Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

AKP NOKTA NET

Memleketin tüm kaleleri ele geçirildi. Adına medya dedikleri şey; ya korkudan yalakalaştı ya da yandaşlaştı. Birkaç kahraman gazeteci dışında kimse gerçekleri cesaret edip yazamıyor. Yazanların çoğu ise zindanlardalar.

Şimdi sıra internete geldi. Kolay değil tabi milyonlarca iktidar karşıtının evini basıp, Silivri’ye yollamak!..Hatta mümkün değil böyle bir şey.

En iyisi kısa yoldan, ‘’biz bu internetin fişini çekelim’’ dediler. Fişini çekmekten kastım filtre uygulaması. Zaten birkaç yıldır bunun altyapısını hazırlıyorlardı. Dini referans almış tüm iktidarlar, teknolojiden öcü gibi korkarlar çünkü. ‘’Korkmak tükenmektir; tükeniyorlar’’ diyen Yalçın Küçük’ün bunlar için söylediği söz ne kadar da anlam taşıyor bugünlerde...
Önümüzdeki Ağustos ayından itibaren internete giren herkes bunların yandaş-yalaka sitelerine mahkum olacak. Gerçekleri öğrenmesi engellenecek. Fikir hürriyeti baskı altındaydı, bundan sonra ‘’askıya’’ alınacak.


Kabus senaryosu değil, gerçek!

En ufak iktidar karşıtlığı yapanın evini polis basacak ve ya mahkemeden çağrı kağıtları yollanacak. Ne bulacaklarını sanıyorlarsa, oda duvarlarında yüksekte asılı duran kuran-ı kerim’lerin bile içini didik didik arayacaklar. Evi basılanlar, ‘’vay efendim sen misin AKP’yi eleştiren’’ diye yıllarca mahkemelerde süründürülecek. Giderken, ‘’bir daha geleceğiz’’ diyecekler. İnsanlar evlerine bırakın internet bağlatmayı, bilgisayar bile sokamayacak hale getirilecek.

Üç yıl kadar önce Ergenekon tiyatrosu başladığında bunların olacağını aynen yazmıştım. Askerler, parti başkanları, aydınlar, bürokratlar, sendikacılar, bilim adamları, avukatlar sindirilip haksız yere sahte belgelerle kodese tıkıldıktan sonra sıranın sokaktaki sıradan vatandaşa geleceğini söylemiştim. Bunun için kahin falan olmaya gerekte yoktu ama bazıları çok abartıyorsun demişti.

İlk aşamada, mesela bir haber sitesini takip etmek istediğinizde, sadece Fethullah ya da ona bağlı irili ufaklı yayın organlarının sitelerine girebileceksiniz. Bunların dışında muhalefet yapan siteler tamamen haram sayılarak yasaklanıp, filtrelenecek. Kısacası; ‘’ister beğen istersen beğenme, internet işte bu’’ diyecekler ve sanal ortam AKP NOKTA NET haline getirilecek.

Asıl kurnazlık ise ‘’standart paket’’ dedikleri zımbırtının altında yatıyor. O paketi tercih edenler DNS ayarlarını değiştirip yasaklanmış binlerce siteye giremeyecekler. Paketin ismi ilk bakışta özgürlüğü çağrıştırsa da asıl tuzak o paketle uygulanacak.

En ileri demokrasici ve özgürlükçü AKP’den, AKP NOKTA NET herkese hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden.

Cem Akkılıç
20 Mayıs 2011 

* * *


Atatürkçü olmak suç oldu!..
(Fotoğrafı büyütmek için üzerini bir defa tıklayın)






















* * * 


DEPREM OLDU!..
                                                
19 Mayıs gecesi Kütahya’da orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Tek yıkılan bina bir caminin minaresi oldu… 1999 Gölcük depreminden sonra 7.4 yetmedi mi kafirler! diye pankart açan insanlık düşmanı tesettürlü şarlatan şimdi nerede acaba?



4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bunlar kesinlikle insanlık düşmanı. O pankartı açan zibidi farkında mı acaba kaç tane İmamın depremde öldügünün...

Bunlar artık yobazlığın en ileri boyutuna ulaşmış komik yaratıklar.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Tesettür giyince kendilerini günahsız melek sanıyorlar. Bu kadar şerefsizlik olmaz. O depremlerde müslümanlarda ölüyor.

YOBAZLARA karşı mücadeleye devam arkadaşlar.

Eklemek isteyen eklesin beni.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati


.

hasret dedi ki...

valla bu yobazları hiç sevmiyorum,, ne çıkıyorsa kapalılardan çıkıyor...

http://tr-tr.facebook.com/hasret.kaynar

ekleyen eklesin yalnız yobazlar eklemesin

Özgen Kara dedi ki...

Kutsal değer sömürücülerini, dini çıkarlarının aracısı yapanları kınamak , dürüst insanlığın gereğidir. İnternete uygulamak istenen yasaklarla , kendi özel yasakları için kılıf hazırlığındalar ; toplumu da aşamalı olarak bu yasaklara alıştırmanın peşindeler. Toplumumuz uyanık olmalı ve hakkını aramalıdır. Bu anlamlı paylaşım için teşekkürler Cem Akkılıç ! Ellerine sağlık!..