Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Atatürk’ün Ayşe öğretmeni coplanıyor!


4+4+4 İslami eğitim sistemi bütün ülkeyi sokaklara döktü…

Yıllar yılı üniversite kapılarında salya-sümük ağlayıp, orasını burasını yırtan türbanlı kızlar neredeler?

Paçalarından sapır sapır çelişki akan ve ‘’Eğitim istiyoruz’’ diyerek demagojinin kralını yapan sıkmabaşlılar neden sustular?..

Varsa bir babayiğit çıksın açıklama yapsın!

Şimdi ülkeyi sivil diktatörlükle yönetenler, o zamanlar bu cahil kızları mazluma yatmak için kullanmışlardı çünkü.

Hababam salya-sümük karşılığı eğitim talebi tam bir komediydi zaten.

*

8 yıllık KEMALİST eğitim sisteminde kız çocuklarının okuma oranı % 98 artmış vaziyette. Çocuk gelinlerde büyük azalma görülmüş!..

Badem için bundan büyük kabus olabilir mi?..

Şimdi 4+4+4 ile pedofili kürek sakallı mollaların koynuna atacaklar küçücük kız çocuklarını. Yasal olmayan ‘’imam nikâhı’’ ile evlendirip, tecavüzlere kılıf bulacaklar.

Ayrıca İslamiyet’e göre 13 yaşındaki kızlar ergen sayılıyor. Bunu zaten kendileri yazıp çizmiyorlar mı?..

*

Mesela her daim Yeşil Sermaye’nin aksakallı baronlarına ucuz işçi, sömürülecek çocuk eleman lazım. 

Nasıl yaratacaksın?..

4+4+4 bunun için icat edildi.

*

Pedagoglar, bilim insanları, cumhuriyetin aydınlık savunucuları bu pespayeliğe ‘’DUR’’ demek için bütün ülkede meydanlara döküldü.

Ancak AKP faşizmine karşı hiçbir şey direnemiyor. Halk demokratik hakkını kullanarak sokaklara dökülüyor. Meydanlarda hiçbir taşkınlık yapmadan, kırmadan, dökmeden anayasal hakkı olan mitinglere katılan insanlar polisin copunu yiyor, biber gazına maruz kalıyor.

*

Bu oyunların hepsinin arkasında Amerika var…

Çünkü Amerika ulus devletleri yok edip, ele geçirmenin yolunu buldu. AKP gibi taşeronlar ile ılımlı İslam zehrini pompalayıp milleti uyuttular. Zaten eğitimde neymiş!.. Bilime, sanata, çağdaşlığa ne lüzum var. Bunların hepsi günah… Kötü, kaka şey bunlar…

*

Küçük yaşta kocaya git, kocana en az 3 çocuk ver… Nüfusun olsun 100 milyon… Sonra o kadar nüfusu besleyeme… Açlıktan sürüm sürüm sürün… Hapishanelerde 3 kişi aynı yatakta zıbar.

Amerika gelsin senin ülke kaynaklarını yesin bitirsin… Aynen Arap’ın petrolünü lıkır lıkır içtiği gibi…

Arap ülkelerinde hayat ve yaşam koşulları nasıl ise Türkiye’de de öyle olmalı ki; Coni sefasını sürdürebilsin…

Gâvurları yok edelim diye asırlardır çoğalan dinci gerici zihniyet, şimdi T.S.K’nın mevcudu azaltılsın istiyor bir de!..

1.5 milyarlık İslam âlemi alt tarafı bir Almanya kadar üretim yapamıyor. 5 milyoncuk Finlandiya cep telefonu icat edip hem bedevinin hem Alaska’daki Eskimo’nun cebine cep telefonu sokuyor.

Bunları görmemek için insanın ya kör olması lazım ya da süzme aptal…

*

AKP faşizmine hiçbir şey dur diyemiyor… Ülke Araplaşıyor, Araplaştıkça Coni’nin sömürgesi oluyor. Bu son 4+4+4 rezilliği de bütün bu gerçeği gösteriyor.

Kim uyandıracak bu cahilleri?..

İşte orada, meydanlarda; Atatürk’ün Ayşe öğretmeni coplanıyor!

Cem Akkılıç
30 Mart 2012

ADD Başkanı Tansel Çölaşan adeta gürledi





















 



8+4 KURNAZLIĞI


















AKP'nin müthiş yalanları. Belki hiç izlemediğiniz görüntüler. Buradan bakınız.

CEMAAT OKULUNDA SEKS SKANDALI

FETHULLAÇI öğretmen küçük kızlara para karşılığı oral seks yaptırmış. Cemaat bakalım bu işin içinden nasıl sıyrılacak. DETAYLAR burada.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Herşey meydanda. din iman palavra. Tayyip yahudilerden aldığı üstün hizmet madalyasını geri verdi mi?. Aslında niye o ödülü aldı diye sormak daha doğru our.Zaten Davutoğkunun" İsrailci" olduğunu bilmeyen yok ki.. bunu akepeliler bile kabul ediyor artık.

Esin Serap Çolakoglu dedi ki...

eğer hükümetin bu hamlesi gerçekleşecek olursa Türkiye tam anlamıyla yazıda anlatıldığı gibi arap ülkesi olmaktan kurtulamayacak.yazık ki yazık diyorum.

Antiabdullah dedi ki...

akp ilk 5 yılında mazluma yattı son 5 yılda dikta rejimi kurdu..

TÜRKİYE BÖLÜNDÜ..

Adsız dedi ki...

istediğiniz kadar site açın 4 değil isterse 40 milyon kişi tıklasın sitenizi türban dinin emrdir

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban dinin emri falan değildir. Baş kelimesi Arapça RES olarak okunur. Ayette BAŞ değil ziynetleri yani kadının cinsel bölgeleri kastedilir. Hiç kafanız basmıyorsa biraz Yaşar Nuri’yi okuyun. Sadece sizin kafalarınıza sokulanları yazıyorsunuz. Türban denilen bez parçası dinin emri değil Arap örfüdür. Bir nevi modasıdır. Kalkıp da Türk düşmanı Arapların örfünü gelip burada dinin emri diye anlatmasın kimse.

Adsız dedi ki...

su carsaf ve basortusu gelenegini sanki kitapimizda yaziyormus gibi sanki dinimizin emriymis gibi yorum yapanlar oldumu dayanamiyorum uslup bu oluyor dogal olarak. hele bir de cesitli yerlerde Ataturk e kin besleyenlerin yorumlarini okuyunca dahada uslup um . . . oluyor - uzuluyor insan bu toplumdan yani bu tarz karacahil ve arapci zihniyetler hizla çogaliyor.

Korhan Korman dedi ki...

Cem ne kadar uğraşırsan uğraş şartlanmış bir beyni sen değiştiremezsin. Kimisi sen ben gibi beynini bunlara yorar ses eder, kimisi için bu zor gelir kapatır kafasını oturur çekirdeğini çitler, dizisini seyreder.Din diktatörlüklerin en büyük silahıdır. yazılmış metinleri bile farklı öğretirler ve cahil insan gözü kapalı inanır. Bu yorum yazan kardeşim gibi.O ötesini araştırmaz kendisine "bu din emri" derler inanır savunur. Savunmasının içini doldurabilir mi? Asla. Mevcut iktidar gibilerinin iktidarda kalma yolu cehalettir çünkü. Cahil insan oturup sorgulamaz. "Neden dindar insan amerikada hristiyan ordusunun korumasında yaşıyor" "neden milyonlarca doları var" demez.Adam çıkar bir ağlar bunlar da onunla beraber ağlar.O yüzden mevcut iktidarın en büyük fobisi aydın,okuyan ve soru soran insandır.

Cem Akkılıç dedi ki...

4+4+4 kabul edildi. İlk önce pedofili mollalara hayırlı olsun!..

Adsız dedi ki...

Turkiyede bugun itibariyle egitim bitmistir bundan sonra islami bir egitim ile beyinler yikanacak Ataturk dusmani bir nesil yetistirilecektir.. utan turkiye utan.

Adsız dedi ki...

SAÇ telinden tahrik olup, kadın kalçasını sevap olarak gören bi tür sekso manyakla doldu etraf. normal bütün bunlar..

Adsız dedi ki...

bu jop,bu biber gazı,bu tazyikli su yarın uğradığınız her haksızlıkta ses çıkarmayın diye gözdağıdır hepimize, başka birşey için değil. yaşasın ileri demokrasi.

Adsız dedi ki...

"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.ne güzel söylemş Hz.Ali. 40 yıl köle ediyorlr üstüne birde meydan dayağı atıyolar şimdilerde.ne günlere kaldık.

Adsız dedi ki...

Cem çok yanlış düşünüyorsun bazen bir kelime birden fazla şey çağrıştırılabilir ayrıca kadın saçı cazibe merkezidir unutma iranda açık saç gören erkek 1 hafta unutmuyor demek ki kadın saçı cazibe merkezidir allah da azgınliği önlemek adına buyurmuştur . . . Yazan eren

Cem Akkılıç dedi ki...

Eren sen miki filmi izliyorsundur mutlaka. Çok ciddi araştırmalarımıza ve kanıtlı belgeli yazılarımıza göre zaten İNTERNETE GİREN TÜRBANCILARIN %99 u porno izliyor. Peki, sen o filmleri izlerken kadınların sadece saçlarına mı bakıyorsun? :)

Adsız dedi ki...

Akp iktidarının ilk zamanlarıdır ve Tayyip'in Amerika'da Remzi Gür tarafından Bursla okutulan çocukları sürekli eleştiri konusu olmaktadır...
Sonunda Tayyip, Çocuklarının Amerika'da Okuma Gerekçesini, Türban sorunu olduğunu Gösterir...
Bu cevap üzerine,
Ertesi Gün
Baykal Kameralar karşısına Geçerek Sorar.
... '' Oğullarınında mı Türban Sorunu Vardı?''

Tabiki cevabını Alamaz.

Adsız dedi ki...

Cem sana bir şey sormak istiyorum.
Allaha ve peygambere inanıyormusun.
Kurana inanıyormusun.
Yani tam olarak kendini ne diye tanımlıyorsun?Türkçü mü-Sosyalist mi-ateist mi-hümanist mi-Atatürkçü liberal mi-,yani ne tam olarak gerçekten anlamaya çalıştım anlayamadım.Ergenekoncu diyenlerde var sana bilemiyorum.
Herneyse siten çok zor okunuyor.. Git gide aşağıya doğru uzuyor. Yani rahat bir site değil. YAzıları bulmak zor. Sayfa yüklemesi hep tekrardan alıyor. Bilmiyorum temayı mı değiştirsen siteyi mi taşısan sitede gezmek çok zor ya.
herneyse ... ben türbanlı değilim, türbanlılardan da nefret ediyorum.
Ama ben Kuran okuyan namaz kılan bir müslümanım.senin İnançlı biri olmadığını düşünüyorum. Buna eminim nerdeyse aslında...Yorumlarda dine hakaret var ve izin veriyorsun çünkü... Ben olsam katiyen izin vermezdim. Allaha ve gerçekten onun gönderdiği haberlere öldükten sonra ahiret hayatına inanan biri izin vermez.
Bir şey daha Kuran okudun mu hiç?
Okumanı tavsiye ediyorum.
Türbanlılara gelince..
Ben onların zaten kendilerini namuslu bulduklarını sanmıyorum. Artık herkes seks sembolü olduklarının farkında...
Böyle olmak istiyorlar ki zaten..
Bu anlamda bence siten gereksiz gibi geliyor. Belki seks sembolü olmak için daha da bir türbana bağlanmak geliyordur içlerinden ne bileyim..
Herneyse hadi bye..
Sudenaz.

Subnoise dedi ki...

Dinlerin kitaplar1n1; Okuyup anlayana 'ateist', Okuyup anlamayana 'dindar', Hem okumay1p hem de anlamayana, 'yobaz' denir. Nikola Tesla ....... Dinler atesbocekleri gibidir: Parlayabilmek icin karanliga gereksinim duyarlar. Tum dinlerin kosulu yaygin olan belirli bir derecede cehalettir. Ki sadece bu havada yasayabilirler ancak. Arthur Schopenhauer

bigmaster dedi ki...

Dünya tarihinde,ilk ve son olarak emperyalistlere diz çöktüren tek bir lider vardır;Mustafa Kemal Atatürk.
Ama anlıyorum ki hata etmiş;keşke Samsun'a kırık dökük bir bandırma vapuru ile çıkıp oradan yaydığı ateşle vatanı kurtaracağına,şeriatçıların çok sevdiği Vahidettin gibi yapıp,kolay olanı seçip,İngilizlere ait bir gemiyle kaçsaymış;çünkü bizlere emanet ettiği ülke onun kurduğu düzene,inkilaplarına,cumhuriyetine ve bağımsızlığına ihanet etti,hainleri vatansever,vatanseverleride hain ilan etti;Vahidettin'in bile vatansever ilan edildiği bir ülkede;keşke sende ihanet etseydin atam,daha senin yazdığın Nutuğu okumadan hariçden gazel okuyanlar var;değmezmiş atam,değmezmiş!!!