Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Boneli Poşet


AKP ile birlikte boneli poşet oldukça prim yapmaya başladı.              

Takan ihya oluyor, takmayan kâfir.

İktidarın ilk beş yılında mazluma yatıp, ağlaşıp sızlanıyorlardı…

‘’Eğitim hakkı istiyoruz…’’

‘’Bizim diğerlerinden farkımız yok…’’

‘’Nargile kafelere gideriz…’’ vs. gibi.

Benim bildiğim; kapanıyorsan günde uyku hariç tüm zamanını dine vermen gerekir. -Bunu yazınca İslam düşmanı ilan ediliyorum nedense-

AKP iktidarının ikinci beş yılında ise işler birden değişiverdi!

Atatürk’ten nefret ettiklerini alenen söyleyip, kinlerini kusmaya başladılar…

Geçenlerde Twitter’da bol makyajlı seksi bir türbanlı aynen şu ifadeleri yazmıştı; ‘’Atatürk’ün ülkeyi kurtarması, boğulmakta olan bir kızı kurtardıktan sonra tecavüz etmeye benziyor…’’ (Seksi diyorum çünkü gerçekten seksiler. Ne yapayım yani çirkinler mi diyeyim)

Bunların kafa yapılarını anlayın artık…

Şimdi ikinci beş yılda neler oldu ve oluyor ona bakalım birazda.

Boneli poşeti kafasına geçirenler iyice küstahlaşmaya başladılar!..

Bir nevi dokunulmazlık zırhına büründüler.

Misal; devlet dairelerine işi düşen bir vatandaşa göre daha fazla iltimas geçiliyor bunlara. Çünkü kafasına boneli poşeti geçirene, dindar vatandaş, hakiki Müslüman, cennetlik huri gözüyle bakılıyor. Yüzlerindeki şımarıklığı görebiliyorsunuz. Ama giyim kuşamları diğer kadınlardan farksız!.. Hatta çok daha alımlılar.

Atatürkçü dostum Ayşegül hanım anlattı… Ankara’da bir otel sahibi tanıdığının başına gelenler oldukça düşündürücü.

Sıkmabaşlı 3 bayan otele geliyorlar… Bilmem şu kadar sürelik oda kiralamak istiyoruz diyorlar. Fethullah ile ilgili broşürler falan varmış ellerinde. Otel sahibine sevap işlemek ister misin diye soruyorlar. Otelci tezgâhı anlayıp; yok ben sevap işlemek istemiyorum diyerek tersliyor sıkmabaşlı kadınları. Sonra tehditler geliyor arkasından. Bak başına iş alırsın gibi laflar sıralayıp, çıkıp gidiyorlar.

Bir süre sonra otele vergi memurları dadanıyor…

Otel işletmecisi ‘’temiz vatandaş’’ olduğu için şimdilik(!) yırtıyor!

Sokakta dindar diye görülen, cennetlik huri diye addedilen türbanlılardan birkaç örnek verdim sizlere.

Kısacası iktidarın ikinci beş yılından bir manzara sundum.

Din bunların tekelinde, din tüccarlığı almış başını gitmiş… Kapı kapı dolaşıp din pazarlıyorlar… Durumu kavrayıp biraz cesareti olanları hiç çekinmeden tehdit edebiliyorlar.

Yazık, Türkiye bunların elinde oyuncak oldu… En önemlisi İslam dini koltuk sevdası için pazarlanan bir din haline getirildi.


ÇOCUK GELİNLERE HAZIR OLUN

Dinci eğitim sistemi copla, gazla, tekme, tokatla da olsa yürürlüğe girdi. Çok yazıldı çok çizildi… Fakat nedense hiç kimse benim sorduğum şu soruyu sormadı.

İktidarın ilk 5 yılında üniversite kapılarında ağlaşan, mazluma yatan, eğitim istiyoruz diye haykıran sıkmabaşlılar, bu son düzenlemeden sonra neden sustular?

Komşular alışverişte görsün misali; 4 yıl okutulup, sonra kocaya gidecek olan ufacık kız çocuklarının durumunu onaylıyorlar mı? Hani yüksek eğitim istiyorlardı?

Ya da; bizim derdimiz okumak falan değildi. Mazluma yatıp, toplumun gazını almak istemiştik. İslam’ı kullanıp, partimize oy toplamaktı amacımız. Şimdi iktidarı sağlamlaştırdık. Devletin kurumlarını ele geçirdik. Cumhuriyet’in içine ettik. Bu nedenle susuyoruz mu diyecekler?

Sanırım; ‘’padişahımız ne isterse o olur’’ demeye getiriyorlar!..

Her iki olasılık da akla ve mantığa yatkın geliyor.


ŞAKİRTLERİN BİR TÜRLÜ CEVAP VEREMEDİĞİ SORU

Peygamberin karılarından hangisi kafasına boneli poşet takıyordu?

Sanıyorlar ki biz bu sitede sadece parklarda, kayalıklarda öpüşen binlerce türbanlıyı eleştiriyoruz!.. Hayır, biz bizzat türbanın ta kendisini eleştiriyoruz. Çünkü kalçaları bir türlü kapatamayan türbanın siyasi bir bez parçası olduğunu kanıtlıyoruz.

Cem Akkılıç
2 Nisan 2012














Cem Akkılıç biyografi sayfasını linkten ziyaret edebilirsiniz.

http://cemakkilicbiyografi.blogspot.com/

TÜRBAN NEDİR, NE İŞE YARAR?
Bir süredir dinciler Türbana başörtüsü diyorlar. Amaç masumlaştırmak çünkü. Başörtüsünde kafa kılları gözükür... Yemeyiz...









Takunya 
Libidocusu Fun

47 yorum:

Adsız dedi ki...

yıllardır türbanı rant yaptılar. oy malzemesi yaptılar.şimdi türbanlı kızlar suspus. Kemal Sunal komedisi halt etmiş bu oyunların yanında.. Süper yazı. teşekürler.

Adsız dedi ki...

Bırakın türbanı taksınlar, biz memnunuz... :):):)

Adsız dedi ki...

tuhaf hakikaten önce okumak istediler şimdi 9 yaşında eğitimleri kesintiye uğratılacak.Başbakan çıkıp tvlerde kızlar okuyacak diyor.biz bu ülkede mahalle baskılarınıda biliyoruz.Diyeceklerki hadi kızım sen okudun okuyacağın kadar şimdi yaşın geldi kocaya. Duruma bakın.

Adsız dedi ki...

Desinlerki biz bunu moda için takıyoruz, İslam için değil desinler o zaman anlarım.Ben işim gereği hergün arabamla zeytinburnu sahilinden eminönüne gidip geliyorum.öylesine yozlaşmışlarki 5 metrede bir türbanlıyı erkek arkadaşıyla öpüşürken görüyorum.hani birde bunlar başını örtmeyen kızlara yıllarca o.pu dediler. eee şimdi bu ne peki?

Adsız dedi ki...

Deve hörgücü:D

Adsız dedi ki...

Şu duruma bakın üniversiteleri medreseye çevirecekler diye endişe duyarken kuran öğrenimini ilk okullara taşıdılar.Bunların elbet hesabı sorulacak..

Cem Akkılıç dedi ki...

O daracık gri pardesüleri ile bir merkezden aldıkları emirler ile okul kapılarında ağlaşıp, demagojinin kralını yaparak ‘’eğitim istiyoruz’’derlerdi. Sonra miting biter doğru Gülhane parkında oynaşmaya tabi… Şimdi ağlama işleri bitti ama Gülhane parkı coşuyor hâlâ… Gözümüzle gördüklerimize de mi inanmayacağız!

Ne oldu hani bunlar üniversite okuyacaklardı?..

Bakın birkaç yıl içinde istatistikleri göreceksiniz 10 yaşında okula devam etmeyen kızların sayısında patlama yaşanacak.

K0BRASKY dedi ki...

Hocam türbanlı kızların okul mokul okumayacağı zaten en başından belliydi.Günah diye karşı cinsle tokalaşmayan ama parklarda cilveleşenlerin okuyacaklarınımı sanmıştınız... geçiniz geçiniz...

Adsız dedi ki...

AKP kurucularından eski bakan Ali Coşkun çok önemli bir açıklama yaptı. Türbanlı Merva Kavakçı'nın meclise girmesinin tiyatro olduğunu ve bunu Abdullah Gül ve Nazlı Ilıcak planladı dedi. Nasıl ama?

Adsız dedi ki...

recebin dindar genclik yetistirecegiz dedigi bunlar galiba.....dindarlik artik recebe emanet.. vayy halimize...sen önce git dindarligi insanligi müslümanligi dürüstlügü kendin ögren....kolunda 20000 dolarlik saat, lüx villalar, ogluna gemiler, isvicrede milyonlar, sirketlerde hisseler garibanin kul hakkini yee sonrada zavallilar dindarli ögretmege calis...vay be..

Hoci Huci Vuci dedi ki...

BEDEVİ SAPIKLIĞINDA SON NOKTA !!
LÜTFEN BİR DAKİKA AYIRIP OKUYUN !!
YETKİLİLER DİİKATİNE !! BU KİTAPLAR NEDEN TOPLANMIYOR ?
YUH DİYORUM ARTIK YUH....
AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın, “imam ve hatip”(!) olan babası Ali Rıza Demircan‘ın “İslama göre cinsel hayat” adlı kitabından alınmıştır:
“Cennette bekar kişi kalmayacaktır.
Cennetliklerin en alt derecesine günde 72 kadın verilecektir. Tam mümin ise günde 100 bakire ile cinsi münasebette bulunacaktır.
Cennette kadınlar cinsi münasebette bulunduktan sonra yine bakire olacaklardır.
Cennette erkeğe 100 erkek kuvveti verilecektir.
Cennete girenlr 33 yaşına döndürülecektir.
Cennettelik erkekler, cennette vücutları kılsız, yüzleri sakalsız, gözleri sürmeli olarak gireceklerdir.
Cennete giden kadın, dünyada din uğruna şehit olan erkeklere verilecek, fakat kadın orada beş erkek isteyemeyecek, sadece bir erkek isteyecek ama o adamın 5 erkek gücü olacak, ona her türlü zevki tattıracak.
Cennete giden erkeklerin cinsel uzuvları eğilmez, hep dik kalır.
Erkek, hem karısıyla, hem de hurileriyle sabahtan akşama kadar sürekli cima (seks) yapabilecek

Adsız dedi ki...

Kuran-ı kerim örtünmeyi emretmiştir! Ancak örtünme derken saç telini kapatın dememiş, dikat çekmeyin, avretlerinizi göstermeyin demiştir! Ama bugün örtünmeyi yanlış anlayanlar şu an sokakta gördüğümüz aşiftelerdir. Kafa örtme yoktur Kuran-ı kerimde...

Türbanı moda heline getirip islamla alay edilmesine sebep olan şermutalara Allah'ın laneti, meleklerin bin bedduası eksik olmasın dilerim!

Adsız dedi ki...

bende türbana karşı değilim. kadını daha seksi gösteriyor.

Adsız dedi ki...

sadabat parkı,kağıthane de,yeğenim orda oturuyor,sitelerden,park içinden yürüyüp dolmuşa giderken ,bir çok sıkmabaş gördüm,uygunsuz vaziyette ,utanarak yolumu değiştirdim,onlarda utanç yok,meğer nurtepe gençleriymiş,yukarda baskı,aşağıda özgürlük,garip çelişki.zavallılar bence.

Yobaz tokatlayan dedi ki...

bu orospu çocukları hakkında az bile yazıyorsun Cem Akkılıç Allah beline kuvvet versin kardeşim..

Şortla NAMAZ TIKLA izle dedi ki...

Havalar ısındı artık Gülhane dolup taşar...

Adsız dedi ki...

Kuran-ı kerim örtünmeyi emretmiştir! Ancak örtünme derken sadece saç telini kapatın dememiş dikat çekmeyin, avretlerinizi göstermeyin demiştir! Ama bugün örtünmeyi yanlış anlayanlar şu an görüntülerdeki aşiftelerdir. Türbanı moda heline getirip islamla alay edilmesine sebep olan şermutalara Allah'ın laneti, meleklerin bin bedduası eksik olmasın dilerim!

Adsız dedi ki...

sen kendin eline kız eli değmeyen namuslu bakir bir erkek misin?

Adsız dedi ki...

Bakir bir erkek değilim birader ama cüppe giyip sakal bırakıp da karılarla kızlarla oynamıyorum eğer cüppe giyersem sakal bırakırsam o zaman kızlarla karılarla işim olmaması lazım ama türban takıp da süsleniyorsam burada bir çelişki vardır ayıktın mı?

Adsız dedi ki...

Blogun ismi takunya libidocusu cuk diye oturmuş...Twitterda dolaşırken sitenize rastladım. bi çok yazınızı okudum sayılır.hatta hiç yazmasanız şu üstteki sloganınız bile yeter gerçekleri göstermeye.teşekkürler.

Cem Akkılıç dedi ki...

Düşünce sistem diye birisi çıkmış zırvalıyor zavallı. Türban gerçeğini örtmek için özgürlüklerden falan söz ediyor. İyi de Türkiye'de özgürlük mü var?

Ama kadınların kafasına POŞET geçirmeye gelince iş özgürlük oluyor.

Türkiye'de öğrenciler Amerikan kuklası Fethullah'ın dershanelerini protesto edip en demokratik haklarını kullanıp, parasız eğitim istiyoruz dediklerinde hapishaneyi boyladılar?

Hani nerede bu özgürlük?

Anadolu’da bira içilecek tek bir yer kaldı mı? diye sorunca Antalya'yı gösteriyor. Eyy Şakirt o Antalya sizin gibi gericilerin elinde değil tabi bira içilir. Herif Antalya'yı Anadolu diye örnek gösteriyor.

Tübancılar Takunya Libidocusu'nun kanıtlı belgeli yazılarından sonra işi özgürlüğe vurmaya başladılar. Hatta parklarda öpüşen Türbanlılar için; kocaları olamaz mı diyorlar. Kim karısıyla parkta öpüşür? Ya bir tinerci gelip omzunu dürtüp, kalk sıra ben de dese ne olacak? Parklarda cilveleşilir mi? Git evinde yap evliysen.

Sonrada çıkıp mini etekli kızlarla kendi POŞETLİLERİNİ kıyaslıyorlar. İnanın o mini etekli kızlar bunlardan bin kat daha dürüst ve tutarlı. Çünkü biz öz amcamız ile tokalaşmayız günahtır diyerek parklarda fingirdeşmiyor o mini etekli kızlar.

Kimse biz muhafazakârız demedi. Diyenler belli…

Türbancılar çaresizlik içinde adeta kıvranıyorlar... Çünkü türban ellerinde patladı...

Bu ezik ‘’düşünce sistem’’’ rumuzunu kullanan gerici şakirt neden çıkıp, mesela güneş gözlüklü türbanlılar hakkında tek yazı yazmaz?.. Türban ayetti hani? Güneş gözlüğü takılır mı üzerine? Yaz gelince tüm sıkmabaşlılar gözlüğü konduruyor mu POŞETLERİNİN üzerine? Evet…

E hani bu türban ayetti?

Demek ki memnunlar türbanlıların görünüşünden. Zaten bu zamana kadar hiç duymadık park köşelerinde öpüşen türbanlıların uyarıldığını!.. Ama bunlar mini etekli kızlara fahişe, dinsiz gibi hakaretler savurmayı iyi bilirler.

İşte bunların zihniyeti bu şekilde sevgili okuyucularım.

DS dedi ki...

Sen ne zaman Amerikan icadı interneti kullanmaktan, Amerikan malı bilgisayarı kullanmaktan, İran,Irak ve Arabistan malı petrolü kullanmaktan vazgeçersen ben de o zaman güneş gözlüğü hakkında yazacağım.

Yorumları da yayınlayacaksan adam gibi yayınla. Yazdığım yorumları kafana göre yorumlayıp yayınlama okurların benim yorumlarımı da okumaya hakkı var. Madem hakkımda atıp tutuyorsun benim de sana cevap vermeye hakkım var. Medeni ol, medeni cesarete sahip ol.

Cem Akkılıç dedi ki...

Üstte yorum yazan şahsın mesajının tek harfine dokunmadım. Ancak reklam için bıraktığı linki değiştirip, BEKİR COŞKUN’un linkini yerleştirdim.


Şimdi cevaben;

Küfürsüz tüm yorumlar bu sitede onaylanır.

1: Kullandığım bilgisayar Amerikan değil Çin malı.

2: İnternet Amerikan malı ama ben sizler gibi bilim karşıtı değilim. Kullanırım…

3: Hayatım boyunca arabam olmadı.

Olmasını istemedim. Olsaydı da aldığım her litre benzin için ilk önce Arapları kardeş ilan edip, millete dünyanın en pahalı benzinini kullandırtan Tayyip’e her litre başına veryansın etmeye devam ederdim. Sizler gibi şakşakçılık yapmazdım. Sakın buraya gelip; ‘’ ben AKP’li değilim’’ demeye kalkışma…
O kadar zamlardan sonra AKP’li olmayan birisi bu konularda itiraz yazıları yazardı… Sen yazmayarak da şakşakçılık sanatını işletmiş oldun.

Ben sizlerin gâvur dediğiniz milletleri dinlerinden dolayı aşağılamıyorum. Onların emperyalist olup, mazlum halkları aşağılamasından, kullanmasından yakınıyorum. Araplara aptal derken aslında burada emperyalist düşmanı olduğumu anlatıyorum.
Dün İslam ülkelerini viski masasında cetvel ile çizen emperyalistler, bugün küreselleşme ayaklarına o ülkelerin sınırlarını değiştiriyorlar. Bunun içinde Mısır’daki Mübarek, buradaki Tayyip gibi liderleri başa getiriyorlar.

‘’Adam gibi’’ laflarda kullanma… Hele senin gibi bir din tüccarı hiç kullanmasın. Evet Cumhuriyet yara aldı, ama bu daha öncede olmuştu!.. Tarihi oku, incele. Emin ol gene biz Türkler kazanacağız… Siz devşirmeler değil…

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar yorumlarınızı ve site içeriğine tam olarak katılmadığımı belirtmek isterim. Hem site içeriğinin ve hemde yorumların haklı ve haksız tarafları var. Öncelikle sizler önce Kur'an-ı Kerimi okuyun ve öyle eleştirin yada savunun. Hele İslama aykırı bir şekilde küfür Müslüman olduğunu iddia edenlere hiç yakışmıyor. Kitabımız ne diyor "küfür milleti" Eh buna rağmen küfre devam edecekseniz o zaman İslam savunucusu olmayın. Evet eleştirilere söylemek istediğim bir kaç şey var. Türban sorunu bizim kaç yılımıza mal oldu? Peki çözüldümü? Hayır. Sadece idare ediliyor. Balkanlarda yaşayan Müslüman Türkler ne durumda? Ya Çinde? Peki kafkaslarda ne durumdalar? Örneğin Azerbaycan kaç yıldır işgal altında? İslam sadece şekilden ibaretmi? Kitabımızı kaçımız okuyoruz. Okumak derken öyle anlamadan ezbere okumayı kastetmiyorum. Anlayarak ne yazdığını bilerek. Ayet numarası vermeden size bir kaç ayet "Sakın kendinize başka başka yol göstericiler armayın. Biz size kolay anlaşılır kitap gönderdik. O size yeter" Ve başka bir ayet "Vay benim ümmetimi fırkalara (parçalara) ayırnalara. Onları şiddetli bir azap bekliyor" Evet okuyun ve bu ayetlerin hangileri olduğunu bir araştırın. Ondan sonra ister İslama saldırın ve isterseniz sözde İslamı savunurken küfretmeye devam edin.Belki o zman İslam toplumunun neden şu anda rezil bir durumda olduğunu anlarsınız. Evet İslamdan uzak yaşıyoruz. Müslümanlık sadece nüfus kağıtlarında yazılı bir kelime ve biz islamdan tamamen uzaklaştık. Bununla ilgilide bir ayet var ve bir araştırın bakalım ne yazıyor. En önemlisi müslüman görünen münafıklar ile ilgili yaklaşık 30 ayet var. Tam sayısını vermiyorum. Bence araştırılmaya değer.

Cem Akkılıç dedi ki...

İSLAMCILARIN küfürlerini görmek ister misin?

Linki takip etmelisin.

http://takunyalibidocusu.blogspot.com/2012/04/ilml-islamclardan-ayeti-kerimeler.html

.

Esin Serap Çolakoglu dedi ki...

DS rumuzulu kişiye hitaben;
iyide kardeşim Cem Akkılıç'ın amerikan malı benzin kullanıp kullanmamasından sanane?Sen demekki sokaktaki türbanlı kızların halinden memnunsun ki onları eleştiremek için böyle saçma bir bahane ileri sürüyorsun.

O zaman bende bu blogun sloganını sana tekrar hatırlatırım.

TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ!..

Cem destekçiniz...

semra dedi ki...

benim bildiğim kapanıyorsan günde uyku hariç tüm zamanını dine vermen gerekir söz tabi doğru ama ben şunu çok merak ediyorum sadece kıyamet kapalılara mı kopacak bütün ümmeti müslüman için bu sözü söyleyin lütfen herkes ibadetten sorumludur ...

Adsız dedi ki...

valla öle böle ben çok tahrik edici giyindikleri için kaarışmıyorum giyinsinler :)

Adsız dedi ki...

Laf Atmak gibi olmassin ama Hepside Cok Cekiciler Bunlar Kocasizliktan Ne Yapacaklarini Sasirmislar Inanc inasanin basiyla örtmesinin ne alakasi olabilir anlamis degilim Kafasiz olmakla ne alakasi vardir dinin

Adsız dedi ki...

Yobazlar ısrarla türbana başörtüsü diyorlar.Başörtüsü falan değil o taktıkları şey.siteniz gerçekleri göstermiş.içlerine taktıkları bone tamamen hıristiyan adetidir.

Adsız dedi ki...

süper site boneli poşet teşekkürler.

Adsız dedi ki...

nedense hep gulhane parkina gidiyor turbanli kizlar. ne var orada?..

Adsız dedi ki...

boneli poşet olayı çözmüş. Türban dedin mi takunya libidocusu akla gelir gardaşım... 10 numara site...

Adsız dedi ki...

Türbanlı kızlar neden dar giyinip makyaj yapıyor?şakirtlerin amerikan kuklası olduğundan dolayı bu sanırım...

Murat Kemer dedi ki...

Makyaj onların sermayesidir... boyanmadan çıkmazlar dışarıya...

Murat Kemer

Adsız dedi ki...

başı kapalı olupta altı açık olanları anladım da video daki kadın da ne buldunuz onu anlamadım topuklu giymesimi ya sizin düşünceniz öyleyse dini kötülemek tamam o zaman her yüzüne makyaj süren kafir olsun sadece yüzümüze öle görünsün arkadaşlar sizin yatacak yeriniz yok siz düşüncelerinizle yatarsınız her kadına öle baktıktan sonra size göre herkes kafir...

Murat Kemer kapalı sosyeteler dedi ki...

Sokaklar bunlarla dolu. Türbanlı kızlar insanın gözlerini kamaştırıyor. Sözüm ona erkekleri uzaklaştırmak için takıyorlar... külahıma anltasınlar.zaten dertleride o değil..

Sibel Durusöz dedi ki...

Cem bey size hayranım. Bunların gerçek yüzlerini bizlere çok iyi gösteriyorsunuz. Teşekkürler. Sitenizi profilimde paylaşıyorum sürekli. İyi ki varsınız.

Sibel Durusöz

Adsız dedi ki...

bu yorum yayınlanır mı bilmem.
1. Kur'an da kadının saçınında kapanması gerektiği ancak diğer uzuvlarınında kapanması gerektiği bir çok surede açıkça belirtilir. bkz:nur suresi,
2. fikirlerinize 1 noktada tamamen katılıyorum 1 noktada ise ölesiye karşıyım. bu türbanlı kızlar sadece saçını kapatmış fakat ne yazıkki sizi haklı çıkarırcasına vücutlarını sergilemişlerdir. doğrudur haklısınız.ancak size göre nasıldır bilemem ama kişilk haklarına saldırarak toplumun bir kesimine hakaret etmek ne kadar etik ne kadar sevap ya da ne kadar saygı uyandırıcı. yolda yürüyen bir kadını saplantılı bir insanmışsınız gibi kamerayla gizlice takip etmek sonrada ifşa etmek ne kadar masum. sizin kendinize has ideolojiniz ve fikirlerinzle tüm diğer değer ve bireylere saldırı gibi konuşmanız ne kadar hukuki. yazılarınzdan pişman olamamanız dileğiyle.

Cem Akkılıç dedi ki...

Sitede hakaret içerikli yazı yok. Olsaydı bu zamana kadar kapatılırdı.

Sivri dilli muhalif yazar dedi ki...

Takunya Libidocusu türbanlı kızlar literatürüne gireli çok oldu. Bravo Sivri dilli muhalif yazar Cem Akkılıç bu herkesin harcı değil.

Boneli Poşet hastası dedi ki...

Bunların amacı ne anlamak mümkün değil. türban altına daracık kotlar giyiyorlar.saç teli yazmıyor kuranda.Yazıyor diyen varsa göstersin. siyasetin oyunu bu iş.

Bademcik dedi ki...

Her tarafı kapladılar. Eskiden sadece belli bölgelerde takılırlardı. Şimdi her delikten türbanlı çıkıyor.

cem akkılıç biyografi dedi ki...

Bugün Sarıyer sahilde olmalıydınız. Etraf resmen sevişen türbanlı kızlar ile doluydu...

Cem Akkılıç biyografi dedi ki...

Sütlüce'de tam 26 adet türbanlı boneli poşet öpüşğrken görüldü. Yobazlar neden susuyorlar?

Murat Kemer dedi ki...

doğru söze şapka çıkartılır pirim. Muhteşem bu site.

Adsız dedi ki...

Azrail sizede birgün ugrar ama şunu unutmayınki sizler cehennemin odunlarısınız allah müslüman türbanlı kardeşlerimi sizin gibilerden korusun... kafasını kapatıp biryerlerini acanlardan bahsetmiyorum ama türbana saygı istiyorum anneniz hz. ayşe hatrına :( Sadece YAZIK..bU SAYFAYI DA KURAN KİŞİNİN AMACI ÇOK FARKLI ATAİSTSİN SEN!!