Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Aradığınız yobaza şu anda ulaşılamıyor

Defalarca sorup asla cevabını alamadığım, dinci kerataları inim inim inleten sorumu tekrarlıyorum! Madem bu kadar İslam’a bağlısınız, neden Türban yerine Kara Çarşaf giydirmiyorsunuz karılarınıza, kızlarınıza?

(?)

-Tısssss

Aradığınız yobaza şu an ulaş
ılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin!..
*
                   
Yazılarımı takip eden okuyucularım çok iyi bilirler ki, ben bu Kara Çarşaf olayını yobazların giyinip kuşanmaları için kafalarına kakmıyorum. Takunya Libidocusu hastalığına tutulan yobazları köşeye sıkıştırmanın en kestirme yönteminin bu olduğunu keşfettim çünkü. Bunlar o Kara Çarşaf’ı mümkün değil giyemezler.
                            
Düşünsenize yolda gördüğünüz sıkmabaşlı kızların, makyajlı-blue jeanli hallerini?

Endam o biçim… Seksapel desen, kaldırımlar çatlıyor…

Kimi aptal diyor ki; Türban kapanmanın ilk adımıdır.

Demek ki başka adımları da var!..

Ya da şöyle soralım; madem kadını poşetleyeceksin, neden bunu adım adım yapıyorsun?

Bir diğeri; Türban’a bu kadar tepki varken, Kara Çarşaf’ı nasıl giydirelim kadınlara diyerek türbancılık yapıyor.

E hani sen çok Müslümansın ya birader, tepkilere mi aldırıyorsun dediğimizde, dut yemiş bülbüle dönüyorlar.

Tekrarlıyorum… Bunların amacı kapanmak mapanmak falan değil. Neresinden tutsanız tezatlar içinde sapır sapır dökülüyorlar.

Çünkü türban denilen rengarenk paçavra bezi, sadece kafa kılını kapatıyor.

Sürekli aynı sesi duyuyorum…

Aradığınız yobaza şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin!..

*
Dünyayı dolaşan bir serüvenciyim. Limanı olup da gitmediğim çok az ülke kaldı!
Bunların içinde birçok İslam ülkesi de var. Türkiye’deki gibi başını POŞETLEYİP, diğer taraflarını arz-ı endam eden robot gibi kadınlara hiç denk gelmedim! Bütün dünya fahişe olmuş da, bizim Amerikan Kardinali çakma papaz Fethullah’ın kızları cennetlik meyve herhalde.


Son dakika röveşata golü:

Suriye başbakan’ı Esat’ın karısı Esma hem Müslüman hem de türbansız bir bayan. Kadıncağız saçları gözüküyor diye çok günaha giriyor olmalı. Tayyip’in Esat’la arasından su sızmadığını ve kanka olduklarını artık sağır sultan bile biliyor. Hatta Tayyip, kafasına estiği zaman bunlara ‘’demokrasi dersi’’ falan bile veriyor. Tayyip söylesin, Esma’da kapansın ve birlikte sevap işleyiversinler. Hatta diğer İslam ülkesi liderlerinin eşleri içinde telkinde bulunsun.

Ayağa kalkmadığı için şerefli generalimiz Engin Alan hakkında ‘’gereği yapıldı’’ diyen, İsrail’i dize getirip, van minüt çekerek titreten, koskoca cihan padişahı, büyük devlet adamı Kasımpaşalı Tayyip’imi kıracaklar yani!

Cem Akkılıç
20 Mayıs 2011
















Sarışın Arap Esma Hatun

* * *

ERBAKAN’IN KEMİKLERİ SIZLIYOR

Dinciler Türban’ı masumlaştırmak için Başörtüsü benzetmesini kullanmaya başladılar.  Oysaki hoca efendileri kadayıfçı Erbakan’ın icadıdır türban kelimesi. Koskoca Hoca mezarında ters dönecek bu gidişle.  

***

اتبع الورك يهز مثي
ABDEST KAÇTI Videosu TESETTÜR DANSI!.
Çingene çalıyor Kürt oynuyor derler ya hani… Bu videoyu çok seveceksiniz!..

Şakirt Kürtlere göre erkeklerin yanında kalça sallamak günah değil. Ama KAFA KILI çok günah… En komiği ise; herifin biri ağzı sulanmış olmalı ki, dans eden şekerleri görünce gülerek dilini çıkarıyor… Maşallah, Tanrı nazardan saklasın bu şekerleri...











42 yorum:

Duygu dedi ki...

ONLAR HEM OYNAYIP HEM DUA EDİYORLAR ALLAHIM GÜNAH YAZMA ALLAHIM AZ GÜNAH YAZ DİE:)

Kumru dedi ki...

yüregnıze saglık cem can kardes.....

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Kafalarına Türban takarak müslüman olduklarını sanıyorlar. Ne gaflet ama...

Adsız dedi ki...

ve bunlar saklanıyor gerekçeleride şudur heralde; hoca ne yaptısa sevaptır ohhh kızımız sevaba girdi :D :D

Kamil Erken dedi ki...

TÜRBAN KÖKENİ MISIRDA Ö.M 200 LÜ YILLARDA TAPINAK FAHİŞELERİNİN BAŞ BAĞLAMA MODELİ İDİ.DAHA SONRA EVRİMLEŞTİ KATOLİK RAHİNELERİN BAŞ BAĞLAMASI OLDU SON EVRİMDEDE BİZDEKİ MÜSLÜMALLARIN BAŞ BAĞLAMASI OLDU.TÜRBAN NEYİ ÖRETER?CEVAP:OROS..LUĞU.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

bunlar şimdi alev alev yanıyor. çünkü benim bulunduğum sokakda bunlardan çok var ondan biliyorum kapalı hepsi evliler ama 2. veya 3 sevgilileri var. kocalarını işe gönderiyorlar çocukları okula sevgililerini eve atıyorlar şerefsizler..

Adsız dedi ki...

gösterdiğiniz oynayan kadınların olduğu görüntüler sıradan bir anadolu düğününe ait."ne var bunda" diyebilirsiniz "sonuçta oynamıyorlar mı?" da diyebilirsiniz.ancak anadolu düğünleri böyledir.ve bunun türbanla alakası yoktur.
birkaç densizin edepsizliğini tüm bir kesime yansıtmak ne denli doğru.ben size bisürü türbanlı diye lanse edilmiş kadınlara ait porno film olduğunu gördüğümde hayretler içinde kaldığımı söylesem belki inanmazsınız.biraz edep olsa zaten bu türden şeyleri ifşa etmezlerdi.velevki türbanlı da olsa...ancak dinime küfreden bari müslüman olsa diye de içimden geçirmedim değil hani.sebebi ise siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar at gözlüğü takıyorsunuz dediğiniz şeyi yani o gözlüğü kendiniz takmışsınız haberiniz yok.biraz insaf biraz tahammül hertürden insan olacak bu mozaiğimizin güzelliği sözüm ona siz katlanamıyorsunuz bu görüntülerdeki insanlara emin olun ben ve benim zihniyetimdeki insanlar daha fazla katlanamıyoruz.siz bize dönüştürmek istemiyorum ama öyle siz belki içinizden kıskıs gülüyorsunuz her ne kadar kızıyor görünseniz de.ama ben hakikaten esefle kınıyor ve kızıyorum. bumesajı adsız gönderiyorum.ancak küfür olmadığı için belki yayınlarsınız da karşılıklı birbirimizi anlayabiliriz.
işte o zaman muasır medeniyet seviyesine çıkmak için zihinlerimizi bu türden kıl tüy şeylerle yormaktan ziyade bu devlet ve vatana daha faydalı ne yapabilirimlerle yorarız.saygı ile....

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Önce savunmuşsun sonra şunları yazmışsın; ''bu görüntülerdeki insanlara emin olun ben ve benim zihniyetimdeki insanlar daha fazla katlanamıyoruz.'' Ehh oldu mu yani şimdi? Biz diyoruz ki; TÜRBAN SADECE KAFA KILINI KAPATIR. Diğer bölgeler açıkta kalır!. Biz diyoruz ki, çok müslümansalar KARA ÇARŞAF giysinler... Yobazlar bu sorumuz karşısında dut yemiş bülbüle dönüyor... :):):) Ehh bizde gülüyoruz tabi...

Çayanist Che Sıra Neferi dedi ki...

Libido, türbanlı sakallı dinlemez.. !!!! bu tür fotografların en güzel yanı ; bu sahtekarların üç kağıdının ortaya çıkması ama kocaları ya da bababları >( ki kafadan inanırlar bunlara ) slsğın önde gidenidir.. hatta bu orospuları dindar, namuslu vb. diyerek ciddiye alan lavuklar da boynuz medeniyetinin birer parçalarıdır.. islamın gerçek yüzü ( iki yüzlülük- sahtekarlık ) bu rsimlerde apaçık ortaya çıkıyor ve mızrak da çuvala sığmıyor bir türl

Kerem dedi ki...

Abi muhteşem bir site hazırlamışsın. Herşeyden önce yerlere yatıyoruz gülmekten. Yıldız Teknik Üniversitesi olarak siteni destekliyoruz. Geçen gün tuvalete girdim, kapıda Google'da TAKUNYA LİBİDOCUSU yazın!.. sloganı vardı. :):):) Artık bizim okulda senin siten çok meşhur. Abicim bunlar türban takar seninde dediğin gibi kot pantolan giyip makyaj yaparlar. Ehhh işte bir insanı yasaklara boğarsan helede genç bir kızı, olacakları budur.

Binlerce ulusalcı arkadaşım adına sana Teşekkürler. Senin sayende en sonunda bu Türbanlı emoların gerçek yüzünü gösteren bir site yapıldı...

Adsız dedi ki...

Haklisiniz türban yalnizca basimiz-daki killari örter egerki zihniyet kötü ise,nekadar kapansakda yalniz-ca kendimizi kandiririz. bizi yara-tan yüce yaratici bizi hep görüyor birde baskalarini örnek göstermiye-lim herkes kendisinden soruludur ama kamu vicdaninida rahatlatmamiz lazim yanlizca tek tarafi elestir- miyelim, fikirlerimizde tarafsiz olalimki birbimizi daha iyi anliya biliriz,birbirimizi incitmeden, kirmadan düsüncelerimizi anlatalim.
Zaten dindar olan bir insan olanlar karsinda sakin kalamaz ve nasil davrancagini bilir onun icin her iki kesimide sukunete davet ediyorum.

Yönetici dedi ki...

İslam dininde türban kesinlikle yok. Olsaydı ben o kadar Arap ülkesi gezdim oralarda görürdüm. Türban tamamen Amerika’nın BOP projesi kapsamında bunların eline verdiği ve oyalanın dediği bir bez parçasıdır. Ayrıca Yobazlar kendi bayanlarınız kapanıp poz veriyor diyorlar. Hiç bir Atatürk kadını bir dakikalığına olsa bile bu zulme katlanamaz, hayalini bile kuramaz çünkü doğasına terstir, bünyesine alerji yapar. Hangi kadın türbanı kötülemek için poz verebilir? Kaldıki sokaklar binlerce seksi TÜRBANLI ile dolu. Bu soytarının başındaki olsa olsa mayo üzerine pareyo olur.... Ben diyorum ki madem gerçekten Müslümansınız o zaman kara çarşaf giyinin. Diyorlar ki, türbana bile katlanamıyorlar eleştiri alıyoruz, kara çarşaf giyersek neler olur neler! Olsun kardeşim sen madem Müslümansın giy kara çarşafını eleştiriyse eleştirilir. Amaç kapanmak değil. İşte buradan bile belli.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Bugün Gülhane parkını görmeniz gerekirdi... Her ağacaın altında bir tesettürlü resmen sevişiyorlardı. Anlamadığım şey şu; bu yobazlar neden bunları görmez?.

Bence görüyorlar ama işlerine gelmiyor...

Ben Almanya'da yaşıyorum. Tatil için şu an Türkiye'deyim. 2 yıl öncesine göre ne kadar da çoğalmış bu rengarenk soytarılar....

Adsız dedi ki...

Turkluge yapilan en buguk dusmanlik bir Turkun arap dini islama tapmasidir. Umarim bir gun gelecek butun Turkler gercegi gorup ozune donecek ve arapliktan kurtulacak.

Vercetti dedi ki...

refah partisi yüzünden çıktı bunlar. erbakan sağolsun borçlarımızı biraz kapattı ama adam tam bir ümmetçi ve atatürk düşmanıydı.

Ahmet Eşref Çiçek dedi ki...

Erbakan hırsız bir adamdı, devletten çaldığı bir tirilyonun hesabını veremedi, en sonunda Cumhurbaşkanı olacak Abdullah Gül efendi affetti.. Çünkü bunların alayı hırsız..

Sevda Sezgin dedi ki...

İNSANLARIN İNANÇLARINA SAYGILIYIM ANCAK ANLAMIYORUM . BİR BAŞI KAPATMAKLA İŞ BİTİYORMU... O BİCİM MAKYAJ .. GÖZLERDE SÜRME... GÖZLERLE ZATEN ADAMI GÖTÜRÜYORLAR.... AMACIN NE SENİN DİYE SORMAK LAZIM??? KAPANMAKTAKİ MAKSADIN NE??

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Şunu merak ediyorum... Bu TÜRBANLI kızlar neden hiç camiye gitmiyor? Aslında bana sorarsanız bunları camiye gitmemeleri insanlar için iyi... Zira o görüntüleriyle milletin abdestini bozar bunlar.

Ben Almanya'da yaşıyorum. Tatil için Türkiyeye geldim. Gülhane parkına gittim. Etraf bu sitede anlatıldığı gibi türbanlı kaynıyordu. Her ağacın altına bir türbanlı manitasıyla uygunsuz görüntüler sergiliyordu.

FACEBOOK profili olanlar beni eklesin... Ama yobazlar eklemesin lütfen.

http://www.facebook.com/rengin.kasimpati

.

Adsız dedi ki...

site sahibine zihniyetinn tmamen karşısındayım eğr mantık insani değrler özgürlük ve demokrasiye inanıyosan bunlar ışığnda seninle tartışırım varmı cesaretin böyle kişisel olayları tamamen bir kesime mal etme kurnazlığına kaçmadan hodri meydan açıkoturum
öle üç beş foto üç beş video koyup medyacılık oynamayın varsa bilgin tüm tezlerini çürüteyim

Yönetici dedi ki...

Cesaretten söz edene bakın… İsmi bile yok!. Bu siteyi ya tamamen incelememiş ya da işine gelmemiş. TÜRBAN’ın kişisel olayla ne alakası var? TÜRBAN sadece kafa kılını kapatır!.. Aşağı taraflar gene… Ya tam kapanın KARA ÇARŞAF giyinin ya da TÜRBAN’ı İslam’ın emri diye kimseye yutturmayın. İslam’ı o pis çıfıtla, rengarenk ne olduğu belli olmayan pis bezinizle karalamayın. Seninle tartışmaya gerek var mı?

Sen özgürlükten söz ediyorsun. Yahu kardeşim, ben kimse türban takamaz demiyorum ki!. Türban’ı İslam ile bağdaştırmayın. Derdimiz bu. O pis bezinizle kamuyu işgal etmeye kalkışıyorsunuz… Millet mecbur mu sizin oksijen almayan kafalarınızdan yayılan kokuyu duymaya?

Haydi gel bunu çürüt o çürük yumurta gibi ekşi ekşi kokan kafanla...

Yönetici dedi ki...

Yüz bin tane foto koysak nereye sığacak... Sokaklarda mal meydanda...

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Yobaz gördüğüm zaman dayanamıyorum. Kendilerini oldukça kuvvetli zannediyorlar, şakirt olmak kolay değil demek ki. Kibir ve şarlatanlık sınırlarını çoktan aşmış durumdalar !!!
Şakirtleri deşifre etmek genetiğime işledi :)

Abdulbaki Demir dedi ki...

cidden bunlar neden KARA ÇARŞAF takmıyorlar.... Türban her tarafı kapatmıyor.... Yüce dinimizde böyle rengarenk şarlatanca takılan bir bez yok. Demek ki neymiş, türban siyasalmış... Dinin emri değilmiş... Moda için takıyoruz desinler susalım... Ama dinin emri demesinler bu çıfıta...

Muhteşem bir site hazırlamışsınız... Tebrikler.

Adsız dedi ki...

selamlar bende birseyler yazayım dedim cıkdıgım kız türbanlıydıı ama kendınden 17 yas buyuk evli evinde karısı olan 3 cocugu olan adamla kacdı evlendı ve arkadasıda turbanlıydı 5 sevgılısı vardı kocasından harıc gozumle gordum ne haltlar yedıklerını gercekden namuslu turbanlılar var ama bahsetdıgım gıbı serefsızlerın yuzune onlarında adı cıkıyorrr genelı aynı amaa

Yönetici dedi ki...

Küfürbaz bir asalak Fethullahçı sürekli küfürlü yorumlar yazıyor. Ama İP ADRESİ kabak gibi meydanda keratanın...

Gerekli yerlere vereceğiz elbette...

Adsız dedi ki...

benim annemin babamın bana anlattığı şey şuydu kadınlar türbanı ya kafalarında saç azaldığı için takarmış yada dini açıdan takılması gerektiğini düşündüğü için takıyormuş ama bu şekilde değil üstte türban altta mini etekle değil!

Adsız dedi ki...

ARADIĞINIZ KİŞİYE ULAŞAMIYORSANIZ SORUN ' HATLAR' DA DEĞİL, ONUN YEDİĞİ ''HALTLAR'' DADIR... :))

Necati dedi ki...

Bütün İslam ülkeleri köpekler gibi sürünüyor. Tek bir İslam ülkesi yok ki Empertalist kölesi olmasın...Zaten Amerika bunu 100 yıl önce keşfetti. Din ile insanları uyuşturmanın kendilerine sağlayacağı avantajları iyi kullandılar. Bu İslam nereden bulaştı bu memlekete arkadaş yav... Bunun İslam düşmanlığı ile alakası yok... Görünen köy klavuz istemez.

Adsız dedi ki...

türban dinimizin emrettiği bir giyim şekli yada örtünme şekli değildir.Yüce dinimiz İslâm erkeklerin ve bayanların herkese karşı haram olan uzuvlarını kapatmasını emreder..erkekler için belden aşağı diz kapağının altına kadar, bayanlar için başın boyun kısmına kadar ve göğüsten ayak bileklerine kadar haramdır.unutmayın asrı saadet döneminde ehlibeyt döneminde türban diye bir örtü yoktu.sadece kadınların ve erkeklerin mahrem yerlerini kapatacakları bir takım kumaşlar mevcuttu.siyasi boyutunu konuşmaya gerek duymuyorum.kimi türban takar, kimi koyu yeşil kapşonlu mont giyer, kimi uzun siyah pardesü giyer,kimi de ben halk çocuğum diyerek meydana çıkar 200 liralık gömlek giyer.ama herkesin görmezden geldiği birşey var yada görmediği yada görmek istemediği...kim ne giyerse giysin olan millete halka oluyor.emperyalist diyorsunuz, faşist diyorsunuz,dinci diyorsunuz,ateist diyorsunuz.ne derseniz diyin bunu söyleyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.zamanında sağ,sol dediler ayırmaya çalıştılar.60ta,70te,80de olduğu gibi.şimdi de ayıracak bişey bulamadılar bu konu mu kaldı..baktılar ki bölemiyolar zamanı gelincede anasını sevenlerle babasını sevenler diye ayırmaya çalışacaklar:):):):) başka ayıracak konu kalmadı çünkü...ama aziz milletimiz bunun da üstesinden geliyor ve her daim gelecektir inşallah.Bizi ancak tek şekilde bölebilirler.1-)VATANI İÇİN CEPHEDE SAVAŞANLAR...2-) VATANI İÇİN CEPHEDE SAVAŞANLARA EKMEK TAŞIYANLAR...BU BÖYLE BİLİNE.GÜNEŞ DOĞDUKÇA YERYÜZÜ AYAKTA DURDUKÇA TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ VE AZİZ TÜRK MİLLETİ ULU ÖNDER'İN DEDİĞİ GİBİ PAYİDAR KALACAKTIR...NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE......Gazikentli ŞAHİNBEY..!!!!

Adsız dedi ki...

Üstü Mekke, altı Paris. :)

Muhteşem bir site burası... Yıkılıyoruz gülmekten.

Adsız dedi ki...

ya adam gibi yaşasınlar islamı, yani kapanılacaksa adam gibi. kafam kapalı ama üstte daracık body, altta daracık etek. açık insanlardan daha çok şehvet uyandırıyolar ve bunu bildikleri içinde tam gaz devam. kardeşim islam size örtünün dedi, şehvet uyandırın demedi. ya açılın adam gibi yada palyaçoluğu bırakın. selamlar

Adsız dedi ki...

başörtü takmak ne zamandan beri ahlaksızlık olmuş bu ne rezillik .. hiç mi Allahın yüce kitabını okuyup ders almıyorsunuz.. kuranda nisa suresinde bu konuyla ilgili gayet açık ayetlaer var ilgi alanınıza girse merak edip açıp okursunuz.. asıl siz ne biçim müslümasınız sizin gibiler müslüman olamaz .. medeniyet demek oranı buranı açmak değil haya edip örtmek..sizin medeniyet dediğiniz milleti dinsiz yapmak.. amerika israilin istediğide sizin Allahtan emirlerinden yasaklarından haramdan helalden haberiniz yok topunuzu ALLAH ISLAH ETSİN....

Cem Akkılıç dedi ki...

Allah seni islah edememiş ki, 2 rekat namaz kılacağına, Yahudi malı internetten düşmüyorsun.

O ismini verdiğin sure-ayetin neresinde BAŞINIZI ÖRTÜNÜ diyor?

Hatta Arapça BAŞ anlamına gelen RES kelimesi var mı? Seni gidi cahil seni.

Adsız dedi ki...

İslam da şu vardır bir kimse bir hayıra vesile olursa örnek birisine kuran öğrettirsen o kişi de 10 kişiye kuran öğretir ise onlardan bazılarıda başka kişilere Kuran okumayı öğretirse bundan doğacak sevabı sen olduğu gibi alırsın. Şer de de böyledir, sen bir şerefsizlik yaparsan başalarıda senimn vesilenle bu şerefsizliğe ortak olurlarsa bu böyle bir milyon kişiye ulaşırsa sen o bir milyon kişiden sorumlusundur. Sen işi gücü bırakmışsın hayatını başı örtülü insanlara hakarete adamışsın senin hakaretinle onlar alçalmaz ancak senin iftiraların ve günahın sana yeter. Müslüman değilsin bundan eminim müslümanım demen de bir şey ifade etmez Allah' ın emri başörtüsünü reddettikten sonra bir de fıkıh alimi kesilmiş buradan utanmadan ahkam kesiyorsun islamda başörtüsü yok diyorsun. Ylancı adam senden kıyamette davacı olacağız merak etme. Zerre kadar hayır ve zerre kadar şerrin sorulacağı o gün de nereye kaçacaksım merak ediyorum. Cehennem ateşine dayanabileceğin kadar günah işle benden söylemesi.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bakıyorum sende diğer yobazlar gibi müneccim pilavı kaşıklamışsın. Nereden biliyorsunuz kimin nereye gideceğini?

Bence İslam’ı pazarlayan sizin gibi soytarılar gidecek cehenneme.

Ha bu arada NUR 31 de BAŞ kelimesi geçmiyor, örtü kelimesi geçiyor. Yani demek istiyor ki, vaginalarınızı, kalçalarınızı kapatın.

Eeey kör cahil, kadınların kafasını paketlediniz iyi de, neden daracık kotlar etekler giymelerine ses çıkartmıyorsunuz?

Demek ki sizde var bir sapkınlık.

Ruveyda dedi ki...

Nur 31'de baş kelimesinin geçmediğinden bahsediyorsunuz.Bu durum ya sizin Kur'an tercümenizde sorun olduğunu yada her nereden okuduysanız mealdeki yanlışlıktan kaynaklanıyor.Bu arada Kur'anda yalnızca örtünmekle ilgili ayetlerin varlığından yola çıkarak kapatıyor değiliz başımızı.Mahremiyet dediğimiz bir durum var farkında mısınız?Biz müslümanlara göre bazı ana noktalar var.Mesela başımızı örtmek dinimizin bir kuralıdır.Eğer biz bu dini kendimiz için hak din olarak görüyorsak bu şartı ne olursa olsun kabulleniriz.

Cem Akkılıç dedi ki...

Abdest almayla ilgili ayette BAŞ kelimesi geçerken neden NUR 31 de BAŞ kelimesi geçmiyor. Çünkü o ayette örtünün derken vaginalarınızı, cinsel organlarınızı örtün diyor. Erkekleri tahrik etmeyin diyor. İnternette yüzbinlerce PORNO meraklısı İslamcı var. Bunların hangi biri kadın saçına bakıp masturbasyon yapıyor? Bence hiç birisi. Demekki kadın saçı tahrik edici bir unsur değil. Kaldı ki kalçalar daha tahrik eder insanı :)

Peki %99'unuz etek giyiyorsunuz. Diz kapaklarınızın altı gözüküyor. KAFAKILI günah ise bacak ETİ sevap mı?

Zaten kurana şirk koştuğunuzu kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz. Sen de aynısını yazmışsın. Kur'anda yalnızca örtünmekle ilgili ayetlerin varlığından yola çıkarak kapatıyor değiliz başımızı diyerek İslam’ın dışına çıkmışsın. AKP isimli AMERİCAN partisinin emirlerini dinlemişsin :)

Keşke kurandan değil de başka şeylerden yola çıkıyoruz lafını biraz açsaydın.

Levent Mercan dedi ki...

Muhahaha o ANA NOKTALAR neymiş acaba?

Kadın diyor ki resmen üstteki yorumunda, biz kafa kıllarımızı kapatırız, altına daracık etek giyeriz...

Hangi kaynaklarda suratınıza makyaj yapıp altına rüküş bir biçimde Converse giyin diyor. Keşke o kaynaklarıda yazsaydı. Sakın FETTUŞ kaynagı olmasın o kaynaklar :):):)



Süper bu site ya...

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar kapanmanın bile ne demek olduğunu bilmeden sırf saçlarımızın gözükmesi günah yapmayalım diyerek ama bilmeden vücut hatlarını belli eden bu cahil kesimi, inanarak ve bilinçli örtünen bacılarımızla karşılaştırmayın..Bu rezilleri bende kınıyorum, bu işi yapan bir dünya açık kızda var onlar içinde eleştiri yapalım ozaman. İnanan ve kapanamayan bir sürü genç kızlarımız var açık olupda kalbi imanla dolu kızlarımız var ama şu cahiller için mükemmel olan dinimizi karalamayın onlar zaten cezasını çekecek..

Cem Akkılıç dedi ki...

İslam'a hakaret yok bu sitede. Hatta İslam'a hizmet ettiğimi söyleyen ateistler beni topa tutuyorlar.

Türbanı doğru takan ya da yanlış takan diye bir kavram yok. Türban DİNİN EMRİ DEĞİLDİR.

Sitemizi daha detaylı incelemelisin.

Adsız dedi ki...

serefsizsiniz hepiniz sizin sülalenizde hiçmi türbanlı yok indiriosunuz bir kaç yerden resimleri onun üzerinden yorum yapıosunuz butun türbanlılar aynı değil özgürlükten bahsediosunuz o zaman sizene kimin ne yaptığı kardeşim hiç biryere gelemessiniz cabalarınız boşuna bu ülke üç bes kişiden ibaret değil adam olun akıllı olun milletin icine fitne fesat sokmayın siz o türbanlıları değil önce kendinizi düşünün ahlaktan dem vurup izinsiz kızların resimlerini oraya koyuyosunuz aaaaaaaaa tabi atatürkün gençliğisiniz siz zaten atamızın isminden pirim yapmaktan başka bir gayeniz yok allah akıl fikir versin size diyecem size ama zaten siz okumuş insanlarsınızdırda ben size en iyisi Allahtan bulun derim

Adsız dedi ki...

Merhaba! Öncelikle şunu belirteyim ki ben de tesettürlü bir bayanım. Blogunuzu ziyaret ettim. bir çok konuda haklı olmanıza karşın bazı yanlışlıklar var.Şöyle ki ; Yazılarınızı okuduğum kadarı ile gayet düzgün bir Türkçe'ye sahipsiniz ve bilgili bir insan olduğunuz da aşikar. Fakat bu denli bilgili bir insanın eleştiri şekli son derece yanlış geldi bana. Kişilerin şahsi fotoğraflarını kullanıyorsunuz belli bir şeyleri kanıtlamaktır belki amacınız ama bunu yaparken yapıcı değil ''yıkıcı '' davranıyorsunuz. Söylemek istediklerinizi başka insanlara zarar vermeden iletmelisiniz. Ben de yanlı örtünen ve türbanı yanlış anlayanlardan biriydim eskiden. Ama ateist olan bir kaç arkadaşımın aracılığı ile yanlış yaptığımı fark ettim. Bakın herhangi bir hacı , hocadan etkilenmedim. Sizin de burada yapmaya çalıştığınızı az çok anlayabiliyorum. Diğer sözde müslümanlar gibi küfür ve hakaret içeren çirkin cümleler yazmak niyetinde de değilim. Sadece uyarmak istedim. O insanlar da bizim vatanımızın bir parçası. Bakın ben Kazakistan'a gideceğim orada bir çok kazak kız ruslaşmış olsa da hiç bir kazak erkeğinin kazak kızlarını laf ettirdiğini duymadım. Onların da kapalısı- açığı , sağcısı - solcusu var. Ama asla laf ettirmiyorlar. Sizin de bu konuda dikkatli olmanız gerek. Elbette bu benim şahsi görüşüm ama haklı olduğunuz konuda haksız duruma düşmeyin! Çünkü gerçekten bunları göstermenize gerek yok günlük hayatta zaten rast geliyoruz. Bu insanların fotoğraflarını paylaşmayın rica ediyorum. Onların da aileleri var yanlış yapıyor olabilirler ama bizim insanlarımız. Yol göstererek eleştirseniz çok daha iyi olur. Ben İzmir'de yaşıyorum ve burada her görüşten arkadaşım mevcut. Bir gün olsun birbirimize kırılmadık benim bir yanlışım olsa güzelce uyardılar dikkate aldım. Neyse çok fazla uzatmak istemiyorum. Sizden tek ricam eleştirinizi yaparken insanları rencide etmeyin. Umarım söylediklerimi dikkate alırsınız.