Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Lady, lady baş başa verince…


Geçenlerde gazeteleri karıştırırken Alman first lady’si ile bizim Cumhurbaşkanı'nın sıkmabaşlı eşinin yan yana çekilmiş fotoğraflarını görünce, acaba konu nedir diye bir göz attım. Alman lady’si bizim sıkmabaşlı ladymizi tanıdığına çok memnun olmuş. O’nun modern ve dinine düşkün biri olduğunu söylemiş. Kısacası anlata anlata bitirememiş.


Kimin, dinine ne kadar düşkün olduğu bizi enterese eden bir konu değil elbette. Ancak ben o Alman lady’nin yanında olsaydım kendisine bir kaç soru sorardım. Derdim ki; bizim ülkemizde senin modern dediğin bez parçasıyla Anayasa Mahkemesi'nin kararları yerle bir ediliyor. Laiklik falan elden gidiyor demezdim. Çünkü sadece adı kaldığı için laikliğin, soruma şöyle devam ederdim; sayın lady, bizim sıkmabaşlı ladymiz ile doğal olarak el sıkışmışsınızdır. Peki, devletin en üst kademesinde olan insanlar olarak protokol gereği, usulen eşiniz, bizim sıkmabaşlı ladymiz ile tokalaştı mı? Tokalaşmadıysa bunun sebebini biliyor musunuz? Elbette kulağınıza çınlatanlar olmuştur ama bir de ben anlatayım size; sizin batılı adetlerinizi aşağılayan türbancılar erkek kısmıyla tokalaşmazlar efendim… Bunun günah olduğuna inanırlar! Nedenini sorduğunuz zaman suçu batıya, yani sizin örf ve adetlerinize havale ederler. Lady, lady baş başa verince sürekli gülümseyen bir tablo çıkmış ortaya ama gazetede yayınlanan fotoğraflarınıza dikkatle bakınca, bizim sıkmabaşlı ladyimizin türbanından görebildiğim kadarıyla, yüzündeki ifadenin çok da samimi olmadığını sezinledim.

Sevgili Alman lady, sizin açınızdan bir noktayı çok merak ediyorum. Avrupa bayanlar Voleybol Şampiyonası’nda, mesela Berlin’de yapılacak olası bir organizasyonda Türk bayan takımını sahada uzun pardesü ve sıkmabaşlar içinde tribünden izleseniz, modernlik konusunda ki düşüncelerinizde değişme olur mu? Yoksa maçı ağzınız bir karış açık ve gülümseyerek izleyip,  ‘’bunlarda kim yahu’’ diye afallar mısınız?

Lady lady baş başa verince, işler kuzu kuzu oluyor belli ki…


Türban patladı ama neresinden!

Türbanlı kızları anlamaya çalışıyorum, mahalle baskısı, aile zorlaması, cemaatlerin iteklemesi, okyanusun ötesi falan filan derken bir şekilde kapatılıyorlar. Güzel olmak, alımlı ve çekici gözükmek her genç kız gibi onlarında hakkı elbette. İyi güzel ama bu işi hayli abartmıyorlar mı? Güzel olacağım derken terazinin kantarını kaçırmıyorlar mı? Mesela ben, daracık kot pantolon giymiş, yüzünde rengarenk makyajlı tesettürlü kızları görünce sinirleniyorum.  O güzelliklerini, neden balon gibi bir kafayla ucube şekle soktuklarını ise, hiç mi hiç anlayamıyorum. Acaba kafalarını kapatacakları yerde, ‘’kadınların vücut hatlarının belli olmayacak herhangi bir elbise ile örtünmesi farzdır’’ cümlesinin gereğini yerine getirseler, Tanrı katında daha çok sevap işlemiş olmazlar mı?

Kaçımız sokaklarda hakkıyla giyinen türbanlı görüyoruz? Ya da bu hakkıyla giyinmenin standardı nedir? Kuran’da böyle bir giyim şekli yok! Maazallah tam aksine büyük günaha giriyorlar.

Türbancılarda bu gerçeğin farkında vardılar ki, birçok yerde yazılanları okuyorum ve kahkahalar atarak gülüyorum. Ancak bu okuduklarım içinde en matrak olanı, bundan tam 6 yıl önce dini bir sitede yazılmış olan duyuruydu. Sitede ilginç bir reklama da şahit oldum. ‘’Tevbe edelim’’ diye başlayan yazının altında bir sürü seksi kadın bacağı ince çorap reklamı vardı. Bu dinciler nedense paraya çok tapıyorlar… Adam ince çorap reklamlarını yayınlamakta bir sakınca görmemiş. Ne diyelim Allah bol kazançlar nasip eylesin.

Gelelim sitede okuduğum yazının alıntısına, bakınız aynen şöyle bir çağrı yapmış hoca efendi;

''Sevgili dini bütün kız kardeşlerim; başörtüsü takıldığı zaman uymanız gereken bir takım kurallar vardır.''

a: makyaj yapmamak, b: vücut hatlarını belirgin şekle sokan dar ve kolları açıkta bırakan kıyafetlerden kaçınmak, c:  vesaire…

Bu duyuruyu okuyup, alt kısımda sütun gibi kadın bacaklarını gösteren reklamı görünce, tamam işte dedim, hoca efendi gaz kaçırınca, cemaat yeline yüz tutarmış!


Türban çözümü

Türbanın çözümü falan olmaz, bu konuda hiç kimse pembe hülyalara falan kapılmasın. Türban ancak kafalardan çözülerek çözüme kavuşur. ''Türban'' diye diye milletin kafasını kemirmek, AKP için yeni bir siyasi mağduriyet metodudur. Ecel zillerinin çalmasıdır. Bu mağduriyetin bedeli de ağır oluyor işte…

Asker boşuna tribüne çıkmadı!..

Cem Akkılıç
25 Ekim 2010

Not: Dünya'da basın özgürlüğü sıralamasında 138. sıraya yükselen ülkemi ve özgürleşme nutukları atan Tayyip ve AKP kadrosunu canı gönülden tebrik(!) ederim. Bu performansla özgürlük manyağı yaptınız milleti.

Son saniye ters köşe kafa golü.

Korkak bir dinci, ismimi yazamadan hakkımda küfürlü bir yazı kaleme almış ve sitemizin linkini reklamlamış. Durmadan gelip buraya küfürlü mesajlar yazıyor. ''Abi n’olur beni de okuyun'' diyen bir tavrı var aslında. Arap kırması olduğu imla hatalarından hemen belli oluyor zaten. Bana bir banka hesap numarası yollarsa, reklamımı yaptığı için kendisine cep harçlığı yollayacağım. Bir de tavsiyem var kendisine; sitesine alexa.com da baktım. Uğrayan bile yok yazılarını okumak için. Bak koçum; yazılarında ya benim gibi hiç küfür etmeyeceksin ya da meşhur olmak istiyorsan Gülhane parkı'nda sürteceksin.

  * * *

"Artık olayların akışına müdahale zamanı geldiğinde, aşırı derecede dayanıklı ve iddialı vatanseverlere ihtiyaç vardır..."
Osman Pamukoğlu

 .http://taylandyalanlari.wordpress.com/

57 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

İki first lady'yi yanyana gördüğümde haliyle biraz utandım.Ne yalan söyliyeyim bizim de tepedeki kadınımız o zerafeti,güzelliği taşısın istedim.Burada güzellik fiziki güzellikten çok asalet ve güzel ülkemin arap ülkesi gibi değil de ilerici bir ülke gibi gösteren kadınlar.

Cumhuriyet yıllarının imkansızlığında Latife Hanım'ın görgüsü eğitimi gibi..

Hoş sayın first lady'miz ve diğer kadınlar gerçekten çok iyi eğitimler almışlar.ben detaya girmeyeyim Soner Yalçın'ın kitapları ayrıntıyla anlatır.O eğitimler aslında türbanlı kızlarımızın eğitim amacını da gösteriyor yani çöpe giden yıllar.Ya da koca arama amaçlı gidip gelmeler.Ya da ya da sadece kendilerine söyleneni yapmak gibi.Malum bu kızlarımız kendileri hareket edemez, beyleri ne derse koyun gibi onu yaparlar.

Bundan önceki cumhurbaşkanımızı gerici tayfası sevmez oysa ben o kareye bakarken Sayın Semra Sezer'i düşündüm.Doğallığını, zerafetini.Karı koca ne kadar yakışıyorlardı oraya.ne gariptir bugün o basın Atatürk'çülüklerini geçti pazardan alışveriş yapmalarını bile alay konusu yapıyor.Tabi benzinini kendi cebinden ödediği arabası yerine bizim cebimizden atlasalardı uçağa,helikoptere.Trafik kestirmeme adetlerini bırakıp yapsalardı onlarca arabalık konvoy.Diğer first lady gibi trilyonluk hastaneleri alsalar,gece yarıları harvey nichols mağazalarını kapattırıp alışveriş yapsalar, makbul olurları bizim insanımız için.

Son olarak alman first lady'sinin dediklerine şaşırmadım.Hem politika gereği hem de bizi geri ve arap görmek işlerine geldiği için öyle konuşması normal tabi...

Yazıda örtünmeyle ilgili bir kısım dikkatimi çekti de..Sevgili Cem benim bildiğim de "başınızı örtün" diye geçmez."Ziynetlerinizi örtün"der ki tahminimce kastedilen göğüslerdir saç değil.Hoş kapanmaya ve koyunlaşmaya o kadar meraklılar ki ne yazarsa yazsın çarşafa gireceklerdir o yüzden tartışmak da biraz yersiz..

Adsız dedi ki...

bunların baş örtüsü,türban diye bir sorunu falan yok, ama cumhuriyete ve milli değerlere saldırmak esas görevleri.. her türlü değerlerimiz emperyalizmin saldırısı altındadır ve yozlaştırılmasıyla, ılımlı islam,medeniyetler ittifakı adı altında esas oln vatikan politikasını uygulamak ve milleti hristiyanlaştırmanın alt yapısını hazırlamaktır..tarihe bakarsak kesinlikle türban hiç bir zaman islami kadın kıyafeti olmamıştır,türk tarihindede yoktur. bunların arkasındaki esas cematler ve tarikatlar tarih boyunca haçlıların hizmetçiliğini yapmışlardır,bu görevi gönüllü olarak üslenmişlerdir.. bu günde öyledir. bu sürecin sonunda milleti etnik ve dini temelde ayrıştırmak ve iç bogazlaşmaya taşıyarak, abd-ab-israilin çıkarlarına hizmet etmektir. pkk da etnik temelde bu görevi yapmaktadır.selamlar,sevgiler.

Bayram Dilki

Adsız dedi ki...

bir eşya bir mal gibi kullanılıyorlar,birde feto tarafından bu örtünün içine böcek yani kulağa denk gelen tarafına dinleme cihazı yerleştirildiği söyleniyor tek merkezli yönlendirmek için ünüversitedeki örtü takma ısrarları bundandır rahat rahat soru cevap alabilsinler kapanmıyanlar sınıfta kalsın, kapalılar geçebilsin diye...

Mehmet Kocabag

Adsız dedi ki...

birde hadi baş örtüsünne diyeceğimiz yok bonenin ne işi var değilmi dinimizde eğer örtünme varsa böyle dğil bunlar birer yahudi modacının ürünleri rahibelerde dahi bone yok...

Adsız dedi ki...

Türban bir Arap kültürüdür.Coğrafi şartlar gereği (kum,güneş vs..) kadın da erkek de kafasını ve hatta ağzını burnunu kapatarak dolaşmıştır.İnanca lafım yok ama onun bunun geleneğini "din" diye benimseyen,dikta eden,savunan,uygulayan ve uygulattıran hiç kimse "türklük"den bahsedemez.

Adsız dedi ki...

Türbanlılar kendi hallerinde dursa mesele olmayacak, daha dün üniversiteye gidemiyoruz diyorlardı 2 gün içinde hani lise hani ilkokul hani kamusal alan demeye başladılar. Buradan hareketle bu istedikleri yerler serbest olduktan sonra gelip kişilere de karışacaklardır bu çok açık. Alsınlar türbanlarını gitsinler kardeşim...

Adsız dedi ki...

Bırakın diğerleri ile kıyaslamayı demişsiniz size sonuna kadar katılıyorum. Bırakın ya kimse kıyaslamasın birbirini, kimse karışmasın kimsenin giydiğine...

Herkes dini istediği gibi yorumlar, kimsenin de sen böyle yorumlayamazsın demeyi bırakın yorumlama hakkı bile yoktur. Dinde var mı yok mu münakaşasına girmeye bile gerek yok. Dinde olsun veya olmasın ben istiyorum dedikten sonra kime ne? Sanane?

Din başını örtmekle başlamadığı gibi başını açmakla da bitmez. sizin şu söyledikleriniz, anlatım tarzınız, yakıştırdığınız sıfatlar savunduğunuz modernliğe, özgürlüğü, çağdaşlığa ne kadar uyuyor? Modernlik, çağdaşlık sadece Avrupai görüntü vermek midir? Şu üslubunuza bir bakın ya! İster pantolon giyer ister etek, ister parkta sevişir ister evinde. O, o kişiyi bağlar. Size ne ya? Her koyun kendi bacağından asılır. Bir toplumun içinde birilerinin yaptığı yanlışlıklar o toplumdaki diğer kişilere mal edilemez. Birisi başörtü taktı diye gerici yaftası yapıştırılamaz, sen Atatürkçü değilsin denilemez. Madem bu ülkede laiklik var bırakın karışmayın kimsenin dinine...

Cem Akkılıç dedi ki...

Kamuya ve okullara girmek istiyorlar. Sokak ve parkda sevişmeleri bizi ilgilendirmiyor. Ne mal olduklarını görüyoruz sadece. Türban siyasi bir simgedir.

Adsız dedi ki...

Diyelim ki siyasi bir simge(ki inandığı için başını örtenlerin yanında lafı bile edilmez bence) siz siyasi görüşünüzü alenen sözlerinizle ifade edebiliyor ve bunun için website bile kurabiliyorken insanlar neden kendi istedikleri biçimde gösteremesinler? bu insanlar bu kamunun bir parçası, ben bu devlete vergi veriyorsam bu devletin okuluna neden giremeyeyim? Neden bu devlet için, Atatürk'ün dediği gibi ülkemi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışamayayım? inandığı için başını örten ve özgür bir ülkede yaşadığı için sonuna kadar da buna hakkı olan kişiler neden sizin iddia ettiğiniz üzere başörtüsünü kötü emellerine alet eden kişilerin suçunu üstleniyor?

Ben üniverisite mezunuyum, kimya mühendisiyim, çok da iyi bir okuldan mezun oldum, çok da iyi bir şirkette şef olarak çalışıyorum, belki hasta olup kullandığınız ilaçlara bile ben onay veriyorum, ben başörtülüyüm. Soruyorum size kim daha modern, kim daha çağdaş? modernliği Avrupai görüntü sanan siz mi? Ben mi?

Korhan Korman dedi ki...

Adsız;

Dikkat ediyorum;nerede olursa olsun.İster gazete yorumlarında isterse bloglarda sizin gibi düşünenler ya adsız olarak ya da uydurma isimlerle yazıyor. Bu kadar mı korkuyorsunuz? Bu kadar mı inandığınız görüşü mertçe savunamayacak kadar acizsiniz?

Ne zaman isteyen istediğini giysin desek tutup araplaşmaya, ülkenin altını kazmaya çalışan insanlar türüyor.

Türk insanı ümmet olmaya çok meraklıdır.Ne zaman özgür bıraksan gider arabın,gericiliğin kucağına oturur.Bunu da sizin gibi amerikan güdümlü vatan hainlerinin peşine takılan kişilerin oy verdiği siyasetçilerle yapar.

Bu nasıl bir özgürlük ki kendinden başkasına orospu muamelesi yapar da kendisi -bu blogda gösterildiği gibi- park köşelerinde ucuz orospuluk peşinde olur? Bu nasıl bir özgürlük ki minnacık çocukların kafasını örtecek kadar sapık zihniyetlidir? Özgürlük adı altında bir bez parçasıyla kadını koyun yapmaya çalışır? Bu işin din için yapıldığını söyleyen güruha karşı siz nasıl Kuran'ın neresinde yazıyor sorusuna bu kadar sinirleniyorsunuz? Yazmadığını bildiğiniz için olabilir mi? bakın inatla anlamanın işinize gelmediği kısım şu ki insanların hayatına müdahale etmeye çalışan sizin özgürce savunduğunuz kesim.Ben gibi çok kişi bir zaman önce "bırakın ne giysinlerse giysinler" derken ilk ele geçen fırsatta mescitleştirmek adına okullara sızmaya çalışan kim? 3-5 yaşında kızları kapatıp ayrı okutan kim? Çocuk be bunlar..napabilirler ? Nasıl bir sapıklık bu!!

İşinize gelince özgürlük,insanlar vatanını savunmak isteyip kadınını yerlere atıp,tek misyonu evde doğurmak olan kölelere dönüştürmek isteyen insanlara tepki verince özgürlük düşmanı.Ne ala iş bu be??

Bu bir giyim zevki değil bu Ata'mın açtığı çağdaş yolu tıkama çabası,bu Türk insanını araplaştırma (ne hayır görmüşüz tarihimizde?),bu Türk kadınını 2.sınıf yapma ülküsü.Kusura bakmayın ama evelallah ölmedik daha.Sen özgürlük adı altında benim karımın kızımın namusuna dil uzatıp park köşelerinde, bodrumlarda cemaat izbelerinde milletin altına yatacaksın sonra da özgürlük verin diyeceksin! Bu ülke kolay kazanılmadı arkadaş. Amerikanın istediği diye bu insanı bir bez parçasıyla ümmet yapmaya da kimsenin gücü yetmez.

Eğer adsız yorumlarınla değil de cesurca, mertçe inandığını tartışabileceksen buyur burdayım! Yok eğer her zamanki gibi gizli saklı yazıp maşalık görevini yerine getireceksen cevap alman zor.

Cem Akkılıç dedi ki...

Korhan yine ters köşeye koydun topu... Ama bu sefer doksana taktın.

Cem Akkılıç dedi ki...

Yukarıda türbanlı olduğunu yazan ablamıza söylüyorum; türban takarak mı muhasır medeniyet seviyesine ulaşacaksınız? İlaçlardan falan söz etmiş. Ben bu dünyada insanlığın yararına tek buluş gerçekleştiren Arap ismi duymadım!

Eğer müslümansanız BURKA giyin çünkü türban cinsel dürtüleri harekete geçiren bir kıyafet tarzı oldu.

Hepsi farkındalar zaten bu olgunun...

Burka giyin burka... samimi müslüman olduğunuzu gösterin.

not: burka falan giyemezler, işlerine gelmez... Pazarlama yöntemine aykırı çünkü.

Korhan Korman dedi ki...

İki kere yolladım galiba özür :)

Adsız dedi ki...

Çok komiksiniz :) Sırayle yazdıklarınıza cevap vermeye çalışayım

Adım Fatma Demircan fişleyecekseniz buyrun buradan:)

Mevcut dünya düzeninde Türkiye araplaşamaz bunu birazcık gazete, kitap okuyan, haber seyreden bir kişi bile bilir o yüzden yok Araplaşma, yok Türkiye İran veya Malezya olur mu lakırdılarını bırakalım bir kenara..

Yazdığınız yazılardan kimin kime orospu muamelesi yaptığı ortadadır. Bu sebeple başka birşey söylemeye gerek görmüyorum.

Beni yanlış anlamışsınız size karşı asla sinirli değilim, olamam da :)

İster cinselliği bastırmak için burka giyerim ister giymem. Sizin sandığınızı ve ifadelerinizden anlaşıldığı üzere aksinize ben dini ve samimiyeti sizin gibi kılık kıyafette aramıyorum. Pek çok başörtüsü takmayan arkadaşım dini benden çok daha fazla yaşar. Bunu da geçiniz çok rica edeceğim :)Sizin aksinize karşı cinsi dinliyorum, onu seks objesi değil insan yerine koyuyorum, aklıma cinsel dürtülerim gelmiyor :) anlaşılan bizler sizlerin pazarlama stratejilerinizi taşımıyoruz :)

Kuran konusundaki bilgimi sizinle tartışacak değilim. Zira sizin ki de beni ilgilendirmez. Başta dediğim gibi ben başörtüsü örtmek istiyorsam kime ne:) Ama belki aklınıza karpuz çekirdeği kaçar diye dilim döndüğünce anlatayım: Nasıl ki anayasa, yürürlüğe koyulan kanunlar, tüzükler, yasalar vb ile zenginleştirilir ve anlaşılır hale gelmesi sağlanırsa din de buna benzer. nasıl ki Kuran'da namaz kılmanın farz olduğu söylenip de nasıl kılınacağını müslümanlar Hz.Muhammet'in anlattığı, gösterdiği şekilde kılıyorsa başörtüsü de böyledir.Onun eşlerinin başörtülü olması(bu sahih hadislerle sabittir) başörtüsünü dini duyguları için takan kadınlar için yeterlidir. Bu örnek şuradan çıkmaktadır: İslam'da bir durum sırasıyla şu kaynaklara bakılarak çözülmeye çalışılır; önce Kuran, sonra sünnet, sonra icma ve sonra kıyas. Google copy paste yapın daha ayrıntılı bilgi de bulabilirsiniz..

Size şu konuda katılıyorum çocuklara başörtüsü takılması yanlıştır. başörtüsü kişinin kendi tercihi olmalıdır. Şu ortaya çıkan ilkokullu başörtülü kızlar olayının bu gibi münakaşalarda sizin gibi düşünenlerin elini güçlendrmek için yapılan provokasyon olduğunu düşünüyorum.

Asla ve asla sadece evde oturup çocuk doğuracak, sadece eşime hizmet edip kadın programları seyredecek birisi olmadım olamam da, hiçbir kadın da olmasın zaten. Ama kabul edin keşke eleştirdiğiniz konularda size bu şekilde yanıt verenler evlerinde otursa değil mi, sesleri hiç çıkmasa, siz borunuzu istediğiniz gibi öttürseniz di mi :)
Az önce de demiştim ama anlamadınız galiba tekrarlayayım: çağdaş yol, başörtüsünden geçmiyor bilimden, fenden geçiyor, özgürlükten sosyallikten geçiyor. İnsanlar özgürdür parkta, orda burda istediğini yapar, banane kendine kalmış, kendi bileceği iş, herkes kendine yakıştırdığını yapar..

Aklıma birşey takıldı size göre ülkeye radikal islam getirmeye çalışan benim gibiler bile bu kişileri maruz görürken, sizin gibi bu durumları çağdaşlığın ispatı sayan çağdaş ve modern bir kişinin bu kadar karşı çıkması da şaşırtıcı. asıl çağdığı, yobaz, örümcek kafalı siz olmayasınız :)

Sevgili Cem, sevgili Cem hala anlamadınız anlamıyorsunuz...ben arapları savunmuyorum, takılmayın oraya çok rica edeceğim. Meşhur arapları merak ediyorsanız eminim Dünya Edebiyatında 10 Meşhur Arap adlı bir eser vardır. Tavsiyem bunu araştırın. Hadi yine iyisiniz birşey daha öğrendiniz :)

Sevgili Korhan ve Cem, beni çok güldürdünüz.. Teşekkürler

Cem Akkılıç dedi ki...

Daha 1 ay önce Yemen Sana’daydım. Orası başkenttir. Şehrin halini görmelisin. Hele tuvaletler tam komedi. Su bulsan sabun yok. Kaç tane Arap ülkesine gittin Fatma? Pislik içinde yaşıyor Müslüman dünyası. Onlara özeniyorsanız tam komedisiniz.

‘’Türkiye Araplaşmaz’’ diyorsun ama mevcut iktidar her gün yeni bir tekke açıyor. Daha geçen gün sözde suikast mağduru bakanınız bir açılış yaptı.

Ayrıca sende beni güldürdün kafandaki balonla Fatma.

Şunu iyi bil ki; biz kimseyi fişlemiyoruz, onu senin bir torba nohut karşılığında oy verdiğin hükümet yapıyor ama gittikleri zaman zambak çiçeği gibi açılacaksınız, bunu da iyi biliyoruz.

Cem Akkılıç dedi ki...

Erkeklerle tokalaşıyor musunuz Fatma hanım? Yoksa günah mı diyorsunuz? Ha tokalaşıyorsanız tokalaşmayan yüzbinlerce türbanlı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ayak bilekleriniz ve kollarınız da kapalı mı?

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar konu saç telinde veya tahrik olmada değil
o saç baş örtüsü siyasidir Kuranda yazmayan bi yaşam biçimini dinin emri gibi göstermek şirktir şirkte en büyük günahtır
eğer bu gün başını dinin emrettiği için örtüyorsan
günahkarsındır ama... ben böyle giyinmek istiyorum dersen ne ala, parkların hali ortada zaten.

Teşekkür ederim ayrıca site çok güzel olmuş, herkese öneriyorum.
Neşri Atlay

Adsız dedi ki...

Hala anlamıyorsunuz Cem,

"ben oralara gittim, gördüm, yaşadım sen ne biliyorsun" durumuna getirmeyin lütfen..ben Arabistan'a özenmiyorum o yüzden orası pismiş burası temizmiş beni ilgilendirmiyor. ama insan doğasının gereği keşke her yer mükemmel olsa, savaş olmasa, kimse açlıktan ölmese...bunları can-ı gönülden isterim.

Bu ülkede cami de açılır, cemevi de açılır, sinagog da havra da.. açılmalı zaten..

Allah'a şükür nohut yemeğini sevsem de bir nohuta da oy verecek kadar aç değilim. kimseden daha az bu ülkeyi sevmiyorum..bu ülkenin kötü duruma gitmesini kimse istemez. mazoşist değilim kimseden daha kötü şartlarda yaşamak istemiyorum. hiçkimse unutmamalı kimse kimseden daha az vatansever değil. ne siz ne ben..

Fişlemenin nasıl birşey olduğunu bilirim, üniversitede gösterdiler, üstelik bunu yapan benim(!) hükümetim değildi. Hiç kimse gözlerini kocaman kocaman açıp ben masumum ayaklarına yatmasın...

Karşılıklı eğlenmemize de çok sevindim ayrıca...

Adsız dedi ki...

Benim bir dinim vardı.. TARİKATLAR dinime tecavüz ettiler.. şimdi dindarım diyenler, dinimizi satıyor, kullandırıyorlar.. işte bu yüzden dindar olamıyorum..


Atila Atikan

Adsız dedi ki...

erkeklerle tokalaşıyorum, benim tercihim. ama tokalaşmayan bayan veya erkek arkadaşıma da niye böyle yapıyorsun demem kendisine kalmış, kendi bilir. sizi ilgilendirmese de jean de giyerim etek de. yani canım neyi isterse, kendime neyi yakıştırırsam.

Bu ülke az önce itibarı ile din konusunda fetva veren bir kişiye daha kavuştu ne mutlu bize. Hayırlı olsun Neşri Bey...

Cem Akkılıç dedi ki...

Karşılıklı eğlendiğimizi kim söyledi sana? Bak senide aldık aramıza. Biraz daha yazarsan cemaatler kızacak ve fişleyecekler seni… Modernliği savunuyorsun sanırım. Ama sana soru soran bir yorumcuya cevap vermemişsin! Gerçekten şimdi merak ettim; ayak bileklerin açık mı, kolların ne durumda. Çünkü bana göre saç teli değil, diğer yerler tahrik edicidir. Sen ne demek istediğimi anladın Fatma hanım.

Cem Akkılıç dedi ki...

İşte biz tokalaşmamaya yabanilik diyoruz, bilmem anlatabildik mi Fatma hanım :):)

Adsız dedi ki...

Ben de sizi güldürmüşüm ya eğlendiğinizi düşünmüştüm meğer sinirdenmiş .)
Yok merak etmeyin beni aranıza alamadınız, söylediğiniz mantıksız lakırdı ve aynı derecede sorduğunuz saçma sorularla zor söyleyeyim de bouna yorulmayın :)sizin sandığınızın aksine benim gibi düşünen insanlar modernliği savunurlar.
cümlelerimin arasında birşey ayıklamaya çalıştığınızı gör
yorum :)ayak bileklerim kapalıdır, giysilerimin kolları da uzundur, oldu mu?
işte sizin sorununuz bu siz kadını sözde savunduğunuz "kadının özgürleştirilmesi, zincirlerinden kurtarılmasının" aksine sadece bir seks objesi olarak görüyorsunuz. merak ediyorum siz mi ben mi kadına daha çok değer veriyoruz?

Adsız dedi ki...

ben de isim ve sıfat takmak yerine tercih diyorum, özgürlük diyorum...

Cem Akkılıç dedi ki...

Fatma hanım biz sizin görüntünüze gülüyoruz... Renkli renkli balonlar, yüzünde bir okka makyaj ve daracık kot pantolonlarla milletin içinde dindarlık taslamıyorlar mı, ölüyoruz gülmekten. Parklara falan girmeyeceğim şimdi, siz zaten biliyorsunuz ama yazılarınız arasında gülme işaretleri koymanız sizin sinirli olduğunuza bir delil aslında.

Şunu sormak istiyorum samimice, siz sokaklarda kaç tane tahrik edici giyinmeyen türbanlı kız görüyorsunuz. Ben erkek olarak onları tahrik edici buluyorum. Beni ilgilendirmez demeyin sakın, çünkü sizin savunduğunuz şeyi sorguluyoruz ve buraya sizi biz davet etmedik, buyurdunuz kendiniz geldiniz.

Adsız dedi ki...

Dileyen dilediğine gülebilir ya hiç problem değil. ben hep şunu savunurum kişinin vicdanı rahatsa, doğru yaptığına inanıyorsa diğerleri vız geliir tırıs gider. Dediğim gibi sokaklarda oturup kız kesen tiplerden değilim daha önemli gördüğüm, içeriği olan konularla ilgilenmeyi seviyorum. Anladığım kadarıyla söylediklerime bu şekilde bel altı cevaplar vereceksiniz, bu cevap bulamamaktan olsa gerek.

İnsan değer verdiği şeyler için üzülür, sevinir veya sinirlenir. Siz beni sinirlendiremezsiniz...Dilediğinizisöyleyebilirsiniz, size yakışanı yaptığınızdan eminim :)(bu içten bir gülücüktü)

Korhan Korman dedi ki...

Fatma Hanım,

Bir cümlenizde sizi okulda fişleyenin sizin hükümetiniz olmadığını bir cümlenizde de vergi verdiğiniz okula giremediğinizi yazmışsınız.Sizin ki vergi de benim ki ne? Siz okul hesabı soruyorsunuz ben de "sizin" hükümetinize soruyorum.Benim vergilerim ile:

Kaç dini kurum besleniyor.

Kaç pkk yanlısı çocuk yardımı alıyor?

İhtiyaç var mı da imam atama sayısı 6 katına çıkıyor.Maaşlarını ben ödüyorum da sizin mantığınızla.

Gene kaç pkk yanlısı ailenin elektriği ve suyu sağlanıyor?

Pardon arada hatırlatayım bir çok hizmeti benim içkimin vergisiyle alıyorsunuz farkında mısınız?

Benim vergi verdiğim hazinenin kaç arsası çeşitli "pepe" bakana fabrika arazisi oluyor?

Vergilerimle kaç kuran kursu açılıyor burada kaç çocuk din eğitimi altında kafaları yıkanarak okumayan,düşünmeyen yobaz toplum oluşturuluyor.Sahi fatma hanım çocuğunuz var mı? 6 yaşında erkekleri tahrik eder diye kapatır mısınız?

Korhan Korman dedi ki...

Bu arada Fatma hanımcım,

Oy uğruna -sırf türbanınıza izin veriyor diye- sorgusuz sualsiz desteklediğiniz hükümetinizin terör politikası sayesinde ölen asker kardeşiniz olsaydı mesela?

Şimdi o bez parçası mı -kidindarım diyorsunuz ama lütfen peygamber sülalesi dahil olmak üzere takış şeklini ve kuranda nerede yazdığını bana gösteriniz- sadece sizin hükümetiniz olmaya yetiyor?

Bu olayların ucu size değdiğinde o bezi mi önemseyeceksiniz bu kadar?

Korhan Korman dedi ki...

Bu arada aşağılamak adına ya da dalga geçmek için söylemiyorum. Kariyer konumunuzdan gurur duydum ama dürüstçe kimseye şirin görünmeyi düşünmeden kaç türbanlı kız okullara okumak için gidiyor cevaplar mısınız?

Başbakanınızın ki dahil bir çok kabine üyesinin eşi çok iyi okullarda okumuşlar.Çalışma hayatlarını bana sayabilir misiniz?

Savunduğunuz görüşün askeriyeye tutumu ortada.Siz ne düşünüyorsunuz? 35 yıl önceki afganistan ile şimdiki arasındaki farkı hiç gördünüz mü? isterseniz fotoğrafları paylaşabilirim de..Siz de askerden nefret ediyor musunuz? Şu an afganistan da olduğu gibi ailenizin gözü önünde amerikan askerlerinin tecavüzüne uğrasanız neler hissedersiniz? Hiç askerimiz olmasa yaşayacağınızı ve tarihte yaşandığını biliyor musunuz?

Cem Akkılıç dedi ki...

Fatma hanım biz kimseyi ''kesmiyoruz'' sokaklarda...

Sizin dini bütün seksi poşetli kızlar burnumuzun dibindeler çünkü. :):):)

Bir soruma cevap alamadım, tekrarlıyorum; sokakta kaç tane tahrik edici olmayan türbanlı görüyorsunuz Fatma hanım?

Kısaca yüzde verebilirsiniz mesela :):):):):):

Adsız dedi ki...

Çok geç cevap yazıyorsunuz Cem bey, oysa ki düşünmenin sizin için zaman kaybı olduğunu düşünüyordum. websiteniz bu akşam benim tarafımdan yeteri kadar tıklandı. yarın iş var. Size iyi geceler

kendimle bir kez daha gurur duydum sayenizde.teşekkür ederim.

Korhan Korman dedi ki...

Ve belki ben cahilliğimden bilmiyorum o yüzden tekrar ve tekrar soruyorum..Şu an bağladığınız türban'ın bağlanma şeklini,türbanlı kızların makyaj stilini ve giyim tarzını Kuran-I-Kerim'in hangi sure'sinde yazdığını bana söyler misiniz? Sizi bulmuşken bir şeyi daha merak ediyorum.Sanırım çevreniz de türbanlılardan oluşuyordur.Nüfusunun %87'si hristiyan olan amerikanın ürünlerinin (başta converse) türbanlı kızlarımızın arasında neden bu kadar popüler olduğunu bana açıklayabilir misiniz? O ürünlerin paraları genelde hristiyanlara gidiyor da...merak işte benimkide.

Cem Akkılıç dedi ki...

Fatma hanım bak eğlenmeyi kestik sorular soruyoruz. Net sorular bunlar...

Sende biraz sakinleş ve cevap ver. Biz seni veya kişileri hedef almıyoruz, sizin mantığınızı ve o saçma sapan giyim şeklinizi yargılıyoruz.

Cem Akkılıç dedi ki...

Fatma hanım bizim sitenin reytingleri oldukça iyi zaten. Ama eğer katkı sağlamak isterseniz bu tıklanmalara, gelin sizinle kamera karşısına geçip soru cevap söyleşi yapalım. Modern bir türbanlı bayanı (!) konuk etmiş bir site olarak, reyting bombardımanına uğrarız herhalde. Sizde meşhur olursunuz.

Adsız dedi ki...

Hah Korhan bey de geldi. Siz erkek muhabbetinize başlayın. Allah razı olsun korhan Bey iyi ki içiyormuşsunuz yoksa ne yapardık? Rica ediyorum demogoji yapmayın, ondan kaç tane bundan kaç tane falan filan. benim çocuğum yok, değil 6 yaşında sonradan da baskım olamaz. Bilmezsiniz ama dinde zorlama yoktur. fikir sahibi olduğunda da örtmek istese de istemese de kendi bilir ben doğru bldiğimi söylerim o isterse uygular isterse uygulamaz.

anlıyorsunuz sanmıştım ama plak takıldı galiba başörtülü kadınları sokakta seksi mi değil mi diye tasnif etmediğimden sorunuza cevap veremiyorum.

iyi geceler

Adsız dedi ki...

Siz beni yargılayamazsınız Cem, ancak karnınızdan konuşursunuz. Sizin aksinize şöhret meraklısı değilim. şimdi son kez iyi geceler

Cem Akkılıç dedi ki...

Çok geç yazdığımızdan şikayet etmişsin Fatma hanım, iyi ama burası sizin alıştığınız çet pdaları değil. :):):)

Cem Akkılıç dedi ki...

Korhan, asker deme bunlara sakın... Darbe olacak sanırlar hemen, başlarlar salya sümük ağlamaya. Aman asker demeyelim...

Adsız dedi ki...

Gerçekten son kez yazıyorum :) Gördüğüm kadarıyla malesef ki siz beni parktaki kızlarla karıştırıyorsunuz, belirli kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz. Az önce de demiştim belden aşağı vuruyorsunuz diye yok chatmiş bilmem neymiş. Somut konulardan bahsedin. Bırakın yakıştırma yapmayı, başkalarını kafanıza göre kalıplara sokmayı. insanları olduğu gbi kabul edin ben size soruyor muyum inanıyor musun? inanmıyor musun? neden? vs. boşverin ya

Korhan Korman dedi ki...

Çok ilginçtir ki size medenice soru sorulduğunda cevap vermek yerine hırçınlaşıyor ve demagojiyle suçluyorsunuz.Ha bir de tabi ki

"yeterince okudum,yarın iş var v.b" bahanelerle kaçıyorsunuz.Oysa çok basit sorular sordum.Madem her konuda bu kadar modernsiniz neden tek taraflı at gözlüklü bir yaklaşım sergiliyorsunuz.Keşke kafası çalışan modern türbanlı bir hanımla karşılaşsam da sohbet etsem ama hep aynı rutiniz izliyorsunuz..

aşağılama
dayatma
becerememe
zora gelince kaçma:)

ne okuduğunuz okul ne de tahminimce başka bir sakallının size sağladığı kariyeriniz size bir şeyi sağlayamıyor o da kültür ve analitik zeka.Size "oku" denen yayınlardan başkasını okuyamadığınız için de donanımsızsınız o yüzden komik duruma düşüyorsunuz. Sokaktaki yüzlerce örneğinizden farkınız yok Fatma hanımcım.. vakit kaybısınız:) İyi geceler..

Not:Bu kadar umursamıyor rolü yapmanıza rağmen siteyi kapatmayıp okuduğunuzu ve ekran karşısında sinirlendiğinizi tahmin ediyorum. Tükürdüğünüzü yalayacak mısınız yoksa peşine takıldığınız güruhun pişkinliğiyle gitmiş gibi mi yapacaksınız bakalım :)

Adsız dedi ki...

Allahtan eşeğin kılı gözüküyor diye eşeğe türban giydirmiyor bunlar.. eşeklerde utanır olurdu; kıl durumundan.. bide inekler var ama ben söylemiş olmayayım.. bi bakarsınız tüm hayvanata türban giydirler..

Cem Akkılıç dedi ki...

ALINTI
TÜRBANIN 6 HALİ…MEMLEKETİMİN TRAJİK İSTİKBALİ…

BİR TÜRBAN, 6 ANLAM…

Türbanı kadın özgürlüğü gibi sunan kurnaz din tacirleri ve onların sözcülüğünü yapan aymaz liberallere ithaf olunur:

GARİBAN TÜRBAN !
Sahipleriyle aynı adı taşır. Aile baskısıyla, etraf ne der korkusuyla takılan, cahil ve gariban kadınların başlarını teslim ettikleri türbandır bu. Din baskısı ve din korkusundan nemalanan ve onu kullanan kirli siyaset türbanı kendisi için bir garanti gibi gördükçe bu garibanların üzerindeki baskı trajik bir direnci de yanında getirir. Gariban türbanı ne yazık ki irsidir; anadan kıza geçer. Sonuçta bir yaşam biçimi haline gelir. Gelenekleşir ve kemikleşir.

MİLİTAN TÜRBAN:
Türbanın en tehlikeli biçimidir. Türkiye Cumhuriyetinin bir din devleti haline getirilmesi için kadınların kafaları üzerine dikilen ilk karşı devrim bayrağıdır. Üstelik bu cins türbanlı beyinler dini inanışın çok daha derinindeki tehlikeli bir faşizmin ilk habercileridir. Onlar artık her alanda özellikle gazetelerde ve ekranda ortaya çıkmakta; Ali Kemal’ ler tarafından ellerine kalem, önlerine mikrofon uzatılmaktadır. Militan türban kadın esaretinin yine kadınlar tarafından imzalanmış geçerlilik hükmüdür. Böylesine bir mazoşizmi ancak psikoloji bilimi açıklar.

YALAN TÜRBAN
Bunlar da türbanı savunan ama türban takmayan yine çok tehlikeli kitledir. Din devleti gibi ümmet haline gelmiş, yargısı ve yargıçları olmayan toplumlar onların rüyasıdır. Çünkü haksız kazançlarını ve şöhretlerini ancak o zaman sürdürebilir ve çoğaltabilirler. Bunlar liberal görünüşlü, kendilerini çok akıllı sanan tiplerdir. Tarih bilmezler; tarihten ders almazlar. Korkuyla paralize olmuş toplumların bile bir gün dünya gerçeklerinin farkına varabileceğini ısrarla anlamazlar. En pahalı gözlükleri ve de en pahalıya mal olan AT GÖZLÜKLERİNİ takarlar…

KURBAN TÜRBAN
Gencecik yaşta din simsarlarının eline düşerek, kendini çağdaş dünyadan soyutlayan gencecik kızlardır bunlar. Zamanla militan olmaya da yönleneceklerdir. Çaresiz ve öfkelidirler. Kendisine hiçbir şey vermeyen bir dünyadan, yasaklanan aşklardan intikam almak istercesine sarılırlar türbana. İslam düşüncesinin içinde yer alan kurban kültürünün kansız kurbanlarıdır bu genç beyinler.

TIRPAN TÜRBAN !
Açık ve gizli Mollaların kullandığı türbandır bu. Bu tırpanla ya da türbanla İran’ dan bile geri bir din devletinin temellerini kazarlar. Yolunu şaşırmış, ya da reytingi yurdundan daha üstün gören liberaller bunlara sürekli kendilerini ifade olanağı tanır. Bu tırpanın bir gün kendilerini biçeceğini görmezden gelirler; çünkü yabancı ülke pasaportları satılmış kalplerinin tam üstünde durur.

DOLAN TÜRBAN:
Bu da türban yoluyla bir din devleti kurarak ilelebet geri kalmış kitlelere hükmedeceklerini sanan gafillerin dua cümlesidir. “Cumhuriyetin ayaklarına “dolan” türban; Türk kadınının çağdaş geleceğini “engelle” türban; ileriye atılan her adıma “sarmalan türban” diye devam eder… Geri kalmış toplumlarda sonunda tüm kadınlar çarşafa bürünür, orta çağa şutlanır. Oysa sağlam toplumlarda bu duayı edenler çarşafa dolanır…

Kısaca kimse türbanı savunurken ya da onu dışlarken onun bir kolye gibi insanın isteğine
bağlı bir takı olduğunu düşünmesin.

Türban bir simge, bir amaç ve ne yazık ki artık bir sonuçtur…

MERAL GÜVENTÜRK
KİMYA ÖĞRETMENİ

Adsız dedi ki...

islamiyet giyim kuşamdan ibaret olsaydı inanınki yüce ALLAH okuyun anlayın uygulayın demezdi neyimi tabiki KURANI KERİMİ şimdi arabın örfü adetini gelipte burnumuzun dibine sokanlar birde derlerki ne mutlu peygamber soyundan geliyorum diyor...lar neden insanlar ademle havvadan gelmişlerya oraya dem vuruyorlar şimdi nasıl olacak hz ibrahim peygamberin iki oğlu olmuş biri arabların soyu olmuş biride yahudilerin yani bunlar kankardeşler bakınız yahudilere müslümanı bir kaşık suda boğacak akıllı deyüz almış fitne fesatı eline dokunmuş sazın teline nasıl olsa müslümanlar ahmak ya bir çuval abuk sabuk yorumlarla doldurmuş hurefeyi bizim salaklarda bilmezler arapçadan türkçeye adam gibi yorumu salla babam salla diyorki HZ MUHAMMET SAV CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA AYET VAR HADİSLER VAR peki kadınla erkeğin arasında ne fark varda bu ayrıcalık tanınmış onlara söylemezler çünkü egolarının işine gelmez şimdi arkadaşlar cinsel uzuvlar dışında fizyolojik olarak kadınla erkek arasında ne fark var biri güçlü biri zayıf öylemi vallahi yalan sıkıysa erkek doğursunda görelim güçlüyü kuvvetliyi yol öyle yağma kaba kuvvetle din olmaz senin saçın uzunsa bende uzatırım sen benden elektrik alacakmısın hiç sanmam vallahi alacağını bilse yaradan bizede derdi kafanızı örtün derdi derdi mollalarda muradına ererdi.NEYSE UNUTMAYALIM BU OYUNLARIN HEPSİNİN TEMELİNDE İĞRENÇ EMELLER DİN İ YOK ETME SAVAŞLARI VARDIR ZULÜMÜ DESTEKLEYEN İNSANLARA EZİYET EDEN HEP KORKUYLA ANLATILAN DİN DİN DEĞİLDİR OLSA OLSA BİRİLERİNİN GEÇİM KAPISIDIR BUNDAN RANT SAĞLAYANLARIN EN BÜYÜK ATASI FETULLAH GÜLEN CEMATİDİR SERVETİNE BAKIN ANLARSINIZ KİME HİZMET ETTİĞİNİDE ARTIK AYDIN İNSANLAR BİLİYOR SİZ BİLMİYORMUSUNUZ DAHA? Sözlerim ayrıca yukarıda yorum yapıp cevap veremeyince kaçan türbanlı bayana!!!

Erkan Kalabak

Adsız dedi ki...

İslamiyetin giyim kuşamdan ibaret olmadığını yukarıda yazmıştım zaten ama arkadaş okumamış anlaşılan veya okurken zihninde oluşan etiket oraları görmesini engellemiş. İslamiyet’in ilk emri oku olduğu için üniversite bitirdim, yüksek lisansımı da bitirmek üzereyim.

Bu yazdığım yazı bu blog’a yazdığım son yazıdır. Neyse ki toplumda sizin gibi düşünenlerin sayısı çok az. Siz şimdi içinizden sen öyle san diyorsunuzdur. Olsun önemli değil. Ben başörtüsünü ne başkası için takıyorum ne de başkası istedi diye bundan vazgeçeceğim. Size bundan sonra tek söyleyebileceğim söz “Allah sizi ıslah etsin”dir. Elimden başka bir şey gelmez.

Umarım siz de şu sözlerime katılıp Allah’a inanıyorsanız “amin” dersiniz veya inanmıyorsanız veya neye inanıyorsanız içinizdeki adalet duygusu ve vicdan “umarım” dedirtir. Ama içten bir şekilde… Ben biliyorum ki Allah adildir. Umarım kim haksızlık yapıyorsa bundan vazgeçer…Ya ben ya siz… Kimin kimde ne hakkı varsa eninde sonunda alacaktır. Kim haklıysa hakkı kimsede kalmasın, benim hakkım sizdeyse hakkınızı alacaksınız. Ama benim hakkım da sizdeyse bunu mutlaka alacağım…

Önyargısız toplumlarda beraber yaşayabilmek dileğiyle…hoşçakalın

FD

Cem Akkılıç dedi ki...

Sizde hoşçakalın ama keşke sorulara en azından bir iki tanesine cevap yazsaydınız.
Unutmayın bizim kişilerle sorunumuz yok, olmazda… Bizim tek sorunumuz sizin siyasi yanınızdır. Siz kapatanların…

C.A

Adsız dedi ki...

Torba modası cirkinliği..bakkalda,manavda bu gidişle gercekten alacağımız zerzavatlara torba kalmayacak.
Melih Kumbasar

Adsız dedi ki...

Olay çok basit..
Gerekli malzemeler her yerde rahat bulunabilir..

1.adet kolanya..
2. bir adet kibrit
...3. bir adet türban.

hazırlanışı türbanın üzerine kolanya önce güzelce dökülür .
Sonra daha önceden hazırlamış olduğumuz kibrit çakılır.
kibrit çakıldıktan sonra türbanın üzerine atıır ve ateş sönene kadar beklenir..
Türban kül haline gelince küller önce toplanır sonra ise bir deniz kenarındaki iskeleden denize doğru üflenir . arkasındandanda lanet olsun şeytanın oyunlarına denir ,ve içi rahat bir şekilde iskeleden ayrılınır ....
Sonra hadisi şerefi bir kez baştan sona okunur ve türbanın gerçek yüzü görülür ..

OLAY BUDUR .. .TARİFİNİDE VERDİM ..

Adsız dedi ki...

benim babam söyle derdi Orp.......sonu ya haciliktir ya hocaliktir o zaman cocuktum anlamazdim yillar sonra neden öyle söyledigini anladim buyrun her sey meydanda Avrupali artik gülüyor onlar bile inanmiyor bunlara Arapla yalelli yalelli calmaya hic niyetim yok.
Selma Asmus

Cem Akkılıç dedi ki...

BEN dünyayı dolaşıyorum işim gereği. İnanın bu türbanlılar gibi bir model hiç bir yerde görmedim. Arap ülkeleri dahil gezdiğim yerlere. Tam anlamıyla Türkiye'ye biçilmiş bir model işte bunlar.

Rüküşler ve rezilikleri anlatılır gibi değil. Uyumsuz renkler ve parlak balon gibi kafalar...

Türkiye'ye gelince canım sokağa çıkmak istemiyor ve hep evde duruyorum zaten. Hepsi parfüm sıkıyor ama kötü kokuyorlar... Ve kesinlike cahiller...

Bütün kadınların kapatıldığını bir düşünün! Bayan milli voleybol takımı nasıl bir hale bürünecek.

Dünya bize poposuyla gülecek elbette...

Adsız dedi ki...

Siz merak etmeyin biz izahini yapiyoruz Avrupali arkadslarimiza onlar bile biliyor bunlarin politika yaptigini bunlar böyle yaptikca Avrupa birligine almak istemiyorlar siyasetcilerin konustuklari bos esas konu Türbandir bazen bunlarin yüzünden duydugumuz laflar cok onur kirici oluyor benim birakip gittigim Türkiye bu degildi üzgünüm.

Selma Asmus

Cem Akkılıç dedi ki...

Evet, korkunç derecede itibarımız sarsılmış durumda. Yabancılar resmen alay ediyorlar. Hatta burada bir espri bile vardır. Bağdat caddesinde dolaşan bir turist, ''Türkler nerede'' diye sorarmış. Gerçi artık her tarafa yayıldı bu balon kafalılar. Sosyetik olanları lüks jeeplerden inmezken, yoksul olanları kuran kursu çıkışında doğruca parklara, bostanlara koşuyorlar.

Türban rezilliği aldı başını gidiyor. Bakalım gerçeği ne zaman anlayacaklar diyoruz ama cahil insana laf anlatılmıyor.

Adsız dedi ki...

mantigimin almadigi bir kadin nasil olurda kendini böyle bir kafesin icine mahküm eder bir Alman arkadasim bana bunu yeni bir moda olarak düsün bir zaman sonra buda gececek dedi ama gittikce yozlasiyorlar bir zamanlar Almanyada bir gurup vard yabancilari koruyan en cokta türkleri neo nazilere karsi simdi en büyük düsman onlar nedeni biz Türkiye yi solcu saniyorduk meger onlar sagciymis diyorlar.

Selma Asmus

Cem Akkılıç dedi ki...

Bir de bunu tanrının bir emriymiş gibi öğreniyorlar, beyinleri yıkanıyor. Amerika müslüman dünyasının güdülmesinin kolay olduğunu en baştan beri biliyordu ve uyguladığı yıkım projesi ile Ilımlı İslam'a doğru gidiyoruz. Bu tam bir şeytan oyunudur...

Dikkat edin bütün emirleri kurandan değil Amerika'dan alırlar.

Adsız dedi ki...

ya bi kendim yaşadım bi olayı anlatem bi lokantada çalışyodum üç türbanlı müşteri geldi üst katta yemek bölümümüz vardı neyse çıktılar bunlar 5dak.geçmedi siparişi almaya gittimde onları göremedim 3 çok modern kız bana dediki abla burdayız ve şok oldum yani birçoğunun bunların üstü forma içini hiç sorma cinsinden.

Sevinç Korkmaz

Adsız dedi ki...

Yağmuru Tarikat ve cemaatler de kendi şeytani arzularına kurban ettiler.
Ne başbakanlar, ne bakanlar ne de milletvekilleri
bu gidişatın, bu saltanatın, bu lüksün
ve toplum açken yapılan bu kadar zevkü safa masrafının hesabını veremezler
ve ben de ALLAH SORSUN diyorum.


Kemal Yıldız

Adsız dedi ki...

DİYANET İŞLERİ bşkanı....islamı en iyi bilen adam İSLAMDA TÜRBAN YOK DEDİ....adamı kovdular....dinimde TÜRBAN yok...Kur'an,Hac-zekat-naamz var....TÜRBAN yok...

Hande Varol

Adsız dedi ki...

Doğrusu ne anlatmaya çalıştığınızı anlamış değilim (siz şimdi bunu başımdaki örtüye bağlarsınız) İstediğinizi düşünün bu çokta umrumda değil ancak şunları söylemeden edemeyeceğim: siz dışarıda baskı ile kapanan kızları görüyorsanız bu bizden kaynaklanan bir problem değil. Eğer amacınız gerçekten İslamiyeti yaşayanları görmekse onları sokakta, Gülhane parkında vb sözünüzü ettiğiniz yerlerde bulamazsınız. Çünkü onlar Allah'ın zinaya yaklaşmayın emrini yerine getirmekle meşguldürler. Ne demişler kusurlar su üstünde yüzen saman çöpleri gibidirler inci aramak isteyen derinlere dalmalıdır. Sizler saman çöplerinden bunaldı iseniz ve derinlere dalmaktan korkuyorsanız bu bizden çok sizin düşünmeniz gereken bir şeydir.
Ayrıca şunu da söylemeliyim ki yukarıda yorumlara çok şaşırdım küfür hakaret içermiyorsa o yazdıklarınız ne oluyor. Dar eteği ayıplayanlar bu tabirleri kullanmaktan niye sakınmıyorlar. Sanmayın ki bahsettiğiniz türbanlı bayanları savunuyorum. Tam aksine o bayanları uyarmaya çalışan biriyim. Aslında bu konuda bana yardımlarınızdan dolayı teşekkür etmeliyim. Çünkü sizlerin bu görüşleri benim çalışmalarımı daha da hızlandırmamı sağlar. Benim rahatsız olduğum konu sizin eleştiri yaparken kullanmış olduğunuz üsluptur. Lütfen üslubunuza biraz dikkat edin.
Son olarak bir soru sormak istiyorum. Diyorsunuz ki Kuran-ı kerim’de kafa kıllarınızı örtün demiyorlar zinalarınızı örtün diyorlar. Madem bu kadar bilgilisiniz neden Kuran’da yasaklandığı halde içki içiyorsunuz ve neden kendinizi sanal mutluluklarla oyalıyorsunuz. Ne İçin İçki İçiyorsunuz? Benim bildiğim ZORA GELEMEYENLER İÇKİYE SIĞINIR. Yoksa siz Fatma hanımı suçladığınız şeyi kendinizinde yapmakta olduğunuzun farkında değil misiniz ?