Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Tarafını seç...



Tarafını seç...

Bu sayfayı sosyal medya profilinizde paylaşmak için sağ sütunda bulunan butonları kullanın...>>>




12 yorum:

Oya dedi ki...

şehitler için bir defa bile göz yaşı dökmeyen, Mısır'a ağlayan ama şehit işçilerimizin ölümlerine kader diyen bu sıkmabaşlardan nefret ediyorum.İyiki siteniz var.Tarafımın Atatürk tarafıdır.

Adsız dedi ki...

KURANDA SAC KELIMESI GECMIYOR. AKSI OLSAYDI ZATEN ORTULU OLARAK DOGARDI INSANLAR. HADISLERIN HEPSI ITILAFLI.

Hüseyin Saçıkara dedi ki...

Eğitimli toplumlarda modern giyinen kadınlara eğitimli erkekler hemen sarkıntılığa mı başlıyorlar. Ben sokakta seksi giyinmiş bir kadına saldırmalı mıyım? Hangi devir- de yaşıyoruz. O zaman ülke insanlarını ahlaki eğitimden geçirmeliler. Bakalım o zaman sarkıntılıklar oluyor mu? Tabii kadınlarla erkekleri ayırırsanız 25 yaşına kadar kadın erkeksiz ve erkek kadınsız kalırsa o zaman başka tabi. Bence esas ahlaksızlık, toplumu ağır vergilerle soymak, ayakkabı kutularıyla para aşırmak, tüm bunlar ahlaksızlık değil mi? Türkiye'de benzin 5 TL'yi geçti. Oysa Kıbrıs'ta 360 Kuruş. Acaba neden? Türbana kutsal diyen makarnacılar acaba bunları düşünüyor mu?

Mine Koyutürk dedi ki...

Yanlis anlasilmasin, Ama bana türbanli kiz dedin mi? Korkuyorum, orusbu gibi görüyorum. memeler ortada, koca poposu ortada, daracik giymisler mallar meydanda, sokak oruspularina kurban olsunlar. Ne bok yedikleri bile belli degil bu turbanli kizlarin. 

Adsız dedi ki...

dunyada ucbin kadar din var..ve herkes kendi dininin dogru oldugunu savunuyor..yani s herkesin musluman olma gibi bir zorunlulugu yok..

zaten hicbir normal insanin, merhameti ve beyni olan insanin dini olmaz. Tum dinler insanlara dogumundan itibaren surekli zorla ogretilir ve kurallarina uydurulur..daha bu safsatalar sanirim ucyuz besyuz sene kadar devam edecege de benziyor..

bu din iman islerinin egemen siniflarin uydurmalari oldugunu nasil olsa simdiki dinciler anlamasa bile torunlari anlayacak.

Unknown dedi ki...

Üçbin tane din var demek bile insanın inanmaya ihtiyacı olduğunun kanıtıdır. Yanlış olur doğru olur herneyse? Bu meseleyi kendine yorarak zeki olduğunu sanman bi yanlış, inanan insanlara sırf inancı var diyerekten küçük görmen ikinci yanlış. Bu kadar yanlış içindeyken kendini 'doğru' sanman da cabası...
Az akıllı ol azcık. Vallahi sağlığa iyi geliyor yav kafatasının içindeki organı kullanmak.

Adsız dedi ki...

Bu din olayı elini 3-4 bin tane çürük elma olan ve sadece bir tane sağlam elma olan bir sepete elini sokup sağlam olan elmanın gelmesini ummaya benziyor...

Ben ne mi yaptım? Ağaçta gördüğüm bir elmayı seçtim...

Ha bunun da elbette çürük çıkma ihtimali var ama işimi şansa bırakmaktan iyidir. En azından kendi tercihim.

Adsız dedi ki...

Ben turbanlıyım ve senın buraya fotografını attıgın kısıler gıbı kesınlıkle gıyınmıyorum. Bırcok yazını okudum kısılerın goruslerıne saygılı bırıyımdır fakat bu nefret bı ınsana nasıl gelır anlamıs degılım. Elınde bırkac koz var gulhane parkındakıler, mahrem yerlerı bellı olan ve Islam'a uygun gıyınmeyen turbanlıları hedef secmıssın ama bu soyledıklerını yapmayan bı kesımı de yargılamak sana dusmez. Ben ne fethullah ne tayyip yancısı bı ınsanım onları sevmedıgı mı de herkese soylerım dınımı yasarım. Ateist arkadaşlarım bıle vardır her gorusu dınler ve kesınlıkle kotu soz ve benzerı seylerle karşılık vermem bu yaptıgın gercekten ınsanlıga sıgabılecek bırsey degıl ınsanların ozgurlugunden bahsedıp ınsanları boyle yargılamak... Bu fotograflarını gordugum bası kapalı dıger yerlerı kesınlıkle ıslama uymayan gıyınıste olanlara musluman degıldır demek bana dusmez ama carsafın dınımızın geregı oldugunu bılecek kadar bılgılısen onu da az cok bılırsın. Baska kısılerın goruslerıne kulaklarını kapatma eger cevap yazarsan ve sorun varsa karsılık verırım ıyı gunler

Adsız dedi ki...

bu ne saçma bi kısafilm lan doktor olmak isteyen zaten bunu yapar türbanlısıda olmayanıda tamamen bilinçaltı saçmalık

Adsız dedi ki...

Fikrinize katılmıyorum saygıda da kusur etmemeye çalışıyorum. Ancak mevcudiyetinin yok olacağı bu fikirlerinin bilgisayarı kapatmış gibi zihninin yok olacağı nasıl mantığa uyabilir canım kardeşim yozlaştırılmış yanlış yonlendirilmiş hatalı gosterilmiş bilgiler yüzünden islam alemi bugün böyle aciz durumda. Canım kardeşim benim umarım yalan yanlış bilgilerden arındırarak ruhunu Yüce Allah'ım islamiyet ile tanıştırır. Senin gibi düşünen sorgulayan insanlar keşke hep olsa doğa üstü bir varlığı doğal olaylar ile bağdaştırmasa sağlıcakla kal

Adsız dedi ki...

Tweet atan adam kesinlikle haklı.
Şurası da bir gerçek bu ülke de alkol, sigara yasaklansa bir kaç ay sonra devlet emekliye maaş veremez duruma gelebilir.

Zafer dedi ki...

Cem Akkılıç soytarı türbanlıların kabusu olmuşşsun.İnan az bile yapıyorsun.Artık bu millet kafaya takılan o rahibe bezinin dinin emri olmadığını anladı.