Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Bayram şekerleri…

İsimsiz korkak İslamcılara ve Türbancı Kürtlere ikramımızdır. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım.  

Ancak bayramdan sonra kendilerine küçük bir sürprizimiz olacak. Bu 9 günlük tatilde bol bol hakaret etmeye, ve açtıkları kıytırık sayfalarda yorumlar yazmaya devam etsinler. Yurt dışındayız, istediğimizi yaparız diyen İslamcı Kürt küfürbazlar, sitelerinin çok yakında Türkiye’den erişeme kapandığını görünce bakalım ne yapacaklar.  

Sürprizimizi merak edenler konuya buradan bakabilirler. Hadi iyi bayramlar Kürtçüler ve dinci yobazlar…

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu Yönetim kurulu Başkanı  

 
Not: GMAIL hesabıma boş yere şifre yazıp duruyor cahiller. Zavalı lamerlar. O hesap sadece iletişim ile ilgili, bloglarla değil. :) Ayrıca iletişim için yeni hesap devreye girdi... Bayram şekerleri başlıklı bu yazı bayram süresince yayında kalacaktır!..


RENGARENK BAYRAM ŞEKERLERİ 

2499_6689_04032008_3
 
SİLİKONKU ŞEKER, ÇOK ŞEKER...(Jan janlı TÜRBANLI)   

 
Bu arada sitemizin ziyaretçileri 2 milyona dayandı. En altta Google sayacı bunu açıkca gösteriyor. Rakamlara baktığınızda benzin istasyonlarındaki sayaç gibi pıt pıt atıyor… Takunya Libidocusu coşuyor, coşturuyor!..

 
اتبع الورك يهز مثي
ABDEST KAÇTI Videosu TESETTÜR DANSI!

Çingene çalıyor Kürt oynuyor derler ya hani… Bu videoyu çok seveceksiniz!..
 
Şakirt Kürtlere göre erkeklerin yanında kalça sallamak günah değil. Fakat ''KAFA KILI'' çok günah… En komiği ise; herifin biri ağzı sulanmış olmalı ki, dans eden şekerleri görünce gülerek dilini çıkarıyor… Maşallah, Tanrı nazardan saklasın bu şekerleri...





Sitemizdeki tüm yazı ve VIDEO sayfalarına tek pencereden kolayca ulaşmak için ABONE olun!. Sağ sütunda bulunan ABONE OL penceresinden ATOMU tıklayarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. .
* * *


Meşhur Gülhane parkı sayfamız ve süper videolar için buradan buyurun.



7 yorum:

Kazım Bükülmez dedi ki...

ahahahahaha böbreğime ağrılar soktu gülmekten şu silikonlu şeker.... muhteşem yav bunlar...

sitenizi her yerde paylaşıyorum... mükemmel...

Mert Nobre dedi ki...

Din görevlisi hristiyan kadınlarda kapanıyor ama onları hiç böyle görmüyoruz. :):):):)


-Başörtüsü ile eğitim-öğretim kurumlarına girmek kişisel ve temel, hak ve özgürlüklerin kapsamına girer mi?

-Başörtüsü ;kılık kıyafet özgürlüğünün yansıması mıdır?

-Türkiye’de veya bir başka devlet sınırları içerisinde insanlar kılık kıyafetlerini seçmede,uygulamada ve seçtiği kılık kıyafet ile kamu kurum ve kuruluşlarında,özel sektör kuruluşlarında bulunabilir mi?İnsan istisnasız her kurum ve kuruluşa kendi belirlediği kıyafet ile girebilir mi?Kurumların katılanları bağlayan kuralları yok mudur?

-Başörtüsü ile bir eğitim kurumuna girmek okuma hakkının tesisi,girememek ise okuma hakkının elinden alınması olarak yorumlanabilir mi?

-Baş örtüsü inancın gereği midir?Yoka siyasi bir üniforma mıdır?İnancın gereği ise;Afganistandaki Taliban yönetiminin belirlediği kadın kıyafeti ile Türkiyedeki sünni mezhep görüşlerini İslamiyet diye lanse eden fanatik siyasi görüşlerin tespit ettiği tek tip baş bağlama şeklindeki baş örtüsü kadın kıyafeti neden aynı değildir?

Takunya Libidocusu gönüllüsü dedi ki...

Sevgiler CEM AKKILIÇ Gülhane parkı raporu veriyorum.

Bugün hafta sonu olması itibariyle parkımızda tamı tamına 123 ceviz ağacı, 76 bank, sayısını tutamadığımız kadar çok çimenli alanlarda TÜRBANLI KIZLAR erkeklerle yan yana toplum ahlakını rencide edici şekilde görüldüler.

Senin klasik söyleminle İNANMAYAN GİTSİN kendisi saysın...

Diğer parklardan rapor düzenli rapor vermeye devam edeceğim.

Adsız dedi ki...

Bu kadar insanı buraya koymuşsunuz da , islam kişilerin onları uygulama tarzına göre şekillenmez. Kurallar belirli ve açıktır. Bunlar böyle yaptı diye bu islamdır diyemeyiz. Elbette ki başını örten birinin bunları yapması doğru değil ama bunlar kişilerin verdiği tavizler , yaptıkları yanlışlardır. Bunları bu insanlar yaptı diye öyle bir günah yoktur diyemeyiz. Yani şimdi bir takım insanlar hırsızlık yapıyor diye bütün insalara hırsız nasıl diyemiyorsak bu kişisel yanlışları da islama ve ciddi müslümanlara mal edemeyiz. Yayınlamanız dileğiyle.

Cem Akkılıç dedi ki...

Küfür, hakaret olmadığı zaman yayınlıyoruz. Diğerlerini Cumhuriyet savcılarına havale ediyoruz.

Biz diyoruz ki; TÜRBAN İslam’da yoktur!.. Sitemizi biraz daha fazla inceleyin. Türban sadece kafa kıllarını kapatıyor diyoruz!.. Kapanacaksan harbi kapan diyoruz… İşin özeti; türban’ı doğru takanlar ya da yanlış takanlar diye bir şey yok!.. Türbanın boyu yetmez zaten her tarafı kapatmaya… Buradan anlaşılıyor SİYASİ SEMBOL olduğu. Zaten Tayyip’de ‘’ velev ki siyasi sembol’’ diyerek bunu kabul etmiştir.

Cem Akkılıç dedi ki...

Hala slogan atar gibi yorum yazıyorlar onay vermiyoruz. Yok açıklar donsuzmuş, yok açıklar bilmem ne yapıyormuş. Yok bir iki tane türbanlı türbanın maneviyatını taşıyamadı diye bizler bıdı bıdı yapıyormuşuz.

Ben bizim YOBAZLAR kadar aptalını bu dünyada henüz görmedim.

1: Türban sadece KAFA KILINI KAPATIR… Kalçaları değil!.. Git KARA ÇARŞAF giy, en azından samimi olduğunu anlayalım.

2: Köşeye sıkıştın açık kadınlarla kıyaslıyorsun poşet kafalıları. Açık kadınlar ne zaman öz amcalarıyla günah diye tokalaşmazken, parklarda cilveleştiler erkeklerle?

3: Gülhane parkına gitmediysen sitemizi biraz daha incele.

YOBAZLAR artık neşe kaynağı olmaya başladılar. Eskiden montaj derlerdi, TAKUNYA LİBİDOCUSU gerçekleri gösterdiğinden beri gelen yobaz yorumlarının çoğunda ‘’ bir iki türbanlı yapmış’’ diyorlar…

Sokaklar o kadar çok poşet kafalı, dar bluejean giyen makyajlı TÜRBANLI dolgu ki, artık montaj diyemiyorlar… Bir iki tane diyerek, her zaman olduğu gibi gerçekleri görmek istemiyorlar. Kendilerini avutuyorlar. Aslında seksi türbanlılara karşı değiller. Olmasını istedikleri kadın modeli bu zaten.

Bir yobazı yobaz yapan en büyük özellik hiçbir şeyi sorgulayamamasıdır zaten. Yobaz asla düşünmez, sorgulamaz… 2 kuluvallah bir Elham diyenin peşinden gider…

Esin Serap Çolakoglu dedi ki...

Zaten din kitabında başınızı örtün demiyor. Mahrem yerinizi örtün diyor. Nur 31 de Arapçada BAŞ anlamına gelen RES kelimesi bile yok. Turban siyasi bir bez paçavrasıdır.