Cem Akkılıç

Cem Akkılıç
Takunya Libidocusu
türbanlı kızlar uydurma ayet nur 31

Dinci soytarılar iş başında…


Bugün sizlere Twitter’ın iki meşhur soytarısını tanıtacağım. Aslında bu zavallı iki aptalın ipliğini pazara çıkartmıştım ama Takunya Libidocusu sitesine ve şahsıma yaptıkları hakaretlerden sonra konuyu buraya taşımaya karar verdim. Hemen isimlerinin altında kısa bilgiler verip haklarında açtığım blogların linklerini vereceğim. İlgi duyanlar linklerden bakabilirler. 

Sözünü ettiğim iki şarlatan, Twitter hesaplarında kendilerini Atatürkçü gibi gösteriyor!..

Levent Mercan

T.S.K’dan dincilik yaptığı için kovulan eski bir astsubay. Dosyasını araştırttım ve Yüksek Askerî Şûra kararı ile şutlandığını öğrendim. Özellikle generallere karşı korkunç bir kuyruk acısı var. Bu konuda hakaret içeren yazılar yazdı. Nasıl olsa ulusalcı Türk generallerine hakaret etmek artık suç değil. Haysiyetsiz Levo, AKP’ye böyle yaranacağını sanıyor.


Askere karşı öyle bir düşmanlık duyuyor ki, TSK broşürüne Yahudi sembolleri montajlayacak kadar şerefsizlik yapabiliyor. (Bu sayfanın alt bölümünde kanıtları sunacağım)

Twitter’da hayali karakterler kullanarak kendi kendine sohbet etmeyi çok seviyor. Son şaklabanlığı evlere şenlikti. 

Hakkında biseksüel olduğu iddialarını çürütmek için genç bir kız profili açıp, baba kız herkesin gözleri önünde sohbet ettiler. Sanki özel mesajlaşma sistemi yokmuş gibi öylesine ağdalı yazışmalar yaptılar ki, inanan bu tabloya bakıp hüngür hüngür ağlardı. Gece saat 1 olmuş sözde kızı; baba seni bu saatte arayamam diyor ama sabahın 4’lerine kadar twit atıyor.



Kanıtlar ve belgeler kendi el yazılarıyla ortaya çıkıyor...


3 evlilik yapıp başarısız olan Levent Mercan isimli dinci şarlatan hakkında tüm detayları burada anlattım.




Murat Kemer


Bursa’da yaşayan ve ciddi psikolojik sorunları olan birisi… Kemalistler Muro'nun sitesini hecklediler... İşte hakkında çarpıcı kanıtların olduğu sitenin linki;

http://muratkemer.blogspot.com/

Yukarıda linkini verdiğim blogun kendisine ait olmadığını söylüyor Muro... İlk defa doğru bir şey söylemiş. Çünkü o blog artık ona ait değil. Vatansever heckırlar ele geçirdiler blogunu.

Bir yazısında tam 8 defa şahsıma o. çocuğu diye hakaret ettikten sonra Cem Akkılıç’a 700.000 liralık tazminat davası açacağım diye yazdı. Yazının sonunda beni Cumhurbaşkanı Gül’e şikâyet etti. Şaka gibi geliyor ama yazdıkları aynen duruyor. Aklıma geldikçe kahkaha krizine tutuluyorum.

Murat Kemer Twitter’da kullandığı profilinde Atatürkçü gösteriyor kendisini. 

En belirgin özelliği aptallık konusunda sınırları aşması ve tam bir TSK düşmanı olması… 

Kankası Levent Mercan’ın montajladığı resimleri bol bol kullanıyor. Bir ara kişisel bilgilerimi yayınladı ve anında kaldırdı… Çok korkmuş olmalı. Basın savcısına bizzat büyük fotokopi halinde verdim yaptıklarını. (Zannediyorlar ki; biz AKP karşıtıyız diye savcıya gidip derdimizi anlatamayız. Rahat olsunlar, binlerce delil var elimizde ve yeri geldiğinde savcıya veriyoruz hepsini)

FAKE bloglar açıyor sürekli ve kendi kendisini yıkayıp yağlıyor. Blogların FAKE olduğu o kadar belli oluyor ki; ne isim var ne de imza!.. Sahte isim koymayı bile unutmuş. Son fakesi YEŞİL ÇINAR isimli uyduruk bir sayfa. Kendi kendisine methiyeler düzüyor. Blogda 2 tane yazı var ver tamamen şahsıma hakaret etmek için açmış.

Murat Kemer’in listesinde takip ettiği kimler yok ki? Mesela hakkımda uydurma haber yapan HABER VAKTİM yazarı gerici dinci Fahrettin Dede’den tutunda, Fethullahçı olduğu kabak gibi belli olan birçok kimse takip listesinde. Murat Kemer bunları takip etmekle kalmıyor, tescilli Atatürk düşmanlarıyla muhabbetler ediyor.


Bunlar hakkında neden Takunya Libidocusu sitesinde yazı yazdığımı soracak olursanız sizlere şunu söylerim; ikiside uzun zamandır hakkımda en ağır küfürleri yazıyorlar. Kişisel fotoğraflarımı montaj yaparak, sağa sola dağıtıyorlar. Ben hayatım boyunca sitelerimde küfür yazmadım. Okuyucularım bilirler. Ne yazdıysam arkasında durdum ve kanıtsız, belgesiz hiçbir şey sunmadım.


Sosyal Medya dedikleri yer hainlerin yuvalandığı, sahtekârların cirit attığı bir mekân haline gelmiş. Profil açmak 5 dakikanızı alıyor. Ondan sonra istediğin kişinin kimliğine bürün…

Herkes bu tip sitelerde dikkatli olsun!.. Her sakallıyı dedeniz sanmayın.

Cem Akkılıç
10 Nisan 2012

Montajcı dinci soytarılar iş başında… Cemaatçi Murat Kemer ve por.no şantaj çetesi

Ankara'da 30 Ağustos resmi töreninde çektirdiğim fotoğrafta, elimde TSK broşürü var. ‘’GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE’’ sloganı, yukarıda isimlerini açıkladığım 2 dinciye çok fena batmış olmalı ki; montaj yapmışlar üzerine. Türk Ordusu'ndan nefret ettikleri çok açık değil mi?

Sözde Atatürkçü geçinen şerefsiz din bülbülü Murat Kemer ise bu montajı You Tube’da açtığı kanalda yayınlıyor. Dünyanın en aptal insanı bile montaj olduğunu anlayabilir ama bu aptallar büyük iş başarmış gibi salyalarını akıtıp, seviniyorlar.

Hadi biraz yürekleri varsa; küfürsüz, montajsız ve işkembeden sallamadan tek bir yazı yazsınlar. Ama ne ciğerleri yeter ne de yürekleri...

Murat Kemer isimli din pazarlamacısı hain hakkında bir çok kanıt ve belgeyi BADEM-CİK blogda yayınlamıştım. 


http://bademciktwitt.blogspot.com/

Türk Ordusu'nun düşmanları iş başında. Ancak bu şarlatanlar kendilerini Atatürkçü gibi göstererek kinlerini kusuyorlar. TSK broşürüne YAHUDİ sembolleri montajlamışlar. Şimdi Murat Kemer isimli ümmetçi bu montajları Twitter'da dağıtıyor.









Üstte verdiğim ekran görüntüsü her şeyi belgeliyor. Murat Kemer Atamıza hakaretler savuruyor.

 




 
Murat Kemer bir FAKE hesap açıyor. Neden TSK broşürüne YAHUDİ sembolü montajladın diyen okurumuza üstteki cevabı yazıyor. Her şey meydanda…


Bu şerefsiz herif Twitter'da ulusalcı bayanlara PO.RNO ŞANTAJI yaptı.

Kanıtların tümü burada



Bursalı Muro tipten kaybetmiş zaten.

Murat Kemer insanların gözünü boyamak için bol Türk bayraklı Ne Mutlu Türküm isimli sahte bir hesap açmış. Bol küfürlü yazılarının linklerini insanlara yollayarak, sözde benim adımı karalayacak. Bu hesapları açarak ULUSALCILARIN isimlerini kötülemeye çalışıyor aslında. Dönen tezgâhın ardındaki asıl gerçek budur.

Sahtekâr Muro tokadı fena yiyor.









Fahrettin Dede dut yedi sanki!

Yandaş-yalaka AKİT gazetesinin kolu olan HABER VAKTİM'in yazarı Fahrettin Dede isimli gerici dincinin, hakkımda yaptığı habere karşılık cevap niteliğinde bir yazı kaleme aldım. Dut yemiş bülbüle döndü... Sesi sedası kesiliverdi!..

Merak edenler buradan okuyabilir.

Tanınmış uzman psikolog Hüseyin Kaçın Levent Mercan'ı kastederek bir yazı kalema aldı ve bunu Twitter'da Levo'ya yolladı.





35 yorum:

slammercal dedi ki...

Sosyal medyanın aşağılık yaratıkları..Bunlar gibisine ilk kez rastladım. tipten kaybediyorlar zaten... :)

Subnoise dedi ki...

Abi şimdi gördüm yazıyı hem güldüm hem gene sinirlendim.Muratın tipini görünce gülmekten alamıyorum kendimi..Tam ampul tipi var bu herifte..Ciddi derecede ruh hastası..

Cem Akkılıç dedi ki...

Tam senin yorumunu onaylarken birden gene geldi bizim şarlatan Murat Kemer... Bir sürü küfür yazmış şarlatan dinci... Hiç şaşırtmıyor beni...

Yaz Muro yaz... Devam et... Seni gidi montajcı İslamcı seni...

Esin Serap dedi ki...

Muratın pişkinliği beni şaşırtmaz. Bir ara listeme dahil etmiştim tiwitterda.Atatürke kokoreç diye hakaret ettiğini senden öğrendim. O dakika engelledim bu kişiyi.Yaptıkları alenen belli.Bu yazıyı her yerde paylaşacağım çünkü listemdekilerde öğrenmeli. Zaten Murat kemer uzun zamandır hesabını kilitledi.Kendisine inananacak en fazla bin kişi bulmuş. Çoğuda bunun gibi zaten. Listesindeki yobazların görülmesini istemiyor.deşifre ettiğiniz için tabiki.böyleleri çoğaldı.İktidar sayesinde de şımardılar. Ama gün gelir rüzgar döner.O zaman saklanamayacaklar.

Mesut Ulukan dedi ki...

Cem bey bu hasta murat yine sizin isminize profil açmış sağa sola hakaretler savuruyor.Belki bilmiyorsunuz diye yazıyorum.Haberiniz vardır umarım.Böyle şerefsizleri topluma tanıtmak gerekli.Bunlar insanların vatan ve Atatürk sevgilerini fırsat bilerek içlerindeki dinciliği kusuyorlar.Yazınız bu açıdan değerli.Twitterda bu hastalıklı yaratıklar hakkında destekçinizim.

Bars dedi ki...

Levent Mercan pasifize oldu.Sözde kızıyla son oynadığı oyundan sonra iyice rezil oldu.Bir ara iyi gırgır geçtik. Profil ismini bile değiştirmiş.Murat hesabını kilitlemiş başka hesaplar açmış.Bu herifler hem şerefsiz hem korkak yav.Yapıtıkları saçmalaıkları 5 yaşında çocuklar bile yapmaz.:):):

NOT: Levent tekrar sahnelere dönsün.Onun kıvırmasını benim diyen dansöz beceremiyordu çünkü.

Bars @Bars__

Adsız dedi ki...

Bu şerefsizlerin amacı sizin üzerinizden Türk ordusuna küfür etmek.Alenen küfür edemeyince isminizi kullanıyorlar.Hani Atatürke küfür edemeyenlerin İsmet paşaya saldırması gibi birşey bu.Tam yobaz mantığı..

Adsız dedi ki...

Murat Kemer mi Atatürkçüymüş... o şerefsiz madem Atatürkçü neden hiç you tube Atatürk videoları yüklememiş?şerefsiz gelsin buraya anlatsın? Orduya hakaret videoları yayınlamayı biliyor korkak Bursa homosu.

Ali Aytaç Çomak dedi ki...

Açık söylemem gerekirse Murat Kemer isimli şerefsize ilk önce bende inanmıştım.Sonradan bir takım dengesizliklerini gördüm.Mesela Levent bunun kankası ama ZatıMahfuz isimli Samanyolu çalışanı ile Levent göstermelik kavga ederken, Murat Zatı Mahfuz ile canım cicim olmuştu.Bu bile bu herifin ne kadar iki yüzlü olduğunu gösterir.Zaten listesindeki yobazlar herkes tarafından görülecek diye hesabını kilitlemiş. Sahtekarın mumu yatsıya kadar bile yanmadı.

Murat Taşcı dedi ki...

Sitenin tamamını neredeyse inceledim sayılır.Dinimizde türban ya da baş örtme diye bir şey olmadığını zaten bilen biliyor. Azimli bir adamsın, çalışkansın da. Ben bir Müslüman olarak Fatih'e, Kanuni'ye duyduğum saygının aynısını Mustafa Kemal'e de duyuyorum.Ama bu dincilere anlatmak zor.Teşekkürler.

Cem Akkılıç dedi ki...

Murat Kemer familyasından bir dinci kolpatör yorumlar yazıp kaçıyor.

Ona tavsiyem buradan devam etsin :)

http://bademciktwitt.blogspot.com/


.

Adrenalin dedi ki...

levent mercan denilen şerefsizi, biz de vatansever ulusalcı kemalist diye biliyorduk tanıyorduk. demek gizli cemaatçiymiş, vay şerefsiz... insanlari böyle kandırıyor işte bu fettullahçılar. cem akkiliç size  bir vatansever ulusalcı olarak, böyle insanlari desifre edip ortaya çıkarttığınız için tesekkür ederiz.

Son Darbeci dedi ki...

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Levent Mercan ın Tuncay Güney ile bazı benzerlikleri var... :)

Aylar önce bu herifin cemaat uşağı olduğunu söylemiştim twitterda...

Subnoise dedi ki...

Bence Levent Mercan'ın iyileşmesi mümkün gözükmüyor. Hem yumurta kırıldıktan sonra yapıştırsan ne fayda :)

sedat dedi ki...

harika

Adsız dedi ki...

Bu sitenin en sevdiğim yanı ismi Takunya Libidocusu. Ha bir de bu moronları iyi deşifre ediyor orası ayrı keyif.

Adsız dedi ki...

eşek levent mercan kol kırılır yen içinde kalır. Sana haksızlık bile yapılmış olsa sağda solda Türk askerine çamur atmaman gerekir. Ama seni boşuna kovmamışlar TSK dan.

Devran değişsin bu yalaka fırıldak gibi döner.

Ali Aytaç Çomak dedi ki...

Ne de olsa Levent Mercan Twitter soytarısı bir asalak. Yaptıkları normal.Surat şeklini görmek isterdim bu sitedeki yazıdan sonra.

SON DARBECİ dedi ki...

akit yazarlarının kıçını öpüyor resmen Murat Kemer. Al birini vur ötekine.

Son Darbeci
Kubilay

Adsız dedi ki...

Ortalık hain kaynıyor. Güzel deşifre etmişsiniz.

Adsız dedi ki...

Levent Mercan daha büyük bir dinci şarlatan açıkca belli. Bu herifler gizliden akp için çalışyorlar..

Adsız dedi ki...

internet çıktı mertlik bozuldu. Murat Kemer gibi kansızlar az bulunur ama...

Adsız dedi ki...

Bu şerefsizlerin aklı ancak montaja çalışır zaten. dinci şarlatan murat kemer eşgali kaymış.

Murat Kemer dedi ki...

Türban seks sembolü oldu. Bunu kimse yadsıyamaz...

Dinci Şarlatan dedi ki...

Dinci Şarlatan Murat Kemer türbanlı karısının mahkemeye vermiş. Bunu twitterda herkes konuşuyor. Boynuzlanınca boşanmaya karar vermiş ihtiyar emekli. Karı ise boşanmamakta direniyormuş. Muro çıksın tek bir yalanlama yapsın bu konuda görelim...

Adsız dedi ki...

İslamcı şerefsiz Murat Kemer kaç paralık adam?

Muro tokatçısı dedi ki...

Bu Murat Kemer Atatürkçüyüm ayaklarına yatıyor ama karısının türbanlı olduğunu inkar etmiyor... Ne ayak bu ihtiyar yahu?

Murat Bakış dedi ki...

bu levent mercan geçenlerde körfez haber sitesini beleşe verecek adam arıyordu. kimseler almadı siteyi. iyice dibe vurmuş, sitenin yıllık ücretini bile ödeyecek parası kalmamış.

Adsız dedi ki...

Sana pazartesi sabahına kadar izin. Semn neyi ve kimi kastettiğimi anlarsın.Tüm yazzılar kalkacak Bak linkimi veriyorum.Tel numaram var. Ayağını denk al..

Cem Akkılıç dedi ki...

PAINT montajcısı Muro kudurdu gene. :)

Google'da MURAT KEMER yazan adam dedi ki...

Slogan süper ama Google'de murat kemer yazın... Kevgire döndü keltoş.

Ali dedi ki...

Görünen köy klavuz istemez.Adam tipden kaybediyor zaten.Gerçi Murat Kemer'e adam demek ne kadar doğru? Tam bir soytarı..

murat kemer türbanlı arşivi dedi ki...

Abi en çok Google'da Murat Kemer yazın, görsellerde aratın sloganını beğeniyorum.Herifi harbi fena rezil ettiniz Türkiye'ye...aynen devam edin.hak ediyor şerefsiz.twitterda sürekli islamcılarla ilişki içinde.işin garibi takip edenleri ya salak ya da bu murat kemer gibi dinci.

Adsız dedi ki...

bu murat kemer denilen bu soytarıyı polis ne zaman yakalıcakkkkkk????? polis neden hala bekliyoooo bi an önce yakalansın bu dinci şarlatan murat kemer....

Canan dedi ki...

Yemin ederim çocuk tecavüzcülerine benziyor tipi. Yolda çocuğumla yürürken bu adamı görsem şok olurum. Belki bir pedofilidir. Ama tipi gerçekten çocuk tecavüzcülerine benziyor. Yaptıkları konusunda yorumum yok. Acınası Paint montajlarıyla sürekli Cem Akkılıç'a iftira atan basit bir insan. Ama bir insanın yüzünde hiçbir nur olmaz mı? Bir insan hiçbir şeye benzemez mi arkadaşım?