının görülmesi sevap ve serbest midir?

3: Türban’a Ayet diyorsunuz ama Türbanlı kızların 100%99’u yaz aylarında o Ayet’in üzerine güneş gözlüğü konduruyor. Bu konuda ne diyeceksiniz?

4: Tayyip’in eşi Emine bir taktığı Türban’ı ertesi gün takmıyor günahmış diye. Bu mantıkla bakınca Türkiye’de günah işleyen yüz binlerce Türbanlı kız var demektir. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

5: 30 yıl önce kadınlar eşarp takarlardı. BONE yoktu. Daha sonra SIKMABAŞ modeli icat edildi ve türban 2000’li yıllara göre çok değişti. Hatta 5 yıl öncesinin Türbanları bile artık neredeyse yok. Şal gibi bir şey takıyor bayanlar. Acaba bu değişimin kaynağı nedir? Kuran’da yeni bir Ayet’mi keşfettiniz bizim bilmediğimiz?

6: Biz yıllarca Türban siyasidir derken, sizler tersini iddia edip; Türban dinin emridir dediniz. Camiler bomboş!.. En azından önünden geçerken bakıyoruz. Hiçbir Türbanlıyı camiye girerken ya da çıkarken görmüyoruz. Camiler neden boş?.. Hani Türban dinin emriydi?..

7: Sosyal medyada sayısız Türbanlı kız profil açıp, özellikle şuh bakışlı fotoğraflarını yayımlıyor. Muhafazakârlık kelimesinin anlamı bize göre bir şeyleri muhafaza etmektir. Bu sizin muhafazakârlık tanımlamanızla tezatlık oluşturmuyor mu?

8: Türban’ı inanışı gereği takanlara neden laf ediyorsunuz diye söylenirken, Türban takmayan kadınları ‘’inançsız’’ olarak görmüş olmuyor musunuz?.. Hani zorlama yoktu ayrıca!..

9: Günümüzün SIKMABAŞ MODELİ boneli Türban’ın sadece Malezya ve Türkiye’de kullanıldığını biliyor musunuz? Türban takmayan Arap kadınları kafir olamaz değil mi?

10: Bu yazıyı okuyarak Takunya Libidocusu sitesini ziyaret etmiş oldunuz. Hiç mi haklı yanımız yok?


Cem Akkılıç
9 Eylül 2014

Bu yazımda leopar desenli Türban'a hiç girmedim bile. Merak edenler leopara  buradan bakabilirler.



Tribünleri ayağa kaldıran son saniye uçan kafa golü

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2014/04/leopar-desenli-turban-ve-corcil-meselesi.html






36 yorum:

Adsız dedi ki...

Ülkemizin menfaatlerini düşünen bir iktidar yok.Onlar sadece nasıl daha fazla götürürüz peşindeler.İnsanların gittikçe yoksullaşması umurlarında değil ve türban gibi ıvır zıvır şeylerle uyutmayı başardılar ne yazıkki.

Adsız dedi ki...

Soldaki türbanlı fena kırıtıyor yanlız::DDD

Adsız dedi ki...

Bacak etleri görünüyor demişsin Cem bey. Beyaz et sağlıklıdır,belki o nedenledir.

Cem Akkılıç dedi ki...

Beyaz et ucuzdur ayrıca...

Ozcan Mad dedi ki...

İsyan etme ..!
Yaradanın bu sözüne isyan ediyorum. İsyan etme diye diye koyun gibi bir toplum oluşturdular...!?

Ozcan Mad dedi ki...

İsyan etme ..!
Yaradanın bu sözüne isyan ediyorum. İsyan etme diye diye koyun gibi bir toplum oluşturdular...!?

Onar plato dedi ki...

itiraf edeyim yatakda çook ateşli oluyorlar be yahu.....

Adsız dedi ki...

İstediğiniz herkese sorabilirsiniz. türbanlı kızlar sevişirken asla ama asla başlarındaki türbanı çıkartmıyorlar.Öyle bir empoze etmişler ki,uyuşturucu gibi bağımlılık yapmış türban....Araştırın bu dediğimi. Etrafta çok erkek var türbanlı ile sevişen.

Sevim dedi ki...

Tayyip Erdoğan herzaman müslümanlıktan bahseder ama ne yazık ki kendi Müslüman değil hala İsrail ile ilişkisi var Müslüman olmayan ülkeler bile İsrail ile ticareti kestiler ana Türkiye hala İsrail ile ticarette varsın onca insan ölsün biz ticaretimize bakalım

Adsız dedi ki...

Gün gelecek, islammı yoksa türklük değerlerimi diye seçim yapılması gerekecek. Kim neyi seçecek hep merak etmişimdir.

Türkiye bu konuda ince bir buz zeminde ilerliyor..

mehmet gunuc dedi ki...

VALLA BEN DENEDİM SAÇ GÖRÜNCE İNEĞİN KILLARI AKLIMA GEİYOR GÖT BACAK GÖRDÜMMÜ NEFSİM UYNIYOR HELEDE SIKMABAŞLAR İÇİNE BİRŞEY GİYMİYOR NERDEN BİLİYON DERSEN DENEDİM TAVSİYEMİ EDERİM DENEYİN GÖRÜN

Ümran Kılıç dedi ki...

sokaklarda erkek kucaklarndan inmiolar turban denen bezi takinca namuslu ayaqna yatiolar insan deil seytan bunlar

Okania dedi ki...

Kafayı kapatmadan önce beyinde öldürmek gerekir bel altı duyguları yoksa pek bir anlam ifade etmez türban... 

Tekin dedi ki...

Kim karsina cikip Allah icin yaptigini söylüyorsa, bilinizki o Allah icin degil kendi cikarlari icin yapiyordur..

Cem Akkılıç dedi ki...

Ben hayatım boyunca SAÇ TELİNDEN etkilenen, tahrik olan bir erkek görmedim. Ama TÜRBANLI görünce tahrik olan milyonlarca erkek var.
Demek ki TÜRBAN dini bir sembol olmaktan çok bir seks sembolü olarak karşımıza çıktı.

Adsız dedi ki...

Cem bey altı kaval üstü şişhane içinböyleleri yüzünden dinimizde zarar görüyor Allah onları islah etsin açık olsalar daha iyi.

Adsız dedi ki...

dinimızde vücut hattını belirgin kılmamak var. Ama o kadar çok kişi varki başını kapatıp ben cennetligim gözüyle bakıyorlar aynaya edep sadece saçta olsa keşke.. 

Çapulcu kraliçe dedi ki...

Zaten aciklardan deil kapalilardan korkcaksin biz acik olduqumz halde yapmiyoruz ama onlar kapaliyim diye qecinen ozellikle qozlerden uzak yerleri secen sonrada namusluyum ayaqina yatan kisiler cok komik bi durum.

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban madem dinin emri neden para ile satıp dini ticarete alet ediyor şerefsizler?

Ayrıca neredeyse bütün türban markaları Yahudilere ait.

Ne kadar enteresan değil mi?

Kadir Tamerer dedi ki...

UYANIKLAR,TÜRBANLA ülkenin 35 yılını götürdüler.Bilimle,teknikle,geri kalmışlıkla,insan hakları ,tarihleri,yolsuzluk,yoksulluk ile uğraşmasınlar diye.

Unknown dedi ki...

Bu sekilde saçlarını bağlayan kadınların olacağını ve bunlardan çokça sakınılması gerektiğini, fitne yayacaklarını peygamber efendimiz SAV daha ozamandan haber vermiştir ve uyarmıştır, bunlar bizim dinimizle alakası olmayan şekilde moda çıkartıp fitne yaymaktadırlar.. Rabbim ıslah etsin cümlemizi..

Adsız dedi ki...

Naparsanız yapın da genelleme yapmayın ve tabularınızı kırın gerçekten siz böyle yaptıkça insanları başörtüsünden soğuttuğunuzu zannediyorsunuz ama öyle değil şahsen ben daha da gururla takıyorum başörtümü ve bu bahsettiğiniz kişilerin sadece başları kapalı onlar tesettürlü değil anne babalarının zoruyla başını kapatan beyin fakirleri

Adem Şahin dedi ki...

kimse çıkıp bana karşı gelmesin. türbanlı insanlar toplumun her alanında sorun çıkartırlar, hiçbir yararları yoktur.

Cem Akkılıç dedi ki...

Zaten Türk kadınına TÜRBAN'ı zorla dayatanlar kadının toplumdan silinmesini istemiş böylece Türkiye'nin zayıflatılması planlanmıştı. Kadını toplumdan çıkartırsan ya da geri plana atarsan o toplum gelişmez. Arap ülkeleri buna bir örnektir.

Çapulcu Mert dedi ki...

türbanlı kızın biri yorum yazmış yularıda genelleme yapmayın demiş.Bunlara resimde gösterseniz kör oldukları için ve işlerine gelmediği için görmezler,anlamazlar.türbanın içine taktıkları bantı hepsi takıyor.genelleme değilse nedir bu?evet genelleme yapıyoruz.çünkü türban allahın emri olsa arap karıları takardı.işte bu herşeyi açıklıyor..

Emine Yeygel Çakır dedi ki...

Kız çocukları üzerinden pirim yapmak işlerine geliyor .Yarının annelerini ne kadar pasif yetiştirebilirlerse o kadar başarı elde edecekler.Türkiye de her şey bitti şimdi tek derdimiz okullardaki saç sorunu mu ?İşten çıkartılan medenci kardeşlerimizin çocukları okul ihtiyaçlarını hangi parayla alacak diyen yok mu?

Adsız dedi ki...

Gerçekten alemsin takunya libidocusu bu soruları sormak her babayiğidin hakkı değil.Ben bırakın herkes istediği gibi giyinsin diyenlerden değilim.Çünkü dincilerin baskısını hele Anadoludaki baskılarını iyi bilen bir öğretmen emeklisiyim.İslam ile alakası olmayan bu ucube örtüyü zorlayanlara lanet okuyorum!!!biz büyüklerimizde hiç böyle bir kapanma görmemiştik.

Bulent Semerci Albaz dedi ki...

Hayatımdan geçen 20 yataklı ilişkiden 16 sının neden türbanlı olduğunu şimdi anladım

Adsız dedi ki...

biriside gelip bir tane soruya cevap verememiş.bence bunun sebebi mantık karşısında dincilerin dona kalmasıdır.teşekkürler sorular için.

Adsız dedi ki...

vatan haini şerefsiz türbanlılar 10 sorunun bir tekine bile cevap veremezler.zaten verende olmamış.

Adsız dedi ki...

1)bone takılmasının nedeni türbanın altından saçların çıkmasını ,görünmesini engellemektir .

2)islamda kadinlarin etek giymesi şart fakat bileklere kadar olmalı ,en azindan ten belli etmeyen kalin corap giyilmelidir .bazı 'sözde' müslümanlar bunu uygulamamakta ,bu onların ayıbıdır .gunahi kendinedir baska kimseye yazilmaz ,sizin 'dinci' dediginiz bizler bunu uygun bulmuyoruz zaten destekledigimiz falan da yok fakat siz bizleri bunlarin dogru olduguna inaniyormusuz gibi gosteriyorsunuz ,iş yine genelleme yapmaya geliyor.
Ayni dine mensup her insanin dusunce sistemi ayni degildir .kurunun yaninda yaşı yakiyorsunuz ,luzumu yok.

3)ben bunda bir sakinca bulmuyorum ,eger bir erkek kadin turbaninin ustune gozluk takti diye tahrik oluyorsa bu onun abazaligidir .ayet denmesine gelirsek bu manevi bir nitelemedir ,aslinda turbanin dini emir oldugunu simgeler .

4)bunu şuan ogrendim ,bilgi yoktu. Kaynagi nedir kimdir bilmiyorum .kendimi soyledi birimi salladi mechul .eger gercekse bu da destekledigim bisey degil ,israftır .

5)bu sozde muslumanlarin cikardigi biseydir ,size hak veriyorum .Fakat aramizda sozde muslumanlarin oldugu gibi gercek muslumanlarda var sizde bunu anlamalisniz ,tum dindar insanlari ayni kefeye koymayi birakmalisiniz .dışarida dediginiz turden turbanlilarin oldugu gibi çarşafla gezen kardeslerimizde vardir .

6)turban yada basortusu farkli ibadet ,namaz kilmak farkli bir emirdir .her birinin sevabi gunahi farklidir .kaldi ki camide kilmadi diye namaz kilmadi anlamina gelmez ,evde de kilinabilir .mesela dindar olmayan herhangi bir kisiyi ele alalim.(hepsinin ayni oldugunu soylemiyorum dindar olmayipta duzgun yasayan indanlar da var.) diyelimki bu kişi içki içiyor ve bu haram ama zina olan baska bir haramı işlemiyor neden? Madem haramlardan kaçınmıyor ,ozen gostermiyor zinada yapsin .sizin soylediginiz sey bunun kadar saçma .örtüyü siyaset için kullananlar ayrı dini için örtenler ayrıdır.

7)bence tezatlık olusturuyor ,bu da ornek bir davranis degil ,desteklemiyoruz.

8)DİNDE ZORLAMA YOKTUR ! fakat bu zorlama dine girmek veya girmemek icin gecerlidir .yani siz bir insani dine girmesi icin zorlayamazsiniz FAKAT dine girdikten sonra emirlerine uymalidir ,bundada insanlar zorlayamaz siz birine gidip basini ort diyemezsiniz, ancak ona örtünmenin faziletini anlatirsiniz eger gercekten Allah korkusu varsa örtünür ,eger örtünmezse inançız manasınada gelmez ,nefsine agır gelmis olabilir bunu yargilamak bize dusmez ,kulun Allah katinda hangi mertebede oldugunu biz bilemeyiz. Eger boyle kardeslerimizi inancsiz diye yadirgayanlar varsa aramizda çok yanlis yapiyorlar ,uygun bulmuyorum .

9)Arap kadinlariyla kiyas yapip durmuşsunuz ,eger onlarin iyi musluman olduguna inaniyorsaniz yaniliyorsunuz .dinde oje surmekte yoktur fakat arap kadinlari surekli ojeli geziyor (kapali olmalarina ragmen) surekli agır makyaj yapiyorlar .bu sizce dogrumu? Her topluma aşılanmış bazi dogrular ve yanlislar var. Turkleri araplarla kiyaslamaniz biseyi degistirmez .

10)diger yanitlarimda soyledigim gibi hakli yanlariniz var ,kesinlikle reddetmiyorum . Fakat sizin hakli olmaniza ragmen desteklenmemenizin nedeni tum dindarlari ayni kefeye koymanizdir .

VE UNUTMAYİN İNSAN BEŞERDİR ŞAŞAR ,NEREDEYSE HİCBİRİMİZ İSLAMİ DORT DORTLUK YASAMİYORUZ .EGER SİZ BİR DİNİ (SADECE İSLAM DEGİL) O DİNE MENSUP İNSANLARA GORE YARGİLARSANİZ COK BUYUK HATAYA DUSERSİNİZ .KUSURSUZ OLAN DİNDİR MUSLUMANLAR YADA İNSANLAR DEGİL .SİZLER BUNU ANLADİGİNİZ GENELLEME HAPMAYİ BİRAKTİGİNİZ ZAMAN BİZLER SİZİN HAKLİ YANLARİNİZİ DESTEKLEDİGİMİZ ZAMAN DOGRU YOLU BULURUZ .

Adsız dedi ki...

1)bone takılmasının nedeni türbanın altından saçların çıkmasını ,görünmesini engellemektir .

2)islamda kadinlarin etek giymesi şart fakat bileklere kadar olmalı ,en azindan ten belli etmeyen kalin corap giyilmelidir .bazı 'sözde' müslümanlar bunu uygulamamakta ,bu onların ayıbıdır .gunahi kendinedir baska kimseye yazilmaz ,sizin 'dinci' dediginiz bizler bunu uygun bulmuyoruz zaten destekledigimiz falan da yok fakat siz bizleri bunlarin dogru olduguna inaniyormusuz gibi gosteriyorsunuz ,iş yine genelleme yapmaya geliyor.
Ayni dine mensup her insanin dusunce sistemi ayni degildir .kurunun yaninda yaşı yakiyorsunuz ,luzumu yok.

3)ben bunda bir sakinca bulmuyorum ,eger bir erkek kadin turbaninin ustune gozluk takti diye tahrik oluyorsa bu onun abazaligidir .ayet denmesine gelirsek bu manevi bir nitelemedir ,aslinda turbanin dini emir oldugunu simgeler .

4)bunu şuan ogrendim ,bilgi yoktu. Kaynagi nedir kimdir bilmiyorum .kendimi soyledi birimi salladi mechul .eger gercekse bu da destekledigim bisey degil ,israftır .

5)bu sozde muslumanlarin cikardigi biseydir ,size hak veriyorum .Fakat aramizda sozde muslumanlarin oldugu gibi gercek muslumanlarda var sizde bunu anlamalisniz ,tum dindar insanlari ayni kefeye koymayi birakmalisiniz .dışarida dediginiz turden turbanlilarin oldugu gibi çarşafla gezen kardeslerimizde vardir .

6)turban yada basortusu farkli ibadet ,namaz kilmak farkli bir emirdir .her birinin sevabi gunahi farklidir .kaldi ki camide kilmadi diye namaz kilmadi anlamina gelmez ,evde de kilinabilir .mesela dindar olmayan herhangi bir kisiyi ele alalim.(hepsinin ayni oldugunu soylemiyorum dindar olmayipta duzgun yasayan indanlar da var.) diyelimki bu kişi içki içiyor ve bu haram ama zina olan baska bir haramı işlemiyor neden? Madem haramlardan kaçınmıyor ,ozen gostermiyor zinada yapsin .sizin soylediginiz sey bunun kadar saçma .örtüyü siyaset için kullananlar ayrı dini için örtenler ayrıdır.

7)bence tezatlık olusturuyor ,bu da ornek bir davranis degil ,desteklemiyoruz.

8)DİNDE ZORLAMA YOKTUR ! fakat bu zorlama dine girmek veya girmemek icin gecerlidir .yani siz bir insani dine girmesi icin zorlayamazsiniz FAKAT dine girdikten sonra emirlerine uymalidir ,bundada insanlar zorlayamaz siz birine gidip basini ort diyemezsiniz, ancak ona örtünmenin faziletini anlatirsiniz eger gercekten Allah korkusu varsa örtünür ,eger örtünmezse inançız manasınada gelmez ,nefsine agır gelmis olabilir bunu yargilamak bize dusmez ,kulun Allah katinda hangi mertebede oldugunu biz bilemeyiz. Eger boyle kardeslerimizi inancsiz diye yadirgayanlar varsa aramizda çok yanlis yapiyorlar ,uygun bulmuyorum .

9)Arap kadinlariyla kiyas yapip durmuşsunuz ,eger onlarin iyi musluman olduguna inaniyorsaniz yaniliyorsunuz .dinde oje surmekte yoktur fakat arap kadinlari surekli ojeli geziyor (kapali olmalarina ragmen) surekli agır makyaj yapiyorlar .bu sizce dogrumu? Her topluma aşılanmış bazi dogrular ve yanlislar var. Turkleri araplarla kiyaslamaniz biseyi degistirmez .

10)diger yanitlarimda soyledigim gibi hakli yanlariniz var ,kesinlikle reddetmiyorum . Fakat sizin hakli olmaniza ragmen desteklenmemenizin nedeni tum dindarlari ayni kefeye koymanizdir .

VE UNUTMAYİN İNSAN BEŞERDİR ŞAŞAR ,NEREDEYSE HİCBİRİMİZ İSLAMİ DORT DORTLUK YASAMİYORUZ .EGER SİZ BİR DİNİ (SADECE İSLAM DEGİL) O DİNE MENSUP İNSANLARA GORE YARGİLARSANİZ COK BUYUK HATAYA DUSERSİNİZ .KUSURSUZ OLAN DİNDİR MUSLUMANLAR YADA İNSANLAR DEGİL .SİZLER BUNU ANLADİGİNİZ GENELLEME HAPMAYİ BİRAKTİGİNİZ ZAMAN BİZLER SİZİN HAKLİ YANLARİNİZİ DESTEKLEDİGİMİZ ZAMAN DOGRU YOLU BULURUZ .

Adsız dedi ki...

Cem bey merhaba. Sitenizi inceledim. Ahlaka aykiri bir durumuzu gormedim. Keske tum bu duzeyli sorularinizi instagramda da paylassaniz. Buradaki Cem beye goruslerinden dolayi saygi duydum. Ancak instagramdaki Cem bey bu olamaz. Konuya gelirsek; tum elestirilerinizde haklisiniz. Turban yoktur. Basortusu vardir. Islam dininde olmasi gereken basortusunun gogusleri kapatacak derecede inmesidir. Sikmabas diye tabir ettigimiz durum soz konusu degildir. Peygamberimiz acikca buyurmustur ki; deve horgucu gibi dolananlar cennetin kokusunu dahi alamayacaklar. Makyaj, bacak gorunen etek boylari, kisa kollu kiyafetler, topuklu ayakkabilar vs... caiz degildir tesettur emrine gore. Ben basortuluyum. Asla kisa etek giymedim. Gozluk konusuna gelince tesetture ne sakincasi var anlayamadim??? Dikkat cekme anlamindaysa eyvallah dogru. Ama basortusu sakatlaniyor diyemeyiz tabii ki. Eksik yerine getirmis olur sadece. Islamda israf da haramdir. Bir ortuye 100 lira veriyorlar en az. Ben 10 liralik sal takiyorum ve Allah hesap sormayacak Vakko takmadim diye :) Yani aslinda yabancilarin oyunu ve musluman hanimlarin cehaleti sayesinde su konulari konusur olduk. Hepimize hidayet versin Allah. Ne denir ki...

Türbanlı kızlar hastası dedi ki...

Türbanlı kızlar yazın açık sandalet giyiyorlar. Erkeklerin yüzde 76 sı ayak fetişisti.Ama kimse kıl görünce tahrik olmuyor.

Adsız dedi ki...

Yukarıda bahsettiklerinizde gerçekten haklısınız emin olun ki bu türler tesettür ün yanından bile geçmiyor bahsettiğiniz tür hadislerde giyinik çıplaklar olarak geçiyor ve sıkma baş diye tabir ettiğiniz kişilerde cennetin kokusunu dahi alamayacak diye geçiyor . Ama üslubunuz çok genelleyici her başını kapatan kadın için geçiyor gibi.. Bu kişileri ne ateistler ne müslümanlar ve ne de tam anlamıyla tesettürlü kadınlar tasvip ediyor hatta nefret ediyorlar hani savunulacak hiç bir yanları yok bir an önce soylarinin tükenmesi dileğiyle ..

Adsız dedi ki...

Bir partiyi karalamak için islam değerlerine saldırmanız, samimiyetsiz olduğunuzu gösteriyor.

İslam dinin de örtünmenin kuralları ve sınırları bellidir. Bu sınırlar içinde kimi şal giyer kimi türban kimi başka bir sey. Bu kurallara uymayanlar ya cahil ya da allahın emri için takmıyorlar bu kadar net.

Allahın dinine emir ve yasaklarına karşı düşmanlık edenler için sonsuz bir cehennem ve azap vardır.

Allahın emirlerini dünyalık içinn makam için kullananlar için de aynı azap vardır.