Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türban anketi ve sözlük kuşları

Okuyucularımızdan gelen talepler karşısında bir anket hazırlamaya karar verdik. Bu araştırma, insanların Türbanı ne şekilde gördükleriyle alakalı. Anketi hazırlarken tamamen objektif olmaya özen gösterdik. İstedik ki; herkes düşüncesini, fikrini belirtsin. Ziyaretçilere sadece 1 defa oy kullanma hakkı verdik.

Sitemizin sağ tarafında bulunan ‘’banner’’ penceresinden, fikrinizi yansıtan seçeneği işaretliyorsunuz.

Daha önce hazırladığımız ‘’saçları örten türban mı, yoksa mahrem yeri kapatan don mu kutsaldır’’ başlıklı anketimiz büyük ilgi görmüştü. Bu nedenle o anketin süresini uzatmaya karar verdik.  

ÇAĞLAR BOYUNCA İSLAM BU DERECE HAKARETE UĞRAMAMIŞTI.

Anketimize konu olan; günümüzün klasik ‘’Abajur kafalı Sıkmabaş’’ modeli.

Evet, GENELLEME yapıyoruz çünkü Türban sadece KAFA KILLARINI örtüyor. Bir türbanlı çıkıp, ben bunu İslam’ın emri diye değil, moda için takıyorum diyerek dürüstçe kabul etsin, helal olsun demeye hazırız.

İslam’ın emrini yerine getirmek, kara çarşaf giymekle olur. Onu da zaten sittin sene giyemez bunlar.
                                                                        
Bu şekilde bir de utanmadan toplumdan ayrıcalık ve statü bekliyorlar. ‘’Bak görüyor musun biz imanlıyız haa, ona göre’’ demeye getiriyorlar. Tabi bu arada Libido tavan yapıp, beton gibi dikiliyor…

(Fotoğrafı tıklamayın. Bu ön görüntüdür. Oy vermek için sağ sütuna bakın)

roooooo
 
Horoza sormuşlar; civciv mi yumurtadan çıkar, yumurta mı civcivden çıkar diye?Horoz hiç istifini bozmadan; ben polemiğe girmem, basar geçerim demiş!.. 


SÖZLÜK KUŞLARI

Bilgi kirliliği deposu olan bir takım sözlüklerde, bazı yobazlar, gerçekleri gösterdiğimiz için panik içerisinde sitemize çamur atmaya kalkışıyorlar. 


Bir sözlük kuşu İslamcı, beni kastederek şöyle bir laf yumurtlamış; ‘’Sitesine gelen insanların çoğu türban klasörlerindeki resim arşivini genişletmek için sitesini ziyaret ediyor. Belli ki nefretten elleri titreyerek hazırlamış bu blog sayfasını.’’

Birincisi; bu blog sitesi açıldığı günden beri beton gibi ayakta, kararlı ve eller titremeden hazırlanıyor. Elleri titreyen korkak Risâle-i Nursuzları zaten ifşa ederek burada okuyucularımıza gösteriyoruz. 

 

İkincisi; bu sitenin hiç titreyen bir hali var mı acaba? 

 

Ayrıca sayfalarımıza Türbanlı fotoğrafı görmek için gelenler varsa, yanlış adrese geldiklerini hemen anlıyorlar. Çünkü biz düşüncelerimizi sağlam, şuurlu ve kararlı yazılarımız, yorumlarımızla iletiyoruz. Türbanlı fotoğrafı isteyenler, sosyal paylaşım sitelerine hücum ediyorlar. Her türden tesettürlü kız o sitelerde, bin bir çeşit fotoğrafını zaten yayınlıyor. Türbanlı kızların Yahudi malı sosyal paylaşım sitelerine olan yoğun ilgisine ve kendilerini teşhir etme meraklarına artık şaşırmıyoruz.  

En son ne zaman camiye uğradın diye sorsanız, muşmula gibi yüzünüze bakarlar orası da ayrı tabi.

Sözün özü, ayda ortalama 90 bin tekil ziyaretçinin uğradığı ve site içinde ortalama 3.6 sayfa dolaştığı Takunya Libidocusu’nu hazırlarken, ellerimizin titrediği falan yok. Beton gibiyiz maşallah!..

Asıl elleri titreyenler; hakkımızda hakaret dolu sayfalar açan korkak İslamcılar. Çünkü onların ne isimleri var ne de cisimleri. Cinsiyetleri bile belli değil meretlerin.

Ne komiktir ki; o bilgi kirliliği sözlüklerde yazan ‘’sözlük kuşları’’da saçma sapan nicknameler kullanarak pisliyorlar.

Bu sitede bu zamana kadar ‘’ulan’’ kelimesi bile yazılmazken, İslamcıların ağza alınmayacak türde küfürler etmesi, katı dışkılarını malum yerleri yerine ağızlarından boşaltıp, binlerce hakaret yorumları yazarak salyalarını akıtmaları, aslında gerçekler karşısında ne kadar korktuklarını gösteriyor. (Yobaz güruh için sağlıkçıların aşı geliştirmesi toplum sağlığı açısından artık elzem oldu)

*

Evet, biz işimize bakalım ve sizlerin vereceği oylarla, Türban denilen çıfıt bezinin erkekleri uzaklaştırıp, uzaklaştırmadığına bakalım!..

Sabahın köründe evden çıkmadan önce tek tel saçım gözükmesin diyerek, ayna karşısında ortalama 45 dakika geçirip, kafasını üniformasıyla paketleyen Türbanlı kızların, okuyucularımız gözüyle ne kadar ''çekici bir obje'' olup olmadıklarını görelim ve gösterelim.

Her şey vatandaşın gözüyle belirlensin…

Cem Akkılıç
1 Eylül 2011

NOT: Bu yazı vesilesiyle, ‘’ulan’’ kelimesini bir şekilde kullanmak zorunda kaldım. Asla tek bir küfrün bile yer almadığı, bundan sonrada yer almayacağı sitemizde bu durumu anlayışınıza bırakıyoruz.

TURBAN TANRI’NIN EMRİ OLSA ARAPLAR TAKARDI
Gerçeği gören kimileri, bu duruma; Tanrı’nın emri olsa; ‘’analarından TÜRBANLI olarak çıkarlardı’’ diyor!

https://cemakkiliculudagsozluk.wordpress.com/

fffff
73813_463120683959_630563959_5428367_8201936_n

YOBAZLARA bu son çağrımdır! Okusunlar buradan



B İ R  T E Ş E K K Ü R 

Uludağ Sözlük sitesinde Cem Akkılıç başlığı açıp, hakkımda görüşlerini yazan güzel insanlara selam olsun. Aynen kendilerinin belirttiği gibi ben de onları tanımam etmem. Hava atıyor Cem demesinler diye, o sayfanın linkini vermiyorum burada. Okumak isteyen Uludağ sözlüğe baksın.

14 yorum:

Cem Akkılıç dedi ki...

Bunlar camiye gitmezler. Bunlar Bağdat caddelerinde lüks ciplerle gezerler. Bunlar üniversiteye girmek isterler, orayı gerici zihniyetin güdümünde ilim irfan yuvası olmaktan uzaklaştırıp cemaatin arka bahçesi yapmak isterler. Bunlar lüks alış veriş merkezlerine giderler. Bunlar kamuya girmek isterler, çünkü bunlar Atatürk’ün kurduğu laik düzenin karşısında bir karşı devrim piyonlarıdır.

Işık okullarından mezun oldular çoktan… Artık her yerdeler!..

Adsız dedi ki...

Birlikte olduğum bir türbanlı kız vardı. Sürekli ilişkiye giriyorduk. Bir gün dayanamadım ve sordum.Neden birlikte olurken türbanını çıkartmıyorsun dedim.Bana döndü sen biliyormusun bu türbanın kaç saatte takıldığını dedi… o an hak verdim kıza, neden birlikte olurken çıkartmadığına

Suat dedi ki...

AKP türbanı sömürerek bol bol oy topladı. ama partinin ileri gelen birkaç kadını nedense türbansız. kısacası AKP sağ gösterip sol çakmış oldu bunlara. yarın gene oy lazım olsa direk türbanı sömürecekler. iki yönlü kullanıyorlar türbanı. politika malzemesi oldu. İslamla alakası yok. ben inançlı ve namaz kılan birisiyim. bizim ailemizde türban takan yok. büyük annenlerimde başörtüsü taktılar her zaman ve saçları gözüktü.bunlarınki tek kelimeyle maskaralık. Biliyorum btün bunları gösterdiğiniz için size küfür ediyorlar. birde utanmadan bunu İslam adına yapıyorlar. bunların kabesi Amerika çünkü. Teşekkürler Cem Akkılıç. aynen devam kardeşim.

Musa dedi ki...

hahahaha kim bunlarmı kara çarşaf giyecekler... inanmıyorum... türbanlı kizlar çarşaf giyecek... rüyamda görsem inanmam... gerçi öyle bir rüya rüya değil olsa olsa kabus olurdu.

mahvoldu millet desenize :):):):
ılımlı islamcıların camisi yoktur,ışık evleri vardır.

Nilgün Akman Taner dedi ki...

ben bu zamana kadar tek bir yobaz görmedim bu türbanlıları eleştiren.Eleştirmezler çünkü zaten DAYATILAN ve İSTENİLEN MODEL bu. Kadınların türban takıp aynı anda seksi görülmeleri… işte sizinde yazılarımızda söylediğiniz gibi MODEL bu.Yoksa rahatsız olsalar ortalığı ayağa kaldırmaları gerekirdi.Size ettikleri hakaretlerin 1000 mislini bu kızlara ederlerdi. otobüste şort giyen sporcu kız saldırıya uğrarken, Erzurum gibi illerde el eledolaşan gençler saldırıya uğrarken, kafasına türban altına daracık kot giyen sözde dinci şaklabanlar parklarda her haltı yiyorlar serbestçe.

Tek kelimeyle helal olsun sana Cem Akkılıç. Az bile yazıyorsun bunlara.

Cem Akkılıç dedi ki...

Aslında Yobazlarda büyük ilerleme var Nilgün hanım. Eskiden montaj derlerdi, şimdi bir iki kız yapmış ne var bunda diyorlar. Yobazlar için ciddi bir ilerleme sayılır bu. Zaten İslam ülkelerine bakıldığında -dikkatle bakıldığında- ne kadar ileri olduklarını görebiliyoruz.

İşin en komik yanı; tek savunmaları şu; açık kızlarda yapmıyorlar mı? P.ornocular hep açık kızlardan çıkıyor vs… iyi ama açık kadınların hepsi p.orno yıldızı değil ki!. Ama TÜRBAN takanların hepsinin altında daracık kotlar var hatta yüzde 99 u etek giyip dizaltı bacaklarını etlerini gösteriyorlar. Kafa kılı günah oluyorsa, diz altı etler sevap mıdır?

Şakirtlerin türbanlı kızları p.ornocularla kıyaslamalarını mantıklı buluyorum. Başka kıyaslayacak şey bulamıyor yobazlar ve haklılar. Evet, yobazlar bu kıyaslamada haklılar.

Adsız dedi ki...

Suratı bir karış sakallı takunyalı yobazlara, türbanı takıp her haltı yiyen barbi bebeklerine kısacası TÜRK DÜŞMANI İslamcı şebeklere attığınız bu korkunç büyük şamar için teşekkürler size. Bu siteyi herkese önereceğim.

Selim dedi ki...

Arap sıpasının biri aynen şöyle yazmış, direkt aktarıyorum;


Örtünmek Allah'ın emri..

Allah hangi kıyafetlerle örtüneceklerinde kat'i ve kesin bir kural belirtmemiş olsada örtünme onun emri..

Her toplumun ve dönemin şartlarına göre örtünmesinde ufak tefek değişiklikler olabilir. Ya da örtünülen kıyafetlerin isimleri değişebilir..

vay şapşal vay... Üstü TÜRBAN altı meyhane olanları eleştireceği yerde ettiği zırvalara bak hele.

Tanrı bir daha yollasın şu kesin ayetide herkes neyin ne olduğunu bilsin madem...

Ama kuranda ilgili ayette NUR suresinde RES kelimesi geçiyor... RES kelime anlamı olarak BAŞ demektir.

Arap sıpası kıytırık sitesinde gene saçmalamış :):):):

Takunya Libidocusu Gönüllüleri dedi ki...

Gülhane parkı raporumu sunuyorum.

Bugün parkımızda tamı tamına 128 ceviz ağacı dibinde, 35 bankta, sayısını bir türlü tutamadığımız kadar çok TÜRBANLI KIZ çimenli alanlarda erkeklerle yan yana toplumun ahlakını rencide edici şekilde görüldüler.

İNANMAYAN GİTSİN kendisi saysın...

Diğer parklardan düzenli raporlar göndermeye devam edeceğim.

Not: Önümüzdeki hafta sonu yukarıda verdiğim rakamların 5'e katlanacağını şimdiden söyleyebilirim. Ekiplerimiz düzenli olarak rakamları verecektir.

Aysel Şenyavuz dedi ki...

Tanrı neden insanları başında bir fanusla yaratmamış? Milyonlarca yıllık insanlık tarihinde dokuma teknolojisinin icadına kadar herkes günahkar değil mi? Vah zavallılara Doğarken günahkar doğmuşlar...

şeriat bekçisi dedi ki...

allah belalınızı versın.
o mucrimler iman edenlerde dalga gecip gülerler. onlarla karşılaştılşarında alay ederler. bu gün (mahşer)de ise muminler onların haline gülecekler.



kafirler mahşer günü ya rab... bzi geri dünyaya çevir de salih amel işleyelim derler. onlar için ne sığınacak bir yer nede korkutucu azaptan kurtuluş vardır ve tadın bakalım dünyada iken yaptıklarınızın karşılığını denir...

Aysun dedi ki...

Türban paçavra bezidir ve bu site bunu kanıtlıyor... Neredeyse baştan sona tüm siteyi hatim ettim.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Gerçekten bu Türbanist sözlük veletleri neden bu kadar küfürcü oluyorlar. Analayamadım gitti. Kuran kurslarında küfür mü öğretiyorlar ki.

Adsız dedi ki...

Köpek, kedi , hamster, balık, papağan - tercih edersiniz? Ya da belki ne olduğunu yerli olmayan hayvanlar - yılan, timsah , kertenkele, maymun ?