Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

The POŞET


Yobazlara ne desek ne yazsak gerçekten boşuna çaba oluyor. Arap hayranı cahiller durmadan bizim Etiler’e, Bebek’e gitmemizi istiyor. Bizden, kafası POŞETSİZ kadınların yaptıklarını izlememizi bekliyorlar. 
Efendim bir sürü açık kadın varmış, uygunsuz davranışlar sergiliyorlarmış. Takunyacılardan  çok daha hakaret içerikli mesajlar alıyoruz. POŞETLİ kızlarını sokaklarda sevişenlerle kıyaslamalarını çok mantıklı buluyoruz aslında. Zaten son birkaç yıldır POŞETLİLER, başkalarıyla değil, aşiftelerle kıyaslanacak duruma geldiler. Arapçı Türbancıların bir türlü kafası basmıyor ne yazık ki? Yahu kardeşim, sen neden porno yıldızlarıyla kıyaslıyorsun POŞETLİLERİ? Hani sizinkiler günahsız birer melekti?  Tık çıkmıyor bu soruyu sorduğumuzda!

TÜRBAN fotoları için buraya bakınız.

Yıl bitiyor, parklarda kış mevsimi olmasına rağmen uygunsuz görüntüler sergileyen türbanlı sayısı durmadan artıyor. Bir yandan tescilli Atatürk düşmanı ve ateşli POŞET savunucusu Emine Şenlikoğlu feryat figan bas bas bağırıp yırtınıyor, kıyafetinizi düzeltin diyor… Diğer tarafta ipleyen bile olmuyor zavallı kadıncağızı… Emine’nin haris suratını görünce gülmekten alamıyoruz kendimizi. Sıkmabaşlı kızların hiç birisi Emine teyzelerini dinlemiyor. Bu gidişle kadını kalpten götürecekler... 
Bu yılın bekli en enteresan olayı, Diyanet İşleri Başkanı’nın ‘’İslam’da Türban yoktur’’ açıklamasından sonra şutlanması ve ardından başörtüsü takan ama saçı gözüktüğü için aynı Diyanet İşleri’nden kovulan Ayşe Sucu olayıdır. Ayşe hanım dayanamayıp 28 kadın arkadaşıyla topluca istifa ederek gerçek duruşunu göstermiş oldu. Ayşe hanımın tek suçu, taktığı başörtüsünden saçlarının gözükmesi olduğuna göre The POŞET’in siyasal bir simge olduğu apaçık ortadadır… Kısacası dindar ve cesur Ayşe hanım benim kahramanımdır.

Cumhuriyet’in altı oyulurken, Kürtçüler ve Türbancıların bir arada eylem yapması ve polisin uzaktan sessizce izlemesi, İslamcı yobazlar tarafından katledilen devrim şehidi Kubilay’ı anma töreninde Antalya’da gençlerin engellenmesi The POŞET gerçeğinin bir başka yüzünü oluşturdu. Enteresan olan şey iki dil isteyen Kürtçülerle, POŞETÇİ Arapçıların yan yana eylem yapmasıydı. Milyonlarca işsiz evine bir tas çorba götüremezken, biz yıl boyunca bu asalakların dertlerini dinlemek zorunda kaldık. İşi gücü memleketi karıştırmak olan Apocu soytarılarla, takunyacıların kanka olduklarını gördük. Aklıma hep Tayyip'in şehitlerimize ''kelle'', İmralı maymunu Apo isimli katile ise ''sayın'' diye hitap ettiği ses kayıtları geldi.

İsteyen kafasını PUNK yapar, isteyen The POŞET ile sarıp sarmalar… Ama POŞET’i İslam’ın şartı diye millete yedirmeye kalmasınlar. Herkesi enayi yerine koymasınlar.

Üniversite kapılarında özgürlük diye salya sümük hüngür hüngür, park ve bahçelerde manitalar ile fingir fingir. İşte bu oyunun mimarı Made in Fethullah, malzemesi de The POŞET’tir.

Cem Akkılıç
28 Aralık 2010


TESETTÜRLÜ kızlar parklarda öpüşüyor. ŞOK görüntüler burada.



 
Sözcü’nün Manşeti her şeyi tüm çıplaklığıyla ortaya dökmüş oldu.
(Manşeti büyültmek için lütfen üzerini tıklayın.)


Türbanlı kızlar neden parklarda öpüşür. Buradan bakınız.


* * *


Eyvâh! Beş on kâfirin îmanına kandık;
Bir uykuya daldık ki: cehennemde uyandık!
(Mehmet Akif ERSOY)



Aç kapa Artema 

 

You Tube tekrar ''aç kapa artema'' olmuş. Hükümet siteye erişimi engellerken, Atatürk’e yapılan hakaretleri bahane ediyor. Buradan diyorum ki; Facebook sitesinde Atatürk’e edilen küfürler, hakkında yapılan aşağılayıcı binlerce video mevcutken, neden orayı da erişime engellemiyorlar? Cevap çok basit aslında. Facebook ulusalcıların yayınlarını derhal kaldırırken, You Tube; Tayyip’in geçmişte söylediği Atatürk karşıtı videoları kaldırmıyor! Kaldırmayınca da Atatürk’e yapılan hakaret videoları bahane ediliyor. Biraz düşünün ne demek istediğimi anlayacaksınız!



İzlenme rekorları kıran videomuz!


  ÖNEMLİ UYARI  

ŞARLATAN TAKUNYACILAR SAHTE FACEBOOK PROFİLLERİMİ AÇMAYA DEVAM EDİYORLAR.
 
Okuyucularımdan bir tavsiye aldım. Neden hakkında açılan sahte profilleri yayınlayıp, insanlara göstermiyorsun dediler. Düşündüm, hak verdim ve bu konuda bir çalışma başlattık.
Haysiyetsiz korkak dinciler hakkımda sahte Facebook profilleri açmaya devam ediyorlar.
Bu korkak şarlatanları burada ifşa etmeye karar verdim. İsmimi kullanarak insanlara hakaret mesajları atan bu Fethullah kullarını bulduğumuz yerde yayınlayacağız.   
Sizlerde lütfen bu sahtecilerin tacizlerine uğradığınız zaman, bana haber verin ve sahtekarın açmış olduğu profilin linkini yollayın. Bunu yazıların altında ki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz. 
İşte SAHTE PROFİLLERİM. ( Sitemizin reklamını yaptıklarının farkında olmayan bu asalak korkaklara acaba teşekkür mü etmeli?  Şimdilik5 tane yakaladık!..    http://www.facebook.com/AkkiliCcem
* * *
Türbanlı kızlar.

Hiçbir şey içinde kalmasın!
Silikonlu Sıkmabaş  Video süresi: 01:30

Gericiler diyor ya hani; ‘’Medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni.’’ Evet hayvanlar daha medeni bunlardan. Ben Gülhane parkı’nda iş bitiren bir tek sincap göremedim çünkü bu zamana kadar. Cem Akkılıç

41 yorum:

Adsız dedi ki...

Daha ne kadar sürecek bu işler merak ediyoruz. Trabzon KATÜ olarak bu sitenin destekçisiyiz. Tüm okul sitenizi takip ediyor.

Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Kubilayı şehit edenlerde bunlar,Yunanlıları Yeşilordu diye karşılayanlarda bunlar.Şimdide Apo'da müslüman O da bizim kardeşimiz diyolar.

Levent Çoşkun

Adsız dedi ki...

yobazlar goruyor bal gibi ama bunada bir kulp takiyor her zamanki gibi. Kendi or...larına gelince laf yok ama bizim namuslu başı açık kadinlarimiza etmedikleri laf kalmıyor.

Adsız dedi ki...

UCUBEDEN FETVALAR

HUYU ÇEKMEK SERBES BİRALAR YASAK
BELEŞİ BULURSAK ONUDA YUTSAK
BİR TARAF OLANA YASAĞI KOYSAK
CENNETİN YOLUNU AÇARIM ELBET

ÜÇ ÇOCUK DEĞİLKİ ÜÇ ŞİŞE DEDİM
BU HELAL ŞU HARAM ASLA DEMEDİM
HELALİ HARAMI HEPSİNİ YEDİM
CENNETİN YOLUNU AÇARIM ELBET

ALKOLSE İYİDİR KAFA BULDURUR
VURGUNLARSA CEBE PARA DOLDURUR
AHİRETTE SAÇI BAŞI YOLDURUR
CENNETİN YOLUNU AÇARIM ELBET

AYDINERİM ZEHİR ZIKIM YİYESİN
AHİRETTE ETTİĞİNİ ÇEKESİN
YAKANI TUTARIM BUNU BİLESİN
AHİRET HESABI VERECEN ELBET

Adsız dedi ki...

İSLAM ÇOK SOĞUKTUDA ILITILMIŞI NASIL ACABA BİR DE ONU DENEYELİM.BU ÇAKMA LAFLAR BİZİ YEMEYE HARIZ EMPERYALİSTLAERİN UYDURUĞU.BENİ BAĞLAMIYOR ÇÜNKİ BEN ŞAMANIM..Teşekkürler Arzu hanım saolun..

Arif Özdemir

Adsız dedi ki...

Arif abi allah seni çarpıcak cızbız edicek, çok fena yakıcak, derhal 4 karı alıp dövüyosun, umreye bir an önce gidiyorsun senin için aydınlık bundadır sayın abim, hayırlı cumalar, amin işallahhhhh

Filiz Üçlüpriz

Adsız dedi ki...

4 karın ın sırtından sopayı karnın dan sıpaları da eksik etmiyorsun
en az üç çocuk unutma :)))

Hasan Torun ‎

Adsız dedi ki...

Sevgili Filiz benim çevremde o kadar çok yobaz varki..Onların okuması ve muskaları nedeniyle bana hiç birşey olmuyor.Abisi bir (karı) kadın bile bulamıyorum.Nedeni benim evleneceğim kadın uygar ve kendini bilen olacağından .O tür insanların hiç bişeyi bana yakın olmasın isterim.Sevgiler size...

Arif Özdemir

Adsız dedi ki...

KARA ÇARŞAFIM


Bakın şimdi kapanmanın yeridir
Üste sütyen altta tangam bllidir
...Sever okşar hocamızın elidir
Namusun bekçisi KARA ÇARŞAFIM

İslamda şıklığın adı türbandır
Kapanınca içte halim dumandır
Hocadan başkası bize haramdır
Namusun bekçisi KARA ÇARŞAFIM

Kara çarşaf yakışıyor bedene
Kurslardaki rezalati görene
Raslamazsın altta brşey giyene
Namusun bekçisi KARA ÇARŞAFIM

Canım kuzum yavrum derde sarılır
İman kuran üstümüze abanır
Babam annem kimse görmez sanılır
Namusun bekçisi KARA ÇARŞAFIM

Özel ilgi odasına çağırır
Kuran okur yüksek sesle bağırır
çıktığında oran buran dağılır
Namusun bekçisi KARA ÇARŞAFIM

Müslüm Ali fadimeyi unutma
Türbanınla sokaklarda kırıtma
Başı açıklara dilin uzatma
Namusun bekçisi KARA ÇARŞAFIM

Aydıner yazıyor oku gerçeği
Lazım değil onun bunun eteği
Bilirmisin kalbimdeki geçeği
Namusun bekçisi KARA ÇARŞAFIM


HADDİNİ BİLEN MERTTİR
VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR
BU CUMHURİYET İÇİNDE
CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR


Aydıner Kılıç

Adsız dedi ki...

Ben bu filimleriçok gördüm...4-5 yıldır İzmit'in tenha parklarında defalaca çimenlerde yuvarlanırlarken...Hep dedim birileri görüntülese ve cesurca yayınlasa..Kutluyorum sizi..Benim 17 yaşında kızım var açık asla bunları yapamaz..Yapanları görünce eleştiriyor..Ayıplıyor..
Öyle imaj oldu ki bende bir gün şu çıktı ağzımdan..'' Aa o kız kapalı ama çok terbiyeli...'' Demek kapalılar beynimize kaşarlıkları ile yerleşmiş...

Adsız dedi ki...

her zamanki gibi işe gitmek için beklemekteyim minibüs durağında,kulağımda cep telefonunun kulaklığı son ses muratboz'un uçurum adlı şarkısını dinliyorum maksat uykumu açmak,yandaki büfeden ıce tea aldım bide sigara yaktım minibüsü bekliyodum,o sırada üst geçitten ikitane türbanlı kolkola muhabbet sohbet gülüş kakış geliyorlardı,insanların böyle dostane gezmesini severim,o an dedim içimden şu kızlara helal olsun ne güzel neşeliler falan,durağın önüne gelip sırtlarını bana dönük vaziyette durup minibüs beklemeye koyulduklarında bütün bu iyi niyetim darmaduman oldu oracıkta, lacivert tesettürlü olan türbanlı gayet güzel heryeri kapalıyken yanındaki pembe dar etekli türbanlı arkadan etek yırtmacı HER RÜZGAR ESİŞİNDE BALDIRINI APAÇIK MEYDANA CIKARTIYORDU,durakta bi adam caktırmadan telefonuyla fotograf cekti arkasından,millet bıyık altından töbe töbe bu ne ya falan demeye başladı, minibüs geldiğinde bu derin yırtmaçlı türbanlı arkadaş otomatik kapı açıldığında öyle bir bindiki resmen sağ adımını ilk basamağa attığında baldır bacak olduğu gibi göründü yanındaki tesettürlü olan farketti hemen perdeledi ve minibüse bindiler,nedendir bilinmez o yırtmaclı türbanlı minibüste yanındakinin kulağına bişeyler fısıldayıp fısıldayıp gülüşüyorlardı.ya birileri masustan yapıyor bunu yada gerçekten çok bozuldu bu türbanlılar.şimdi gelipte aptal aptal küfür edip yorum yapıpta bu yırtmaçlı etekli türbanlı kaltağı savunmayın,bende durakta herkes gibi onun amacı ne anlayamayanlardanım,sadece bunu paylaşmak istedim.

Adsız dedi ki...

HERKESE GÜNAYDIN BEN GÖZDE;CANIM ARKADAŞIM ZEYNEBİN SAYESİNDE CEM AKKILIÇIN TÜRBAN KONUSUNDAKİ MÜCADELESİNE DESTEK VERDİĞİNİ GÖRÜNCE ÇORBADA TUZUM OLSUN İSTEDİM :) ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTİCEM,BEN ESKİ BİR İMAMHATİPLİYİM VE TÜRBANLIYDIM OKUL DÖNEMİMDE, OKUL VE KİŞİ ADI VERMEDEN İÇERDE DÖNEN BÜTÜN O REZALETLERİ ANLATICAM VE EMİNİM ÇOĞUNUZUN KANI DONACAK....

Adsız dedi ki...

OKULDA XX BİR ÖĞRETMENİN AYNI SINIFTAN 2KIZLA CİNSEL MÜNASEBETİ VARDI,BİRKERESİNDE HATİCE ADINDA (gerçek adı değil) BİR ARKADAŞIMA DERSTEN YÜKSEK NOT VERME KARŞILIĞINDA BİR TAKIM CİNSEL TEKLİFLERDE BULUNDU,KIZ DURUMU AİLESİNE SÖYLEYİ...NCE KIZIN CEMAATÇİ BABASI KONUYLA İLGİLENMESİ İÇİN HATİCENİN ANNESİNİ GÖREVLENDİRDİ VE 'HOCA NE İSTERSE YAP HANIM' KOMUTUYLA KARISINI 1GÜNLÜĞÜNE HOCANIN EVİNE GÖNDERDİ, HATICE O DERSTEN EN YÜKSEK ORTALAMAYI ALMIŞTI. BİR KERESİNDE DUVAR KENARI EN ARKA SIRADA OTURAN FUNDA VE DUYGU ARAPÇA DERSİNDE VE HOCA İLAHİ OKURKEN SIRA ALTINDAN BİRBİRLERİNIN ŞEYLERİNE SİLGİ SÜRTEREK ORGAZM OLDULAR VE BUNU EN AZ 5 KİSİ DAHA GÖRDÜ RESMEN HERKES BİRBİRİNE İMALI İMALI BAKMAYA BAŞLADI, BİRKERESİNDE BOŞ DERSTE SEVİL ADINDAKİ KIZ OKULUN KARŞISINDA YERE PARKE TAŞI DÖŞEYEN İŞÇİLERE CAMIN ARKASINDAN LAF ATTI ŞEYİNİ ÖPERİM AŞKIM FALAN DİYE (SANSÜRLEMEK ZORUNDAYIM) OKUL OLARAK PİKNİĞE KIR GEZİSİNE GITMISTIK BAZILARI ERKEK ARKADASLARINIDA GIDECEGIMIZ YERE CAGIRMISTI O GÜN,KOLUNA ERKEGINI TAKAN AŞAĞILARA AĞAÇLARIN DAHA YOĞUN OLDUĞU YERLERE GİDERKEN AYSUN HOCAMIZ NE YAPACAĞINI ŞAŞMIŞ VAZİYETTE APAR TOPAR HERKESİ TOPLAYIP PİKNİĞİ İPTAL ETTİ,AŞAĞILARDAN ACELEYLE GELEN KIZLARIN ELBİSELERİ PEK BİR DAĞILMIŞ HALDEYDI, BİRKERESİNDE OKULUN ARKA BAHCESİNDE BASKET POTASININ ARKASINDA İKİTANE (OKULUN KAŞARLARI) KIZ BİRBİRLERİNİ ELLİYORDU,SONRADAN BİR HOCA GELDİ (ERKEK) ALDI İKİSİNİ GİTTİ,AYNI GÜN AKŞAM SERVİSTE KISIK SESLE KONUSUYORLARDI 'SALİM HOCA RESMEN KİLOTLU ÇORABIMI YIRTTI YAA' FALAN FİLAN. OKUL BITTIGINDE BIRCOK TÜRBANLI ARKADASIM ÖYLE DAR ÖYLE DAVETKAR GIYINMEYE BASLADILARKI KAFADA TURBAN ALTTA DİZ BOYU ARKADAN YIRTMACLI ETEK BÜTÜN SAKARYADAKİ ERKEKLERLE FLÖRT ETTİLER,ŞİMDİLERDE EVLİ ERKEKLERLE JİPLERLE GEZİP PARALARINI YİYORLAR VE AKP YE ÜYELER BU ÇOK DİNDAR KIZLAR,BEN KAFAMDAN TÜRBANI 1SENE ÖNCE ÇIKARDIM VE ŞUAN BU ANLATTIKLARIM İLERDE ANLATACAKLARIMIN YANINDA DEVEDE KULAK KALIR,ŞİMDİLİK BUNLARI YAZDIM SİZLERE.HERKESE İYİ GÜNLER.

Adsız dedi ki...

Cem kardeşim sen bu beyinsizler ile neden uğraşıyorsun? Beyin olmadığı için ne anlatsan da anlamayacaklar, zaten beyin olsaydı olan biteni akıl süzgecinden geçirip doğru yolu bulurlardı. Mesela bak; bir yazında yorum yapan türban savunucusu gerizekalıya, normalde başı açık bir kızın yiyiştiği bir video koyup başlığa "Kemalist kızın yiyişmesi" yazsaydın demediğini bırakmazdı bu piç. Amma velakin tam tersi olduğu için bir şey diyemiyor...

Not: Sokaklarda sevişiyorlar. Kamuya açık yerde. Yuh artık.

Adsız dedi ki...

GÖRÜYORUZ TÜRBANLILARIN NE TERBIYESIZ AHLAKSIZ PIS OLDUKLARINI ULAN INSAN GIBI MEDENIYETLI YASAYALIM INSAN MÜSLÜMAN OLALIM DERKEN HER TÜRLÜ PISLIGI TÜRBAN PERDE ARKASINDA YAPIYORLAR. BIKTIK ARTIK SOKAKTA PORNO YILDIZIGİBİ TÜRBANLI GÖRMEKTEN.

Cem Akkılıç dedi ki...

Bunlar madem çok müslümanlar o zaman BURKA giysinler görelim ne kadar samimiler.

Arkadaşlar yobazlara bu soruyu sorun dut yemiş bülbüle dönecekler. Yoo pardon hemen küfür edip, tehdit etmeye başlayacaklar.

Türban seks sembolüdür.

Adsız dedi ki...

KArdeş blogspot kapatılıyormus. Burdaki html kodlarını vs. kopyala azbuz tr.gg sibi sitelerede aç yedek olsun :) B sayfa kapatilirsa hiç iyi olmaz .seviyorum bu sayfayı :)Ben cümle ustaları adminiyim. Bana facebook sayfamdan da ulaşabilirsin.HAdi kal saglıcakla.

Cem Akkılıç dedi ki...

Blogspot KAPANMIYOR! Sadece Faşist İktidar Lig Tv yayınları yapan bir blogcuyu bahane ederek erişimi engelliyor!. Blog açık ve tüm dünyadan izlenebilir. Bunu 2 yıl öncede yapmışlar gelen tepkilerden dolayı erişimi tekrar açmışlardı.

Adsız dedi ki...

Bugün pazar günüydü hava soğuk olmasına rağmen Yıldız parkında bir sürü türbanlı ağaç altlarında resmen yiyişiyor sevişiyordu.

Yahu bu kadar da olmaz. Bu siteyi yapanın ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

Bu site muhteşem... Lütfen devam edin... Harikasınız. herkese öneriyoruz. Sloganda harika. tam türbanlılara göre olmuş...

Kerem dedi ki...

Süper site... Özellikle ismi süper olmuş. Bugün Yıldız parkında en az 50 farklı yerde türbanlı kızlar erkeklerle .... siz anladınız :)

Adsız dedi ki...

dinimizde burka diye birsey yoktur lütfen baymayın tmm sayfanız çoğu konuda haklı ben istanbulu bilmem o kızları görmedim burda görünce para ile mi örtüyorlar bile düsündüm bunların hepsı islamımızı kötülemek amaçlı barı esit davranın burda suçsuz olan sırf allah için basını örten onca insan var günahına giriyorsunuz.burka dıye birsey yoktur. feytullah mıdır nedır onu dınleyıp de o adam tarafından dınımızı kotu bılmeyın açıp kıtaptan okuyun tmm hak verıyorum bende o kızları gorsem yanlıs tanırdım kapalıları am herkez bır degıl acık hala o kızlara anlam veremıyorum ıcımde oyle bır nefret varkı onlara karsı onlar sayesınde bızler kotu bılınıyoruz

Scarface dedi ki...

Sadece Tek Bırsey DIyecem Oda Gazi M.Kemalin Unutulmaz Sözü:
BIZ TURKLER KAHRAMANI COK OLDUGU KADAR HAINI DE GAFILIDE COK OLAN BIR MILLETIZ

Adsız dedi ki...

Bunlara rağmen dinini düzgünce yaşayan insanlarda var.Kafasını kapatıp başka yerlerini açan insanlar temenni ederim daha fazla türemez.Sadece ve sadece din aşkının kalpte olması ve gösterişten uzak olması dileğiyle...

Adsız dedi ki...

Kuran ayetlerini yada peygamberin sözlerini, hadislerini yalanlayarak dinden çıktığının farkında değil misin ? Sna sadece acıdım Cem Akkılıç. Yolunda böyle devam et,et ki haklı, snden hakkını alacağı günü sabırsızlıkla beklesin. İster bu yazdığımı paylaş ister sil sn bilirsin ama ben sadece Kuran ayetlerini, hadisleri yalanladığın için nasıl bir gaflet içinde olduğunu bil istedim.

Cem Akkılıç dedi ki...

Komiksiniz komik, Kuran'da Nur 31 de BAŞ kelimesi bile geçmiyor.:)

Sen sitemizi iyi incele... Herkes gibi sana da öğreteceğiz bu gerçeği.

Sevim Tuna dedi ki...

TÜRBAN KALÇALARI KAPATMAZ. İşte en çok bu sloganınızı seviyorum Cem bey. :)

Levent Mercan dedi ki...

İşte ancak bu kadar güzel betimlenebilirdi The Poşet harika gerçekten. Günümüzün türban gerçeğini net bir şekilde ortaya koyan Cem Akkılıç'a tebrikler.

Adsız dedi ki...

türban türban ey güzel türban

çirkini bile seksi gösterir bu türban

hiçbir kadın seksi olamaz bu kadar

olsa bile anadan üryan

çirkin kalçalar türbanla örtülür

en çirkin g*t bile göze güzel görünür

Adsız dedi ki...

Goruslerinize katiliyorum bi nevi ama sozlerinize islami acidan dikkat etmenizi cok tesekurler

Adsız dedi ki...

türbanlı kalça resimleri diye aratınca geldim bloga.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

sitene göz attim...sen ve senin gibilerine yazik diyiyorum....baska diyecek bir sey bulamiyorum.....

Cem Akkılıç dedi ki...

Demek ki göz atmak yetmiyormuş. Beynin basmamış… İyice oku bence sitedeki yazıları.

Murat Kemer dedi ki...

Türbanlı kızlar neden makyaj yapıyor merak ediyorum.

Murat Kemer dedi ki...

siteye remen hatim indirdim. Mükemmel site hazırlamışsınız. Bütün gerçekleri yazmışsınız. Sağolun.
Murat Kemer

Adsız dedi ki...

kışın bile Gülhane parkında sevişiyor türbanlı kızlar. evet bende o parkta sevişen tek bir sincap görmedim.inanmayan gider bakar.adres belli.

Adsız dedi ki...

Gülhane parkında türbanlı kızlar sezonu açıldı arkadaşlar. Şu an parktayım ve manzara iğrenç.

Murat Kemer dedi ki...

The poşet ya da boneli poşet fark etmez ikiside aynı. İslam'da yeri asla olmayan bir şey. Bunları gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Herkes artık gerçeği görüyor.

Ömer Karabacak dedi ki...

Benim karım türbanlı. Çok memnunum. Arasıra fingirdiyor ama olsun. Ne çıkar sanki.

Adsız dedi ki...

Ben bu the poşet türbanlı kızlar gibi ateşlisini görmedim usta.Alayı tersten çalışıyor.Boşuna millet türbanlı peşinde koşmuyor.