Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türk kadını çağın gerisine atılamaz.

Günün videosu

NEREDEN NEREYE…
Hey gidi KARAOĞLAN hey... 

Meclise girmeye çalışan SIKMABAŞLI dersini alıyor.
‘’Burası devlete meydan okunacak yer değildir! Lütfen bu hanıma (TÜRBANLI) haddini bildiriniz.’’
Bülent Ecevit



Şakirtler neden daracık pardesü giyer?

Geçenlerde bir okuyucum sormuştu, Şakirtler neden daracık pardesü giyer diye. Bu pardesü olayı siyasi figürün tamamlayıcısıdır çünkü. Amerika, ılımlı İslam projesi kapsamında Türkiye’deki safları uyutmak için bir afyon bulmalıydı. Türban silahını gri renkli pardesü ile tamamlayarak, bir nevi robotik bir tipleme ortaya çıkarttılar.

Yahudilerin ilerleme ve genişlemeleri için yüzyıllardır bölgede uyguladıkları ‘’uyuşturma’’ metodunun bir parçası olarak, türban zehrini şırıngaladılar. Asıl gerçeği anlamak için İsrail’in nasıl kurulduğunu düşünün!..  

Daracık gri pardesü, şeytanca hazırlanmış bir plandı. Amerika, Türkiye’de kadınların kara çarşaf burka’ya kapanmayacaklarını çok önceden kestirmişti. Bu nedenle daha açık, erotizmi çağrıştıran ve caf caflı rengarenk, ancak din kisvesi ile yoğrulan bir model bulmaları gerekiyordu. 
Şule isminde neci olduğu belli olmayan bir kadın Almanya'dan Türkiye’ye gelerek şehir şehir, kasaba kasaba dolaşıp ‘’yeni model sıkmabaş’ı’’ tanıtmaya başladı. İslam dini her zaman olduğu gibi Emperyalistler tarafından sömürülüyor, Türban takmayanın kafir sayılacağı anlatılıyordu. ''Şulebaş'' benzetmesi bu kadının isminden gelmektedir.
 
Asıl hamle, Almanya’da unutulmuş, dergâh lideri konumundaki kadayıfçı Necmettin Erbakan'ın apar topar Türkiye’ye getirilmesiyle başladı.  Erbakan'ın getirilişi bizzat NATO’nun hamlesiydi. Kısacası, Haçlı Ordusu Türkiye topraklarında hüküm sürmek için İMAMIN ORDUSU’nun temellerini atıyordu. Bununda bir ''üniforması'' olması gerekiyordu. O zamana kadar başını örtmek için yemeni kullanan Türk kadınları, bu tuhaf boneli ve rengarenk parlak, boğazdan sıkılıp yaz aylarında gerdanı açık bırakan çıfıt bezini takmaya zorlanıyordu.

YOBAZLAR KÖŞEYE NASIL SIKIŞTIRILIR?

Son zamanlarda yobazlar, Türban’a ‘’başörtüsü’’ diyerek masumlaştırma çabalarına giriştiler. Aslında türban denilen ‘’çıfıt bezinin’’ isim babası Erbakan hazretlerine büyük ihanettir bu davranışları.
Kurtuluş Savaşımızda kahraman kadınlarımızın ‘’yemenisi’’ ile şimdiki cinselliği çağrıştıran Türban bezini bir tutmak ancak ahmakların ya da bölücü Türk düşmanlarının işidir.  Cem Akkılıç 

 
183827_126210140805850_100002505955785_162004_3865173_n




Takunya  Libidocusu  nedir? Ne anlama gelir? Bu deyimi nasıl yarattım?
Eğer yazıyı okuyamıyorsanız, yazının üzerini bir defa tıklamanız yeterlidir.


Türbanın  ateşli savunucusu Emine Şenlikoğlu itiraf etti. “O kadar daracık giyinen tesettürlüler var ki.''
Demek ki neymiş, o kadar seksi tesettürlüyü türbanı kötülemek için biz kapatmıyormuşuz! Durun, ilerleyen zamanlarda bu Arap bezi ellerinde daha beter patlayacak, toplumda ahlak kalmayacak. Çünkü türban cinsel bir obje halini aldı.
Seksi giyinenlere de karşıyız, normal giyinip kafasını poşetleyene de… Çağdaş Türk kadını kafasını hapsetmez… Aç kafanı, korkma; edep yerin daha aşağıda…

* * * 
Madem Türban siyasi bir sembol değil, burka giysinler ve Müslümanlığın hakkını versinler de görelim. Binlercesi daracık giyinip, makyaj yapınca ayıp oluyor ayıp!..

İsyan eden hacı, kapak güzeli kızına fırçayı çeker!
Cihan Demirci’ye teşekkürler. * * *

Hep merak ediyorum, hani bize kafir diyorlar ya; gerçi ben her gün komünist, yahudi, ermeni, rum falan filan olarak ilan ediliyorum ama, İslamcılar bizleri hizaya getirip küfürle karışık din dersleri vereceklerine, neden parklara, bostanlara gidip kafalarını deve kuşu yumurtasına çevirdikleri kapak güzeli kızlarını hizaya çekmiyorlar? Zira o kızlar, kafalarına geçirdikleri abajur modeli sıkmabaş bezi ile mucuk mucuk erkeklerle oynaşırken pek bir komik görüntü oluşturmaktalar. İşte konuyla alakalı yazım burada!

* * *

 

KARA TAHTA Devrim öncesi ve sonrası! Atatürk’ün annesi de çarşaf takıyordu diyen Arap hayranlarına, Kılık-kıyafet Kanunu'nu hatırlatmak lazım. Devrim’den önce Atatürk’te fes takıyordu. Türban savunucusu dinciler artık başka argümanla gelsinler, bunlar bayatladı. Yobazların Devrim Yasaları'na ne kadar düşman olduklarını buradan anlayabiliyoruz!   Cem Akkılıç
* * *
Önceki yazılarımdan rastgele seçtiğim başlıklar;
* * * Günümüzün klasik SIKMABAŞ modeli.
314502_139780312782166_100002505955785_209902_1432264_n Türban'ın alt ve üst kıvrımları tuhaf bir cismi çağrıştırıyor! :) 
254779_139332419493622_100002505955785_208061_4010108_n Bizim kız bizden kaçar, başını kapar k.cını açar!..  
ggggg

103 yorum:

Adsız dedi ki...

Cem bey size çok teşekkür ederiz.

Biraz uzun bir alıntıyı buraya eklememe lütfen izin verin. Mutlaka çok kşiye ulaşacaktır çünkü bu önemli yazı. Sitenizi beğeniyle takip ediyor ve herkese öneriyoruz. Çalışmalarınız çok değerli ülkemiz için. Tekrar tekrar teşekkürler.

Neslihan Eroğlu

* * *

HEMŞİRE

Eyy benim kafası ‘su kaçırmasın hava almasın’ diye devekuşu yumurtası gibi paketlenmiş hemşirem!

Eyy dini modernize edemediğinden, çağdaş yaşamı islamize etmeye çalışan tuhaf iktidarın seçmeni!

Eyy benim üstü kebap altı Lara Croft modifiye müslüman kardeşim!

Ey inandığı din;
erkeği kadına tercih eden,
üstün gören,
erkeğin otoritesini tartışılmaz ilan eden,
erkeği kadının hamisi,
kadını erkeğin hayatını kolaylaştırıcı unsur,
vesayet altında tutulması gereken bir çeşit geri zekalı ya da aciz ve hatta şeytan konumunda tanımlayan hemşirem!

Dini inancı ‘Penis Diktatoryasına mutlak itaat’ı emreden hemşirem!

İslamiyeti ‘kültür’, ahlakı dinden ibaret sanan hemşirem!

Eyy benim yaşama dair talimatı, erkekler tarafından yazılmış, erkek postacı Cebrail aracılığıyla gönderilmiş din kitaplarından alan hemşirem!

Üniversiteyi bitirirsen, diplomayı duvara asıp evinin kadını olacağını, kocanın şirketlerinden birinde çalışıyormuş gösterilip Bağkur primlerinin ödeneceğini, sonra da benim yıllarca it gibi çalıştıktan sonra bağlanan emekli aylığım kadar emekli aylığı alacağını biliyorsun değil mi?

Ben de biliyorum. Bu hiç hoşuma gitmiyor.

Belki de kocanın şirketlerinden birine ortak gösterilirsin, adına ihalelere katılınır, ‘vekaleten’ kararlar, krediler alınır, hisseler satılır. Senin iraden dışında, haberin bile olmadan, sen hayata katılamadan ailenin erkekleri senin adına her şeye katılırlar, ekonomiyi falan bile yönlendirirler hatta. Sen de asaleten değil ‘vekaleten’ yaşayıp gidersin.

Üniversiteye okumak için mi gitmek istiyorsun?

Hayır! Üniversiteyi medreseleştirmeye. Mescit, çömelmeli kenef, abdest lavabosu talep etmeye. Diğer kadınlar üzerinde baskı oluşturmaya.

Kamu binasına çalışmak için mi girmek istiyorsun?

Hayır! Mescit, çömelmeli kenef, abdest lavabosu talep etmeye. Diğer kadınlar üzerinde baskı oluşturmaya.

Her yere Penis Diktatoryası’nın sana verdiği talimatları yerine getirmek için girmek istiyorsun. Bir düğmenize basacaklar, sürüler halinde çağdaş giyimli kadınların üzerine saldıracaksınız. Bir düğmenize basacaklar bir şeyi protesto etmek ya da liderinizi alkışlamak için okullardan (AKP’li Belediye’nin tahsis edeceği) otobüslerle meydanlara doluşacaksınız.
Erkek emredecek siz yerine getireceksiniz. İnisiyatif, karar alamadan. Hiçbir zaman kendi başına hareket edebilen çağdaş, özgür kadınlar olamayacaksınız. Hep sürüler halinde yaşamanız, sürüler halinde eylem yapmanız gerekecek. Sizin yerinize Penis Diktatoryası düşünecek, beyninizdeki gri hücreleri kullanmayacak, alınan kararların sorumluluğunu üstlenmeyeceksiniz.

Adsız dedi ki...

Pasif yaşamak da bir tür rahatlıktır hemşire. Bunu istiyor da olabilirsin.

Düşünmeme, koşulsuz itaat etme karşılığında ananın rahmi kadar sıcak, sarıp sarmalayan yuvanda güven içinde oturup, itaate dayalı sosyal düzen isteyen ‘kul’ çocuklar yetiştireceksin.

Karnına basınca elham okuyan, bacağını çekince hatim indiren bebeklerle oynayan, isyan değil itaat eden ‘kul’lar.

Türban dediğin tesettürün sadece bir parçası hemşire. Kafa derisinde çıkan keratini kapatan kumaş parçası. Sana göre Allah'ın yarattığı saç, bana göre evrim sürecinde beyni radyasyondan, ısıdan korumak için oluşmuş izolasyon maddesi. Şampuan reklamına göre ‘hazinemiz’, İslama göre bir telini gösterirsek cehennemde yanacağımız kıl kümesi.

Adsız dedi ki...

Dinin örtünmeni emrediyorsa neden (Penis Diktatoryasının sokağa döktüğü) İranlı kız kardeşlerin gibi kara çarşaflara girmiyorsun? Bak “Eşarp yetmez, en iyi örtünme kara çarşaftır” diye sana destek gösterileri yapıyorlar oralardan.

Ama sen hemşire! Sen Ampul Partisi’nin sadakalarından, lütuflarından, avantalarından payını almakta olan Araplaşmış, ruju ojesi yerinde hemşire! Sen tesettür mayoya 250 Dolar, ipek türbana 500 Dolar, ya da üç kilo bulgura bir oy verebilen hemşire!

Sen, Allah korkusu, erkek korkusu, ölüm-cehennem korkusu arasında sıkışıp kalmış gariban!

Bırak o soyut korkuları da, yakında Türkiye’de de kurulmasını beklediğim din muhafızlarının kızılcık sopasından, kırbacından, recm’inden kork.

Şimdilik rengarenk giyinebilmeni laik Cumhuriyet’e borçlu olduğunu da hiç unutma hemşire.

Adsız dedi ki...

Ampul Partisi’nin hortumlayıp babanın/kocanın cebine koyduğu avantada, oruç/namaz polisine ödeyecekleri maaşlarda benim aylığımdan kesilen, içtiğim rakıda, şarapta ödediğim vergiler olduğunu her zaman hatırla. (hadi sor şimdi Alo Fetva hattına: “İçkiden alınan vergiyle Din Polisi’ne maaş ödenirse bu para helal midir?”).

Sen de ben de biliyoruz ki senin dini inancının sana verdiği görev, yüklediği sorumluluk okumak, çalışmak, sosyal hayata aktif katılım değildir hemşire. Senin aklın bir adamın üçüncü beşinci karısı olmaya, ona sorgusuz itaat etmeye yatıyorsa eğer, eve kapanıp rahmin döl tutmayacak hale gelinceye kadar çocuk doğurup onları ‘itaatkar, isyan etmeyen kullar’ olarak yetiştirmeye yatıyorsa eğer, senin ne okumandan fayda gelir ne çalışmandan hemşire.

Kadını cinsel obje, ticari meta olarak gören sokakta kendi halinde yürüyen erkek değil, Kanada’dan Avustralya’ya kadar yayılmış yıllık cirosu 95 milyar Dolarlık tesettür giyim pazarıdır hemşire.

Adsız dedi ki...

Kadını cinsel obje olarak gören dindar, dinsiz, ateist, bilmemneist erkek değil, beyni dinle yıkanmış yobazdır hemşire. Ona daha çocuk yaştayken nikah kıyabilen, kadını kapatarak pasifize eden Penis Diktatoryası’nın yobazı.

Soyut korkularını besleyerek özgüvenini aslında Penis Diktatoryası kırıyor senin. Sonra gelip “Beni mağdur ettin, bana zulmettin” diye beni suçluyorsun. Sonra da aynı Penis Diktatoryası açık (yani normal) giyindiğim için beni 'kokoş', değersiz ilan edip sana benim üzerimden kendini namuslu, değerli hissettiriyor, prim veriyor. Benim üzerimden senin egonu şişiriyor. Kadını kadına kırdırıyor yani.

Fallik strüktürde ibadethanelerde tapınanlara da bu yakışıyor.

Adsız dedi ki...

Elbet herkes birgün ölecek. Öldükten sonra iki seçenek var. Ya hesap vardır ya da yoktur. Diyelim hesap yok o zaman inancı olanın, ortalama 60-70 yıllık ömrü boyunca yaptığı ibadet hiç olur, boşa gider ki çok da önemli değil zaten hesap yok. Ama ya varsa işte o zaman sizin haliniz nice olacak, ne olacak bu düşünceleriniz ve yapmış olduğunuz bu yorumlar bu hakaretler ne olacak. İnançsızlığınızın hesabını nasılvereceksiniz, neye sığınacaksınız kime ne açıklama yapacaksınız. Varsa kesin bir bilginiz, hesap günün olmadığına dair söyleyin bizler de bilelim. İslam daima güzelliği emretmiş ve kötülüğü nehyetmiştir. Şimdi müslüman olduğunu söyleyen bir insan gelir de bir hata yapar günah işlerse nasıl olur da onun yapmış olduğu bir hatayı cümle tüm İslam alemine maledebilirsiniz. Bunun hiç akla vicadana sığar bir yanı var mıdır, soruyorum sizlere. Türbana karşı olmak başka bir şey, dinin emrettiği şekilde örtünmeye karşı olmak başka ve hatta dine karşı olmak başka bir şey. Bir insan Allah'a inanmayabilir. Kendi bileceği iştir.Ancak inanan insanın dininin emirlerine uyması gerektiği noktada onun seçimine hakaret vari sözler de bulunmak son derece yanlıştır. Ayrıca sui-misal misal değildir. Yanlış yapanları sanki İslam dinin örnek alınası şahısları gibi gösteriyor olmak doğru değildir. Allah zaten onların da cezasını verecektir. Neden İslamı doğru yaşamadıkları noktasında muhakkak hesaba çekileceklerdir. Belki daha şiddetli bir hesap da olacaktır. Ancak bir gerçek var ki o da günün birinde hepimizin HAYATI son bulacaktır. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve duyulmuş en yaşlı ölüm 120 yaşlarında gerçekleşmiş. Bilemedin 130-140 ama sonsuz diye bir hayat söz konusu olmamış şimdiye kadar. Hal böyle olunca kazık çakmaya çalışacağımıza bu dünyaya, ikinci şıkkın var olma olasılığının en kötü ihtimalle %50 olduğunu göz önüne alarak aklımızı başımıza almalı ve biraz da %50 ihtimalle var olan hesap gününe çalışmalıyız. Selametle... Not: Kimseye hakaret etmedim, kötü söz kullanmadım lütfen siz de aynı çerçevede yorumlayınız. Teşekkür ederim...

Cem Akkılıç dedi ki...

Eğitin o zaman o kızları. Sorumlusu sizlersiniz.

Cem Akkılıç dedi ki...

21. yüzyılda inanışın da bir aklı olmalı. Tanrıya inanıyor ya da inanmıyor olabilirsiniz, inanıyorsanız, sonsuz evreni yaratmış bir gücün ''kılla'', ''tırnakla'', ''sakalla uğraşıyor, bunları gözetliyor olmasına inanmak Tanrıyı hafife almaktan başka bir şey değildir. Ayrıca, kadınların baslarını saçlarını kapatacak şekilde bağlamalarının nedeni nedir? Erkekleri uzak tutmak mı? Bu günah denen şey eğer cinsellikse ve sadece saçtan ötürü aklına cinsellik gelen erkek varsa mutlaka tedavi olmalarını öneririm. Buna fetişizm denir. Takunya Libidosu denir.

Cem Akkılıç dedi ki...

MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAKSA BEDENİ, .DESENE HAYVAN BİLE SENDEN DAHA MEDENİ.... İyi, güzelde, binlerce türbanlının sadece kafası poşetli, gerisi sere serpe…

Hayvanlar tabi daha medeni. Çünkü biz Gülhane parkında aşne/fişne yapan bir tek sincap ya da baykuşa rastlayamadık bu zamana kadar…

Adsız dedi ki...

Yazık çok yazık ATATÜRK'ÜMÜZÜN biz kadınlarımıza verilen haklarımızı erkek egemenliğinde onlara uyup bu güzelim haklarımızdan vaz geçen özellikle kadınlarımıza kızlarımıza isyan edip onların köleliğinden kendilerini kurtarmaya çalışıp daha çok ATATÜRK'E ve verilen haklarına sahip çıkmadıkları için köle gibi yaşamak herhalde onları rahatsız etmiyor,çünkü onlarda akıllarınca daha serbest olduklarını zannediyorlar,oysa öyle veya böyle kendilerini kullandırıyorlar aptallar.


Tülay Çal Küçükoğlu

Adsız dedi ki...

TŞKLER CEM AKKILIÇ,BEN İÇİM ACIYARAK DAHA FARKLI OLAYLARA TANIK OLUYORUM OFİSİMİN ÖNÜ PARK.VEDEGÖRDÜKLERİM HİÇTE HOŞ DEİL.NEYAZIKKİ!!!SINIRSIZ BASKI VEDE SATILMIŞLIK VAR!!!!EYITİMSİZ AİLELERDE BUNLAR YAŞANIYOR!!!!!

Nermin Türkoğlu Alakurt

E.Saydam dedi ki...

Yazılarınızı , sitenizi ve videolarınızı inceledim. Ve sizi can-i gönülden tebrik ediyorum.
Sizin türbanlılara karşı değil türbanı başka amaçlarla kullanıp,dini sosyal alanda kötü amaçla kullanan, kısacası dinci gibi gözüken dinsiz yobazlara baş kaldırışından dolayı tebrik ediyorum.
Bu ülkenin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Lütfen hiç susmayın. Biz sizin her zaman destekçiniz oluruz zaten.
Artık din'i saptıran insanlara karşı sesimiz olun. Gülhane,tophane değil gördüğüm her yerde başında türban altında kısa etek,abartılı rujlu ve erkeklerle uluorta sevısıp daha sonra ben namusluyum dıyen kızlardan gercekten sıkıldım.Bu kızlar gençliklerininde verdikleri cahillikle aile baskısından başına b ez parcasını gecırınce musluman sanıyor kendını. Hiçmi türbanlı arkadasım yok ? Tabıkı var ama onlar dinini özgürce yaşıyorlar. Başında türban varken madem mufazakarım ona gore davranırım dıyebılyıorlar.
Ben 18 yaşındayım ve malesef haal bu yaşta bı ınsanın fıkırlerıne saygı gosterılmıyecek kadar gerı kalmıs br toplumda yasıyoruz. Bugun iran modelını ulkemız ıcın uygun goren ınsanların bu durum gerceklestıgınde nasıl hareket etceklerını onceden kestırebılıyorsam bende dınlenmelıyım herkes tarafından.
Benım de bı kız kardeşim ve sevdiğim kız var. Ikısıde turban takmıyor ama bırı gelıp yuzume namussuz dese once onları sonra kendımı oldururum. Sımdı turbanlılar namusluda bızım kardesımız,sevgılımız namussuzmu ? Bizde ulu orta sevişmiyoruz ? Asıl hor görülen başı açık insanlar. Benım annemın muhitindekı tum kaıdnlar neredeyse bas ortulu. Annem artık mahcup oldugnu zannedıp takmak ıstedı ama ben sıf onalr kazanmasın dıye taktırmadım. Benım kız arkadasımın annesıde turbanlı ama kız arkadasım ıcımden gelseydı takardım, turbanla din olmuyo der hep.


Konudan çok sapmadan mesajımın özetini söyliyim.Size gerçekten teşekkür ederim.Bu düşünce tarzınızdan asla vazgeçmeyin.Asla susmayın. Sağlıcakla.

Cem Akkılıç dedi ki...

Biz diyoruz ki Türbanlı kızlar İslam dinine hakaret ediyorlar. Yüzlerinde bir okka makyaj, dapdaracık kotlar, şuh bakışlar ve tabi başta Gülhane parkı olmak üzere bir çok yeşil alanda erkeklerle uygunsuz görüntüler. Ancak arkadaşlar yobazlar bir şeyler anlatmak neredeyse imkansızdır. Hala o kızlar birkaç kişi olduklarını söylüyorlar. Yahu kardeşim bütün Türkiye bu üstü türban altı kerhane kızları zaten görüyor… Neden engel olmuyorsunuz diye soruyoruz.

Yok kardeşim yok anlamazlar…

Bu sayfaya yorum yazacak olan Arapğ hayranı yobazlar varsa, önce bu sitede CEMAATÇİLERE SON ÇAĞRIMDIR başlıklı yazımı okusunlar.

Ondan sonrada neden yorumlarımız yayınlanmıyor demesinler.

Ulan bir defa olsun gerçekleri kabul edin yav. Sokaklarda kaç tane düzgün güyümli genç türbanlı var? Çok yaşlılar hariç hepsi bilmem neyin peşindeler… Kaldı ki biz arap bezi Tesettüre zaten karşıyız.

Hem madem Müslümanlarsa bunlar, o zaman BURKA giysinler. Öyle üstü poşet altı, genelev olmuyor. Ayıp oluyor, İslam’a hakaret oluyor…

Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

online poople midir nedir bir hata beğendim yeminle başörtü var kadının yandan çekilmiş fotosu sadece bir burun ucu var kadınmı erkekmi belli değil ve 138 kişi beğenmiş hesap et yani o kadar abaza bir milletiz. bu resimdekilerin çakıcısı çok olur bir de böyle ulema çarpılma korkusu:):):) hoo kesin boş kalmıyordur

Hakan Demirkol

Cem Akkılıç dedi ki...

POŞETE karşı inanılmaz bir isteriklik hali oluştu toplumda... Zaten kadını seksi gösteriyor...

Adsız dedi ki...

Doğru... Türban takma amaçlarından birisi de o... Bilirsin-iz gizem dikkat çeker. Hal böyle olunca talep artar, onlar da farkında...

Filiz

Adsız dedi ki...

chp yi bu karaçarşaf ve türban çıkmazına kim neden sapladı. yeri zamanı değilken durup dururken kim neden bu konuyu kaşıyıp duruyor. eğer Atatürk ve bu ülkenin aydınları çağdaşları kerameti türbanda çarşafta görseydi CHP yi değil AKP ve benzerlerini tercih ederdi.O halde ben neden chpliyim diye sorgulamazmı kendini....ACABA CHP İÇİNDE FETULLAH GÜLENİN PARMAĞIMI VAR?

Selin Sezer

Adsız dedi ki...

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI EN SONUNDA İTİRAF ETTİ..."TÜRBAN ve BAŞÖRTÜSÜ İslamiyette YOK...Siyasi ya da özgürlük,gelenek anlamında olabilir" dedi...nihayet DİN büyüğümüz itiraf etti gerçeği..teşekkürler...

Hande Suna Babacan

Adsız dedi ki...

özgürlüğünü siyasal simgeye endeksleyen zihniyet özgürlüğün ne olduğunu asla ögrenemezler idrak edemezler siyasal islamda höş görü yoktur anlayamıyorlar ...

Orhan Avci

Adsız dedi ki...

ÇOK TEŞEKKÜRLER CEMCİĞİM SİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM TEK KELİMEYLE HARİKASINIZ,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..

Mediha Bilişik

Cem Akkılıç dedi ki...

Teşekkür ederim ablacığım. Derdimizi anlatabiliyorsak ne mutlu. Yaşaşın Mustafa Kemal Atatürk.

Adsız dedi ki...

NE DEMEK KEŞKE BÜTÜN GENÇLER SENİN GİBİ OLSA,KUTLUYORUM SENİ,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU ATATÜRKCÜYÜM DİYENE..

Mediha Bilişik

Adsız dedi ki...

Bende yazılarınızı takip ediyorum ve tebrik ediyorum. Sizin gibi değerleri tanımaktan gurur duydum.
Sema Mansour

Cem Akkılıç dedi ki...

Türban Cumhuriyet'i yıkmak isteyen nankörlerin bezidir.

Cinsel obje türbanla taret bile alınmaz...

Adsız dedi ki...

Ben türbanlı bir kızım. Benim yasadığım yerde burka serbest değil ! Beni taniyormusun ki 'neden sadece türban giyip vucudunun diğer bölgelerini erkeklere gösteriyorsun' diyorsun ? Sana diyorum tamam yanlis yapan kapalı bayanlar var ama herkezi aynı çuvala sokma !

Cem Akkılıç dedi ki...

Giyen giyiyor burkayı :) bak kendi ağzınla itiraf ediyorsun aslında; neymiş türban dini bir obje değilmiş... peki neymiş gelenek ve siyasi bir sembolmüş. Bu nasıl bir gelenek peki? Binlercesi daracık giyinip suratlarında makyajla dolaşıyor. Kaç tane türbanlı kız var edepli giyinen?

Çık sokağa say bakalım... Hesap makinesi verelim mi eline?

Adsız dedi ki...

Neye üzülüyorum biliyor musunuz; resmen Amerikan Köpeği olduğu yıllardır ortada olan Fetoş diye biri var, bize müsklümanlık dersi vermeye kalkıyor, yazıklar olsun...

Adsız dedi ki...

o kafa kapandıktan sonra önemli diğil gerisi hertürlü şey yapılabilinirmiş. çünkü o kafayı kapayınca namuslu ve müslüman sayılıyorsun.

bunu resmen bi kapalı kızın ağzından duydum.

Peri Yıldız İldeniz

Adsız dedi ki...

burka herşeyi kapatır olmaz türban marka ürünlerin üstündeki fiat etiketi gibi ürünü ve fiatını bir arada sunuyor.böylece müşteri memnunyetı sağlanmış oluyor sanırım.

Nedim Yilmaz

Adsız dedi ki...

Liseler kime bağlı Milli Eğitim Bakanlığına, Bakanlık kime bağlı akp hükümetine. Önce liselerde baş örtüsü yasağını kaldırda sonra ünüversitelere karış, liselerde ahlakı boz sonra ( konya il sağlık il müd. 2010 yılı verisi gazi lisesinde 37 adet, İstanbul şişlide bir lisede ise 120 düşük tespit edilmiştir.) ünüversitelerde kapatmaya çalış.Daha ünvstye gelmeden fikrinide ahlakınıda boz.. Eğitimin içi boş içi.. KURU KURUYA AKP’Yİ SAVUNMASINLAR.

Adsız dedi ki...

‎=Son Dakika...YÖK artık haddini iyice aşmaya başladı..."YÖK ün yaptığı sınavlarda TÜRBANLI FOTOĞRAF serbest bırakıldı"..Hala TÜRBANI savunanlar bakalım ne düşünüyor! Ben resim çekilirken kafama "KESEKAĞIDI" geçirmek istiyorum.Ya da kafama ..."HUNİ" takıp öyle resim çekilmek istiyorum..Ya da "FES" takmak istiyorum.İnancım diyerek BANTda takabilirim.. KİM BANA ENGEL KOYACAK? Eğer "bu olmaz" derlerse TÜRBAN a nasıl olur deniyor? Türban "MİLLİ KIYAFETİMİZ mi?" Okul Üniforması mı?...Yüz verdik...işte isteklerinin sonu gelmiyor..Hz.Meryemin yani İSA nın annesinin bire bir giydiği kıyafet bu ülkede "kutsal" oldu...!!

Hande Suna Babacan

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR SİZ HİÇ TÜRBANLI HATUNLARIN MANTOLARININ ALTINDAKİ KIYAFETLERİ GÖRDÜNÜZMÜ???? ATATÜRKÇÜ VE CUMHURİYETÇİ OLDUĞUM İÇİN YARADANIMA HEP TŞKLER EDERİM...

Nermin Türkoğlu Alakurt

Adsız dedi ki...

Türbanın altında ne var? Denizfeneri davası başlamadı, savcısı HSYK'ya seçildi! bunu biliyoruz. ABD füzeleri ve ABD firmasının rüşvet iddiası da türban altında, bunu herkes biliyor. TÜRKİYE'NİN TEK DERDİ TÜRBAN OLABİLİR Mİ? Olamayacağını herkes biliyor. O halde türban altında ne gizliyorlar?

Mecit Vaisoğlu

Adsız dedi ki...

isa ile evlenecegi günü bekleyen hristiyanlık dunyasının rahibelerinden kobya çekilerek tasarlanan bas örtüsü 70 li yıllarda ortaya cikmistir abisi ve kendisi nurcu [saidi kurdi] tarikatina bağlı olan Şule isimli bir kÜrt kadını ve Alman istihbarati yardımıyla bu basörtüsünü kopyasını Türkiye'nin kafasına geçirilmistir..

Satilmis Kundakcioglu

sosyalmakale dedi ki...

Türbanlı kadınların artık savunulacak tarafı mı kaldı? Gülhane parkına gidin ve türbanlı kadınların ne yaptığını görün. İftira değildir. Hepsi gerçektir. Malesef biz Türklerin görmeden,duymadan bir yargıya varması beni çıldırtıyor.

Adsız dedi ki...

kesin sen ya alevi ya dinsizsindir.

Adsız dedi ki...

Türban serbest bırakılırsa,arkasından sarık,sakal,ehram gelir ve en nihayetinde üsteki resimdeki manzaralar türkiyedede yaşanmaya başlar.bu işler uyuşturucu gibidir,aldıkça alasın gelir.kendini kaptırdınmı,hele birde beynin uyuştumu!!!! MAZALLAH

Ergül Turan

Cem Akkılıç dedi ki...

Üstte ''kesin sen ya alevi ya dinsizsindir. '' diyen geri kafalı, diyelim ki dinsiz ve ya alevi o mesajı yazan, binlerce türbanlıyı ne yapacağız; kıçı başı oynayan?

Adsız dedi ki...

Hadi Turkiye de farkli kesimlerden kadinlarin neden basortu taktilarini ( kabul etmesemde) anladim da, Sydney gibi bir kentte yasayan Turk kizlarinin neden buna ozendiklerini bir turlu anlamiyorum. Her gecen gun cogaliyorlar...........Baski yok, egitim olanaklari sinirsiz, ekonomik ozgurluk var, devlet her konuda destek, inanc desem oda degil. Suratlarda manken makyaji, daracik taytlar, derin yirtmac etek ama mutlaka turban. Ya bir turlu cozemedim....

Sevinç Girgin Metin

Cem Akkılıç dedi ki...

Ben söyleyim sana hemen; çünkü türban cinsel bir obje haline geldi... 10 erkekten 8i bunu söylemezse yalancıdır.

Adsız dedi ki...

TÜM ORGANLARIMI ... ORGAN BEKLEYENLERE .. ANNELERE BABALARA.. ÇOCUKLARA ÇARESİZLERE BAĞIŞLADIM... GERİ KALAN VUCUDUMUDA TIP ÖĞRENCİLERİNE ÜSTÜMDE ÖĞRENİM GÖRSÜNLER DİYE KADAVRA OLARAK BAĞIŞLADIM .. ÇÜNKÜ DOKTOR ADAYLARIMIZ ÜZERİNDE ÇALIŞACAK KADAVRA BULAMIYOLAR NİYEMİ?? ZANNEDİYOLARKİ MÜSLÜMANLIĞIN GEREĞİNCE GÜNAH BU YÜZDEN MÜSLÜMAN ÜLKELER HEP ÇAĞ DIŞI.

Tülay Taştan

Adsız dedi ki...

ne müslümanı ya bunlar olsa olsa soytarı olurlar. adamın biri bana ahkam kesiyor sümerlerde başörtüsü diye bir arastırma yapmıştım.. mabet fahişeleri kullanıyormuş :) yobazın biri tepki verdi benim çevremdekiler ne için kapandığı bilir dedi :D dün otobüste yanında kapalı bi...r ASENA YMIŞ HAHAHHA yerim asenasını :D baş kapalı kollar acık foto makinem yanımda deildi olsa bir kare alacaktımmmmm :D ayyy dedim hangi koluma döğme yaptırsam acaba :D bide bu yobaz arkamdan bişeler söledi tabi ben susmadım hahahhahah KAFA KAPALI KOLLAR ACIK OKULADA KAPRİYLE GELEN versiyonlarda var bunların hahaha

Burcu Arslantaş

erkan dedi ki...

başı açıklar yapınca bişe olmuyoda kapalılar yapıncamı sorun oluyo

Cem Akkılıç dedi ki...

Erkan sizin kızlar değil mi batılı alışkanlığı diye erkeklerle tokalaşmayan? Parklarda sevişince sizin kızlar, biraz tuhaf oluyor... Sırf slogan atmak için sitemize gelmişsin belli...

Hani türban namustu Erkan? Cevap ver beklemedeyim.

Adsız dedi ki...

ülkücü hareket anca kpss için torpil bulur bu dörbANlılara hahahah sizin torpille yerleştirdiğiniz adamların listesi TSK da mevcuttur :D ama zamanı var herseyin ;))))) siz önce hakkıyla ekmek yiyin sonra türbanla uğraşın ok :)) kul hakkı yerim başımı örterim ey güzel allahım bu dünyanın cennetinde asenalarımla depişirim zihniyeti :D torpille hastanelere üniversitelere memurluklara atanırım :D ey güzel allahım başımı örterim kul hakkı yerim...

Burcu Arslantaş

Adsız dedi ki...

‎1 kemalist 10 yobaza bedldir 90% gelirlerse yine bir bok yapamazlar .yapamazlar.zaten hayatlarini kemalistlere borcllular cunku kemalizim yok olursa tarikatlar birbirini kafir ilan edip kesmeye basliyacaklar turkiyede bir suru tarikat var hepsi iktidar olma savasina girecekler muritler birbirini kesecekler bunlarin bunu yapacagi zaten onlari kukla gibi oynatan ABD AB tarafindan biliniyor. ve bu onlarin ana politikasidir kefile seyredecekler. sonra geri kalan tukenmis insan kalintilarinida onlar temizler.

Satilmis Kundakcıoğlu

Adsız dedi ki...

Şimdi bu siteyi görenler bunların düzmece, photoshop olduğunu düşünebilir ama benim gözlerimin gördüğünü görselerdi asla kimse buna yalan diyemezdi.. Aslında o gün fotoğraf makinam yoktu ama kısaca anlatayım sizlerede...

Resim kursuna gitt...iğim bir ctesi günü Ataç 2 sokağın başında apartman önünde birkaç bank var ve bu bankta oturan bir çift. Yalnız kız erkeğin kucağına oturmuş. kız türbanlı ama ne türban maşaallah daracık herşey ortada.. Oğlanın eli kızın afedersiniz buluzundan içeri girmiş mağlum yerde. Dudak dudağa öpüşüyorlar..Şimdi bu ne oluyor.. Kapalıyım müslümanım, modernim ama heryerde uluorta sevişirim.. Bu mu müslümanlık bu mudır ahlak.. Zavallı aileleride bunları başı önünde okullarına işlerine gittiğini zanneder. Bunları gördükçe kendimle gurur duyuyorum.. Kapalı değilim ama dinimi kitabımı peygamberimi Allah'ımı onlardan çok seviyorum.. Milliyetçiyim, vatanseverim...

Mehpare Ögüt

Cem Akkılıç dedi ki...

Evet zaten gericiliğin ateşli savunucusu Emine Şenlikoğlu bile gerçekleri kabul etti.

Adsız dedi ki...

merhaba cem arkadaşım yazdıklarını ve düşüncelerini okudum şunu iyi bilmeni isterimki bu ülkede kimse kimseye biyerlerini aç biyerlerini kapat diyemez kimsenin böyle bir hakkı yok ayrıca senin gibi maneviyatı zayıf ve aynı zamandada mükemmel bir lider olan büyük komutan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´ü ilahlaştırmış birine dini anlatacak veya seni bu konuda ikna etmeye elbbette çalışmıycam ama sizin kimsenin maneviyatına hiç kimsenin dini inanç ve özgürlüklerini alaycı bir biçim ele almaya hakkınız yok bu bir ikincisi elbetti dini kötüye kullanan başta fethullah gülen gibi adamlar yok evet çok fazla buna katılıyorum ama sen başı kapalı bayanları hedef alarak bu ülkenin yüzde doksanı müslüman olan insanlarına hakaret edersen işte o zaman iş değişir türbanlı pornocular türbanlı içki içenler onunla bununla yatanlar yokmu tabi var hemde çok fazla ancak siz gelipte koca bir topluluğa bunları mal edemezsiniz arkadaşım benimde ailem kapalıu hatta çarşaflı dinine bağlı maneviyatı sağlam bir aileden geliyorum benim ailem hiç bir zaman başı açık birine veya açık elbise giyen birine ters göz ile bakmamıştır ve her ibadetinden sonra ise vatanına bayrağına ve ordusuna düşman olanlara karşı bed dua eder ve o düşmanların şerrinden ise ALLAH´a sığınır gelelim senin karaoğlana 1980 de sizler ayyıldızlı bayrağı indirip yerine orak çekiçli bayraklar asmadınızmı üniversitelere muhammedin piçleri bu okula giremez diye yazdırmadımı o kara oğlan sonra devletine ve dinine milletine sadık insanları akıl almaz şekilde katlettirmedimi siz kime ne anlatıyosunuz niye zorunuza gidiyor bu ülkede dinini yaşamaya çalışan insanların okuması neden zorunuza gidiyor niye ağarınıza gidiyor madem burası laik bir ülke madem siz ve sizin gibi düşüncede olan insanlar neden laikliği kendilerine çeviriyorlar yada şöyle söylim laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması ve aynı zamanda din ve vicdan özgürlüğü anlamına gelmiyormu niye laik olmuyosunuz sizler kendi ecdadından utanan insanlarsınız sizler kendi ecdadınıza dahi iftira atan beyinlersiniz lütfen yaptığınız çalışmalkara saygı duyuyorum ve lütfen çalışmanızı seviyeli bir biçimde sürdürün

Enes

Cem Akkılıç dedi ki...

İyi başlamışsın hakarete çevirmişsin. Siyasi İslam’ın eli uzundur arkadaşım. Bugün üniversiteye girmek ister, ‘’yarın ben okula girdim kamuya da girmek istiyorum’’ diyecektir.



Sıkı bir Adolf Hitler hayranıyım, komünist olduğumu nereden çıkarttın. Sakın senin babacığın eski Maocu olmasın... Bir sor istersen hacı amcaya. 

Adsız dedi ki...

Enes benim arkadasım.. sevdiğim bir insan kendisi ama onunla ilk defa ters düşeceğim.. enes başı kapalı tangalı kısa kollu insanları değil üniversitelerde hiç bi yerde görmek istemiyorum.. ve bu insanların yanındaki erkekler bizlere köt......ü gözle bakıyor.. senin ailen dini için kapanmış olabilir.. ama türban nedir???????????? madem türksün ''YEMENİ'' VE ''TÜRBAN'' FArkını bana açıkla.. bana da tepki gösterdin islam terörist mi yetiştiriyor?? sence sana soruyorum????????????????? bu tangalı türbanlılar neyi temsil ediyor???????????????????? amaçları ne?????????????? senin ailene cevrene sözüm yok ama ben bu şekilde islamı anlamıyorum.. sen diyorsun ki herkes maneviyatı için çarpıştı?????????????? kurtuluş savaşı din savaşımıydı??????????????????????????????? eğer din savaşıysa ALEVİ KÜRT VE AZINLIKLAR NEDEN ölenlerin arasındaydı???????? ve türk ordusu tarafında yer aldı????????????????? ben bu ülkede diğer dinlere saygı göstermeyen her anlayışa ve zihniyete karşıyım Kısaca ben ATATÜRK ÇÜYÜMM bu ne demektir hiç araştırdın mı???? benim dinim bana özel dir... ama bu ülkede sana evinde kimse karışmıyorsa git inzivaya çekil... ya da imam hatip oku kimse evindeki inanca karışmıyor???????????????? ama okula kapalıda girseler biz açıklardan daha dikkat çektikleri kesin... AÇIKLIĞIMLA GURUR DUYMAMA neden oldular... enes benim için namus o poşeti takmak değil .....onların dinlerine inanmıyorum..... rengarengarengarenkkkkk hepsi.... bilmem anlatabiliyormuyum.... enes benim siyasetimi acıklayacak hiç bir siyaset yok... ne komunizm ne ülkücülük.. ben bu ülkenin rejimine bu ülkenin bütünlüğüne bu ülkedeki azınlıklara yönelik her türlü olumsuzluğa savaş açarım.. adı üstünde kendilerini Allah'a yakın mı hissediyorlar?????????????????? o poşeti takınca... adam gibi bağlasınlar o halde... okumasınlar o halde..... erkeklerin içinde okumak ne demek peki... madem dindarlar namuslular??????????????????????? kendilerine sonunda istedikleri eyalet sistemini kurdurtuyorlar ?????? enes sen ne iş yapıyorsun???? sana gelecek sağlandımı????????? cemaate giren herkese iş eş aş hazır..... sen neyi savunuyorsun?????? sen islamı bunlara söylenilen laflarla mı kıyaslıyorsun..... bunlar dini islamsa benim dinim bu olmasın alın sizin olsun..

Burcu Arslantaş

Cem Akkılıç dedi ki...

Gülhane parkında inleme, tıslama sesleri duyarsanız, ki duyarsınız, yakınına gittiğinizde parlayan renkli bez parçasına poşetlenmiş bir kafanın ileri geri gittiğini görürsünüz. İstiflerini bile bozmazlar . Hatta ne bakıyorsun yüzüme der gi...bi halleri vardır.

Adsız dedi ki...

Yıllardan beridir başı açık günahsız kızlarımıza-kadınlarımıza, başları açık,, diye edilmedik hakaretler bırakmadı şerefsizler... Bence artık YETER!...

Filiz Duman

Adsız dedi ki...

Bugün gazete5 in haberinde,cübbeli sarıklı jet Fadıl vardı.Her türlü hırsızlık,dolandırıcılık,orospuluğu serbestçe yap,sonrada janjanlı cübbeye,sarığa, türbana sar,defolu malı 0 olarak sat.....:))))))))))))))

Korhan Korman dedi ki...

Düşündüğüm her şey geniş geniş yazılmış. Bana düşen sanırım sadece size teşekkür etmek Cem bey.Tutuklanmaz ve senelerce yargılanmayı beklemezseniz,bir köşede iki lafından biri "islam hoşgörü dinidir" olan biri tarafından öldürülmezseniz bizler de acizane arkanızdayız.. Site biraz karışık ve videolar, sesler birbirine geçiyor.Bunu da en kısa zamanda düzeltmek sizin önceliğiniz olmalı ki biz de sesinizi daha geniş kitlelere duyuralım.Sevgilerimle...

Cem Akkılıç dedi ki...

Korhan bey değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ses olayı bir tercihti ama ben de seslerin birbirine karıştığını fark ettim ve HTML düzenlemesiyle sorunu çözdüm. Artık sitemizde bannerlar tıklandığı zaman bir önceki sayfada kalınmayacağı için sesler birbirine karışmayacak. Tekrar teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

baskıya şiddete mağruz kalmış kadınlığını yaşayamadan özgürce kendini ifade etmek istesede edememiş olmasından dolayı kendilerine yapılan bu eziyete zulme bağnazlığa istemedende olsa kendisinin zorla poşetlendiğini burda isyan edercesine haykırıyor ben diyor cinsel obje değilim diye ama işte ama ?

Necati Saritaş

Adsız dedi ki...

sizler sadece kendi görüşünü beğenmiş becil insanlarsınız.bir bayanın başındaki örtü sizi nakadar rahatsız ediyor. sizler normal değilsiniz . insanlar dilediği gibi özgür yaşamaya layık değillermi . başını kapatıp sonrada mayo ile denize giremezlermi sevgilisiyle el ele dolaşamazlarmı içki içemezlermi bütün bunlar sizin tekelinizdemi kedinize gelin yaşamak her insanın hakı naıl yaşadığı onu ilgiledirir insanlar sizin istediğiniz gibi değil yaşamak isdediği gibi yaşar o da onların en tabi hakkı...
Mustafa kara

Adsız dedi ki...

Mustafa Kara
dinimiz içki içilsin diye mi buyuruyor? Ne anlatıyorsun. ?
dinimiz türbanı mı buyuruyor?
dinimiz parkta sevişmeyi mi buyuruyor
dinimiz tanga giymeyi mi buyuruyor
...dinimiz file çorap giymeyi mi buyuruyor
dinimiz kapanın makyaj mı yapın buyuruyor
dinimiz daracık giyin kafanı ört diye mi buyuruyor
dinimiz parlak türbanı takıp taksimde gezmeyi mi buyuruyor?
dinimiz daracık pantolon ve türban mı buyuruyor
dinimiz parfüm sıkmayı mı buyuruyor..
bunların hepsi yasak ama türban dahil dinimizde
ibadet kafayı sadece kapatmakla yerine gelmiyor!

Cem Akkılıç dedi ki...

Musti efendiye göre geliyor. Çünkü o emirleri Amerika'dan alıyor...

Leyla Erdem Yiğit dedi ki...

Laik ve üniter devlet olmadan bağımsızlık hayaldir. Bu gerçeğe karşı durmak giysisidir türban...! Genç insanlar kullanılmaktadır..!

Adsız dedi ki...

merhabalar size çok özel olacak ama bir türbanlı kızla olan münasebetimi anlatacağım.


berra isimli bu türbanlı kız ile facebookta tanıştık,tanışmamızın 3.günü muhabbet sekse doğru ilerledi,ama neler neler muhabbetleri görseniz diliniz uçuklar.Yanına geleceğim birşeyler yaşarız falan diyordu,yalan atmıyorum..milli görüşçü türbanlı dar giyinmeyi seven bir kızdı,kamera falan açtı gerisi zaten bilindik hikaye.Hayatımda bu kadar azgın bir kız görmemiştim.

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA izle dedi ki...

Fethullahçılar nasıl NAMAZ kılar?

Adsız dedi ki...

cem bey dinimizde başörütü vardır bu bir kafa kılı örtmek değil maksat diyemezsiniz bu konuda size katılmıyorum ancak şöyle birşey
malesef bazı arkadaslar türban demek istemiyorum başörtüsünü dini emir olarak değil süs aracı olarak kullanıyorlar başlarına rengarenk eşarp üzerlerine daracık badi altlarına kot yada daracık etekler yada dizüstü eteklerle daha cekici hale getiriyorlar malesef cok üzücü onları görenlerde dinlerini en iyi şekilde yaşamaya çalışan diğer başörtülüleride öyle sanıyor malesef
tesettür de amaç dikkat cekmemektir ama malesef bunu beceremiyoruz siteniz sayesinde bunu daha iyi öğrendim bir başörtülü olarak bundan sonra daha dikkatli olacağım arkadaslarımıda uyaracağım çok sağolun

Cem Akkılıç dedi ki...

MODERİN MÜSLÜMAN BÖYLEMİ OLMALI
Eşarbı vakkodan alınmış bone
İnanması çok zor ALLAH'IM bu ne
Altında pantolon modaymış gene
Giyinmek manası örtünmek inan
Bu fetvayı kimden aldın Müslüman?
Kısa pardösüler dizden yukarı
Renk renk başörtüler kırmızı sarı
Yüz metre öteden parlar jakarı
İslami kıyafet bu değil inan
Bu fetvayı kimden aldın Müslüman?
Daracık pardösü yırtmaç yarısı
Tamamen ortada vücut yarısı
Başları döndürür parfüm kokusu
İnsanın ziyneti hayadır inan
Bu fetvayı kimden aldın Müslüman?
Ten rengi çoraplar görmez setreni
Modada geçecek alman Ketreni
Eli kolu kuyumcu vitrini
İslami yaşayış bu değil inan
Bu fetvayı nerden aldın Müslüman?
Moda diye bizi soydular
Örtümüzü alıp bir kenara koydular
Bizi öyle görüp sevinç duydular
Bizim dinimizde bu yoktur inan
Bu fetvayı nerden aldın Müslüman?

Rullaz Carpediem dedi ki...

örtünmekten bahseden beyinsiz insanlar türbanı dine katan salaklar aklınız yok mu ayrıca kapanmak nedir dinimizce allahın emri olarak belli yerlerin örtülmesidir ama şu var dışarda bir sürü kapalı görüyorum beyaz sütyen beyaz body(ki sütyeni belli oluyor dap dar) altında öle dar bi etek ki giydiği donun şekli belli oluyor soruyorum eğerki kapanmak buna diyorsanız ben böle zihniyetin alayını yani beyinsiz mahlukatlar türbanın ne olduunu bilmeyen aptallar kuranda mı yazıyor dap dar giyin içini gösteren uzun kollu body giymi yazıyor ii okuyun öğrenin

Adsız dedi ki...

Sayfanızı yazılarınızı takip ediyorum ve gerçekten tebrik ediyorum ellerinize sağlık

Ş. MUTLU

Adsız dedi ki...

hür bir ülkede yaşıyruz arkdaşlar . herkesin kararına saygı gösterelim . hiç bir zaman aynı kefede yargılamayalım herkesi yapanı war yapmayanı war lütfen . A.çetinkaya

metin dedi ki...

sitenizi faydalı buldum ama gerçekten islamı yaşamak istiyosanız burka giyin diyosunuz üst resimde çarşafı eleştiriyosunuz bu tutarsızlığı anlayamadım.Birde Atatürk olmasaydı müslüman olurmuydun annen şöyle olurdu baban böyle olurdu gibi meded altına alma geyikleri yazılmış olmazya velevki savaşı kaybetmiş olalım ve gayri müslim bir ailede dünyaya gelmiş olayım fusilet 53.ayet geregi beni yaratan yolumuda gösterecektir.Sizde şunu düşünün askerlerimiz imanlı olmasaydı ve cihat için makedonyadan bosnadan afganistandan filistinden kürtleden vs.savaşa gelmeseydi akibetimiz ne olurdu seyit onbaşı o topu kaldırabilirmiydi

Cem Akkılıç dedi ki...

Herşeyi imana bağlayacak kadar hurafecisin işte.

Kurtuluş savaşı'nda kaldırılan o mermiler güçlü bir Komutan sayesinde gerçekleşti... Senin nefret ettiğin Atatürk sayesinde.

Padişah İngiliz zırhısi ile kaçmak için, sarayın arka bahçesinden kadın kılığında tüymüş, Malta'da şarap içerek İngilizlere maddi olarak yük olmuştu. Sonunda İngilizler bu şarlatan İslamcıyı başlarından atmak için her yola başvurdular.

İslam'ı temsil eden o çok imanlı padişah bozuntusu sonunda Avrupa topraklarında geberip gitmişti.



Ya da şunlara cevap ver bakalım, Irakta sünnetsiz Amerikan askerleri yüz binlerce Müslüman kadını becerip hamile bıraktığında İslam ordusunun imanı neredeydi?

1.5 milyarlık İslam minicik bir İsrail'i neden yok edemiyor? İmanınız nerede?

Ha dersen ki İsrail'in arkasında Amerika var, o zaman ben de sana derim ki, Suuidi Arapların topraklarında da Amerikan üsleri var. İmanınınız nerede? Kaldırın o üsleri atın topraklarınızdan...

Sıkar tabi biraz...

Sen arabanın dikiz aynasına kuranı kerimi asarak trafik kazalarını yok edebildin mi?

İmanlıyız diyorsun ama p.ornocu sarhoş Amerika büyük bir deprem yaşadığında 2 kişi ölürken, senin imanın sayesinde Türkiye'de yüzbinlerce imanlı ölüyor... (RAKAMLARI BİLEREK AZ GÖSTERİYORLAR)

Şimdi bu örnekleri çoğaltabilirim... Ama gerek yok... Anlayan anladı...

Ha bir de siz dincilerin ağzında hep şu vardır. MONTAJ.

Evet, Conilerin yüzbinlerce Müslüman kadını düdükleyip hamile bıraktıkları falan hep montaj zaten...

Son olarak, internet Yahudi malıdır. Neden çok meraklısınız bu internete?

Hoşunuza mı gidiyor Yahudiye para kazandırmak?

KEMALİST DEVRİM dedi ki...

Bir üstte yorum yazan Metin isimli gericinin ne yapmak istediği anlaşılmıyor. Kafasını arapça ile bozduğu belli.

Kurmak istediği bağlantıyı kuramamış. Hıristiyan olmayı farz etmiş, kurandan ayet vermiş...

İyi güzel ama Metin yazdıkların ne alaka hakikaten anlaşılmıyor... Yani ne demek istiyorsun daha açık yaz...

NOT: Bu sitenin bence en iyi tarafı, TÜRBANIN KALÇALARI KAPATMADIĞINI KANITLAMIŞ OLMASI...

Zaten sloganıda bu...

KEMALİST DEVRİM dedi ki...

Az kalsın unutuyordum, bu sorumu Yobazlara soracağım.

Muhammedin eşi kafasına BONE takıyor muydu?

:):):):)

Adsız dedi ki...

CEM BEY TEK KELIMEYLE ESSIZSINIZ COK COK TESEKKÜR EDERIM BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM SAYGILARIMLA

Yahya dedi ki...

Herkese meraba,eğer türbanlı bayanların yaptığı yanlışlıkları doğru bulmayıp düzeltmelerini ve gerçek islam inancına göre göre davranmalarını istiyorsanız,ben de sizinle beraberim,Allah da sizinle beraber... Ancak ifadelerinizden sanki kendinizin islamla uzaktan yakından ilgisi yokmuş gibi seziliyor.Irakta conilerin yaptığı rezilliği anlatan ifadeler,rahatsız olmuş bir müslümandan ziyade memnun olmuş bir gayr-ı müslimin ifadeleri gibi sanki... İnsanları bir şekilde kandırabiliriz ama Cennetin ve Cehennemin Rabbi olan ALLAH'ı asla kandıramayız.Üç günlük dünya menfaati için Müslümanların eksiklerini ortaya dökerek din düşmanlığı yapmaya değmez çünkü.Cennet de Cehennem de bizler için.Allah hepimizi Cehennemin dehşetinden korusun.(Sözüm,Cennet ve Cehennemi hurafe olarak görmeyenler için geçerlidir)... Tüm
insanlara ve insanlığa selam olsun

Adsız dedi ki...

internetten o kadar cok kiz tavlayip yattim ki. bi bulusuyosun turbanli...eve geliyor altinda jartiyer...

Adsız dedi ki...

Yeryüzünde Özgürlük diye tepinir "EŞŞEK"..!

Adsız dedi ki...

Allah'ın emir ve yasaklarını kullarının nasıl uyguladığı bizim için ölçüt olamaz. Bizim için ölçüt Kur'an-ı Kerim ve Peygamber Efendimiz (S.A.V.) olmalıdır. Falanca Hacı şöyle, filanca türbanlı böyle... Nefsimiz izin vermiyor ve hemen etraftaki kötü örnekleri sunarak "İnsanın içi iyi olmalı" diyerek kendimizi kandırıyoruz. Bunun da farkındayız da itiraf edemiyoruz. Çünkü edersek kendimizi suçlu hissedeceğiz, bunu da kimsenin nefsi istemez. ;)

Üstü kapalı ancak altı açık, seksi, dar yani kapalılığa yakışmayacak kıyafetler giyinilmesine belki benden çok kimse karşı olamaz. Yalnız bu şahısların birer din temsilcisi değil sadece herkes gibi hataya düşmeye açık dini uygulamaya veya öyle görünmeye çalışan kişiler olduklarını unutmamamız gerekir.

Son olarak, okumadan, sadece mantığımıza dayanarak yorum yapmaktan kaçınmalıyız; çünkü mantığımız, bilgimiz kadar mantıklı çalışır. Bu yüzden, önce, en az bir kere Kur'an-ı Kerim'i ve Hadisleri okuyup, bu konuda bilgi sahibi olup ondan sonra bir şeyleri yorumlamaya çalışalım. Lütfen kulaktan dolma bilgilerden oluşan dini bilgimizle farkında olmadan saçma sapan yorumlarda bulunmayalım.

Yönetim dedi ki...

Fethullah takımı Müslümanlara hakaret ediyor.

Linki takip edin.

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2011/07/islama-hakaret-boyle-olur.html


-

Adsız dedi ki...

cem bey size çok teşekkür ederim gözümü açtınız şimdiye kadar bende sıkmabaş ve dar pardesü giyiyordum artık çarşaf giyicem ...

Cem Akkılıç dedi ki...

Niçin çarşaf giyiyorsun kızım? Hayrola, yoksa sen yatak mısın?

Adsız dedi ki...

Cem bey boşverin ben ve bnm gibi düşünenler böyle kafirleri görüoruz Keşke komunist kadar şerefli olupta ipe gitme cesaretini gösterseler hgiç değilşse komunist dini kendi şahsiyetinde kullanmıyor Ben bu ve bunun gibilerini tanırım makam mevki için kızlarını namuslarını dinlerini satarlar.Sonra dinsizliqe gelince böyle kapanırlarsa yarraqımda dahir her yerim kalkar tecavüze tahrik ediliyorz

Deniz dedi ki...

İnsanların inançlarını niçin küçümsüyorsunuz? Saçlar da mahrem yerlerdir. Mahrem olmadıgını söyleyen kişiler hep laik dindar olmayan insanlar nedense :) sanki en çok onları ilgilendiriyor bu konu.
Kadınlar, eğer saçlarını örtünce günahtan sakınacağına inanıyorsa, isterse dar elbise giysin, bu sizi ilgilendirir mi? Niye rahatsız ediyor?

Hayrunisa dedi ki...

Dar elbise? :)

hll dedi ki...

kolay gelsin sevgiler.
özür dilerim arkadaşlar da türbanlı olupta yanlış şeyler yapanların faturasını tüm başörtülülere niçin kesiyorsunuz anlamıyorum.o geri zekalıların yaptıkları sizin tartışma konunuz,ağzınıza sakız oluyor.ha bende karşıyım ailelerin baskısıyla başörtüsü takanlara herkez özgürlüğün tadının çıkarmalı istediği gibi yaşamalı ama bilinçsizce kapanıpta yerinde duramayan bayanları gördüğünüz zaman tesettür böyle tesettür şöyle diye milyonlarca kişiyi yargılayamazsınız karşınızdan geldiği zaman durakta beklerken karşı masanızda oturan bi türbanlı gördüğünüz zaman bir yaratık görmüşsünüz gibi hareket edemezsiniz.ama siz olayı tamamen uç noktalara saptırıyorsunz.cem akkılıç demişsinya gülhane parkında öpüşen koklaşan kapalı kızlara niçin engel olmuyorsunuz diye engel olunamıyor malesef.aynı bu ne bileyim sosyalizm,komünizm eşitliği savunupta lacoste tşört ayakkabısını giyip prada gözlüğünü takıp mercedes arabasına binip bodrumda türkbükünde jack danıels ını yudumlamasını engelleyememek gibi bize ve bizden sonrakilere ilkeleri,düşünceleri,misyonundan vizyonuna kadar ışık tutacak olan kemalizmi gibi yüce bi düşüncenin çatısı altına giripte daha sonra çizgilerini değiştirip kck dan tutuklanan prof.ve yazarların düşüncelerini sorgulayamaman gibidir bazı şeyler.yani bilinçsizce davrananların hareketlerini milyonlarca bayanın vizyonuymuş gibi konuşma lütfen.
birde cem akkılıç bu dünyadan ertuğrul gazi,osman gazi,yıldırım beyazıt,yavuz,fatih,abdülhamit,
atatürk,inönü,ali ihsan paşa ve niceleri geçmemiş var olmamış olsalardı ne deden ne baban ne sen nede ben bu yorumu yapıyor olurdum.onun için konuşurken yorum yaparken biraz rasyonel olsan daha özgürlükçü ve eşit olursun.
zasaygılarımla.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bİz bu sitede türban takıp parklarda öpüşen kızlardan ziyade türbanın siyasi sembol olduğunu kanıtlıyoruz. Elbette her türbanlı ağaç altında öpüşmüyor. Ama sitemizi iyice inclersen Türbanın dinin bir emri olmadığını öğrenirsin.

Cem Akkılıç dedi ki...

Herkes istediğini giyer diyen İslamcının yorumuna izin verilmedi.

Şerefsizler, şort giydiği için otobüs içinde sporcu kızı linç etmek isteyen sizler değil miydiniz?

TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ :)

Mini etekli kızlarla kendi SIKMABAŞLI kızlarını kıyaslıyorlar. O mini etkekli kızlar 1000 kat daha namuslu... Hiç değilse öz amcamızla tokalaşmayız, günahtır diyerek park köşelerinde fingirdeşmiyor mini etekli kızlar :)

Adsız dedi ki...

q

Unknown dedi ki...

Bu sanal ortam içinde bu tür müşrik, münafıklarla mücadele etmekteyim, bu kelimelere büyük ihtimalle aşinadırlar...İslamı kesinlikle yaşadıklarını sandıklarını düşünmeyi bırakın tamamen kendilerine göre yorumladıklarını düşünmekteyim, onlara birileri bu şekilde giyin demiş onlarda bu şekilde giyiniyorlar yani bir çeşit emir-komuta zinciri...Allahın verdiği cüz-i iradede beyni serbest bırakarak gerçeği kendisinin bulmasını sağlamıştır.Şimdi bu koyun sürüsü ne yapıyor şüphe duymuyor, araştırmıyor, kendilerine ne dersen sorgulamadan sormadan kabul ediyor...Bunlar samimiyetten uzak müslüman olduğunu sanan münafık ve müşriklerden öteye geçemez...İslamın en büyük düşmanı iki devlet israil ve amerikanın oyunlarını bile bilmeyen...filistinlilerin senelerdir siyonistlerin elinde nasıl zulüm gördüğünü görmezler, ırakta uydurulmuş bir bahane ile girip binlerce müslüman kadına tecavüz edilirken, arabistanlıların amerika ile nasıl çalıştığın bilmeden sadece onlara söylenileni yapması gereken bir KUKLA danda öteye geçemezler...Bu yüzden bunların biz kapalıyız ve inançlıyız yalanlarına inanmıyorum...ben 7 senedir bunları inceliyorum...Herşeyleri bir masaldan ibaret ve zorda kalsalar yan çizip hristiyan bile olurlar...İçlerinde çok az samimi müslüman olduğunuda belirtmek isterim...onlarda okumuş sorgulayan ve herşeye şüphe ile bakan insanlar...

Cem Akkılıç dedi ki...

Göksel bey teşekkür ederim. Bu linkteki yazım mutlaka ilginizi çekecektir.

Saygılarımla.

http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2011/05/dinci-sarlatan.html

.

Adsız dedi ki...

Parklar bahçeler türbanlı kız kaynıyor. Gözlerimizin önünde sevgilileriyle öpüşüyor.Artık buna bir önlem alınsın.

Adsız dedi ki...

Türbanlılar beni daha çok tahrik ediyorlar. Tabi buradaki 'türbanlılar' kelimesi ile hangi tür türbanlılardan bahsettiğimi anlarsınız. Mini etekli bayanlara bakmıyorum bile hiç ilgimi çekmiyorlar ancak kapalı! bayanlar oldukça dikkat çekici ve cezbedici giyiniyorlar.

Adsız dedi ki...

Kadıköy Fenerbahçe arasında çoğaldır bu dönem.. her çalılığın her ağacın altında bir türbanlı öpüşüyor,yiyişiyor.takunya libidocusu sitesi dediğim bölgeye muhabir yollamalı.

Adsız dedi ki...

Bir konuda bir eleştiri yapılacaksa,tartışılacaksa sadece kötü örnekler vermek kimseyi haklı çıkarmaz. Bir şeyi savunuyorsanız iyi ve kötü yönleriyle ele almalısınız,sizin sıkma baş olarak adlandırdığınız çoğu insanın aile baskısıyla,bilinçsizce ve namus davasına bir gelenek icabı başını kapattığının bilincinde olan insanlarsınızdır,öyle olmasını umuyorum. Bu nedenle bir takım cahil insanların yaptıklarını samimi olarak dininin gereklerini yerine getirmeye çalışan insanlarla bir tutup kimseyi karalamaya çalışmayın. Bu durum cidden midemi bulandırıyor. Bir katilin gözü maviyse bütün mavi gözlüler katildir demek gibi bir şey bu sizin yaptığınız. Bunları çok farklı fikirlerdeki insanları tanıyan,arkadaşlık eden biri olarak söylüyorum ona da açıklık getireyim,mini etekli tanıdıklarım da var çarşaflı tanıdıklarım da. İnsanları açık ya da kapalı olarak yargılamak yobazlıktır bence,sizin yaptığınız da kapalılar şöyledir böyledir demek olduğundan çok eleştirdiğiniz mini etekli kızları yargılayan gerici zihniyetten pek farkınız yok benim için. Cidden anlam veremiyorum başkalarının inançlarını,yaptıklarını,kişisel görüşlerini vurup vuruşturup eleştirince dünyanın en zeki insanı mı oluyorsunuz? Birilerinin başörtüsü sizi neden rahatsız ediyor? ( ya da mini eteği ama sizin için sadece başörtüsü geçerli tabii)Başkalarının görüntùlerini burada kötülemek amaçlı kullanıp birsürü insana gösterince ne oluyor? Ben bunu kişilere saygısızlıktan başka bir şey olarak görmüyorum. Bir de ah ne kadar da doğru konuştunuz yorumlarını görünce açıkçası üzüldüm. Sizin boy boy fotoğraflarınızı kullanıp eleştirseler rahatsız olmaz mısınız? Ben ne mini etekli kız şöyle ne türbanlı kız böyle diye fotoğraf koysalar bunu hoş bulmam açıkçası,normal bulunmasını da hoş karşılamıyorum,insan ilk önce kendi kusurlarını görmeli. Egonuzu tatmin edip ben doğru konuşurum doğru yazarım edasına kapılmadan önce bir öz eleştiri yapmak gerekir.her türbanlı yobazdır,türban siyasi simgedir, her türbanlı Atatürk düşmanıdır,dindar insanlar kötüdür zihniyeti bu sizinki.ha kafa kılı değil meselesine de anlam veremedim,bir bayanı namahrem olan bir erkeğe etkileyici gösterecek her şekildeki açıklık günahtır, saç bir güzellik unsuru olarak görüldüğünden açık olması günah olacaktır tabii.neden insanların başörtüsüne bu kadar takmışsınız anlamadım.kimsenin her mini etekli ahlaksız her başı kapalı ahlaklı diye bir şe söyleyeceğini sanmıyorum. Bu insanla ilgilidir,açık ya da kapalı oluşla değil. Birisinin ahlakıyla,giyimiyle ilgili kötülemelerinizi birçok insanın adını karalama amaçlı kullanmayın lütfen,çok çirkin bir şey bu.

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen bizim siteyi biraz daha incele bence… Yobazın önde gideni sensin… İslam dininde sıkmabaş diye bir şey yok. Böyle olunca doğru takan ya da yanlış takan diye bir şeyde otomatikman olmuyor… Senin bu sitede daha fazla vakit harcaman lazım.

rabiart dedi ki...

Herkes istediğini giyer. Dini sembolmüş eğilmiş, siyasi simgeymiş değilmiş kime ne? Kapanan da açılan da kendine eder. Nasıl süper minisiyle topuklusuyla milleti azdıran tüm dikkatleri üzerine çekmeye çalışan kızlara kimsenin laf etmeye hakkı yoksa, kapanan veya kapandığını zannedip üzerine birşeyler giyenlere de kimsenin laf etme hakkı yoktur. Herkes önce anasına ve kız kardeşlerine baksın. Kiminle nerede neler yaşıyorlar acaba...

Adsız dedi ki...

Baylar bayanlar bendeniz türbanla ilgili doğru ya da yanlış şeklinde yorum yapmıyacağım çünkü malum bu yorumu yapmak pek bir şey değiştirmiyecek gördüğüm kadarıyla...Yanlız şu var ki din bir hoşgörüdür,dine inanıp inanmamak kişiye özgüdür ancak din kurallarını koymak kişiye özgü değildir!Bence bütün bu soruların cevaplarını alıcağımız kaynaklar mevcuttur ve bu dinin çıkış noktasıdır.Sizden yanlızca ricam sizlerin bu kaynakları araştırmanızdır.Sözüne ettiğim kaynaklar Kur'an 'ı Kerim ve hadislerdir.GERÇEĞİ önyargı ve objektiflikle keşfedin ve ondan sonra gerisi size kalmış.SAYGILARIMLA...

Korhan Korman dedi ki...

Akıllı ve kafası çalışan adamlar genelde bu tartışmayı yapmaz çünkü aşağı yukarı mantığın yolu bellidir.Buraya yukardaki tarzda yorum yazanlar genelde kendilerine ezberletilen metinin dışına çıkamayan gerizekalılardır.Şöyle ki Cem'de, Cem'in arkadaşları da hep aynı şeyi söyler,"mini etek bir kıyafettir ve giyenin erkekleri tahrik etmemek gibi bir derdi yoktur. Oysa türban takanın takma sebebi 1-Allah örtünün dediği (türban dememiştir) için 2-kadının saç telinden bile tahrik olabilecek erkekleri (aslında anca hayvan kıldan tüyden tahrik olur ama) azdırmamak için. Sen kafanda ki bez parçasını "ben erkekleri tahrik etmemek için takıyorum" diyorsan yüzünde bir palet makyajla ve daracık pantolonla gezip,ergen bebeler gibi parklarda bahçelerde oynaşamazsın!Ya dürüstçe "bana anam,babam bunu giydiriyo ama benim de hormonum var!" de ya da dediğin amaca uy. Ne yardan geçerim ne serden olmuyor işte.O yüzden "isteyen mini etek giysin isteyen örtünsün" çok salakça bir söylem. Zaten bu salakça söylemlerin yaratıcısı grup iktidarda olduğu; ve maalesef onları takip eden %50 aptal olduğu için bu ülkede kadına,çocuğa, damacana'ya,ördeğe tecavüz %1400 arttı ve her gün sokakta bir kadın öldürülüyor. Dindar ve muhafazakarlaştırıldığı iddia edilen bu toplum bu tarz salak bakış açısı ve yasaklar yüzünden bu kadar sapkınlaştı.Unutmayın neyi baskılamaya kalkarsanız oradan fire verirsiniz.

Cem Akkılıç dedi ki...

Korhan olayı müthiş özetlemişsin... Bir de bu aralar ŞAL gibi bir şey moda oldu. Sıkmabaşı demode bulan türbanlı kızlar artık mat renklerde kalınca bir şalı, örtü diye kullanıyorlar.

Şortla otobüse bindiği için geçen yıl İslamcılar tarafından linç edilmek istenen sporcu kız aklıma geliyor. Etrafta binlerce seksi türbanlı varken -o görüntüleri ve halleri bence İslam'a hakarettir- sporcu kızın şortu ile uğraşan hayvanımsılar var ülkede...

Dönüp dolaşıp şuraya geliyoruz; kıçını aç ama kafan poşetlensin.

Adsız dedi ki...

Evet turbanin beni rahatsiz ediyor. dapdaracik pardusen goz zevkime ters dusuyor. kaldiki bunlari 'biz ATATURK devrimlerine karsiyiz' demenin simgesi haline getirmeniz, ve buna dini inancinizi da alet etmeniz normal bir dusunce seviyesine hakaret etmekten baska birsey degildir. Insan bazi seyleri bilmeyebilir. Ogrenmek istememek yanlistir. ezbere dayali kulaktan dolma olgularla yasayan zeka fukarasi bir kesime 'ATATURK ilke ve degerlerini anlatmak cok zordur.cunku kafalari basmaz. Beyin hucreleri faso fisolarla dolmustur. Bu yuzden bu zihniyetleri gulhane parklarinda 'turbanli bir sevgili' olarak gorebileceginiz gibi, devletin herturlu kademesinde cok ust yetkili birileri olarak da gorebilirsiniz hepsinin ortak bir yanlari vardir. O da her yalani Dinle kiliflandirip hayal kirikligi yaratmaktir malesef zeka kapasiteleriyle algiladiklari norm bundan oteye gitmez.

Adsız dedi ki...

ya ne kadar insan o kadar fikir anlıyorumda her şeyinde bi sınırı var zaten ayet ve hadisler ap açık sınırları belirlemiş müslüman müslümana tebliğ etmek zorunda yanlış örtünen amacından sapmış bir tesettür lü gördüğümde uyarıyorum yanlız arkadaşlar şunu da belirtmem lazım ki Atatürk te yaratılmış bir insan onu yaratmış bir ALLAH var Atatürkü ün fikirlerini beğenip beğenmeme lüksünüz var ama ALLAH ın ayetlerini tartışamazsınız kafanıza göre değiştiremezsiniz

Murat Tanyeli dedi ki...

bence bu durum tekerleğin icadı gibi duruyor. Yani bu örtünme şekli bir devrim. Dedim ya icat bu sadece.

Unknown dedi ki...

Bos islerle ugrasmayin sagi solu aciklamaya zorlayana kadar acin kuran okuyun biraz orumcek kafali olanlar sizlersiniz.u giyim tarzina sahip insanlari dogruya yonlerdireceginize ac kafaniymis.o her yerini acip gezennler mahsum bunlar gunah batagi.siz mi karar veriyorsunuz buna

Adsız dedi ki...

Hepiniz öleceksiniz!