Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

ABONELİK

Sitemizde yayınlanan tüm yazı, doküman ve video sayfalarına tek pencereden ulaşmak için LÜTFEN ABONE olunuz!.

Sağ sütunda bulunan ABONE OL penceresini kullanarak ABONEMİZ olabilir, sitemizin tüm özelliklerinden kolayca faydalanabilirsiniz. 
6123956041_45c9d84d25














ABONELİK Avantajları neleri içerir?



+Video sayfaları (ekstra)

Tüm sayfalara tek pencereden ulaşım.

Yorumlardan anında haberdar olunur.


















Bazı okuyucular soruyor; abonelik ücrete tabi mi diye! Hayır ücretsizdir ve sonsuza kadar ÜCRETSİZ
olacaktır. Şimdi sitemizin sayfalarında gezinip, ülkemizin Amerikan çıkarları doğrultusunda nasıl ılımlı İslam zehriyle Araplaştırılmak, dolayısıyla köleleştirilmek istendiğine, kanıtlar ve belgeler ışığında tanık olabilirsiniz. Bu site asla maddi gelir beklentisi içinde olmadığı için REKLAM BARINDIRMAZ. Bu nedenle sağ sütunda bulunan tüm resimli çerçeveler konularla ilgili başlıklardır. 



الاشتراك للفتيات جميلة


TÜRBANCI KÜRTLER İSLAMCILARLA İŞBİRLİĞİNDE

Üç beş PKK’lı Kürt, Almanya’dan kıytırık siteler açmış, millete Hacker ayakları yapıyorlar. Ancak tek becerebildikleri şey Facebook sitesinde mail adreslerini kabak gibi gösteren saftoriklerin hesaplarını HECK etmek. Günümüzde bu bilgisayar oğlanlarına ‘’LAMER’’  deniliyor. Biz bu TÜRBANCI KÜRT teröristlere çok sert bir şamar vuracağız.

Merak edenler buradan okuyabilir.


Haydi bu ''lamer oğlanlar'' bizim siteyi HECK etsinler de görelim ne kadar becerikliler :)

Lamer= Kendisini hacker zanneden İslamcı Kürt böceklere verilen isimdir. Site ismi vermiyorum. Çok yakında savcılık tarafından erişime engellendiklerinde duyuru yapacağız. 

TABLO MEYDANDA!..


Bir tarafta asil Türk evlatları, diğer yanda Kürtçüler ve Libido katalizörü poşetliler. Yoruma gerek var mı?














PISIRIK POŞETÇİLER

Şakirtler, Kürtçüler ve poşetçiler ısrarla isimlerini yazamıyorlar. Yurtdışından siteler açıp isimlerini yazamıyor olmaları gerçekten bunların ne kadar korkak ve sinik olduklarını gösteriyor. Çünkü küfür edip kadınların kafalarında ki çuvalı savunurlarken ne kadar komik ve dengesiz olduklarını kendileri de biliyor. Bu nedenle isimlerini yazamıyor pısırık İslamcılar


ŞOK VIDEO
Bunlar toplumun ahlak yapısını çökertiyorlar!

İşte AKP üyesi fantazi mahsülü Sibel Üresin!.. ''1 Tosun'a 4'üncü karı olurum'' derken, bir de utanmadan pişmiş kelle gibi sırıtıyor! Araplaştırılmak istenen Türk gençleri bunların sapkın ideolojisiyle raydan çıkıyor!