Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Ümmetçi çocuklar

Bizim memleketin Arap sıpası ümmetçi çocukları bir sayfa hazırlamışlar hakkımızda. Hakkımızda derken, bu sitenin, yani TAKUNYA LİBİDOCUSU’nun bir grup olduğunu zırvalamışlar. Alelacele bozuk Türkçe ile hazırlanmış bir sayfadan söz ediyorum. Takipçi okurlarım bilirler ki; burası vatanseverlerin yorumlar yazdığı kişisel bir blog sitesidir. Grup murup ve ya
şurup falan değildir yani. Burada iki şey asla olmaz; küfür ve para kazanmak için reklam barındırmam. Karşıt görüştekiler küfür etmedikleri sürece yorumlarla fikir teatisinde bulunabilirler. Hatta sitemizde türbanlı kızlar bile yorumlar yazdılar. Tartışmalara katıldılar. Tümü yayınlandı. (Lady lady baş başa verince başlıklı yazıma bakınız) Aylık aşağı yukarı 60.000 -yazıyla altmış bin- farklı kişinin ziyaret ettiği, ortalama 5 sayfa dolaştığı, Türban, yani öz anlamıyla ve bizim benzetmemizle POŞET karşıtı bir oluşumdur bu site.

Şimdi sadede gelelim ve yazı başlığının konusu olan ümmetçi çocuklar ve zırvalarından söz edelim. Son birkaç yıldır özellikle dinci kesimin varoş tayfasında bir teranedir aldı başını gidiyor. Bu terane dediğim zırva, yani DEŞİFRE etmek kelimesi pek bir moda oldu. Bakın hakkımda yazılanlardan kısa bir alıntı yapacağım. Direkt olarak benim adımı vererek; ‘’Anti Takunya Libidocusu.com sitesi onun saldırılarını ahlak çerçevesinden deşifre edecektir.’’

Önce şunu yazalım, açtıkları kıytırık sitenin altyapısında önemli bir problem olmalı çünkü imla hatalarıyla dolu yazıya Google önbellekten ulaştım.  Kısacası siteyi bile adam gibi yapamamışlar.

Deşifre etmek ne demektir? Bu kelimeyi kullanmak, sanki imkânsızı başarmış, önemli bir iş yapmış havasına bürünmek değil midir? Sen o ufacık zekânla neyi deşifre ediyorsun kardeşim diye sorarlar adama!.. Ayrıca git biraz sokakları gez ve kafası poşetli, alt tarafı açıklara din dersi ver. Belki seni dinlerler!

Yaptıkları tek şey aslında bizim sitenin reklamını yapmak. Gizli saklı hiç bir şeyimiz olmadığı gibi, bir de üzerine gerçekleri yazıyoruz. Yani sitemizi incelediğinizde deşifre edilecek hiçbir şeyimizin olmadığını zaten görebilirsiniz. Ama dediğim gibi bu aklı kıt ‘’deşifreciler’’ oldular DEŞİFRATÖR DİNCİLER.

Benim bu sitede yazdıklarım çok net ve açık. Diyorum ki; Kuran’da TÜRBAN falan yok! Eğer kapanmaksa amaç, o zaman burka giyin de görelim boyunuz kaç santimetreymiş. Sakın hiç kimse benim ortaçağın kıyafeti, hortlakların kostümü kara çarşafı tavsiye ettiğimi falan düşünmesin. Bu dinciler onu asla giymezler. Çünkü pazarlama stratejilerine aykırıdır o kara kostüm.

Şimdi bu şarlatanlar benim neyimi deşifre etmişler çıkıp yazsınlar da görelim.

Ayrıca ‘’Allah ıslah etsin’’ diye beddua karışımı bir laf yumurtlamış bizim varoş bülbülleri. Buradan kendilerine yazalım o zaman. Kafasını poşetlemiş, geri kalan taraflarını arzı endam etmiş o çok Müslüman kızları Allah bakalım nasıl ıslah edecek?

Sizce ‘’ben kâfirim'' diyen mi daha günah işlemiş olur, yoksa Müslümanlığı pazarlayan bu şarlatan hokkabazlar mı?

Dini kullanıp siyaset yapanlar mı?

Çarşı Pazar dolaşıp esnafı, yoksulu, din adına dolandıranlar mı?

Türbanı dini sembol gibi gösterip, yüzüne bir okka makyaj yapanlar mı?

Hangisi sizce günah ve Tanrı'ya karşı sorumsuzluk?

Fethullah isimli Kardinal bozması çakma papaz, oturmuş Amerika’nın kasıklarına, oradan poşetlenin diyor, buradaki cahiller poşetleniyor!..

Zaten adam Müslüman olsa Coni’nin kucağından kalkar, Mekke’ye yerleşir...

Bu yazıyı okuyan DEŞİFRATÖR DİNCİLERE bir tavsiyem var. Çıksınlar sokağa ve kaç tane genç türbanlı kızın düzgün giyinip giyinmediklerine baksınlar ve saysınlar. Sayı saymayı bilmiyorlarsa ben yardımcı olurum kendilerine.

SON SÖZ: Ümmetçi çocuklar açtıkları dandik ve altyapısı çökük sitede üstü kapalı beni tehdit etmişler. Burada yaptıklarımı cahil cesaretine benzetmişler. Unutmasınlar ki cahilliği de, ucubeliği de onlardan görüyoruz. Zira vatan söz konusu olduğunda, gözümüzü ayırmayız biz budaktan.


Türbancıların asla cevap vermedikleri 5 soru.

1. Kendinizi sınırsızca İslam’a adadıysanız neden BURKA giymiyorsunuz.

2. Türban takmak özgürlükse, daracık kotlar giyip makyaj yaparak parklarda iş çevirmek bu özgürlüğün sınırsız olmasından mı ileri geliyor!..

3. Hayat kadınlarıyla Türbanlı kızları neden kıyaslıyorsunuz. Her açık kadın aşifte olmadığı gibi her Türbanlı kadın içinde bu geçerlidir. Ama Türban denilen şey siyasidir. Dini sembol yukarıda yazdığım burkadır. O da zaten gericiliğin en ileri ve gösterişli boyutudur...

4. Öz amcasıyla bile ‘’dinen günahtır’’ diyerek tokalaşmayan Tesettürlü kızlar, parklarda erkek sevgilileriyle uygunsuz görüntüler sergilediğinde, neden ‘açık kızlarda yapıyor’’ diye aptalca ve çaresizlikten kaynaklanan bir savunmaya geçiyorsunuz. Siz değil miydiniz bu millete ‘’Türban namustur’’ diyen!..

5. Türbanlı kızlar ve dinciler, her gün küfür ettikleri Yahudilere ait Facebook sitesine neden çok meraklılar. Sahsıma ait sahte profiller açarak, reklamıma hizmet etmiş olmuyorlar mı?  Ve, o sahte sayfalarda adımı karalamak için Başbakana küfür ettiklerinde Tayyip’e karşı içleri hiç sızlamıyor mu?

Cem Akkılıç
7 Aralık 2010

Son saniye uçan kafa golü ve 1 teşekkür.

Aklı kıt Türbancılar yazdıkları yazıda öyle bir cümle kullanmışlar ki; gülmekten çenemize kramplar girmesine vesile oldular. Vesile kelimesini de onlardan araklamış oluyorum çünkü yazılarına dini imgeler yerleştirme kaygısı taşımışlar.  Sık sık küfür eden bu şarlatan dincilerin, uslu çocuk rolü kesmeye çalışmaları ayrıca tebessüm etmemize neden oldu. Hakaret etmek ile eğitmen rolü arasında bocalamışlar ama bir hayli ıkındıkları belli oluyor. Ne diyelim, koskocaman bir teşekkürü hak ettiler… Demek ki neyin ne olduğunu iyi algılatmışız onlara.

Kelimesi kelimesine yazıdan alıp aktarıyorum.

‘’Kısaca “Takunya Libidocusu” cümlesini başörtüsü cümlesiyle eşleştirebiliriz.’’
Yazan: Gerçek ismini yazmaya korkan ümmetçi bir çocuk.


Üzerini bir defa tıklamayla fotoğrafları büyültebilirsiniz.


Kara çarşaflı Trafik canavarı Burqa Caca
Trafikte öcü çıkabilir.  (Video) Süresi 30 saniye.





















32 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

Genelde uzun uzun yazarım ama sen o kadar mükemmel yazmışsın ki ekleyecek bi'şe bulamadım.

"SON SÖZ: Ümmetçi çocuklar açtıkları dandik ve altyapısı çökük sitede üstü kapalı beni tehdit etmişler. Burada yaptıklarımı cahil cesaretine benzetmişler. Unutmasınlar ki cahilliği de, ucubeliği de onlardan görüyoruz. Zira vatan söz konusu oluğunda, gözümüzü ayırmayız biz budaktan. "

Şu yukarıdaki satır içinse;
Adamı tek başına bellemeyin sakın! Bu siteyi susturmaya ne bağış paralarınız ne de olmayan yüreğiniz yeter.Birimiz sussa diğerimiz konuşuruz. Kubilay'ın başını kestiniz ama her bir hücresi birimizde bunu da sakın unutmayın. Ha web sitesi yapmayı öğreten abiniz yoksa gelin yanımıza belki bir iki bişey öğrenirsiniz at gözlüklerinize rağmen. Ulan iyi ki uzun yazmadım ha :)

Adsız dedi ki...

Süpersiniz... Ama bende bişi deşifre ettim turbanlı kızlar parklarda lacivert tanga giyiyorlar. hahahahaha

DEŞİFRATÖR süper laf olmuş.

Mustafa.

Cem Akkılıç dedi ki...

Korhan şu deşifratör dincilere bir el atalım artık. Sen bu web işinin uzmanısın. Kurs falan vermek lazım bunlara.
Daha önce yazdığım bir soruyu burada tekrarlıyorum; hep merak ediyorum poşetli kızlar neden Amerikan malı Converse giyerler?

Gavur malı kullanmak günah değil mi yoksa. Acaba converse de mi kuranda yazıyordu keşfedilecek diye?

Belki Fethullah yolluyordur Amerika'dan.

Adsız dedi ki...

Bu ümmetçi çocuklar kafalarını sararken beyinlerini ve algılarınıda kapatıyorlar sanırım.Eğer nefsi harekete geçirecek bir yer varsa o da edep yerleridir zaten herkesde edep yerlerini kapatır benim bildiğim.Kim anadan üryan dolaşıyor ki sokaklarda sonuçta..He saç telinden veya ayak bileğinden nefsi uyanıcak şerefsizler varsa zaten tedaviye ihtiyacı olan sapıklardır veya fetişist falandır.Hala aksini idda ederlerse arabistan'ın çöl coğrafyasında yaşayanlar için o dedikleri hasıldır.Onun dışında kalanlar tamamen yaşadıkları ülkenin rejimini yıkmaya yönelik siyasi bir simgeden başka birşey değildir.Hala hararetle aksini savunanlara ise zaman makinesi inşaa edip Kuran'ın yazıldığı zamana göndermek lazım.Zira o çağda yaşamayı çok istiyorlar ne yazıkki 2011'e günler kala hala gündemde bu konuyla insanları çok yordular..

Naenia Virtus

Adsız dedi ki...

OLURMU ÖYLE HİÇ TÜRBANLARI AYIPLARINI KAPATIR.

BAŞIMIZDA TÜRBANIMIZ LEYLEK YUVASI
ALTIMIZ AÇIKTIR HARAN OVASI
IRZ DÜŞMANI ŞIHI, SEYHİ HOCASI
...ONUNLADA GURUR DUYAR KOCASI

Aydıner Kılıç

Adsız dedi ki...

Sizin yüzünüzden..
yakında penguenleri koruma ve kalkındırma derneği kuracaklar
haberiniz olsun.

Penguen = Türbanli

Adsız dedi ki...

Bugün ki gördüklerim: kuran kursundan çıkan kızların kısa etekleri, spor ayakkabıları ve delirmişcesine yolda atılan kahkahalar, sokaklarda dört dönen gözler... Bunların ki din min değil, tamamen siyasi.

Deniz Bilgiç

Adsız dedi ki...

BUNLARIN DİNİ DİLİNDE ÇAMUR ELİNDE
AKLI FİKRİDE BELİNDE BAŞKADA BİR DERTLERİ OMAZ
MÜSLÜM GÜNDÜZLERİ ALİ KALKANCILARI ADNAN HOCALARI 80 SAPIK HÜSEYİN ÜZMEZLERİ UNUTMADIK DİN İMAN DİYEREK YEDİKLERİ HALTLARI..

AYDINER KILIÇ

Adsız dedi ki...

BAŞIMI BÜRÜSEMDE ÇARŞAFa TÜRBANA
DAR ETEKTE YAKIŞIYOR KALÇAMA
HER ŞEYİM FEDADIR ŞEYHE, HOCAMA
KIÇIMı AÇAR TÜRBANIMLA GEZERİM

BAŞIMIZDA TÜRBAN BİZİM SİMGEMİZ
KIÇIM AÇIK ABDEST NAMAZ BİLMEYİZ
DANTEL ÇORAP BAşKASINI GİYMEYİZ
YIRTMAÇ ETEK TÜRBANIMLA GEZERİM

AYDINER KILIÇ

türbanlı kız dedi ki...

yobazlara sesleniyorum buradan... takunya libidocusu diye site açan yobaz takımıı; takın takunyalarınızı çakkıdı çakkıdı diye oynayın, kodugumun yobazları.... sitelerinede böyle yorum yazdım onaylamadılar şerefsizler!

Cem Akkılıç dedi ki...

Beyinsiz Yobazlar sözde site kurmuşlar ama açılmıyor:)

Arap akıllılar işte.

Önbellekten ulaşılıyor sadece ve yazımı okuduktan sonra TAKUNYA LİBİDOCUSU ne anlama gelir kısmını yazılarından silmişler.

Genetik aptaldır bu dinciler zaten.

MustafaKemalinAskerleri dedi ki...

Cahil insanlarla kafa yormaya zamanımız yok bırakın bu şerefsizleri Ne İslam'ı savundukları var ne de başka bir şey ,sırf kendi menfaatleri için kapanıp kapattırırlar saçma sapan örgütleşip İslam'ı yaymayı hedeflerler bilmezler ki Türkler İslamla buluşalı yaklaşık 1000 yıl olmuş :) işte Adamlar bu kadar cahil iken , ve gün geçtikçe hayvanlaşmış iken , Biz Mustafa Kemal'lerin altında yok olacaklar ve kendi karanlıklarında kaybolacaklar...

türbancı dedi ki...

türban siyasi demişssiniz artık türban siyasi simge olmaktan da çıktı adeta sex simgesi oldu kızlar erkeklerden ilgi çekebilmek için türban takıyorlar ondan sonra bilekleri açık dar kotlarla geziyorlar Allah islah etsin bu türbanlıları işine gelince dinsizlere laf ederler dinsizlerden daha büyük günah türbanlıların yaptıkları adeta dinle alay ediyorlar çünkü

Rengin Kasımpatı dedi ki...

Ne yapsanızda bu Dinciler bir türlü akıllanmaz. Kadına türban takarlar kendiler her türlü pisliğe bulaşırlar. Sonrada dinden soğuturlar milleti.

Türban savar. dedi ki...

Bu siteyi çok seviyorum. Türbanlıları iyi deşifre ediyorsunuz. Türban takınca müslüman mı oluyor bunlar. Rezillikten başka bir şey değil. Astronota benziyor bunlar.

Facede eklemek isteyen varsa eklesin beni.

https://www.facebook.com/profile.php?id=589911117

.

Yönetici dedi ki...

TÜRBANCI soytarılardan inanılmaz hakaret ve küfürler geliyor… Senin gibi küfürsüz yorum yazan herkesin yazılarını yayınlıyoruz. Ama kimsenin damarına basmıyoruz. Bu sitede İslam dinine tek bir hakaret bulamazsın. Hatta şunu da ekleyim ki; basit gibi görünse de İslam ve Müslüman kelimesini yazarken bile baş harflerini doğru Türkçe adına büyük harfle yazıyorum. Bir çok İslam’i geçinen sitenin bu kuraldan haberi bile yok.

Adsız dedi ki...

Sayın yönetici gerçekten harika bir site ve çalışma hazırlamışsın Atatürk'ün izinden giden biri olarak her zaman arkandayım çalışmaların ve herkese doğruları göstermenden dolayı da minnettarım sana bir asker çoçuğu olarak her zaman arkandayım saygılarımla

Yönetici dedi ki...

Safa dikkat et Ergenekoncu diye Silivri zindanını boylayabilirsin... Sadece Ulusalcılar değil, dindar kişilerde tehlike altında... Benden söylemesi... Bu devirde dindar değil dinci olacaksın sevgili okuyucum... O zaman sırtın yere gelmez!. Şimdi bu dinciler senin yorumunu okuduklarında, seni evangelist olmakla bile suçlarlar.

C.A

Adsız dedi ki...

Türbanlıların kutsal kaşarlar olup bozgunculuk çıkaran ortalığı karıştıran mahluklar olduğunu sayenizde Türkiye öğreniyor... Türbanın nasıl bir irticai silah olarak kullanıldığına yönelik teorik sosyolojik çalışmalarda yaparsanız çok makbule geçer. Tarihte(sümer) kutsal tapınak fahişelerinin tıpkı türbanlılar gibi üniformalı olduğu ise tarihin tekrarına işarettir... Din adına yapılan bu sapıklığın, türbanlı kutsaliyetinin yıkılmasının şart olduğu malumdur, size kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

allah akil fikir versin bu kadınlara, madem ki açık saçık giyinecekseniz başörtü neyinize? kusura bakmayın ama her şey meydanda…. sizin istediğiniz de o, Türk kadınına hakaret sayıyorum türbanı analarımız böyle mi giyiniyordu vallahi zinalıksınsız.

Adsız dedi ki...

arkadaslar bırazdaha arastırın bence dınımızde tesettürlü giyinme vardır türban yoktur türban siyaset adına kapanmadır. ikinci olarakda kuranda kara çarsaf takın dıye bırsey demıyor çarsaf dahi geçmiyor sadece tesettürlü giyinme geçiyor.burda szler tüm kapalı kkızları ıyı kötü bilmedn ele almıssınız sahsen bende kapalıyım ama burdakı kızları gorunce sok geçirdim o hallerını görunce ne gerek vrdı baslarını örtmeye dıye düsündüm ya dinlerini ögrenememisler yada farklı amacları var bılmıyorum ama sadece ben sunu soylemek ıcın yazdım türbanla tesettürü ayırın ve ıkısını bır araya alıp bizlerin de günahına girmeyın

Cem Akkılıç dedi ki...

Arap kılıklı cahil bir İslamcı Şakirt aynen şöyle bir yorum yapmış;

Sütçü İmam Maraş'ta ilk kurşunu neden sıktı arkadaşlar.''Arap Bezi'' yüzünden sizin tabirinizle.Hasan Tahsin neden ilk kurşun u sıktı, ''Arap Bezi'' yüzünden.

Yani cahilliğin bu kadarı olur... Sıkmabaşla Anadolu kadının YEMENİSİNİ köşeye sıkışmışlıktan kaynaklanan bir zavallılıkla bir tutmaya çalışmış. Arapçı yobazlara gereken cevaplar ve SIKMABAŞ ile YEMENİ arasındaki fark bu sitede gösterilmektedir. Bacıları Gülhane parkında mart kedileri gibi koklaşan zevat, SIKMABAŞLA YEMENİYİ bir tutmaya çalışıyor ama tıraşşşşş.

Cem Akkılıç dedi ki...

Az kalsın unutuyordum, Osmanlı İmparatorluğunun çöküşünü de bize bağlamış bu cahil Şakirt. Padişah halife İslam’ın bekçisi korkudan İngiliz zırhlısıyla kaçarken Mustafa Kemal Emperyalistlerle savaşıyordu.

ŞAKİRTLER kadar cahilini ve Amerikan hayranı olanını görmedim ben bu zamana kadar.

Adsız dedi ki...

madem o kadar sordunuz işte cevapları : burka kuran da geçmez tesettür boyutları geçer ve türkiyede uç noktalar hariç zaten insanların yaptığı bu.2. soruya gelince aslında hepsinin cevabı aynı BÜTÜN TESETTÜRLÜLER AYNI DEĞİLDİR burkanın en gösterişli gericilik be yobazlık olduğunu söylemişsiniz bir insan başına taktığı şeyle gerici yada ilerici olmaz yada gene aynı şekilde başına taktığıyla dindar yada dinsiz veya namuslu yahut namuzsuz olmaz bu insanın şahsıyla alakalıdır.hep uç noktalar diye tekrar ediyorum ya hani işte 4. soruda bunlardan biri öz amcasının yanında çok az insan başını açmaz öz amca mahremimizdir yani onun yanında babamızın yada abimizin yanında dolaştığımız gibi dolaşabiliriz ki çoğu tesettürlü insanın yaptığıda budur. ben tesettürlü bir bayanım ve amcamın ,dayımın abimin babamın yanında başım açık kısakolla dolaşabiliyorum. çünkü bu kuranda yasak değildir

Cem Akkılıç dedi ki...

Kafasını rengarenk poşetleyenler gerici olmaz, haklısın... Olsa olsa başka bir şey olur... Anlayan anladı...

Peygamberin karıları BONE takıyor muydu yahu?

Buna cevap verecek tek bir AKP'li görmedim bu zamana kadar. :)

Adsız dedi ki...

tüm söylediklerinin ve yazdıklarının hesabını sen de seni arkandakiler de verecek...çok yakında görüşeceğiz seninle dostum...

Cem Akkılıç dedi ki...

Tez vakitte gelmezseniz üzersiniz bizi. Bir de adam olup adını yazsaydın keşke...

İTÜ SÖZLÜK dedi ki...

çok özenli olmalarına rağmen özellikle türbanda hava çok sıcak olmasına rağmen inatla elyaf bazlı ürünleri tercih ederler henüz daha pamuklu ya da ketenden mamül giyene ratlanılmamıştır.bu havada çok terleyen vücutun bakteri üretmemesi ve hava alması için gerekli bu malzeme sanırım beyin çok hava alamadığından akıllara gelememektedir.halbuki yüzyılların tecrübesi bedeviler ve suudlar bu konuda örnek alınabilir.buradan türban modasını belirleyen modacılara seslenmek ister bu deli gönül.

Yunus Emre VURAL dedi ki...

Tamam Anladık. Hepiniz Atatürk ' ü Tanrı Kabul Etmişsiniz.

Fethullah Gülen Denilen Çakma Müslümanı Ve Türkiye ' ye Bu Güne Kadar En Çok Zarar Vermiş Olan Başbakanı ; Tayyip 'i Bende Sevmiyorum.

Türban Takıp da Pantolon Veya Dar Elbise Giymek , Türlü Aksesuar Kullanmak , "Converse" Marka Ayakkabı veya Uygun Olmayan Ayakkabı Giymek Kısaca İslam Anlayışına Tamamen Zıt Gitmek Çok İğrenç Bir Davranış.

Cem Akkılıç , Bu Durumdan Rahatsız Olman Normal. Bende Bir Müslüman Olarak Rahatsız Oluyorum.

Ama İslam ' a Saldırmak Niye ???

Bu Sitenin Geneline Baktığımız Zaman Neredeyse %99 ' luk Kısım İslam ' a Saldırıyor. Site İçeriğine Bakıldığında Yine Aynı Durum Söz Konusu.

Sizin Yaptığınız Normal Bir Davranış mı ???.

Cem Akkılıç İsmi Belkide Sonradan Alınmış Bir İsim.

Başka Bir Ülkenin Türkiye ' de Huzursuzluk Yaratmak Amacıyla Görevlendirdiği Bir Ajan Olma İhtimaliniz de Var.

Bence Canınızdan Olmadan Bırakın Artık İslama Saldırmayı !!!

Cem Akkılıç dedi ki...

Senin ki de ayrı bir komedi. Bu sitenin neresinde İslam’a hakaret var? Peygambere küfür ettirmem, edene de izin vermem diye yazdığım koskoca yazıyı neden görmedin? İşine mi gelmedi?

Demirden korksak tıraş olmazdık birader. Biz Türk’üz unutma bunu. Ne korkuyu tanırız, ne ölümden korkarız.

Cem Akkılıç

Adsız dedi ki...

yazının başlığı herşeyi anlatmaya yetiyor zaten. :) ha bir de o 5 sorunun 1 tanesine bile yanıt verecek şakirt çıkmamış... Şaşırmadım buna.. paso küfür eder yobaz tohumları.

Nazmi Çağ dedi ki...

Bugün Konya alaaddin tepesinde yüzlerce turbanlı kız manitalarıyla öpüşüyordu.Bakın bir iki tane demedim yüzlerce dedim.Açık adres verdim. inanmayan Konya'ya mutlaka gelsin.