Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

İki yüzlü şeytani yobazlar...

Atatürk düşmanlığı aldı başını gidiyor… İki yüzlü şeytani yobazlar iktidar ve Adliyelerin koruması ile her türlü küfrü yazıp çiziyorlar…

Konumuz Arapça, Atatürk ve İsrail devleti…

Hepiniz bilirsiniz; iki yüzlü şeytani yobazlar emme basma tulumba gibi ha babam NUR 31 Ayet’ini yayınlarlar…

Bu Ayet’in Arapça orijinalinde BAŞ, BAŞ ÖRTÜSÜ gibi kelimeler bulunmaz. Çünkü Tanrı, çırılçıplak gezen Arap kadınlarına memelerini ve apış araları ile kaba etlerini kapatmasını emretmiş. Son derece makul ve olması gereken bir emir. Aynen katılıyorum.

İki yüzlü şeytani yobazlar, ‘’neden Arapça orijinal Nur 31
yayınlamıyorsunuz?..’’ soruma; Atatürk bu ülkede Arapçayı yasakladı, kimse Arapça bilmiyor bu nedenle NUR 31’in Türkçe çevirisini yayınlıyoruz diyorlar. 

Böylece orijinalde BAŞ kelimesinin geçmediğini kabul ediyorlar… Yanlış ve uydurma ‘’Türkçe çeviriyi‘’yayınlayarak, tüm şeytani yobazlar gibi Kuran’a şirk koşmuş oluyorlar...

Aslında tam istediğim cevapları veriyorlar… Çünkü iki yüzlü şeytanların verebileceği cevaplar bunlar…

Tezatlığa bakınız, madem öyle; ezanın Türkçe okunmasına neden karşı çıkıyorlar!?.. Kimse Arapça bilmiyor diyorlarsa, ezan Türkçe okunsun!..

Kenan Evren sayesinde bugün Türkiye’de binlerce İmam Hatip okulu açıldı. Herhalde o okullarda Japonca öğreniyorlar!..

*

Kıvırtma konusunda son derece yetenekli oluyor şeytani yobazlar…

Bir başka yobaz; İngilizler ‘’sağanak yağmura‘’ torential rain demezler, fucklı maklı bir şey derler, bu yüzden Tanrı NUR 31’de açıkça BAŞ kelimesini yazmadı, ima etti diyor!..

İlginç değil mi?..

Peki; abdest alma ayetlerinde ‘’baş‘’ kelimesini neden ima etmedi Tanrı? Neden o ayetlere baş kelimesini koyarken, NUR31’de ima etti?..

İşte bu sorular karşısında kilitleniyorlar, cevap veremiyorlar… Kıvırtma yöntemini seçiyorlar...

*
İsrail devleti 1948 yılında kuruldu. 

Müslümanlar ‘’kutsal‘’ dedikleri Filistin toprağını Yahudilere peşkeş çektiler… Ve İsrail doğdu… Müslümanlar sayesinde dünyanın başına bela olan İsrail diye bir devlet var.

1945 yılında biten İkinci Dünya Savaşı sonrası yok olma aşamasına gelmiş olan Yahudiler, -ki dünya üzerindeki nüfusları 3 milyondu- o dönem nüfusu 1.5 milyarı bulan Müslümanlara karşı 1948 yılında nasıl zafer kazanıyorlar?..

Ve dünya savaşından sadece 3 yıl sonra Filistin'i yerle bir edip İsrail devletini kuruyorlar?.. dediğimde belki inanamayacaksınız ama toplu halde şu cevabı veriyorlar:

‘’Filistin'i Atatürk sattı…‘’

Bu cevapları verenler sadece cahil olamaz, bunların içlerine şeytan kaçmış olmalı…

1938 yılında vefat eden büyük kurtarıcı Atatürk hayata tekrar dönüyor ve Müslümanlar’ın kutsal toprağı Filistin’i 1948 yılında Yahudilere veriyor…

Akıl almaz cevaplar…

*

İmam Hatip okullarında cahil, militan bir kuşak yaratıldığını verilen cevaplardan anlamak son derece kolay...

Cehaleti bir yere kadar anlarım ama dangalaklık farklı bir şey…

Cem Akkılıç
22 Ekim 2014





Türk Hava Yolları değil sanki Arap Hava yolları

THY ile en son geçen yıl uçmuştum. Zagrep İstanbul uçuşuydu. Rijeka Limanı'nda  kontratım bitince izin için gemimden ayrılmıştım. Bileti çalıştığım armatörlük şirketi satın aldığı için hava yolu firması tercihini onlar yapmıştı. Uzun yıllardır kendi cebimden para verip THY'den bilet satın almadım. Sürekli başka hava yolu firmalarını tercih ettim.

Apronda deve kesen, Sözcü, Aydınlık gibi gazeteleri uçaklara sokmayan, hostesleri zorla sıkmabaşlı hale getiren Türk Haya yolları firmasını bütün Atatürkçüler protesto etmelidir... Zaten fiyatları aşırı kazık. Uçanlar bilirler fiyatlarını...

 



30 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı oyun şimdi tezgahlanıyor.Büyük İsrail için akp devreye sokuldu.Nasıl olsa orduda kumpasla pasif hale getirildi.

Adsız dedi ki...

akıl,mantık,düşünce diye birşşey kalmadıki Türkiyede.tabi 1948 senesinde Atatürkü canladırıp filistini sattı der şerefsiz yobazlar.ne bekliyordunuzki?

Adsız dedi ki...

Herseye ragmen Tayyip iktidarda kalıyor.Makarnaya uyku ilacı kattı sanırım.

Adsız dedi ki...

Bence tayyip makarnaya uyku ilacı kattırıp dağıtıyor.iktidar olmasının başka başka açıklamasını bulamıyorum.Halkı fakirleştir,köle yap makarnaya bulgura..Bu eski bir yahudi taktiğidir ama bizim koyunlar yiyor işte.

Adsız dedi ki...

Türkçe ezana karşı çıkanlar yani AKP got kılları uzun zamandır açılım planına göre günaydoğuda ezan Kürtçe okunuyor tek laf edemiyorlar.Hayret doğrusu.

Adsız dedi ki...

BOP PROJESİ KİME AİT? İSRAİLE..O PROJESİN EŞBAŞKANI KİM? TAYYİP..

HERŞEY KABAK GİBİ ORTADA. ÜLKE BÖLÜCÜDÜR BU DİNCİLER.MANDACIDIRLAR.

Çapulcu kraliçe dedi ki...

bu gerçekleri yazarsan hükümetin ve ona oy veren koyunların nazarında darbeci olursu,allahsız olursun,çapulcu olursun.Boş yere yargıyı elegeçirmediler değilmi? İnsanları fakir bırakıp korku imparatorluğunu boş yere kurmadılar.Cem Akkılıç belki kelle koltukta belki tehditler altında bu cesur siteyi hazırlıyor korkutulan,sindirilen milyonlarca insanın sesi oluyor.Bu ülkede Tayyip düşmanı bir yüzde elli var ve gerçektn nefret tohumları eken iktidar ve yalakalarından insanlar artık bıktılar.

Adsız dedi ki...

Kutsi toprağını satan Türkiye'yi hayda hayda satar.Tayyip defalarca ne demişti ben büyük ortadoğo projesinin eş başkanıyım.Yani yahudi projesinin başkanı.Aynı oyun bugün tekrar oynanıyor.

TC Mert dedi ki...

Abi kesinlikle haklısın yazını paylaştım facede bir sürü yobaz altına benzer yorumlar yaptı.Amabirisi dikatimi çekti,1948 yılında Türkiyedeki rejimi ve partiyi suçladı.Bende ne alaka Türkiye nere Filistin nere dedim.Abi bu yobazlarla tarışacakken insanın sinirlerinin çok sağlam olması gerekli.Bunlar artık yobazlığı aştılar.Bunları mağaralara kapatıp orada yaşamalarını sağlamak gerek. Hepsi bilmeden Yahudilere tapınyorlar. birde şunu söyledim o yobaza, madem 1948 de Türkiyede iktidar olan parti dinsizdi, şimdi 12 senedir dinli AKP var, kovun o zaman Yahudileri Filistinden dedim cevap veremedi. Ne kovması abi ne kovması Tayyip ülkeyi Yahudilere sattı.

Gürkan Baş dedi ki...

osmanlı himayesindeyken başladı yahudi'lerin oraya turist gibi gelmeleri. Sonra osmanlı takip edemedi ve filistinliler de osmanlı 1. dünya savaşında yenilince osmanlının arkasında durmadılar. Ve hem topraklarını parayla satarak hem de osmanlının arkasında durmayarak kendi sonlarını hazırladılar.

Nilgün dedi ki...

Bizim ülkemizinde topraklarını satıyorlar bizde ilerde Filistin gibi olacağız bu gidişle.onlarda birşey olmaz gözüyle bakmışlardı heralde.peki ne oldu israil devleti kuruldumu kuruldu.son duruma bakın. Bizim beyinsiz politikacılarımız rezil bir şekilde yönetiyor ülkeyi. Satılmadık bir şey kalmadı dışarıya bağımlı olduk.tohumumuz yok,tarımımız yok,hayvanımız yok,fabrikamız yok. Uçak ve araba ve makina parçaları fabrikalarımız yok. Ama. Çift yolumuz var,havaalanlarımız var yanan ormanlarımız,dışardan alınan mini kültür çamlardan ormanımız var.( mono kültür çam ormanları hep hasta ve kutlanmış görseniz üzülürsünüz.eşeklerin yediği saman bile ithal ediliyor yıllardır.

Adsız dedi ki...

Öncelikle insanı kendinden bu kadar uzak baskıcı yetiştirirseniz olacak olan budur. Bende dinci bir dershaneye gittim. Dinci söylemi yanlış anlaşılmasın baskıdan dolayı vurgu yapıyorum. Öğretmenler birbiriyle evliydi. Kadın ve erkek hocaların zilleri bile farklıydı. Hayatımda çok az yerde gördüğüm iğrençlikleri gördüm orada. Baskılanmış güdüler, hele ki toplum baskısı o kadar iğrenç şeylere neden oluyor ki..

Adsız dedi ki...

Kutsal toprağı fiilistini peşkeş çeken zihniyet türkiyeyi hayli hayli peşkeş çeker.hatta başka şeylerinide peşkeş çeker ama buraya yazmayım. okuyanlar anlamıştır sanırım.

Bülent Ceylan dedi ki...

Gücü yetiyormuş işte..Çöl araplarının adetlerini din diye yutturup, Kuran da olmayan ne var ne yoksa yapıştırmışlar üstümüze. Kuran da abdestin nasıl alınacağı Maide 6 da yazıyorken, Kuran hükmünde söylenmeyen bir abdest alıyor hacısıda hocasıda sarıklısıda inananıda.
Bırak abdesti hadi, 21.yüzyılda çöl araplarının geleneği olan recm uygulanıyor Kuranın hükmüymüş gibi. Hangi ayet diye sorunca, keçi yemiş o sayfayı. Ee hani korunuyordu, hoca geçiniyon ama keçi yemiş diyince Kuranı inkar ediyon farkında değilsin.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bülent bey son derece haklısın ama TÜRBAN olayı Çöl adetlerini aştı. Amerika'nın YEŞİL KUŞAK kapsamında Malezya ve Türkiye'ye dayattığı br modeldir TÜRBAN. Dünyada bu 2 ülke dışında yerleşik halklar Boneli Rahibe türbanı takmazlar.

Bu mantıkla bakarsak aslında senin dediğine gelmiş oluruz. Çünkü her İslam ülkesinde kafa kapatma başka türlü... Kuran'da farklı emirler mi var ki her ülkekede farklı kafa kapama modelleri var. Ülkeye göre değişen bir Arap adeti bu kafa kapatma olayı...

Adsız dedi ki...

Onu bunu bilmem ama tayyip bu türban işinden çok oy aldı.Tabi yahudilerde bok gibi para kaldırıyorlar türban sayesinde!

Tekin Alp dedi ki...

türbanlı kızlar neden camiye gitmez? osmanlıda camiler facebooktan daha büyük bir sosyal merkezdi, bi faceye bakıp çıkacam gibi merak eden ne oluyor diye camiye koşardı. Tarikatların zikir cezbe şovları, imamların hülle nikahları (fuhuş organizasyonları) ticaret işleri felan hepsi camilerde dönerdi.

Osmanlıda camiler bu günkü gibi sade değildi, bazı camilerin hamamları bile vardı.

Emel Küçük dedi ki...

Kuran da örtü ayeti elbette var ahzab suresine bakın ve sizin gibi sapkınlara neler olacağı da kuran'ı kerim de müjdeleniyor bizde bunları görüyor ve sizi hoş ve boş görüyoruz... Rabbime sonsuz şükür....

Bülent Ceylan dedi ki...

Emel hanım, Atatürkçüyüm ve sapkın değilim öncelikle bunu bilmenizi isterim.
Bayanların örtünmesi, kapanması. tesettür adı artık her neyse islam için olmazsa olmaz bir şart ise neden islamın 5 şartı içinde yer almıyor?
Cinsel dürtü, arzu, şehvet sadece erkeklere ait bir duygu olmadığına göre erkeklerinde kapanması, tesettüre girmesi gerekmiyormu?
Binlerce sene sonra hala orucu neyin bozup neyin bozmadığını tartışırken, insan hakları ihlali yüzünden Norveç'ten Afganistan'a sığınmak isteyen bir Allahın kulu olursa buyrun gelin konuşalım :)))

Phos Phoros dedi ki...

Türban yasak iken adam akıllı bağlarlardı. Türban serbest oldu, şaşkınlıktan saçmalamaya başladılar.

Şahsen türbanlı kızları eskiye nazaran daha seksi (çekici değil) buluyorum. Ne güzel daracık giyiniyorlar, göğüsler, baldırlar ve popo apaçık meydanda. En önemli bu üç şey ortada iken, kadın isterse kafasına çuval geçirsin kimin umrunda!

Türbancılar kendilerini kandırmanın yolunu bulmuşlar ama herkes kanmıyor işte.

Phos Phoros dedi ki...

Hep aynı ağlamalar: "inanmıyorsan saygı göster"! Psikologlar dini inancı bir akıl hastalığı olarak ifade ederken, bu imanlıların beklediği saygıyı sokaktaki zavallı hayvanlara gösteririm daha iyi. En azından yardım için uzattığınız elden dolayı minnettarlıklarını sergiliyorlar. Bu imanlılarda ise bir kibir varki, sanki herşey onların istediği gibi olmak zorunda. Neden, çünkü allah abileri öyle demişmiş.

Allah cami avlusuna sıçan güvercine bile söz geçiremiyor, bunlarda çıkmış saygı dileniyor. Pardon, cami içinde dilenmekten başkada birşey yapmıyorlar zaten.

Allah rızası için diyen Dilenciye "Allah Versin" deyince, o da "boş lafla karın doymuyor abey" diyor. Kim kimi kandırıyor?

Adem Şahin dedi ki...

türbanlı kızlarımızın giyimi içinde pek çok tezatlık ve ikilem barındırır. biraz öyledir biraz böyledir, bir taraftan açıp, bir taraftan kapatan bir tarz içerir. işin özü yahüdü gelenegini taşır 

Adsız dedi ki...

cuk diye oturmuş iki yüzlü şeytani yobazlar lafınız.

Musa dedi ki...

türbanlı bir kız ile 2 ay boyunca yattık kalktık. 1 defa bile saç telini göremedim. Öyle bir şırıngalamışlar ki, anlatılır gibi değil. Türbana dokunursan günaha gireceğini sanıyor. halbuki ayet dediği türbanın üzerinde çoğunlukla Yahudi markalarının isimleri yazılı. O kadar çok kişiden duydum ki, türbanlı kızla sevişip saçının tek telini görememiş.

Unknown dedi ki...

Allah hütalanın tek ve kesin emri vardır örtünün diye türban kuranı kerimde geçmiyo haklısın çünki türban kelimesi insanlar tarafından uydurulmuş bir kelimedir şimdi sana soruyorum senin ayağındaki çoraptan iç çamaşırına kadar hangisinin ismi kuranı kerimde geçiyor bana söylermisin şimdi sende günaha girmiş olmuyomusun

Cem Akkılıç dedi ki...

Kuran örtünün diyor ama başınızı değil kıçınızı örtün diyor.

RES yani BAŞ kelimesi geçmiyor Kuran'da.

Zehra Erkuş dedi ki...

Torba kafalıları görünce midem bulanıyor.Kadıköy'de sahilde, banklarda yiyişiyorlar.Rezillik diz boyu.Dincilerden kurtarmak gerek memleketi.

Adsız dedi ki...

" Kuran örtünün diyor ama başınızı değil kıçınızı örtün diyor.
RES yani BAŞ kelimesi geçmiyor Kuran'da." demişsiniz Cem Akkılıç ; Kur'an da baş kelimesi geçmiyor doğru ama kıç kelimesi de geçmiyor...İnsanlara muhalefet etmek için söylediğiniz sözlerinize dikkat edin ve Nur 31 in orijinal metninde yazan tesettürü Allah'ın anlattığı şekilde anlamaya çalışın.Evet maalesef bu ayeti müslümanım diyenler yanlış yorumluyorlar ama sizin de doğru yorumladığınız söylenemez...

Adsız dedi ki...

Neden alakasız bir soruyla kendinize yanıt arıyorsunuz? Islamın şartlarında namaz kılmak vardır ve namaz için de bazı şartlar vardir setri avret gibi ve kadının avret yerleri el yüz ayak dışındaki her yerdir . Ha sürekli nur 31 den bahsediyorsunuz tefsiri şudur ayet gelmeden önce hristiyanlarin yaptığı gibi kadınlar başlarını şöyle kapatıyordu : saçlarını gostercek şekilde bağlayıp arkaya atıyorlardı ve göğüsleri boyunları açık oluyordu ayet bunun üzerine inmiştir. Lütfen Kuranı türkçe cevirisinden değilde tefsirden okur sorarsanız daha mutlu oluruz.. Erkeklerin tesettüru göbek ve diz kapağını belli etmeyecek şekildedir.. Hala Türkiyede sorulan oruç vb sorularındaki sacmaliklarda haklısınız okusak arastirsak böyle olmaz . Ha insan haklarından bahsetmisken ilk insan hakları bildirisi veda hutbesidir . İnsanların yaşayış tarzlariyla ıslamiyeti karşılaştırmakta hiç mantıklı değil...

Adsız dedi ki...

Türban takanların gözlerine bakın yeter. Fırıldak gibiler.