Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Ali Emre Bukağılı mağlubiyete doymayan güreşçi gibi…


Küfrün, hakaretin kötü bir şey olduğunu savunan ve hep tek taraflı düşünen Ali Emre Bukağılı isimli şahıs dünyanın tanıdığı birkaç Türk’ten birisi olan Fazıl Say’ı da mahkemeye verdi. 

Sayın Tayyip tarafından bir gece de devşirilen yandaş SABAH olayı öyle bir abarttı ki, ‘’Fazıl Say’ı yakan adam’’ diye manşet attı. Manşete bakınca; sanki Say'ın ringde Bukağılı’dan bir yumruk yediğini ve nakavt olduğunu sandım… Cemaat gazetesi SABAH'ın tavrı itici ve abartılıydı!..

Bukağılı bile kendisi hakkında atılan manşetin ‘’çok fazla abartılı’’ olduğunu yazdı yeni açtığı Twitter hesabında.

Bukağılı’nın bu samimi tavrını olumlu karşılıyorum.

Ancak, Bukağılı’nın bir türlü anlamadığı bir şey var; bizlere edilen küfürler ne olacak?.. Ya hakkımda yapılan porno montaj sitelerin, savcılık tarafından ‘’sizinle alakası yoktur’’ denilmesine ne diyecek?.. Eğer benzer durum kendisinin başına gelseydi, dünyaları ayağa kaldırırdı.

Peki ya, Şafak Tomruk’a dinciler tarafından yapılan iğrenç şantaj ve tehditlerden haberi var mı?..

Fazıl Say’a sanal ortamda edilen yüz binlerce hakaret hakkında ne düşünüyor acaba?..

Ali Emre Bukağılı bu zamana kadar açtığı tüm davaları kaybetti!.. Bu konuda kırılması güç bir dünya rekoruna koştuğu gerçek…  Amaç Atatürkçü yazarların, çizerlerin ve sanatçıların gözünü korkutup, sindirmekti. Kendisi iki defa beni de dava etmişti.

Bir kaç gün önce, Adnan Oktar nam-ı diğer ‘’Adnancığım’’ın avukatı olduğunu söyleyen Ceyhun Gökdoğan isimli zat, ortada henüz kesinlemiş bir yargı kararı bile yokken; şımarıkça ifadelerle bezeli bozuk Türkçe ile yazılmış bir e-posta yollamıştı bana. Kendileri hakkında yazdığım söz konusu makalemi 5651 yasasına göre kaldırmamı ve bir nevi ‘’tekzip yazısı’’ yazmamı buyurmuş!..

Bu adam neye dayanarak böyle bir şey buyuruyor bana?..

Kendilerini yargı yerine mi koyuyorlar yoksa?..

‘’Bizim arkamız sağlam, ayağınızı denk alın’’ demeye getiriyorlarsa işi; yanlış duvara tosladılar.

Ali Emre Bukağılı mağlubiyete doymayan güreşçi gibi davranmayı bırakmalı artık. Eğer kendisini gerçekten İslam dinini savunmaya adadıysa –meşhur olmak değilse niyeti- Allah ile aldatanlardan başlamalı.

Çünkü ben, onun yaptıklarını; sonu olmayan çaresizliğin getirdiği psikolojik travma olarak görmeye başladım.

Cem Akkılıç
7 Haziran 2012






Ali Emre Bukağılı öldürdü beni gülmekten… Takunya Libidocusu sitesi sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en çok ziyaretçi alan blogspotudur… İfademde itiraf ettiğimi söylemiş… Gerçekten gülmekten öldüm...  

Takunya Libidocusu sitesi şahsım tarafından kurulduğu ilk günden beri iftiharla duyurduğum ve gurur duyduğum bir sitedir. Sitenin her tarafında ismim ve soyadım zaten geçmektedir…

Asıl şunu soruyorum Ali Emre Bukağılı isimli şahsa; bu blogda kendisinin iftiralarla dolu hazırladığı şikâyet dilekçesinde yazdığı gibi nerede hakaret var!..
Evet, Ali Emre Bukağılı cevap versin!..
''Takunya Libidocusu'' sitesinin neresinde ağza alınmayacak küfürler var?..
Yahu Ali iftira atmayı bile beceremedin.


''Ali Emre Bukağılı'' isimli şahıs yukarıdaki yazının içindeki kırmızı çizgili kelimeleri tıklayıp, çıkan yazıları okusun. Küfür neymiş hakaret nasılmış okusun. Hariçten gazel okumasın.



















Adnan'a toplu suç duyurusu: PDF dökümanı burada

***


BUGÜNLERE NASIL GELDİK!

Atatürk düşmanı İslamcılar… İngiliz, Amerikan hayranı hain tohumları!.. Allah’a değil sünnetsiz emperyalistlere tapanlar…

Videoyu yüksek sesle izlemenizi tavsiye ediyorum.

 

Büyük Atatürk'ün emir ve kumandası altında destanlar yazan Kahraman TÜRK ORDUSU Hristiyanları ülkemizden kovarken; İslamcılar neler yapıyordu?

Merak edenler buradan bakabilir.



1 yorum:

Cem Akkılıç dedi ki...

Halkı kin ve nefrete sürükledikleri gerekçesiyle Adnan Oktar ve Ali Emre Bukağılı hakkında toplu davalar açılıyor. Türk adaletine güveniyoruz.

İşte davalar ile ilgili blog sayfası.

http://adnanhocasucisliyor.blogspot.com/

.