Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Cevap ver Şakirt Yobaz


PUTA TAPAR GİBİ TÜRBAN’A TAPIYOR ORTAÇAĞIN KARANLIK GERİCİLERİ

1918’li anam soruyor;
Çanakkale Şehitlerini, Gazi Mustafa Kemal’i doğuran, karnında bebeğiyle sırtında mermi taşıyan Aziz Türk Anaları, yemenisiyle, yazmasıyla ve başörtüsüyle Müslüman değil miydi?

Din Sıkmabaşlılarla, satılmış şaklabanlara mı kaldı?


Onlar Anadolu’nun tertemiz kadınları...

Ne Fethullah isimli Amerikan Kardinali
çakma papazın Işık evlerinden mezunlar, ne de Şeyhlere, Şıhlara tapınıyorlar!.. Ne mutlu Türk’üm diyebilen ve aynı zamanda dinlerini hiç kimseye belli etmeden yaşayan namuslu Türk kadınları…

Onlar bizim annelerimiz!..

Kurtuluş Savaşımızın en zor günlerinde, düşmana karşı yiğitçe savaşan yürekli kadınlarımız.

İslam’a bin yıldır ilk ve tek zaferini kazandıran Mustafa Kemal’in kahraman Ordusu’na sırtlarını asla dönmediler.


Tanrı ile aralarına hiç kimseyi sokmuyorlar. İslam üzerinden din bezirgancılığı yapan şeytanlara inat, Yüce kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’e karşı nankörlükleri olmadı. 

Hiç bir zaman  bulgur-nohut paketlerine karşılık, onurlarını da satmadılar, çocuklarının istikbalini de.

Mesela onları miting meydanlarında sıkma başlı şakşakçıların arasında göremezsiniz.

Ya da kapı kapı dolaşarak, oy toplamak için İslam’ı politikalarına alet ettiklerine şahit olamazsınız.

Kimse onların az sayıda olduklarını sanmasın!..

Bu ülke toprakları, işgalcilere kaptırılmayacak kadar değerlidir. Ve her zaman aydınlık yüzlü cesur Türk kadınlarına ihtiyacımız olacak.

Cem Akkılıç
22 Mayıs 2011



Yaklaşık 3 yıldır burada abajur kafalı robotları anlatıyorum ama fotoğrafta gördüğünüz cesur yürekli annemiz her şeyi bir çırpıda anlatıvermiş.

















TÜRBAN sadece KAFA KILLARINI KAPATIR!..

* * *


23 yorum:

Adsız dedi ki...

BU ÇOCUKLRIN HİÇ GÜNAHI YOK...CÜNKÜ ONLAR GENÇLİKLERİNİ YAŞAMAK İSTİYOR.ONLARI BU HALE SOKANLAR UTANMALILAR.ZORLA GÜZELLİK OLMAZ.TOPLUMUMUZUN BİR TARAFKİ GÖZÜ KÖR.

Adsız dedi ki...

‎'Eşarbı Vakko'dan alınmış bone, inanması çok zor ALLAH'ım bu ne, altında pantolon modaymış gene, giyinmek manası örtünmek inan, bu fetvayı nerden aldın Müslüman?
Daracık pardesü yırtmaç yarısı, tamamen ortada vücut yapısı, başları döndürür parfüm kokusu, insanın ziyneti hayadır inan, bu fetvayı kimden aldın Müslüman.?'

Zabit Yuvanç dedi ki...

bu nasil zihniyet ki kendi milletinin degerleri ile dalga geciyo allah müslüman türkleri buzihniyetten korusun

Zafer Küçük dedi ki...

Zabit Yuvanç türban bu milletin değeri değildir,arabın değeridir.Türban islami değildir şule yüksel şenlerin icadıdır.Nübüvvet bitiyor,vahiy bitiyor ama siz hadisti vs'di diye Hz.MUhammed'e yalanlar isnat ediyorsunzu.
Nur-31'de baş kelimesi yok kii başörtüsü olsun.Hımar var,hımarres yok.
Hımar,örtü demektir,sadece örtü.Ayrıca orada örtün dediği yer göğüslerdir.Hatta devamında ayağınızı yere vurmayın diye bir söz de geçer.
Siz ayetlere kesitrme yoldan iffetli/namuslu olabilmek ve kısayoldan dindar olmak için böylesi şeyleri Kuran'da varmış,İslam'da varmış gibi Allah'a,Kuran'a,Hz.MUhammed'e iftiralar ediyorsunuz.

Ümran Gök dedi ki...

herkes istedğine inamktda inanmamaktada serbestttir ama şeriatmış herkes başını kapatacakmış yok dekolte giyen tecavüzü hakedermiş gibi gerizekalıca sözlerin yeri yok bunalr kendilerini Allah sanıyor hatta ondan daha üstün görüyorlar Allh bile zorlamamışken kullarını bunlar zorlaybileceklerini sanıyor hadlerini aşıyorlar din tabu olduğu sürece her Allh diyen adam yerine konulduğu sürece bi b..k olmaz bu ülkede,daha çooooooooooook bu insnların dini inançları sömürülür daha çook kişi gemicikler alır çocuklarına daha 16 yaşında şirket kurr dolar milyoneri olurlar...

Hayriye dedi ki...

O TÜRBANI NİYE TAKTIKLARINI BİLE BİLMİYOR BU ZAVALLILAR...

Zahrettin Kaya dedi ki...

ÜSTÜ FORMA ALTINI SORMA..

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Bunlar asla cevap vermezler. Bunlar kafalarını poşetleyip, diğer taraflarını...

Adsız dedi ki...

BENCE BU SİTEYİ AÇMALARI ÇOK DOĞRU OLMUŞ VE KATILIYORUM TÜRBANI TAKARKEN Bİ YANDAN KISA ETEKLER GİYMEK,TAYT GİBİ DAR KOTLAR GİYMEK,MAKYAJ YAPMAK,SEVGİLİNİZLE DOLAŞMAK AÇIK DEĞİLDE BAZI ŞEYLERİ ÇOK BELLİ EDEN KIYAFET FALAN GİYMEK BU DEDİKLERİMİ GİYEREK VE YAPARAK TÜRBAN GİYMENİZ YANLIŞ TMM BAZILARINIZIN AİLESİ İSTEDİĞİ İÇİN TÜRBAN TAKIYOSUNUZ AMA ONLAR SADECE SAÇINIZI DEĞİL HERYERİNİZİ KAPATMANIZI İSTİYOR AİLENİZ SİZİ BÖYLE BİŞEYE ZORLUYORSA YAPMANIZ GEREKENİ BİLEMİYCEM AMA KAPANIYORSANIZ ADAM GİBİ KAPANIN !

Mustafa Kara dedi ki...

ya yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi... Elin gavuru uzayda turatıyor, bizim turbanlılar parklarda manitalarıyla nasıl uzaya uçarız diye turatıyorlar. Bu nasıl bir celişki ya anlayamıyorum.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Kardeşim ,

Bir B.k Yiyorsan , O B.kun Hakkını Vereceksin (!)

Takmış Baş Örtüsü , G.tü Bacagı Açık Rujlu , Makyajlı Ben Öyle BaşÖrtüsünü Ne Yapam ?

Bir B.k Yapıyorsa HAKKINI Vereceksin .

Cem bey çok haklı bunlara KARA ÇARŞAF giyin derken. Ama giyemezler :):):):


FACEBOOK Hesabı olanlar eklesin beni. YOBAZLAR eklemesin lütfen.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati


.

Ceylin Acar dedi ki...

Cumhuriyeti kimsenin yıkmaya gücü yetmeyecek. TÜRBANdan nefret ediyorum. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk.... Bu siteyi hazırlayan Cem abiyede teşekkür ediyorum.

FACEBOOK hesabı olanlar beni eklesin.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001810057463

.

Kaan dedi ki...

yıllardır aklıma gelir anlam veremem acba başı kapatmanın dinlede ne ilgisi var?.. kalbin yüreğin temiz olmadıktan sonra kıçına tak başına tak gene aynı bok!.. gözlerimle gördüm geçen yıl izinliyken taksimde gezdiğim sırada güya dindar imanlı geçinen başı kapalı kızlar daracık kot pantolon giymiş göbekleri açıkta !.. yahu kimsenin merak etmeyeceği saçını kapatıyorsunda herkesin mel mel bakacağı poponu göbeğini niye fora ediyorsun diyesi geliyor adamın ondan sonra gelde gözlerini kaçır!..

İyiki müslüman değilim. dedi ki...

Şeriat bir gelse zaten ilk önce bu TÜRBANLILARI kazığa oturturlar... .:):):) Neler neler görüyoruz hergün sokaklarda...

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Biz Cumhuriyeti simdiki kıcını basını acan kendini Müslüman sanan TÜRBANLI SIKMABAŞLILARLA degil dediginiz gibi Yemeni takan cesur Türk analarının koşulsuz yardımıyla kurduk....

Adsız dedi ki...

siz türbanı ne olarak görüyosunuz

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Sümüklü Fetoş neden Amerikada yaşıyor? Arabistana neden gitmiyor?

Kado dedi ki...

Benim sayisiz iliskim oldu bircok kizla.gecen seneki tanistigim tûrbanli kiz bana nisanli oldugunu ama benimle kacak iliski yasamak istedigini sôyleyince saskinligimi gizleyemedim! cûnkû bu kadarini ben bile beklemiyordum!Sadece meraktan aralarina sizdim,arkadaslariyla tanistim,hepside hôrgûc kafaydi!bu kadar azgin insan topluluguyla daha ônce karsilasmamistim!Disariya namusluyum ayaklariyla gôsteris yapan,saman altindan su yûrûten bu ôrûmcek beyinlilerden tiksiniyorum!!!

Tarık Yol dedi ki...

BUNLAR ALMANYADAAA INSANI AZDIRIYORLAR ÖYLE BIR GIYINIYORLAR Kİ, ASFALDADA BAKAMIYORUZ BAŞKASININA ÇARPICAZ DIYE.. MAZALLAH COGU SEKS SEMBOLÜ...

Adsız dedi ki...

Cem Akkılıç bu kadar tepki aldığına inanamıyorum muhtemelen yanlış anlaşılıyosun.1980 lerde olsaydık şu darbe öncesi muhtemelen bir kahraman filan olurdun.O kadar boş zihniyet çoğalıyorki en az 3 değil milyonlarca düşünemeyen insana birşey öğretemezsin, umarım yukarıdaki seni anlıyordur.Her ne kadar kapalı olmasamda dua etmesini bizde biliriz Allah senin gibi kardeşlerimizi korusun

Misafir dedi ki...

Türban olayına öyle bir kafayı takmışsınız ki, bir diyorsunuz kara çarşaf giyin de görelim, bir diyorsunuz ki geri kafalı yobaz çarşaflılar.. Kusura bakmayın da çok insafsızsınız.. İnsanlar dinlerinin gereğini yapmaya çalışıyor siz açıklarını arıyorsunuz.. Rahibelere benzetilen türbanlılar için 'Rahibelere hakaret olmuş' diyen sayın yorum yazarına şunu söylemek isterim; O rahibelerden kaç tane var say bakalım.. Görende her hristiyan rahibe zanneder.. Bizde de var öyle çarşafını hakkıyla giyip islamiyeti yaşayanlar, herkes çevresinde yaşananları gözlemleyebilir anca, çevresi dışındakileri görmesi güçtür..Sanırım incile tevrata inanıp da orasını burasını açan kişi hiç görmediniz siz.. O rahibe takılanların kiliselerde rahiblerle neler yaptıklarını bilmiyor değiliz.. Yapılan yanlışlara elbetteki karşıyız ama, bir dini tüm emirlerine uyarak yaşayabilmek kolay değildir.. Bilmeyenler, yaşamayanlar anlayamazlar tabi.. orası burası meydanda olan (sözde) türbanlıları asla korumuyorum ama, milletin dini adına ya da herne adınaysa yaptığı/uyguladığı şeyler sizleri ve bizleri ilgilendirmiyor.. Türbanı namuslu olanlar takmıyor zaten, ya da namus için takılmıyor.. Bulmuşsunuz beş on cahil ve sosyete türbanlı resimleri ha bire yayınlıyorsunuz.. Şahısların aileleri gördüğünde ne der bilinmez (ki o şahıslar hayal ürünü değilse tabi). Ben sizin dini istismar edercesine kullanmak isteyenlere karşı duruşunuzu desteklemiyor değilim ki şahsi inanç ve görüşlerime uymayan çoğu görüşünüze rağmen.. Tarafsız bakmayı bilmemli insan, bende öyle yapıyorum ama, yinede tutumsuz ve heryöne saldırgan yorumlarınız çok üzücü ve kırıcı.. Saygılarımla...

Adsız dedi ki...

Beş-on tane mi gülgürme milleti. Sokaklar binlerce seksi türbanlı kaynıyor...

Esin Serap Çolakoglu dedi ki...

Türban Türk kadınına bir hakarettir. Tanrı kılla tüyle uğraşmaz. Tamamen siyasidir.