Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Megafon bizde...

Defalarca yazdık…

Derdimizi anlatamadık…

Hem günah, hem suç ve hem de İslam’a hakarettir dedik.

Şortla otobüse bindiği için ahali tarafından ''p.ornocu'' muamelesi görüp, linç edilmek istenilen sporcu kızı bırakın da, önce kendi bahçenizi süpürün demek istedik.

Sıpalar küfür ettiler…

Bir türlü anlamadı ahırdaki düdükler…
Caminin yolunu bilmeyip, ‘’İman dersi veriyorum’’ diyen çakalın çorap kokan sitesinde, İ*NE başlıklı fetva kustuğunu bile gördük.

Ermeni olduk, Rum olduk, Yahudi olduk, en kralından süzme gomminist olduk… Kısacası; dışkısını ağzından boşaltan Yobaz’ın kâbusu, gece rüyalarına giren gulyabanisi olduk.

Sepete yumurta doldurur gibi el bombaları yerleştirip, kırık cd’lerden, imajsız harddisk'lerden, Ergenekon yaratanların elinde Ergenekon yavaş yavaş patlayıp, mevzu ufaktan tıraşa bağlayınca; Balyoz’dan terfi edip, bir üst lige, Tanrı tanımazlığa havale edildik.

Sayın Yobaz sokakta gördüğünü burada görünce birden imanlı kesildi… Cin olmadan adam çarparım, Coni buyurmadan namaza durmam diyerek, The Poşet’i kadının başına geçiriverdi.

Fazla tıraş cildi bozar, gericinin aklı oynar…

Artık laga lugaya gerek yok…

Allah ile aldatanı, deve kuşu gibi mübarek poposunu açıkta bırakanı, inancım için takıyorum deyip desturu kaldıranı, libidoyu tavan yaptıranı, ehh müsaade et, Takunya paklar!..

Madem icraat yok, ahali memnun durumdan,

O zaman megafon bizde…

Şimdi kessinler tıraşı…

Aldırmasınlar elimize takunya’yı!..

Cem Akkılıç
10 Eylül 2011

Son saniye röveşata golü:
Yazının içinde geçen kırmızı renkli NAMAZ KILMAM’I tıkla, ters köşe röveşatanın 90'a girişini izle.



 
İslam’a siyaseti bulaştırdılar! Muhafazakâr neyini muhafaza eder? Buradan buyurunuz.
.

32 yorum:

Sertaç dedi ki...

Usta bu röveşata mükemmel olmuş...sağdan soldan ataklar ve gooool.

Mustafa Özer dedi ki...

Atatürk türküyesinde bunlar iyice azdı akp den yüzbuluyorlar

Adsız dedi ki...

evet neden yobazlar parklara hiç gitmiyorlar?aslinda gidiyorlarda işlerine gelmiyor.harika bir yazı, teşekkürler.

Cem Akkılıç dedi ki...

AKP türbanı çok güzel sömürdü ama seçimlerden sonra türbanlılara sağ gösterip sol çaktı bir anlamda… Türban sorunu çözülmedi. AKP bu sorunun çözülmesini asla istemez çünkü türban onlar için can simididir. Ne zaman mağdur rolü gerekse can simidine sarılacaklar.

Ayrıca geleneklerin, modanın dinselleştirilmesi, dinin siyasete alet edilmesi kadar kabul edilemez bir durumdur.

Adsız dedi ki...

dün belediye otobüsüyle bir yere gitmem gerekiyordu.son durağa doğru otobüs iyice boşaldı.Önümdeki sırada türbanlı bir kadınla adam açık açık öpüqşüp koklaşıyordu çk rahatsız oldum.Aklıma hemen aylar önce başı açık bir kızla erkeği burası koklaşma yeri mi d iye otobüsten atan şöför aklıma geldi.türbanlılarda daha büyük bi cesaret var sanki heryerde ama her yerde bunu çekinmeden ortaya koyuyorlar.yazık tamamen cehalet.teşhircilik de bir çeşit sapkınlıksa bunların ki de daha büyük bi sapkınlık.çünkü büyük çelişki taqşıyor.hani türban namustu..vatanın milletin anaların bacıların namusu..peki bu yeni türeyen ve rengareng bezlerle parklarda yollarda şıkır şıkır dolaşıp çok garip davranışlar sergileyen tür neyin nesi?

Adsız dedi ki...

bu ülkede bu güne kadar kapalı kadınlara ya da başörtülülere namussuz ahlaksız ya da o...gibi yakıştırmalar yapılmış mıdır? tam tersine başı açık kadınlara hep ahlaksız dinsiz etiketi yapıştırılmış kolay kadın vs vs gözüyle bakılmıştır.hep bu kesim tarafından ama,yani kapalılığı savunan insanlar tarafından.Şimdi bu sitede yazılanların özü bu.Deniliyor ki "siz başı açık kadınları hep bir gözle gördünüz,peki sizin bu saçı örtülü kızlarınızın kadınlarınızın hali ne?) yani burda ayrımcılık bölücülük yobazlık yapılmıyor,gerici bölücü yobaz düşüncelere bu şekilde sesleniliyor,BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU? SAÇI KAPATIP RUHLARI FİNGİR FİNGİR GEZEN BU TİPLERİN DİNLE KURANLA ALLAHLA İLGİSİ NE? diye soruluyor.tebrikler.

Meltem Yiğitoğlu dedi ki...

bizim dinimiz çok güzel bir din,ancak bahsettiğiniz şerefsizler dinimizi çarptırıyorlar..Onun için bu şerefsizlere biz yobaz yada takunya liboducusu diyoruz.. teşekkürler

Mert dedi ki...

birçoğunun kendiside farkında aslında, biz bunu neden takıyoruz diyorlar… eminim diyorlar. çünkü rengarenk bir bezin İslam ile alakasının olmadığın zaten kabak gibi meydanda. ancak yiğitliğe b*k sürdürmeme durumları söz konusu. AKP gitsin çoğu zambak çiceği gibi açacak kafalarını. Don satışları patlar işte o zaman. kışın neyse ama yazın yanlarına yaklaşılmıyor bunların.

Adsız dedi ki...

Geçen yolda bi türbanlı kız gördüm telefonu samanyolu tv'deki dandik kısa filmlerin arkaplan müziklerinden biri çalıyordu koptum. :))))))

Adsız dedi ki...

sevgili dostum, kapanmak namustur ,kapanan kaş göz oynatmaz açmaya meraklı olamaz. Birazı çoğu yoktur kapanmanın.ya kapanmalı ya acılmalı dar kot giyip de basını örtmenin mantıgı yoktur ya basını açsın ya altını kapatsın.

Adsız dedi ki...

Doğru.Bunlar gerçektende başımıza geliyor.Büyük kuzenim bir imam hatip Lisesi'ne gitmişti.Terbiyesi bozulup geldi..Şaşırdık doğrusu

Cem Akkılıç dedi ki...

13 yaşında kız çocuklarına İmam Nikahı adı altında TECAVÜZ edip, TECAVÜZ ettiği kızların kafalarını poşetlemeyi HELAL sayan şerefsizlere yazıklar olsun.

Adsız dedi ki...

türban konusuna açıklık getirmek lazım nur suresi 31.ayette mügmin kadınlarada söyle gözlerini haramdan sakınsınlar ırzlarını korusunlar baş örtülerini yakalarına kadar koysular. diyor türban konusu geçmiyor günümüzde türban denilen örtünme şekli dine uygun deyil başını türban yapıyor heryerini belli eden badi .kot pantolon veya sıktırmalı etek giyor ve kapandığını düşünüyor açık giyenden daha sakıncalı giymiş oluyor çünki daha çok dikkat çekiyor oysaki tesettür şekli kadının hiçbir gizli yerinin belli olmayacak şekilde giyim şeklidir kurandaki örtünmeden kasıt budur. din mahrem yerleri belli olan kadınları çıplak saymaktadır. Türban siyasilerin sonradan çıkardığı siyasi amaç taşıyan bir konudur Müslümanlıkla bağdaştırılmamalıdır.

Adsız dedi ki...

Uludağ Üniversitesine dekanlık binasına gitmiştim bir gün. Türbanlı hatunun biri o kadar erkeğin içinde (çorabını düzeltmek!) amacıyla bacak show yaptı. Çorapta ince ten çoraplarından. Siyah falan da değil. Yani mal ortada olduğu gibi. Derse de giriyo bu hatun türbanını ve vahşi cazibesini sınıfa alarak. İddia ediyorum koca üniversitede bunun gibi en az 10 hatun vardır. İnanmayan kampüs alanına gitsin gözleriyle görsün.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞ SEN TAKMA TÜRBAN BAŞKASINA DA KARIŞMA MADEM LAİKLİK VAR ÖNCE BUNU KABULLEN SANA TÜRBAN TAKACAKSIN DEDİKMİ DEMEDİK TAKAN TAKAR TAKMAYAN TAKMAZ BU KADAR BASİT....

Adsız dedi ki...

Megafonun sesini sonuna kadar açsan ne yazar usta bunların şalvarına ateş düşmüş ateş... Sokakta görüyoruz herşeyi.

hihihihi

Adsız dedi ki...

Hz. Âişe (r.a)’den: Şöyle demiştir: “Rasûlüllah (s.a.v) bileklerinin dört parmak yukarısını işaret ederek “ALLAH’a ve ahiret gününe inanan bir kadın ergenlik çağına varınca yüzü ve şuraya kadar elleri dışında herhangi bir yerini açması helâl değildir!” buyurdu.

SİZE BU YETER DİYECEĞİM AMA SİZ BUNUDA KENDİNİZE GÖRE BİR KILIF İLE YORUMLARSINIZ!!!

Adsız dedi ki...

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Mümin kadınlara söyle: [Yabancı erkeklere bakmaktan] sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, [el, yüz gibi] görünen kısmı hariç, ziynetlerini [Saç ve gerdan gibi ziynet takılan yerleri] göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar [saç, kulak ve gerdanlarını] örtsünler!) [Nur 31]

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kadının [yüz ve iki elinden başka] bütün bedeni avrettir.) [Mecmaul-enhür, El-mugni]

Bu hadis-i şerifte kadının tesettürü açıkça bildiriliyor. Kur'an-ı kerimin 17 yerinde Resulullaha (De ki, bana tâbi olun) buyuruluyor. Allahü teâlânın Resulüne tâbi olup Onun bildirdiği şekilde tesettüre riayet etmelidir!

Hz. Esma, ince elbise ile gelince, Resulullah efendimiz baldızına bakmadı. Mübarek yüzünü çevirip (Ya Esma, bir kız, namaz kılacak yaşa gelince, yüz ve elleri hariç, vücudunu erkeklere gösteremez) buyurdu. (Ebu Davud)

Hz. Âişe validemiz buyurdu ki:
(İlk muhacir kadınlara Allah rahmet etsin! Tesettür âyeti inince, hemen futalarını yırtıp başlarını örttüler) buyurdu. (Buhari, Nesai)

Kadın avrettir, tesettürü farzdır. Âyet-i kerimeyi kendi görüşüne göre tefsir edip bu farzı inkâr etmek küfürdür.

Bir kadın açık gezse kâfir olmaz. Fakat kapanmanın lüzumsuz olduğunu söylerse kâfir olur. Günah ile küfür farklıdır.

AYETLERİDE İNKAR EDECEK CESARETİNİZ YOKTUR HERALDE!!!

Murtaza dedi ki...

Kuranı kerimin neresinde rengarenk BONE takın diyor.

Üstü minare altı şişhane. :)

Cem Akkılıç dedi ki...

Dünyanın en büyük megafonu ile bağırsan kaç yazar, bunların kafası afyonlanmış bir kere...

Adsız dedi ki...

ey mümin kardeşler.siz siz olun kapanın
kapanın derken mini etek giymeyin anlamına gelmez.başınızı süssüz renksiz kapatın makyaj yapmayın.dar şeyler fiziğinizi belli edecek şeyler giymeyin.dinimizde erkekleri kışkırtmak caymak günahtır bu yüzden erkek yüzüne bakmayın kafa çevirin allaha iman edin dua edin çıldırmayın bir misafirliğe gidince orda soyunurmusun?dünyadada misafiriz ve burdada soyunmıyacağız
YA ALLAH,BİSMİLLAH

Adsız dedi ki...

cem akkılıç öncelikle insanların yaşamları ve karekterleri ve neyi seçecekleri tamamen neye inandıkları ve inanmadıklarıyla alakalıdır,ben sıradan bir insanım ,bende doğduğum günden öleceğim güne kadar ne mutlu türküm diyene,diyerek ve hissederek türklüğümü başı dik atalarının vee hala gencecik erkek kardeşlerinin kanlarını döktüğü cennet vatanımTÜRKİYE topraklarının üstünde yaşıyorum, dedimya başım dimdik türbanımla gururlu ve onurluyum,ama bişey var sizin istediğiniz tarzda gezmiyorum ,evet türbanlıyım eminim şimdi yorumumu okumak bile istemiyorsunuzdur,ama ben yinede yazıcam,eğerki siz dediğiniz gibi çağdaş bir bireyseniz insanların düşünce ve yaşamlarıyla bu kadar alçaltıcı ve bencilikle yorum yapmazdınız,bana kızmayın bende düşüncelerimi size yazıyorum ve sizi dikkate almışım ki size zaman harcıyorum,beni ve yobaz diye tarif ettiğiniz az yada çok inancını yaşayan ve ya yaşayamayan tüm türkiye cumhuriyeti arkadaşlarımın gurur ve iffetini ayaklar altına alıyorsunuz,biliyomusunuz buna rağmen hiç sinirlenemedim size,sadece sizden bir şey rica edicem kendinize bi sorarmısınız çağdaş olmak ne demek,insanların neye inandığına bu inanç sadece islamı kapsamıyo diğer tüm inançlarda dahil,bireylerin inançlarına küfür etmekmi yoksa insanların neye inandığını ve nasıl bi yaşam tarzı seçtiğini irdelemeden saygı duymakmı,,,,, eğerki yazdığım yorumu okumuş iseniz teşekkür ederim yorumuma karşılık gönderin,,,,saygılarla

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen istemiyorsan çağdaş olma. Ol diyen yok. Sen ve senin gibiler, Cumhuriyeti yıkmak isteyen bir siyasal oluşumun bayrağı ile kafalarınızı poşetliyorsunuz.

Hazreti Muhammed'in hangi karısı rengarenk BONE takıyordu kafasına?..

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

:)

Adsız dedi ki...

Nuray Bezirgan isimli bir soysuz vardı birkaç yıl önce "Atatürk'ü sevmiyorum" diyordu. O zavallıyı bulup sorunuz. Sen kocanla imam nikahı ile evlenip "boş ol" deyince kapıya konacak bir mal olmayı kabul eder misin ? Kabul etmem diyecektir. Bu zır cahillere , onun bunun ideolojik olarak kullandığı zavallı yaratığa şunu demek lazım.
Seni "boş ol" deyip kapıya konulacak bir mal olmaktan Atatürk kurtardı. Senin Atatürk'ün adını saygıyla ağzına alıp onun ayağına kapanman gerek. Ama bu zavallı yaratık Atatürk'ü sevmiyorum diyerek ilgi çekme çabasına girmişti.

Adsız dedi ki...

Kur'an-ı Kerim de türbanın olmadığını söylüyorsunuz.Peki ya Nur Suresi 31.ayet neyden bahsediyor? ''Baş örtülerini, gerdanlarını ve gerdanlıklarını açık bırakmayacak şekilde göğüslerinin üzerine sarkıtarak örtsünler.'' Ve başka bir surede karşımıza şöyle bir ayet çıkıyor : ''Avret(mahrem) yerlerinizi örtün.'' Bu ayetteki avret yerinin 'baştaki kılları' örtmek için söylenmediğini söylüyorsunuz.Size şöyle bir tavsiyede bulunmak isterim : Bir kadının avret yerleri neresidir lütfen araştırın.Apaçık görüldüğü gibi söylediklerinizin hiçbir dayanağı yok sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Sitenizin başında ki sözde tamamen sizin ahmaklığınızı gösteriyor.Bir kadının edep yeri her yeridir,yukardaki ayetlerdede geçtiği gibi.Şöyle bir şey daha söylemek istiyorum.Farkettimde sitenin genelinde kapalı bir kadının Atatürk'e düşman olduğu görüşü var.Bu da nerden çıktı ? Çevremde birçok Türk kapalı kadın var ve Atatürk hakkındada kötü bir şey söylediklerini işitmedim.Kesinlikle saçmalıyorsunuz.Hangi akla hizmet ve hangi hakka dayanarak benim dinimin emrettiği bir şeye böyle hakaret ediyorsunuz, yobaz sizin 77sülalenizdir.Madem din,iman yok Müslümanlarla uğraşmayın !Ne haliniz varsa görün.Siz oranızı buranızı götünüzü dışarı atarken , yatakta yaşadıklarınızı internete vururken biz bir şey diyor muyuz ? Sitenizde gösterdiğiniz o sözde kapalı ve sözde Müslüman insanlara dayanarak bütün Müslüman kadınlara genelleme yapamazsınız.Sizinde bildiğiniz gibi dünya büyük bir yer.Sadece çevrenizde görmüş olduğunuz birkaç gerizekalı yüzünden -tekrar söylüyorum- genelleme yapamazsınız.Bir Türk değilim.Ben nasıl ki sizin gibi ahmak Türkleri görüpte bütün Türkleri öyle görmüyorsam sizdende bunu beklerim.Sitenizde yayınlaığınız o sözde kapalı Müslümanlara ve size Üstad Necip Fazıl'dan bir söz söyleyerek bu yazıyı bitiriyorum.
''Ne başını kapat, altını göster; ne altını kapat, üstünü göster. Hepsini kapat, imanını göster.''

Cem Akkılıç dedi ki...

Şimdi sana bir kadının mahrem yerinin nereleri olduğunu yazardım ama terbiyem müsaade etmiyor.

Ahh nasıl da ahmaksınız… NUR 31’de Arapça’da BAŞ anlamına gelen RES kelimesi geçiyor mu? Geçmiyor. Siz Fethullah tayfası zaten Peygamberi’de yok sayıyorsunuz.

Ama oyununuz çözülüyor…

NOT: Saç kılını mahrem sayanlar tedavi olmalı bence…
Duydun mu beni pis Arap :)

Adsız dedi ki...

görüslerinize genel olarak katiliyorum ama anlamadigim birsey var, pis arap derken kimi kast ediyorsunuz?

Adsız dedi ki...

insanlar inançlarını özgürce yaşamalıdır ki zaten senin gibi düşünenlerin birçoğu açmadık yerini bırakmıyor kimse onlara karışmıyor ama sizler istediğinizi söyleme hakkına sahip görüyorsunuz onların haklarını hiçe sayarak! acaba yobaz onlarmı? yoksa senin gibi b.y..z lermi YOBAZ biraz düşünün isterseniz ilk önce insan insansa insanlara hoşgörülü ve saygılı olmalıdır......

Adsız dedi ki...

neden yayınlamadınuz

Adsız dedi ki...

Bugünden itibaren İstanbul'da ulaşım ücretlerine 100%50 zam yapıldı... İnanmayan internetten araştırsın...

Uyuyun akepeciler uyuyun.

Osman dedi ki...

yılbaşındda herşey kol gibi zam yaptı AKP. Bunlar türbanlasınlar kafalarını. uyku hapı gibi bir şey bu türban ama kadını çekici ve seksi gösteriyor.