Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

İnternette müthiş bir Yobaz’a rastladık…

Fethullahçı isimsiz bir Yobaz bol bol salyalarını akıtmış… İsmimizi anmadan söz de bizi eleştiriyor. Aklını Arapçayla bozduğu belli olan bu Şakirt, öyle bir yorum yazmış ki, evlere şenlik. Ancak İslam’ı savunduğunu sanan bu cahil, ne hikmetse tüm yazılarında İslam’ın baş harfini hep küçük harfle yazmış. Müslüman kelimesinin baş harfini de aynen o şekilde kullanmış. Arkadaşın ‘’mu’’ları ‘’mı’’ ları ayırmaktan zaten haberi yok ama, hiç değilse sözde savunduğu dine karşı biraz duyarlı olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Ümmetçide duyarlılık olur mu? Ağustos ayında Medine'ye kar yağarsa olur.

Şimdi bu arkadaşın yazdığı yazılardan bir alıntı yapalım… Fakat gülme krizine girip de, elinizdeki çay ya da bira bardağını düşürüp, benim gibi salondaki halıyı berbat ederseniz sorumlusu ben olmam baştan uyarıyorum. İmla hatalarıyla birlikte aynen aktarıyorum Şakirt’imizin yazısını.

‘’Veya annesi babası ailesi sosyetik olupta kendisi türban takmak isteyen bir bacımız ailevi nedenlerden dolayı PARDÜSÜ vs. gibi bedenini gizleyici kıyafetleri giyemedikleri için vücut hatları ortaya çıkanlar olabiliyor’’demiş…

Vay vay vay…

Demek ki Yobazlardan böylesine bir yorumda duymak nasip olacakmış bizlere!..

Durun daha bitmedi…

Öylesine zırva yazılar yazmış ki meret, hakikaten insan okuyunca gülme krizine giriyor. Siteye şöyle bir göz gezdirince bu arkadaşında ismini cismini göremedik. Ben bu internet aleminde tek bir İslamcı göremeyecek miyim ismini yazan?..

Nedir bu korku?..

Neden bu kadar tırsıyor bunlar?..

Bunların bu kadar ödlek olmasının nedenleri aslında belli, ancak ben gene Şakirt’imizin bombalarına değineceğim.

Bir diğer yazısında, Türbanlı kızların tehlike altında olduğunu zırvalamış.

Ailelerinden uzakta olup üniversitelerde eğitim gören Türbanlı kızlara kampüslerde tuzak kuruluyormuş… Erkekler bu kızlara yaklaşıp sevgili olmaya çalışıyor ve el ele gezmeleri sağlanıyormuş… El ele gezen türbanlı kızında erkek arkadaşıyla fotoğrafları çekiliyormuş.


Peki; hani Türban erkekleri uzaklaştırırdı? diye sorsam!.. Bak demek ki uzaklaştırmıyor, tam tersi daha çekici kılıyormuş kadınları!.. (Bu konuda herkese açık yaptığımız ANKET sonuçları da bunu doğruluyor)

Ben öyle cahil Şakirtler gördüm ki bu zamana kadar, fakat bunun gibi hayalperest senariste ilk defa rastlıyorum.

Kısaca demek istiyor ki; türbanlı kızlar sütten çıkmış ak kaşıktır… 

Anlatmak istediği şu; türbanlı kızlara sözde komplo kuruluyor. İyi de bu kızlar kuran kursu görüp o kampüslere gidiyorlar… Demek ki binlerce kıza o kuran kursları iyi eğitim verememiş. Şakirt’imiz kendi gerici eğitimini eleştireceği yerde, erkekleri komplo kurmakla suçluyor… Onca erkekle parklarda uygunsuz hareketler sergileyen başı poşetli varoş kızları ''tamamen suçsuzdur'' demek istiyor…

Aslında bunu söylerken bir gerçeği kabul etmiş oluyor enayi!.. Hadi bunu da siz çözün artık... Gülümsediğinizi görür gibi oluyorum.

Dini kıyafet safsatasıyla, rengarengk paçavralar ile kafalarını sarıp sarmalıyorlar, sonra o sıkmabaş poşetle eğitim alanlarına, kamu kuruluşlarına salça oluyorlar!..

Üniversiteye girip milletin ahlakını bozmak ve eğitim kurumlarını medreseye çevirmek için yırtınanların, şimdi bir komploya kurban olduklarını söylemek ancak bir aptalın işidir zaten. Keşke, ''üniversite'' diye popolarını yırtanları, birazcıkta camilere girip çıkarken görseydik!.. Gerçi bunlar o kılıklarıyla kafalarında naylon poşetle camiye gitseler, cemaatin abdesti pırrrr diye kaçıverir!..

Dedim ya; ben böylesi bir Türbancı Şakirt'e ilk kez rastlıyorum... Adam battıkça batmış. Maskara olmuş...  Zaten en sonunda bizim siteye bol ''yeşilli malzeme'' oldu kerata...

Ehh, bre cahil Arapçı, hiçbir şey yapamıyorsan git sosyal paylaşım sitelerinde AKP sayfalarına yalama yorumlar yazan türbanlı kızların profil fotoğraflarına bir bak. Ben diyeyim binlerce, siz söyleyin yüz binlerce.

Sen önce milleti eleştirip felsefe yapacağına; al eline irice bir megafon, git parklara, bahçelere, bostanlara da, ağaç diplerinde mart kedileri gibi cilveleşen binlerce Türbanlıya İman dersi ver.

Tek bir tanesi seni dinleyip, İmana gelirse ne ala…

Bu millet artık sokaklarda olan biteni zaten canlı canlı görüyor…

Bu gerici takımı cahillerde internette kendilerini avutuyor… 

BU KADARINA PES DENİR!..

Yobaz şakirt’imiz Türbanlı kızların ''seksi olmaları sorununu'' tekstil üreticilerine havale etmiş. Bütün suç kıyafet üretenlerdeymiş. Yahu bu adam hakikaten kafayı iyi kırmış olmalı… Türbanlıların seksi olduklarını kabul ediyor ancak bunun suçlusu olarak tekstil üreticilerini gösteriyor.  

Bu ismini yazmaya korkan cemaatçiyi gerçekten çok merak ettim. Öyle yazılar yazıyor ki bu arkadaş, artık gülmekten yorum yazamıyorum. İnsan cahil olabilir ama bu kadar belli etmez cahilliğini. Bakın şu Fethullahçı baronun yazdıklarına…

''Bazı moda tasarımcıları bilinçli olarak kapalı kızları teşhir edici ürünler üretiyor.. Üstelik gerçekten bedenini teşhir etmek istemeyenler ise kendileri için kıyafet bulmakta zorlanıyor..''

Bu yoruma koptum resmen… Eee neden ''kıyafet sorunu'' çekiyorlar ki bu sözde imanlı kızlar? Madem İslam’a çok bağlılar, giysinler kara çarşaf olsun bitsin. Kıyafete ne ihtiyaçları var? Niyet İslam falan değil çünkü. Amaç AKP’nin üniformasını millete dinin emri diye kakalamak.

Kaldı ki; zaten sokaklarda reklam panolarında makyajlı tesettürlü mankenlerin dev fotoğraflarını görüyoruz. Bunların hepsi dinci üreticiler. Tesettürlü kızlarda Tanrı nazardan saklasın, pek bir alımlı ve çekiciler. 

Cem Akkılıç
29 Ağustos 2011

* * *

YOBAZLARIN P.ORNO MERAKINI HAYRETLE İZLİYORUZ

Yobaz arkadaş türban karşıtlarını sürekli p.ornografi manyağı olarak tanıtmış. İyi ama bunlar Müslüman geçinip, türbancılık yapıp p.ornografinin kralını izliyorlar. 
Konuyu buradan takip edebilirsiniz.


* * *

YILIN UÇAN KAFA GOLÜ:
Okuyucularımız zaten biliyorlar! Bilmeyenler için tekrar yayınlıyoruz.
(Yazıyı okuyamayanlar üzerini bir defa tıklasınlar lütfen)












ILIMLI İSLAMCILAR TOPLUMUN AHLAK YAPISINI ÇÖKERTİYOR

İşte TÜRBANCILARIN KORKUNÇ mantığı… Bu videoyu okuyucularımız çok sevmişti… Tekrar yayınlıyoruz… Kafasını rengarenk çıfıt beziyle kapatan zümrenin mantık yapısına bakınız!..

 

Cevap ver Şakirt Yobaz başlıklı yazım... Tekrar okumak isteyenler için burada.
 
* * *

TÜRBAN HASTALIĞI Tedavi edilebilir bir salgındır. Tedavi merkezimizi mutlaka buradan ziyaret ediniz.


ÇOK GİZLİ NİNJA EĞİTİMİ 2011 OKİNAWA:)




ASANSÖRE BİNMEM ABİ!.. KIZ ÇARPILACAKSIN :)

Bir şeyi ne kadar yasaklarsan o kadar delinirmiş…

Ne kadar yasakçı toplum varsa sapkınlıkta onlardan çıkıyor zaten.

Tabiatın insana verdiği cinsellik armağanını, farklı şekillerde sergileyenler hep yasakçılardan çıkıyor.

Tablo korkunç, manzara itici ve bir o kadar komik.

Burada, asansörde kimsenin kendisini görmediğini zanneden bir türbanlının öpüşme videosu vardı. Ne yapalım YOU TUBE silmiş. Hani yobazlar diyor ya; ne var bu türbanlılarda diye… Ne yapalım kardeşim p.orn site kategorisine giriyor bunların yaptıkları. P.orn sitelerle de bizim işimiz olmaz. 
ANLAYAN ANLADI.
.

22 yorum:

Serpil dedi ki...

Cem bey yobazları maymuna çevirdiniz resmen. Ne yazacaklarını şaşırdılar artık. Gerçekten gülme krizine girdim desem yalan olmaz. İyide o kadar türbanlı kız salakmıymış erkeklerle elele dolaşıyormuş. Hadi diyelim 1 tanesi 2 tanesi komploya uğradı. hergün gördüklerimizin tamamı komplo mağdurmu oluyor yani. yazık güzel ülkemizi arabistana çevirdi bu gericiler. ama akp gitsin bunların çoğu kafalarını kabak çekirdeği gibi açacaklar..

Nisa dedi ki...

Konyada Alaaddin tepesi vardır...çok meşhurdur. o yobaz gitsin o tepeye binlerce türbanlıyı bir görsün bakalım... o tepedeki türbanlılar hayatlarından çok memnun erkek arkadaşlarıyla... uffffffff...

yani o kızların hiç kandırılmış gibi halleri yok...

bu yobazlar internette neyi kurtarmaya çalışıyorlar hala? sokaklar kaynıyor poşetlilerle....

Metin Çakır dedi ki...

Bu Fethullahçı aptalın bir yazısını bende okudum.yazıda sayamadığım kadar İ*BNE kelimesi kullandıktan sonra aynı yazının sonuna, Yarın ahiret günü Allah'ın adeleti tecelli edecek demiş. Allah ile İ*BNE kelimesini yan yana ancak bir Fethullahçı getirebilir zaten.

Fethullahçıların ne kadar islam düşmanı olduklarını iyi kanıtlamış bu şapşal :):):):

Takunya Libidocusu Gönüllüleri dedi ki...

Sevgiler CEM AKKILIÇ bugünki Gülhane parkı raporumu sunuyorum.

Bugün hafta başı olması itibariyle parkımızda tamı tamına 98 ceviz ağacı dibinde, 123 bankta, sayısını bir türlü tutamadığımız kadar çok TÜRBANLI KIZ çimenli alanlarda erkeklerle yan yana toplumun ahlakını rencide edici şekilde görüldüler.

Senin sloganınla İNANMAYAN GİTSİN kendisi saysın...

Diğer parklardan düzenli raporlar göndermeye devam edeceğim.

POŞET PATLATAN dedi ki...

Ben sordum o şapşala neden İslamı küçük harfle yazdın dedim bana aynen şu cevabı verdi.

nede olsa latin alfabesi ne olacak...

Altınada küfür yazmış şerefsiz İslamcı yobaz.

Latin alfabesini kötülüyorsa neden Arapça yazmıyor küfürlü yazılarını bu beyinsiz aptal?

Her tarafları çelişkili bu beyinsiz dincilerin :):):):

CERBERUS dedi ki...

:))))) ASANSÖRLERDE SONUCTA IKI KISILIK VE KAPALI ALAN OLDUGU ICIN KAPALILARIN YENI MEKANLARI OLARAK EN GOZDE YERLERDIR:)))) OOO MY ŞHİT:)

Servet dedi ki...

Şöyle bir dünya haritasına baktığınızda kimlerin aptal olduğu, köle olduğu ve köpek gibi yaşadıklarını net şekilde görebilirsiniz.

Bu haysiyetsizler İslam dinine siyaseti karıştırdıkları gün en büyük günahı işlediler zaten. İsimlerini yazamazlar çünkü korkarlar... Yazamazlar çünkü popolarından değil de ağızlarından akıttıkları kendi lağımlarının bilinmesini istemezler.

Küfür ederler. her türlü sapıklığı ilk önce kendileri yaparlar. Memeleri yeni tomurcuklanmış çocuk yaşta kız çocuklarına ters ilişkiden tecavüz ederler...

İşte bu nedenle isimlerini gizlerler...

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteyi gördümHelal olsun bu siteyi hazırlayan Cem Akkılıç'a...

Necati dedi ki...

hatunlara bakıyorsun incecik bluz giymiş ikizler meydanda... altında daracık kot ya da sıkı bir etek... kafasında türban var diye toplumdan ayrıcalık bekliyor.bakın ben müslümanım ha demeye getiriyor....

erkekler tabi kudurur :):):)

Nergis Keskin dedi ki...

Düşman bile olsa kimsenin ayıbını ne görmek isterim nede gösteririm. bizler iyi olan tarafız iyiler kötülük yapmazlar.Bunu yaparsak onlardan farkımız kalmaz.

Hoci Huci Vuci dedi ki...

O zaman onu en çokkk başı açık olanları karalayanlara söylemelisininz O karalayanlar ve onların kirli işleri ve kirli eşleri işte bunlar inancımı yaşayamıyorum mağdurum diye zırlayıp iktidarı ele geçirince islamo faşizmle halk düşmanlığı yapanlardır İslami inanç sömürüsü ve duygusal sömürüyle iktirdarı ele geçirenler yaptıkları tüm işler itibariyle dünyadaki en sinsi en kötü canlılardır islamilerinn ve bu türbo motorlu destekçilerinin ner türlü eleştirilmesi rezil yerden yere vurulması haktır !

Çok Ateşli havale geçiriyor milletimiz onunda ilacı dini kalkan yapanların kalkanlarını delerek aşarak onları tokatlamaktır

Cem Akkılıç dedi ki...

Şakirt Yobazlar hala durmadan; açık kızlarda yapıyor, p.orno filmlerde oynuyor diye yorumlar yazıyor… Yahu bunlar gerçekten aptal…

Yahu eyy Yobaz… Açık kız yapar sana ne? Yapar ya da yapmaz… O sizi ilgilendirmez. Saçı açık kadınların hepsi namussuz değil beyinsizler.

Ama sizin türban takan kızlarınız uygunsuz görüldüğünde hemen göze batıyor. Kaldı ki türban sadece KAFA KILINI KAPATIYOR. Yani Türbanı yanlış takan doğru takan diye bir şey yok. Türban başlı başına yanlıştır zaten. Ha derseniz ki; bu dini bir örtü değil, moda için takıyoruz, o zaman biz de susarız.

Hala kendi türbanlı kızlarını p.orno yıldızlarıyla kıyaslıyorlar ya… Ama haklılar aslında.. Bu Yobazlarda biliyor kimi kimlerle kıyaslayacaklarını.

Örnek model; Atatürk’ün ve Cumhuriyetin medeni, namuslu, ilim irfan sahibi kadınlarıdır. Sizinkiler gibi başını poşetleyip, daracık giyinen, makyaj yapan park, bahçe kuşları değildir.

Nazan dedi ki...

Cem bey bunlar neki.. parklar bu türbanlılarla kaynıyor.korkunç tiksindirici bir görüntü oluşturuyorlar.rengarenk erkeklerle parklardalar.inanılır gibi değil. bunun mutlaka önlenmesi gerek.kim dur diyecek bu salgına.her taraf poşet kafa doldu. en lüks alışveriş merkezlerinin içinde bunlar,parklarda bunlar, lüks ciplerde bunlar. dediğiniz gibi camilere girip çıkarken hiç görmüyoruz bunları. bunun neresi din neresi İslam...

çocuklarımızın ahlakını nasıl koruyacağız bizde şaşırdık. geçen gün oğlum öpüşen bir türbanlıyı görüp, anne bunlar ne yapıyorlar diye sordu... inanın opracıkta öpüşen türbanlının kafasına çantamı geçirmek geldi içimden.

harika bir site hazırlamışsınız..

Adsız dedi ki...

sexy yobaz azgın maymunlar gibi sevişiyo. Porno sektörüne yeni bir renk desen geldi bunların sayesinde. Bende çok gördüm kucağa oturan türbanlı. Öğrenci yurtlarının bahçelerinde banklarda orda burda. Ben de yakaladığım fotoları paylaşmak istiyorum

Adsız dedi ki...

Nasıl ki bütün saçı açık olanlar Hayat kadını değilse ;
bu tip namus yoksunu kapalılar da tesettürlü olanları ifade etmez!
Bu iki durum arasındaki farkı anlayabilmek için çok zeki olmaya gerek yok..Sadece biraz tarafsız olmak lazım..

Cem Akkılıç dedi ki...

İyi ama TÜRBAN sadece KAFA KILLARINI kapatıyor.

İslam'ın emri demesinler...

yorumcu dedi ki...

ilginç espiritüel bir site..

bu ninjalar amerikada gökdelenlere girmek için yetiştirilenlerden gibi sanki. Sanırsam spor falan yaptıklarını düşünmekteler ya da bi tür eylenme aktivitesi. Doğal yaşam formunda incelemek lazım.

Bu arada gerçek ayetleri kitaptaki dini severek inanarak savunuyorum, içinde bunlar yok, zaten niye olsun ki bunlar arap kültürünün bi sonucu. Geleneklerin dinselleştirilmesi.

Whatthehell dedi ki...

Ya arkadasim kendini nasil bir toplum dusmanligina adamissin..birakin kim ne yaparsa yapsin kim kapaniyorsa kapansin kim kapaliyken zina yapiyorsa yapsin sistemin cikintilari kendi icinde zaten yok olucaktir zamanla.. acik bi kadinin zina yapabilme kabiliyeti ile kapali olanin arasinda hic bir fark yoktur olamazda..Kapali olan herkes kendisini Allaha adamis degildir..Basortusu yuksek bir zumrede aksesuardan ibarettir bu aksesuara olan dusmanliktan oturu dine karsi dusmanlik ciddi tehlikedir.. gercekten dindar olan kesimlere karsi yargisiz bir on yarginin tetikleyicisidir.Arti kimse kapali olup zina icinde olan kisileri teshir edip bu problemi cozebilecegini ima edemez ve kimseyide ikna edemez.

Mümin dedi ki...

Şu gerçek var ki; Cem Akkılıç deşifre konusunda son derece başarılı. Keski üslubuyla ve akıcı anlatımıyla bu blog çoktan kendisini aştı... İyi ki varsın Cem bey... Sürekli destekçiniz.

Adsız dedi ki...

Cem Akkılıç deşifre etmeyi çok iyi beceriyor. Bu blog herşeyin üzerinde bir cesaret blogu olmuş. Tebrikler... Söylenmeyeni söyleme cesaretinizden dolayı kutluyorum... Favorimsiniz.

Adsız dedi ki...

Sevgili Serpil;icinde bu Akp dusmanligi olabilir ancak bu ortaliktaki hatunlarin Akp ile ilgisi yok.Akp li degilim .Akp nin boyle bir zorlamasida yok.bu hatunlar Akp den once de vardi sonra da olacak ki bunlarin -sizlerin nasil İslamla ilgisi yoksa-İslamla ilgisi yok.ha sorsan İslamiz Muslumaniz derler.ama asla hakkini vermezler veremezler.dolayisiyla İslam olmayandan farki yok.boyle seylerin olacagi 1400 sene once belirtildi.Musluman olmayabilirsimiz ancak saygi duymak zorundasiniz İslam son dindir.din konusuda her dinde oldugu toplumu kisitlar

Adsız dedi ki...

Cem AKKİLİC
Farkinda misin yada farkindasin sen de BOP nin bir parcasisin.ha bire turban takmayin kara carsaf giyin Kuran 'da boyle yaziyor diyorsun.Kuran'da nerde yaziyorsa bir ipicu verde bizde okuyup ögrenelim.zira okumak ve ögrenmek de Kuran'in emri

Cem Akkılıç dedi ki...

Sen hiciv yeteneğinden yoksunsun Kamil.