Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Cem Akkılıç düşmanlarına kötü haberlerim var…


Biz Poşet’in ne olduğunu çözdük!.. Peki, ya siz?..

Belgesel niteliğindeki videomuzu izlediğinizde sizde muhtemelen Poşet’i çözeceksiniz.


‘’İnancımız gereği takıyoruz’’ diyenler ayrımcılığın kralını yapıyorlar!.. Çünkü ‘’o takmıyor, yani inanmıyor’’ demek oluyor bu.

Türban’ın, kadını çekici bir obje haline getirdiğini ve önlenemez bir türban fetişizminin doğduğunu görüyoruz!.. Sosyal Medya’da türbanlı kızlara olan ‘’ilgi patlaması’’ bunun kanıtı değil mi?

Baş örtmenin, İslam dininin tek başvuru kitabı olduğuna inandığımız Kuran-ı Kerim’de emredilmediğini kanıtlıyoruz.

Gerçi kanıta gerek yok, Kuran zaten kapatılması gereken ‘’yerleri’’ tam olarak tarif etmiş.

Kuran’da ne SAÇ ne de BAŞ kelimeleri geçmiyor. Tanrı unutmuş olamayacağına göre?..

Hadi; artık İslam dinine daha fazla hakaret etmeyin ve çıkartın kafalarınızdan o renkli torbaları!

* * *

AKP’yi kutluyoruz!
ASELSAN’ın 100%51 İsrail’e satıldı… Sıradaki gelsin...










Cem Akkılıç düşmanlarına kötü haberlerim var…
Bir süre önce din satıcısı bazı ‘’gereksizler’’ sitelerimi ve beni mahkemeye vermişlerdi. Bunlar genel
olarak benim ‘’montaj fotoğraflar’’ hazırladığımı, bu blogda; İslam dinine ve sıkmabaşlı kızlara ağızlara alınmayacak küfürler savurduğumu hiç utanmadan söyleyip durdular.

En son bir tanesi çıktı; kendisine hakaretler ettiğimi ve kızının fotoğraflarını ‘’montaj’’ yaptığımı iddia etti… Sahte deliller hazırlayarak tabi!..

Bu yazının yazıldığı an itibariyle 4.191.037 kişinin giriş yaptığı Takunya Libidocusu’nda hiçbir yazıda ‘’ulan’’ kelimesi bile yazmamışken, ‘’gereksizin biri’’ çıkıp; ‘’Cem Akkılıç dine hakaret ediyor…’’, örtülü kızların anal seks meraklısı olduğunu yazıp duruyor, diyerek iftira attı üzerime.

Birincisi; bu sitenin konusu, kandırılmış kızların ‘’şeyleri’’ değil, kafalarındaki Cumhuriyete karşı bayrak olarak kullandıkları rengarenk torbalardır!..

Bunun ispatı da; bu sitede hiçbir zaman ‘’cinsel içerikli’’ yazıların yazılmamış olmasıdır!

İkincisi; bana ne kardeşim Türbanlı kızların seks tercihlerinden?..

Ha bir de, Araplar pis ise, pis denir. Bu hakaret değildir!.. 

Evet, Araplar çoğunlukla pistir… Mısır’da camilerin katı insan dışkısı koktuğunu iyi bilirim. İnanmayan gider koklar. Ya da; Yemen’de, başkent havaalanında tuvaletlerin sidik havuzu olduğunu görmüşsem bunu yazarım, hakaret değildir.

Ne yazık ki bizim insanlarımızda genelde pistir!.. Ekmeği nimettir diyerek yere atmazken, yediği armudun çöpünü fırlatır sokağa. Sanki armut nimet değilmiş gibi!.. Evlerin içi tertemizken, sokaklarımız pislik içindedir.

Ürdün’de camiye 50 metre uzaklıkta Uzakdoğulu 17 yaşlarında çocuk fahişeler pazarlanıyor! Satanda, yapanda herhâlde Hindu, Şaman ya da Ateistler değil. Gittim, gördüm ve yazarım… Haber değeri vardır!.. Bu sapkın alışkanlıklar Takunya Libidocusu için haber malzemesidir!..

 ‘’Atatürk düşmanları’’ milli hislerden arındırılmış ‘’zaviye ürünleri’’ oldukları için, Araplara pek bir hayrandırlar. En ufak bir Arap eleştirisinde bunu İslam’a hakaret sayarlar.

Kanadalı Müslümanlar tanıdım. Kanada’yı fok katliamı için eleştirdiğimizde İslam’a hakaret mi etmiş sayılacağız?..

Artık bu konuda sözü daha fazla uzatmanın manası yok bu başlıkta…

Çapulcuları derinden üzecek ve örnek oluşturacak kapı gibi ‘’yargı kararı’’ var elimde.

Bundan sonra Cem Akkılıç’a iftira atacak olan, türbancı, dinci, Arapçılara kapak olsun bu karar!

Yargı kararını buradan okusunlar bakalım.

Cem Akkılıç
18 Haziran 2012


                                                                                                                                                                                                                 

Ara sıra da Camiye uğrayın, 2 rekat namaz kılın yahu sevaptır!..

Başımızda AYET taşıyoruz diyerek Ayet’in üzerine ‘’Gâvur’’ malı gözlük konduruyorlar.

Sitemizin sağ sütununda bulunan TAYYARE PİLOTLARI başlıklı yazıyı okudunuz mu?..

19 yorum:

Meral dedi ki...

Bu devirde ılımlı islamcılara diklenip,gerçek yüzlerini göstermek hemde bunu inatla devam ettirmek her babayiğitin harcı değil.

Size teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

Hadi kafalarına KAÇAK KAT çıkıyorlar onu anladık da o güneş gözlükleri ne oluyor.Bende hep bunu merak ederdim.Fethullaha mı mail atıp sorsak yoksa diyanet işlerine mi? ekstra bir sevabı olmalı yoksa boşuna takmazlar o gözlükleri oraya.hem zaten başı açık kızlarda kafalarına güneş gözlüğü konduruyorlar dimi.. yani türboların ne eksiği var.

Adsız dedi ki...

beni e çok güldüren kendilerini KAPALI diye tarfi etmiş olaları.Hani saçlarımız kapalı deseler anlarım :) Kapalı...

Bunların neresi kapalı ya...

Adsız dedi ki...

ohhhhhhh yeaaaaaaaaaaaa sizi gidi sizi, kafayı çekin bişey olmaz başınız örütülü zina yapın bi şey olmaz, başınız örütlü slikon taktırını memişlerinize bi şeyyyy olmmaazzz, başınız örütülü bu ülkeyi kurtaran Atatürke sövün bişeeeyyyy olmazzzzzzzzz başları örtülü Allahı kandırmayacaklar ama....

Adsız dedi ki...

Geçen gün türbanlı bir kız evrimsel mimariyi anlattı. Az daha harun yahyadan bahsedicekti nerdeyse :D

SUBNOISE dedi ki...

Abi sayfana girince birisi KURANDA BAŞÖRTÜSÜ YOK diyor.Kim bu ya... Harun Yahya mı yoksa?.. :):):):):):):

Adsız dedi ki...

AKP ile bu sıkmabaşlarda tarih olacak.. bekleyin görürsünüz.

Cem Akkılıç dedi ki...

İSLAMCILARDA CİNSELLİK PATLADI

Son yıllarda gözlerden kaçmayan bir gerçeği İslamcı camiada söz sahibi olanlar da reddetmiyor; İslamda cinsellik patladı.

İnternet, chat, SMS, TV, DVD'nin çok yaygınlaştığı çağımızda, mesela türbanlı bir genç kızın düşük bel pantolonundan göbeği görülebiliyor. G-string giyiyorlar, MTV'yi, magazin programlarını seyrediyor, sevgilileriyle gizli gizli buluşuyor, flört ediyorlar. Renksiz ve iddiasız giyisilerden eser yok. Rengarenk türbanlar takıp, paraları ölçüsünde marka giysiler giyiyor, eşlerini, psikiyatrlara "erken boşalıyor" diye zorla götürebiliyorlar.

"Kıyafet renginin seçiminden, yaşam tarzına kadar bir değişim yaşanıyor. Mesela çok renkli kıyafet eğilimi çıktı. Hasan Bülent Kahraman, "herşeyimiz pornografi oldu" diyor, bu doğru ve bunun dindar kesime yansıması rengarenk giyim anlamında oldu. Bu bir değişim ama arkasında cinsellik var.


HABERİN DEVAMI;

http://www.aktifhaber.com/tempo-islamda-seksi-kapak-yapti-43933h.htm

.

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızlar paçalı don giymiyorlarmış. üstteki haberde öyle yazıyor.sahi ya bunlar ne biçim muhafazakar.hem kendimizi dine adadık diyorlar hemde paçalı don giymiyorlar.koptum koptum....

Emine dedi ki...

Bunlar kafalarına taktıkları o bez parçasının İslam'ın emri olduğunu sanıyorlar.Aslında çoğu biliyor bunun bir emir olmadığı.Desinler ki biz bunun moda için takıyoruz, ya da AKPli olduğumuz için takıyoruz desinler.İki yüzlülüğü bıraksınlar.O zaman hoşgörüyü hak ederler.Ama bunlar hem saçları açık medeni kadınlara orospu diyorlar hemde parklarda ellerinde peçete ile geziyorlar.

Adsız dedi ki...

bence türban bayanlara çok yakışıyor,ne kadar çekiciler baksanıza... bilmiyorum türbana neden bu kadar karşı çıkılıyorki.

Adsız dedi ki...

Yaka örtüsü anlamında "hımar" kelimesidir. Bu kelime pek çok örtü için kullanılan genel bir örtü tanımıdır. Baş örtüsü olması için Hımar-ı Res demesi icâb eder. Hâlbuki abdest uzuvlarını anlatan âyette başı mesh etmeyi ifâde ederken "res" kelimesini kullanmasına rağmen Kur'an, bu âyette bu kelimeden uzak durmuştur ve sâdece hımar kelimesini koymuştur. Bu da örtünün sâdece iffet alanlarını kapsadığına dikkat çeker ve kılında kimseyi tâhrik etmeyeceği açıktır..

Adsız dedi ki...

ne kadar düşük insanlarsınız

Cem Akkılıç dedi ki...

Ben de Antalya'da oturuyorum seni görsem rezil ederdim diyen bir dinciye not düşüyorum. Antalya'da ki evi sattım. Kemer'e yerleştim. İnternetteki adresi güncelleyin. 2 yıldır o adresim nette yayınlanıyordu. Bir delikanlı çıkıp kapıma gelemedi. Ahh keşke gelseydi… Benzin ile yakmaya yemin etmiştik çünkü geleni.

Ha bir de senede 2 ay Antalya'dayım. Onun dışında sürekli dünyayı dolaşıyorum. Anlımda salak yazmadığı için yılın büyük bölümünü Ukrayna’da geçiriyorum. Çünkü sigara 1 dolar, benzin 1 dolar, DANA KIYMA ETİ kilosu 2 dolar.

Bu videoyu izlesin o gerici tekkeci. :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZD5B8OcArGs




.

Adsız dedi ki...

Abi mükemmel yazıyorsun ya helal olsun sana vallahi, bu blogun ilk zamanlarını hatırlıyorum da hala o cem abiyi yıkamamışlar...

Adsız dedi ki...

Ben bu siteyi neden daha önce görmedim ya.Muhteşem bir blog hazırlamışsınız.takunya libidocusu favorim artık.profilimde paylaşıyorum..

Adsız dedi ki...

kafalarına o çaputu neden takıyor bunlar. alt kısımlar daha önemli diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

bu devirde boyle cesur bir site ve yazi içerikleri. . cem akkilic in düşmanları olmasi gayet normal. ama iplemedigi belli.

Süfeyla Zabun dedi ki...

Gerçekten Cem Akkılıç blogları çok cesur.Ben Almanya'ya yaşıyorum. Burada cemaatin kuklası olan çok türbanlı kız var malesef.Yayınlarınızı severek takip ediyorum. teşekkürler.