Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Yobaz nete Turgut abiden selam var.

Turgut abimizin isimsiz, cinsiyetsiz ve cibiliyetsiz pısırık Yobazlara selamı var. Diyoruz ki; Eyy POŞETÇİ Yobazlar, öyle küfürlü, hakaretli sayfalar açıyorsanız azıcık delikanlı olacaksınız ve isimlerinizi yazacaksınız.

Biraz delikanlı olun, isimlerinizi yazın, bit yavruluğu yapmayın. Almanya’dan hakaret etmek için 20 Euro’ya kıytırık siteler açıyorsunuz, buna rağmen korkup pısıyorsunuz… Gerçi çok yakında uçurtma olacak o pislediğiniz sayfalar.

Korkmayın bu kadar, biz İsrail değiliz! Füze, roket, misket bombası, rampası,
tıpası gibi şeyler yok bizlerde. 


Fikirleriyle savaşacak adamın cesareti olmalı… Gerçi sizin gibi cinsiyeti bile belli olmayan tarla fareleriyle ancak zirai haşerat ilaçlarıyla mücadele edilir ama, hangi delikte yuvalandığınız belli değil.

Siz ancak Almanya'dan site açarsınız. Bol bol çoğalıp, hükümetin bağladığı maaşlarla ezik bir şekilde getholarda sürünürsünüz. Alman'ın pislediği kabı temizlersiniz. Ümmetçi olduğunuz için ulus ve ulusalcılığın ne olduğunu bilmezsiniz. Kadını köle yapıp, sünnetsizin kulu olursunuz.

Çok değil, daha geçen sene Yemen'de başkent Sanaa'da gördüm sizleri. Havaalanında tuvaletlerinizde sabun yoktu. Mısır'da oruç tutup, akşam genelev yollarına düştünüz. Ürdün’de camilere 50 metre uzakta, hiç utanmadan gözü yaşlı Uzakdoğulu çocuk fahişeleri kapışıyordunuz. 

Bu söylediklerim kesin montajdır değil mi şaklaban yobazlar?..

Irak'ta Amerikan askerleri binlerce Müslüman kadına üçer beşer tecavüz edip, en az yarısının kucağına Amerikan bebeği bıraktığında paket gibi izlediniz. Onlarda size göre montajdı zaten.

Şimdi kalkmış kadın saçından tahrik olup, türbancılık yapıyorsunuz.

O Almanya’daki sesi titrek, kız kılıklı yobaza söylüyorum; kesin asker kaçağı bir Türk düşmanısın sen. AKP’nin Türk Ordusu üzerindeki operasyonunun bitmesini bekliyorsun. Zorunlu askerlik kaldırılsın diye gece gündüz dua ediyorsun.


Zaten ben Askeralma Başkanlığı'nın yerinde olsam, operasyon moperasyon beklemem, senin gibi minnoşları asla askere almam, eline tüfek vermem. Hem yobaz hem korkak kişiliksiz bir şarlatana patates bile soydurmam. Çünkü askerin yemeğini de mundar eder kışlayı da cenabete çevirir senin gibi dinciler.

Bu arada sakın Turgut abinizin tavsiyelerini kulak arkası etmeyin, kulağınızı çeker yoksa!..

Cem Akkılıç
2 Eylül 2011




türbanlı+emo1zz


Sitemizi ziyaret eden okuyuculara sorduk. Dedik ki; saçları örten TÜRBAN’mı kutsaldır yoksa mahrem yerini kapatan DON mu?

An itibariyle ANKETE katılan 7300 kişiden 4700’ü DON dedi. Geriye kalan azınlık ise DON’u tercih etmedi. Demek ki Donlara karşı bir antipatisi var bu azınlığın. 

Ancak biz mahrem yerlerin kapalı olmasını temenni ediyoruz. KAFA KILININ normal insanları tahrik etmeyeceğini biliyoruz.

Büyük Usta Neyzen bu konuda bakın nasıl döktürmüş...

Öyle hürriyete aşık ki kadınlar, hatta

Hiç bir erkek olmaz onlara yol arkadaşı

Çıkar at çarşafı teklifine karşı, nitekim

Donu fırlattı kıçından, açacak yerde başı.

Neyzen Tevfik


* * *


İSLAM'I KULLANIP HER HALTI YEMEK DİYE BUNA DENİR!

Muhafazakar geçinenler neden p.ornografiye düşkün olurlar. Süpyancılık nereden gelir. İşte burada.


ELALEM UZAYA BUNLAR ORTA ÇAĞA GİDİYOR

İnsanlık tarihinin utanç verici görüntüleri. Cinsel obje ile hortlak kostümü arasındaki fark burada

15 yorum:

Kazım Bükülmez dedi ki...

Cem ustam yine her zaman olduğu gibi döktürmüşsün.Yobazların yanakları köseleye döndü attığın tokatlardan...Ama bunlar bitmez kardeşim bitmez...

KaraSineklerin nesli kurudu mu bunlar kurusun.

Ellerine yüreğine sağlık...

Adsız dedi ki...

Evet nedense bazılarının dona karşı antipatisi olduğu günleri yaşıyoruz. Ne yazıkki birde bunu İslam dini ile büyünleştiriyorlar.Cehennemin en sıcak yeri onlar için olmalı .

Adsız dedi ki...

Neyzen zamanında da durum şimdiki gibiymiş demek ki :)

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

.
.
.
.
. :)

Adsız dedi ki...

ağzınıza almanız bile hata ama madem eçıklama yaptınız kur-an'da yazmıyor diye acın o zaman okuyun sagdan soldan duyma vızıltılarla saçmalıklarınızı dokmeyın ortaya nur suresı 33. ayette cok güzel belırtılmış ama tabı anlayanaa..bırde rabbım dıyorkı;onlar kalpleri muhurlenmiş kişilerdir,onlara hiçbir delil işlemez...

Şortla NAMAZ kılıyor TIKLA İZLE dedi ki...

Bir üstte yorum yazan SIKMABAŞKOLİ FETOŞÇUYA hitaben;

NUR 31

Allah eğer “hımar” kelimesi ile başın örtülmesini isteseydi “hımarürres” gibi bir vurgulama ile başörtüsü diyebilirdi: Böylece “res” kelimesi ile baş bölgesi vurgulanır ve örtü kelimesi olan “hımar” ile beraber başörtüsü net bir şekilde anlaşılırdı. Nitekim abdest alınmasıyla ilgili ayette başın sıvazlanması söyenirken, baş kelimesi Arapça karşılığı ‘res’ ile vurgulanır.

devamı;

http://turbanmodasi.blogspot.com/2011/07/kuranda-turban-yok-iste-kantlar.html


.

Adsız dedi ki...

sitenize Hürriyet GAZETESİ HÜRLİSTTEN ulaştım. Cemologyden ta buraya kadar geldim.Sizi yürekten tebrik ediyorum.Gerçekleri gösteren bir siteye ihtiyacımız vardı.din sömürücülerini çok iyi deşifre ediyorsunuz. helal olsun.

Adsız dedi ki...

sitenize Hürriyet GAZETESİ HÜRLİSTTEN ulaştım. Cemologyden ta buraya kadar geldim.Sizi yürekten tebrik ediyorum.Gerçekleri gösteren bir siteye ihtiyacımız vardı.din sömürücülerini çok iyi deşifre ediyorsunuz. helal olsun.

Adsız dedi ki...

Merhaba adiniz her neyse
Adinizi soylemek bile istemiyorum.Ben de bir ortuluyum, cok sukur resimlerim nete dusmedi ve bilmiyorum siz bu resimleri nereden buldunuz. Ama istemeyerek benim ortu hayatimi guzellestirdiniz.Allah dilerse amaci kotu olanin emegini de bir muslumanin yararina sunabilir. Ben zamaninda siteye koydugunuz kizlar kadar olmasa da giydigine dikkat etmeyen bir ortuluydum.Ama sizin etkinliklerinizi youtube dan takip ettim ve dedim ki. Cocuk hakli, Allah'in bizden istedigi ortu bu degil.Evet, bir ortulu giydigine cok dikkat etmeliydi. Sonra baktim peygamber Efendimizin de bu ortululerle ilgili hadisleri var: Ummetimin son demlerinde giyinmis ciplak kadinlar olacaktir.Onlar cennete giremez, hatta cennetin kokusunu bile alamaz'' diyor Efendimiz.Ben yazdiklarinizdan ve yayinladiklarinizdan igrendim ama kendimi atesten kurtardim insallah.Cok haklisiniz, bu kizlarin aciklardan ne farki var.Hatta onlardan bazilari bu ortululerden kat kat iyidir.Tesekkurler istemeden de olsa bana yardimci oldugunuz icin.Gonderilerinizin devamini da takip etcem.Yayinladiginiz su resimlere baktikca kendime ceki duzen verecegim insallah.Insallah siz basortulu insanlarin uyanmasina vesile olacaksiniz.Bundan dolayi basarilarinizin devamini dilerim.

Yazan: Bir dost
Pschology master's degree student
Texas, USA

Adsız dedi ki...

Serap Texas'a mı taşındın :)

Rengin Kasimpati dedi ki...

Sahtekar Serap denek psikoloji okumuş ha. :):):)

İmamın kucağında mı öğrenmiş acaba psikolojiyi?

Pschology master dedi ki...

Pschology master's degree student Serap Türker fake ismiyle şarlatanlık yapan Türbanlı ile iyi fantazi yapılır Teksas'da. :)

Adsız dedi ki...

Yanniz serap okudugu bolumun adinin ingilizcesini de bilmiyor. Pisikolojinin ingilizcesi oyle yazilmaz. Istersen bir de turbani cikar da yaz Serap :)

Adsız dedi ki...

Serap'a söyleyin türbanı çıkartsın :)

Adsız dedi ki...

Sen Cesur Adam Erdoğan'a ve Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hakaret edemezsin!!! Biri çıkar bir gün o dilini kökten keser!!! Belki de o kişi ZEKİ TOPRAKTEPE olur!!!