Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Ak bir gençlik içinmiş!


Bütün dertleri ve çabaları Ak bir gençlik içinmiş! Vay be... Aşağıda verdiğim ekran görüntüsü her şeyi kanıtlıyor. Zihniyete bakınız... Beyinleri nasıl pompaladıklarının kanıtı...  Buz gibi gerçekler ortada...

Türk düşmanlığı tarihimizin hiç bir döneminde bu boyutlara ulaşmamıştı. Acı olan, bu düşmanlığı yapanların bizimle aynı havayı soluyor olmaları!.. Yuh olsun yuh!..






SIKMABAŞA özgürlük diye yırtınıyorlar. İyi ama buradaki manzara özgürlük değil de nedir?

Parklarda, çayırda-çimende, kayalıklarda kısacası halkın gözleri önünde erkeklerle öpüşüyorlar, koklaşıyorlar. Daha neyin özgürlüğünü istiyorlar?..

Hemen söyleyelim neyin özgürlüğünü istediklerini; savcı, hâkim, doktor olmak da istiyorlar… Kamuya girmek istiyorlar…

Peki; savcı, hâkim olduklarında evrensel hukuk kurallarını ne kadar uygulayacaklar?..

Atatürk’ün kurduğu dairelere girmek isterler, ama günde 5 posta Ata’mıza söverler…

İnancım gereği (Ilımlı İslam inancı) yasama, yürütme ve yargılamada karar aldım demeyeceklerinin hiçbir garantisi yok.

Türkiye bunların kafalarındaki çıfıt bezine odaklandı. Varsa yoksa KAFA KILI…

Camiye gittin mi?.. YOK!

Kafasını türbanlayıp, başka yerini açanları uyardın mı?.. YOK!

Her gün 10'ar 20'şer şehit veriyoruz, umurunda mı?.. YOK!

Varsa yoksa türbana özgürlük…

Cem Akkılıç
6 Eylül 2012

Bu sitenin hiçbir yerinde kesinlikle REKLAM yoktur. Sağ sütunda gördüğünüz tüm resimli kutucuklar konu ile ilgili yazılardır. Sitemizi SOSYAL MEDYA’da paylaşmak için üstte sağ tarafta bulunan BUTONLARI kullanın.

14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edenler tahliye edildiler ve AKP 3. Yargı Paket’i kapsamında 497 PKK’lı teröristi salıverdi. Buradan bakın.







"Öyle hürriyete aşık ki kadınlar, hatta
hiç bir erkek olamaz onlara yol arkadaşı.
Çıkar at çarşafı teklifine karşı, nitekim
donu fırlattı g.tünden, açacak yerde başı." NEYZEN TEVFİK

51 yorum:

Adsız dedi ki...

vatanhainlerine söylenecek söz bırakmamışsınız.Bende ekleme yapıyorum YUH OLSUN BUNLARA YUH..

Adsız dedi ki...

ÖSYM'nin kopya skandalında AKP Merzifon Belediye Meclis üyesi karı koca, birinci ve ikinci oldular.Bunlar ''T.C Hakimi'' olacaklardı... İşte dincilerin adaleti..

Suat dedi ki...

Allah nazardan saklasın AKGENÇLİĞİ görüyoruz sokaklarda...

Adsız dedi ki...

Afyondaki patlamda kaybettiğimiz 25 askerimizin yaralanan arkadaşları ile ropörtaj yaptılar. O esnada hepsi namaz kılıyormuş.Askerin görev başında hemde mühimat deposunda namaz kılmasının mantığını kim açıklayabilir?
Balyozdur Ergenekondur Şikedir derken birde bakmışız 10 yıl geçmiş, sonuç devletin malı deniz yemeyen domuz o kadar!

Adsız dedi ki...

türbana özgürlük istiyorlar demek.. bayan arkadaşlarımız var kamuda çalışan. Femen örgütüne bağlı. Bunlar da memelere özgürlük istiyor. Onu napacaklar?Ben de nüdistim arkadaş. Kamu personeli olarak işyerimde boxerımla çalışabilmeliyim, giyim özgürlükse.
zaten heryerde takıyorlar türbanı daha neyin özgürlüğünü istiyorlar?

Cem Akkılıç dedi ki...

AK gençlik dedikleri şeyin açılımı Amerika'yı Kalkındırma Gençliği aslında... Bakınız ucuz işçilik vb.

Adsız dedi ki...

insanları giyim şekillerine göre yargılayan sizsiniz diyerek Kemalistleri suçlar dinciler. Tam İslamcılara özgü bir ikiyüzlülüktür bu .türkiyede yıllarca insanlar din baskısı altında kaldı. Bırakın şort giyen kadınları erkekler bile saldırıya uğradı.Gidin erzuruma ramazanda ağzınız oynasın bakın neler oluyor. Türkiyenin çoğu yerinde saldırırlar gericiler

Adsız dedi ki...

bakın size Anadoludaki baskılardan sadece bir tanesini anlatayım.Bizim yaşadığımız şehirde bir arkadaşıma zorla türban takıldı.bu baskıları elbette göstere göstere yapmıyorlar. çeşitli yöntemleri var dincilerin.eşi bir fabrikada çalışıyor arkadaşımın ailece görüşürüz. birgün kocasını işten atmakla tehdit ettiler.eşin ya kapanacak ya da kovulursun diye alenen tehdit etmişler.mecburen o da kapandı.hergün lanet oluyarak takıyor o türbanı.Anadoluda bir araştırma yapın inanın bunun gibi olayları çok duyarsınız.

siteniz içinde teşekkür ederim herkese önerdim.

Adsız dedi ki...

tayyip bunları bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı türbanı kamuya sokmaktan şimdilik vazgeçti. muhalefette çok bastırdı tabi.şimdilik türbanı yedeğe aldı akp...çünkü kanuya girmiş olsaydı türban, sömürülecek başka şey kalmayacaktı. türban silahını daha kötü günlere saklıyorlar.

Nuran dedi ki...

Camiye gitmezler onlar, Fetonun kaçak kuran kurslarına giderler Cumhuriyeğı düşmanlığı eğitimi almak için. Sonra büyüyünce AVM lere giderler.bir de utanmadan örtündük dinimizi yaşıyoruz derler.tamamı böyledir.AVM den çıkmazlar.

Cem Akkılıç dedi ki...

Evet, patlamadan sonra hastanede yaralı askerlerimize mikrofon uzattı kameralar. TV’lerde izledik. Patlama olduğunda hepimiz namaz kılıyorduk dedi askerler. Bir askerin görev başında namaz kılması ne kadar doğrudur siz karar verin.

Adsız dedi ki...

Bu cahillerin beyinleri yıkıldı bir kere geriye dönüş yok artık onlar için. Acınacak durumdalar. Amerika islamcıları parmağında oynatıyor.Cami bombalıyor ses çıkartamıyorlar.Irakta yüzbinlerce müslüman kadın tecavüze uğradı hamile kaldı ses çıkartamadılar. bütün islam ülkeleri gibi manda olmak istiyorlar.1400 sene geçmiş hala islam nurunu tamamlayacak diyorlar. gelde gülme kardeşim.

Adsız dedi ki...

Laikligin ne oldugunu bilmeyen, dindar karsiti sanan cahiller farkinda olmadan en büyük din karsitligini yapiyor. Bilim ve bilgiden yoksun insanlara ülkeyi teslim eden yetmez ama evetçilerin yatacak yeri yok diyorum.

Alp dedi ki...

Tayyip icin dunya lideri diyorlar!.. basbakanin hangi icraatı dunya lideri demelerine yol acti sorusunun yaniti yok... bulbuller dut yiyor sanki...

Adsız dedi ki...

İslama hizmet etmedikleri alenen ortada..Bunların gösteriş müslümanlığı yüzünden o kadar çok kişi ateist oldu ki..

Musa dedi ki...

2007 yılından beri camilerde Cuma hutbelerinde ALİ İMRAN suresi okumak yasak. Kim yasakladı bunu: AKP.

Hadi budamı yalan, budamı montaj? Neden yasakladı? O ayette ne söyleniyordu İSLAM SON DİNDİR, EN GÜZEL DİNDİR…

Kuran ayetleri çok sert yumuşatılması diye kendi kitabında yazan kimdi:FETHULLAH.

Daha söz gerek varmı?

Adsız dedi ki...

böylelerini çekceksin kenara eşek sudan gelinceye kadar bi güzel benzetceksin...siz kimsinizde kapanmayı örtünmeyi böyle ayaklar altına alıyorsunuz!? KAFAYI KAPATMAKLA iş bitmiyo canım.GÖZÜ dışarda olanın MALIDA dışardadır.orasını burasını açma meraklısıysan ,bi kova boya sürünmeden dışarı çıkmıyorsan ,kafan hariç heryerin ET PAZARI gibi açıkta geziyorsan ,''KAPALIYIM'' demeye hakkın yok be gerizekalı!!

Adsız dedi ki...

Bu resimleri buraya atan ahirette yanacakmış ! Peki bu pozları verenler ne olacak? Cennete mi gidecek? Hani Kimin nereye gideceğini sadece Allah bilirdi? Neden Allah'ın adına kimin nereye gideceğine karar veriyorsunuz ulan

Adsız dedi ki...

geçen gün bir Alman dostumuz ile sohbet ediyorduk.Konu döndü dolaştı türbanlı kızlara geldi. O da sordu neden bu kızların sadece kafaları kapalı diye.. Herşeyi açıklıyor değil mi?

Adsız dedi ki...

kafasinda ki kus yuvasi gibi o bas örtüsü degil ki moda niyetine? takmis iyi de reklam yapti iste islami kapanilisla hic bir? alakasi yok...

ben hic tam kapali türbanli haytima görmedim, üstü kapali altlari Pazarda yada Carsida.

Ya Tam Kapanirsin Yada Tam acilirsin

Hic Bi Türbanli bizim Türk Kadinlari yada Kizlari Tam Kapali Görmedim

Hepsi Yarim Yamalak gibi.

Adnan dedi ki...

Merhaba Cem bey. Yazılarınızı takip ediyorum. Bazı görüşlerine katılmasam da, özellikle kıyafet konusunda eleştirilerin sert olsa da doğruluk payı var. Herkesin inancı kendinedir fakat rahatsız olduğum tek bir nokta hakkında senden ricada bulunmak istiyorum.

Youtube'de Takunya Libidocusu veya benzeri hesaplarla eklenmiş bazı videolar var. O videolarda bazen ağır hakaretlere varan sözler sarfedilmesi sadece eleştirdiğin kişilere değil, maalesef tüm İslami kesimleri kapsıyor. Ve altında MüslüMALLAR vs. şeklinde yakışıksız tabirler görüyorum. Bence çürük elmalara hitap ederken genel hitaplar yerine sadece o kişileri çevçeve içine alan terimler kullanırsanız insanların sizi kökten İslam düşmanı olarak bellediğine pek rastlayamazsınız. Benimkisi sadece bir rica. Umarım bu konularda dikkatli olursunuz.

Cem Akkılıç dedi ki...

İyi güzel söylüyorsunuz ama o videolar bana ait değil ki. Takunya Libidocusu markasının reyting zenginliğinden yararlanmak için türban karşıtlarının açtığı kanallar.

Ayrıca Atatürk’e edilen küfürlerden neden rahatsız olmuyorsunuz diye sormak isterim.

Adsız dedi ki...

Açık saçlı açık giyimli bir kadın, Camiye, ibadethaneye, mescide o haliyle Dine olan saygısından dolayı girmiyor ! Ama kafasında türban olan riyakar kendi türbanına bile saygı göstermeyerek Çıplakların içine içkili ortamların içine karışabiliyor ! İşte fark bu Ilımlı islamcılık = Riyakarlık Sahtekarlık Din sömürgeciliği

Adnan dedi ki...

Cem Bey, dine karşı yapılan saldırılardan rahatsız olmam, Gazimize karşı yapılan saldırılara duyarsız kaldığım anlamına gelmez. Ülkemizin milli ve manevi değerleri her kim ve ne olursa olsun korumak ve kollamak görevimizdir. Kaldı ki Devletin bünyesindeki İhbar Web isimli web sitesinin ihbara teşkil edecek suçlar kapsamındaki 8 maddesinden birisi de "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar" maddesini kapsıyor.

Fakat nefret suçu çok ayrı birşey. Emin olun dine küfreden ucuzlar kadar karşı devrimcilerden, kendini irticacı adledenlerden de bir o kadar haz etmiyorum. Radikal İslamcının da Ilımlı İslamcının da canı cehenneme. Müslümanlığı özünde yaşayan insanlar görmek istiyorum artık çevremde.

Cem Akkılıç dedi ki...

O ihbar sitesi tamamen göstermelik. Atatürk’e küfür etmek serbesttir artık Türkiye’de.

Ayrıca İslam’a hakaret içeren filmi saldırgan tavırlarla protesto edenlere sadece acıyorum. Gerçek hayatta Fethullah isimli bir Kardinal ta Amerikalardan Türkiye’ye el atıyor ve Cuma hutbelerinden ALİ İMRAN suresini kaldırtıyor, yasaklatıyor. 2007 yılından bu yaza ALİ İMRAN yasaklanmıştır camilerde.

Saçma sapan bir film için ortalığı ayağa kaldıran aptallar, gerçek yaşamda Kuran ayetlerine saldırı olduğunda suspuslar.

Hepsi riyakar çünkü.

Adsız dedi ki...

bu siteyi yapan kişi haklı arkadaş...hiç biri fıkıha uygun değil zaten..hepsi seks malzemesine dönüşmüş..takunya libidocu denen zat devam etsin bunlara , islama hizmet ediyo.. yazdıklarımda samimiyim

Adsız dedi ki...

hocam namus 12 yaşındaki çocuğa başörtüsü takmakmidir yoksa o kız çocuğunun ilerde namusuna leke gelmemesi için ülke huzurunu sağlamakmidir.

Adnan dedi ki...

Cem bey, bahsettiğiniz Ali İmran süresiyle alakalı konu gerçeklik taşımıyor. Ben her Cuma hutbesinde nedense bu süreyi duyuyorum. Kaldı ki bu tamamen hutbeyi okuyan kişinin inisiyatifinde bir olaydır. Bazı camilerde bu süre yerine hadis-i şerif okunur. Ancak dinen olsun, Diyanet'in fetvaları dahilinde olsun böyle bir zorunluluk olacak veya olmayacak şeklinde bir durum yoktur.

İddiayı ortaya atan kişiyi öğrendiğimde de art niyetini anlamış bulunuyorum esasında. CHP'nin, İslam'ı Sosyalizm mantığına mandal yapmayı amaçlayan CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes. Kendisi eski bir müftü olmasına rağmen böyle bir hataya düşerek bunu bir kaide olarak bellemiş. Bu tıpkı şuna benzer. İlk rekatta nasıl Subhaneke ve Fatiha süresinden sonra kendi inisiyatifinize göre herhangi bir zammı süre seçersiniz ve okursunuz, bu da buna benzer bir durumdur. Kaide yoktur.

Cem Akkılıç dedi ki...

AKP gelmeden önce 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde tüm camilerde ALİ İMRAN suresi okunmuştur.

Evet, bazı vatansever çılgın hocalar her türlü yasağa rağmen okuyorlar sureyi. Başlarına ne geleceği belli değil tabi…

Kaide yoktur diyerek ABD’nin ılımlı İslam’ına hizmet ediyorsunuz. Çünkü ılımlı İslam’a göre ‘’kaide yok’’ haklısınız.

ALİ İMRAN SURESİ Tek hak din İslam’dır demektedir. Fethullah Gülen’in dialogcu şaçmalığı ve emperyalistlerin İslam’ı Hıristiyanlaştırma çabaları sonucu SURE YASAKLANMIŞTIR.

Domuz etinin kasaplık et sınıfına sokulması, Hıristiyan Patrişyalaın BONELİ TÜRBAN’ı hep bu dialog hainliği sonucu halka enjekte edilmiştir.

MİLLİYET gazetesi ALİ- İMRAN suresinin yasaklanmasını 2007 yılında HABER yapmıştır.

Ben CHP’li değilim ve hayatımda 1 defa bile oy vermedim ama bok atmayın.

CHP camileri ahıra çevirdi demiştiniz, Yılmaz Özdil gerçeğin öyle olmadığını yazılarıyla belgeledi, tokat gibi yayınladı.

Bırakın artık AMERİKAN hayranlığı. ABD düdüklemeyeceği eşeğin önüne arpa koymaz.

Adnan dedi ki...

Amerikan hayranı değilim. Gerçek Müslüman olduğuna inananların da Amerikan hayranı olmadığından eminim. Dikkat ederseniz hiç cemaat, tarikat kelimelerini ağzıma almadım. Ben sadece kişisel inancımdan sorumluyum.

18. yy'dan sonra Sosyalizm adı altında, ALTERNATİF bir din akımı yaratıldı. Tıpkı diğer dinlerdeki gibi sosyal yardımlaşma, insan hakları vs. gibi oldukça kapsamlıydı. Farkındaysanız bu akımların çıkış noktası ya Avrupa'dır, ya da okyanus ötesi. Bu sözde alternatif din, Emperyalist ülkelerin zenginleşmesi için hukuk kurallarının dışına çıkmasına zemin hazırladı. Dini akımlardan uzaklaşarak vicdan duygusunu köreltti.

İşin trajikomik yanı, Türkiye "Komünizm" korkusuna baş belası NATO isimli bir topluluğa üye oldu. Sözde Amerika, Avrupa ülkelerini "Komünizm" den kurtarıp, Rusya'yı saf dışı bırakacaklardı. Türkiye de müthiş bir komünizm korkusuyla Amerika'ya belirli tavizler vermeye başladı ve Amerika'nın topraklarımızda yerleşmesine müsade etti.

Gazi Mustafa Kemal mandayı kaldırdı ama ondan sonrakiler sadece ismi MANDA olmayan bir Amerika varlığının topraklarımızda kol gezmesine müsade ettiler. Şu an dünyada en çok servis ajanlarının cirit attığı bir ülkeyiz. Ve Gladio yapılanması artık bu ülkede o kadar rahat bir hale gelmişti ki, sayısız faili meçhul cinayetlere, terör eylemlerine tek bir parmağıyla imza atabiliyordu.

70'li yıllardan bu yana önce Komünizm'i sonra ASALA'yı daha sonra da PKK'yı başımızdan savma bahanesiyle damarlarımıza kadar yaklaştı bu ülke. Bu beladan kurtulmak için de ancak İran veya Venezuela gibi kendimizi dışa kaparsak belki çekip atarız üzerimizden. Ama o da biraz zor görünüyor.

Dünya üzerinde gelişmiş veya gelişmekte olan ülkelerden bir tane masum olanını gösterin bizden başka? Amerika yerlileri katlederek, Avrupa ülkelerinin de tamamı, başka toprakları sömürerek bu zenginliğe ulaşmadılar mı?. Bizlerse millet olarak bunlara karşı olduğumuz için, baş kaldırdığımız için asla kimsenin kölesi konumuna gelmeyeceğiz, gelmeyiz.

Adsız dedi ki...

Başsavcımızı şehit edenlerin, Hüseyin Aygün'ün "Genç Arkadaşlar" dediği kişiler olduğu ortaya çıktı! http://www.yazete.com/bassavciyi-chpli-aygunu-kaciranlar-sehit-etmis/472993

Cem Akkılıç dedi ki...

Senin gibi Müslüman'ın başımın üzerinde yeri var...

Ben derim ki, ezanlar susmasın, emperyalistler defolsun.

Ama şu var İran gibi olmaya gerek yok. Dış etkilerden kurtulmak için. Ulusalcılık geri gelsin yeter...

Hangi Avrupa ülkesi İran gibi kapalı? Hiç birisi rejim tehditi altında değil.

NOT: Ne geçmişte ne şimdi asla komünist olmadım. Mao, Lenin, Stalin gibi heriflerden hiç hoşlanmadım.

Adsız dedi ki...

Dindar değil bunlar din tüccarları. Tayyibinde dediği gibi bunlar için herşey bir araçtır. Başörtüsüde.

Adsız dedi ki...

Din dersinde ilk öğrendiğim şey kız çocuklarının diri diri gömülmesidir. :\ Bu olayı günlerce düşündüğümü hatırlıyorum. Korku üzerine kurulu herhangi bir dine inanmamak çok doğaldır. Çocuk yaşta eğer kurallara uymazsanız size Tanrı korku filmlerinden fırlama işkenceler yapacak diyorlar.

Adsız dedi ki...

Hürrem'in kafa KILLARI gözüküyor. Koskoca Osmanlı kafirmiş, bir Hürrem'i TÜRBANLAYIP paketleyememiş. Allah islah etsin.

Rengin Kasımpatı Özerim dedi ki...

Islamcilar kopek gibi havlarlar bir araya geldiklerinde. gerisi tirass. Yahudi gorunce hemen pisarlar.

Adsız dedi ki...

Nur 31 :)

Adsız dedi ki...

Akgençliğin ne olduğunu yeterince görüyoruz parklarda. Takunya Libidocusu rehber olmuş işte.

Adsız dedi ki...

Konu ile ilgili olarak yapmış olduğunuz açıklamaları okudum. Anladığım kadarı ile Kuran-ı Kerim'i yeteri kadar okumamış, incelememiş kendinizce çok farklı yorumlar katmışsınız. Bakın Kuran-ı Kerim'de Cenab-ı Hak "Kadınlara söyle BAŞÖRTÜLERİNİ göğüslerinin üzerine vursunlar yürürken de yüksek ses çıkartmasınlar bilirlerse bu onlar için daha hayırlıdır." denmiştir. İman kişinin kalbinde besleyip büyütüp yaşattığı kişiliğini karakterini davranışını görünüşünü ona düzenleyerek özünü bir ömür boyu dini kurallar çerçevesinde yaşamasıdır. Birkaç yobaz çok farklı bir şekilde davranıyor diye bunu genellemek doğru olmaz. Ki dini göstermelik olarak yaşayanlar açıkça münafık olarak nitelendirilmiştir. Onlar kafirlerden daha aşağı bir statüde kabul edilmiştir. Bırak onlar kendi günahlarını kendileri çeksinler. Bu şekilde kendini ateşe attığının günaha girdiğinin farkına var. Ki bunlar incelersen eğer Kuran-ı Kerim'de açıkça ifade edilmiştir. Belki bu yazdıklarımdan sonra birçok kişinin eleştirilerine maruz kalacağım. Olsun... Yeter ki Rabb imiz den bize gönderilen güzel dinimiz İslamiyet i hakkıyla yaşayabilelim.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bir kaç kişi mi? Sen sayı saymayı bilmiyorsun anlaşılan. :)

Kuran'da SAÇ BAŞ kelimeleri geçmiyor... Ancak safları kandırabilirsiniz...

Bu arada bu sitede sağ sütunda NUR 31 başlığı var... Onu oku. :)

Adsız dedi ki...

bence türbanı yanlış yerlerine takıyorlar. :):)

Adsız dedi ki...

yaw adam kesip yorumları başka yerde birleştirmiş, bu kadar saf olmayın ya, bu sayfanın yöneticisi de tam bir ataist bence, Rabbim helak etsin sizleri. Ayıp! iftiralarda da üstünüze yok bakıyorum da. yorumlara bakarsanız en aşağıdaki yorumun sağ tarafındaki saati gösteren bölüm kesik, başka yerden kesip buraya yapıştırılarak birleştirilmiş. Aklınızı kullanın da siz de helak olacaklardan olmayın

Cem Akkılıç dedi ki...

Yorumun sağ tarafı dediğin şey, twitter sitesinden alınmış ekran görüntüsüdür. Saat görünse ne olur görünmese ne olur…

Sen bence bir gözlükçüye git… Ya da çok fazla porno izleme internette. Çünkü İslamcıların milyarlarca küfürlü yorumu var internette. Kaldı ki Şamil Tayyar’ın yazdığı küfürlü twitt halen herifin twitter sayfasında duruyor. Ne iftirası?..

Adsız dedi ki...

Kız cocuklarının diri diri gömülmesi cahiliye devrindedir yani islamdan önce ve bunun amacının kurallara uymakla alakası yoktur o dönemde kadınlara deger verilmiyordu babalar kız cocuklarından utanıyorlardı ve onları diri diri gömüyorlardı adı üstünde cahiliye devri iste islamdan bihaberlerdi ! Arastırırsanız göreceksiniz.

Adsız dedi ki...

Hürremin kafa kıllarının gözüktügünü nerden biliyorsun cahil ! O dönemde mi yaşadın sanki! Tvdeki o saçmasapan dizilere bakarak söylüyorsun bunu öylesi işine geliyor tabi ! Bir de gercek kaynaklardan arastır bakalım diyeceğim ama işine gelmez!

Adsız dedi ki...

Türban bir siyasi simgedir. Anadolu kadınlarımızın taktığı gibi (baş örtü) taksalar ve çene altından bağlasalar hiç problem olmayacak sonuçta öylede saç teli kapanıyor böylede saç teli kapanıyor. Maksat saçları kapatmak değil mi zaten ? O zaman başörtü taksınlar türban deği!! Türban siyasi simgedir.

GÖKTÜRK BOZKURT dedi ki...

ben türbanlı seviyorum kime ne arkadaş yobazlar kadınlara sulanırken savcılığa şikayet edilmiyor, ben türbanlılara otuzbir çekince mi suç oluyor bu türbanlılarda kendilerini internette teşhir etmesin benim anam niye yok burda oda başı yemenili... türbanlı değil çünkü.. türban amuğa benzer sexi dir, tahrik ediyor beni, türbanın şekli am gibi.

Adsız dedi ki...

Ya bakın burda kur'an ı iyi bilmeyen araştırmadan atıp tutan hatta dinimizi aşağılayıcı şeyler var Size objektif bakıp şöyle diyebilirim ben namazımı kılan biriyim ama başörtüsü nefsime ağır gelir. Başörtüsüz çıktığım zaman hep hırçın söz dinlemez asi olurum neden? Çünkü bu bir emir ve ben dinimin emrini yerine getirmediğim için huzursuz oldum. Gerçekten dinini seven emrini yerine getirmediği zaman huzursuz olur ve vicdan azabı çeker. Kuran da saç baş geçmiyo diye sadece başörtüsü geçiyo diye isyan Mı ediyorsunuz? Kur an ı bir âyetini yalanlarsan dinden çıkarsın. Bi de şöyle düşün yolda çarşaflı biri var bide askılı şortlu biri hangisine millet bakar yada kötü düşünür?? Tabi geri kafalar aynen şöyle der ee şuna bak ne kadar kötü giyinmiş açık saçık yobazlar da şöyle der ah şu kapalılar çok aptallar filan kendinize gelin.

Adsız dedi ki...

Bu vatan hainleri Cem Akkılıç soytarı diyorlardı değil mi?inceledim takunya libidocusu siteni.ben böyle cesurca kalem oynatan çok fazla kişi görmedim. tebrik ederim.

Cem Akkılıç kâbusu dedi ki...

Ülke bölündü, peşkeş çekildi... Kadın cinayetleri, çocuk gelinlerde patlama... Dış bor. 600 milyara dayandı. AK gençlik merhaba.

Adsız dedi ki...

Bu dincilerde zerre kadar şeref yok usta. Cem Akkılıç acımadan giydiriyorsun bu şerefsizlere. Takipteyiz dostum seni. Beline kuvvet..