Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Mehter marşı ile geldiler, İzmir marşıyla gidecekler…






Biz bunlara gerici-yobaz diyorduk kızıyorlardı. 2014 yılında elâlem uzayda maymuna dans ettirirken, başbakan kuşlara bile türban takmaya kalkışıyor.

Matbaayı yasaklayan zihniyetin devamı Twitter'ı yasaklamaya kalkışmış... Ne bekliyordunuz ki bu İslamcılardan? Uzaya MEKİK göndermelerini mi?


Bir önceki yazımın finalini ‘’Devlet Daireleri’ne yolunuz düşüp de başı açık memure görürseniz, birlikte resim falan çektirin… Çünkü birkaç yıla kadar
nesilleri tükenip, kıyafet serbestisi gereği dinozor olacaklar’’ diye bitirmiştim ki, AYAKKABI KUTUSU yetişti imdada… Arada kadınların saçlarını da kurtarmış olduk.
Bu mübarek ayakkabı kutusu, zat-ı hali padişah hazretleri için Kutu’dan banyo deliğine doğru kayışının ilahi başlangıcı olacak… 

Çünkü takdir edersiniz ki, Amerika kullan at mantığı ile İslam ülkelerine yerleştirdiği piyonları, planladığı süre sonunda ya kafeslerde orangutan gibi yargılıyor ya da deliğe süpürüyor.

Ne âlâ ki; ayakkabı kutusu imdada yetişti… İlaç kutusu gibi milyonlarca görme engelli vatandaşın muhtemelen görmesini sağladı…

En çok canımı sıkan, AKP’nin cemaate saldırmak için eteğindeki taşları dökerken TSK’ya kumpas kurdunuz demesi oldu. Zaten ağlak kardinal böyle bir saldırıyı bekliyor olmalıydı ki gardını önceden alıp, elimden gelse bütün komutanları salıveririm, ama imkânım yok demişti. 

Tabi elinde imkânı yoktu ama mendiliyle, iki göz iki çeşme ağladı her zaman olduğu gibi…

TSK darbe yapmayacaktı, yapmak istese daha sen uykundayken Harpoon’u ateşler, sabah olmadan meftun olurdun hafız demedik mi yıllardır?..

Lafı açılmışken, bütün ulusalcı vatanseverler gibi ben de bunların ne halt olduklarını bildiğim için artık kızmıyorum. Asıl asabımı bozanlar; TSK’nın başına başkan olmuş birkaç zevat ile sarı öküzü almaya geldiklerinde sadece TSK’nın değil memleketin en mahremi olan KOZMİK ODALARI güç odaklarına ikram eden terörist paşamız!..

En çok canımı sıkan şeyi yazıp da, en çok güldüğüm şeyi yazmasam olmaz!..


Paşaları paşa paşa ayağına getirtip zindana tıkarken kahraman ilan edilen Zekeriya Öz, padişahın oğlu Bilal’e dokunmaya kalkınca…

Bir an da AKP tarafından yılın kötü adamı ilan edildi…

Lafın kısası; mehter marşı ile geldiler, İzmir marşıyla gidecekler… 

Allah memleketi bu dincilerden korusun…

Cem Akkılıç 
5 Ocak 2014


 



25 yorum:

Adsız dedi ki...

Ustam harika yazıyorsun,tespitlerin bire bir doğru ama umalım çabuk gitsinler.memleketi akp kadar sömüren başka bir parti olmaz bir daha inşallah.

Adsız dedi ki...

Ama ne gülüyoruz bunların haline.Bilal efendinin topu bahçeye kaçtı.Baba yakala diyor.Şaka maka AKPye oy verenlerin ağzını bıçak açmıyor.İstedikleri kadar yandaş medyalarını kullansınlar Türk halkı yaptıkları hırsızlığı öğrendi.

Çapulcu dedi ki...

insanlar sokaklarda tencere tava çalarken bunlar paraları çalmışlar.yiğidi öldür hakkını yeme,herifler işi biliyor çalıp çırpma konusunda.

Adsız dedi ki...

akepe gidince türbanlı kızlar tarih olacaklar.Hatta bir çoğu zoraki taktığı için akepenin gidişine sevinecekler.kadınların saçlarına özgürlük gelecek.

Adsız dedi ki...

Hortumları keseceğiz diye geldiler hortumun kralını yaptılar.Bunca hırsızlığın bir bedeli olmalı oacak.

Pınar dedi ki...

bu milletin hakkını kim çaldıysa kim peşkeş çektiyse allah belasını versin Cem arkadaşım.paylaşıyorum blogunu.

Mine Koyutürk dedi ki...

Yanlis anlasilmasin, Ama bana türbanli kiz dedin mi? Korkuyorum, orusbu gibi görüyorum. Türbanli kizlar vardir, türbancik kizlar vardir- örenegi bu, memeler ortada, koca poposu ortada, daracik giymisler mallar meydanda, sokak oruspularina kurban olun. Ne bok yedigniz bile belli degil. 

Adsız dedi ki...

Çaldıkları paraların ucubucağı yok.Tayyip beyin oğlu Bilal ortalarda yok.Madem suçsuz neden ifade vermiyor.Gün gelecek devran dönecek derdik sanırım o günlere doğru geliyoruz.Umarım TSK toparlanır bu süreçte.

Bjk. dedi ki...

Sımdı bunlar doymus hırsız. bunlar goturdu goturecegı kadar. dahada goturmezler
Sımdı hırsızın buyugu ıstanbulu almak ıstıyor hatırlarsanız once hırsızlıktan partıden atıldı sonra partının kurtarıcısı olarak gerı geldı.
Ama goruyorumkı Cem efendı sempatı duydugun tarafa laf dokundurmuyorsun?

Cem Akkılıç dedi ki...

Senin çağdışı zihniyetine tükürsünler BJK rumuzlu... Ben de merak ediyordum bizim kadrolu gerici yorumcumuz nerelerde diye...

Bak koçum bloglarımı dikkat ile incelersen benim CHP'ye sempati duymadığımı ve yeri gelince eleştirdiğimi görürsün. Sizin gibi gericilere göre Ampul partisinden olmayanlar CHP'li oluyor tabi...

Amerika’nın Ampul ile işi bitince CHP’ye yönelip, gerekirse CHP’yi kendi çıkarları için iktidar yapacağını göremeyecek kadar sığ düşünceli bir cahilsin sen… Ama elbette sana kızmıyorum… Yetişme tarzın dinsel olduğu için ufkun genişlememiş…

Sarıgül dershanelere karşı olmadığını açıkladı… Senin dünyalardan haberin yok.
Eski babanız Fethullah şimdi üvey babanız oldu CHP’ye yeşil ışık yaktı. Sana uyan diyeceğim ama Arapça ile kafanı doldurduğun için ayakta mışıl mışıl uyumaya devam edeceksin.

Ayakkabı kutusu partisi tarih olacak yakında... O zaman da gel buraya yorumlar yaz...

Ümit dedi ki...

bunlar türkiyeyi 10 yıldır koalisyon ile yönettiler.akp-cemaat koalisyonu.tabi buna pkk yı eklemek gerek.akp daha 1 yıl önce 10 yıl sonrasını hedefliyordu şimdi 1 yılı yok.kanlı ortağı cemaat ile ipler kopunca akpnin ipi çekildi.dünyanın en büyük yolsuzluklarını yapmışlar.245 milyar euro parayı yutmuşlar.ha birde kardeşim sen bu ülkeyi araplaştıramazsın.tutmaz.her şeyi bir yana bırak bu ülkede 30 milyon kişi içki içiyor.milletin yaşan tarzına karışırsan o koltukta ömür billah oturamazsın.defolup gidersin.aynen yazı başlığı gibi mehter marşı ile gelip, izmir marşı ile gidersin.

Adsız dedi ki...

Şaheser blog takunya libidocusu dedikleri yere en sonunda geldim.siyasi yazılarınız harika,tespitler doğru ama biraz daha türbanlı lütfen.

Adsız dedi ki...

şimdi blogun yalakaları blog yazarını poh pohlayıp gazı verıyorlar oda ucuruyor. mılletın beynını okuyor ama gormuyorkı AKP yapılan haksızlıkları.
bu secımden de oyunu artırarak cıkıcak.
hırsızsa hırsız ,ama iş yapıyormu yapıyor, huzur varmı var ee daha once goturenler krız yaratıp mılletın anasını aglayıordu.

Cumhur Alkan dedi ki...

245 Milyar Euro parayı hortumlamışlar.Patatesin kilosu 5 lira oldu,kuru fasulye 12 lira, dolar 2 lirayı geçti.Benzin 5 lira.Bizde diyorduk 245 milyarı nasıl hortumladılar diye.. bizim vergilerimiz tırların içinde silah olarak amerikan destekçilerine gidiyor.bilal efendi babasının arabasından inemiyor.u memleketin haline bakın. Ortadoğu ülkesine çevirdiler.

Adsız dedi ki...

Allah'a inanın, oruç tutun hatta Hacca gidin. Ama bu Siyasal Dincilerin Yahudi hizmetkarı EMEVİ mehzebinden değilseniz size KAFİR derler. Fırsatını bulsalar yakarlar...

Adsız dedi ki...

bir çok kişiden duymuş olmanız lazım türbanlı kızlar sevişirken asla türbanı çıkartmazlar.ben 2 ay bir türbanlı ile birlikte oldum, kız karşımda çırılçıplak duruyor ama bir türlü türbanını çıkartmıyordu.artık bunların beyinlerini nasıl yıkamışlarsa... anlaşılır gibi değil gerçekten.

Adsız dedi ki...

Biz bu iktidarın gittiğini göreceğiz.Canları kalmadı.gitti gidiyorlar.

Adsız dedi ki...

Albert Einstein, Isaac Newton ve Nicole Tesla gibi dehaların hayat hikayelerini okuyup izlediğimde, hayatlarının belirli bir döneminde din üzerine yoğunlaştıklarını daha sonra dinlerden uzaklaşıp bilim yolunda devam ettiklerini gördüm.

İnanmayanlar araştırabilir...

Sanırım Türkiye'nin durumu İran'a benzeyecek...

Neyse son bir sözle bitirelim.

"Siz bana din ile refaha ulaşmış bir toplum gösterin, ben de size devrim ile geri kalmış toplum göstereyim." Ernesto Che Guevara

artur dedi ki...

Cem akkilic denen deyus seni nasil gebertmiyorlar Arkadas yemin ediyorum vallahi billahi seni olduren buyuk sevaba girer pkk nin boku bile sizlerden hayirlidir hayin kopekler...

Cem Akkılıç dedi ki...

Hristiyan ismi ile yorum yazan İslamcı şahıs; ne kadar maganda ve cahil olduğunuzu bir kez daha kanıtladın. Zaten bu kanıtı gözler önüne sermek için yorumuna izin verildi. Şimdi kaçak Kuran kursuna geri dön. İyice yıkasınlar kuş beynini.

Adsız dedi ki...

Chp doneminde uzaya cikildi mi basortusu bilime engelmis uzaya mekik yolladinizda basortusune mi takildi gerizekalilar

Adsız dedi ki...

chp döneminde türban yasaktı ezan yasaktı din yasaktı o zaman uzaya gidildi Değilmi bırakın kılla çöple uğraşmayi biraz nedeni olun . Saygı duyun saygı gösterin Sen açıksan ben kapalıyim Ne bir partiyi temsil ederim nede bir görüşü Benim görüşüm Benim fikrim Sen chp isen bende mhp yim Akp yim Benim özgür iradem o yüzden bırakın bu mahalle ağızlarını fikir uretin Işte Akp başarıSININ yanında muhalefetin başarısızlığından oradadır

Adsız dedi ki...

din Neden bu kadar geriyo seni cem Akkılıç Sen dinsiz Sen herkes mi dinsiz olmak zorunda dini tercihin nedir bi de bakim ALLAH seni kahretmiyorsa bilki sana daha çetin bir azap hazırlamaktadır bu yorumu yayınlamaya eminim cesaretin yoktur

Adsız dedi ki...

Donmu kutsal türbanmı kutsal demişsiniz sitenizin sağ bölümünde. DON KUTSALDIR diyenler ezici çoğunlukta.. Bencede türban değil don kutsaldır.

Adsız dedi ki...

Ben Cem Akkılıç beyi yıllardır takip ederim. Çizgisini değiştirmeden cesurca mücadele eden ender kişilerden birisi. Keşke onun gibiler çoğalsa ama akp hükümetinin faşist baskıları çok insanı bezdirdi..