Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Türban nereyi örtüyor?

Tesettürler TÜRKİYE!


Türban nereyi örtüyor?

Bu bilimsel bir soru değil. Cidden Türban nereyi örtüyor?

Bilen varsa bizlere anlatsın…

Çok merak ediyoruz…

Türban nereyi örtüyor?

Günahları
mı!..

İffeti mi!..

Namusu mu!..

Saç telini mi!..

Yazılı sınavlara girerken, kopya çekmek için kullanılan gâvur icadı minicik kulaklıkları mı!..


Türban nereyi örtüyor?

Yoksa Ilımlı İslam ile yönetilen ülkemizde, toplumda özel bir statü ve ''ayrıcalık'' kazanmak için mi takılıyor bu bez parçası?


Bakın buraya yazıyorum, türban takanları bir gecede kara çarşafa sokalım, ertesi gün Taksim Meydanı’nda toplanıp isyan naraları atmazlarsa, ben bu siteyi kapatırım.


Türban takıp Fransız parfümü sürüneceklerine, burka giyinip hacı yağı sürünseler, tam kapanmış olmazlar mı acaba?

Ya tam kapanıp zemzem suyuyla abdest alsınlar ve böylece işlem tamamlanıversin, ya da millete ''dinin emridir'' diye Fethullah'ın bayrağını yutturmaya daha fazla kalkışmasınlar. 
  

Geçenlerde You Tube’da turlarken ‘’TÜRBANLI KIZLAR’’ videolarına bir göz attım. Milyonlarca kişi tıklamış videoları. Üşenmedim BİKİNİLİ KIZLAR videolarına da baktım. Hani yobazlar köşeye sıkısınca başı açık kadınlara çamur atıyorlar ya, neredeyse bikinilileri kimse izlememiş. Bu hızla gidersek; memlekette korkunç bir türban fetişizmi salgını başlayacak.

Artık bırakın bu bez parçasına kutsallığı yüklemeyi. Yemeyiz bu numaraları… Karnımız tok Amerika'nın ılımlı masallarına… 

Cem Akkılıç
27 Mayıs 2011


TAKUNYA LİBİDOCUSU

 * * *

 
 SON SANİYE UÇAN KAFA GOLÜ

Sibel Üresin isimli sıkmabaşlı hanımefendi öyle bir laf etti ki, yer yerinden oynadı.
‘’Çok eşlilik serbest olmalı’’ dedi.

Oldu canım, en az 3 çocuk yetmedi, 9 olsun!



 * * *









BOP’un bayrağı Amerikan bezi Türban ile başörtüsü arasındaki fark.

Ayşe Sucu sırf saçları gözüküyor denilerek Diyanet İşleri’ndeki görevinden kovulmuştu. Laik ve Atatürkçü bir din görevlisi olması bazılarına ‘’batmıştı’’. Hani bu ülkede TÜRBAN BASKISI yoktu? İşte aradaki farkı resmediyoruz… Belgeliyoruz!


* * *

AKP'li arkadaşlar bu yazı okusunlar!..

44 yorum:

Kazım Bükülmez dedi ki...

Sıkı sıkıya örtmüş saçı,
Ama fıkır fıkırmış içi.
Saç teli görünmese de,
Hizmete amadeymiş kıçı.

Adsız dedi ki...

Amaçları dikkat çekmek zaten ya dinmiş hepsi yalan kafadaki örtü beyindeki porno fikrini örtmüyor.

Kadir Baykut dedi ki...

Evet kesinlikle haklısınız islamda türban yoktur, çarşaf vardır. En iyi kapanma yöntemi budur. Bayanlar türbanı daha güzeleşmek için kullanıyorlar emin olun.. amaçları kapanmaK değil yani kapanmak isteyen tam tesettürlü kapanır....

Meral Balcı Güneş dedi ki...

Örtünme bazıları için kamuflajdan ibaret. Çoğu örtülüde her yol var... bu gözler neleri gerçek hayatta görüyoR...

Atatürkçü Serkan dedi ki...

1 erkeğe 4 kadını yasalaştırmaya çalışan zihniyet, verin bana hakkım olan 4 türbanlıyı :)))

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Ben Almanya'da yaşıyorum. Bu türbanlıların ne olduklarını burada görüyoruz. Tanga magazalarından çıkmıyorlar. Kafalarını poşetleyerek müslüman olduklarını sanıyorlar. Fakat İstanbul'da durum daha betermiş sanırım.:) Sitenizi çok beğendim. Teşekkürler.

Face profili olan vatansever arkadaşlar eklesin beni.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Bu gerizekalı APTALLARI görmeye tahammül edemiyorum......başlarını açsınlarda beyinleri hava alsın biraz...

Naci Başeğmez dedi ki...

Rengin hanım Almanya'da İslamcılar tarafından dolandırılan milyonlarca cahil insanımız var. Heralde ilk önce paralarını bu Türbanlılar kaptırıyor, sonrada Allah için kaptırdık diyorlardır sanırım. Çünkü başka açıklaması yok bu enayiliğin. Din adına sömürülüp, dolandırılıyor aptallar.

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Evet Almanya'da KAPLANCILAR adıyla hortlamışlardı. Zaten bu sitede o konuda yazı ve videolar var. Sonrada Deniz Feneri hırsızlığı hortladı. Alman polisi artık bunlara geçit vermiyor ama el altından herşeyi yapıyorlar. Burada neler neler oluyor görmeniz lazım. Şalvarlı İslamcılar 2 metre önden yürüyüp, türbanlı, çarşaflı karıları arkadan yürüyorlar köle gibi. Bunlara iki kere din-iman dedin mi herşeylerini kaptırırlar.

Adsız dedi ki...

ve bunlar saklanıyor gerekçeleride şudur heralde, hoca ne yaptıysa sevaptır, mübahtır... oh kızımız sevaba girdi :):):)

Rengin Kasımpatı dedi ki...

''TÜRBAN SADECE KAFA KILINI ÖRTER''

Cem bey bayıldım bu sloganınıza. :):):)Türbandan nefret ediyorum. Kara çarşaf giysinlerde görelim endamlarını. Turban takmakla müslüman olunmuyor çünkü.

* * *

Facebook profilim; eklemek isteyenler lütfen eklesin.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati

.

Akşam gözlü esmer dedi ki...

Türban mı? Lanet olsun o türbana. Bunlar kafalarına türban takınca neden sokaklarda kırıtıyorlar? Bilen var mı?

Adsız dedi ki...

gerizekalılar kafasını kapadır ve hepsi orospudur

benimle aynı görüşte olanalar eklesin

http://www.facebook.com/profile.php?id=569172485

Rengin Kasımpatı dedi ki...

TÜRBAN sadece saçları kapatır. Bunlar sadece saçlarını kapatıyorlar. Asıl bu yobazlar İslama karşı suç işliyorlar. Birlik olalım arkadaşlar ve yobazlara gereken cevapları verelim.

YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ekleyin beni arkadaşlar.

https://www.facebook.com/rengin.kasimpati

.

hasret dedi ki...

başı kapalı k.çı açık bunların ha ha ha...

isteyen eklesin yalnız yobazlar eklemesinnn

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Nevin Canım dedi ki...

NEDEN TÜRBAN'A KAR$IYIZ: Türbana, bir yasaklama aracı olduğu için karşıyız. Türban bir yasaklama aracıdır, çünkü her şeyden önce kadın saçına yasak getirmektedir. `türbana özgürlük` demek,`kadına yasak getirin` demek olduğu için türbana karşıyız.

2) Türbana, kadına bir hakaret olduğu için karşıyız. Çünkü türban, kadını erkekten aşağı gören, kadını ikinci sınıf insan kabul eden, kadını bir günah sembolü olarak aşağılayan erkek egemen, çağdışı, arkaik bir anlayışın sembolüdür.

3) Türbana, erkeğe bir hakaret olduğu için karşıyız. Kadın türban takmazsa, erkeğin şehvet duygularına esir düşeceğini varsayan ve erkeği gelişmemiş, ilkel güdülerinin esiri bir yaratık olarak kabul eden bir zavallı anlayışa karşıyız.

4) Türban serbestliğine, laik demokrasiye karşı olduğu
için karşıyız. Demokrasinin temel direği laikliktir. Laik bir ülkede ise dinsel amaç veya gereksinimlere göre yasa
çıkarılamaz. Türban serbestliği bu temel ilkeyi çiğnemekte, laikliğe dolayısıyla demokrasimize büyük bir darbe vurmaktadır.

5) Türban serbestliğine, hukuk devletine karşı olduğu
için karşıyız. Söz konusu düzenlemelere, tüm yüksek yargı kararlarına karşı bir kafa tutma anlamına geldiği için karşıyız.

6) Türban serbestliğine, yalnızca ulusal değil uluslararası hukuk kararlarına karşı olduğu için de karşıyız. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına ve dolayısıyla evrensel değerlere de kafa tuttuğu için karşıyız.

7) Türban serbestliğine, dinsel ve/veya siyasi her
türlü sembolün kamusal alanda kullanımına karşı olduğumuz için karşıyız. Çünkü bu tür semboller ayrıştırıcı bir işlev görecek ve gruplaşmalara, bölünmelere, kaosa neden olacaktır.

8) Türbana negatif değil, pozitif ! özgürlük yanlısı olduğumuz için karşıyız. Dinsel, ailevi ve benzeri baskılarla türban takmak zorunda bırakılmış bir kızımızın, kendi özgür iradesiyle bu seçimi yaptığı aldatmacasına karşıyız. Türban takarak (veya taktırarak) belirli bir ideolojiye teslim olmuş bulunan bir insanın, kişisel gelişimini tamamlaması mümkün olamayacağı için türbana karşıyız.

9) Türbanın üniversitede serbest bırakılmasına, üniversite ruhuna aykırı olduğu için karşıyız.Şu veya bu şekilde dinsel inancın girdiği bir üniversitede akıl, orayı terketmek zorunda kalacaktır. Dinsel dogmaların değil akılcı düşüncenin egemen olması gereken, laik düşüncenin en gerekli olduğu üniversitelerde böylesi bir uygulama düşünülemez.

10) Türbanın `yalnızca` üniversitelerde serbest
bırakılacağı iddiaları bir kandırmaca olduğu için bu tür düzenlemelere karşıyız.Çünkü bu uygulamalar bir domino
etkisi yaratacak ve sonunda her kademedeki öğretim
hizmet alanına yayılacaktır. Bunu görmemek için
insanın ya aptal ya da kötü niyetli olması gerekir.

11) Bu serbestliğe, bizi çağdaş uygarlıktan uzaklaştıracağı ve ülkemizi ilkel ortaçağ zihniyeti yörüngesine oturtarak tüm kazanımlarımızı yok edeceği için karşıyız.

12) Din devletine karşı olduğumuz için türbana
karşıyız. Günümüzde artık bir vicdan meselesi olması gereken dini, semboller vasıtasıyla topluma dayatan, bu
uğurda anayasal düzenlemeler yapabilme cüretini gösteren ve bugüne kadar yaptıklarıyla artık deşifre olmuş bu iktidarın nihai amacının bir din devleti olduğu artık anlaşılmalıdır.

Özgen Kara dedi ki...

Sayın Nevin Can ; bilimsel ( sosyolojik , psikolojik, tarihsel ) demokratik ve çağdaş uygarlığa yönelik bakışla irdelemiş TÜRBAN dayatmasını. Bu açılardan bakanların altına imza atacakları bir açıklama ve yorumlama bu. Teşekkürler Nvin Can ; ellerinize sağlık!

Türker Mutlu dedi ki...

tebrikler...sitenizi inceledim.güzel çalışma.bu fah...şelerin hepsinin bastırılmış libidoları var.bunların amacı düzen bozmak provoke etmek.ama bu ucubelerin hiçbirinin kışkırtması cumhuriyetin yıklıması için yeterli olamaz .

Aysun Şen dedi ki...

Bir geçiş dönemi yaşıyoruz hiç bir genç kız bu kadar baskıya dayanamaz ben göremem ama bu böyle devam etmez hepsi normal tarza-hayatına dönecek kıl-tüy kapatmakla bu işin olmadığını onlarda biliyor...Onlar her ay kapanmalarının karşılığında kazanılan-toplanan paralardan maaş alıyorlar...Saçını satıyor...

Özgen Kara dedi ki...

Devekuşu başını kuma gömerek düşmanını görmez , kurtulduğunu sanırmış. Çapkınlığını , sevişme dürtüsünü türbanla gizleyebileceğini sananlar da öyle...

Meral Balcı Güneş dedi ki...

AKP böyle model yarattı işte dönüşüm, faşizm yavaş yavaş gelirmiş bayrak salayarak değil, kadın en güzel simge, güzel kullanıyolar biz halimize bakalım...

Adsız dedi ki...

Yaz aylarında özellikle toplu ulaşım araçlarında çürük yumurta gibi ekşi ekşi koku salıyorlar. Düşünsenize oksijen ve güneş almayan kafalrın halini.... öğğğğğ...

Özgen Kara dedi ki...

Bir bayanın saçı mı seksidir , dudakları mı ? Amaç , seksiliği gizlemekse , bu ne derin çelişki diye sorarım !..

Beliz dedi ki...

Kadınlar, erkekleri tahrik etmemek için kapanıyorlarmış ya dün kafeterya da kafası bohçalı süslü püslü çok hoş bir kız ,yanında yakışıklı saçları uzun arkadan toplanmış şortlu paçalarında çepleri olan modern düzgün bir erkekle geldi oturduktan hemen sonra yakti sigarasını "ama günaaaaaaaaah" sonra biralar yarım saat kadar sonra biz kalktık yanlarına gittim erkeğin gözünün içine bakarak "bende Allahın kuluyum bende sizden tahrik oldum sizde hemen bohçalanın" dedim döndüm arkamı yürüdüm...ŞOOOOOOKKKK...

Bilge Tardu dedi ki...

Türban şule yüksel şenler yardımıyla, amerika aracılığıyla ithal edilmiş bir emperyalist meditasyon yöntemidir.Ondan Önce bu kadar büyük bir kitle "türbana özgürlük" diye yırtınmıyordu. Bu türban cığırtkanlığı nedense aslı amerikan emperyalizminin girizgahı olan ılımlı islam modelinin elverişli olduğu türkiye ve azerbaycan gibi ülkelerde var ne hikmetse. araplaşmayacağız asla! burasi Türk toprağıdır...

Yönetici dedi ki...

Beliz anlattığın olay o kadar çok yaşanan bir olay ki; bu türban denilen zıkkımı Amerika uyutmak için yolladı Türkiye'ye... Bir çok İslam ülkesini dolaştım, ara sokaklarına kadar girdim çıktım. Hem de daha 6 ay önce... Türban diye bir şey oralarda yok. Demek Araplar kafir... Amerika baktı bu Müslümanları uyutmak kolay, türbanı yolladı. Ama kara çarşaf olmazdı. Türkiye'de yaşayan devşirmelere uygun bir şey seçmeliydiler. İşte bu TÜRBAN böyle patladı.

ŞULE BAŞ terimi zaten Ş. YÜKSEL ŞENLER ile birlikte oluşmuştur. Daha sonra Emine Şenlikoğlu isimli tescilli Atatürk düşmanı bayraktarlığı devraldı ve günümüzün SIKMA BAŞ'ı patladı.

Atakan dedi ki...

Bu Kızların kafası poşetli ama giysisi modern hafif sexy duruyor. Memeleri kıstırmış daracik kazagına! Bu yayınlanmazda ne yayınlanır ? kara carsaflilari nicin konu etmiyor Cem arkadasimiz? Cünkü carsaflilar gercek müslüman, tam kurallara göre hareket ediyorlar. Onun icin carsaflilara laf edemiyoruz. Bizim gözümüzde carsaflilar sadece öteki dünya icin yasayan beyni örümceklenmis zavallilardir. ama kafasına TÜRBAN takan bayanlar, gün gelecek savcı hakim olarak karsimiza dikilecekler, doktor olarak karsimiza dikilecekler. Bunların savcı hakim olduklarını düşünün. Medeni kanuna degil. arabin kanununa göre hukuku haraket edeceklerdir!

Adsız dedi ki...

Neden her türban takan bir kefede tutuluyor kurunun yanında yaşın yanması şartmı? Bu ülkeyi ingiliz komutanların koynundan çıkmayan her yeri ayrı oynayab fahişe açık saçık kadınlar değil başı kapalı namuslu elif analarımız kurdu. Yüce önder MUSTAFA KEMAL'e destek olan Seferberlik ilan ettiğinden varını yoğunu veren cepheye mermi silah taşıyan o mükemmel insanlar oldu. Elbette laf olsun diye kapananlara karşıyım. İslam İ'sinden anlamadıkları halde Ahkam kesenlere karşıyım. Ama lütfen sapla sapan birbirine karıştırılmadan, herkez aynı kefede tutulmadan ölçülü yorumlar yapılsın. Başörtülü olmak sözde değil vicdan da namustadır. yoksa sözde baş kapatıp orası burası ayrı oynayan başörtülü değil insan fukarasıdır.

Yönetici dedi ki...

Rahat bırakın artık Kurtuluş Savaşı’ndaki Şehitlerimizi. Burada söz konusu olan SIKMABAŞ TÜRBAN. Nerede sıkmabaşlı varmış Kurtuluş Mücadelesinde? Sizler A.B.D’nin BOP projesi kapsamında uyutulan dincilersiniz. Aynen Kurtuluş Savaşı’nda Yunan ile ortak olup, Türk Ordusu’nu saldıran, emperyalistlerle işbirliği yapan dedeleriniz gibisiniz.

NOT: TÜRBAN'A Başörtüsü falan demeyin. Ağa babanız kadayıfçı Erbakan'ın kemiklerini sızlatmayın. TÜRBAN kelimesini icat eden bizzat oydu çünkü. Başörtüsünde saçlar gözükür... Siz uykuda olabilirsiniz ama biz değiliz. Milletide uyandırmaya devam edeceğiz.

Volkan Sancak dedi ki...

Kafasındaki bezi fazla sıkınca, beyne kan gitmiyor. Tek sorun bu!..

Adsız dedi ki...

kafasındaki bez parçası batıyor galiba he. tamam kıyafetleri uygunsuz ama kafasına bez takanlara hakaret ediyosun haddini bil Volkan .

Volkan Sancak dedi ki...

Sözüm, kafasındaki bezi siyasi bayrak/simge yapan, din bezirganlarınadır. Laik Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarınadır. Başını kapatıp, şerefini, vatanını (bilerek/bilmeyerek) satanlaradır. Rüşvetçi, talancı, hortumcu, yandaş, yalakalaradır... Kanla alınmış toprakları, parayla parsel parsel satanlaradır. Bu laflarımı üzerine alanlaradır!.. İSLAMDA TÜRBAN YOK… Bu site sayesinde bunu daha iyi öğreniyoruz.

Volkan Sancak dedi ki...

bizim gelin bizden kaçar başını örter kıçını açar.

İyiki müslüman değilim. dedi ki...

Donu başlarına değil kıçlarına taksalar bütün sorun ortadan kalkacak halbuki, vesselam.

Mustafa Nur dedi ki...

İşte bir türlü omu yapamıyorlar... Çünkü emir okyanus ötesinden geliyor.. Merak etmeyin AKP gittiğinde zambak çiçeği gibi kafaları açılacak bunların. Ondan sonra sormak gerekecek. Kız neden açtın kafanı diye?.

Dünya görüşüm değişti diyecek...

Ulen kafa kılı kapatmayla Müslümanlık oluyorsa Ninjalar daha müslüman bunlardan.... Hem Ninjalar rengarenk de giyinmiyor bunlar gibi...

Teşekkürler. Muhteşem bir siteniz var...Herkese öneriyorum.

Gül Akdeniz dedi ki...

artık sadece aksasuar olarak kullanıyorlar baş örtüsünü ' yoksa din'lerini epeyi bir genişletmişler ' üstü cami altı ... gibi..
Başını kapatabilirsin ama düşünceni kapatamazsın.
Kafada türban ama yüzde 1 kilo makyaj, vücut hatlarını belli eden dar kıyafetler, ... Ha ama doğru. Ben senin vücut hatlarına makyajına, bakmıyorum senin saçına bakıyorum özür dilerim.

Adsız dedi ki...

Aslında herşey niyettedir.Araçlar niyeti temsil etmez.Türban giyip niyetini erkeklerin bana bakması doğrultusunda tutan hatta resimlerdeki gibi kafasını kapatıp altını açık tutan biri hadislerdede belirtildiği gibi çıplak hükmündedir ve 500 sene uzaklıktan cennetin kokusunu alamaz.Gerçek tesettür önce niyette sonra araçtadır.Bu araç sadece türban takıp vücut hatlarını belli edecek kıyafetler giymekle olmaz tabi ki.Ahirette önce her şey insanın niyetiyle sorgulanır.Niyetsiz islam olmaz herşey önce niyetiyle sorgulanır...

Adsız dedi ki...

İlişmeyin şu kızlara fantazilerimi süslüyorlar

Osman dedi ki...

En başında dil bilgisi hususunda yapacağım hatalar için şimdiden özür diliyorum.

Siteyi 10 dakikalık zaman içerisinde inceledim ve pek bir şey anladığım söylenemez. Fakat bir iki konuya değinmek istiyorum.

1.si Sibel hanımın Kuran'da geçen bir cevaba dayanarak eşinin 2. eş istemesini kabul etmesi durumuna verilen tepkilere ancak cahillik diyerek cevap vermek isterim.Nitekim sevgili bayanın orada harika bir örneği var. Dost hayatı tabirine (tabi günümüzde bu olay bir ''fiil'' haline gelmiştir) karşı çıkacak bir anlayışı olmayan kişiler nasıl oluyor da bu cevaba,uslubu bozuk ve gereksiz komikliklerle karşı çıkıyor.

Bir diğer konu ise, başörtüsü.
Ben askerliği mi yaptığım dönemlerde ailem beni ziyarete gelmişti. Fakat annem başörtülü diye nizamiyeden geçirilmedi. Peki şimdi ben kim için ne için savaşayım ? İnsan hukukuna yapılan bu haksız davranışı nasıl biri bana açıklar ?

Son olarak sürekli olarak dile gelen Fransız dilinden dilimize gelen şu Laiklik. Din ve devlet işlerinin ayrı tutulması demekmiş.Abi o değilde dünyaya hükmeden bir tarihin en büyük adalet kitabı Kuran-ı Kerimdir ve o büyük devlet ise herkesin bildiği gibi Osmanlı Devletidir. Günümüz adaletini katıldığım bir mahkeme ile özetlemek gerekirse,uyuyan bir savcı ve sanığın dinlenmediği bir duruşma. Aynı zamanda günümüz adaletini beğenmeyen sizler, Laikliği savunup şuan ki adaletin adaletsizlik olduğuna kanaat getiren sizler. Peki hiç düşündünüz mü ? Osmanlı Devleti laiklik durumuna riayet etmeksizin tek adalet kitabının Kuran olduğunu kabullenerek bu işi yapan kadıların mahkemelerini hiç araştırdınız mı? En Başında Allah korkusu olan bir duruşmada nasıl olur da adaletsizlik dile gelir ?

Cem Akkılıç dedi ki...

Camiye şortla girilmeyeceği gibi T.S.K bünyesine de SIKMABAŞ ile girilemez.
Türkiye’de şeriat mahkemesi uygulansa ilk önce İslamcılar İsviçre’ye kaçarlar. Hıristiyan olurlar.

Camiye sortla girilmez dedim ama bu kural Fethullahçılar için geçerli değil. Onlar girebiliyorlar. Google’da BURÇ ACAR yazarsan gerekli video ve yazılara ulaşabilirsin. Ya da sitemizde bağlantısı var sağ sütunda.

redbaron dedi ki...

size bir olayımı anlatacağım

facebooktan berra isimli bir türbanlı kız ile tanıştım,nasıl olduysa tanışmamızın 3.gününde konu seksten açıldı.muhabbetleri görseniz diliniz uçuklar o derece bir muhabetti.yanına geleceğim birşeyler yaşarız falan diyordu.kendisi milli görüşçü,akp seçmeni,dar giyinen bir kızdı..

Adsız dedi ki...

türbana laf eden şahsiyetler sizi cehennemde yanarken izlemek istememmmm...
boş konusmayında bırazcık kuran okuyunnn..

Cem Akkılıç dedi ki...

sen çok okudun galiba :)

Ayrıca bu kadar eminsin yani kimin cehenneme gideceğinden...

Müneccim olmalısın sen isimsiz kereta.